WIZQIT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : WIZQIT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 633.923.209

Publication

22/07/2015
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Het na vereffening overblijvend saldo zal worden aangewend op de door de algemene vergadering te bepalen wijze.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door hen vast te stellen. De zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn, zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder elkaar de uitoefening van de bevoegdheid.

De enige zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Indien er twee of meer zaakvoerders zijn, dienen deze steeds gezamenlijk op te treden, teneinde de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder te vertegenwoordigen, behoudens indien het transacties betreft, waarvan de waarde op het eerste zicht de vijfduizend euro (¬ 5.000,00) niet overstijgt, in welk geval de vennootschap geldig vertegenwoordigd kan worden door één enkele zaakvoerder, die alleen optreedt.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

Indien de vennootschap slechts één vennoot zou tellen, kan zowel de enige vennoot als een derde tot zaakvoerder worden benoemd. Indien evenwel geen zaakvoerder is benoemd, heeft de enige vennoot van rechtswege alle rechten en verplichtingen van een zaakvoerder.

De vennootschap heeft tot doel:

" bijstand, adviezen en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks, in de ruimste zin, op het vlak van informatie- en communicatie technologie (ICT);

" alle soorten ICT-activiteiten, zoals onder andere systeem- en netwerkintegratie, beheer, installatie, migratie, project management, architectuur, analyse en ontwikkeling, helpdesk en ondersteuning, voice- en telecomdiensten, beveiliging, hosting, audit, procesoptimalisatie, en dergelijke;

" activiteiten met betrekking tot outsourcing en detachering;

" aan- en verkoop, in- en uitvoer, herstelling, huur en verhuur, ontwikkeling, productie, implementatie, hosting van software (inclusief internet en mobiele applicaties/websites), hardware, informatica- en multimediaproducten, randapparatuur, bureelbenodigdheden, elektro, machines, huishoudtoestellen en gereedschap;

" activiteiten van elektrotechnische installateurs, inclusief verkoop en verhuur, installatie, onderhoud en herstellingen;

" bijstand, adviezen en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks, op het vlak van techniek, administratie, financiën, verkoop, logistiek, productie, algemeen bestuur, human resources, en dit in de meest ruime zin;

" het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen;

" organiseren en faciliteren van evenementen, opleidingen, seminaries, conferences, beurzen en congressen, inclusief catering;

" het publiceren en uitgeven van boeken, handleidingen, rapporten, studies, software en dergelijke; alle activiteiten die bijdragen tot de totstandkoming van dergelijke producten;

" het verlenen van prestaties met betrekking tot grafische vormgeving, foto-, video- en audioproducties en -montages;

" het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve diegene die wettelijk voorbehouden zijn aan kredietinstellingen;

" het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt;

" het waarnemen van alle bestuursopdrachten en opdrachten van vereffenaars, het uitoefenen van opdrachten en functies;

" het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa;

" de handel en het verhuren van eigen onroerende en roerende goederen;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

" projectontwikkeling, studiewerk, coördinatie en aanneming van werken voor de nieuwbouw, renovatie en inrichting van individuele woningen, appartementsgebouwen, kantoorgebouwen, commerciële en industriële centra, hotels, en dergelijke en dit in de ruimste zin.

Deze aanduiding en opsomming zijn niet beperkend doch enkel van aanwijzende aard en te begrijpen in de ruimste zin.

De vennootschap kan alle rechtshandelingen en daden stellen in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel. Zij kan dit doen in België en in het buitenland, en voor eigen rekening en voor rekening van derden.

Activiteiten waarvoor de vennootschap niet zelf over de nodige vereiste activiteitsattesten of andere middelen zou beschikken, zullen in onderaanneming worden uitgegeven.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, op gelijk welke wijze -rechtstreeks of zijdelings-deelnemen aan of belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard. Zij kan alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen aangaan of toestaan, en ze kan zich voor derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak. Kortom, zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel, of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen.

De jaarvergadering zal gehouden worden op de laatste woensdag van de maand juni om achttien uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de laatste werkdag, voorafgaand aan de laatste woensdag van de maand juni plaats.

De vergaderingen van vennoten worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief medegedeeld.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Elke vennoot kan schriftelijk of per fax volmacht geven, aan een al dan niet vennoot, om zich te laten vertegenwoordigen.

Om als vennoot (of diens gevolmachtigde) tot de vergadering te worden toegelaten en om stemrecht te kunnen uitoefenen, dient men (of de lastgever in kwestie) vennoot te zijn op datum van de vergadering/besluitvorming. Deze hoedanigheid wordt bewezen aan de hand van de inschrijving in het register van aandelen.

Alvorens aan de vergadering deel te nemen zijn de vennoten of hun volmachtdragers verplicht de aanwezigheidslijst, met aanduiding van de naam, de voorna(a)m(en) en de woonplaats of de maatschappelijke benaming en de statutaire zetel van de vennoten en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, te ondertekenen.

Indien de oproeping dit voorziet kunnen de vennoten, mits eenparigheid, ook schriftelijk besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van die besluiten die bij authentieke akte moeten worden genomen.

Geen enkele vergadering kan beraadslagen over punten die niet voorkomen op de agenda, tenzij in de vergadering alle aandelen aanwezig zijn en daartoe met eenparigheid van stemmen wordt besloten.

De algemene vergadering van vennoten kan geldig beraadslagen, onverschillig welk het aantal aanwezige en vertegenwoordigde aandelen is, behoudens in de gevallen waarvoor de wet een bepaald aanwezigheidsquorum vereist.

Behalve in de bij wet bepaalde gevallen worden de beslissingen ongeacht het aantal van de op de vergadering aanwezige of vertegenwoordigde aandelen, genomen bij meerderheid van de stemmen waarmee aan de stemming wordt deelgenomen. Een onthouding wordt als een negatieve stem beschouwd.

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt oefent deze alle bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering toekomen. Hij kan die bevoegdheden niet overdragen, behalve voor welbepaalde doeleinden. Van de besluiten van de enige vennoot worden notulen gemaakt die door hem worden ondertekend en nadien opgenomen worden in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bewaard. Is de enige vennoot tevens zaakvoerder dan dienen de formaliteiten voor bijeenroeping van de algemene vergadering te worden nageleefd overeenkomstig het Wetboek van vennootschappen doch dienen deze formaliteiten niet te worden nageleefd wat de vennoot zelf betreft.

Werden door de oprichters tot eerste, niet-statutaire, zaakvoerders benoemd voor onbepaalde duur:

1. de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  IB WORX , met zetel te 3590 Diepenbeek, Zavelstraat 25, en met ondernemingsnummer 0895.469.950, hebbende als vaste vertegenwoordiger: de heer Rik HABEX, voornoemd,

2. de gewone commanditaire vennootschap  CAPIBARA CONSULTING , met zetel te 3190 Boortmeerbeek, Wespelaarsebaan 225, en met ondernemingsnummer 0811.893.463, hebbende als vaste vertegenwoordiger: de heer Frederik MICHIELS, voornoemd,

Onder voorbehoud van retro-activiteit ingevolge de overname van de verbintenissen aangegaan namens de vennootschap in oprichting, neemt het eerste boekjaar een aanvang op zestien juli

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

tweeduizend vijftien en zal het worden afgesloten op eenendertig december tweeduizend zestien.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Samuël Van der Linden

Notaris

TEGELIJK HIERMEE NEERGELEGD.

Expeditie van de oprichtingsakte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
WIZQIT

Adresse
ZAVELSTRAAT 25 3590 DIEPENBEEK

Code postal : 3590
Localité : DIEPENBEEK
Commune : DIEPENBEEK
Province : Limbourg
Région : Région flamande