WOON DEPOT

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : WOON DEPOT
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 466.603.454

Publication

20/10/2011
ÿþ 1 Mot! 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

IN

I1I

Neergelegd ter griffie der

rechtbank v . koophandel te TONT i:R :N

10 -10- 2011

De Hooidgrltfler,

Griffie

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

III III 1 II

*11159136*

Ondernemingsnr : 0466.603.454

Benaming

(voluit) : WOON DEPOT - in Vereffening

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : 3570 Alken, Steenweg 344

Onderwerp akte : Sluiting vereffening

Uit het verslag van de bijzondere algemene vergadering van 15 september 2011 blijkt dat:

- de vereffening van de vennootschap wordt gesloten op 15 september 2011;

- dat de vennootschap definitief heeft opgehouden te bestaan;

- dat ontslag en kwijting wordt verleend aan de heer Ludovicus Ketelslegers, met woonplaats te 3570 Alken, Steenweg 344 als vereffenaar;

- dat de rechtbank van koophandel te Tongeren zijn akkoord heeft bevestigd met het plan van de verdeling van de activa blijkens de beschikking van 7 september 2011;

- dat alle schulden werden betaald zodat niet moet worden overgegaan lot de procedure van consignatie;

- dat de boeken en bescheiden van de vennootschap zullen neergelegd en bewaard worden gedurende de wettelijk voorziene termijn bij en door de heer Ludovicus Ketelslegers, met woonplaats te 3570 Alken, Steenweg 344, of enige andere plaats waar hij beslist zijn woonplaats te vestigen;

- dat bijzondere volmacht, met het recht van indeplaatsstelling, wordt gegeven aan de heer DELDYCKE Joost, wonende te 3650 Dilsen-Stokkem, Geverslaan 16, de heer LEYSSEN Robert, wonende te 3930 Hamont-Achel, Bleekstraat 13 en aan de handtekeningbevoegden van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ASEB KMO-Partners, met maatschappelijke zetel te 3600 Genk, Jaarbeurslaan 21 bus 41, ondernemingsnummer 0466.535.158, of elke andere door hen aangewezen persoon, alle documenten te ondertekenen en alle nodige formaliteiten te vervullen bij de administratie van de B.T.W. en bij de Kruispunt Bank van Ondernemingen,

Voor ontledend uittreksel,

Ludovicus Ketelstegers

vereffenaar

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/10/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz, van Luik 8 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

03/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 31.12.2010, NGL 29.07.2011 11358-0008-013
28/03/2011
ÿþ

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





1011 0IU11

*11046945*

Ondernemingsnr : 0466.603.454

Benaming

(voluit) : WOON DEPOT

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : 3570 Alken, Steenweg 344

Onderwerp akte : Ontbinding - aanstelling vereffenaar

Uit een akte verleden voor notaris Jean-Luc SNYERS te ALKEN op vijfentwintig febrruari tweeduizend en elf, geregistreerd te Borgloon op één maart tweeduizend en elf, boek 5/38 blad 52 vak 5, ontvangen vijfentwintig euro, de e.a. inspecteur getekend J. Bellis.

blijkt dat is gehouden:

Een buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid WOON DEPOT', met maatschappelijke zetel te 3570 Alken, Steenweg 344, opgericht onder de naam "Home Depot" bij authentieke akte verleden voor notaris Filip JUNIUS te Hasselt op vijf juli negentienhonderd negenennegentig, gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van vijf augustus negentienhonderd negenennegentig onder nummer 990805-355. Gewijzigd, waarbij de naam werd gewijzigd in de huidige, bij akte verleden voor notaris Jean-Luc SNYERS te Alken op negentien september tweeduizend en een, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch staatsblad van zes oktober tweeduizend en een onder nummer 20011006-343. Ingeschreven in register van rechtspersonen onder nummer 0466.603.454.

Waarbij volgende voor publicatie vatbare beslissingen werden genomen:

EERSTE BESLISSING

De voorzitter licht mondeling het verslag van de raad van bestuur over de ontbinding van de vennootschap toe en van de staat van actief en passief afgesloten op eenendertig december tweeduizend en tien.

Vervolgens legt hij het verslag voor dat de Accountant en Belastingconsulent Stijn Didden bv BVBA, met zetel gevestigd te 3630 Maasmechelen, Bredeweg 29, met als zaakvoerder Stijn Didden, extern accountant, aangewezen door de zaakvoerder overeenkomstig artikel 181§1 van het wetboek van vennootschappen, heeft opgesteld op tien februari tweeduizend en elf met betrekking tot deze ontbinding.

De besluiten van dat verslag luiden als volgt:

"In het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door het Wetboek van Vennootschappen conform artikel 181 heeft het bestuursorgaan van de NV `Woon Depot" met maatschappelijke zetel te 3570 Alken, Steenweg 344, een boekhoudkundige staat opgesteld, afgesloten op 31 december 2010 zijnde minder dan 3 maanden voordien, op basis waarvan de ontbinding wordt voorgesteld.

Deze staat van activa en passiva geeft, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal op van ¬ 27.430,05 ¬ en een netto-passief van ¬ 85.681,83.

Op grond van de controlewerkzaamheden, die ik heb uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, blijkt dat deze boekhoudkundige staat de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft, in zoverre de vooruitzichten van het bestuursorgaan gerealiseerd zullen worden door de vereffenaar.

Er zijn geen andere inlichtingen die ik ter voorlichting van de aandeelhouders of derden onontbeerlijk acht.

Te Maasmechelen, 10 februari 2011

Accountant en Belastingconsulent Stijn Didden bv BVBA, Vertegenwoordigd door Stijn Didden, Accountant".

TWEEDE BESLISSING.

De vergadering beslist de vennootschap vervroegd te ontbinden vanaf heden, zodat zij nog enkel bestaat

voor de noden van haar vereffening.

DERDE BESLISSING.

De vergadering beslist de huidige bestuurders/gedelegeerd bestuurder te ontslaan uit hun functie:

- Ketelslegers Ludo: bestuurder en gedelegeerd bestuurder

- Iliaens Judith: bestuurder

- NV Immo Ketelslegers: bestuurder, met als vaste vertegenwoordiger de Heer Ketelslegers Ludo.

De vergadering besluit om over de kwijting van de bestuurders te beraadslagen en besluiten bij gelegenheid

van de eerste jaarvergadering die zal samengeroepen worden door de vereffenaar of bij de sluiting van de vereffening.

VIERDE_BESLISSING

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

1111 oi

neergelegd ter grllfie der rechtbank y. koophandel te TONGEREN

l' gekoofd viffler, Griffie

16 -03- 2011

bE

E St

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/03/2011- Annexes du Moniteur belge

iu 01

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

De vergadering beslist het aantal vereffenaars vast te stellen op één.

Onder de opschortende voorwaarde van de bevestiging of homologatie door de Rechtbank van Koophandel benoemt de vergadering als vereffenaar voor onbepaalde duur:

De heer Ketelslegers Ludo voornoemd.

Hier aanwezig en die hierbij verklaart deze opdracht te aanvaarden en niet getroffen te zijn door enige verbodsbepaling voor de uitoefening van dit mandaat, hierna "de vereffenaar' genoemd.

De vereffenaar zal bevoegd zijn voor alle verrichtingen vermeld in artikelen 186 en volgende van het wetboek van vennootschappen, zelfs zonder machtiging van de algemene vergadering waar die voorzien zou zijn. De vereffenaar wordt ontslagen van de noodzaak inventaris op te maken. Hij wordt gemachtigd de heer hypotheekbewaarder te ontslaan van het nemen van ambtshalve inschrijvingen. Hij mag onder zijn verantwoordelijkheid en voor bijzondere en bepaalde verrichtingen zijn bevoegdheden overdragen aan ieder ander persoon die hij aanduidt.

VIJFDE BESLISSING.

De vergadering beslist de statuten van de vennootschap als volgt te wijzigen, om ze in overeenstemming te brengen met de besluiten die genomen werden :

- In artikel 1 achter de naam 'WOON DEPOT" de woorden "-in vereffening" toevoegen en in fine van het artikel volgende tekst : "Alle stukken die uitgaan van de vennootschap vermelden dat zij in vereffening is." Overeenkomstig deze beslissing luidt artikel 1 van de statuten voortaan als volgt:

"De vennootschap is een naamloze vennootschap met als naam 'WOON DEPOT - in vereffening". Alle stukken die uitgaan van de vennootschap vermelden dat zij in vereffening is.

- Artikel 2 vervangen door volgende tekst:

"De vennootschap is opgericht voor een onbepaalde duur op 5 juli 1999. Zij werd in vereffening gesteld door een buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders gehouden op 25 februari 2011." Artikel 2 van de statuten wordt aangepast overeenkomstig deze beslissing.

ZESDE BESLISSING.

De vergadering machtigt de notaris om over te gaan tot coördinatie van de statuten en tot neerlegging van de gecoördineerde statuten.

ZEVENDE BESLISSING.

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan de heer DELDYCKE Joost, wonende te 3650 Dilsen-Stokkem, Geverslaan 16, de heer LEYSSEN Robert, wonende te 3930 Hamont-Achel, Bleekstraat 13 en aan de handtekeningbevoegden van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid A&B KMO-Partners, met maatschappelijke zetel te 3500 Hasselt, Maastrichtersteenweg 254 bus 1, ondememingsnummer 0466.535.158, om, met recht van indeplaatsstelling, alle administratieve formaliteiten te vervullen die verband houden met de wijzigingen en/of doorhalingen bij de Administratie van de belasting over de Toegevoegde Waarde, KBO, ondernemingsloketten en bij een sociale verzekeringsinstelling, en daaromtrent alle nodige stukken en bescheiden te ondertekenen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Neergelegd : uitgifte, verslag bedrijfsrevisor, verslag raad van bestuur met staat van actief en passief, homologatie vereffenaar, gecoördineerde statuten.

SNYERS Jean-Luc, notaris

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/03/2011- Annexes du Moniteur belge

Voor-

pehoucten

aan het

Belgisch

Staatsblad

24/12/2010 : HA102163
30/06/2010 : HA102163
18/06/2010 : HA102163
05/08/2009 : HA102163
31/07/2008 : HA102163
14/01/2008 : HA102163
03/07/2007 : HA102163
03/08/2006 : HA102163
10/08/2005 : HA102163
15/07/2005 : HA102163
27/07/2004 : HA102163
23/06/2004 : HA102163
11/07/2003 : HA102163
06/10/2001 : HA102163
24/07/2001 : HA102163

Coordonnées
WOON DEPOT

Adresse
STEENWEG 344 3570 ALKEN

Code postal : 3570
Localité : ALKEN
Commune : ALKEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande