YOUNG EUROPEAN STRINGS, AFGEKORT : YES

Association sans but lucratif


Dénomination : YOUNG EUROPEAN STRINGS, AFGEKORT : YES
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 535.930.344

Publication

05/07/2013
ÿþ MOD 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

(verkort): YES

Rechtsvorm : vereniging zonder winstoogmerk

Zetel : Gerard Mercatorlaan 49 - 3500 Hasselt

Onderwerp akte : Oprichting

Uit een akte verleden voor notaris Karl Smeets te Hasseit op 21 juni 2013, geregistreerd zes bladen, geen verzendingen te Hasselt op 24 juni 2013, boek 801, blad 08, vak 13, ontvangen: vijfentwintig euro (25¬ ), blijkt dat nagemelden een vereniging zonder winstoogmerk hebben opgericht:

1) De heer ILSEN Marc Joseph Alice Valentin, geboren te Hasselt op drie juni negentienhonderd tweeënvijftig, nationaal nummer 52.06.03-279.86, echtgenoot van mevrouw; SPEIJER Hilde Maria Louisa Robert hierna vernoemd, wonende te 3500 Hasselt, Gerard' Mercatorlaan 49.

2) Mevrouw SPEIJER Hilde Maria Louisa Robert, geboren te Hasselt op vierentwintig mei° negentienhonderd drieënvijftig, nationaal nummer 53.05.24-268.63, echtgenote van de heer ILSEN'. Marc Joseph Alice Valentin hiervoor vernoemd, wonende te 3500 Hasselt, Gerard Mercatorlaan 49.

3) De heer ILSEN Wim Freddy Marie-Louise, geboren te Hasselt op dertien juni negentienhonderd drieëntachtig, nationaal nummer 83.06.13-119.15, ongehuwd, wonende te 3500 Hasselt, Gerard Mercatorlaan 49.

4) De heer SPEIJER Freddy, geboren te Antwerpen op zes februari negentienhonderd zevenentwintig, nationaal nummer 27.02.06-263.41, weduwnaar, wonende te 3500 Hasselt, Vuurkruisenlaan 10.

5) De heer MEYKENS Carlo Valentinus, geboren te Heusden op twintig oktober negentienhonderd tweeënzestig, nationaal nummer 62.10.20-185.05, ongehuwd, wonende te 3550 Heusden-Zolder, Onze Lieve Vrouwstraat 62 bus 2.

ARTIKEL I  NAAM  ZETEL  DUUR

SECTIE ÉÉN

De vereniging zonder winstoogmerk draagt de naam Young European Strings, afgekort

YES.

SECTIE TWEE

De zetel van de vereniging is gevestigd te 3500 Hasselt, Gerard Mercatorlaan 49, gelegen in het gerechtelijk arrondissement Hasselt.

Bij eenvoudige beslissing van de raad van bestuur, gepubliceerd in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad, mag de zetel naar om het even welke plaats in België worden overgebracht.

De algemene vergadering zal de zetelverplaatsing bekrachtigen in de statuten op haar eerstvolgende vergadering.

SECTIE DRIE

De vereniging is opgericht voor onbepaalde tijd vanaf haar oprichting. De rechtspersoonlijkheid wordt verkregen vanaf de dag dat haar statuten, de akten betreffende de benoeming van de bestuurders en in voorkomend geval van de personen gemachtigd om de vereniging te vertegenwoordigden, worden neergelegd op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel,

ARTIKEL Il  DOELEINDEN EN ACTIVITEITEN

SECTIE ÉÉN  DOELEINDEN

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging of stichting ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

i

II

Vc behc aar Bels Staat

i

DI

111111131110

Ondernemingsnummer:

Benaming

(voluit) : Young European Strings

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

r

2s5  06 2013

et$ .ELT

D Magen Milet Belgisch Staatsblad - 05/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

M4D 2.2

F' PMI

De vereniging heeft tot doel de kamermuziek in al haar facetten aan te moedigen. Daartoe wil zij individuele muzikanten binnen het kader van de vereniging kansen tot optreden voor een publiek aanbieden door hetzij zelf concerten of festivals te organiseren, hetzij door de promotie en coordinatie te verzorgen naar externe coördinatoren en organisatoren toe,

Tevens vervult zij op het gebied van de kamermuziek-kunst een aantal dienstverlenende en ondersteundende functies. De vereniging kan initiatieven ontwikkelen die bijdragen tot de verbetering en bescherming van het omkaderingsklimaat van kamermuziek. Onder kamermuziek wordt verstaan elke georganiseerde vorm van in beperkte groep voor een publiek musiceren uitgaande van een individuele artistieke inbreng en bewogenheid van de uitvoerende muzikant. De activiteiten van de vereniging kunnen zich uitbreiden tot andere kunstvormen zoals opnemen en uitgeven van CD's, DVD's, boeken en andere, weliswaar alleen wanneer deze passen binnen het gedachtengoed van de vereniging en de sfeer van de kamerkunsten.

SECTIE TWEE  ACTIVITEITEN

De vereniging staat in voor de volledige coördinatie van alle activiteiten waarmee haar doelstellingen worden verwezenlijkt.

Tot de concrete activiteiten behoren onder meer het organiseren van kamermuziekconcerten, alsook het organiseren van activiteiten over andere kunstvormen zoals hiervoor onder sectie één omschreven.

Daarnaast kan de vereniging alle activiteiten ontplooien die rechtstreeks of onrechtstreeks bijdragen tot de verwezenlijking van voormelde ideële niet-winstgevende activiteiten binnen de grenzen van wat wettelijk is toegelaten en waarvan de opbrengsten ten aile tijde volledig zullen worden bestemd voor de verwezenlijking van de ideële niet-winstgevende doelstellingen.

ARTIKEL III -- LIDMAATSCHAP

SECTIE ÉÉN  ACTIEVE LEDEN

1. Wet aantal actieve leden is onbeperkt maar moet wel minstens drie bedragen. De actieve leden hebben alle rechten zoals omschreven voor "leden" in de V.Z.W.-wet,

2. Als actief lid kan tot de vereniging toetreden, iedere natuurlijke persoon die door de algemene vergadering op voordracht van de raad van bestuur als zodanig wordt toegelaten en dit bij eenvoudige meerderheid van stemmen. Een kandidaat lid moet zijn verzoek om toelating schriftelijk richten aan de raad van bestuur van de vereniging. Om lid te worden moet men blijk geven van een actieve interesse in één van de gebieden omschreven in de doelstellingen.

3. Actieve leden hebben alle rechten en verplichtingen die in de V,Z.W.-wet en in deze statuten worden beschreven.

4. De algemene vergadering beslist over de jaarlijkse bijdrage die aan de leden zal worden gevraagd. De bijdrage zal maximum tienduizend euro (10.000,00 EUR.) bedragen.

5. Alle beslissingen betreffende toetreding, uittreding of uitsluiting van de actieve leden worden door de raad van bestuur in een register ingeschreven binnen de acht dagen na kennisname van de inwerking-treding van de beslissing.

SECTIE TWEE  STEUNENDE LEDEN

1. Elke natuurlijke persoon die de doestellingen van de vereniging ondersteunt kan bij de vereniging een schriftelijke vraag indienen om steunend lid te worden.

2. De raad van bestuur beslist discretionair en zonder verdere motivatie dat een kandidaat niet wordt aanvaard als steunend lid.

3. Steunende leden hebben enkel de rechten en plichten die in deze statuten worden omschreven, te weten het deelnemen aan alle culturele manifestaties die georganiseerd worden door de vereniging.

4. Steunende leden hebben geen stemrecht.

5. De algemene vergadering beslist over de jaarlijkse bijdrage die aan de steunende leden zal worden gevraagd, Om steunend lid te worden moet minimum een bijdrage van zestig euro (60,00 EUR.) worden betaald.

6. Alle beslissingen betreffende de rechten en de plichten van de steunende leden worden genomen door de algemene vergadering.

SECTIE DRIE  ONTSLAG  RECHTEN

1. Een actief en een steunend lid kan ten alle tijde uit de vereniging treden door schriftelijk zijn ontslag te geven.

De uitsluiting van een actief lid kan slechts door de algemene vergadering met een meerderheid van twee/derde (2/3e) van de aanwezige stemmen worden uitgesproken. Reden tot uitsluiting zijn gedragingen die de belangen van de vereniging of die van haar leden in het gedrang brengen of om het even welke andere reden die zij ernstig genoeg acht om tot uitsluiting over te gaan. De uitsluiting wordt aan het actief lid per aangetekende brief binnen de acht dagen betekend

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/07/2013 - Annexes du Moniteur belge MDD 2.2

door twee leden van de raad van bestuur. Het actief lid waarvan de uitsluiting wordt voorgesteld, heeft het recht gehoord te worden.

Steunende leden die handelen in strijd met de doelstellingen van de vereniging kunnen door eenzijdig besluit van de raad van bestuur worden uitgesloten van lidmaatschap.

2. Geen enkel actief of steunend lid kan aanspraak laten gelden of uitoefenen op de activa van de vereniging op grond van de enkele hoedanigheid van het lid.

Deze uitsluiting van rechten op de activa geldt ten alle tijde tijdens het lidmaatschap, bij beëindiging van het lidmaatschap om wat voor reden dan ook, bij ontbinding van de vereniging, enz.

ARTIKEL IV -- ALGEMENE VERGADERING

SECTIE ÉÉN  ALGEMENE VERGADERING

1. De algemene vergadering is samengesteld uit alle actieve leden en wordt voorgezeten door de voorzitter van de raad van bestuur of door de oudste van de aanwezige actieve leden,

2, Alle actieve leden hebben stemrecht. Elk actief lid heeft één stem.

3, Elk lid kan door een ander lid op de algemene vergadering worden vertegenwoordigd.

4, Eik lid kan slechts één ander lid vertegenwoordigen en dit door middel van een

geschreven volmacht.

SECTIE TWEE - WAARNEMERS

Waarnemers kunnen de algemene vergadering bijwonen en mogen zich, mits toestemming,

tot de algemene vergadering richten.

SECTIE DRIE  BEVOEGDHEDEN

De volgende exclusieve bevoegdheden kunnen uitsluitend door de algemene vergadering

uitgeoefend worden:

- de wijziging van de statuten;

- de benoeming en de afzetting van de bestuurders;

- de benoeming en de afzetting van de commissaris en het bepalen van diens bezoldiging;

- de kwijting aan de bestuurders en de commissarissen;

- de goedkeuring van de begroting en van de rekening;

- de ontbinding van de vereniging;

- de uitsluiting van een actief lid;

- de omzetting van de vereniging in een vennootschap met een sociaal oogmerk.

SECTIE VIER  VERGADERINGEN

1. De algemene vergadering wordt door de raad van bestuur bijeengeroepen, telkens als het doel of het belang van de vereniging zulks vereist. Zij moet minstens éénmaal per jaar worden samengeroepen voor het goedkeuren van het jaarverslag, het beleidsplan en de begroting van volgend jaar.

2. De raad van bestuur is daarenboven verplicht, wanneer één/vijfde (1158) van de actieve leden daarom verzoekt, een buitengewone algemene vergadering bijeen te roepen,

1 De oproeping tot de algemene vergadering moet, om geldig te zijn, worden ondertekend door twee bestuurders, of één/vijfde (115°) van alle actieve leden. Alle actieve leden moeten worden opgeroepen per gewone brief, fax of e-mail minstens acht dagen voor de vergadering.

4, De oproeping vermeldt dag, uur en plaats van de vergadering en bevat de agenda die wordt vastgelegd door de raad van bestuur.

5. Elk onderwerp dat wordt voorgesteld door minstens één/vijfde (1/5e) van de actieve leden moet eveneens aan de agenda worden toegevoegd, Onderwerpen die niet op de agenda staan, kunnen eveneens worden behandeld indien één/vijfde (115e)van de actieve leden hierom verzoekt,

SECTIE VIJF - BESLUITEN

t Met uitzondering van de door de wet of de statuten vastgelegde uitzonderingen, worden alle besluiten genomen bij eenvoudige meerderheid van stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde stemmen.

Bij staking van stemmen beslist de stem van de voorzitter.

2. Over wijziging van de statuten kan de algemene vergadering slechts rechtsgeldig beslissen voor zover ten minste twee/derde (213e) van de actieve leden op de vergadering aanwezig of vertegenwoordigd zijn,

Ingeval op de eerste vergadering minder dan twee/derde (2/3°) van de actieve leden

aanwezig of vertegenwoordigd zijn, kan een tweede vergadering worden bijeengeroepen die geldig kan beraadslagen en besluiten ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde actieve leden. De tweede vergadering mag niet binnen de vijftien dagen volgend op de eerste vergadering worden gehouden.

De beslissingen inzake statutenwijzigingen worden genomen bij meerderheid van twee/derde (213°) van de stemmen uitgebracht door de aanwezige of vertegenwoordigde actieve

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

M0D 2.2

leden. Wanneer de statutenwijziging betrekking heeft op het doel of de doeleinden waarvoor de vereniging is opgericht, vereist ze de meerderheid van vier/vijfde (4/50) van de stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde actieve leden.

3. Er worden notulen opgesteld en bewaard in een notulenregister dat ter inzage zal zijn van de actieve leden die hun inzagerecht zullen uitoefenen overeenkomstig de in artikel 9 van het Koninklijk Besluit van zesentwintig juni tweeduizend en drie vastgelegde modaliteiten.

4. Deze notulen worden ondertekend door de voorzitter en de secretaris of door twee bestuurders,

ARTIKEL V  BESTUUR EN VERTEGENWOORDIGING

SECTIE ÉÉN  SAMENSTELLING VAN DE RAAD VAN BESTUUR

1. De vereniging wordt bestuurd door een raad van bestuur van ten minste drie actieve leden van de vereniging.

Als evenwel maar drie personen actief lid zijn van de vereniging, bestaat de raad van bestuur uit slechts twee personen. Het aantal bestuurders meet in elk geval altijd lager zijn dan het aantal personen dat actief lid is van de vereniging.

Zij worden benoemd door de algemene vergadering voor een hernieuwbare periode van drie jaar en zijn ten alle tijde door deze afzetbaar. Zij oefenen hun mandaat kosteloos uit, tenzij de algemene vergadering anders beslist.

2, Enkel actieve leden kunnen als bestuurder benoemd worden, onder voorbehoud van uitzonderingen aanvaard door de algemene vergadering.

3. Bij het verstrijken van hun mandaat blijven de bestuurders in dienst tot in hun vervanging is voorzien. In het geval van een vacature tijdens een mandaat wordt een nieuwe bestuurder door de algemene vergadering benoemd. Hij voltooit in dat geval het mandaat van diegene die hij vervangt.

Zo, door vrijwillig ontslag, verstrijken van termijn of afzetting het aantal bestuurders is teruggevallen, blijven de bestuurders in functie tot in hun vervanging is voorzien.

SECTIE TWEE -- RAAD VAN BESTUUR: VERGADERINGEN, BERAADSLAGING EN BESLISSING

1, De raad van bestuur is een collegiaal orgaan dat bijeenkomt telkens wanneer dit vereist is in het belang van de vereniging.

2. De raad van bestuur kiest onder zijn leden een voorzitter, een penningmeester en een secretaris. De voorzitter roept de vergadering bijeen en zit de vergadering voor, ln geval van afwezigheid wordt hij vervangen door de oudst aanwezige bestuurder.

3. De raad van bestuur vergadert slechts wanneer minstens de helft van de bestuurders aanwezig is. De besluiten worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde leden. Bij staking beslist de stem van de voorzitter of van zijn vervanger. Een bestuurder mag zich door een andere bestuurder laten vertegenwoordigen mits deze drager is van een schriftelijke volmacht. Niemand mag meer dan één volmacht dragen.

4. Er worden notulen opgesteld en ondertekend dcor de voorzitter en de secretaris. De notulen worden bewaard in een notulenregister dat ter inzage zal zijn van de actieve leden, die hun inzagerecht zullen uitoefenen overeenkomstig de in artikel 9 van het Koninklijk Besluit van zesentwintig juni tweeduizend en drie vastgelegde modaliteiten.

SECTIE DRIE  INTERN BESTUUR - BEPERKINGEN

1, Onverminderd de verplichtingen die voortvloeien uit collegiaal bestuur, met name overleg en toezicht, kunnen de bestuurders de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van de taken kan aan derden niet worden tegengeworpen, zelfs niet nadat ze zijn openbaar gemaakt. Niet-naleving ervan brengt wel de interne aansprakelijkheid van de betrokken bestuurders in het gedrang.

2. De raad van bestuur kan een deel van zijn bestuursbevoegdheden delegeren aan één of meerdere derden niet-bestuurders, zonder dat deze overdracht evenwel betrekking kan hebben op het algemeen beleid van de vereniging, of de algemene bestuursbevoegdheid van de raad van bestuur.

SECTIE VIER  EXTERNE VERTEGENWOORDIGINGSMACHT - VOLMACHTEN

1. De raad van bestuur bestuurt de vereniging en vertegenwoordigt deze bij elke gerechtelijke en buitengerechtelijke handeling. Hij is bevoegd vocr alle aangelegenheden, met uitzondering van diegene die door de wet uitdrukkelijk aan de algemene vergadering zijn voorbehouden.

2. Onverminderd de algemene vertegenwoordigings-bevoegdheid van de raad van bestuur als college, wordt de vereniging in en buiten recht rechtsgeldig vertegenwoordigd door twee bestuurders die gezamenlijk handelen.

* MOD 2.2

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/07/2013 - Annexes du Moniteur belge 3. Beperkingen aan deze algemene vertegen-woordigingsbevoegdheid kunnen niet worden tegengeworpen aan derden, zelfs niet nadat ze openbaar zijn gemaakt. Niet naleving ervan brengt wel de interne aansprakelijkheid van de betrokken vertegenwoordigers in het gedrang.

4. De raad van bestuur of de bestuurders die de vereniging vertegenwoordigen kunnen gevolmachtigden van de vereniging aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks rechtshandelingen zijn geoorloofd, De gevolmachtigden verbinden de vereniging binnen de perken van hun verleende volmacht waarvan de grenzen wel tegenwerpelijk zijn aan derden overeenkomstig wat geldt inzake lastgeving,

SECTIE VIJF  BEKENDMAKINGSVEREISTEN

De benoeming van de leden van de raad van bestuur en van de persoon die gemachtigd is om de vereniging te vertegenwoordigen en hun ambtsbeëindiging worden openbaar gemaakt door neerlegging in het verenigingsdossier ter griffie van de Rechtbank van Koophandel, en door bekendmaking in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad, Uit die stukken moet in ieder geval blijken of de personen die de vereniging vertegenwoordigen, de vereniging ieder afzonderlijk, gezamenlijk, dan wel ais college verbinden alsook de omvang van hun bevoegdheden.

ARTIKEL VI  DAGELIJKS BESTUUR

1. Het dagelijks bestuur van de vereniging op intern vlak alsook de externe vertegenwoordiging wat betreft het dagelijks bestuur kan door de raad van bestuur warden opgedragen aan één of meerdere personen, al dan niet bestuurder of actief lid.

2. Zowel wat het intern dagelijks bestuur als de externe vertegenwoordiging voor dat dagelijks bestuur betreft zullen de dagelijkse bestuurders alleen handelen.

3. Bij gebrek aan wettelijke omschrijving worden tot daden van dagelijks bestuur gerekend alle handelingen die dag aan dag moeten worden verricht om de normale gang van zaken van de vereniging te verzekeren en die, hetzij wegens hun minder belang, hetzij wegens de noodzakelijkheid een onverwijlde beslissing te nemen, het optreden van de raad van bestuur niet vereisen of niet wenselijk maken.

4. De benoeming van de personen belast met het dagelijks bestuur en hun ambtsbeëindiging wordt openbaar gemaakt door neerlegging in het verenigingsdossier ter griffie van de Rechtbank van Koophandel, en door bekendmaking in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad. Uit die stukken moet in ieder geval blijken of de personen die de vereniging vertegenwoordigen inzake dagelijks bestuur, de vereniging ieder afzonderlijk, gezamenlijk, dan wel als college verbinden, alsook de omvang van hun bevoegdheden.

ARTIKEL VII  AANSPRAKELIJKHEID VAN DE BESTUURDERS EN DAGELIJKS BESTUURDERS

1. De bestuurders en dagelijks bestuurders zijn niet persoonlijk verbonden voor de verbintenissen van de vereniging.

2. Tegenover de vereniging en tegenover derden is hun verantwoordelijkheid beperkt tot de vervulling van de hun gegeven opdracht overeenkomstig het gemeen recht, de wet en de statuten. Ze zijn aansprakelijk voor de tekortkomingen in hun (dagelijks) bestuur..

ARTIKEL VIII  TOEZICHT DOOR EEN COMMISSARIS

1. Zolang de vereniging voor het laatst afgesloten boekjaar de drempelbedragen vermeld in artikel 17 § 5 van de V.Z.W.-wet niet overschrijdt, is de vereniging niet verplicht een commissaris te benoemen.

2. Zodra de vereniging de drempelbedragen overschrijdt, wordt de controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen hierin weer te geven overeenkomstig het bepaalde in het Koninklijk Besluit van negentien december tweeduizend en drie, aan een commissaris opgedragen, te benoemen door de algemene vergadering onder de leden van het Instituut der Bedrijfsrevisoren overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake.

ARTIKEL IX -- BOEKHOUDING

1. Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december,

2. De boekhouding wordt gevoerd overeenkomstig het bepaalde in artikel 17 V,Z,W: wet en de daarop toepasselijke uitvoeringsbesluiten.

3. De jaarrekening wordt neergelegd in het dossier gehouden op de griffie van de Rechtbank van Koophandel overeenkomstig het bepaalde in artikel 26 novies V.Z.W.-wet. Voor zover van toepassing wordt de jaarrekening neergelegd bij de Nationale Bank overeenkomstig het bepaalde in artikel 17 § 6 V.Z.W.-wet en de desbetreffende uitvoeringsbesluiten

ARTIKEL X  ONTBINDING

1, De beraadslaging en beslissing over de ontbinding respecteert het quorum en de meerderheid vereist voor een doelwijziging zoals bepaald in artikel 4, sectie 5, van deze statuten. Vanaf de beslissing tot de ontbinding vermeldt de vereniging steeds dat zij "V.Z.W. in vereffening" is overeenkomstig artikel 23 V.Z.W.-wet.

MOD 2.2

Luik B - Vervolg

2. De vereniging zal in geen geval ontbonden worden door het overlijden, de uitsluiting of het uittreden van leden, voor zover het aantal actieve leden hierdoor niet daalt tot minder dan drie.

3. ingeval van vrijwillige ontbinding benoemd de algemene vergadering, of bij gebrek daarvan de Rechtbank één of meerdere vereffenaars. Zij bepaalt hun bevoegdheden en de vereffeningsvoorwaarden.

4. Ingeval van ontbinding worden de activa, na aanzuivering van de schulden, overgedragen aan een instelling, stichting of vereniging met een gelijkaardig doel. De algemene vergadering die tot de ontbinding besluit, zal aanduiden welke instelling, stichting of vereniging het vereffeningssaldo zal ontvangen. 131j ontstentenis van een beslissing van de algemene vergadering over de bestemming van het vereffeningssaldo, wordt deze bestemming bepaald door de vereffenaar(s).

5. Alle beslissingen betreffende de ontbinding, de vereffeningsvoorwaarden, de benoeming en de ambtsbeëindiging van de vereffenaars, de afsluiting en de bestemming van het actief worden neergelegd ter griffie en bekendgemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad overeenkomstig het bepaalde in artikel 23 en 26 novies van de V.Z.W.-wet en de uitvoeringsbesluiten daaromtrent. BENOEMINGEN

Worden benoemd tot bestuurders, voor een hernieuwbare termijn van drie jaar:

- de heer ILSEN Marc, voornoemd;

mevrouw SPEIJER Hilde, voornoemd;

- de heer ILSEN Wim, voornoemd.

De aldus benoemde bestuurders verklaren hun mandaat te aanvaarden en verklaren niet getroffen

te zijn door enige verbodsbepaling voor het uitoefenen van hun mandaat.

De bestuurders, gezamenlijk handelend met twee, zijn bevoegd om de vereniging te

vertegenwoordigen in en buiten rechte.

RAAD VAN BESTUUR

1) De aanwezige bestuurders, onmiddellijk hierna in de raad van bestuur verenigd, verklaren te benoemen onder hun leden:

- tot voorzitter: de heer ILSEN Marc, voornoemd;

- tot penningmeester: mevrouw SPE1JER Hilde, voornoemd;

tot secretaris: de heer ILSEN Wim, voornoemd;

die verklaren hun mandaat te aanvaarden.

2) De aanwezige bestuurders, verenigd in de raad van bestuur, verklaren daarenboven te benoemen tot dagelijks bestuurder: mevrouw SPE1JER Hilde, voornoemd;

die verklaart haar mandaat te aanvaarden.

De dagelijks bestuurder, alleen optredend, is bevoegd om de vereniging te vertegenwoordigen voor dit dagelijks bestuur,

VOLMACHT

De verschijners en de aldus benoemde bestuurders stellen, onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, de hierna genoemde persoon aan als bijzondere gevolmachtigde, met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, aan wie de macht verleend wordt om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, met name de heer ILSEN Marc, wonende te 3500 Hasselt, Gerard Mercatorlaan 49.

Voor ontied nd uittreksel.

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte.

Meester Karl Smeets, Notaris

Op de laatste blz. van Luik vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging of stichting ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Coordonnées
YOUNG EUROPEAN STRINGS, AFGEKORT : YES

Adresse
GERARD MERCATORLAAN 49 3500 HASSELT

Code postal : 3500
Localité : HASSELT
Commune : HASSELT
Province : Limbourg
Région : Région flamande