WILDRI

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : WILDRI
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 440.565.189

Publication

24/09/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 23.08.2014, NGL 19.09.2014 14589-0111-017
06/02/2014
ÿþ=d 111

11

*14036171*

Ondernemingsnr 0440,565.189 Benaming (voluit) : Wild ri

(verkort) :

Rechtsvorm: naamloze vennootschap

Zetel Truibroek 11

3945 Ham

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

II

I ults ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

achtbank van Koophandel

2 8 JAN, 2014

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

De 1: De aandeelhouders verklaren hierbij een inbreng te hebben gedaan uit het gemeenschappelijk vermogen, die' niet valt onder de nandett ngen als bedoeld in artike1141.8

!: Ondergetekende notaris wijst erop dat de verkregen aandelen hiervoor tevens gemeenschappelijk zijn (evenals de huidige aandelen), doch dat de lidmaatschapsrechten verbonden aan deze aandelen eigen zijn bij: toepassing van artikel 1401 5° B.W.

De voorzitter verklaart en alle aanwezigen op de vergadering erkennen dat ieder aandeel waarop aldus werd: ingeschreven onmiddellijk en volledig werd volstort.

De inbrengen in geld werden overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen gestort op een bijzondere: rekening met nummer BE28 0017 1576 7120 op naam van de vennootschap bij BNP Paribas Fortis zoals blijkt: uit een attest afgeleverd door deze financiële instelling op 27 december 2013,

De aandeelhouders verklaren dat deze gelden voorkomen van de voormelde uitkering van het tussentijds: :1 dividend conform artikel 537 WIB, verminderd met de aan de bron ingehouden roerende voorheffing van tien: procent (10%), en dat deze gettlen werden gestort op voormelde bijzondere bankrekening.

il De algemene itergadering stelt vast en verzoekt mij, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde:

kapitaalverhoging van honderdtachtigduizend euro 180.000,00) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het:

kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op tweehonderdtweeënveertigduizend euro (¬ 242.000,00),:

Onderwerp akte :NV: Kapitaalverhoging (RV)

Er blijkt uit een akte verleden voor meester Jan Van Ermengem, geassocieerde notaris te Meerhout op 30i december 2013, dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "WILDRI" onder meer volgende beslissingen heeft genomen:

EERSTE BESLUIT: De raad van bestuur verklaart dat de aandelen nooit werden gedrukt, en steeds aan: toonder waren, zoals blijkt uit het aandelenregister. De algemene vergadering beslist om de huidige statuten te'', wijzigen, om deze in overeenstemming te brengen met de werkelijke toestand.

TWEEDE BESLUIT: De algemene vergadering beslist, onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537i WIB, het kapitaal van de vennootschap te verhogen met negentig procent van het tussentijds dividend, zijnde: honderdtachtigduizend euro (¬ 180.000,00) om het kapitaal te brengen van tweeënzestigduizend euro (¬ 62.000,00) op tweehonderdtweeënveertigduizend euro (¬ 242.000,00) zonder uitgifte van nieuwe aandelen, met :1 dien verstande dat later doorgevoerde kapitaalverminderingen prioritair zullen worden aangerekend op het kapitaal dat valt onder het regime van artikel 537 WIB.

;1 De aandeelhouders verklaren dat de kapitaalverhoging zal worden verwezenlijkt door de inbreng in speciën van het netto-bedrag dat werd ontvangen naar aanleiding van de voormelde uitkering van een tussentijds dividend, na afhouding van tien procent (10%) roerende voorheffing.

De aandeelhouders verklaren dat er onmiddellijk tegen pari in geld ingeschreven zal worden op de kapitaalverhoging, en dat de kapitaalverhoging onmiddellijk volledig wordt volgestort.

i1 Aile aandeelhouders, elk individueel, verklaren gebruik te maken van hun voorkeurrecht tot inschrijving op de kapitaalverhoging.

Zijn vervolgens tussengekomen, alle aandeelhouders, die verklaren volledig op de hoogte te zijn van de: statuten en de financiële toestand van de vennootschap en die verklaren dat ze wensen in te schrijven op de' kapitaalverhoging van deze vennootschap onder de hoger gestelde voorwaarden, te weten:

De heer Dirk Willems, aandeelhouder, voor een bedrag van honderdvijfenzeventigduizend vijfhonderd euro (¬ : 175.500,00). Mevrouw Corstens, aandeelhouder, voor een bedrag van vierduizend vijfhonderd euro (¬ : 4.500,00).

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

vertegenwoordigd door vierhonderd (400) kapitaalaandelen zonder vermelding van de nominale waarde, welke aandelen onmiddellijk en volledig werden volstort.

De aandeelhouders erkennen ieder afzonderlijk volledig te zijn ingelicht over de draagwijdte van het regime zoals voorzien in artikel 537 WIB, en meer in het bijzonder de bepaling die voorziet in een bijzondere aanslag bij wijziging van de dividendpolitiek ten opzichte van de voorbije vijf boekjaren, en de bepaling die voorziet in een bijzondere aanslag bij een latere kapitaalvermindering binnen de termijn van vier of acht jaar, naargelang de vennootschap een kleine vennootschap (art. 15W. Venn.) is of niet.

DERDE BESLUIT: Om de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing tot kapitaalverhoging die voorafgaat, beslist de vergadering artikel 5 van de statuten te vervangen door de volgende tekst:

"Het geplaatst kapitaal bedraagt tweehonderdtweeënveertigduizend euro 242.000,00). Het kapitaal is voor een bedrag van honderdtachtigduizend euro (¬ 180.000,00) afkomstig uit een kapitaalverhoging die op 30 december 2013 werd doorgevoerd overeenkomstig artikel 537 WIB. Toekomstige kapitaalverminderingen zullen prioritair worden aangerekend op het kapitaal dat valt onder bet regime van artikel 537 WIB."

Om de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing sub 1 die voorafgaat, beslist de vergadering artikel 6 lid 2 van de statuten te vervangen door de volgende tekst: De niet volgestorte aandelen zijn op naam. De volgestorte aandelen en de andere effecten van de vennootschap zijn op naam, of gedematerialiseerd, binnen de beperkingen voorzien door de wet. De titularis kan op elk ogenblik op zijn kosten de omzeiling vragen van zijn effecten in effecten op naam of in gedematerialiseerde effecten. Het gedernaterialiseerd effect wordt vertegenwoordigd door een boeking op rekening, op naam van de eigenaar of de houder, bij een erkende rekeninghouder of bij een vereffeningsinstelling, Op de vennootschapszetel wordt voor elke categorie effecten op naam een register bijgehouden. Elke titularis van effecten kan kennisnemen van het register met betrekking tot zijn effecten. De eigendom van aandelen op naam blijkt uitsluitend uit de inschrijving in het register van aandelen op naam. Van die inschnjving worden certificaten afgegeven aan de houders van aandelen op naam. Elke aandelenoverdracht van aandelen op naam zal slechts effect ressorteren na de inschrijving in het register van aandelen van de verklaring van overdracht, gedateerd en getekend door de overdrager en de ovememer, of hun vertegenwoordigers, of na het vervullen van de fomialitelten door de wet vereist voor de overdracht van schuldvorderingen."

De enige vennoot verleent aan ondergetekende notaris alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

VIERDE BESLUIT: De algemene vergadering verleent alle machten aan het bestuursorgaan tot uitvoering van de genomen beslissingen, waaronder de betaling van de roerende voorheffing ten belope van tien procent (10%) van het tussentijds dividend waarvan hiervoor sprake.

De algemene vergadering en de raad van bestuur geven bij deze bijzondere volmacht aan Bofis bvba, kantoorhoudende te 2491 Balen (Olmen), Kerkhofstraat 34, en in het bijzonder aan de heer Aloïs Jennen, evenals aan zijn medewerkers, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, om aile mogelijke administratieve formaliteiten te vervullen die voorvloeien uit de op heden genomen besluiten.

Notaris Jan Van Ermengem

Tegelijk hierbij neergelegd: uitgifte van de akte en gecoördineerde statuten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

VoOr« "

gehouden aan het Belgisch

staatsbiad

Op de laetste blz. van Luik B vermelden: Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

21/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 22.07.2013, NGL 19.08.2013 13431-0231-017
22/01/2013
ÿþr

Mad Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



uh uiiioii ii ut i ii IM

*13012556*

UI

b

f s.

Ondernemingsnr : 0440.565.189

Benaming

(voluit) : WILDR[

(verkort)

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : TRUIBROEK 11 3945 HAM

(volledig adres)

Onderwerp akte ; uittreksel uit de akte herbenoeming bestuurders

Uittreksel uit de notulen van de buitengewone algemene vergadering van 13 december 2012

De vergadering aanvaardt het ontslag van de bestuurders en verleent kwijting voor het gevoerde beleid. Voor zover dit nodig zou zijn worden al de handelingen bekrachtigd die in het verleden door de bestuurders werden gesteld. De vergadering besluit tot bestuurders te (her)benoemen voor een periode van zes jaar de heer Willems Dirk, wonende te Balen-Olmen, Heivoort 19 en mevrouw Corstens Johanna, wonende te Balen-Olmen, Heivoort 19, die uitdrukkelijk verklaren hun mandaat te aanvaarden. Onmiddellijk hierna is de raad van bestuur bijeengekomen en is ze overgegaan tot de benoeming van de afgevaardigd bestuurder en de vaste vertegenwoordiger. Tot afgevaardigd bestuurder en vaste vertegenwoordiger wordt benoemd de heer Dirk Willems, die uitdrukkelijk verklaart zijn mandaat te aanvaarden,

Willems Dirk

afgevaardigd bestuurder

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

18/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 18.08.2012, NGL 14.09.2012 12561-0397-017
01/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 30.07.2011, NGL 30.08.2011 11449-0173-017
20/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 24.07.2010, NGL 19.08.2010 10419-0067-017
25/08/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 28.07.2009, NGL 24.08.2009 09605-0161-017
29/08/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 28.07.2008, NGL 27.08.2008 08619-0003-017
20/09/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 20.08.2007, NGL 17.09.2007 07722-0195-017
03/01/2007 : TU064891
27/07/2006 : TU064891
01/08/2005 : TU064891
08/10/2004 : TU064891
11/08/2003 : TU064891
01/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 31.07.2015, NGL 30.08.2015 15490-0032-017
17/07/2002 : TU064891
20/07/2001 : TU064891
10/08/1999 : TU064891
26/06/1990 : TU64891
20/06/1990 : TU64891
01/08/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 30.06.2016, NGL 28.07.2016 16360-0294-017

Coordonnées
WILDRI

Adresse
TRUIBROEK 11, INDUSTRIETERREIN RAVENHOUT 3911 3945 HAM

Code postal : 3945
Localité : Kwaadmechelen
Commune : HAM
Province : Limbourg
Région : Région flamande