XERUS

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : XERUS
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 441.973.966

Publication

12/02/2014 : ME. - JAARREKENING 31.07.2013, GGK 25.01.2014, NGL 06.02.2014 14029-0228-012
05/12/2014
ÿþMod PDF 11.1

I In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

*14218403

 ~. 1Veergelegd ter griffie der rt9obibanK

v, koophandel Antwerpen afd. Tongeren

Z8 -11- 2014

De ggefie

Ondernemingsnr : 0441.973.966

Benaming (voluit) : XERUS

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Weg Op Bree 1, 3670 Meeuwen-Gruitrode, België

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte :Herbenoemen bestuurders en afgevaardigd bestuurders; Benoeming vaste

Tekst : vertegenwoordiger

Op de bijzondere algemene vergadering der aandeelhouders van 25 januari 2014 wordt beslist om de huidige bestuurders mn. Troonbeeckx Luc, Schoofs Kristin en Troonbeeckx-Schoofs BVBA, vertegenwoordigd door Schoofs Kristin te herbenoemen voor een periode van zes jaar. Zij aanvaarden deze mandaten die onbezoldigd zijn en zullen lopen tot de algemene vergadering der aandeelhouders van 2020.

Dadelijk na afsluiten van de bijzondere algemene vergadering van 25 januari 2014 is de raad van bestuur in voltallige vergadering bijeengekomen.

Met eenparigheid van stemmen beslist de raad van bestuur te herbenoemen tot afgevaardigd bestuurder, bevoegd om alleen op te treden : Troonbeeckx Luc en Schoofs Kristin, die verklaren te aanvaarden. Deze mandaten welke onbezoldigd zullen zijn, zullen lopen tot de algemene vergadering van 2020.

De BVBA Troonbeeckx-Schoofs heeft overeenkomstig artikel 61 § 2 een vaste vertegenwoordiger aangeduid die het mandaat van bestuurder zal uitvoeren in naam en voor rekening van de NV Xerus, te weten Schoofs Kristin, wonende te 3670 Meeuwen-Gruitrode, Weg naar Bree 1.

Troonbeeckx Luc Schoofs Kristin

Afgev. bestuurder Afgev. bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz. van Luik B vermeldenï: Recto : Naam en hoedánighdrd van de instrumenterende"notaris, hetzij van de persó(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ton aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

05/04/2013 : ME. - JAARREKENING 31.07.2012, GGK 26.01.2013, NGL 02.04.2013 13080-0232-012
02/04/2012 : ME. - JAARREKENING 31.07.2011, GGK 28.01.2012, NGL 27.03.2012 12071-0169-012
10/01/2012
ÿþ MQd Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



l 1111111 1111 ii IIINtl11IIIM IM

*12007793*

Neergelegd ter grithe der rechtbank v. koophandel te TONGEREN

26 -12- 2019/

Aar

/

De HootdgriffieriffieIO

Ondernemingsnr : 0441.973.966

Benaming

(voluit) : XE RUS

(verkort):

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Weg op Bree 1, 3670 Meeuwen-Gruitrode

(volledig adres)

Onderwerp akte : Statutenwijziging  Omzetting aandelen  wijziging vertegenwoordiging  Benoeming

Blijkens een proces-verbaal verleden voor notaris Karen Sabbe met standplaats te Achel, op tweeëntwintig december tweeduizend en elf , nog ter registratie aan te bieden, heeft de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de naamloze vennootschap XERUS, met zetel te Meeuwen-Gruitrode, Weg op Bree 1,' geldig beraadslagend, met éénparigheid van stemmen vastgesteld en beslist:

Eerste beslissing

De vergadering beslist de aandelen die volgens de statuten aan toonder zijn, maar de facto als gedematerialiseerde aandelen zijn ingeschreven bij Bank Delen, om te zetten in aandelen op naam en overeenkomstig artikel 12 van de statuten aan te passen als volgt:

'Alle aandelen zijn en blijven op naam.

De eigendom van de aandelen blijkt uitsluitend uit de inschrijving in het register van aandelen op naam. Van die inschrijving worden certificaten afgegeven aan de houders van aandelen op naam. Elke aandelenoverdracht zal slechts effect ressorteren na de inschrijving in het register van aandelen van de verklaring van overdracht, gedateerd en getekend door de overdrager en de ovememer, of hun vertegenwoordigers, of na het vervullen van de formaliteiten door de wet vereist voor de overdracht van schuldvorderingen."

Om de tekst van de statuten in overeenstemming te brengen met deze beslissing worden tevens volgende wijzigingen aangebracht:

a)In artikel 8 met betrekking tot het voorkeurrecht wordt de vierde paragraaf vervangen door volgende tekst: "De uitgifte met voorkeurrecht en het tijdvak waarin dat kan worden uitgeoefend, worden bij aangetekende brief ter kennis gebracht van de aandeelhouders."

b)In artikel 11 wordt de tweede paragraaf vervangen door volgende tekst:

"De raad van bestuur verantwoordt zijn voorstellen in een bijzonder verslag dat vijftien dagen voor de algemene vergadering op de zetel van de vennootschap ter beschikking van de aandeelhouders wordt gesteld. indien de raad van bestuur voorstelt de activiteit voort te zetten, geeft hij in het verslag een uiteenzetting van de maatregelen die hij overweegt te nemen tot herstel van de financiële toestand van de vennootschap. Dat verslag wordt in de agenda vermeld. Aan iedere aandeelhouder wordt een exemplaar van de verslagen verstrekt. Een afschrift ervan wordt, samen met de oproepingsbrief, toegezonden aan houders van aandelen op naam. Er wordt ook onverwijld een afschrift gezonden aan degenen die voldaan hebben aan de formaliteiten om tot de vergadering te worden toegelaten."

c)Artikel 14 wordt vervangen door volgende tekst:

"De vennootschap mag te allen tijde obligaties uitgeven bij besluit van de raad van bestuur.

Evenwel mag tot de uitgifte van in aandelen converteerbare obligaties of warrants slechts besloten worden door de algemene vergadering die beraadslaagt met naleving van de voorschriften omtrent statutenwijziging.

De vennootschap kan, in het belang van de vennootschap, haar medewerking verlenen aan een derde voor de uitgifte door deze derde van certificaten die de effecten van de vennootschap vertegenwoordigen overeenkomstig de bepalingen van artikel 503 van het Wetboek van Vennootschappen. De vennootschap kan besluiten de kosten verbonden aan de certificering en aan de oprichting en werking van de emittent van de certificaten ten laste te nemen. De certificaathouders, de emittent van de certificaten of derden kunnen zich enkel beroepen op de medewerking van de vennootschap voor de uitgifte van de certificaten, indien de vennootschap haar medewerking schriftelijk aan de emittent heeft bevestigd. De emittent van de certificaten die betrekking hebben op effecten op naam, moet zich aan de vennootschap in die hoedanigheid bekendmaken. De vennootschap neemt die vermelding op in het betrokken effectenregister."

d)Artikel 29 wordt vervangen door volgende tekst:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(on)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 2012/01/10 - Annexes du Moniteur belge

"De houders va ndelen op naam, alsook de bestuurders, commissaris, de houders van obligaties en

warrants op naam en de houders van certificaten op naam die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, worden vijftien dagen vóór de vergadering, uitgenodigd. Dergelijke uitnodiging geschiedt door middel van een ter post aangetekende brief tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen. De brief of het ander " communicatiemiddel vermeldt de agenda."

e)Artikel 31 wordt vervangen door volgende tekst:

"Samen met de oproepingsbrief, wordt aan de houders van aandelen op naam, aan de bestuurders en aan ' de eventuele commissarissen een afschrift toegezonden van de stukken, die hen krachtens het Wetboek van Vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld.

Er wordt onverwijld een afschrift van deze stukken toegezonden aan degene, die uiterlijk zeven dagen voor de algemene vergadering, hebben voldaan aan de formaliteiten, door de statuten voorgeschreven om tot de vergadering te worden toegelaten. De personen die deze formaliteiten na dit tijdstip hebben vervuld, krijgen een afschrift van deze stukken op de algemene vergadering.

Iedere aandeelhouder, obligatiehouder, warranthouder of houder van een certificaat dat met medewerking van de vennootschap werd uitgegeven, kan, tegen overlegging van zijn effect, vanaf vijftien dagen voor de algemene vergadering ter zetel van de vennootschap kosteloos een afschrift van deze stukken verkrijgen.

De personen aan wie krachtens het Wetboek van Vennootschappen ter gelegenheid van enige algemene : vergadering stukken dienen ter beschikking gesteld te worden, kunnen voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering, verzaken aan deze terbeschikkingstelling.

Om te worden toegelaten tot de algemene vergadering moet elke eigenaar van aandelen, indien dit in de oproeping wordt vereist, minstens drie werkdagen voor de datum die bepaald werd voor de bijeenkomst, zijn voornemen om aan de vergadering deel te nemen schriftelijk ter kennis brengen van de raad van bestuur of de ' certificaten van zijn aandelen op naam, neerleggen op de maatschappelijke zetel of bij de instellingen die in de , bijeen roepingsberichten worden vermeld.

Indien de raad van bestuur dit in de oproeping vereist, moeten de houders van gedematerialiseerde ' aandelen binnen dezelfde termijn een door de erkende rekeninghouder of door de vereffeningsinstelling opgesteld attest van onbeschikbaarheid neerleggen op de in de oproeping aangeduide plaats.

De houders van obligaties, warrants en certificaten die met medewerking van de vennootschap werden . uitgegeven, mogen de algemene vergadering bijwonen doch enkel met raadgevende stem, mits naleving van ' de toelatingsvoorwaarden voorzien voor de aandeelhouders.

Zaterdagen, zondagen en wettelijke feestdagen worden voor de toepassing van dit artikel niet als werkdagen beschouwd."

f)De laatste paragraaf van artikel 42 wordt geschrapt.

De algemene vergadering keurt deze beslissing goed met eenparigheid van stemmen.

Tweede beslissing

" De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen de externe vertegenwoordigingsbevoegdheid van de vennootschap te wijzigen door artikel 25 van de statuten te vervangen door volgende tekst:

"De vennootschap wordt ten overstaan van derden, voor het gerecht en in de akten, met inbegrip van deze vaar dewelke de tussenkomst van een openbaar ambtenaar of een notaris vereist is, geldig vertegenwoordigd, hetzij door twee bestuurders samen optredend, hetzij door het afzonderlijk optreden van een gedelegeerd bestuurder, aangewezen door de raad van bestuur. Een gedelegeerde bestuurder is eveneens bevoegd om de vennootschap te vertegenwoordigen wanneer zij wordt benoemd tot bestuurder of vereffenaar van een andere vennootschap.

Binnen het kader van het dagelijks bestuur, is de vennootschap tevens geldig vertegenwoordigd door een gevolmachtigde tot dit bestuur.

Ze is bovendien, binnen het kader van hun mandaat, geldig verbonden door bijzondere gevolmachtigden. Bovendien kan de vennootschap in het buitenland vertegenwoordigd warden door iedere persoon . uitdrukkelijk daartoe aangesteld door de raad van bestuur."

Derde beslissing

De algemene vergadering stelt vast dat er drie aandeelhouders zijn, maar dat er slechts twee bestuurders ' benoemd zijn en beslist over te gaan tot de benoeming van een derde bestuurder, meer bepaald:

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "TROONBEECKX-SCHOOFS", met zetel te . Meeuwen-Gruitrode, Weg op Bree 1 en met ondememingsnummer 0897.191.701, opgericht bij akte verleden voor ondergetekende notaris op 3 april 2008 met als vaste vertegenwoordiger mevrouw Kristin Schoofs, geboren te Bree op zesentwintig januari negentienhonderd éénenzeventig, samenwonende te 3670 Meeuwen-Gruitrode, Weg op Bree 1, die deze benoeming aanvaardt.

De benoeming zal eindigen samen met de mandaten van de huidige bestuurders, namelijk bij de jaarvergadering van het jaar 2014.

d Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 2012/01/10 - Annexes du Moniteur belge

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Notaris Karen Sabbe

Tevens neergelegd: afschrift van de akte

Op de laatste bfz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

10/02/2011 : ME. - JAARREKENING 31.07.2010, GGK 29.01.2011, NGL 03.02.2011 11024-0596-012
17/02/2010 : ME. - JAARREKENING 31.07.2009, GGK 30.01.2010, NGL 08.02.2010 10038-0497-012
06/04/2009 : ME. - JAARREKENING 31.07.2008, GGK 31.01.2009, NGL 30.03.2009 09096-0253-012
13/02/2008 : ME. - JAARREKENING 31.07.2007, GGK 26.01.2008, NGL 07.02.2008 08039-0293-011
13/03/2007 : ME. - JAARREKENING 31.07.2006, GGK 27.01.2007, NGL 06.03.2007 07067-3410-013
24/02/2006 : ME. - JAARREKENING 31.07.2005, GGK 28.01.2006, NGL 15.02.2006 06051-2118-013
07/03/2005 : ME. - JAARREKENING 31.07.2004, GGK 29.01.2005, NGL 24.02.2005 05060-0957-012
10/03/2004 : LE079163
20/05/2003 : LE079163
11/02/2003 : LE079163
28/05/2002 : LE079163
19/01/2001 : LE079163
12/02/2000 : LE079163
18/04/1998 : LE79163
01/01/1997 : LE79163
01/01/1995 : LE79163
11/03/1994 : LE79163
01/01/1993 : LE79163
13/02/1991 : LE79163

Coordonnées
XERUS

Adresse
WEG OP BREE 1 3670 MEEUWEN-GRUITRODE

Code postal : 3670
Localité : Gruitrode
Commune : MEEUWEN-GRUITRODE
Province : Limbourg
Région : Région flamande