WIM CLAES SNEL-TRANSPORTEN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : WIM CLAES SNEL-TRANSPORTEN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 833.141.116

Publication

06/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 29.06.2012, NGL 26.07.2012 12372-0093-015
27/01/2011
ÿþMod 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

*11300689*

Neergelegd

25-01-2011



Griffie

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit): WIM CLAES SNEL-TRANSPORTEN

0833141116

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 3590 Diepenbeek, Watertorenstraat 1A.

Onderwerp akte: Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Michaël VAN DER LINDEN, te Hasselt op vijfentwintig januari tweeduizend elf, dat door de hierna vermelde persoon, een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de benaming  WIM CLAES SNELTRANSPORTEN werd opgericht als volgt:

AANWIJZING VAN DE VENNOOT

De heer CLAES Wim, geboren te Hasselt op 29 mei 1970, echtgescheiden, wonende te 3590 Diepenbeek, Watertorenstraat 1A.

BEDRAG MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal van achttienduizend

vijfhonderdvijftig euro (18.550 EUR) is volledig geplaatst. Het is verdeeld in 100 aandelen zonder nominale waarde, met een fractiewaarde van 1/100ste elk. Het kapitaal is volgestort ten belope van twaalfduizend vierhonderd euro (12.400 EUR).

SAMENSTELLING KAPITAAL

Inbreng door de heer CLAES Wim, voornoemd, van achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (18.550 EUR). Als vergoeding worden hem 100 aandelen toegekend.

Voormelde inbreng werd door hem volstort ten belope van twaalfduizend vierhonderd euro (12.400 EUR).

DUUR

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd, vanaf de oprichtingsakte.

ZETEL

De zetel is gevestigd te 3590 Diepenbeek, Watertorenstraat 1A.

De zetel kan zonder statutenwijziging door beslissing van de enige zaakvoerder of van alle zaakvoerders samen overgebracht worden naar elke andere plaats in België binnen het nederlandstalig of tweetalig taalgebied.

Elke verplaatsing van de zetel van de vennootschap zal bekendgemaakt worden in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

De enige zaakvoerder of alle zaakvoerders samen mogen bijhuizen, filialen, administratieve zetels, uitbatingen, agentschappen, kantoren en bewaarplaatsen oprichten in België en in het buitenland.

DOEL

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap heeft tot doel, voor eigen rekening, voor rekening van derden, of in samenwerking met derden, en dit zowel in België als in het buitenland:

1. De uitbating van een onderneming voor het goederenvervoer over de weg, de verhuisonderneming, distributievervoer met vrachtwagens, aanhangwagens, bestelwagens, personenwagens, of alle andere gemotoriseerde voertuigen, dit zowel in het binnenland als in het buitenland, hetzij voor eigen rekening, hetzij voor rekening van derden, zonder dat deze opsomming beperkend is, behalve als de wet dit verbiedt.

2. De algemene handelsexploitatie, welke zich bezig houdt met alle vervoersactiviteiten, het organiseren van het vervoer over de weg, het spoor, over zee of via de luchtwegen, zowel nationaal als internationaal, met eigen materiaal of door derden, het verhuren en huren van vrachtwagens, dit alles met het oog op het vervoer van goederen en humanitair vervoer.

3. De op- en overslag alsmede het stockbeheer voor eigen rekening als voor rekening van derden.

4. De verkoop en/of verhuur van tenten en springkastelen;

5. De vennootschap mag op om het even welke wijze deelnemen aan alle verenigingen en vennootschappen, in België of in het buitenland, die een gelijkaardig of aanverwant doel nastreven of die bijdragen tot de algehele of gedeeltelijke verwezenlijking van het maatschappelijk doel. De vennootschap mag ook deelnemen aan het bestuur en management van vennootschappen en verenigingen.

6. Het beheren van een onroerend vermogen: alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de huur en verhuur, de ruil, en in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten.

7. Het beheren van een roerend vermogen: alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur en verhuur en de ruil.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak. De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten. Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

De zaakvoerders kunnen bijzondere volmachtdragers aanstellen, al dan niet vennoten, waarvan de volmachten beperkt zijn tot één of meer rechtshandelingen of tot een reeks rechtshandelingen.

VERTEGENWOORDIGING

De enige zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap in en buiten rechte. Indien er twee of meer zaakvoerders zijn, vertegenwoordigen zij elk afzonderlijk de vennootschap in en buiten rechte.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

Een niet-statutaire zaakvoerder kan te allen tijde worden ontslagen bij besluit van de algemene vergadering, met eenvoudige meerderheid van stemmen van de aanwezige vennoten.

Het ongevraagd ontslag van een niet-statutaire zaakvoerder heeft gevolg vanaf het besluit van de algemene vergadering.

BUITENGEWONE  BIJZONDERE  JAARVERGADERING.

De jaarvergadering zal jaarlijks gehouden worden op de laatste vrijdag van de maand juni om 20.00 uur, in de maatschappelijke zetel. Indien die dag valt op een zondag of op een wettelijke feestdag, zal de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden worden.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals hierna uiteengezet, dan dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door alle vennoten, ten laatste te ontvangen op de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering.

Buitengewone algemene vergaderingen kunnen steeds worden belegd door één of meer zaakvoerders; deze laatsten zijn verplicht dergelijke vergadering te beleggen op aanvraag van vennoten die minstens één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal bezitten.

Met uitzondering van de beslissingen welke bij authentieke akte moeten worden verleden, kunnen de vennoten éénparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

Daartoe zal door de zaakvoerder een rondschrijven, hetzij per brief, fax, e-mail of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar alle vennoten en naar de eventuele commissarissen, met de vraag aan de vennoten de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen de aangegeven termijn na ontvangst van het rondschrijven op correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in het rondschrijven vermeld.

Is binnen de in het rondschrijven aangegeven termijn de goedkeuring van alle vennoten, zowel met betrekking tot het principe van de schriftelijke procedure zelf als met betrekking tot de agendapunten en de voorstellen van besluit niet ontvangen, dan worden al de voorgestelde beslissingen geacht niet genomen te zijn. Hetzelfde geldt indien blijkt dat, weliswaar binnen termijn, bepaalde voorstellen van besluit wel, doch andere niet de éénparige goedkeuring hebben gekregen van de vennoten.

De houders van obligaties alsmede de houders van certificaten op naam die met medewerking van de vennootschap zijn uitgegeven, hebben recht om op de zetel van de vennootschap kennis te nemen van de genomen beslissingen.

De oproepingen tot de algemene vergadering vermelden de agenda met de te behandelen onderwerpen.

De houders van aandelen op naam, alsook de zaakvoerder(s) en eventuele commissaris moeten per aangetekende brief, tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen, vijftien dagen voor de vergadering, worden uitgenodigd. Dit geldt ook voor de eventuele houders van obligaties op naam of houders van certificaten op naam die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven.

De bij de wet bepaalde stukken worden samen met de oproepingsbrief toegezonden aan de vennoten, zaakvoerder(s) en eventuele commissaris, alsook aan de andere opgeroepen personen die erom verzoeken.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals hiervoor uiteengezet, dan zal de zaakvoerder, samen met het rondschrijven, aan de vennoten en aan de eventuele commissarissen een afschrift toezenden van de stukken die hen krachtens het Wetboek van Vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld.

BOEKJAAR

Het maatschappelijk boekjaar vangt aan op één januari en eindigt eenendertig december.

RESERVE, WINSTVERDELING.

Jaarlijks wordt, op de zuivere winsten, een bedrag van ten minste één/twintigste (1/20) voorafgenomen tot het oprichten van een reservefonds; deze voorafneming houdt op verplicht te zijn wanneer het reservefonds één/tiende (1/10) van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

De aanwending van het saldo wordt volledig overgelaten aan de beslissing van de algemene vergadering.

ONTBINDING  VEREFFENING.

Ingeval van ontbinding zijn de zaakvoerders die op het tijdstip van de ontbinding in functie zijn van rechtswege vereffenaars, tenzij de algemene vergadering van de vennoten één of meer vereffenaars benoemt, met gewone meerderheid van stemmen.

De vereffenaars beschikken over de meest uitgebreide machten die de wet hen toekent, zonder nieuwe beslissing van de algemene vergadering in de voorgeschreven gevallen, tenzij de algemene vergadering die hen benoemt anders beslist met gewone meerderheid van stemmen.

De vereffenaars treden pas in functie nadat de Rechtbank van Koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering.

De algemene vergadering bepaalt de bezoldiging van de vereffenaars. Het batig saldo van de vereffening zal onder de vennoten verdeeld worden volgens het aantal van hun respectieve aandelen, zodanig dat ieder aandeel over dezelfde rechten beschikt. In voorkomend geval zullen eerst alle aandelen op gelijke voet worden geplaatst aangaande hun volstorting

GEMEEN RECHT

Voor alles wat niet opgenomen is in de statuten wordt verwezen naar de beschikkingen van het Wetboek van Vennootschappen. Dientengevolge worden de beschikkingen van dit wetboek waarvan niet uitdrukkelijk zou zijn afgeweken, geacht opgenomen te zijn in de huidige statuten van de vennootschap en worden de bedingen die in tegenspraak zijn met de gebiedende bepalingen van dit wetboek, geacht niet geschreven te zijn.

OVERGANGSBEPALINGEN EN BENOEMING ZAAKVOERDERS

Eerste boekjaar:

Het eerste boekjaar vangt aan op vijfentwintig januari

tweeduizend elf en eindigt op eenendertig december tweeduizend elf.

Eerste jaarvergadering:

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op vijfentwintig

juni tweeduizend en twaalf.

BENOEMING ZAAKVOERDERS :

Als niet-statutaire zaakvoerders wordt aangesteld, voor de duur van de

vennootschap, de heer CLAES Wim, voornoemd.

OVERNAME VAN VERBINTENISSEN.

Alle in naam van de in oprichting zijne vennootschap aangegane verbintenissen sedert 1 januari 2011 worden thans door de vennootschap, onder de opschortende voorwaarde van het bekomen van

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

de rechtspersoonlijkheid ingevolge de neerlegging van het uittreksel uit het onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, uitdrukkelijk overgenomen en bekrachtigd.

De verbintenissen aangegaan tussen de oprichting en de neerlegging

van het uittreksel dienen, eens de vennootschap

rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

Bijzondere volmacht:

De oprichter geeft volmacht aan de CVBA  Dienstencentrale , met zetel te 3500 Hasselt, Sint-Truidersteenweg 145, vertegenwoordigd door de heer CASTERS Jurgen, zaakvoerder, of de heer ACHTEN Luc, zaakvoerder, of door de heer SWINNEN Robert, accountant, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde alle administratieve formaliteiten te vervullen, zoals onder meer de inschrijving van de vennootschap bij de BTW en de Kruispuntbank voor Ondernemingen, de Belastingadministratie en alle andere professionele instanties.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Getekend notaris Michaël VAN DER LINDEN, Toekomststraat 56 te

3500 Hasselt.

Tegelijk hiermede neergelegd:

- Expeditie.

06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 24.06.2016, NGL 30.08.2016 16563-0533-016

Coordonnées
WIM CLAES SNEL-TRANSPORTEN

Adresse
WATERTORENSTRAAT 1, BUS A 3590 DIEPENBEEK

Code postal : 3590
Localité : DIEPENBEEK
Commune : DIEPENBEEK
Province : Limbourg
Région : Région flamande