XTENDIT SOLUTIONS

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : XTENDIT SOLUTIONS
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 474.396.217

Publication

27/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 30.05.2013, NGL 25.06.2013 13210-0045-014
23/10/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 31.05.2012, NGL 19.10.2012 12611-0330-015
08/02/2012
ÿþe

LJI.i~~'~ Mod 2.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~c  - Neergelegd ter griffie der irechtbank v. koophandel te TONGEREN

J12

'1 . -01- " 2012

De HoofdgnerGriffïe

*12033993

Ondernemingsnr : 0474.396.217

Benaming

(voluit) : XTENDIT SOLUTIONS

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : 3700 Tongeren, Luikersteenweg 158

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders van de

Naamloze Vennootschap 'XTEDNIT SOLUTIONS", met zetel te 3700 Tongeren, Luikersteenweg 158,

gehouden voor Notaris Bram VUYLSTEKE ter standplaats Riemst (Zichen-Zussen-Bolder) op 28 december

2011, nog te registreren, dat de regelmatige samengestelde vergadering met eenparigheid van stemmen onder

andere volgende besluiten heeft genomen :

EERSTE BESLISSING

De vergadering beslist de mogelijkheid tot aandelen aan toonder af te schaffen.

De vergadering beslist dan ook om artikels 8 en 8bis van de statuten dienovereenkomstig aan te passen.

TWEEDE BESLISSING

De vergadering beslist tot aanpassing van de statuten om ze in overeenstemming met de beslissingen die

voorafgaan, te weten:

de tekst van artikel 8, eerste alinea, wordt vervangen door

"Artikel 8- VORM VAN DE AANDELEN EN ANDERE EFFECTEN:

Alle aandelen zijn op naam of gedematerialiseerde aandelen of effecten. De aandelen op naam worden

ingeschreven in een register van aandelen dat op de vennootschapszetel wordt bijgehouden en waarvan iedere

aandeelhouder kennis kan nemen. Er kan tevens een register van aandelen in elektronische vorm

aangehouden worden.

Het gedematerialiseerd aandeel wordt vertegenwoordigd door een boeking op rekening, op naam van de

eigenaar of de houder, bij een erkende rekeninghouder of bij een vereffeningsinstelling."

DERDE BESLISSING

De vergadering beslist tot aanpassing van de statuten om ze in overeenstemming met de beslissingen die

voorafgaan, te weten:

-de tekst van artikel 8 wordt gewijzigd zoals voormeld;

-de tekst van artikel 8 bis wordt integraal vervangen door hetgeen volgt:

'Artikel 8bis- VOORKOOPREGELING:

Behoudens andersluidende overeenkomst tussen partijen zijn alle overdrachten van aandelen onderworpen

aan een voorkooprecht ten voordele van de andere aandeelhouders.

Met aandelenoverdracht in de zin van het vorig lid, wordt naast een eigendomsoverdracht ten bezwarende

of ten kosteloze titel ook de vestiging van een zakelijk recht, zoals vruchtgebruik of pand bedoeld.

De uitoefening van het voorkooprecht wordt als volgt georganiseerd:

1) De aandeelhouder, die alle of een gedeelte van zijn aandelen wenst over te dragen in omstandigheden waarin het hierboven bedongen voorkooprecht geldt, brengt hiervan bij aangetekend schrijven de raad van bestuur op de hoogte, met vermelding van het aantal delen dat hij wenst over te dragen, de voorgestelde prijs, desgevallend de naam, voornaam, beroep en woonplaats van de kandidaat- overnemer, als ook aile andere relevante voorwaarden.

Dit schrijven geldt gedurende de hierna beschreven procedure als onherroepelijke verbintenis tot verkoop

2) binnen de vijftien dagen na ontvangst van deze kennisgeving, geeft de raad van bestuur hiervan kennis, eveneens bij aangetekend schrijven, aan de overige aandeelhouders, die zijn ingeschreven in het register der aandeelhouders van de vennootschap. De begunstigde aandeelhouders genieten een voorkooprecht betreffende de betrokken aandelen naar evenredig held van het aantal aandelen dat zij bezitten in de vennootschap.

3) De begunstigde aandeelhouders beschikken over een termijn van één maand vanaf de datum van verzending van het aangetekend schrijven vermeld onder punt 1, om de raad van bestuur bij aangetekend schrijven mede te delen op hoeveel aandelen zij hun voorkooprecht wensen uit te oefenen,

De uitoefening van het voorkooprecht dient noodzakelijkerwijze betrekking te hebben op het geheel van de aangeboden aandelen. Evenwel kunnen meerdere aandeelhouders daartoe gezamenlijk optreden.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen h j het Belgisch Staatsblad - 08/02/2012 - Annexes dü 1Vfóniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bij gebreke aan ontvangst van deze mededeling binnen de gestelde termijn, worden de aandeelhouders geacht te verzaken aan het hierboven beschreven voorkooprecht.

4) De raad van bestuur brengt onmiddellijk na het verstrijken van de gestelde termijn de aanbieder bij aangetekend schrijven op de hoogte van het stilzwijgend of uitdrukkelijk verzaken aan het hierboven beschreven voorkooprecht, waarna de aanbieder de betrokken aandelen vrij kan overdragen gedurende één jaar te rekenen van de aanboddatum.

5) Indien na het verstrijken van de in punt 3 gestelde termijn, blijkt dat het voorkooprecht betreffende de betrokken aandelen niet uitgeoefend wordt precies op de totaliteit van het aantal aangeboden aandelen, dan deelt de raad van bestuur dit onverwijld mede bij aangetekend schrijven aan de betrokkene aandeelhouders met opgave van de identiteit van de kandidaat-overnemers en het aantal aandelen dat ieder van hen wenst te verwerven.

De betrokken aandeelhouders beschikken over een termijn van twee weken vanaf de datum van verzending van deze mededeling om, in onderling overleg, te bepalen in welke verhouding zij de totaliteit van de aangeboden aandelen onder elkaar zullen verdelen en om hiervan bij aangetekend schrijven kennis te geven aan de raad van bestuur. Bij gebrek aan kennisgeving worden de aandeelhouders, kandidaat-overnemers, geacht aan hun voorkooprecht te verzaken, indien dit uitgeoefend wordt op minder dan de totaliteit van de aangeboden aandelen. Indien het voorkooprecht werd uitgeoefend op meer dan de totaliteit van de aangeboden aandelen, dan worden de begunstigde aandeelhouders geacht hun voorkooprecht uit te oefenen in verhouding tot hun alsdan bewezen participatie in het kapitaal.

6) Na het verstrijken van de termijn van twee weken, voormeld onder punt 5, brengt de raad van bestuur onverwijld de aanbieder bij aangetekend schrijven op de hoogte van de verhouding waarin de aandeelhouders, kandidaat-ovemem ers, de aandelen verwerven. Daardoor ontstaat er een verkoopovereenkomst tussen partijen op datum van ontvangst door de aanbieder van voormeld schrijven.

Behoudens andersluidende overeenkomst tussen partijen, zal de betaling van de prijs dienen te gebeuren uiterlijk één maand na het tot stand komen van deze verkoopovereenkomst.

Behoudens andersluidende overeenkomst tussen partijen zijn alle overdrachten van aandelen onderworpen aan een voorkooprecht vooreerst ten voordele van de aandeelhouders die houder zijn van dezelfde categorie van aandelen dan deze die worden aangeboden en vervolgens aan de aandeelhouders die houder zijn van de aandelen van de andere categorie, voor zover deze zijn ingeschreven in het register der aandeelhouders van de vennootschap zolang de aandelen nominatief zijn.

Deze melding dient te gebeuren door middel van een aangetekend schrijven aan de raad van bestuur van de vennootschap. Deze melding geldt voor onbepaalde termijn, zolang de betrokkene de hoedanigheid van aandeelhouder behoudt.

Met aandelenoverdracht in de zin van het vorig lid, wordt naast een eigendomsoverdracht ten bezwarende of ten kosteloze titel ook de vestiging van een zakelijk recht, zoals vruchtgebruik of pand bedoeld.

De aandelenoverdracht die met miskenning van huidig voorkooprecht tot stand komen, zijn volstrekt nietig. De uitoefening van het voorkooprecht wordt als volgt georganiseerd:

1) De aandeelhouder, die alle of een gedeelte van zijn aandelen wenst over te dragen in omstandigheden waarin het hierboven bedongen voorkooprecht geldt, brengt hiervan bij aangetekend schrijven de raad van bestuur op de hoogte, met vermelding van het aantal aandelen dat hij wenst over te dragen, de voorgestelde prijs, desgevallend de naam, voornaam, beroep en woonplaats van de kandidaat-overnemer, als ook aile andere relevante voorwaarden.

Dit schrijven geldt gedurende de hierna beschreven procedure als onherroepelijke verbintenis tot verkoop.

2) Binnen de vijftien dagen na ontvangst van deze kennisgeving, geeft de raad van bestuur hiervan kennis, eveneens bij aangetekend schrijven, aan de overige houders van aandelen van dezelfde categorie ais degene waarvan de overdracht wordt voorgesteld, voor zover deze zijn ingeschreven in het register der aandeelhouders van de vennootschap, zolang de aandelen nominatief zijn en zich aldus het voorkooprecht hebben voorbehouden. De begunstigde aandeelhouders genieten een voorkooprecht betreffende de betrokken aandelen naar evenredigheid van het aantal aandelen van dezelfde categorie dat zij bezitten in de vennootschap.

3) De begunstigde aandeelhouders van dezelfde categorie beschikken over een termijn van één maand vanaf de datum van verzending van het aangetekend schrijven vermeld onder punt 1, om de raad van bestuur bij aangetekend schrijven mede te delen op hoeveel aandelen zij hun voorkooprecht wensen uit te oefenen. De uitoefening van het voorkooprecht dient noodzakelijkerwijze betrekking te hebben op het geheel van de aangeboden aandelen. Evenwel kunnen meerder aandeelhouders daartoe gezamenlijk optreden.

Bij gebreke aan ontvangst van deze mededeling binnen de gestelde termijn, worden de aandeelhouders geacht te verzaken aan het hierboven beschreven voorkooprecht.

4) Na het verstrijken van de gestelde termijn, geeft de raad van bestuur hiervan kennis, eveneens bij aangetekend schrijven, aan de houders van aandelen van de andere categorie ais degene waarvan de overdracht wordt voorgesteld, voor zover deze zijn ingeschreven in het register der aandeelhouders van de vennootschap, zolang de aandelen nominatief zijn en zich aldus het voorkooprecht hebben voorbehouden. Deze laatste begunstigde aandeelhouders genieten een voorkooprecht betreffende de betrokken aandelen naar evenredigheid van het aantal aandelen van dezelfde categorie dat zij bezitten in de vennootschap.

5) De begunstigde aandeelhouders van de andere categorie van aandelen beschikken over een termijn van één maand vanaf de datum van verzending van het aangetekend schrijven vermeld onder punt 4, hierna genoemd "aanboddatum", om de raad van bestuur bij aangetekend schrijven mede te delen op hoeveel aandelen zij hun voorkooprecht wensen uit te oefenen.

De uitoefening van het voorkooprecht dient noodzakelijkerwijze betrekking te hebben op het geheel van de aangeboden aandelen. Evenwel kunnen meerdere aandeelhouders daartoe gezamenlijk optreden.

lW v" M Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad



Bijlagen hij het Belgisch Staatsblad 08/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bij gebreke aan ontvangst van deze mededeling binnen de gestelde termijn, worden de aandeelhouders geacht te verzaken aan het hierboven beschreven voorkooprecht.

6) De raad van bestuur brengt onmiddellijk na het verstrijken van de gestelde termijnen de aanbieder bij aangetekend schrijven op de hoogte van het stilzwijgend of uitdrukkelijk verzaken aan het hierboven beschreven voorkooprecht, waarna de aanbieder de betrokken aandelen vrij kan overdragen gedurende één jaar te rekenen van de tweede aanboddatum.

7) Indien na het verstrijken van de in punt 5 gestelde termijn, blijkt dat het voorkooprecht betreffende de betrokken aandelen niet uitgeoefend wordt precies op de totaliteit van het aantal aangeboden aandelen, dan deelt de raad van bestuur dit onverwijld mede bij aangetekend schrijven aan de betrokken aandeelhouders met opgave van de identiteit van de kandidaat-overnemers en het aantal aandelen dat ieder van hen wenst te verwerven.

De betrokken aandeelhouders beschikken over een termijn van twee weken vanaf de datum van verzending van deze mededeling om, in onderling overleg, te bepalen in welke verhouding zij de totaliteit van de aangeboden aandelen onder elkaar zullen verdelen en om hiervan bij aangetekend schrijven kennis te geven aan de raad van bestuur. Bij gebrek aan kennisgeving worden de aandeelhouders, kandidaat-overnemers, geacht om hun voorkooprecht te verzaken, indien dit uitgeoefend wordt op minder dan de totaliteit van de aangeboden aandelen. Indien het voorkooprecht werd uitgeoefend op meer dan de totaliteit van de aangeboden " aandelen, dan worden de begunstigde aandeelhouders geacht hun voorkooprecht uit te oefenen in verhouding tot hun alsdan bewezen participatie in het kapitaal.

8) Na het verstrijken van de termijn van twee weken, voormeld onder punt 7, brengt de raad van bestuur onverwijld de aanbieder bij aangetekend schrijven op de hoogt van de verhouding waarin de aandeelhouders, kandidaat-overnemers, de aandelen verwerven. Daardoor ontstaat er een verkoopovereenkomst tussen partijen op datum van ontvangst door de aanbieder van voormeld schrijven.

Behoudens andersluidende overeenkomst tussen partijen, zal de betaling van de prijs dienen te gebeuren uiterlijk één maand na het totstandkomen van deze verkoopovereenkomst.

Volg recht-verkoopoptie.

Onverminderd de toepassing van de voorkoopregeling zoals hiervoor beschreven, moet de aandeelhouder, die één of meer van zijn aandelen aan een derde wil overdragen, alles in het werk stellen opdat de derde zijn aankoopaanbod uitbreidt tot de aandelen in handen van de andere aandeelhouders die wensen te verkopen.

Daartoe zal elkeen van de aandeelhouders tezelfdertijd aan de raad van bestuur van de vennootschap als aan de kandidaat-aandeelhouder-overdrager, zijn wens tot verkoop van de aandelen die hij heeft aan de kandidaat overnemer, aan de voorgestelde prijs, kenbaar maken.

Indien, ondanks de geleverde inspanningen, de derde weigert zijn aanbod uit te breiden tot de aandelen van de andere aandeelhouders die de wens geuit hebben om te verkopen middels dezelfde prijs per aandeel, zal elkeen van dezen het volle recht hebben op een optie tot verkopen aan de aandeelhouder-overdrager, aan de ' voorgestelde prijs, van een aantal aandelen in verhouding tot het respectievelijk aantal aandelen in het bezit van de aandeelhouders die de optie gelicht hebben, en rekening houdend met het feit dat de aandeelhouder-overdrager in geen geval verplicht zal kunnen worden om een aantal aandelen dat hoger is dan het aantal waarvan hij de overdracht in zijn verkoopaanbod aangekondigd had, terug te kopen.

Deze verkoopoptie zal moeten gelicht worden bij aangetekend schrijven gericht aan de aandeelhouder-overdrager en aan de raad van bestuur van de vennootschap, binnen een termijn van één maand die ingaat de dag van de bekendmaking van het aanbod door de kandidaat-overdrager, zoals hiervoor vermeld in paragraaf 2 onder punt 1, die verstrijkt op het einde van de periode gedurende dewelke de kandidaat-overdrager vrij is zijn aandelen aan zijn kandidaat-overnemer over te dragen.

Het recht tot verkoopoptie zal immers niet kunnen uitgeoefend worden, en zelfs indien het uitgeoefend wordt, zal het zonder gevolg blijven, indien ten gevolge van de uitoefening van de andere aandeelhouders van hun voorkooprecht of om gelijk welke reden, de aandelen aangeboden ter verkoop door de ' aandeeihouderoverdrager niet daadwerkelijk overgedragen zijn aan de kandidaat-overnemer. De aandeelhouder-overdrager zal over een termijn van zestig dagen beschikken, te beginnen vanaf de uitoefening van de verkoopoptie, om over te gaan tot de betaling van de prijs.

De eigendomsoverdracht van de bedoelde aandelen gebeurt op het ogenblik van de betaling van de prijs, overeenkomstig artikel 1583 van het Burgerlijk Wetboek.

Niet-concurrentie

Ingeval van overdracht van aandelen, gaat de overdrager tegenover de vennootschap de verbintenis aan vanaf de datum van overdracht gedurende twaalf maanden niet rechtstreeks of zijdelings deel te nemen aan of enig belang te hebben in een onderneming werkzaam binnen het grondgebied van Benelux die met de ' vennootschap zou kunnen concurreren of de verwezenlijking van haar doel bemoeilijken. Bij overtreding van dit beding is de overdrager aan de vennootschap een schadevergoeding verschuldigd gelijk aan vijfentwintigduizend Euro per vastgestelde overtreding.'

VIERDE BESLISSING

Aan de raad van bestuur wordt machtiging verleend om de coördinatie en de getroffen beslissingen uit te voeren en machtigt ondergetekende notaris met de cobrdinering van de statuten.

VOOR EENSLUIDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd: Uitgifte akte  Gecoordineerde statuten.

Bram VUYLSTEKE, notaris.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

q

k

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

14/11/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 26.05.2011, NGL 07.11.2011 11602-0336-015
07/10/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 27.05.2010, NGL 29.09.2010 10568-0205-016
26/06/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 28.05.2009, NGL 20.06.2009 09268-0220-016
07/02/2008 : ME. - JAARREKENING 30.06.2007, GGK 06.12.2007, NGL 31.01.2008 08034-0187-015
03/06/2015
ÿþBenaming : )(tendit

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Luikersteenweg 157 - 3700 Tongeren

Ondernemingsnr : 0474396217

Voorwerp akte : Ontslag en benoeming bestuurder en gedelegeerd bestuurder

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van aandeelhouders gehouden op 12 mei 2015 om 16.00 uur op de maatschappelijke zetel.

De bijzondere algemene vergadering van aandeelhouders aanvaardt het ontslag van Interoffice Sobete; Tongeren BVBA, met zetel te 3700 Tongeren, Luikersteenweg 158, en met als vaste vertegenwoordiger de heer. Poncelet Patrick, met ingang van 11 mei 2015 en verleent onmiddellijk volledige décharge aan de: dntslagnemende bestuurder voor de volledige periode van zijn bestuur.

De bijzondere algemene vergadering van aandeelhouders keurt de benoeming als bestuurder en gedelegeerd bestuurder goed van dhr. Paul Smeets, wonende te 3630 Maasmechelen, Steenkullstraat 40 met ingang van 11 mei 2015 tot de datum van de statutaire algemene vergadering van 2015.

Smeets Paul

Gedelegeerd bestuurder

[L fJ'lkiS r' '

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

"

I:z.ü{~f.=ivb.0 1,::r g«itiÉe uer recn~i anot V. koopFIaïi;isl Antwerpen, ald. Tongeren

2 1 -05- 2015

De griffitrltffie

JflhI

" 1507 229*

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

07/02/2007 : ME. - JAARREKENING 30.06.2006, GGK 06.12.2006, NGL 31.01.2007 07033-0017-015
03/02/2006 : ME. - JAARREKENING 30.06.2005, GGK 04.12.2005, NGL 01.02.2006 06037-0019-017
19/01/2005 : ME. - JAARREKENING 30.06.2004, GGK 06.12.2004, NGL 13.01.2005 05006-0261-014
14/10/2004 : TG089651
20/04/2004 : TG089651
01/04/2004 : TG089651
01/04/2004 : TG089651
24/02/2003 : TG089651
19/07/2002 : TG089651
25/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 30.06.2016, NGL 15.07.2016 16326-0425-016

Coordonnées
XTENDIT SOLUTIONS

Adresse
LUIKERSTEENWEG 158 3700 TONGEREN

Code postal : 3700
Localité : TONGEREN
Commune : TONGEREN
Province : Limbourg
Région : Région flamande