YIBO

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : YIBO
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 846.458.919

Publication

14/12/2012
ÿþMod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsar : 0846.458.919

Benaming

(voluit) : YIBO

Rechtsvorm : Vennootschap onder firma

Zetel : André Dumontlaan 70 te 3600 Genk

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming zaakvoerder

Tijdens de bijzondere algemene vergadering van 19 november 2012 werden met ddnparigheid van stemmen de volgende beslissingen genomen:

- de heer Ciftci Yahya neemt met onmiddellijke ingang ontslag als zaakvoerder, aan hem wordt décharge verleend;

- de heer Kaan Mahmut Lekesiz wordt met onmiddellijke ingang benoemd als nieuwe zaakvoerder. Voorlopig is het mandaat onbezoldigd tot dit anders beslist wordt door de Algemene Vergadering.

Opgemaakt te Genk op 19111/2012,

Ciftci Yahya & Kaan Mahmut Lekesiz

1 I*Q 1 1, pj 3 I 1 II

I1I

be a & st~

N.e~rBalogd tur {ftlitlts dor

rechibank v.l(ac fl&ridel ità TONUR¬ N

0 5 -12= 2012

De Hootdgrlfeiffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

19/06/2012
ÿþ Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

lIl I1 lllIlI I 1111111 U

*12108457*

Noorgolegd ter griffie dor

rechtbank v. koophandel te TONGEREN r

0 s -06- 2012

De Hoofdgriffier, Griffie

11

Ondernemingsnr: QIN 45,cg /

E3enaming

(voluit) : YIBO

Rechtsvorm : Vennootschap onder firma

Zetel : André Dumontlaan 70 te 3600 Genk

Onderwerp akte : Oprichtingsakte VOF YIBO

In het jaar 2012 op 6 juni zijn verschenen:

- de heer Ciftci Yahya, geboren op 1 januari 1972, wonende te 3600 Genk, Zuidplaats 9

- mevrouw Baykal Satie, geboren op 10 januari 1971, wonende te 3600 Genk, Wintergroenstraat 84 bus 9

Comparanten die de akte opstellen van de statuten van een vennootschap onder firma die zij als volgt verklaren op te richten:

Artikel 1

Bij deze wordt tussen de verschijners een vennootschap onder firma (VOF) opgericht onder de benaming YIBO.

Artikel 2

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 3600 Genk, André Dumontlaan 70.

De zaakvoerders zijn gemachtigd bestuurszetels, bijhuizen, agentschappen, zowel in België als in het buitenland op te richten.

Artikel 3

De vennootschap heeft tot doel:

- groothandel en kleinhandel in bouwmaterialen

- doe het zelf winkel

- kleinhandel in auto's en tweedehandspersonenwagens

- kleinhandel en groothandel in de ruimste zin van het woord

- klusjesdienst

- bouwmarkten en andere doe-het-zelfzaken in bouwmaterialen, algemeen assortiment

- verhuur en lease van machines, apparatuur en handgereedschap voor doe-het-zelvers

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap kan alle rechtshandelingen en dadens stellen in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel. Zij kan dit doen in België en in het buitenland, en voor eigen rekening en voor rekening van derden.

Activiteiten waarvoor de vennootschap niet zelf over de nodige vereiste activiteitsattesten zou beschikken, zullen in onderaanneming worden uitgegeven.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, op gelijk welke wijze - rechtstreeks of zijdelings  deelnemen aan of belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard. Zij kan alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen aangaan of toestaan, en ze kan zich voor derden borgstellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak. Kortom, zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel, of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen..

Artikel 4

De vennootschap wordt aangegaan voor onbepaalde duur, De vennootschap wordt ontbonden na het verstrijken van 3 maanden na de opzegging door één van de vennoten aan de anderen gedaan per aangetekend schrijven.

Artikel 5

Er wordt niets ingebracht in de vennootschap.

Artikel 6

Voor iedere vennoot mag een rekening-courant geopend worden waarin alle sommen die ter beschikking van de vennootschap gesteld zijn, gebracht worden. Zij zullen recht geven op een interest berekend tegen het wettelijk tarief, jaarlijks gepubliceerd in het Belgisch staatsblad. Wanneer de behoeften van de vennootschap een storting op deze rekening-courant nodig maken, zal deze storting door iedere vennoot bij gelijke delen gedaan worden, tenzij er anders over beslist wordt. De terugtrekking van de gedeponeerde fondsen kan enkel in gemeen overleg gebeuren,

Artikel 7

Buiten de toestemming van aile medewerkers mogen de vennoten hun rechten in de vennootschap niet overdragen, noch opdracht geven aan een derde om hen in de vennootschap te vertegenwoordigen.

Artikel 8

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan een zaakvoerder die in naam van de vennootschap alle handelingen mag stellen die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het maatschappelijk doel. Worden tot zaakvoerder benoemd voor de duur van de vennootschap de heer Ciftci Yahya.

Artikel 9

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

De vennoten zullen al hun tijd en al hun zorgen aan de maatschappelijke zaken besteden. Zolang de vennootschap duurt, zullen zij zich onthouden van elk rechtstreekse of onrechtstreekse deelneming aan enige handels- of nijverheidsondememing van dezelfde aard of ander aard, tenzij in gemeen overleg met al de vennoten en mits schriftelijke toelating.

Artikel 10

Het boekjaar loopt van 1 januari tot 31 december van ieder jaar. Het eerste boekjaar begint op heden en zal eindigen op 31 december 2013. Ieder jaar op 31 december zullen een inventaris en een jaarrekening worden opgemaakt. De stukken dienaangaande zullen voor goedkeuring getekend worden door iedere vennoot.

Artikel 11

De zuivere winst blijkt uit de balans na aftrek van de algemene onkosten en van de afschrijvingen, waarover de vennoten bij eenvoudige meerderheid kunnen beslissen,

Zij wordt verdeeld ais volgt:

-aan de heer Giftti Yahya 5/10 en

-aan mevrouw Baykal Satie 5110

De vennoten mogen bij eenvoudige meerderheid van stemmen beslissen een reservefonds te vormen, geheel of gedeeltelijk voorafgenomen op de winsten. Zij zullen eveneens, bij eenvoudige meerderheid van de stemmen, mogen beslissen dat de gereserveerde winst uit de vorige jaren geheel of gedeeltelijk zal worden uitgedeeld, hetzij bovenop de winst van het afgelopen jaar, hetzij bij gebrek aan winst.

Artikel 12

Bij beslissing van de vennoten met twee derden meerderheid kan aan iedere vennoot, bovenop zijn aandeel in de winst, een vergoeding worden toegekend die voor elkeen zal bepaald worden volgens de aard van zijn werkzaamheden in de vennootschap. Deze vergoedingen zullen ais wedden of vertegenwoordigingskosten bij de algemene onkosten gerekend worden. De eenmaal toegekende vergoeding kan later niet meer gewijzigd worden door de vergadering van vennoten buiten de toestemming van de betrokken vennoot om.

Artikel 13

De verliezen zullen onder de vennoten verdeeld worden in dezelfde verhouding als deze die voorzien is voor de verdeling van de winsten.

Artikel 14

Iedere vennoot heeft het recht de vergadering van vennoten bijeen te roepen. Daartoe moet hij al zijn medevennoten uitnodigen per aangetekende brief die hij ten laatste acht dagen voor de vergadering in de post afgegeven moet hebben.

Deze brief moet de dagorde vermelden.

De vergadering zal worden voorgezeten door de heer Ciftci Yahya of, in zijn afwezigheid, door de oudste van de aanwezige vennoten. Zij zal gehouden worden op de maatschappelijke zetel

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Iedere vennoot heeft recht op een stem, maar in geval van staking van stemmen, is die van de voorzitter beslissend.

Om geldig te beraadslagen en te besluiten, moet de meerderheid van de vennoten op de vergadering aanwezig zijn of geldig vertegenwoordigd zijn. Behoudens afwijkende bepalingen in huidige statuten, worden de besluiten genomen bij eenvoudige meerderheid van de stemmen.

Wanneer op de eerste vergadering de meerderheid van de vennoten niet aanwezig is, zal de tweede vergadering over dezelfde agenda regelmatig mogen beraadslagen en besluiten welk ook het aantal aanwezige vennoten is.

De vennoten mogen zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een medevennoot; geen enkele vennoot mag echter drager zij van meer dan één mandaat.

Artikel 15

De ontbinding van de vennootschap za! door elke vennoot aangevraagd kunnen worden, indien de verliezen 50% van het kapitaal belopen. In dat geval kunnen de andere vennoten de vereffening vermijden door een deel van het uitvoerende lid over te nemen, zoals bepaald in artikel 16 hierna.

Artikel 16

De vennootschap wordt niet ontbonden door het overlijden van een vennoot voor de tijd waarop de vennootschap moet eindigen overeenkomstig artikel 4.

Artikel 17

ln geen geval, op geen enkel tijdstip en om geen enkele reden, zullen de weduwe of erfgenaam van een vennoot de zegels mogen laten leggen, een inventaris laten opmaken of de werkzaamheden van de vennootschap mogen verhinderen op welke wijze ook.

Artikel 18

Wanneer een vennoot wettelijk onbekwaam is of cm welke redenen ook langdurig verhinderd is, kan de algemene vergadering beslissen dat hij zal ophouden deel uit te maken van de vennootschap. Zij voorziet in zijn vervanging voor de bijzonder functies die hem waren toevertrouwd.De rechten van de aldus uitgesloten vennoot worden bepaald overeenkomstig artikel 16.

Artikel 19

In geval van ontbinding van de vennootschap zal de vereffening toevertrouwd worden aan Ciftci Yahya, vereffenaar aangesteld overeenkomstig artikelen 183 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen. De bevoegdheid van de vereffenaars wordt door deze voornoemde wetsbepalingen geregeld.

Bovendien zullen zij het maatschappelijk vermogen in andere vennootschappen mogen inbrengen, zonder dat zij daartoe de instemming van de algemene vergadering hoeven te vragen.

1 Voor-

behouden Artikel 20

aan het

Belgisch

Staatsblad Bij de ontbinding van de vennootschap zal het maatschappelijk vermogen verdeeld worden onder de vennoten volgens de verhoudingen bepaald in de artikelen 11 en 12.

Waarvan akte, verleden te Genk op 6 juni 2012, Nadat de akte integraal werd voorgelezen en werd toegelicht, ondertekenden comparanten,

Ciftci Yahya & Baykal Satia

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
YIBO

Adresse
ANDRE DUMONTLAAN 70 3600 GENK

Code postal : 3600
Localité : GENK
Commune : GENK
Province : Limbourg
Région : Région flamande