WILFRIED GYBELS ARCHITECT

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : WILFRIED GYBELS ARCHITECT
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 832.682.741

Publication

14/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 20.06.2014, NGL 13.08.2014 14414-0504-014
07/02/2014
ÿþMod wo d

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111111.N1911111

rflECHSBANK VAN KOOPHANDEL

2 9 -01- 2014

HASSELT

UrEfue

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsar : 0832.682.741

Benaming

(voluit) : WILFRIED GyBELS ARCHITECT

(verkort)

Rechtsvorm : BV ovv BVBA

Zetel : Sint-Jobstraat 46 bus 1, 3550 Heusden-Zolder

(volli dig adres)

Onderwerp akte : Verplaatsing maatschappelijke zetel

Uit de notulen van het Beraad van de Zaakvoerder, gehouden op 1/11/2013, blijkt:

De kaakvoerder beslist de maatschappelijke zetel over te brengen van de Sint-Jobstraat 46 bus 1 te 3550 Heusden-Zolder naar Bolderdal 7 te 3550 Heusden-Zolder en dit met ingang vanaf heden.

Dhr, Gybels Wilfried

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Versa : Naam en handtekening.

10/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 21.06.2013, NGL 08.07.2013 13271-0123-010
24/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 15.06.2012, NGL 20.07.2012 12312-0469-010
20/01/2011
ÿþ Mal 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden aan het Belgisch ,_

Staatsblad

" 11011060" 11111

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

11 -01- 2011

G MeSELT

Ondernemingsnr Benaming

(voluit) WILFRIED GyBELS ARCHIT CT

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap ovv besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3550 Heusden-Zolder, Sint-Jobstraat 46 bus 1

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uit een akte verleden voor notaris Guy Verlinden te Heusden-Zolder met standplaats te Heusden, op 6 januari 2011, dewelke binnen de wettelijke termijnen ter registratie zal neergelegd worden, blijkt dat een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht:

- door: De heer GYBELS Wilfried Jozef Virginie, architect, geboren te Koersel op 28 april 1960, wonende te 3550 Heusden-Zolder, Sint-Jobstraat 46 bus 1.

- onder de naam " WILFRIED GyBELS ARCHITECT ";

- met zetel te 3550 HEUSDEN ZOLDER, Sint Jobstraat 46 bus 1;

- waarvan het kapitaal:

.achttienduizend zeshonderd (¬ 18.600,-) EURO bedraagt;

.volledig in geld geplaatst werd;

.ten belope van twaalfduizend vierhonderd (¬ 12.400,-) EURO gestort werd;

.verdeeld is in honderd (100) aandelen zonder vermelding van waarde, waarop is in-,ge-,schreven door voormelde heer Wilfried GYBELS die stortte ten belope van waalfduizend vierhonderd ( ¬ 12.400,-) euro, zodat nog te storten blijft ten belope van zesduizend tweehonderd (¬ 6.200, ) euro, waarvoor hem honderd (100) ten belope van twee/derde (2/3e) gestorte aandelen worden toegekend;

Op zicht van het bankattest dat in zijn dossier zal bewaard blijven, bevestigt de instrumenterende notaris de deponering van het hierbovenvermelde gestorte kapitaal, overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek Vennootschappen. Deze deponering werd verricht bij de KBC.

- met boekjaar lopend vanaf één januari tot éénendertig december (het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging van de oprichtingsakte op de bevoegde rechtbank tot 31 december 2011) met dien verstande dat de vennootschap alle verbintenissen overneemt die sedert 1 januari 2011 al zouden zijn aangegaan in haar naam en voor haar rekening);

- met jaarvergadering op de derde vrijdag van juni om zeventien (17) uur of, als dit geen werkdag is, op de eerstvolgende werkdag (de eerste jaarvergadering heeft plaats in 2012);

- met als gemachtigden tot besturen een of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten, die elk afzonderlijk de vennootschap kunnen vertegenwoordigen. Enkel natuurlijke personen die ertoe gemachtigd werden het beroep van architect uit te oefenen en die zijn ingeschreven op één van de tabellen van de Orde van Architecten kunnen worden benoemd als zaakvoerder.

Deze voorwaarden gelden meer algemeen voor alle zelfstandige mandatarissen die optreden in naam en voor rekening van de vennootschap: zaakvoerders 1 bestuurders, leden van het directiecomité, lasthebbers of volmachtdragers, vereffenaars... (tot niet statutaire zaak-'voerder voor de onbeperkte duur wordt aangesteld, de heer GYBELS Wilfried Jozef Virginie, architect, geboren te Koersel op 28 april 1960, wonende te 3550 Heusden-Zolder, Sint-Jobstraat 46 bus 1. );

-zonder statutaire bepalingen betreffende het aanleggen van reserves, verdeling van winst en vereffeningsoverschot, behoudens:

Artikel 13 - Bestemming van de winst - Reserve

Het saldo dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt tenminste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen tot dat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

De aanwending van het saldo wordt bepaald door de algemene vergadering, op voorstel van de zaakvoerder, waarbij elk aandeel recht geeft op een gelijk dividend.

Artikel 14 - Vereffenaars - bevoegdheden

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2011- Annexes du Moniteur belge

De vennootschap blijft na haar ontbinding als rechtspersoon voortbestaan voor haar vereffening tot aan de sluiting ervan.

De algemene vergadering van de ontbonden vennootschap kan te allen tijde en bij gewone meerderheid van stemmen één of meer vereffenaars benoemen of ontslaan; deze treden pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming.

Zijn er geen vereffenaars benoemd, dan zijn de zaakvoerders die op het tijdstip van de ontbinding in functie zijn, van rechtswege vereffenaars.

Alle vereffenaars zijn natuurlijke personen die ertoe gemachtigd werden het beroep van architect uit te oefenen en ingeschreven zijn op één van de tabellen van de Orde van Architecten.

- zonder statutaire bepalingen betreffende de voorwaarden voor" de toelating tot de jaarlijkse algemene vergadering en de uitoefening van het stemrecht, behoudens;

Artikel 11 Vertegenwoordiging van vennoten.

Elke vennoot kan op een algemene vergadering verte-'gen,woor-'digd worden door een gevolmachtigde, die zelf vennoot moeten zijn, met dien verstande dat volmachten voor de vertegenwoordiging van architect-aandelen slechts kunnen gegeven worden aan andere stemgerechtigde vennoten, die ertoe gemachtigd werden het beroep van architect uit te oefenen en die ingeschreven zijn op een van de tabellen van de Orde van Architecten.

Stemmen mogen niet per brief uitgebracht worden.

Artikel 7 - Rechten verbonden aan aandelen

Me rechten verbonden aan aandelen waarvan het eigendomsrecht gesplitst is in vruchtgebruik en blote eigendom zullen door de vruchtgebruiker worden uitgeoefend, behoudens andersluidend akkoord tussen vruchtgebruiker en blote eigenaar, met dien verstande dat voor de aandelen toebehorende aan de architect-vennoten de uitoefening van het stemrecht enkel kan toevertrouwd worden, rechtstreeks of onrechtstreeks, aan een natuurlijke persoon die ertoe gemachtigd is het beroep van architect uit te oefenen en die ingeschreven is op één van de tabellen van de Orde van Architecten. Elke splitsing van het eigendomsrecht over vruchtgebruik en blote eigendom moet voorafgaandelijk ter goedkeuring worden voorgelegd aan de provinciale Raad van de Orde van Architecten. De aandelen zijn ondeelbaar. De vennootschap erkent maar één eigenaar voor elk aandeel, wat de uitoefening van de aan de vennoten toegekende rechten betreft. In geval van onverdeeldheid zullen de aan het aandeel verbonden rechten geschorst zijn, totdat één enkel persoon ten aanzien van de vennootschap als eigenaar van de aandelen is aangewezen. Voor wat betreft de architect-aandelen moet deze persoon gemachtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen.

-met als doel:

De vennootschap heeft als doel, zowel in België als in het buitenland:

- Het uitvoeren van alle opdrachten die de wetgever voorbehouden heeft aan personen die gemachtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen, alsmede het verlenen van diensten behorende tot de uioefening van het beroep van architect; De vennootschap moet gerechtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen en ingeschreven zijn op de tabel van de Orde van architecten.

- Het voeren van een professionele en multiprofessionele vennootschap tussen architect(en), ingenieur-architect(en), veiligheidscoördinatoren en/of eender welk beroep dat verenigbaar is met dit van architect, maar waarvan de activiteiten steeds beperkt moeten zijn tot het verlenen van diensten die behoren tot de uitoefening van het beroep van architect.

- Het verzorgen binnen de wettelijke voorzieningen terzake van veiligheidscoördinatie in de meest ruime zin van het woord.

- Het beheer van onroerende goederen zonder een agentschap of zakenkantoor te zijn.

- De vennootschap mag alleen participaties van uitsluitend professionele aard nemen of verkopen van ondernemingen en/of verenigingen wiens doel en activiteiten niet onverenigbaar zijn met de functie van architect. De vennootschap mag door inbreng, fusie, onderschrijving of op alle andere wijzen belangen hebben, maar alleen van uitsluitend professionele aard, in aile ondernemingen en/of verenigingen van wie het doel en de activiteiten niet onverenigbaar zijn met de functie van architect.

- De vennootschap mag op eender welke wijze samenwerken met andere architecten of andere beroepsbeoefenaars, natuurlijk of rechtspersoon, waarvan de activiteit verenigbaar is met dat van architect.

Zij mag deelnemen aan associaties (professionele, interprofessionele of tijdelijke) voor zover haar deelname van uitsluitend professionele aard is en voorzover het doel en de activiteiten van deze associaties niet onverenigbaar zijn met de functie van architect.

De vennootschap mag een bestuursmandaat opnemen in soortgelijke vennootschappen en verenigingen.

- De vennootschap mag seminaries en lezingen geven, optreden als deskundige, alsook zetelen in jurypanels van welke aard ook verband houdende met en niet onverenigbaar met het beroep van architect.

- De vennootschap mag investeringen en beleggingen uitvoeren zoals onder meer de aankoop, de verhuring, het in leasing nemen en geven en de oprichting van gebouwen en allerhande onroerende goederen en rechten, alsook het beleggen in en alle handelingen stellen met betrekking tot roerende goederen in de ruimste zin van het woord, zonder dat dit de vorm van een aanvullende commerciële activiteit aanneemt.

Zij mag daartoe de nodige leningen aangaan, de nodige borgen en andere zekerheden stellen.

De vennootschap zal haar gereserveerde middelen beheren als een goede huisvader.

Het maatschappelijk doel en de activiteiten van de vennootschappen mogen niet onverenigbaar zijn met de functie van architect.

De doelstellingen zullen niet in strijd zijn met de deontologische normen van de architecten.

Behoudens de wettelijke of reglementair voorziene beperkingen mag de vennootschap alle handelingen verrichten welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met het maatschappelijke doel.

Voor- Elke wijziging of aanvulling van het doel dient voorafgaand ter goedkeuring aan de Provinciale Raad te worden voorgelegd.

behouden Volmacht voor formaliteiten

aan het Door voornoemde Wilfried GYBELS (onder voorbehoud van de neerlegging van het uittreksel van deze akte op de griffie van de bevoegde handelsrechtbank en de daaruit voortvloeiende verkrijging van rechtspersoonlijkheid voor de vennootschap) in zijn hoedanigheid van niet statutaire zaakvoerder, wordt hierbij volmacht gegeven aan de naamloze vennootschap Foederer Groep België met zetel te Hasselt, Singelbeekstraat 12, vertegenwoordigd door de heer Ludo Kelchtermans, wonende te Peer, Krijsdijk 3, met macht tot indeplaatsstelling, om namens en voor rekening van de vennootschap, naar aanleiding van haar oprichting, door bemiddeling van een erkend ondernemingsloket naar keuze, alle wettelijke administratieve formaliteiten te laten uitvoeren in de Kruispuntbank van Ondernemingen (aanvraag van een ondernemingsnummer en eventueel vestigingseenheidnummer), alsook bij de diensten van de Belasting over de Toegevoegde Waarde (aangifte van aanvang van activiteit).

Belgisch VOOR GELIJKVORMIG UITTREKSEL

Staatsblad De Notaris, Guy VERLINDEN



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2011- Annexes du Moniteur belge Tegelijk hiermee neergelegd:

-uitgifte van voormelde oprichtingsakte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

14/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 19.06.2015, NGL 10.07.2015 15292-0421-013

Coordonnées
WILFRIED GYBELS ARCHITECT

Adresse
BOLDERDAL 7 3550 HEUSDEN-ZOLDER

Code postal : 3550
Localité : HEUSDEN-ZOLDER
Commune : HEUSDEN-ZOLDER
Province : Limbourg
Région : Région flamande