YEMANI

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : YEMANI
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 597.935.120

Publication

16/02/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

*15302895*

Neergelegd

12-02-2015

Griffie

0597935120

Ondernemingsnummer :

Benaming

(voluit) :

YEMANI

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Er blijkt uit een akte verleden voor Peter JOOSSENS, notaris te Lanaken, op twaalf februari tweeduizend vijftien, dat:

De heer FEIJEN Wibo Willem Hubertus Maria, geboren te Heerlen (Nederland) op drieëntwintig november negentienhonderd tweeënzeventig, echtgenoot van mevrouw MOMMERS Cristianne Theodora Johanna, geboren te Beek (Nederland) op elf augustus negentienhonderd vijfenzeventig, wonende te 3665 As, Zevenhuizenstraat 1, verzocht heeft de statuten authentiek vast te stellen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid die hij verklaart op te richten onder de naam:  YEMANI .

KAPITAAL  ONDERSCHRIJVING- VOLSTORTING

Het kapitaal bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00) vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen, zonder aanduiding van een nominale waarde, die elk één/honderd zesentachtigste (1/186ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Op alle honderd zesentachtig (186) aandelen wordt a pari in speciën ingeschreven door de heer FEIJEN Wibo, voornoemd, voor een bedrag van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00). Totaal onderschreven: honderd zesentachtig (186) aandelen tegen ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00).

De oprichter verklaart en erkent dat elk der aandelen volgestort zijn ten belope van TWEE/DERDE (2/3e).

De vennootschap beschikt bijgevolg over een bedrag van TWAALFDUIZEND VIERHONDERD EURO (¬ 12.400,00).

Het geheel van de inbreng in speciën werd gedeponeerd op een bijzondere rekening geopend namens de vennootschap.

Ondergetekende notaris, bevestigt dat het gestorte kapitaal werd gedeponeerd in overeenstemming met de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen.

II. STATUTEN (UITTREKSEL)

Artikel één  NAAM - DUUR

De vennootschap is een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met als benaming "YEMANI . Zij is opgericht voor onbepaalde duur.

Artikel twee - ZETEL

De vennootschap heeft haar zetel te 3665 As, Zevenhuizenstraat 1.

Artikel drie - DOEL

De vennootschap heeft als doel:

Zetel :

(volledig adres)

Onderwerp akte :

Rechtsvorm :

(verkort) :

Zevenhuizenstraat 1 3665 As

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

" De verwerving van participaties en belangen, onder welke vorm ook, met name door inbreng in geld of in natura, inschrijving, fusie, splitsing, partiële splitsing of enige andere manier, in bestaande of op te richten vennootschappen en ondernemingen met commerciële, industriële, financiële, vastgoed of andere activiteiten, wat hun doel ook is.

" De verwerving, de vervreemding, de omruiling en het aanhouden, onder welke vorm ook, van

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

effecten en andere financiële instrumenten, evenals het beheer van haar portfolio van effecten en andere financiële instrumenten.

" Het bestuur van, het toezicht op en de controle over vennootschappen en ondernemingen, in het bijzonder (maar niet beperkt tot) haar verbonden vennootschappen en vennootschappen waarin zij rechtstreeks of onrechtstreeks een participatie of belang aanhoudt, met name door er de functies van bestuurder, zaakvoerder, gedelegeerd bestuurder of, in voorkomend geval, vereffenaar uit te oefenen.

" Het in de ruimste zin van het woord verlenen van diensten  zowel consultancy als implementatie -, advies en bijstand aan particulieren, de bedrijfswereld en de overheid hieronder begrepen het verlenen van adviezen van financiële, technische, (bedrijfs)economische, sociale, organisatorische, commerciële of administratieve aard, adviesverlening rond marketing en marketing communicatie.

" Het organiseren en geven van opleidingen in de ruimste zin van het woord.

" Het maken van studies van diverse aard.

" Zowel voor eigen rekening, voor rekening van derden, als in deelneming met derden, bijdragen tot de vestiging en de ontwikkeling van ondernemingen.

" Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen en particulieren, de borgstelling, het verlenen van aval en alle overige financiële verrichtingen behoudens deze die wettelijk voorbehouden zijn aan de banken, spaarkassen hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen en erkende financiële tussenpersonen.

" Het voor eigen rekening aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend en onroerend vermogen.

" Het beheer van en de handel in onroerende goederen voor eigen rekening. Zo kan de vennootschap onroerende goederen bouwen, renoveren, kopen en verkopen, huren en verhuren en alle mogelijke onroerende handelingen verrichten die daarmee verband houden. De vennootschap kan als waarborg voor eigen verbintenissen en voor verbintenissen van derden borg staan, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

" Projectontwikkeling.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken op alle wijzen die haar het meest geschikt voorkomen, zowel in het binnen als in het buitenland. Zij mag alle beheers, commerciële, productieve, financiële, industriële, burgerlijke, roerende en onroerende verrichtingen doen, die zich erbij rechtstreeks of onrechtstreeks aansluiten of die van aard zouden zijn om de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken, te bevorderen of te beveiligen, dit zowel in België als in het buitenland. Zij mag alle zaken verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel. De vennootschap kan ook de functie van bestuurder of vereffenaar van een andere vennootschap uitoefenen.

De vennootschap mag, zowel in België als in het buitenland, op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen, die hetzelfde, een soortgelijk of een samenhangend doel hebben, of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen.

Artikel vier  KAPITAAL

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00). Het is verdeeld in honderd zesentachtig (186) gelijke aandelen zonder vermelding van nominale waarde, die elk één/honderd zesentachtigste (1/186ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Artikel zeven  DE ZAAKVOERDER

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten, in of buiten de statuten benoemd.

Een niet-statutaire zaakvoerder kan te allen tijde worden ontslagen bij besluit van de algemene vergadering, met eenvoudige meerderheid van stemmen van de aanwezige vennoten.

De opdracht van zaakvoerder wordt kosteloos vervuld, tenzij de algemene vergadering, hiertoe bij uitsluiting bevoegd, hierover anders beslist.

Wanneer een rechtspersoon wordt aangewezen als zaakvoerder benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze vertegenwoordiger is burgerrechtelijk aansprakelijk en strafrechtelijk verantwoordelijk alsof hij zelf de betrokken opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou volbrengen, onverminderd de hoofdelijke aansprakelijkheid van de rechtspersoon die hij vertegenwoordigt.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan de zaakvoerders.

Artikel acht - VERTEGENWOORDIGING EN INTERN BESTUUR  BELANGENCONFLICT

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn voor het verwezenlijken van het doel, behalve deze die de wet voorbehoudt voor de Algemene Vergadering.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte. Beperkingen of verdelingen van de bevoegdheid van de zaakvoerders kunnen aan of door derden niet worden tegengeworpen.

Wanneer een zaakvoerder rechtstreeks of onrechtstreeks een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of voorgelegde verrichting, dienen de desbetreffende bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen te worden nageleefd.

Artikel negen - ALGEMENE VERGADERING

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, wordt ieder jaar gehouden op de derde vrijdag van mei om 20.00 uur op de zetel van de vennootschap. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden. Artikel elf - UITOEFENING VAN STEMRECHT

Ieder aandeel geeft recht op één stem.

Elke vennoot kan op een algemene vergadering vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde, al dan niet vennoot.

Indien een aandeel aan verscheidene eigenaars toebehoort, kan de algemene vergadering de uitoefening van het aan de betrokken aandelen verbonden stemrecht schorsen totdat één enkele persoon is aangewezen als eigenaar.

Het stemrecht van aandelen bezwaard met vruchtgebruik, wordt uitgeoefend door de vruchtgebruiker, behoudens andersluidend akkoord tussen vruchtgebruiker en blote eigenaar of verzet door deze laatste. Indien de blote eigenaar zich verzet, is het stemrecht geschorst tot na akkoord van de belanghebbenden of tot na een rechterlijke uitspraak dienaangaande.

Artikel veertien  BOEKJAAR - JAARREKENING

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december. Artikel vijftien WINSTBESTEMMING

Over de aanwending van de winst beslist de algemene vergadering, onverminderd de wettelijke beperkingen terzake.

Jaarlijks wordt van de nettowinst een bedrag van tenminste een twintigste afgenomen voor de vorming van een reservefonds. De verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds een tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

De zaakvoerder bepaalt het tijdstip en de wijze van betaling der dividenden.

Artikel zestien - VEREFFENING - BENOEMING VAN VEREFFENAARS

Behoudens indien aan de voorwaarden voor een ontbinding, vereffening en sluiting in één akte is voldaan gelden, benevens de wettelijke regels ter zake, volgende regels voor de ontbinding en vereffening:

De vereffenaars worden benoemd door de algemene vergadering en hun benoeming wordt ter bevestiging of homologatie voorgelegd aan de Voorzitter van de bevoegde rechtbank van koophandel.

De vereffenaars beschikken over de wettelijk voorziene machten, tenzij de algemene vergadering die hen benoemt anders beslist met gewone meerderheid van stemmen.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de bevoegde rechtbank van koophandel.

III. OVERGANGSBEPALINGEN

1. Eerste boekjaar:

Bij uitzondering gaat het eerste boekjaar in op de datum dat de vennootschap de

rechtspersoonlijkheid verkrijgt, en eindigt het op éénendertig december tweeduizend vijftien.

2. Eerste jaarvergadering:

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in tweeduizend zestien, overeenkomstig de statuten.

IV. SLOTBEPALINGEN

- De verschijner heeft bovendien besloten:

a. het aantal niet-statutaire zaakvoerders vast te stellen op twee.

b. te benoemen tot deze functie:

- de heer FEIJEN Wibo, voornoemd, die verklaart te aanvaarden en bevestigt niet getroffen te zijn

door een besluit dat zich daartegen verzet;

- mevrouw MOMMERS Cristianne, voornoemd, die verklaart te aanvaarden en bevestigt niet

getroffen te zijn door een besluit dat zich daartegen verzet.

c. het mandaat van de zaakvoerders vast te stellen voor onbepaalde duur.

d. het mandaat van de zaakvoerders is bezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Volmacht.

Bijzondere volmacht wordt verleend aan Fineko nv, met zetel te 3600 Genk, Toekomstlaan 38 ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen, afdeling Tongeren onder nummer 0458.916.007, alsmede aan haar vertegenwoordigers en aangestelden om de nodige inschrijvingen

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

in de Kruispuntbank der Ondernemingen (KBO) te verrichten, met inbegrip van eventuele verbeteringen, wijzigingen en/of schrappingen van die inschrijving alsmede alle formaliteiten te vervullen die zouden nuttig of noodzakelijk zijn bij alle private of publiekrechtelijke instellingen, onder meer met betrekking tot de btw, de sociale kas, de formaliteiten inzake douane en accijnzen, de aanvraag van vergunningen, de aanvraag registraties en erkenningen als aannemer enz. met inbegrip van alle latere mogelijke wijzigingen dienaangaande.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Samen hiermee neergelegd: afschrift van de oprichtingsakte.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

22/08/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 08.08.2016, NGL 19.08.2016 16437-0213-009

Coordonnées
YEMANI

Adresse
ZEVENHUIZENSTRAAT 1 3665 AS

Code postal : 3665
Localité : AS
Commune : AS
Province : Limbourg
Région : Région flamande