WORKING HEROES

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : WORKING HEROES
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 845.692.025

Publication

03/07/2012
ÿþMod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsar: 0845.692.025

Benaming

(voluit) . Working Heroes

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Pauwengraaf 2, 3630 Maasmechelen

Onderwerp akte : Benoeming Zaakvoerder

De Algemene Vergadering der Aandeelhouders 19 juni 2012 benoemt onderstaande personen als zaakvoerder:

Sesli Muhammet Hanefi, woonachtig te Koninginnenlaan 127 bus 7 te 3630 Maasmechelen - Sesli Gokce, woonachtig te Koninginnenlaan 127 bus 7 te 3630 Maasmechelen.

Dit met onmiddellijke ingang.

Simsek Cern

Zaakvoerder

Neergelegd ter griffie der

rechtbank y. koophandel te TONGEREN_

2 2 -06- 2012

De Hoofdgriffier, Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

ui

~

" iau~oss*

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(enj bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

15/05/2012
ÿþMal Weil 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr ; o 8 4 5" 6 9 2" 0 2 5

Benaming

{volu3t) : WORKING HEROES

(verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Pauwengraaf 76, 3630 Maasmechelen

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Het volgende blijkt uit een akte verleden voor Tine Smeets, notaris te Maasmechelen met standplaats te Eisden, op twee mei tweeduizend twaalf, neergelegd voor registratie met het oog op de publicatie

10 Bij genoemde akte werd een handelsrechtelijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid opgericht onder de naam "WORKING HEROES",

20 De maatsohappelijke zetel van de vennootschap is gevestigd te 3630 Maasmechelen, Pauwengraaf 76.

3° Duur: de vennootschap werd opgericht voor onbepaalde duur,

4° Zij werd opgericht door:

1)SIMSEK Cern, rijksregisternummer 81.07.25 057-70, geboren te Maaseik op vijfentwintig juli negentienhonderd eenentachtig, echtgenoot van SAHIN Elmas, gehuwd onder het stelsel van algemene gemeenschap van goederen ingevolge huwelijkscontract voor mij verleden op vijf oktober tweeduizend tien, waarvan het stelsel ongewijzigd is gebleven tot op heden volgens zijn verklaring, wonende te 3500 Hasselt, Kramerslaan 11 bus 0.04 ; waarvan de inbreng nog niet volgestort is voor een bedrag van tienduizend Euro (10,000,00 EUR);

2)SESL1 Muhammet Hanefi, rijksregisternummer 81.06.14 077-82, geboren te Genk op veertien juni negentienhonderd eenentachtig, echtgenoot van SESLI Giikçe, hierna uitvoerig omschreven, volgens zijn verklaring gehuwd zonder huwelijkcontract, wonende te 3630 Maasmechelen, Koninginnelaan 127 bus 007 ; waarvan de inbreng nog niet volgestort is voor een bedrag van duizend tweehonderd Euro (1.200,00 EUR.).

3) SESLI Gtikçe, rijksregisternummer 88.01.16 364-41, geboren te Trabzon (Turkije) op zestien januari negentienhonderd achtentachtig, echtgenote van SESLI Muhammet Hanefi, hiervoor uitvoerig omschreven, volgens haar verklaring gehuwd zonder huwelijkscontract, wonende te 3630 Maasmechelen, Koninginnelaan 127 bus 007; waarvan de inbreng nog niet volgestor is voor een bedrag van duizend tweehonderd Euro (1.200,00 ¬ ).

5° Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd Euro (18.600,00 EUR); het werd volgestort ten belope van zesduizend tweehonderd Euro (6,200,00 EUR).

6° Het gehele kapitaal is geplaatst en één derde werd gestort in speciën.

Het kapitaal is verdeeld in honderd zesentachtig (186.) gelijke aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

Het kapitaal is geplaatst door SIMSEK Cern voor een bedrag van vijfduizend Euro (5.000,00 EUR).

Op de laatste Oz van Luik B vermelden . Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n{en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

101

*iaoesqsi*

Vo beha aan Belt Staat

ui

Noergalegd ter gri;iic der

rechtbank v. koophandel te TONGEREN

0 3 -05- 2012

De Hoofdgrifflerltff,e

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Het kapitaal is geplaatst door SESLI Muhammet Hanefi voor een bedrag van zeshonderd Euro (600,00 EUR). Het kapitaal is geplaatst door SESLI Gi;kçe voor een bedrag van zeshonded Euro (600,00 EUR).

7° Het boekjaar gaat in op één januari (voor de eerste maal op één april tweeduizend twaalf) en eindigt op eenendertig december (voor de eerste maal op eenendertig december tweeduizend dertien).

8° Bestemming van de winst Reserve.

Het batig slot dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene onkosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt tenminste een twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat deze een tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt als dividend tussen de vennoten verdeeld naar verhouding van ieders aandelen en de daarop verrichte stortingen.

Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel daarvan zal worden gereserveerd.

Geen uitkering mag gedaan worden als op de datum van de afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of als gevolg van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestort kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd; dit alles zoals verder wordt uitgewerkt in artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen.

9° Bestuursorgaan

De vennootschap wordt bestuurd en verbonden door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet vennoot, die hetzij statutair zaakvoerder zijn, hetzij aangeduid worden door de algemene vergadering.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Is er meer dan één zaakvoerder, dan kan een zaakvoerder te allen tijde ontslag nemen, op voorwaarde dat hij zijn voornemen tenminste een maand op voorhand ter kennis van de andere zaakvoerders brengt.

Bestuursorgaan

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon aan te duiden, die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon,

Voor de benoeming en de beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen. Bestuursbevoegdheid

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens de handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn, zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen zij een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid,

Vertegenwoordigingsbevoegdheid

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de hierna vermelde door bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger,

Indien er meer dan één zaakvoerder is aangeduid dan geldt met betrekking tot alle handelingen die de vennootschap verbinden voor een bedrag dat de som van vijfduizend Euro (5.000,00 ¬ ) overschrijdt, dat de gezamenlijke handtekening van de zaakvoerders vereist is.

Bijzondere volmachten, (artikel 16 der statuten);

De zaakvoerders kunnen, gezamenlijk optredend, gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere of beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde handelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht, onafgezien van de aansprakelijkheid van de zaakvoerders in het geval van een overdreven volmacht.

Tegenstrijdig belang. (artikel 17 der statuten):

Indien een lid van het college van zaakvoerders een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of een aan het college van zaakvoerders voorgelegde verrichting, of indien een zaakvoerder voor die tegenstijdigheid van belangen is geplaatst, dan dient er gehandeld te worden zoals voorzien in het wetboek vennootschappen,

Zaakvoerder - Benoeming. (Ingeval de vennootschap slechts één vennoot telt: artikel 37 der statuten):

Indien geen zaakvoerder benoemd is heeft de enige vennoot van rechtswege aile rechten en verplichtingen van een zaakvoerder.

Zowel de enige vennoot als een derde kunnen tot zaakvoerder worden benoemd. Benoeming van een opvolgend statutair zaakvoerder is toegestaan.

Derde ais zaakvoerder - Bevoegdheidsbeperking -Ontslag. (Ingeval de vennootschap slechts één vennoot telt: eerste zin van artikel 38 der statuten):

Indien een derde als externe zaakvoerder is benoemd, is een besluit van de algemene vergadering vereist 10 voor elke zetelverplaatsing, en 20 voor de opvraging van elke bijstorting op of valstorting van aandelen.

Tegenstrijdig belang. (Ingeval de vennootschap slechts één vennoot telt; artikel 39 der statuten): Artikel 17 is eveneens van toepassing ingeval de vennootschap slechts één vennoot telt.

Indien de zaakvoerder de enige vennoot is en hij een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat tegenstrijdig is met een door hem in het belang van de vennootschap genomen beslissing of met een verrichting die aan hem als zaakvoerder van de vennootschap wordt voorgelegd, dan dient er gehandeld volgens de door het wetboek van vennootschappen terzake voorziene regels.

10° Nihil

11° Het doel van de vennootschap werd letterlijk beschreven als volgt:

De verkoop aan de toog van eetwaren en dranken die ter plaatse verbruikt worden en in het algemeen in wegwerpverpakking van papier, karton of kunststof aangeboden worden; meer bepaald

-de in frituurvet of olie bereide frieten, aardappelen en gerechten die volledig klaar voor dergelijke bereiding worden ingekocht

-het zelfbereid stoofvlees, goulash en gehaktballetjes in tomatensaus

-het opdienen van sauzen en specerijen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

-het snijden of toevoegen van ui of conserven van uien, komkommers, augurken.

-het serveren van conserven van mosselen, koude gekookte worsten, rolmops, hardgekookte eieren,

-het bereiden en opdienen van soepen, croques en andere toasten van allerlei aard, kroketten (uitgezonderd aardappelkroketten), bloedworsten en witte worsten, satés, belegde broodjes, croissants, deegwaren, pizza's, quiches of andere hartige taarten, koude salades, koude vleesschotels, bereide eieren dit alles uitsluitend geserveerd met brood.

-het serveren van nagerechten (pannenkoeken, ijs wafels, gebak, koeken, yoghurts, milkshakes)

-Vervaardiging van producten van vlees of van vlees van gevogelte

-Vervaardiging van groente- en fruitsappen

-Vervaardiging van oliën en vetten

-Vervaardiging van consumptie-ijs

Algemene bouw van residentiële gebouwen en kantoorgebouwen

Stukadoorswerk

Schrijnwerk

Plaatsen van vloer- en wandtegels, vloerbedekking en wandbekleding van hout

Plaatsen van behang en vloerbedekking en wandbekleding van andere materialen

Schilderen van gebouwen

Dakwerkzaamheden

Waterdichtingswerken van muren

Gevelreiniging

Restaureren van bouwwerken

Chapewerken

Groothandel in auto's en lichte bestelwagens (= 3,5 ton)

Handelsbemiddeling in auto's en lichte bestelwagens (= 3,5 ton)

Detailhandel in auto's en lichte bestelwagens (- 3,5 ton)

Groothandel in andere motorvoertuigen (> 3,5 ton)

Handelsbemiddeling in andere motorvoertuigen (> 3,5 ton)

Detailhandel in andere motorvoertuigen (> 3,5 ton)

Handel in aanhangwagens, opleggers en caravans

Carrosserieherstelling

Bandenservicebedrijven

Wassen en poetsen van motorvoertuigen

Onderhoud en reparatie van motorvoertuigen, n.e.g.

Reparatie van machines

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Reparatie van computers en randapparatuur

Reparatie van communicatieapparatuur

Reparatie van consumentenelektronica

Reparatie van huishoudapparaten en van werktuigen voor gebruik in huis en tuin

Reparatie van schoeisel en lederwaren

Reparatie van meubelen en stoffering

Reparatie van uurwerken en sieraden

Reparatie van andere consumentenartikelen

Handel in elektriciteit

Groothandel in elektrische huishoudelijke apparaten en audio- en videoapparatuur

Groothandel in computers, randapparatuur en software

Groothandel in elektronische en telecommunicatieapparatuur en delen daarvan

Groothandel in machines, werktuigen en toebehoren voor de landbouw

Groothandel in gereedschapswerktuigen

Groothandel in kantoormeubelen

Groothandel in meet-, controle- en navigatieinstrumenten

Groothandel in machines en apparaten voor de warmte-, koel- en vriestechniek voor industrieel gebruik

Detailhandel in computers, randapparatuur en software in gespecialiseerde winkels

Detailhandel in telecommunicatieapparatuur in gespecialiseerde winkels

Detailhandel in audio- en videoapparatuur in gespecialiseerde winkels

Detailhandel in kledingstoffen in gespecialiseerde winkels

Detailhandel in wand- en vloertegels in gespecialiseerde winkels

Detailhandel in parket-, laminaat- en kurkvloeren in gespecialiseerde winkels

Detailhandel in verf en verfwaren in gespecialiseerde winkels

Detailhandel in sanitaire artikelen en sanitair installatiemateriaal in gespecialiseerde winkels

Detailhandel in elektrische huishoudapparaten in gespecialiseerde winkels

Detailhandel in glas-, porselein- en aardewerk en in niet-elektrische huishoudelijke artikelen in gespecialiseerde winkels

Detailhandel in boeken in gespecialiseerde winkels

Detailhandel in kranten en kantoorbehoeften in gespecialiseerde winkels

Detailhandel in audio- en video-opnamen in gespecialiseerde winkels

Detailhandel in sport- en kampeerartikelen in gespecialiseerde winkels

Detailhandel in spellen en speelgoed in gespecialiseerde winkels

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Verhuur en lease van personenauto's en lichte bestelwagens (< 3,5 ton)

Verhuur en lease van vrachtwagens en overige motorvoertuigen (> 3,5 ton)

Verhuur en lease van sport- en recreatieartikelen

Verhuur van videobanden, dvd's en cd's

Verhuur en lease van machines, apparatuur en handgereedschap voor doe-het-zelvers

Verhuur en lease van televisietoestellen en andere audio- en videoapparatuur

Algemene reiniging van gebouwen

Overige reiniging van gebouwen; industriële reiniging

Reinigen van het interieur van allerlei gebouwen : kantoren, fabrieken, werkplaatsen, allerlei commerciële gebouwen, appartementsgebouwen, enz.

Lappen van ramen

Andere reinigingsactiviteiten

Desinfecteren en het bestrijden van ongedierte in gebouwen, schepen, treinen, enz.

Reisbureaus

Fotokopiëren, documentvoorbereiding en andere gespecialiseerde ondersteunende activiteiten ten behoeve van kantoren

Cailcenters

Kinderdagverblijven en crèches (Mogelijk burgerlijke activiteit)

Kinderopvang door onthaalmoeders (Mogelijk burgerlijke activiteit)

Overige kinderopvang (Mogelijk burgerlijke activiteit)

Haarverzorging

Schoonheidsverzorging

Sauna's, solaria, baden enz.

Het verlenen van advies en praktische hulp aan bedrijven in verband met public relations en communicatie

Overig adviesbureau op gebied van bedrijfsbeheer en bedrijfsvoering

Verlenen van advies op het gebied van beveiliging van het bedrijfsleven en aan de overheid.

Verlenen van advies inzake beleggingen en het beheer van een financieel patrimonium.

Consultancy in de meest brede zin

Handelsbemiddeling in de meest ruime zin van het woord,

Het deelnemen aan het bestuur van vennootschappen en ondernemingen, al dan niet door middel van het uitoefenen van een bestuursmandaat.

Het nemen en het beheren van belangen en participaties in ondernemingen, vennootschappen.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, op gelijk welke wijze, rechtstreeks of zijdelings en belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen toestaan en zich voor derden borg stellen door haar goederen in hypotheek of pand te geven. Kortom zij mag alles doen wat verband houdt met bovenstaand doel of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen.

,

Zij kan binnen de perken van haar maatschappelijk doel, zowel in België ais in het buitenland, alle roerende, onroerende, financiële, industriële, commerciële of burgerlijke verrichtingen doen.

Zij kan ook functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen en mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en alle andere verbintenissen, voor haarzelf en zelfs voor aile derden op voorwaarde dat zij zelf er belang bij heeft.

Het beheer en bestuur van een roerend en onroerend vermogen in de meest ruime zin van het woord, zowel in België als in het buitenland, alsmede alle handelingen die rechtstreeks en onrechtstreeks in verband staan daarmee, en die van aard zijn de opbrengst van roerende en onroerende goederen te bevorderen. Binnen de perken van dit beheer zal de vennootschap alle roerende en onroerende goederen kunnen kopen, vervreemden, huren en verhuren.

Dit alles in de meest ruime zin van het woord,

12° De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de maatschappelijke zetel om twintig uur, op de laatste vrijdag van de maand juni; indien die dag een wettelijke feestdag is, dan wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden om twintig uur.

Benoeming van zaakvoerders

De comparanten beslissen te benoemen tot zaakvoerder:

SIMSEK Cem, voornoemd onder 1), wonende te 3500 Hasselt, Kramerslaan 11 bus 0.04, alhier persoonlijk aanwezig,

Deze benoeming heeft slechts uitwerking vanaf de neerlegging van een uittreksel uit de oprichtingsakte ter griffie van de rechtbank van koophandel van het ressort waarbinnen de vennootschap haar zetel gevestigd heeft, overeenkomstig artikel 2, § 4 van het Wetboek van Vennootschappen.

Alhoewel de zaakvoerder in de oprichtingsakte wordt benoemd, is hij benoemd voor onbepaalde duur en kan zijn opdracht door de algemene vergadering, beslissende met gewone meerderheid van stemmen worden herroepen.

Het mandaat van de zaakvoerder is onbezoldigd behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Bijzondere volmacht;

De oprichters geven bij deze bijzondere volmacht aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BOEKHOUDKANTOOR LAMBRICHTS", met maatschappelijke zetel te 3690 Zutendaal, Hoogstraat 124, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke administratieve formaliteiten te vervullen, met inbegrip van de inschrijving, vertegenwoordiging, doorhaling, sluiting van akkoorden met betrekking tot de administratie van de BTW, het Ondernemingsloket, Sociale Verzekeringskas en de administratie van de directe belastingen.

Voor eensluidend uittreksel

Tine Smeets, notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: uitgifte

I. . . 1.1.

a Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad













Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persoto)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ° Naam en handtekening

Coordonnées
WORKING HEROES

Adresse
PAUWENGRAAF 76 3630 MAASMECHELEN

Code postal : 3630
Localité : MAASMECHELEN
Commune : MAASMECHELEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande