WOUTERMAERTENS ARCHITEKTEN

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : WOUTERMAERTENS ARCHITEKTEN
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 842.590.597

Publication

04/09/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 02.04.2014, NGL 29.08.2014 14520-0449-012
25/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 03.04.2013, NGL 18.06.2013 13195-0325-014
13/01/2012
ÿþMod 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad

*12300324*

Neergelegd

11-01-2012

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : WOUTERMAERTENS ARCHITEKTEN

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid (BV BVBA)

Zetel: 3500 Hasselt, Berenbroekstraat 50

Onderwerp akte: Oprichting

Uit een akte verleden voor notaris Jean-Luc SNYERS te ALKEN op tien januari tweeduizend twaalf,

blijkt dat :

OPRICHTING

De heer WOUTERMAERTENS Wim Karel, geboren te Leuven op negenentwintig maart negentienhonderd achtenzestig, echtgenoot van mevrouw WARNANTS Inge Maria Jozefa, geboren te Tongeren op acht december negentienhonderd negenenzestig, wonende te 3500 Hasselt, Berenbroekstraat 50.

Benaming en vorm

De Burgerlijke Vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid (BV BVBA) opgericht onder de naam«WOUTERMAERTENS ARCHITEKTEN».

Duur

De vennootschap is opgericht voor een onbeperkte duur.

Onverminderd de wettelijke gronden van ontbinding, kan de vennootschap slechts ontbonden worden door een besluit van de algemene vergadering dat genomen wordt met naleving van de vereisten voor een statutenwijziging. Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te Berenbroekstraat 50, 3500 Hasselt.

De vennootschap wordt ingeschreven op de tabel van de bevoegde provinciale Raad van de Orde van Architecten.

De zetel mag bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s)/ de raad van bestuur overgebracht worden naar een ander adres binnen hetzelfde taalgebied. Deze wijziging wordt kenbaar gemaakt aan de Raad van de Orde van Architecten waar de maatschappelijke zetel gevestigd was en aan de provinciale Raad waar de nieuwe maatschappelijke zetel zal gevestigd worden. Ze wordt gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad. Doel

De vennootschap heeft tot doel :

- Het uitoefenen van alle opdrachten die door de wetgever voorbehouden worden aan personen die gemachtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen; deze opdrachten worden uitgevoerd in naam van en voor rekening

Een burgerlijke vennootschap onder vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht, met volgende kenmerken:

0842590597

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

van de vennootschap. Ze worden uitgevoerd door de vennoten die gerechtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen en die ingeschreven zijn op een tableau van de Orde Van Architecten.- Het beoefenen van alle aanverwante disciplines voor zover deze niet onverenigbaar zijn met het reglement van beroepsplichten van de Orde van Architecten. - De studie en het maken van alle bouwplannen of urbanistische projecten.

- De leiding, de coördinatie en het toezicht op alle bouwwerken en constructievormen.

- Het uitvoeren van expertises.

- Het verstrekken van adviezen en raadgevingen terzake.

- Het verschaffen van alle materiële middelen, de functionele inrichting en de algemene

diensten die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van voornoemde activiteiten.

- Het verrichten op een niet commerciële wijze van alle financiële, roerende en onroerende handelingen die het doel van de vennootschap dienen, dit volgens het beheer van een goede huisvader.

De vennootschap mag zich borg stellen, pand verstrekken en hypotheek op haar onroerende goederen toestaan tot zekerheid van verbintenissen door derden aangegaan.

De vennootschap is een multiprofessionele architectenvennootschap die tot doel heeft

het uitoefenen van het beroep van architect evenals van alle met het architectenberoep aanverwante en niet-onverenigbare disciplines.

Om haar doel te verwezenlijken zal de vennootschap alle daden en verhandelingen mogen stellen, in België en in het buitenland, die niet in strijd zijn met de deontologische regels van de Orde van Architecten; zij zal door alle middelen mogen samenwerken met of deelnemen aan alle burgerlijke vennootschappen, die eenzelfde, gelijkaardig of aanverwant doel nastreven, in de mate dat zij dezelfde deontologische regels eerbiedigen.

De vennootschap zal haar doel verwezenlijken zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden.

Zij mag ook functies van bestuurder of vereffenaar van andere burgerlijke vennootschappen uitoefenen.

De vennootschap kan bovendien alle werkzaamheden en rechtshandelingen verrichten

die van aard zijn rechtstreeks of onrechtstreeks de verwezenlijking van haar doel te bevorderen

Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR)vertegenwoordigd door honderdzesentachtig aandelen (186), zonder nominale waarde, maar met een fractiewaarde van één/honderdzesentachtigste elk.

Samenstelling kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal is volledig volgestort.

Het maatschappelijk kapitaal is samengesteld door inbreng van geld. Winstverdeling en reserves.

Jaarlijks wordt op de netto-winst, een bedrag van ten minste één/twintigste voorafgenomen tot het oprichten van een reservefonds; deze voorafneming houdt op verplicht te zijn wanneer het reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

De aanwending van het saldo wordt volledig overgelaten aan de beslissing van de algemene vergadering.

Bevoegdheden

Iedere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het maatschappelijk doel van de

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

vennootschap, met uitzondering van de handelingen die door de wet of deze statuten voorbehouden zijn aan de algemene vergadering.

Boekjaar

Het maatschappelijk boekjaar vangt aan op één januari en eindigt op eenendertig december

Algemene vergadering

De zaakvoerder is verplicht de algemene vergadering bijeen te roepen telkens een architect-vennoot hem daartoe verzoekt. De architect-vennoot bepaalt de gewenste agendapunten voor deze algemene vergadering. Alleen de algemene vergadering is bevoegd voor alle beslissingen omtrent de benoeming en het ontslag van de zaakvoerders van de architect-rechtspersoon, hun bezoldiging en de duur van hun mandaat.

Bij ontstentenis van een wettelijke bepaling terzake is alleen de algemene vergadering bevoegd voor de uitsluiting van een architect-vennoot. Volmachten voor de vertegenwoordiging van architect-aandelen op de algemene vergadering kunnen slechts gegeven worden van andere stemgerechtigde vennoten die gemachtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen.

Volmachten voor de vertegenwoordiging van de overige aandelen kunnen slechts gegeven worden aan natuurlijke personen met een niet-onverenigbaar beroep.

Een gewone algemene vergadering zal jaarlijks gehouden worden op de eerste woensdag van de maand april,om negentien uur op de maatschappelijke zetel. Indien de eerste vrijdag een wettelijk feestdag is, wordt de algemene vergadering gehouden op de eerst volgende werkdag. De bijeenroepingen geschieden bij aangetekend schrijven per post tenminste vijftien dagen bij voorbaat en vermelden de dagorde, plaats, dag en uur waarop deze zullen plaats hebben. De bij wet bepaalde stukken worden samen met de oproepingsbrief toegezonden aan de vennoten, zaakvoerder en eventuele commissaris, alsook aan de andere personen die erom verzoeken.

SLOTVERKLARINGEN

1° Het eerste boekjaar begint op heden en eindigt op eenendertig december tweeduizend en twaalf op welke datum de eerste jaarrekening zal opgesteld worden. De eerste algemene vergadering zal plaats vinden op de eerste woensdag van de maand april in tweeduizend en dertien om negentien uur op de maatschappelijke zetel.

2° De kosten, uitgaven, vergoedingen en lasten van welke aard ook, die voor rekening van de vennootschap komen of wegens haar oprichting ten hare laste zijn, bedragen bij benadering duizend (1.000) euro.

3° De ondergetekende Notaris verklaart dat de naam, voornaam, plaats en datum van geboorte der partijen gelijkvormig zijn aan de meldingen in de officiële stukken hem vertoond .

4° Ondergetekende Notaris erkent een financieel plan van de oprichting ontvangen te hebben.

5° Overname van verbintenissen.

De comparanten verklaren dat de vennootschap bij toepassing van het wetboek van vennootschappen de verbintenissen overneemt die in naam van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan sinds 02 december 2011 door de Heer Wim Woutermaertens.

Deze overname zal slechts in werking treden op het ogenblik dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid verwerft, namelijk op de dag van neerlegging van een uittreksel van de onderhavige akte op de griffie van de territoriaal bevoegde rechtbank van koophandel.

VOLMACHT.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

BENOEMINGEN

Benoeming van een eerste niet-statutaire zaakvoerder :

Met eenparigheid van stemmen wordt voor de eerste maal als zaakvoerder

benoemd, met de voormelde machten:

De Heer WOUTERMAERTENS, Wim, geboren te Leuven op negenentwintig

maart duizend negenhonderdachtenzestig, met woonplaats te 3500 Hasselt,

Berenbroekstraat 50.

Die verklaart te aanvaarden.

Het mandaat van zaakvoerder is bezoldigd, tenzij de Algemene Vergadering

anders beslist.

Alle zaakvoerders voornoemd zijn architect.

Partijen verklaren door ondergetekende notaris op de hoogte te zijn gebracht

van de wettelijke verbodsbepalingen en onverenigbaarheden met het

uitoefenen van een mandaat in de vennootschap.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Neergelegd : uitgifte.

Er wordt een bijzondere volmacht met recht van indeplaatsstelling verleend aan Fernand Timmers, boekhouder BIBF, Mooi Uitzichtlaan 32 3740 Bilzen teneinde de nodige formaliteiten te vervullen die ten gevolge van deze akte nuttig en noodzakelijk zijn bij alle private en publiekrechterlijke instellingen en onder meer met betrekking tot de rechtbanken van koophandel, de kruispuntbank van Ondernemingen, de ondernemingsloketten, de BTW-administratie, de andere fiscale administraties en andere instanties, teneinde in naam van de vennootschap alle documenten te ondertekenen

SNYERS Jean-Luc, notaris

UITSLUITEND VOOR NEERLEGGING TER GRIFFIE VOOR REGISTRATIE

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
WOUTERMAERTENS ARCHITEKTEN

Adresse
BERENBROEKSTRAAT 50 3500 HASSELT

Code postal : 3500
Localité : HASSELT
Commune : HASSELT
Province : Limbourg
Région : Région flamande