YELLOWSTONE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : YELLOWSTONE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 459.018.846

Publication

02/09/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 02.06.2013, NGL 28.08.2013 13474-0019-012
15/02/2013
ÿþ Mod Wora 1 i.!

} In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouder aan het Bergiscl

Staatsbia

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

0'5 -02- 2013

HASSELT

Griffie

I JIliI 11111 I M H il 1111 lI il J I' 11M J

*isozai~3*

111111

Ondernemingsnr : 0459.018.846 Benaming

(voluit) :

(verkort) :

YELLOWSTONE

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3530 Houthalen, Centrum Zuid 3104

(volledig adres)

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING

Uit een akte verleden voor ondergetekende notaris Philip Vertessen, te Tessenderlo, Markt 12, op 28 januari 2013, nog te onderwerpen aan de formaliteit van registratie, zijnde een proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "YELLOWSTONE" met maatschappelijke zetel te 3530 Houthalen, Centrum Zuid 3104 en met ondernemingsnummer 0459.018.846 en ressorterend onder het rechtsgebied van de rechtbank van Koophandel te Hasselt, en op welke buitengewone algemene vergadering alle aandelen aanwezig of vertegenwoordigd waren.

BLIJKT dat volgende beslissingen werden genomen met eenparigheid van stemmen:

EERSTE BESLUIT

A) de voorzitter ontsloeg de instrumenterende notaris voorlezing te geven van het bijzonder verslag opgesteld door de zaakvoerder met het oog op de hierna vernielde doelsuitbreiding, Aan dit bijzonder verslag van de zaakvoerder is een staat van actief en passief per 30 november 2012 gehecht;

Het verslag van de zaakvoerder en de bijgevoegde staat van aktief en passief zullen tegelijk met de uitgifte van onderhavige akte worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel.

De algemene vergadering verklaarde kennis genomen te hebben van bedoelde stukken.

B) de vergadering besliste het doel van de vennootschap te uit te breiden met voormelde aktiviteiten, zodat het artikel drie der statuten voortaan luidt als volgt

De vennootschap heeft als doel, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, in België als in het buitenland, in groothandel zowel in kleinhandel:

Het bouwen, kopen, verkopen en verhuren van sporttoestellen, feesttoestellen, podiums, metalen constructies en winkelinrichting alsook al de diensten die hiermee samenhangen

Het inrichten en organiseren van evenementen en muziekfestivals.

De vennootschap heeft tot doel het Uitvoeren en/cf coordineren van algemene aannemingen, het bouwen en verbouwen, het onderhoud, de uitrusting, de inrichting, de versiering, de omvorming, de hernieuwing, de expertises en het reinigen en/of herstellen van alle zogenaamde onroerende goederen, parken en beplantingen.

De studie en uitvoering van thermische en akoestische isolatiewerken, omvat ook de aankoop, verkoop, verhuring en de handel in het algemeen van alle producten en materialen hiervoor noodzakelijk.

Alle schattingen en aile arbitrage, van welke aard ook op tegenspraak of niet, evenals aller verrichtingen die ze kunnen voorbereiden of die er kunnen uit voortvloeien en alle werken behorende tot het beroep van landmeter, van architect, van expert in onroerende goederen. Ze zal namelijk industriële, onroerende, boekhoudkundige, fiscale of andere schattingen mogen doen, alle regelingen uitvoeren van onheilen inzake brand, diefstal, verlies van winsten, schade door oorlogsfeiten of andere, zowel voor haar rekening van derden, ze verwezenlijken of ze uitvoeren onder welke vorm ook, handelen als technisch raadgever of inzake onroerende goederen.

Alsook wordt voorzien de coördinatie van alle onderaannemingen, het aannemen en uitvoeren van alle metsel en betonwerken, dakwerken, terrassen en patio's, timmerwerken, leveren en plaatsen van hout en metalen spanten, trappen, deuren, scheidingswanden en vloeren, alle dakbedekkingswerken, vloer en tegelwerken, plafonneringswerken en cementeringwerken, beglazingswerken, sanitaire installaties in onderhoudswerken. Warmte-installaties, koude-installaties, installaties voor afstandsverwarming en speciale installaties en onderhoudswerken voor ontwikkelen, regenereren, recupereren van warmte en/of koude en/of elektriciteit.

Geveireinigingwerken, leveren en plaatsen van alle soorten ramen, deuren, rolluiken en zonneweringen, restauratie van monumenten, geklasseerde gebouwen. Waterbouwkundige werken zoals de eigenlijke zee en stroomwerken waaronder het bouwen en herstellen van sluizen, stuwdammen, dijken, zeedammen, kanalen, en

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

J Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/02/2013 - Annexes du Moniteur belge technische werken aan de waterwegen en de havenwerken, de grote werken van droogleggen en pompen, de grote irrigatiewerken en regeling van de waterlopen, de uitbaggering.

Bijzondere grondwerken zoals boringen, peilingen, uitdiepen, het neerslaan van de grondwaterspiegel, funderingswerken, heiwerk, dampplanken, en versterkingswerken van de bodem volgens allerlei methodes. Onderneming voor alle vormen van bodemsanering.

Draineringswerken en het ruimen van onbevaarbare waterlopen, het graven en onderhouden van vijvers, rivieren en waterlopen.

Het draineren en/of bevloeien van gronden, terreinen, bouwplaatsen, akkers en sportvelden. Alle andere grondwerken die niet elders worden vernoemd,

Het ontwerpen en oprichten van houten en/of metalen constructies zoals loodsen, bruggen, tank, afrasteringen en sporthallen.

Het ontwerpen en uitvoeren van alle smeedwerken siervoorwerpen voor gebouwen, tuinen, planten en recreatieterreinen. Voor alle inrichtingen, complexen en gebouwen, zowel industriële als residentiële, sport en amusementsinrichtingen, als hospitalen, en ziekenhuizen zowel in de privé als in de publieke sector:

A. Uit te voeren in alle beroepssectoren, gespecialiseerd of niet, de verkoop, de verhuring en het ontlenen of aile werken in het kader der diensten die betrekking hebben op de techniek, het beheer, de bewaking, de bescherming, de veiligheid, het onderhoud, de hulpverlening.

B. Te promoveren door investering, financiering of lening, alle installaties van materiaal en alle grondstoffen, producten, systemen, ideeën en brevetten die betrekking hebben op de techniekers nodig voor hun werking en hun uitbating.

C. Te waarborgen: het materiaal, de grondstoffen en de gebruikte producten zowel als de installaties die worden uitgebaat, beheerd of onderhouden, ontwerpen en maken van beurzen in binnen en buitenland

Wegenbouw en bouw van niet metalen kunstwerken zoals het bouwen, herstellen en onderhouden van wegen, fietspaden, van vliegvelden en startbanen, van niet metalen kunstwerken zoals bruggen en viaducten, wegen en spoorwegtunnels, watertorens, silo's zwembaden, kolenopslagplaatsen, as-kuilen, draaischijven, weegbruggen, steunmuren enz., eveneens de rioleringswerken

Leggen van kabels en diverse leidingen met onder meer de lokalisatie van hoogspanningslijnen en pijpen, de leidingen voor water en gasvoorzieningen, het plaatsen van allerlei elektrische kabels.

Het bouwen, aanleggen van speelpleinen en sportvelden evenals van parken en tuinen, met inbegrip van de aanplantingen, omvat eveneens het plaatsen van afsluitingen en omheiningen.

Het ontwerpen en aanleggen van tuinen, parken en recreatieterreinen, zoals siertuinen, minigolf, tennisterreinen, speeltuinen, pretparken en wat dies meer.

Het leggen van klinkers en kasseien voor wegen, terrassen en opritten.

Het transporteren van aile vaste, vloeibare en gasvormige stoffen en producten, levensmiddelen, vlees, vis, fruit, bieten, witloof en andere landbouwproducten, bloemen, planten, brandstoffen, bouw en installatiematerialen.

Groot- en kleinhandel van bouwmaterialen.

Het aanleggen en het onderhouden van de verkeerssignalisatie en de wegmarkeringen.

Het optrekken van gebouwen (ruwbouw en onder dak zetten) evenals de bekisting en het ijzervlechtwerk.

Algemene bouw werkzaamheden, omvat de bedrijvigheden welke betrekking hebben op de gehele of gedeeltelijke uitvoering van voltooiingwerken of de coördinatie van deze laatste wanneer zij door onderaannemers worden uitgevoerd, eveneens het optrekken van geprefabriceerde gebouwen.

Schoorsteen en ovenbouw, met het optrekken van fabrieksschouwen, nijverheidsovens, en andere soort gelijke werken evenals het metselwerk van ovens en het plaatsen van alle vuurvaste producten.

Slopingswerken en het slopen van kunstwerken en gebouwen, evenals het effenen en het wegruimen. Voegwerken, stukadoorswerken, plafonneer , cementeer- en aile andere pleisterwerken, berapingswerken, plaatsen van chapes, gips en staffwerken en ornamenten.

Het leggen van industriële vloeren en polieren, het leggen van vloerdeklagen en bekleding van industriële vloeren,

Het !eggen van vloerbeschermingslagen, de vloerbedekkingen met monolithisch karakter op basis van asfalt en synthetische producten of van natuur of synthetische mortel, industriële kunstharsbedekking met inbegrip van muuroverlappingen.

Dakdekken en isolatie tegen vochtigheid en het bedekken van gebouwen met onder meer dakpannen, stro, natuurlijke en kunstleien, stalen platen, en platen in asbestcement en non ferro metalen.

Het waterdicht maken van gebouwen met asfalt en teer, onder meer het bedekken met asfalt of met koolwaterstofhoudende producten, gebeurlijk gecombineerd met metalen.

Het droogmaken van gebouwen, anders dan met teer en asfalt.

Thermische  en geluidsisolatie.

Het plaatsen van gyprocwanden.

Vloerbekleding en muurbekleding, het leggen van tegelvloeren, mozaïek en alle andere bedekkingen van vloeren.

Het saneren, het in stand houden of het in zijn oorspronkelijke toestand terugstellen vanonder meer orgels, beeldhouwwerken, monumentale horloges, historische wand en plafondschilderingen, fresco's, schilderijen, glas in lood en brandglasramen, klokken en beiaards, historische textiele wandbekledingen historische gecoupeerd stucwerk, historisch schrijnwerken en meubelen, kunstsmeedwerk, historische parketvloeren, water en windmolen mechanism en.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Arduin en marmerwerken, restauratiewerken, het plaatsen van grafmonumenten, het restaureren, reinigen

en wassen van gevels en monumenten

Het plaatsen van marmer en arduin in gebouwen.

Het plaatsen van alle soorten versieringen, schoorsteenmantels en dergelijke in marmer of steen.

Alle soorten timmerwerk en metalen schrijnwerk,

Het timmer en schrijnwerk voor gebouwen, het plaatsen van sloten en ijzerwaren voor bouwwerken, het

plaatsen van houten en plastiekdeuren en plinten.

Het plaatsen van houten en plastiek vensterluiken.

Het leggen van parketvloeren en alle andere houten bedekkingen van muren en vloeren.

Het plaatsen van valse schutsels en valse zolderingen in hout.

Het plaatsen van aanbouwkeukens en badkamers,

Het plaatsen van ijzerwerk, metalen vensterluiken en metalen schrijnwerk evenals het plaatsen van roosters,

ramen en deuren, intrekbare en rollende deuren en van buitenrolluiken.

Het plaatsen van alle soorten dakgoten.

Het bedekken van muren en zolderingen door het aanbrengen van metalen elementen.

Het plaatsen van alle soorten glas, het bouwen van wanden en bedekkingen in doorschijnend beton.

Alle schilderwerk, evenals industrieel schilderwerk.

Het kalken van gebouwen en het bestrijken met kalk, het behangen en stofferen, het plaatsen van

vloerbedekkingen en van alle andere synthetische bedekkingen van vloeren, onder meer plastiek.

Metaalconstructies, montage en demontagewerken, buis en andere soortgelijke constructies.

Het plaatsen van woon-units.

Het plaatsen van ventilatie, verwarming met warme lucht, luchtconditionering en de caloriefugage van

leidingen en kanalisaties.

Het plaatsen van centrale verwarming met water, stoom of gas en van bijkomende toestellen.

Het plaatsen van sanitaire inrichtingen, lood en zinkwerk, installatie van waterverzachters, het bedekken

van daken in non ferro-metalen en het plaatsen van zinken dakvensters, evenals de herstelling en

onderhoudswerken.

Het plaatsen, herstellen en onderhouden van allerhande branders -- brandertechnicus.

Alle elektriciteitswerken zowel in privé gebouwen als in openbare gebouwen, evenals het plaatsen van

bliksemafleiders, elektrische signalisatie allerhande voor wegen, spoorwegen rivieren, zee  en luchtwegen.

Het plaatsen en inrichten, onderhouden en herstellen van speciale installaties zoals het inrichten van

fabrieken, werkplaatsen, pompstations, koelinstallaties enz.

De vennootschap mag tevens alle roerende, onroerende, industriële, commerciële, burgerlijke, financiële,

handelsnijverheid, bedrijfstechnische en bedrijfseconomische verrichtingen stellen, zowel voor eigen rekening

als voor rekening van derden.

De vennootschap mag haar maatschappelijk doel zowel in België als in het buitenland uitoefenen en

nastreven.

Zowel rechtstreeks als door vertegenwoordiging, deelneming, associatie, samensmelting, concessie of

mandaat, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden,

De vennootschap zal zich mogen interesseren door middel van inbreng, fusie, deelname of op andere wijze

in alle bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan ook functies van bestuur of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen,

De vennootschap mag in alle plaatsen van binnen en buitenland exploitatiezetels, administratieve zetels,

filialen, verkoopsburelen, bijhuizen, opslag  en bewaarplaatsen, agentschappen of hoe genaamd ook,

oprichten,

Deze opsomming is verklarend en geenszins beperkend.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het

handelsfonds, in pand stellen en mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en alle andere

verbintenissen, zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

De vennootschap kan zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden binnen de perken van de wet

alle financiële, commerciële en industriële daden en verrichtingen stellen met roerend of onroerend karakter die

rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk, verband houden met haar maatschappelijk doel, de

ontwikkeling ervan kunnen teweegbrengen of de verwezenlijking ervan kunnen vergemakkelijken.

Zij zal zich mogen interesseren, door inbreng, versmelting, participatie of anderszins in bestaande en op te

richten maatschappijen, ondernemingen of verenigingen, waarvan het doel geheel of gedeeltelijk identiek,

analoog of gelijkend is aan of samenhangend met dit van deze vennootschap, evenals het bestuur van andere

vennootschappen waarnemen.

TWEEDE BESLUIT

De vergadering machtigde de zaakvoerder om de genomen beslissingen uit te voeren, en machtigde de

instrumenterende notaris om de statuten te ccbrdineren.

Aangezien de dagorde afgehandeld is, wordt de vergadering geheven,

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Philip Vertessen te Tessenderlo

k

d" VrYor-

behouden aan het Belgisch

Staatsbiad

Tegelijk hiermee neergelegd : expeditie van het proces-verbaal, gecoördineerde statuten en verslag van de zaakvoerder met staat van aktief en passief omtrent de doelsuitbreiding



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/02/2013 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden c Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

27/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 02.06.2012, NGL 24.08.2012 12438-0456-011
27/09/2011 : HA093357
24/08/2011 : HA093357
01/09/2010 : HA093357
28/08/2009 : HA093357
29/08/2008 : HA093357
31/08/2007 : HA093357
30/08/2006 : HA093357
26/09/2005 : HA093357
24/02/2005 : HA093357
08/12/2004 : HA093357
19/12/2003 : HA093357
25/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 02.06.2015, NGL 24.08.2015 15448-0012-013
03/01/2003 : HA093357
25/10/1996 : HA93357

Coordonnées
YELLOWSTONE

Adresse
CENTRUM ZUID 3104 3530 HOUTHALEN

Code postal : 3530
Localité : Houthalen
Commune : HOUTHALEN-HELCHTEREN
Province : Limbourg
Région : Région flamande