WO FA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : WO FA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 627.764.796

Publication

02/04/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*15305640*

Neergelegd

31-03-2015

Griffie

0627764796

Ondernemingsnummer :

Benaming

(voluit) :

WO FA

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Zetel :

Bij akte verleden voor ondergetekende notaris Geraldine COPS te Maaseik, Maastrichtersteenweg 85, op 31 maart 2015, werd een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid opgericht, onder de benaming  WO FA .

1) Vennoten-oprichters

1.De heer YE Bin, geboren te Ma Na Xi (China) op tweeëntwintig oktober negentienhonderd negenenzeventig, van Nederlandse nationaliteit, wonende te 3530 Houthalen-Helchteren, Lillo Steenweg 80/01/1.

2.Mevrouw CAI Xuhua, geboren te Zheijiang (China) op zesentwintig augustus negentienhonderd drieënzeventig, van Nederlandse nationaliteit, wonende te 3530 Houthalen-Helchteren, Lillo Steenweg 80/01/1.

2) Naam

De vennootschap wordt als besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid opgericht onder

de naam  WO FA .

3) Zetel

De vennootschap is gevestigd te 3550 Heusden-Zolder, Koolmijnlaan 431.

De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in het Nederlandstalig gedeelte van het land,

mede in Brussel bij besluit van de zaakvoerder(s).

4) Doel

De vennootschap heeft tot maatschappelijk doel:

- Uitbating van een frituur en traiteurzaak in de ruimste zin van het woord.

- Verkoop aan de toog van eetwaren en dranken die ter plaatse verbruikt worden of afgehaald worden en, in het algemeen in een wegwerpverpakking aangeboden worden in frietkramen, frituren, hotdogstalletjes enz...

- Uitbating en exploitatie van Fast-food zaken, snackbars, frituren en dergelijke.

- Uitbating en exploitatie van een onderneming voor de verkoop aan de toog van eetwaren en dranken die ter plaatse verbruikt worden en, in het algemeen in een wegwerpverpakking aangeboden worden in snelbuffetten zoals snackbars, sandwichbars, en hamburgerrestaurants.

- Uitbating en exploitatie van een onderneming voor de verkoop aan de toog van eetwaren en dranken die ter plaatse verbruikt worden en/of afgehaald worden en, in het algemeen in een wegwerpverpakking aangeboden worden in drive-in restaurants.

- Catering in de meest ruime zin van het woord.

- Onderneming voor uitzendkoks en verzorgen van feesten en recepties.

- Onderneming voor het klaarmaken, thuisbezorgen en eventueel serveren van maaltijden en bereide schotels.

- Uitbating en exploitatie van restaurants, cafés, café-restaurants (taverne).

- Het organiseren en verzorgen van bruiloften, banketten, cocktails, lunches, recepties enz ... en dit in de meest ruime betekenis.

(volledig adres)

Onderwerp akte :

Rechtsvorm :

(verkort) :

Koolmijnlaan 431

3550 Heusden-Zolder

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap kan eveneens:

- Het beheren, administreren, exploiteren, huren, verhuren, aankopen en vervreemden van effecten, onroerende goederen en alle andere vermogenswaarden, alsmede het verrichten van beleggingen van allerlei aard;

- Het deelnemen in en/of voeren van de directie over andere ondernemingen.

- Administratie, consultancy en managementactiviteiten, omvatten onder meer:

o Adviesbureau op het gebied van bedrijfsvoering en beheer waaronder onder meer maar niet uitsluitend het verlenen van advies en praktische hulp aan bedrijven in verband met public relations en communicatie, het verlenen van adviezen en hulp aan het bedrijfsleven en de overheid op gebied van bijvoorbeeld planning, organisatie, efficiëntie en toezicht, het verschaffen van informatie aan de bedrijfsleiding, het berekenen van de kosten en baten van de voorgestelde maatregelen op het gebied van planning, organisatie en efficiëntie, het kosten en het verlenen van adviezen op het gebied van beheer in het algemeen;

o Het tussenkomen in het dagelijks bestuur en het vertegenwoordigen van bedrijven door onder meer het uitoefenen van mandaten van bestuurder, zaakvoerder, directeur of vereffenaar;

o Studie -, organisatie en raadgevend bureau inzake juridische, financiële, handels -, bedrijfseconomische of sociale aangelegenheden met inbegrip van alle handelingen die verband houden met advies, documentatie en publicatie over juridische, sociale, economische en financiële problemen;

o Het begeleiden van bedrijven op het gebied van handel, nijverheid en administratie, het verrichten van secretariaatswerkzaamheden, het domiciliëren van bedrijven, het ter beschikking stellen van kantoren, magazijnen en fabricageruimten, het verrichten van voorbereidende studies en adviezen op gebied van management, bedrijfsvoering, economische wetgeving, marketing, export en import, het drukken en uitgeven van studies, rapporten en het verlenen van hulpaan bedrijven in oprichting of bij overname van bestaande bedrijven, zenden en ontvangen van post en meer in het algemeen alles te doen wat de oprichting, de uitbating en het beheer van de bedrijven van nut kan zijn.

- Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals onder meer erfpacht- en opstalrechten en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen en verkopen zowel in volle eigendom als in vruchtgebruik en/of blote eigendom, ruilen, doen bouwen, doen verbouwen, onderhouden, verhuren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen.

- Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, know-how en aanverwante activa.

- De aan en verkoop, in en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in 't kort tussenpersoon in de handel.

- Het onderzoek, de ontwikkeling, de vaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe technologieën en hun toepassing.

- Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

- Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of nog op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie van de

ontwikkeling en investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

- Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij alle handels- en financiële operaties verrichten behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

- Aangaande al het voorgaande handelt de vennootschap voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

- Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds in pand stellen, zij mag zich borgstellen en aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

- Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

- De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

- De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in artikel zesenveertig, ten achtste en ten negende van de Wet van zes april negentienhonderd vijfennegentig inzake het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen.

Dit alles in de meest ruime zin.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij mag deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, ook aanverwant, of die de verwezenlijking van het maatschappelijk doel vergemakkelijken.

In de algemene regel mag de vennootschap alle daden stellen van burgerlijke als commerciële aard, roerende, onroerende, industriële of financiële aard, welke rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met het maatschappelijk doel.

5) Maatschappelijk kapitaal

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt ACHTTIENDUIZEND

ZESHONDERD EURO ( ¬ 18.600,00 ).

Het is verdeeld in honderd (100) aandelen zonder nominale waarde.

6) Inschrijving op het kapitaal: - inbreng in geld

Op voormeld kapitaal werd door de genoemde oprichters ingetekend voor honderd (100) aandelen zonder nominale waarde, hetzij voor ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO ( ¬ 18.600,00 ), als volgt:

- door de heer YE Bin, voornoemd, voor vijftig (50) aandelen, hetzij voor NEGENDUIZEND DRIEHONDERD EURO (¬ 9.300,00);

- door mevrouw CAI Xuhua, voornoemd, voor vijftig (50) aandelen, hetzij voor NEGENDUIZEND DRIEHONDERD EURO (¬ 9.300,00).

TOTAAL: honderd (100) aandelen, hetzij voor ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO ( ¬ 18.600,00 ).

- door de heer YE Bin, voornoemd, voor een totaal bedrag van DRIEDUIZEND HONDERD EURO (¬ 3.100,00);

- door mevrouw CAI Xuhua, voornoemd, voor een totaal bedrag van DRIEDUIZEND HONDERD EURO (¬ 3.100,00).

Zodat er thans een bedrag van ZESDUIZEND TWEEHONDERD EURO (¬ 6.200,00) ter beschikking is van de vennootschap.

Dit bedrag van ZESDUIZEND TWEEHONDERD EURO (¬ 6.200,00) werd gedeponeerd op rekening nummer BE70 3631 4636 1825 geopend bij de naamloze vennootschap ING Bank, op naam van de vennootschap in oprichting.

Het bewijs van deponering werd door voornoemde bank afgeleverd op zesentwintig maart tweeduizend vijftien.

7) Tijdstip werking en duur

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur te rekenen vanaf de datum van de

neerlegging ter griffie van het uittreksel van de oprichtingsakte.

8) Bestuur en vertegenwoordiging

De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot (vennoten).

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig

zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen

waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

Voor de duur van de vennootschap te rekenen vanaf heden wordt door de oprichters tot gewone

zaakvoerders benoemd:

-de heer Ye Bin, voornoemd; en

- mevrouw Cai Xuhua, voornoemd;

die bevestigen dat de uitoefening van deze functie hem niet verboden is, inzonderheid krachtens het

Koninklijk Besluit nummer 22 van vierentwintig oktober negentienhonderd vierendertig en die

verklaart de hem verleende opdracht te aanvaarden.

De zaakvoerder zal maar zijn taak kunnen opnemen vanaf de neerlegging van de stukken ter griffie.

Het mandaat van de zaakvoerders is kosteloos, tenzij de algemene vergadering anders beslist.

9) Boekjaar

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één juli en eindigt op dertig juni van ieder jaar.

10) Datum en uur van de jaarvergadering

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op derde maandag van de maand december om tien (10) uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

11) Eerste jaarvergadering en boekjaar

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

De eerste jaarvergadering (of) (gewone algemene vergadering) zal gehouden worden op de derde maandag van de maand december tweeduizend zestien om tien (10) uur.

Het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging ter griffie van het uittreksel van de oprichtingsakte tot en met dertig juni tweeduizend zestien.

12) Bestemming van de winst  Reserve - ontbinding

Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt als dividend onder de aandeelhouders verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen.

Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd.

De wijze van vereffening wordt bepaald door de algemene vergadering. De vereffenaars treden pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering, overeenkomstig artikel 184 van het Wetboek van Vennootschappen.

De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in de artikelen 186, 187 en 188 van het Wetboek van Vennootschappen, tenzij de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen anders besluit, onverminderd de verplichtingen opgenomen in artikel 189 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

13) Overneming van verbintenissen

De comparanten verklaren dat de vennootschap, met toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, de verbintenissen overneemt die in naam van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen vanaf één maart tweeduizend vijftien, en dat deze overname slechts uitwerking zal hebben vanaf de datum van de neerlegging ter griffie van het uittreksel van onderhavige oprichtingsakte.

14) Volmacht

Onder de opschortende voorwaarde van de neerlegging van een uittreksel van onderhavige oprichtingsakte ter bevoegde Griffie van de Rechtbank van Koophandel, wordt door de comparanten aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Verenigde Accountants met zetel te 3960 Bree, Kloosterpoort 14, de nodige machten verleend om alle formaliteiten die de oprichting van onderhavige vennootschap zullen volgen, te vervullen en uit te voeren en onder meer deze vereist voor de inschrijving van de vennootschap in de Kruispuntbank van Ondernemingen, bij de diensten van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, en in het algemeen om alle nodige of nuttige formaliteiten te vervullen die de vennootschap zullen toelaten haar activiteiten aan te vangen, en dit met macht tot indeplaatsstelling.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Geraldine COPS te Maaseik.

Tegelijk hiermee neergelegd:

- expeditie van de oprichtingsakte dd. 31/03/2015

Coordonnées
WO FA

Adresse
KOOLMIJNLAAN 431 3550 HEUSDEN-ZOLDER

Code postal : 3550
Localité : HEUSDEN-ZOLDER
Commune : HEUSDEN-ZOLDER
Province : Limbourg
Région : Région flamande