YDAL

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : YDAL
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 459.304.995

Publication

13/09/2012
ÿþr Mad Word 11.1

Sn de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

b u AIIII~IIIII~ IVVIAUAu

E Si *12154371*



Onderriemingsnr : 0459.304.995 Benaming

(voluit) : YDAL

(verkorf) :

Neergelegd ter griffie der rechtbank y. koophandel te TONGEREN

0 3 -09- 2012

De Hoofdgriffier, Griffie

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid - in vereffening

Zetel : Stationsstraat 34 - bus 10 te 3570 Alken

(volledig adres)

Onderwerp akte : SLUITING VAN DE VEREFFENING

Uit de notulen van de Bijzondere Algemene Vergadering d.d. 13 augustus 2012 blijkt dat:

1) de vereffenaar, mevrouw Anne PALLEN, wonende te 3570 Alken, Stationsstraat 34 - bus 6, schriftelijk verslag uitgebracht heeft over haar vereffeningswerkzaamheden.

De algemene vergadering aanhoort de lezing van het verslag d.d, 2 juli 2012 inclusief de vereffeningsrekeningen op 30 juni 2012, zij neemt eveneens kennis van de goedkeuring van de Rechtbank van Koophandel te Tongeren d.d. 16 juli 2012 met betrekking tot het voorgestelde verdelingsplan en beslist de vereffeningsrekeningen afgesloten per 30 juni 2012 dan ook goed te keuren, alsook de bestemming van het vereffeningssaldo zoals opgenomen in het plan van verdeling.

Er dienen geen maatregelen te worden genomen betreffende de consignatie van gelden en/of

waarden die aan de schuldeisers of aan de vennoten toekomen en die aan hun niet konden

worden afgegeven.

2) de algemene vergadering unaniem kwijting verleend heeft aan de vereffenaar voor de uitoefening van haar mandaat,

3) de algemene vergadering unaniem beslist heeft de vereffening af te sluiten.

4) de algemene vergadering beslist heeft de boeken en de bescheiden van de vennootschap gedurende de

wettelijk voorgeschreven termijn te bewaren op het volgende adres:

3570 Alken, Stationsstraat 34 bus 10.

Getekend, Anne PALLEN, vereffenaar.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

20/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 31.12.2011, NGL 18.06.2012 12180-0208-014
14/05/2012
ÿþMod 2.1

9 4 ~ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie der rechtbank y. koophandel te TONGEREN

JR BELGE 2 7 -04- 2012

5- 2012 3TAATS

5fdgriffier, Gnfîte

I fl1111 111111111111 II 1111! '1111111111111 1111 111f

*12088996*

MONITE

04 -

3ELGISCH

Ondernemingsnr : 0459.304.995

Benaming

(voluit): YDAL

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Stationsstraat 34 bus 10 - 3570 Alken

Voorwerp akte : vereffening-ontbinding  aanstelling vereffenaar.

Uit een akte verleden voor notaris Rose Marie Vanhelmont te Hasselt op zevenentwintig maart tweeduizend en twaalf, dragende volgende melding van registratie "geregistreerd te Hasselt, eerste kantoor op drie april tweeduizend en twaalf, boek 787 blad 80 vak 18; ontvangen: vijfentwintig (25,00 £) euro; de e.a. inspecteur (get.) K. Blondeel" blijkt dat de buitengewone algemene vergadering met eenparigheid van stemmen volgende beslissingen genomen heeft:

Eerste agendapunt

De voorzitter doet voorlezing van de in de agenda aangekondigde verslagen aan de voornoemde aanwezige vennoot.

Het besluit van het verslag de dato twintig maart tweeduizend en twaalf van de BVBA IRA, NICOLAI BEDRIJFSREVISOR met zetel te Sint-Truiden, Kortenbosstraat 156, vertegenwoordigd door Mevrouw Ira Nicolai, bedrijfsrevisor, luidt als volgt:

"In het kader van de procedure tot vereffening voorzien door het Wetboek van Vennootschappen, heeft het bestuursorgaan van de .BVBA YDAL met zetel te Alken, Stationsstraat 34 bus 10, een boekhoudkundige staat opgesteld afgesloten op 31 december 2011, die, rekening houdend met de vooruitzichten von de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal vertoont van 20.543,40 EUR en een netto-actief van 15.082,43 EUR.

Onder voorbehoud van de volledigheid van de geboekte schulden, blijkt uit min controles, uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke nonnen van het Instituut der Bedrerevisoren, dat deze boekhoudkundige staat volledig, getrouw en juist de toestand van de vennootschap weergeeft, in zoverre de vooruitzichten van het bestuursorgaan met succes zullen worden gerealiseerd door de vereffenaar(s).

De vereffening zal maar tot een goed einde kunnen worden gebracht in de mate de verwachtingen van de vennootschap met succes kunnen worden gerealiseerd door de vereffenaar(s).

Er is geen andere informatie die mij onontbeerlijk lijkt voor de algemene vergadering en die niet in het verslag van het bestuursorgaan zou voorkomen. "

Tweede agendapunt

De vergadering besluit tot ontbinding van de vennootschap en spreekt vanaf zevenentwintig maart

tweeduizend en twaalf haar in vereffening stelling uit.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

a ~ _ f

~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Derde agendapunt

De vergadering verleent ontslag en kwijting aan de zaakvoerder:

De Heer Laureys Yves Gustave Jean Marguerite, wonende te 3570 Alken, Stationsstraat 34

Vierde agendapunt

De vergadering besluit tot vereffenaar te benoemen onder de opschortende voorwaarde van de

bevestiging van die benoeming door de bevoegde rechtbank van koophandel:

Mevrouw Pallen Anne Flora Emerence, wonende te 3570 Alken, Stationsstraat 34 bus BUS6, die

hier tussenkomt en verklaart dit mandaat te aanvaarden.

Vijfde agendapunt

De vereffenaars hebben de meest uitgebreide bevoegdheden, bepaald bij de artikelen 186 van het Wetboek van Vennootschappen.

Zij mogen de daden stellen bepaald bij artikel 187 van het Wetboek van Vennootschappen zonder om de machtiging van de algemene vergadering te moeten verzoeken ingeval die is vereist en onder meer (het bedrijf of) de handel van de vennootschap voortzetten tot de tegeldemaking, handelspapier uitgeven, de goederen van de vennootschap geheel of gedeeltelijk vervreemden, inbreng doen van alle activa en passiva, of van één of meer bedrijfstakken van de vennootschap, in andere vennootschappen, en de als vergoeding voor die inbrengen ontvangen aandelen verdelen onder de aandeelhouders van de vennootschap volgens de verhoudingen die ten tij de van die inbrengen zullen worden bepaald.

Zij kunnen de hypotheekbewaarder ontslaan van de verplichting ambtshalve inschrijving te nemen; zij kunnen afstand doen van alle zakelijke rechten, voorrechten, hypotheken en vorderingen tot ontbinding van een overeenkomst, met of zonder kwijting opheffing verlenen van alle bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, overschrijvingen, beslagen, bevelschriften, verzet of andere beletsels. De vereffenaars zijn ontheven van de verplichting om een inventaris te maken en kunnen verwijzen naar de boeken en boekingen van de vennootschap.

Zij mogen eveneens alle corrigerende en aanvullende akten ondertekenen in geval van vergissing, verzuim of onnauwkeurigheden in de verwoording van de goederen en rechten die door hen in andere vennootschappen zouden worden ingebracht, en de modaliteiten bepalen waarop de algemene vereffeningsvergaderingen kunnen worden bijgewoond.

Zij kunnen, op hun verantwoording, voor speciale en bepaalde verrichtingen, een door hen bepaald gedeelte van hun bevoegdheden voor een door hen bepaalde termijn overdragen aan één of meer lasthebbers.

De vereffenaar kan alleen optreden.

De vereffenaar zal zijn opdracht zonder vergoeding waarnemen.

Zesde agendapunt

De vergadering verleent volmacht aan de vereffenaar om het verzoekschrift om bevestiging of homologatie van het mandaat van de vereffenaar overeenkomstig artikel 184 van het Wetboek van Vennootschappen te ondertekenen en bij de bevoegde rechtbank in te dienen.

Volmacht

Volmacht wordt verleend aan CVBA Van Havermaet Groenweghe BV, met zetel te 3500 Hasselt, Diepenbekerweg 65 vertegenwoordigd door mevrouw Marie-Jeanne Vrijsen, wonende te 3940 Hechtel-Eksel, Gerard Jehoelstraat 42 of mevrouw Ann Termote, wonende te 3511 Hasselt (Keringen), Gebrandestraat 34, met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank der Ondernemingen alsmede bij de Administratie voor de Belastingen over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten

~ ~ c

~

Voort

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Luik B - Vprvnki

en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, en tevens alle formaliteiten te vervullen (met name ondertekening van formulieren) met betrekking tot de aansluiting bij het sociaal verzekeringsfonds zowel voor de vennootschap als de vennootschapsmandatarissen, eventueel met verzoek om vrijstelling.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL

Worden tegelijk neergelegd: expeditie akte, verslag bedrijfsrevisor, verslag zaakvoerder, PV

homologatie benoeming vereffenaar.

(get.) Notaris Vanhelmont.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

14/06/2011 : TG081155
28/07/2010 : TG081155
17/07/2009 : TG081155
30/07/2008 : TG081155
03/07/2007 : TG081155
30/08/2006 : TG081155
20/07/2005 : TG081155
09/09/2004 : TG081155
14/07/2003 : TG081155
17/12/2002 : TG081155
07/07/2000 : TG081155
30/11/1996 : TG81155

Coordonnées
YDAL

Adresse
STATIONSSTRAAT 34, BUS 10 3570 ALKEN

Code postal : 3570
Localité : ALKEN
Commune : ALKEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande