YELTEX

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : YELTEX
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 828.731.772

Publication

25/04/2014
ÿþ loilb .71 mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

bel* 1111{iI*1,1.11,§101*(11 III RECHTBANK van KOOPHANDEL

aa te ANTWERPEN

Be Ste I 4 APR. 2014

meeffile







Ondernemingsnr : 0828.731.772

Benaming

(voluit) YELTEX

(verkort) :

Rechtsvorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Grote Baan 312 te 3530 Houthalen-Helchteren

(volledig adres)

Onderwerp akte: statutenwijziging - uitbreiding doel

Uit een akte verleden voor ondergetekende notaris Philip Vertessen, te Tessenderlo, Markt 12, op 25 maart 2014, nog te onderwerpen aan de formaliteit van registratie, zijnde een proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "YELTEX", met maatschappelijke zetel te 3530 Houthalen-Helchteren, Grote Baan 312 en ondernemingsnummer 0828.731.772, RPR Hasselt, en op welke buitengewone algemene vergadering aile aandelen aanwezig of vertegenwoordigd waren.

BLIJKT dat volgende beslissingen werden genomen met eenparigheid van stemmen:

EERSTE BESLUIT:

De vergadering besliste de eerste zin van artikel 2 der statuten aan te passen aan de zetelverplaatsing, zodat deze zin voortaan luidt als volgt: "De vennootschap is gevestigd te 3600 Genk, Hengelhoefstraat 79." TWEEDE BESLUIT:

A) de voorzitter ontsloeg de instrumenterende notaris voorlezing te geven van het bijzonder verslag opgesteld door de zaakvoerder met het oog op de hierna vermelde doeluitbreiding. Aan dit bijzonder verslag van de zaakvoerder is een staat van actief en passief per 31 december 2013 gehecht;

Het verslag van de zaakvoerder en de bijgevoegde staat van actief en passief zullen tegelijk met de uitgifte van onderhavige akte worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel.

De algemene vergadering verklaarde kennis genomen te hebben van bedoelde stukken.

B) de vergadering besliste het doel van de vennootschap uit te breiden met voormelde activiteiten, zodat het

artikel drie der statuten voortaan luidt als volgt:

Voortaan luidt artikel drie der statuten ais volgt

"De vennootschap heeft tot doel:

DGespecialiseerde kleinhandel in geschenken met betrekking tot de woninginrichting

uKleinhandel in sieraden en edelsmeedwerk

Dkleinhandel in huishoudtextiel

Dkleinhandel in huishoudelijke artikelen

Dkleinhandel in imitatiesieraden, gadgets, enzovoorts;

Dkleinhandel in souvenirs, ambachtelijke producten;

D Cafés en bars;

oVerkoop van dranken voor, in het algemeen, consumptie ter plaatse, eventueel in combinatie met enigerlei

vorm van amusement door: cafés, bar, bierhallen, enzovoorts;

DAndere drinkgelegenheden

DOrganisatie van loterijen, lotto's, pronostieken, weddingschappen, enzovoorts;

OExploitatie van gokautomaten en dergelijke, waarbij de winst onder de vorm van speciën uitgekeerd wordt zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening, voor rekening van derden, ais vertegenwoordiger, commissionair of tussenpersoon tot doel:

-De uitbating van een garagebedrijf en carrosseriebedrijf bestaande uit de aankoop en de verkoop van nieuwe en occasievoertuigen, moto's en bromfietsen, de herstellingen van aile motorvoertuigen en handel in wisselstukken, brandstoffen en banden en aile artikels bestemd voor autovoertuigen, het herstellen van alle koetswerk van motorvoertuigen van gelijk welk merk met inbegrip van spuiten en lakken.

-Slepen van allerhande voertuigen en het terug rijvaardig maken van deze voertuigen: hulpverlening bij pech onderweg.

-Flet uitoefenen van allerhande technische taken en het uitvoeren van allerhande materiële werken.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

-Aankoop, verkoop, invoer, uitvoer, handel, verhuur en leasing van nieuwe en tweedehandse transportmiddelen en investeringsgoederen, zonder dat dit beperkend weze.

Tussenpersoon in de handel.

-Het verlenen van diensten en adviezen aan persoenen en bedrijven, in het algemeen met betrekking tot het bedrijfsbeheer, bedrijfseconomische en bedrijfstechnische aangelegenheden, commerciële aangelegenheden, marketing, en al wat daarmede rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt.

De vennootschap heeft ais laatste tot doel het beheer en de uitbreiding van een patrimonium, bestaande uit roerende en onroerende goederen, alsmede alle handelingen die daar rechtstreeks verband mee houden of die van aard zijn de opbrengst van haar goederen te bevorderen, zoals de aankoop, de verkoop, de ruiling of in het algemeen de verwerving of de overdracht van goederen, zo roerende als onroerende, het onderhoud, de ontwikkeling, de verfraaiing en de verhuring van goederen.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijke welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handeiszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar In andere vennootschappen of ondernemingen. In dat geval zullen de terzake geldende wettelijke bepalingen dienen nageleefd te worden.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreekse of onrechtstreekse verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken,"

DERDE BESLUIT:

De algemene vergadering zette uiteen dat de heer Badurlu Serdar, zijn ontslag heeft aanboden aan de vennootschap, ingaande op heden. De vergadering verklaarde dit ontslag, ingegaan op heden, te aanvaar-'den. De vergadering besliste aan de heer Badurlu Serdar volledige kwijting en décharge te geven voor het door zijn gevoerde beleid en bestuur van de vennootschap.

VIERDE BESLUIT:

Tot nieuwe niet-statutaire zaakvoerder werd aangesteld, ingegaan op heden, voor onbepaalde duur: de heer BADURLU Ramazan, geboren te Genk op 16 juli 1981, (NN. 81.07.16-033.73), wonende te 3600 Genk, Henri Forirstraat 1, die verklaarde dit mandaat te aanvaarden, onder de bevestiging dat hij niet getroffen werd door enige maatregel die zich hiertegen verzet, Dit mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidend beslissing genomen door de algemene vergadering.

VIJFDE BESLUIT:

De vergadering machtigde de zaakvoerder om de beslissingen die hierboven genomen werden aangaande de voormelde punten, uit te voeren, en machtigde de instrumenterende notaris om de statuten te coördineren.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Philip Vertessen te Tessenderlo

Tegelijk hiermee neergelegd : expeditie van het proces-verbaal, gecoördineerde statuten en verslag van de zaakvoerder met staat van aktief en passief omtrent de doelsuitbreiding

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Voor-behoydee An het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

05/06/2014
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie der rechtbank y. koophandel Antwerpen, afd. Tongeren

2 6 -05- 201/1

_fl IIil

Do effler,

Ondernemingenr : 0828731772

Benaming

(voluit) : YELTEX

(verkort) :

MUNIR

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Rechtsvorm: Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Hengelhoefstraat 79, 3600 Genk

(volledig adres)

Onderwerp akte: Benoeming zaakvoerder

De Bijzondere Algemene Vergadering van 2 mei 2014 benoemt tot nieuwe zaakvoerder Ozcan Nermin,: wonende te Grote Baan 312, 3530 Houti-talen-Helchteren, met ingang van 2 mei 2014.

Bad urlu Ramazen,

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

12/02/2014
ÿþNeergelegd ter gntfie der

rechtbank y. koophandel te TONGEREN

3 1 -01- 2014

De Hoofdgriffier,

Griffie

na neerlegging ter griffie van de

ll

*14041016*

11.601 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

Ondernemingsnr : 0828731772

Benaming

(voluit) : YELTEX

Rechtsvorm : bvba

Zetel : Vennestraat 147, 3600 Genk

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming zaakvoerder - adresverandering

De Bijzondere Algemene Vergadering van 5 maart 2013 keurt het ontslag goed van Akkiran Yeliz, wonende te Hengelhoefstraat 79, 3600 Genk, met ingang van 30 juni 2012. Tot nieuwe zaakvoerder wordt benoemd: Badurlu Serdar, wonende te Grote Baan 312, 3530 Houthalen-Helchteren, met ingang van 30 juni 2012.

Ook beslist deze vergadering over de adreswijziging, waardoor de maatschappelijke zetel overgebracht wordt naar Grote Baan 312, 3530 Houthalen-Helchteren.

Baduriu Serdar,

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

09/12/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 27.06.2013, NGL 27.11.2013 13675-0374-010
09/01/2015
ÿþMod Wood 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van

Neernelegcl ter griffie der ró^~ ~~ ilc i V, koephppdel Antwerpen, afd, Tongeren

'.

ui

11111111811

MoN17 suR $~L

B~ 0 2 `~l - 2015.~crscN ~

De da%

Ondememingsnr : 0828731772 Benaming

(voiuit) : YELTEX (verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Hengelhoefstraat 79, 3600 Genk

- (i6l[édig àdres)

Onderwerp akte : Benoeming-ontslag zaakvoerder + adreswijziging

Be Bijzondere Algemene Vergadering van 16 december 2014 keurt goed:

het ontslag als zaakvoerder van Ozcan Nermin, wonende te 3530 Houthalen-Helchteren, Grote Baan 312,

met ingang vanaf heden;

- het ontslag als zaakvoerder van Badurlu Ramazan, wonende te 3600 Genk, Henri Forirstraat 1, met ingang vanaf heden;

- de benoeming tot onbezoldigd zaakvoerder van Eris Omer, geboren te Genk op 16 mei 1980 (N.N.

80.05.16-017.54) wonende te 3600 Genk, Zenobe Gramrnestraat 84 met ingang vanaf heden;

- de benoeming tot werkend vennoot van Eris Samed, geboren te Genk op 15 juli 1985 (N.N. 85.07.15-

077,46);

- de commerciële naam van de vennootschap wordt vanaf heden 'Ali Baba';

- het maatschappelijk adres verhuist van Hengelhoefstraat 79 te 3600 Genk naar Vennestraat 93 te 3600

Genk.

Eris Omer,

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

07/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 30.06.2015, NGL 26.08.2015 15529-0534-011
06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 30.06.2016, NGL 29.08.2016 16520-0449-014
26/03/2018 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
YELTEX

Adresse
ZENOBE GRAMMESTRAAT 84 3600 GENK

Code postal : 3600
Localité : GENK
Commune : GENK
Province : Limbourg
Région : Région flamande