X-SANATEC

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : X-SANATEC
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 476.081.344

Publication

29/02/2012
ÿþ Mod 20

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



uIuI III IU1I Il III Il

*iaoa~~oz*

Ondernemingsnr : 0476.081.344

Benaming

(voluit) : X-SANATEC

bef

ae

Be Stal

ldr:,'art+:,i.,n,: ht°! 1,101liói 6l4" 1

:achtbank V. I.00pht7rld,il to °ïOi" lCiECIEN

I G '02- 21:12

De Hoofdgriffier, Griffie ~,..'

Rechtsvorm : NV

Zetel : 3600 Genk, Horizonlaan 36

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Michaël VAN DER LINDEN, te Hasselt op 21 december 2011, geregistreerd te Hasselt op 27 december 2011, boek 787, blad 47, vak 05, ontvangen 25,00 euro, de e.a. Inspecteur K. Blondeel, dat er werd gehouden de buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap X SANATEC, met maatschappelijke zetel te 3600 Genk, Horizonfaan 36,

SAMENSTELLING VAN DE VERGADERING:

Zijn aanwezig of vertegenwoordigd de hierna genoemde aandeelhouders :

1) De heer REYNDERS Benny Hubert Alfons, geboren te Hasselt op 21 februari 1964, wettelijk gescheiden,

wonende te 3500 Hasselt, Weverslaan 4. "

2) De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "HOLDIX", met maatschappelijke zetel te 3500 Hasselt, Weverslaan 4, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Hasselt, onder nummer 0479.058.848. °

Hier vertegenwoordigd door haar statutaire zaakvoerder, de heer REYNDERS Benny, wonende te 3500. Hasselt, Weverslaan 4.

Volgende beslissingen voorwerp van de dagorde werden genomen :

Eerste beslissing: Afschaffing van de aandelen aan toonder en wijziging van de statutaire bepalingen betreffende de aard van de aandelen en de oproepingen tot de algemene vergaderingen, conform de Wet van 14 december 2005 houdende afschaffing van de effecten aan toonder.

In het kader van de Wet van 14 december 2005 houdende afschaffing van de effecten aan toonder beslist de vergadering de aandelen aan toonder af te schaffen, en de statutaire bepalingen betreffende de aard van de aandelen en de oproepingen tot de algemene vergaderingen te wijzigen, als volgt:

Aard van de aandelen:

1. De volgestorte aandelen zijn op naam of gedematerialiseerd, naargelang de keuze van de aandeelhouder. Oe niet volgestorte aandelen zijn op naam.

2. De aandelen op naam worden ingeschreven in het register van aandelen op naam. Dit register wordt opgemaakt zoals voorzien is in het Wetboek van Vennootschappen en vermeldt per aandeelhouder onder meer, het aantal aandelen, met hun volgnummers, de gedane stortingen, de overdrachten en overgangen met hun: datum en ondertekening door overdrager en overnemer of hun gevolmachtigden en de eventuele nietigheid van; de aandelen. Het register wordt bijgehouden in de zetel van de vennootschap.

Indien het eigendomsrecht van een aandeel opgesplitst is in naakte eigendom en vruchtgebruik, dan worden de vruchtgebruiker en de naakte eigenaar afzonderlijk ingeschreven In het register van aandelen op naam, mets vermelding van hun respectievelijke rechten.

3. Gedematerialiseerde aandelen worden vertegenwoordigd door een boeking op rekening op naam van de: eigenaar of de houder bij een vereffeningsinstelling of bij een erkende rekeninghouder.

Het op rekening geboekte aandeel wordt overgedragen door overschrijving van rekening op rekening.

Het aantal van de op elk ogenblik in omloop zijnde gedematerialiseerde aandelen, wordt in het register van! aandelen op naam ingeschreven op naam van de vereffeningsinstelling of van de erkende rekeninghouder die als zodanig optreedt.

4. De aandeelhouder kan op zijn kosten aan de vennootschap omzetting vragen van de volgestorte aandelen op naam in gedematerialiseerde aandelen. Dit verzoek geschiedt door middel van een ter post aangetekende brief aan de vennootschap, tenzij deze individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk heeft ingestemd om deze aanvraag via een ander communicatiemiddel te ontvangen.

De raad van bestuur of zijn aangestelde zal de aandelen laten boeken op een rekening op naam van de aandeelhouder bij een door de aandeelhouder gekozen erkende rekeninghouder.

Bij gebrek aan vermelding van een gekozen rekeninghouder, worden de aandelen geboekt bij de vereffeningsinstelling of bij de erkende rekeninghouder die als zodanig optreedt. In het register van aandelen op naam worden deze aandelen ingeschreven op naam van de vereffeningsinstelling of van de erkende 'rekeninghouder die als zodanig optreedt.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

5. De aandeelhouder kan op zijn kosten aan de vennootschap omzetting vragen van de gedematerialiseerde aandelen in aandelen op naam. Dit verzoek geschiedt door middel van een ter post aangetekende brief aan de vennootschap, tenzij deze individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk heeft ingestemd om deze aanvraag via een ander communicatiemiddel te ontvangen.

De raad van bestuur of zijn aangestelde zal in het register van aandelen op naam de inschrijving op naam van de vereffeningsinstelling of van de erkende rekeninghouder die als zodanig optreedt vervangen door een inschrijving op naam van de aandeelhouder en vervolgens bij de vereffeningsinstelling of bij de erkende rekeninghouder waar de aandelen geboekt waren, de boeking laten schrappen.

Oproepingen tot de algemene vergaderingen

De algemene vergaderingen komen bijeen op bijeenroeping van de raad van bestuur,

Aan de houders van aandelen, obligaties of warrants op naam of onder gedematerialiseerde vorm, aan de houders van certificaten op naam of onder gedematerialiseerde vorm, die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, aan de bestuurders en aan de commissarissen worden de oproepingen vijftien dagen voor de vergadering meegedeeld door middel van een ter post aangetekende brief, tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen.

De raad van bestuur kan eisen dat teneinde aan de algemene vergadering te kunnen deelnemen:

- de eigenaars van aandelen op naam, ten minste zeven dagen voor de datum van de algemene vergadering, de raad van bestuur schriftelijk dienen in te lichten van hun intentie om aan de vergadering deel te nemen en van het aantal aandelen waarmee zij aan de stemming wensen deel te nemen;

- de eigenaars van gedematerialiseerde aandelen, ten minste zeven dagen voor de datum van de algemene vergadering, op de zetel van de vennootschap of op de plaatsen die aangegeven zijn in de oproeping, een door de erkende rekeninghouder of door de vereffeningsinstelling opgesteld attest dienen neer te leggen, waarbij de onbeschikbaarheid van de gedematerialiseerde aandelen tot op de datum van de algemene vergadering wordt vastgesteld.

Tweede beslissing; Volmacht aan de raad van bestuur voor de omwisseling van de effecten aan toonder  Vaststelling van de omzetting van de aandelen aan toonder in aandelen op naam.

De vergadering geeft volmacht aan de raad van bestuur om, binnen de beperkingen opgelegd door de wet, de modaliteiten vast te leggen voor de omwisseling van de effecten aan toonder in effecten op naam of in gedematerialiseerde effecten, en voor de omwisseling van gedematerialiseerde effecten in effecten op naam of omgekeerd, en om deze omwisselingen praktisch te realiseren.

De voomoemde aandeelhouders bevestigen bij deze dat zij de aandelen aan toonder wensen om te zetten in aandelen op naam. Zij verzoeken ondergetekende notaris authentiek vast te stellen dat vanaf heden aile aandelen aan toonder op naam zullen zijn, en dat zij heden in aanwezigheid van ondergetekende notaris het aandelenregister aldus hebben ingevuld.

Derde beslissing: Herformulering van de statuten.

De vergadering beslist de statuten te herformuleren, teneinde deze in overeenstemming te brengen met de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

De statuten zullen aangepast worden in het kader van de aanneming van nieuwe statuten, waarvan hierna sprake.

Vierde beslissing: Actualisering en herformulering van de statuten.

De vergadering beslist de statuten te actualiseren en te herformuleren, teneinde deze in overeenstemming te brengen met de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen, zonder wijziging evenwel van de kernbepalingen van de statuten,

De statuten zullen aangepast worden in het kader van de aanneming van nieuwe statuten, waarvan hierna sprake (verkorte weergave) :.

ARTIKEL 1 : Rechtsvorm en naam

De vennootschap is een naamloze vennootschap onder de naam "X-SANATEC".

ARTIKEL 2 : Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3600 Genk, Horizonlaan 36.

De zetel kan zonder statutenwijziging door beslissing van de raad van bestuur overgebracht worden naar elke andere plaats in België binnen het nederlandstalig of tweetalig taalgebied.

Elke verplaatsing van de zetel van de vennootschap zal bekendgemaakt worden in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

De vennootschap mag, bij eenvoudige beslissing van de raad van bestuur, bijhuizen, filialen, administratieve zetels, uitbatingen, agentschappen, kantoren en bewaarplaatsen oprichten in België en in het buitenland. ARTIKEL 3 : Doel

De vennootschap heeft tot doel:

-Groot- en kleinhandel in diverse machines, apparaten en uitrusting;

-Groot- en kleinhandel in fotografische platen en film, lichtgevoelig papier en ander lichtgevoelig, niet-belicht

materiaal;

-Groot- en kleinhandel in verpakkingsmateriaal;

-Handelsbemiddeling;

-Handelsbemiddeling in farmaceutische producten en orthopedische artikelen;

-Groot- en kleinhandel In fotografische apparaten en optische artikelen;

-De groothandel in farmaceutische producten;

-Klein- en groothandel in medische en orthopedische artikelen;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

-Vervoerondersteunende activiteiten;

-Goederenvervoer over de weg;

-Laden, overladen en lossen van goederen en van bagage die vervoerd worden over de weg, per spoor,

door de lucht of over binnenwateren;

-Organisatie van het vrachtvervoer;

-Het onderhoud en de reparatie van computers en van kantoormachines;

-Verhuur en handel van eigen onroerend goed;

-Verhuur van roerende goederen;

-Het verlenen van advies en bijstand aan de bedrijfswereld;

-Reclamewezen;

-Selectie en terbeschikkingstelling van personeel;

-Diverse dienstverlening hoofdzakelijk aan bedrijven;

-Onderhouds- en herstellingswerken van mechanische aard voor rekening van derden;

-Recuperatie van papier;

-Recuperatie van scheikundige stoffen;

-Overige reparaties n.e.g.;

-De groothandel in onderhouds- en reinigingsproducten inclusief waspoeders;

-Verlenen van advies over soorten computers (hardware) en hun configuratie en toepassing van

bijbehorende programmatuur (software) analyseren van behoeften en problemen van gebruiker en het

aanbieden van de beste oplossing;

-De activiteiten van systeemintegrators en leasing;

Zij kan, binnen de perken van haar maatschappelijk doel, zowel in België als in het buitenland, alle

roerende, onroerende, financiële, industriële, commerciële of burgerlijke verrichtingen doen. Zij kan ook functies

van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

ARTIKEL 4 : Duur

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

Behoudens gerechtelijke ontbinding kan zij slechts ontbonden worden door een besluit van de algemene

vergadering, beraadslagend volgens de regels die voor de wijziging van de statuten zijn gesteld.

ARTIKEL 5 : Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt tweeënzestigduizend euro (¬ 62.000,00).

Het wordt vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen met stemrecht, zonder aanduiding van nominale

waarde, met een fractiewaarde van één/honderdste (11100ste) elk.

ARTIKEL 7 : Aandelen

1, De volgestorte aandelen zijn op naam of gedematerialiseerd, naargelang de keuze van de

aandeelhouder. De niet volgestorte aandelen zijn op naam.

2. De aandelen op naam worden ingeschreven in het register van aandelen op naam. Dit register wordt

opgemaakt zoals voorzien is in het Wetboek van Vennootschappen en vermeldt per aandeelhouder onder meer

het aantal aandelen, met hun volgnummers, de gedane stortingen, de overdrachten en overgangen met hun

datum en ondertekening door overdrager en ovememer of hun gevolmachtigden en de eventuele nietigheid van

de aandelen. Het register wordt bijgehouden in de zetel van de vennootschap,

Indien het eigendomsrecht van een aandeel opgesplitst is in naakte eigendom en vruchtgebruik, dan worden

de vruchtgebruiker en de naakte eigenaar afzonderlijk ingeschreven in het register van aandelen op naam, met

vermelding van hun respectievelijke rechten.

3 Gedematerialiseerde aandelen worden vertegenwoordigd door een boeking op rekening op naam van de

eigenaar of de houder bij een vereffeningsinstelling of bij een erkende rekeninghouder,

Het op rekening geboekte aandeel wordt overgedragen door overschrijving van rekening op rekening,

Het aantal van de op elk ogenblik in omloop zijnde gedematerialiseerde aandelen, wordt in het register van

aandelen op naam ingeschreven op naam van de vereffeningsinstelling of van de erkende rekeninghouder die

als zodanig optreedt.

4. De aandeelhouder kan op zijn kosten aan de vennootschap omzetting vragen van de volgestorte aandelen op naam in gedematerialiseerde aandelen. Dit verzoek geschiedt door middel van een ter post aangetekende brief aan de vennootschap, tenzij deze individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk heeft ingestemd om deze aanvraag via een ander communicatiemiddel te ontvangen.

De raad van bestuur of zijn aangestelde zal de aandelen laten boeken op een rekening op naam van de aandeelhouder bij een door de aandeelhouder gekozen erkende rekeninghouder.

Bij gebrek aan vermelding van een gekozen rekeninghouder, worden de aandelen geboekt bij de vereffeningsinstelling of bij de erkende rekeninghouder die als zodanig optreedt. In het register van aandelen op naam worden deze aandelen ingeschreven op naam van de vereffeningsinstelling of van de erkende rekeninghouder die als zodanig optreedt.

5. De aandeelhouder kan op zijn kosten aan de vennootschap omzetting vragen van de gedematerialiseerde aandelen in aandelen op naam. Dit verzoek geschiedt door middel van een ter post aangetekende brief aan de vennootschap, tenzij deze individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk heeft ingestemd om deze aanvraag via een ander communicatiemiddel te ontvangen.

De raad van bestuur of zijn aangestelde zal in het register van aandelen op naam de inschrijving op naam van de vereffeningsinstelling of van de erkende rekeninghouder die als zodanig optreedt vervangen door een Inschrijving op naam van de aandeelhouder en vervolgens bij de vereffeningsinstelling of bij de erkende rekeninghouder waar de aandelen geboekt waren, de boeking laten schrappen.

4 «.4

ARTIKEL 13 Samenstelling van de raad van bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur bestaande uit ten minste drie leden, natuurlijke personen of rechtspersonen, aandeelhouders of niet, benoemd door de algemene vergadering en ten allen tijde door haar afzetbaar.

Nochtans kan het aantal bestuurders beperkt worden tot twee, inzoverre de wet dit toelaat.

De duur van hun opdracht mag zes jaar niet te boven gaan. De uittredende bestuurders zijn herbenoembaar,

ARTIKEL, 20 : Bevoegdheden van de raad van bestuur en vertegenwoordiging van de vennootschap

De raad van bestuur heeft de meest uitgebreide bevoegdheden om aile handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn ter verwezenlijking van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

De vennootschap wordt in en buiten rechte rechtsgeldig vertegenwoordigd door de gedelegeerd bestuurder. De raad van bestuur zal aan personen gekozen in of buiten zijn midden het dagelijks bestuur of bijzondere volmachten, welke hij zal bepalen, mogen afvaardigen.

Wordt dit gedaan aan een bestuurder, dan zal deze de titel hebben van gedelegeerd bestuurder; zo het geen bestuurder is, voert deze de titel van directeur.

Uit de openbaarmaking van hun benoeming moet in ieder geval blijken of de personen die de vennootschap vertegenwoordigen, wat het dagelijks bestuur aangaat, de vennootschap ieder afzonderlijk, gezamenlijk, dan wel als college verbinden.

Hij zal de aldus toegekende machten mogen herroepen en zal de emolumenten aan deze bijzondere functies verbonden, vaststellen.

ARTIKEL 21 : Toezicht

Het toezicht over het bestuur van de vennootschap wordt uitgeoefend door ieder aandeelhouder individueel, ARTIKEL 23 Jaarvergadering, bijzondere en buitengewone algemene vergadering

De jaarvergadering wordt gehouden op de derde vrijdag van de maand Juni om twintig uur (20.00u), in de maatschappelijke zetel. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende ' werkdag gehouden, op hetzelfde uur.

ARTIKEL 32 ; Boekjaar

Het maatschappelijk boekjaar vangt aan op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar. ARTIKEL 39 : Wetboek van Vennootschappen

Voor alles wat niet opgenomen is in de statuten wordt verwezen naar de beschikkingen van het Wetboek van Vennootschappen, Dientengevolge worden de beschikkingen van dit wetboek waarvan niet uitdrukkelijk zou zijn afgeweken, geacht opgenomen te zijn in de huidige statuten van de vennootschap en worden de bedingen die in tegenspraak zijn met de gebiedende bepalingen van dit wetboek, geacht niet geschreven te zijn."

Vijfde beslissing: Machtiging aan de notaris tot coördinatie van de statuten.

De vergadering machtigt ondergetekende notaris tot coördinatie van de statuten en tot neerlegging van deze gecoördineerde statuten op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel binnen de drie maanden vanaf heden.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Getekend notaris Michaël VAN DER LINDEN, Toekomststraat 58 te 3500 Hasselt.

TEGELIJK HIERBIJ NEERGELEGD.

Voor eensluidend afschrift, voor ontledend uittreksel.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz, van ik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o}n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

06/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 17.06.2011, NGL 29.08.2011 11483-0260-015
10/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 18.06.2010, NGL 31.07.2010 10385-0562-015
15/02/2010 : LE107792
03/11/2009 : LE107792
27/08/2008 : LE107792
04/09/2007 : LE107792
28/08/2006 : LE107792
04/10/2005 : LE107792
04/11/2004 : LE107792
28/09/2004 : LE107792
17/08/2015
ÿþMotl 2.1

N

" Z51 8 2R 1111

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie der rechtbank v. koophandel Antwerpen, afd. Tongeren

0 6 -00- 2015

De griffier, Griffie

Ondememingsnr : 0476087 344

Benaming

(voluit)  X-Sanatec

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Horizonlaan 36, 3600 Genk

Ondervamp akte : Herbenoeming bestuurders

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/08/2015 - Annexes du Moniteur belge De algemene vergadering van 19/06/2015 heeft besloten met unanimiteit van stemmen om volgende bestuurders te herbenoemen voor een periode van zes jaar en dit vanaf 19/06/2015.

- Ben Reynders, Weverslaan 4, 3500 Hasselt

Holdix BVBA, Weverslaan 4, 3500 Hasselt, vertegenwoordigd door Reynders Ben

De raad van bestuur van 19/06/2015 heeft besloten om de BVBA Holdix te benoemen als gedelegeerd bestuurder en dit vanaf 19/06/2015.

BVBA Holdix

Gedelegeerd bestuurder

vertegenwoordigd door

Ben Reynders

vaste vertegenwoordiger

Op de laatste blz. van Li.,,,,C±3 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

06/10/2003 : LE107792
24/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 19.06.2015, NGL 17.08.2015 15434-0188-014
22/11/2002 : LE107792

Coordonnées
X-SANATEC

Adresse
HORIZONLAAN 36 3600 GENK

Code postal : 3600
Localité : GENK
Commune : GENK
Province : Limbourg
Région : Région flamande