WUYTACK COSTUMER SERVICES, AFGEKORT : W.C.S.

Société en commandite simple


Dénomination : WUYTACK COSTUMER SERVICES, AFGEKORT : W.C.S.
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 544.783.276

Publication

06/02/2014
ÿþb" Mod Ward 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voa behou aan I Bergi Staats

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/02/2014 - Annexes du-Minfiteur belge

Ondernemingsnr : sz::: G

Benaming

(voluit) : Wuytack Costumer Services

(verkort) : W.C.S.

Rechtsvorm: Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel Oude Luikerbaan 96 bus 3 - 3500 Hasselt

(volledig adres)

Onderwerp akte: Oprichting

DE ONDERGETEKENDEN:

Dhr. Kevin VVuytack, wonende te Oude Luikerbaan 96 bus 3, 3500 Hasselt hierna te noemen, de

ondergetekende beherend vennoot sub 1,

en

Dhr. Sven Wuytack, wonende te Het Hoog 11, 2288 Bouwel, hierna te noemen, de ondergetekende stille

vennoot sub 2,

hierna ook wel afzonderlijk genoemd "ven noot" en gezamenlijk: "vennoten"

Artikel 1-Ingangsdatum:

De ondergetekenden sub 1 en sub 2 zullen met ingang van 06101/2014 een Gewone Commanditaire

Vennootschap met elkaar aangaan, onder de naam " WUYTACK COSTUMER SERVICES" afgekort "VV.C.S.".

Artikel 2-Naam en zetel:

De vennootschap draagt de naam WUYTACK COSTUMER SERVICES, afgekort W.C.S. Zij is gevestigd te

B-3500 Hasselt, Oude Luikerbaan 96 bus 3.

Artikel 3-Doel:

De vennootschap heeft als doel:

.Tussenpersoon en commissionair in publiciteit

.Verkopen van tijd en ruimte voor publiciteit in de diverse media (advertentie  acquisitie)

" Verspreiden en thuisbezorgen van monsters en reclamemateriaal

" Kleinhandel in allerlei producten : huis-aan-huis verkoop, verkoopautomaten, demonstratieverkopen, ambulante handel enz.

" Aan- en verkoop van wagens, zowel nieuw als tweedehands, in- en uitvoer voor eigen rekening of voor rekening van een derde, zelfs niet-Europeanen;

" Groot-- en kleinhandel, in- en uitvoerhandel, commissiehandel in sportartikelen

" Handelsbemiddeling in goederen, algemeen assortiment

" adviesverlening inzake beleggingen en geldplaatsingen voor eigen rekening.

'Flet aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen, aile verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede aile handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doei in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen.

'Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

28 -01- 2014

HASSELT

Griffie

1111111111!11111111j1,1111111

Op de laatste blz van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de peso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardige, soortgelijke of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel,

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap aile handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op aile wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

Artikel 4-Duur:

De Vennootschap wordt aangegaan voor onbepaalde duur.

Artikel 5-Kapitaal-Aandelen:

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt duizend (1.000.00) Euro, vertegenwoordigt door honderd (100)

aandelen van elk tien (10) Euro, en werd ais volgt onderschreven:

-Dhr. Kevin Wuytack, negentig (90) aandelen.

-Dhr. Sven Wuytack, tien (10) aandelen.

Artikel 6-Beherende en stille vennoten:

Ohr. Kevin Wuytack is de hoofdelijk aansprakelijke vennoot en wordt beherende vennoot genoemd.

Dhr. Sven Wuytack is stille vennoot. Hij draagt niet verder bij in de schulden en verliezen van de

vennootschap dan tot beloop van hetgeen hij als kapitaal tot op heden heeft ingebracht in de vennootschap, op

voorwaarde dat hij geen enkele daad van bestuur verricht, zelfs niet krachtens volmacht.

De machten van de vennoten bestaan in:

-de controle van de vennootschap

-het benoemen en ontslaan van de zaakvoerder(s).

-de goedkeuring omtrent de vervreemding der financiële activa

-het stemrecht in de algemene vergadering.

Artikel 7-Bestuur:

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan een of meer zaakvoerders welke of derden, of beherende vennoten kunnen zijn. De zaakvoerders worden benoemd door de stille vennoten, bij eenparigheid van stemmen, welke hen, eveneens bij eenparigheid van stemmen, te allen tilde, zonder hun beslissing te moeten rechtvaardigen, kunnen ontslaan.

De zaakvoerder, en in het geval er meerdere zijn, ieder van hen, beschikt over aile machten om de vennootschap te besturen en te vertegenwoordigen. Voor aile vervreemdingen van financiële vaste activa van de vennootschap is echter eenparig akkoord van alle vennoten vereist.

Dhr. Kevin Wuytack wordt tot zaakvoerder benoemd voor de ganse duur van de vennootschap.

Artikel 8-Overdracht van de aandelen:

Een vennoot kan zijn aandelen in de vennootschap niet overdragen onder levenden aan een rnedevennoot

of aan derde, zonder voorafgaand en geschreven akkoord van alle andere vennoten.

Artikel 9-Overlijden:

Het overlijden van een vennoot geeft geen aanleiding tot ontbinding van de vennootschap. Bij overlijden zullen de aandelen van de overleden vennoot toekomen aan zijn erfgenamen, indien aile andere vennoten hiermee hun akkoord betuigen. Indien zij niet als vennoten worden toegelaten, hebben zij enkel het recht hun deel op te eisen, dat overeenkomt met het aandeel van de overledene in de laatste balans.

De erfgenamen mogen in geen geval de zegels laten leggen of een gerechtelijk inventaris laten opmaken, noch de normale gang van zaken van de vennootschap belemmeren.

Artikel 10-Boekjaar:

Het boekjaar gaat in op een januari en eindigt op één en dertig december van ieder jaar. Het eerste boekjaar begint op 06 januari tweeduizendviertien (2014) en zal afgesloten worden op één en dertig december tweeduizendviertien (2014). leder jaar op dertig juni zal een inventaris, een balans en een winstverliesrekening worden opgemaakt.

Artikel 11-Winstverdeling:

De zuivere winst blijkt uit de balans, na de aftrek van de algemene kosten en van de afschrijvingen. Over de winstverdelingen en de reservevorming zal beslist worden door de algemene vergadering. Het eenparig akkoord van de stille vennoten wordt vereist.

Artikel 12-Verliezen:

De verliezen zullen onder de vennoten verdeeld worden volgens dezelfde verhouding als deze voorzien is voor de verdeling van de winsten. Nochtans zal de bijdrage in de verliezen van de niet-aansprakelijke stille vennoten nooit hun inbreng mogen overtreffen.

Artikel 13-Jaarvergadering:Bijzondere algemene vergadering:

Minstens eenmaal per jaar wordt er een algemene vergadering gehouden binnen de zes maanden na het afsluiten van het boekjaar die zich uitspreekt over de inventaris, balans en winst- en verliesrekening en de winst verdeelt en dit zijnde op de maatschappelijke zetel.

Iedere vennoot kan steeds een buitengewone algemene vergadering van vennoten bijeenroepen. Daartoe moet hij af de medevennoten uitnodigen per aangetekende brief, die ten laatste acht dagen voor de vergadering bij de post moet afgegeven zijn. Deze brief moet de dagorde vermelden.

Alle beslissingen van de algemene vergadering vereisen de instemming van aile vennoten, tenzij anders bepaald werd in de onderhavige statuten,

Artikel 14-Ontbinding of vereffening:

in geval van ontbinding, benoemt de algemene vergadering bij gewone meerderheid de vereffenaars die af dan niet vennoten kunnen zijn. Zij bepaalt hun aantal, bevoegdheden en bezoldiging, alsook de wijze van vereffening. Worden er geen vereffenaars benoemd, dan is de zaakvoerder die op het tijdstip van de ontbinding in functie is, van rechtswege vereffenaar. Hij heeft de bevoegdheden die de vennootschapswet aan de vereffenaars toekent, tenzij de algemene vergadering daar bij gewone meerderheid anders over beslist. Het saldo na sluiting van de vereffening wordt verdeeld onder de vennoten volgens de verhouding van ieders aandelenbezit.

Artikel 15-Kosten oprichting:

Aile kosten aan het opmaken van deze akte verbonden, komen ten faste van de vennootschap.

Artikel 16-Overmacht:

Geen vennoot is aansprakelijk voor buitengewone omstandigheden die de nakoming van deze overeenkomst verhinderen en die niet aan een der vennoten zijn toe te rekenen. Hieronder zullen (indien en voor zover deze omstandigheden de nakoming onmogelijk maken of onredelijk bemoeilijken) mede zijn ' begrepen: stakingen in andere bedrijven dan die van de vennoten, wilde stakingen of politieke stakingen; een algemeen gebrek aan benodigde grondstoffen en andere voor het totstandbrenging van de overeengekomen prestatie benodigde zaken of diensten; niet voorzienbare stagnatie bij toeleveranciers of andere derden waarvan een der vennoten afhankelijk is.

Artikel 17-Vertrouwelijke gegevens:

Vennoten zijn gehouden tot geheimhouding van aile gegevens, afkomstig van de andere vennoten, welke '

als vertrouwelijk zijn aan te merken.

Artikel 18-Uitwerking overeenkomst:

Indien een bepaald artikel, of enkele bepaalde artikelen van deze overeenkomst of een op deze overeenkomst gebaseerde aanvullende overeenkomst ongeldig, nietig of onuitvoerbaar is, zal dat artikel of deze artikelen geacht worden niet te bestaan en zullen de andere artikelen rechtsgeldig blijven,

Artikel 19-Toepasselijk recht:

Op deze overeenkomst is het Belgisch recht van toepassing.

OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN.

1.Het eerste boekjaar begint vanaf 6 januari en eindigt op 31 december 2014

2.0e eerste jaarvergadering wordt gehouden in het jaar 2015.

3. De voornoemde beherende vennoot verklaart zijn mandaat te aanvaarden en niet getroffen te zijn door

enige maatregel die zich hiertegen verzet,

Opgemaakt te Hasselt op 2 januari 2014 in 4 exemplaren, elke vennoot, verklarend één origineel te hebben ontvangen, de volgende exemplaren bestemmende voor registratie en neerlegging van de statuten.

Ohr. Kevin Wuytack

Zaakvoerder

Tegelijk hiermee neergelegd : Vol. akte

' et VOCIr..

If behouden

, f aan het

Belgisch [Staatsblad

'Çl [7

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de Jaatste hfz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

11/03/2015 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
07/03/2016 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
WUYTACK COSTUMER SERVICES, AFGEKORT : W.C.S.

Adresse
OUDE LUIKERBAAN 96, BUS 3 3500 HASSELT

Code postal : 3500
Localité : HASSELT
Commune : HASSELT
Province : Limbourg
Région : Région flamande