XANTEN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : XANTEN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 833.791.511

Publication

08/12/2014
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz.. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

RECHTBANK van KOOPHANDEL te ANTWERPEN, afdeling HASSELT

2 7 NOV. 2014

Griffie

Ondernemingsnr : 0833.791.511

Benaming

(voluit) : XANTEN

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Diesterstraat 31 te B-3890 Tessenderlo

(volledig adres)

Onderwerp akte : ontslag zaakvoerder

Blijkens beslissing van de bijzondere algemene vergadering der aandeelhouders van 30 juni 2014 werd er met eenparigheid van stemmen beslist vanaf heden te ontslaan en te ontlasten uit zijn functie als zaakvoerder :

- de heer VOLDERS Marc, Diesterstraat 31 te 3890 Tessenderlo

Opgemaakt te Tessenderlo op 30 juni 2014

VAN ESPEN Caroline

zaakvoerder

MA

liglagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

05/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 06.06.2013, NGL 01.07.2013 13254-0366-014
18/06/2013
ÿþOndernemingsnr : 0833.791.511

Benaming

(voluit) : XANTEN

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijheid

Zetel : Neerstraat 20A - B-3980 Tessenderlo

Onderwerp akte : Verplaatsing maatschappelijke zetel

Blijkens beslissing van de zaakvoerder van 20 april 2013 werd de maatschappelijke zetel van de vennootschap met ingang vanaf heden overgebracht naar:

Diesterstraat 31, B-3980 Tessenderlo

Opgemaakt te Hasselt op 20 april 2013

Van Espen Caroline

zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

. tülk13

es

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Mad 2.1

01

11

D

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*13092082*

J_

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

0 7 -00- 2013

HASSELT

Griffie

à

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

28/02/2011
ÿþc Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Vo

behoaan

Belg I III

Staat.

X11031837"

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

1 6 -02- 2011

Get,feSELT

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/02/2011- Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0-33 -

Benaming

(voluit) : XANTEN

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Neerstraat 20a te 3980 Tessenderlo

Onderwerp akte : OPRICHTING BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID - BENOEMINGEN.

Uit een akte, verleden voor Leen Van Breedam, geassocieerd notaris, vennoot van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Marij Hendrickx & Leen Van Breedam, geassocieerde notarissen", met zetel te Heusden-Zolder (Zolder), Koeltorenlaan 11, op 14 februari 2011, blijkt onder meer wat volgt:

1) Er is een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de benaming "XANTEN", opgericht voor onbepaalde duur, waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 3980 Tessenderlo, Neerstraat 20a.

2) Als oprichters zijn opgetreden:

a) Mevrouw VAN ESPEN Caroline Anna, bediende, geboren te Bonheiden op 20 april 1982, ongehuwd, wonende 2430 Laakdal, Meerlaarstraat 118/0005;

b) De heer VOLDERS Mark, beroepsvoetballer, geboren te Xanten (Duitsland) op 13 april 1977, ongehuwd, wonende te 2430 Laakdal, Meerlaarstraat 118/0005; die beiden bevestigen geen verklaring van wettelijke samenwoning te hebben afgelegd.

3) De vennootschap heeft tot doel de onderneming voor :

- De klein- en groothandel, de in- en uitvoer in aile kleding voor heren, dames en kinderen en alle accessoires.

- De uitbating van een cafetaria.

- Onderneming in onroerende goederen, welke onder meer omvat de verwerving, de vervreemding, het beheer, de uitbating, de valorisatie, de verkaveling, de ordening, de huur en de verhuur, het doen bouwen, verbouwen en de promotie. Tussenhandelaar, de makelarij, agentuur en/of handel in onroerende goederen in de meest ruime zin, met inbegrip van onroerende leasing.

- Onderneming voor alle agenturen in de meest ruime zin genomen.

- Onderneming voor de makelarij en agentuur inzake het afsluiten en beheren van verzekeringen, hypotheken en financieringen en projectontwikkeling.

- De vennootschap kan overgaan tot het verrichten stellen van de hiervoor beschreven handelingen zowel in eigen naam en voor eigen rekening, als tevens voor rekening van derden, inzonderheid in de hoedanigheid van commissionair.

- De participatie, onder welke vorm het ook zij, in de oprichting, ontwikkeling, omvorming en controle van alle ondernemingen, Belgische of buitenlandse, commerciële, financiële, industriële of andere; de verwerving van eender welke titels of rechten door middel van participatie, inbreng, onderschrijving, koop, aankoopoptie, verhandeling, of op iedere andere wijze.

-Tussenpersoon in de handel, zoals de makelaar in goederen, de zelfstandige handelsvertegenwoordiging en commissionair. Het verlenen van bijstand en diensten, rechtstreeks of onrechtstreeks, op het vlak van administratie, financiën, verkoop, productie en algemeen beheer, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden. De vennootschap mag zich borgstellen en onroerende goederen in pand geven of hypothekeren voor verbintenissen door derde personen aangegaan. Zij mag eveneens al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand geven en aval verlenen in het voordeel van derden.

- De verwerving voor eigen rekening van participaties, onder welke vorm het ook zij, in de oprichting, ontwikkeling, omvorming en controle van het om het even welke ondernemingen, Belgische of buitenlandse, commerciële, industriële of andere vennootschappen.

- Het verlenen aan de ondernemingen waarin zij deelneemt, al dan niet bezoldigd, van alle bijstand, hetzij technisch, commercieel, administratief of op het vlak van algemeen beheer, hetzij financieel, met inbegrip van de borgstelling, hypotheek verlenen, avalgeving en inpandgeving van onroerende goederen.

Deze opsomming is niet beperkend, doch enkel van aanwijzende aard.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

De vennootschap mag belangen hebben bij wijze van inbreng, inschrijving of anderszins, in aile ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardig doel nastreven, of wier doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen.

" Zij mag zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden in België en in het buitenland alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel.

4) Het geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro, afbetaald tot beloop van zesduizend tweehonderd euro met geldelijke inbrengen, als volgt:

- door mevrouw Van Espen Caroline, oprichter voornoemd sub a), tot beloop van achttienduizend driehonderd euro (¬ 18.300,00), waarvan voorafgaandelijk zesduizend honderd euro (¬ 6.100,00) afbetaald;

- door de heer Volders Mark, oprichter voornoemd sub b), tot beloop van driehonderd euro (¬ 300,00), waarvan voorafgaandelijk honderd euro (¬ 100,00) afbetaald.

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap wordt vertegenwoordigd door honderd zesentachtig aandelen zonder vermelding van waarde, met elk een fractiewaarde van één/honderd zesentachtigste van het geplaatst kapitaal.

5) De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al of niet vennoten; zij worden benoemd door de algemene vergadering, die hun aantal en de duur van hun mandaat bepaalt.

De zaakvoerder(s) is/zijn bevoegd om alle handelingen van beheer en beschikking te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van de handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Is er slechts één zaakvoerder benoemd, dan verkrijgt hij de algehele bevoegdheid zoals toegekend aan de zaakvoerders.

Zijn er meerdere zaakvoerders benoemd, dan vormen zij een college dat geldig besluit wanneer de meerderheid van haar leden tegenwoordig is. De besluiten worden dan genomen met een meerderheid van stemmen.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

6) Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december van elk jaar. Het eerste maatschappelijk boekjaar eindigt op 31 december 2012.

7) De jaarvergadering heeft plaats op de eerste donderdag der maand juni om twintig uur en voor de eerste maal op de eerste donderdag der maand juni van het jaar 2013, in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats van het Vlaams of Brussels gewest waar de vennootschap gevestigd is, aangeduid in de oproeping.

8) Het batig overschot der resultatenrekening na aftrek van de algemene kosten, lasten en afschrijvingen, zoals blijkt uit de goedgekeurde jaarrekeningen, maakt de nettowinst uit.

Van deze winst wordt tenminste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt als dividend onder de vennoten verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen. Nochtans kan de algemene vergadering besluiten, dat de winst of een deel ervan, zal worden gereserveerd.

9) Er werden twee zaakvoerders aangesteld voor de duur van de vennootschap, te weten:

- Mevrouw VAN ESPEN Caroline Anna, bediende, geboren te Bonheiden op 20 april 1982, ongehuwd,

wonende 2430 Laakdal, Meerlaarstraat 118/0005.

- De heer VOLDERS Mark, beroepsvoetballer, geboren te Xanten (Duitsland) op 13 april 1977, ongehuwd,

wonende te 2430 Laakdal, Meerlaarstraat 118/0005; die beiden aanvaard hebben.

Het mandaat van de zaakvoerders is niet bezoldigd.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als

verweerder.

10) Er werd geen commissaris benoemd.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL, afgeleverd vóór registratie, om in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad te worden bekendgemaakt.

Tegelijk hiermee neergelegd:

-fotografisch afschrift van de oprichtingsakte.

Getekend door geassocieerd notaris Leen Van Breedam te Zolder.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/02/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
XANTEN

Adresse
DIESTERSTRAAT 31 3980 TESSENDERLO

Code postal : 3980
Localité : TESSENDERLO
Commune : TESSENDERLO
Province : Limbourg
Région : Région flamande