WVC

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : WVC
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 867.817.329

Publication

02/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 30.06.2013, NGL 31.07.2013 13369-0076-029
01/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 30.06.2012, NGL 30.07.2012 12348-0085-029
03/02/2012
ÿþIn de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

mod 11,1

11IIU lii CII III III IIII Illllltll11

*12030803*

Ondernemingsnr : 0867.817.329

Benaming (voluit) : WVC

(verkort) :

RechtsVOrm : naamloze vennootschap

Zetel : Balendijk 245

3920 Lommel

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering der

" aandeelhouders opgesteld door notaris Dirk Seresia te Overpelt op drieëntwintig december tweeduizend en elf dat onder meer volgende beslissingen werden genomen:

OMZETTING VAN AANDELEN AAN TOONDER IN AANDELEN OP NAAM OF IN GE DEMATERIALISEERDE AANDELEN.

De vennoten verklaren hun aandelen te willen omzetten in aandelen op naam conform artikel 462 van het Wetboek van Vennootschappen.

De vergadering der aandeelhouders beslist de vorm van de aandelen te wijzigen. Ze beslist de aandelen aan toonder om te zetten in aandelen op naam of in gedematerialiseerde aandelen.

Terstond worden de aandelen aan toonder vernietigd en wordt het aandelenbezit ingeschreven in het aandelenregister en behoorlijk ondertekend door de aandeelhouders.

WIJZIGING VAN ARTIKEL ELF VAN DE STATUTEN.

De vergadering der aandeelhouders beslist de tekst van artikel 11 van de statuten te vervangen door de navolgende tekst: "De aandelen zijn op naam of gedematerialiseerd. De aandelen zijn vrij overdraagbaar.".

WIJZIGING VAN ARTIKEL TWAALF VAN DE STATUTEN.

De vergadering der aandeelhouders beslist de eerste zin van artikel 12, met name "Niet volstorte aandelen zijn op naam" te schrappen;

WIJZIGING VAN ARTIKEL DERTIEN VAN DE STATUTEN.

De vergadering der aandeelhouders beslist de tekst van artikel 13 van de statuten te vervangen door de navolgende tekst: " De raad van bestuur kan overgaan tot uitgifte van obligaties, al dan niet gewaarborgd door zakelijke zekerheden. De obligaties zijn op naam.".

WIJZIGING VAN DE OPROEPINGEN VAN DE ALGEMENE VERGADERING  ARTIKEL NEGENENTWINTIG VAN DE STATUTEN

De vergadering der aandeelhouders beslist de tekst van artikel 29 van de statuten te vervangen door de navolgende tekst:

"De oproeping tot de algemene vergadering geschiedt op de wijze als voorgeschreven in het Wetboek van Vennootschappen.

. De bijeenroepingen geschieden bij aangetekende brief vijftien dagen op voorhand aan de houders van aandelen op naam, aan de bestuurders en aan de commissarissen. Deze mededeling geschiedt door middel van een gewone brief tenzij de bestemmelingen

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Annexes dü -Moniteur belge

Bijlagen bij "hëf BëlgiscliStaai"slirail-- 03Y02/2012-

mod 11.1

individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen. Van de vervulling van deze formaliteit behoeft geen bewijs te worden overgelegd.

Een voltallige algemene vergadering kan steeds met unanimiteit van stemmen afstand doen van de formaliteiten tot bijeenroeping.".

WIJZIGING VAN DE TOELATING TOT DE ALGEMENE VERGADERING  ARTIKEL EENENDERTIG VAN DE STATUTEN.

De vergadering der aandeelhouders beslist de tekst van artikel 31 van de statuten te vervangen door navermelde tekst:

"De houders van aandelen op naam, alsook de bestuurders en eventuele commissaris worden per brief, vijftien dagen voor de vergadering, uitgenodigd. De oproepingsbrief bevat een opgaaf van de agenda, naast dag, uur en plaats van de vergadering, en vermelding van de verslagen. Het voorgaande geldt ook voor de eventuele houders van obligaties, warrants of certificaten op naam (met medewerking van de vennootschap uitgegeven). Eerstgenoemden bekomen samen met de oproepingsbrief, de bij wet bepaalde stukken. ' Om tot de vergadering toegelaten te worden moeten de houders van aandelen op naam uiterlijk vijf dagen voor de datum van de voorgenomen vergadering kennis geven van hun voornemen om aan de vergadering deel te nemen bij een gewone brief, te richten aan de zetel van de vennootschap.

De vervulling van deze formaliteiten kan niet geëist worden, indien daarvan geen melding is gemaakt in de oproeping tot de vergadering."

VASTSTELLING VAN EEN TEGENSTRIJDIGHEID IN DE STATUTEN MET BETREKKING TOT DE VERTEGENWOORDIGING  SCHRAPPING VAN ARTIKEL 24 VAN DE STATUTEN.

De vergadering der aandeelhouders stelt vast dat er in de huidige statuten twee artikelen zijn opgenomen met betrekking tot de externe vertegenwoordiging.

De vergadering der aandeelhouders beslist dat het enige juiste artikel met betrekking tot de vertegenwoordiging artikel 25 is en beslist derhalve om artikel 24 van de statuten te schrappen.

AANPASSING VAN DE STATUTEN.

De vergadering beslist de statuten aan te passen aan:

- de wet van veertien december tweeduizend en vijf houdende afschaffing van effecten aan toonder;

- de genomen beslissingen.

Dienovereenkomstig beslist zij de thans bestaande statuten af te schaffen en te vervangen door de navolgende statuten (bij uittreksel):

Artikel 1.

De vennootschap is een naamloze vennootschap. De maatschappelijke benaming luidt: "WVC".

Artikel 2.

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 3920 Lommel, Balendijk 245.

Artikel 4.

De vennootschap heeft tot doel :

- de vervaardiging van carrosserieën en aanhangwagens;

- de vervaardiging van carrosserieën, inclusief cabines, voor motorvoertuigen;

- carrosserieherstel, inclusief spuiten en verven;

- handelsbemiddeling in motorvoertuigen;

- handelsbemiddeling in nieuwe en gebruikte motorvoertuigen voor personenvervoer, inclusief die voor bijzondere doeleinden, zoals bijvoorbeeld ambulances;

- het onderhoud en herstelling van motorvoertuigen : wassen, anti-roest behandeling, olie verversen, vervangen of herstellen van binnen  en buitenbanden, vervangen van ruiten enzovoort,

- de installatie van onderdelen en accessoires, inclusief de ombouw- en uitbouwwerkzaamheden;

- de handel in onderdelen en accessoires van motorvoertuigen inclusief de handel in tweedehands onderdelen;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mad 11.1

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

- de handel in nieuwe en gebruikte motorvoertuigen voor personenvervoer, inclusief die voor bijzondere doeleinden, zoals bijvoorbeeld ambulances;

de handel in motorvoertuigen;

de handel in brandstoffen voor auto's en motorrijwielen;

de handel in smeer-en koelmiddelen voor motorvoertuigen;

de handel in sigaretten, snoepgoed en dranken;

de verhuur van personenwagens en lichte bestelwagens;

depannage- en takeldiensten

transport van motorvoertuigen

De vennootschap zal in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel of die van die aard zouden zijn dat zij het bereiken ervan rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of ten dele vergemakkelijken.

De vennootschap mag, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen door inbreng, afstand, fusie, inschrijving of aankoop van effecten, financiële tussenkomst of op gelijk welke andere wijze ook, in alle zaken, ondernemingen, verenigingen of vennootschappen met een identiek doel, gelijklopend of samenhangend met het hare en die van aard kunnen zijn de ontwikkeling van haar onderneming te begunstigen. Zij zal haar doel kunnen realiseren zowel in België als in het buitenland voor eigen rekening, voor rekening van derden of door deelnamen van derden. Zij mag bestuursmandaten waarnemen in andere vennootschappen.

Artikel 5.

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt zeshonderdzeventigduizend euro (¬ 670.000,00). Het is verdeeld in zeshonderdzeventig (670) stemgerechtigde aandelen zonder vermelding van de nominale waarde.

Artikel 11.

De aandelen zijn op naam of gedematerialiseerd.

De aandelen zijn vrij overdraagbaar.

Artikel 14.

De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur, ten minste bestaande uit het minimum aantal leden door de wet voorzien, al dan niet aandeelhouders van de vennootschap.

Zij worden benoemd door de algemene vergadering, die eveneens hun aantal bepaalt. De bestuurders kunnen te allen tijde door de algemene vergadering worden ontslagen. Aftredende bestuurders zijn herbenoembaar.

Ieder lid van de raad van bestuur kan ontslag nemen door schriftelijke kennisgeving aan de " raad.

Een bestuurder is verplicht na zijn ontslag zijn opdracht verder te vervullen totdat redelijkerwijze in zijn vervanging kan worden voorzien.

Wanneer een plaats van bestuurder openvalt, zijn de overblijvende bestuurders samen bevoegd om voorlopig in de vacature te voorzien.

In dat geval zal de algemene vergadering in haar eerstvolgende bijeenkomst de vaste benoeming doen. De nieuw benoemde bestuurder doet de tijd uit van zijn voorganger. Artikel 24.

De vennootschap zal geldig vertegenwoordigd worden in alle handelingen in en buiten rechte door handtekening van twee bestuurders, gezamenlijk optredend of door de handtekening van de afgevaardigd bestuurder, alleen optredend.

De raad van bestuur of de afgevaardigde bestuurder binnen het kader van hun mandaat, kunnen machten afvaardigen aan één of meerdere personen, al dan niet vennoten, en aan elke mandataris, bijzondere of bepaalde volmachten geven; zij kunnen eveneens elke delegatie of volmacht herroepen. De bijzondere mandatarissen zullen de vennootschap geldig verbinden door hun handtekening binnen de perken van hun mandaat.

Artikel 26.

De gewone algemene vergadering van de vennoten moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de laatste vrijdag van de maand mei om zestien uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Annexes du Moniteur biëlgé

Bijlagen Tiij hët-B-eTgiscli-Stâàf§6I d - 03/0272012

mod 11.1

Artikel 30.

Om tot de vergadering toegelaten te worden moeten de houders van aandelen op naam uiterlijk vijf dagen voor de datum van de voorgenomen vergadering kennis geven van hun voornemen om aan de vergadering deel te nemen bij een gewone brief, te richten aan de zetel van de vennootschap. De vervulling van deze formaliteiten kan niet geëist worden,

" indien daarvan geen melding is gemaakt in de oproeping tot de vergadering.

Artikel 37.

Alle stemgerechtigde aandelen hebben recht op één stem.

Artikel 40.

Het boekjaar loopt van één januari tot eenendertig december van ieder jaar.

Artikel 44.

Het batig saldo dat de resultatenrekening aanwijst nadat alle lasten, algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de netto-winst uit van de vennootschap.

Na de voorgeschreven voorafneming ten bate van de wettelijke reserve, wordt het saldo als dividend verdeeld onder de aandeelhouders naar rato van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen, tenzij de algemene vergadering besluit de winst geheel of ten dele te reserveren.

De raad van bestuur bepaalt het tijdstip en de wijze van betaling der dividenden.

De dividenden die binnen de vijf jaar na hun opeisbaarheid niet werden opgevraagd zijn verjaard.

Artikel 45.

Aan de raad van bestuur wordt de bevoegdheid verleend, met inachtneming van de wettelijke voorschriften vervat in het wetboek van vennootschappen, interimdividenden uit te keren. Daartoe mag niet eerder besloten worden dan zes maanden na de afsluiting van het voorgaande boekjaar en nadat de jaarrekening over dit boekjaar is goedgekeurd. Tot uitkering van een tweede interimdividend in datzelfde jaar kan niet eerder worden besloten dan drie maanden na het besluit over het eerste interimdividend.

Artikel 46.

Ingeval van ontbinding van de vennootschap bepaalt de algemene vergadering de wijze van vereffening en duidt ze een of meerdere vereffenaars aan waarvan zij de bevoegdheden en vergoedingen bepaalt. Ze behoudt de bevoegdheid om de statuten te wijzigen indien de noden van de vereffening het rechtvaardigen.

De benoeming van de vereffenaars stelt een einde aan de machten van de bestuurders. Artikel 47.

Na betaling van alle schulden, lasten en kosten van vereffening of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars het netto-actief, in geld of in effecten, onder de aandeelhouders naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten.

Tevens worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn op dezelfde wijze verdeeld. Indien op alle aandelen niet in gelijke verhouding is gestort, moeten de vereffenaars, alvorens over te gaan tot de in het vorige lid bepaalde verdeling, met dit onderscheid van toestand rekening houden en het evenwicht herstellen door alle aandelen op een volstrekte voet van gelijkheid te stellen, hetzij door inschrijving van bijkomende stortingen ten laste van de aandelen waarop niet voldoende is gestort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen, in geld of in effecten, ten bate van de in een hogere verhouding volgestorte aandelen.

Indien bewijzen van deelgerechtigdheid bestaan in vervanging van afgeloste kapitaalaandelen komen deze bewijzen niet in aanmerking voor terugbetaling van hun inbreng.

De gelijkheid met de niet-afgeloste aandelen wordt door de vereffenaars hersteld door vooruitbetaling aan de houders van kapitaalaandelen van het bedrag van de nominale waarde van hun inbreng.

MACHTEN AAN DE RAAD VAN BESTUUR.

De vergadering der aandeelhouders geeft aan de raad van bestuur alle machten

noodzakelijk om de genomen beslissingen uit te voeren. _

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso{o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 91.1

COORDINATIE VAN DE STATUTEN.

De vergadering der aandeelhouders verklaart ermee akkoord te gaan dat de coördinatie

van de statuten desgevallend wordt opgesteld en ondertekend door ondergetekende

notaris.

Voor éénsluidend uittreksel

Samen hiermee neergelegd: expeditie van de akte  gecoördineerde statuten

Mtr Dirk Seresia

Notaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

08/11/2011
ÿþIn de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

mli11111 III 111111 ~I IIIII

**

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsbiad

iu

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

2 5 -1_ 2094

HAgprigp

Benaming : WVC NV

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Balendijk 245, 3920 Lommel

Ondernerningsnr : 0867817329

Voorwem akte : Herbenoemingen

Uittreksel van proces-verbaal van de gewone algemene vergadering van 30 juni 2010 De volledige bestaande Raad van Bestuur wordt ontslagen met ingang van 1 juni 2010.

De algemene vergadering herbenoemt de volgende bestuurders en gedelegeerde bestuurders voor een periode van 6 jaar mei ingang van 1 juni 2010:

- Dhr. Wouters Remy, Liersesteenweg 309. 3130 6egijnendijk

- Dhr. Cools Jan, Soef 167, 2490 Balen

- Dhr. Drees Theo, Diestersebaan 60, 3941 Eksel

Drees Theo

Gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

12/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 27.05.2011, NGL 11.07.2011 11269-0020-023
27/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 30.06.2010, NGL 26.07.2010 10333-0274-016
15/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 30.06.2009, NGL 13.07.2009 09396-0318-015
10/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 30.05.2008, NGL 07.07.2008 08369-0307-015
05/06/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 25.05.2007, NGL 30.05.2007 07170-0190-015
27/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 30.06.2015, NGL 23.07.2015 15328-0365-031

Coordonnées
WVC

Adresse
BALENDIJK 245 3920 LOMMEL

Code postal : 3920
Localité : LOMMEL
Commune : LOMMEL
Province : Limbourg
Région : Région flamande