WODAN GROUP

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : WODAN GROUP
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 834.016.292

Publication

27/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 30.05.2014, NGL 26.08.2014 14459-0511-012
12/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 31.05.2013, NGL 09.08.2013 13407-0047-015
04/04/2013
ÿþ " ~~- ~-~-., ~ r~5' -- Mcd Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

i III uu52719*iii

i ~

*130

iu

Rechtbank van koophandel

C 5 KART 2013

te HAerie

Ondememingsnr : 0834.016.292

Benaming

(voluit) : WODAN GROUP

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3500 Hasselt, Fruitmarkt 8 bus 1

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming zaakvoerder - kennisname aanduiding vaste vertegenwoordiger

UITTREKSEL UIT DE NOTULEN VAN DE BIJZONDERE ALGEMENE VERGADERING DE DATO 14 MAART 2013:

De vergadering bekrachtigt de benoeming met ingang van 1 maart 2013, van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Walter Vanherle", met zetel te 3500 Hasselt, Nieuwe Steenweg 36, BTW BE 0477.108.158, RPR Hasselt, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Walter Vanherle, wonende te 3500 Hasselt, Nieuwe Steenweg 36, tot nieuwe zaakvoerder.

De bezoldiging van de zaakvoerder zal vastgelegd worden bij afzonderlijk besluit van de algemene vergadering.

De aldus benoemde zaakvoerder, verklaart haar mandaat te aanvaarden en niet getroffen te zijn door enige verbodsbepaling voor het uitoefenen van haar mandaat.

De vergadering bekrachtigt uitdrukkelijk alle handelingen die door de benoemde zaakvoerder werd gesteld vanaf 1 maart 2013 tot op heden en dit met uitdrukkelijke instemming van de hiervoor benoemde zaakvoerder.

De hier aanwezige en vertegenwoordigde zaakvoerders zetten uiteen dat zij kennis hebben gekregen van de beslissing van het bestuursorgaan van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Walter Vanherle", voornoemd, vaststellende dat, in overeenstemming met artikel 61 § 2 Wetboek van vennootschappen, haar zaakvoerdersmandaat in onze vennootschap met ingang vanaf 1 maart 2013 uitgevoerd zal worden door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Walter Vanherle, voornoemd.

Voor ontledend uittreksel

De heer Walter Vanherle

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

28/06/2012
ÿþff

Md 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL



1111 1 9 -06- 2012

>iaiia3io*

HASSELT Griffie



Ondernemingsnr : 0834.016.292

Benaming

(voluit) : ODIN GROUP

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3500 Hasselt, Fruitmarkt 8 bus 1

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING

Uit een akte verleden voor notaris Monique SERONVALLE te Genk op 29 mei 2012, geregistreerd te Genk op 5 juni 2012 boek 5/139 blad 1 vak 8, blijkt dat is gehouden de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ODIN GROUP met zetel te 3500 Hasselt, Fruitmarkt 8 bus 1, waaruit blijkt dat volgende voor publicatie vatbare beslissingen werden genomen:

WIJZIGING MAATSCHAPPELIJKE BENAMING.

De vergadering beslist de maatschappelijke naam te wijzigen van ODIN GROUP in "WODAN GROUP".

Artikel 1 der statuten wordt in die zin aangepast,

DOELWIJZIGING,

De vergadering beslist het doel van de vennootschap door schrapping van het huidig doel en integrale

wijziging door de volgende tekst:

"De vennootschap heeft tot doel:

1. Het leveren van diensten, managementprestaties, het geven van adviezen op het gebied van marketing, productie, financiën en administratief en commercieel beheer, het maken van studies, het voorbereiden en op gang brengen van organisatiesystemen, het in toepassing brengen van systemen voor gegevensverwerking en alle technieken in verband met het technisch, administratief, economisch en algemeen beheer van ondernemingen.

2. Het verrichten van inhoudelijk complexe dienstverleningen en het ter beschikking stellen van infrastructurele faciliteiten als dienstencentrum/bedrijvencentrum ten voordele van natuurlijke- en/of rechtspersonen.

3. Het organiseren en voeren van de volledige administratieve organisatie voor bedrijven; marketing en publiciteit in de meest brede zin en dit met inbegrip van alles wat rechtstreeks en onrechtstreeks in verband staat met hetgeen voorafgaat.

4, Alle schilderwerken en decoratiewerken zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden.

5. Het uitbaten en inrichten, zo voor eigen rekening als voor rekening van derden, van publiciteitsagentschappen en kantoren alsook mannequin-burelen,

6. De aankoop en verkoop, huur en verhuur, productie en de vervaardiging van alle materialen, producten en procedés tot realisering in de ruimste zin van het woord zo voor eigen rekening als voor rekening van derden van wat voorafgaat.

7, Opleiding, begeleiding en adviesopdrachten in de breedste zin van het woord.

8. De ter beschikkingstelling van studioruimtes of atelierruimtes vocr allerhande reportages en evenementen.

9. De klein- en groothandel in alle kunstvoorwerpen, en alle toebehoren en aanverwante activiteiten, alles in de ruimste zin van het woord.

10. De vervulling en uitvoering van alle opdrachten betreffende fotografie, video- en geluidstechniek, cinematografie, holografie van alle drukprocedés of andere reproductie-methodes, in de ruimste zin van het woord, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden.

11, Het maken van schilderijen, kunst in de ruimste zin van het woord voor particulieren en bedrijven.

12, De detailhandel en distributie van fotc-, digitaal- en videcmateriaal, alscok foto-, digitale en video grafische opnames; alsook computers, software en randapparatuur.

13. In België of in het buitenland, voor haar rekening, alle immobiliaire operaties of ermede verband houdende verrichtingen te doen, met name aankoop, verkoop, ruiling, verhuring, expertise, beheer, onroerende promotie, omvorming of ombouwing of valorisatie van onroerende goederen van alle aard, zo gronden als gebouwen, zo op het platteland als in bebouwde kommen, in voorkomend geval door middel van lotissering, verkaveling, nieuwbouw, heropbouw of verbouwing, voorts:

14. Het kopen, verkopen en ruilen van alle welkdanige aandelen, delen en andere maatschappelijke

rechten; obligaties, en in het algemeen van alle roerende waarden.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

.r

Voor- behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

15. Hef nemen van participaties onder welke vorm ook, in alle bestaande en op te richten vennootschappen 1 en waarden en participaties, het verlenen van financiële en andere bijstand aan de vennootschappen en ondernemingen waarin ze belangen heeft.

16. Het verlenen van persoonlijke als zakelijke, roerende als onroerende waarborgen ten voordele van derden.

17. Alle financiële verrichtingen onder vorm van lening, kredietopening of andere wijze, met uitzondering van de financiële verrichtingen voorbehouden aan depositobanken en private spaarkassen en onder voorwaarde van het bekomen van de eventuele noodzakelijke machtigingen en aanvaardingen.

18. De vennootschap kan alle roerende materialen en installaties kopen, huren, verhuren, produceren, oprichten, verkopen en ruilen, en alle daden en transacties stellen die tot de verwezenlijking van het maatschappelijk doel kunnen bijdragen.

19. Zij mag op om het even welke wijze en door gelijk welk middel absorberen, rechten verkrijgen, deelnemen in, fusies aangaan met gelijk welke andere handelsvennootschap of onderneming.

20. De vennootschap mag alle burgerlijke, industriële, financiële, commerciële, roerende, onroerende en alle ' welkdanige verrichtingen, handelingen stellen of laten stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of'. gedeeltelijk in verband staan met één of andere branche van haar maatschappelijk doel of die eenvoudig, nuttig ! of bevorderlijk zijn of zouden kunnen zijn om haar maatschappelijk doel te verwezenlijken.

De bovenstaande bepalingen dienen in hun breedste zin opgevat te worden."

Artikel 3 der statuten wordt in die zin aangepast.

VOLMACHT

De vergadering beslist volmacht te geven aan mevrouw Sarah Schepers, wonende te 3830 Wellen, Smissebroekstraat 4 of een andere gelastigde van accountantskantoor Claesen BVBA te Genk, Kuilenstraat 16 ' om de vennootschap te vertegenwoordigen bij alle administratieve handelingen bij de verschillende overheidsdiensten en de KBO.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL om tesamen te worden neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel tesamen met een uitgifte van gemelde akte en het formulier voor de publicatie in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad, verslag van de zaakvoerder en de gecoördineerde statuten.

Notaris Monique SERONVALLE.

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

06/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 25.05.2012, NGL 05.06.2012 12143-0333-015
28/02/2011
ÿþMod 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

*11301400*

Neergelegd

24-02-2011

Griffie

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit): ODIN GROUP

0834016292

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 3500 Hasselt, Fruitmarkt 8 bus 1

Onderwerp akte: Oprichting

Uit een nog te registreren akte verleden voor meester Monique SERONVALLE, notaris met standplaats te Genk op 23 februari 2011 blijkt dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  ODIN GROUP werd opgericht met

volgende statutaire bepalingen en kenmerken:

- OPRICHTERS:

1) De heer VANHERLE Walter Marie, geboren te Vilvoorde op negentien februari negentienhonderd negenenvijftig identiteitskaart 590-6146444-65, nationaalnummer 59.02.19-363.29, wonende te 3500 Hasselt, Nieuwe Steenweg 36.

2) en zijn echtgenote, mevrouw JACOBS Dominique Marie-Louise, geboren te Hasselt op acht februari negentienhonderd zestig identiteitskaart 5911953771-02, nationaalnummer 60.02.08-256.02, wonende te 3500 Hasselt, Nieuwe Steenweg 36.

Gehuwd te Hasselt op 29 juli 1989 onder het stelsel van wettelijke gemeenschap, krachtens huwelijkscontract verleden voor notaris Karl SMEETS te Hasselt op 15 januari 1993.

Dit huwelijksstelsel is verder volgens verklaring van comparant ongewijzigd gebleven.

3) Mevrouw Bollé Sylvia Maria, geboren te Etterbeek op veertien september

negentienhonderd zevenenzestig identiteitskaart 590-8336229-75,

nationaalnummer 67.09.14-002.78, ongehuwd, wonende te 3500 Hasselt, Peter Benoitstraat 65.

4) De heer RODRIGUEZ-MARTIN Roberto, geboren te Hasselt op dertig april

negentienhonderd vijfentachtig identiteitskaart 590-9608443-37,

nationaalnummer 85.04.30-053.84, ongehuwd, wonende te 3511 Hasselt -

Kuringen, Grote Breebeemdlaan 32.

- ZETEL:

3500 Hasselt, Fruitmarkt 8 bus 1.

- DOEL:

De vennootschap heeft tot doel:

1. Het maken van schilderijen, kunst in de ruimste zin van het woord

voor particulieren en bedrijven.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

2. De vervulling en uitvoering van alle opdrachten betreffende fotografie, video- en geluidstechniek, cinematografie, holografie van alle drukprocédés of andere reproductie-methodes, in de ruimste zin van het woord, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden.

3. De klein- en groothandel in alle kunstvoorwerpen, en alle toebehoren en aanverwante activiteiten, alles in de ruimste zin van het woord;

4. De detailhandel en distributie van foto-, digitaal- en videomateriaal, alsook foto-, digitale en videografische opnames; alsook computers, software en randaparatuur.

5. De ter beschikkingstelling van Studioruimtes of atelierruimtes voor allerhande reportages en evenementen

6. Opleiding, begeleiding en adviesopdrachten met betrekking tot bovenvermelde sectoren.

7. Het leveren van diensten, managementprestaties, het geven van adviezen op het gebied van marketing, productie, financiën en administratief en commercieel beheer, het maken van studies, het voorbereiden en op gang brengen van organisatiesystemen, het in toepassing brengen van systemen voor gegevensverwerking en alle technieken in verband met het technisch, administratief, economisch en algemeen beheer van ondernemingen;

Het organiseren en voeren van de volledige administratieve organisatie voor bedrijven; Marketing en publiciteit in de meest brede zin en dit met inbegrip van alles wat rechtstreeks en onrechtstreeks in verband staat met hetgeen voorafgaat;

Alle schilderwerken en decoratiewerken zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden.

Het uitbaten en inrichten, zo voor eigen rekening als voor rekening van derden, van publiciteitsagentschappen en kantoren alsook mannequin-burelen.

De aankoop en verkoop, huur en verhuur, productie en de vervaardiging van alle materialen, producten en procédés tot realisering in de ruimste zin van het woord zo voor eigen rekening als voor rekening van derden van wat voorafgaat.

8. ln België of in het buitenland, voor haar rekening, alle immobiliaire operaties of ermede verband houdende verrichtingen te doen, met name aankoop, verkoop, ruiling, verhuring, expertise, beheer, onroerende promotie, omvorming of ombouwing of valorisatie van onroerende goederen van alle aard, zo gronden als gebouwen, zo op het platteland als in bebouwde kommen, in voorkomend geval door middel van lotissering, verkaveling, nieuwbouw, heropbouw of verbouwing, voorts:

9. Het kopen, verkopen en ruilen van alle welkdanige aandelen, delen en andere maatschappelijke rechten, obligaties, en in het algemeen van alle roerende waarden.

Het nemen van participaties onder welke vorm ook, in alle bestaande en op te richten vennootschappen en waarden en

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

participaties, het verlenen van financiële en andere bijstand aan de vennootschappen en ondernemingen waarin ze belangen heeft.

10. Het verlenen van persoonlijke als zakelijke, roerende als onroerende waarborgen ten voordele van derden.

11. Alle financiële verrichtingen onder vorm van lening, kredietopening of andere wijze, met uitzondering van de financiële verrichtingen voorbehouden aan depositobanken en private spaarkassen en onder voorwaarde van het bekomen van de eventuele noodzakelijke machtigingen en aanvaardingen.

De vennootschap kan alle roerende materialen en installaties kopen, huren, verhuren, produceren, oprichten, verkopen en ruilen, en alle daden en transacties stellen die tot de verwezenlijking van het maatschappelijk doel kunnen bijdragen.

Zij mag op om het even welke wijze en door gelijk welk middel absorberen, rechten verkrijgen, deelnemen in, fusies aangaan met gelijk welke andere handelsvennootschap of onderneming.

De vennootschap mag alle burgerlijke, industriële, financiële,

commerciële, roerende, onroerende en alle welkdanige

verrichtingen, handelingen stellen of laten stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met één of andere branche van haar maatschappelijk doel of die eenvoudig, nuttig of bevorderlijk zijn of zouden kunnen zijn om haar maatschappelijk doel te verwezenlijken.

De bovenstaande bepalingen dienen in hun breedste zin opgevat te worden.

- KAPITAAL:

Het kapitaal bedraagt twintigduizend euro (¬ 20.000,00) en is verdeeld in tweehonderd (200) aandelen, volstort ten bedrage van twintigduizend euro (¬ 20.000,00) als volgt:

- De heer VANHERLE Walter, voornoemd, schrijft in op het kapitaal ten bedrage van twaalfduizend euro (¬ 12.000,00) en volstort dit volledig. In ruil voor zijn inbreng ontvangt hij honderdtwintig (120) aandelen.

- Mevrouw JACOBS Dominique, voornoemd, schrijft in op het kapitaal ten bedrage van zesduizend euro (¬ 6.000,00) en volstort dit volledig. In ruil voor haar inbreng ontvangt zij zestig (60) aandelen.

- Mevrouw Bollé Sylvia, voornoemd, schrijft in op het kapitaal ten

bedrage van duizend euro (¬ 1.000,00) en volstort dit volledig. In ruil voor haarinbreng ontvangt zij tien (10) aandelen.

- De Heer RODRIGUEZ-MARTIN Roberto, voornoemd, schrijft in op

het kapitaal ten bedrage van duizend euro (¬ 1.000,00) en volstort dit volledig. In ruil voor zijn inbreng ontvangt hij tien (10) aandelen.

- BESTUUR:

Niet-statutaire zaakvoerders: de heer VANHERLE Walter, voornoemd.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, zal elke zaakvoerder, afzonderlijk

handelend,

de bevoegdheid hebben om alle akten die nodig of nuttig zijn voor het

bereiken

van het doel, te verrichten, met uitzondering van diegene die de wet

voorbehoudt

aan de algemene vergadering.

Zij kunnen de vennootschap vertegenwoordigen ten aanzien van derden

en in

rechte, als eiser of als verweerder.

De zaakvoerders samen handelend kunnen een deel van hun

bevoegdheden ten

titel van bijzondere volmacht aan een derde persoon van hun keuze

overdragen.

Ingeval er slechts één zaakvoerder is, zal hij de bovengenoemde machten

uitoefenen en kan hij dezelfde bevoegdheidsoverdrachten doen.

- ALGEMENE VERGADERING:

De jaarvergadering wordt gehouden op de laatste vrijdag van de maand

mei

om 14.00 uur. Eerste jaarvergadering in 2012.

Vermits alle aandelen op naam zijn, kan met oproeping bij aangetekende

brief,

bevattende de dagorde, worden volstaan. Deze brieven worden, minstens

vijftien

dagen voor de algemene vergadering, aan de vennoten, de

zaakvoerder(s) en, in

voorkomend geval, de commissaris, gezonden.

- BOEKJAAR:

Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder

kalenderjaar; eerste boekjaar eindigt op 31 december 2011.

- RESERVES:

De netto-winst van het boekjaar wordt bepaald overeenkomstig de

wettelijke

bepalingen.

Jaarlijks wordt van de netto-winst een bedrag van ten minste één/twintigste

afgenomen voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze

afneming houdt op wanneer het reservefonds één/tiende van het kapitaal

heeft

bereikt.

De overige winst krijgt de bestemming die de jaarvergadering haar zal

geven

beslissend bij meerderheid van stemmen op voorstel van de zaakvoerder(s).

Geen uitkering mag echter geschieden, indien op de datum van afsluiting

van het

laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is

gedaald of

ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het

gestorte, of

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle

reserves

die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder

dient

gehandeld naar het voorschrift van art. 320 W. Venn.

- VOLMACHT:

Aan de Heer Eddy Claesen of een andere gelastigde van

accountantskantoor Claesen BVBA te Genk, Kuilenstraat 16,aan wie de

macht verleend wordt om de nodige formaliteiten te vervullen voor de

inschrijving van de vennootschap bij de BTW-administratie, de Kruispuntbank

voor

Ondernemingen en het ondernemingsloket.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL om tesamen te worden neergelegd ter griffie

van de

Rechtbank van Koophandel tesamen met een uitgifte van gemelde

oprichtingsakte en het formulier voor de publicatie in de bijlagen tot het

Belgisch

Staatsblad.

Notaris Monique SERONVALLE

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

11/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 14.02.2015, NGL 03.08.2015 15404-0001-012

Coordonnées
WODAN GROUP

Adresse
FRUITMARKT 8, BUS 1 3500 HASSELT

Code postal : 3500
Localité : HASSELT
Commune : HASSELT
Province : Limbourg
Région : Région flamande