YYVIDO MANAGEMENT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : YYVIDO MANAGEMENT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 840.369.990

Publication

01/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 20.06.2014, NGL 27.06.2014 14220-0135-012
04/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 21.06.2013, NGL 03.07.2013 13252-0121-012
28/10/2011
ÿþII I1 II 1I I III i11 I I II

" 11164136

all :~ = In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Mod 2.1

rechtbank y. koophandel te TONGEREN

Ondernemingsnr : e- b69 - 50

Benaming

(voluit) : YYVIDO Management

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zesel : 3700 Tongeren, Gravierstraat 88

Onderwerp akte : Oprichting

Uit een akte verleden voor het ambt van meester Dirk VANDERSTRAETEN, notaris met standplaats te Opglabbeek, op 14 oktober 2011, blijkt dat door de heer POUSSET Donald Hubert Leon, geboren te Bilzen, op 25 mei 1970, wonende te 3700 Tongeren, Gravierstraat 88, echtgenoot van mevrouw HARDY Viviane Marie Alberte Florence, een handelsvennootschap opgericht werd onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met als maatschappelijke benaming "YYVIDO Management", met zetel te 3700 Tongeren, Gravierstraat 88 en waarvan het kapitaal ¬ 18.600,00 bedraagt, verdeeld in 100 gelijke aandelen, zonder vermelding van nominale waarde.

Voomoemde oprichter, de heer POUSSET Donald, verklaart in te schrijven op alle honderd (100) aandelen, tegen de prijs van honderd zesentachtig euro (E 186,00) per aandeel en doet een inbreng in geldspeciën van achttien duizend zeshonderd euro (E 18.600,00).

Als vergoeding voor zijn inbreng in geldspeciën worden aan de oprichter, voornoemde heer POUSSET Donald, die verklaart te aanvaarden, de honderd (100) aandelen, waarop hij heeft ingeschreven, toegekend.

De oprichter, voornoemde heer POUSSET Donald, verklaart dat de aandelen, waarop hij heeft ingeschreven, volstort werden ten belope van dertienduizend vijfhonderd euro (¬ 13.500,00). Door de oprichter dient nog een bedrag van vijfduizend honderd euro (5.100,00) volstort te worden.

Gemeld bedrag is bij storting of overschrijving gedeponeerd op een bijzondere rekening geopend bij de BNP Panbas Fortis Bank, met zetel te 1000 Brussel, Warandeberg 3, op naam van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid in oprichting.

Het "bankattest", afgeleverd door voornoemde financiële instelling op 07 oktober 2011, wordt door de oprichter aan ondergetekende notaris overhandigd die het overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen zal bewaren.

De oprichter stelt de statuten van de vennootschap vast zoals hierna volgt (bij uittreksel).

-De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en, draagt de naam YYVIDO Management".

-De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3700 Tongeren, Gravierstraat 88.

-De vennootschap heeft als doel, dit zowel in België als daarbuiten:

-Het verlenen aan ondernemingen waarin zij deelneemt of niet deelneemt, aldan niet bezoldigd, van

technische, administratieve, financiële en commerciële bijstand, het verstrekken van adviezen en verlenen van diensten inzake studie, administratie, organisatie en handelsaangelegenheden, het opnemen van bestuurdersmandaten in de meest ruime zin genomen, aan derden.

-Managementactiviteiten van holdings : tussenkomen in het dagelijks bestuur, vertegenwoordigen van, bedrijven op grond van bezit van of controle over het maatschappelijk kapitaal, enz.

-Adviesbureaus op het gebied van public relations en communicatie. Verlenen van advies en praktische hulp aan de bedrijven i.v.m. public relations en communicatie.

-Arbitrage en bemiddeling tussen bedrijfsleiding en werknemers.

-Lease van intellectuele eigendom en vergelijkbare producten, met uitzondering van werken onder auteursrecht.

-Onderneming voor het verstrekken van organisatieontwikkeling  begeleiding en directie coaching.

-Verhuur en verkoop van roerende goederen, rollend materieel, decoratieve elementen, enz.

-Onderneming voor het beheer van eigen beleggingen en eigen vermogens.

-Onderneming in onroerende goederen, welke onder meer omvat de verwerving, de vervreemding, het, beheer, de uitbating, de valorisatie, de verkaveling, de ordening, de huur en de verhuur, het doen bouwen en: verbouwen, de procuratie, bouwpromotie, projectontwikkeling, onroerende leasing en roerende leasing.

-De participatie, onder welke vorm hef ook zij, in de oprichting, ontwikkeling, omvorming en controle van alle' ondernemingen, Belgische of buitenlandse, commerciële, financiële, industriële of andere; de verwerving van

Op de laatste btz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bijlèrRèigisch Sta tsbtad 28/10/2011= Anneïes cpn Monteur belgë

eender welke titels of rechten door middel van participatie, inbreng, onderschrijving, koop, aankoopoptie,' verhandeling, of op iedere andere wijze.

-Uitoefenen van bestuursmandaten in binnen en buitenlandse vennootschappen, al dan niet dochtervennootschappen.

-De vennootschap mag zich borgstellen en onroerende goederen in pand geven of hypothekeren voor verbintenissen door derde personen aangegaan.

-Zij mag eveneens al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand geven en aval verlenen in het voordeel van derden.

-Het optreden als tussenpersoon bij onderhandelingen door gehele of gedeeltelijke overname van aandelen : in de meest ruime betekenis, het deelnemen aan emissieverrichtingen van aandelen en vastrentende waarden door intekening, waarborg, plaatsing, verhandeling of anderszins, alsmede het verwezenlijken van om het even welke verrichting inzake portefeuille- of kapitaalbeheer.

-De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

-Het kapitaal van de vennootschap bedraagt achttien duizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) en is volledig geplaatst.

Het is vertegenwoordigd door honderd (100) gelijke aandelen zonder vermelding van waarde.

-De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot.

De zaakvoerder(s) isizijn bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemeNe vergadering bevoegd is.

Indien er meer dan één zaakvoerder is, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

Zijn er twee of meer dan twee zaakvoerders in functie dan vormen zij samen de zaakvoerdersraad. De besluiten van deze zaakvoerdersraad worden genomen met de gewone meerderheid der geldig uitgebrachte stemmen en dit ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde zaakvoerders.

Iedere zaakvoerder kan de vennootschap in en buiten rechte vertegenwoordigen.

De zaakvoerder kan bijzondere gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen.

Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd.

-De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de derde vrijdag van de maand juni om 18uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

-Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 01 januari van ieder jaar en eindigt op 31 december van hetzelfde jaar.

-Jaarlijks wordt van de nettowinst van de vennootschap ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze éénitiende van het kapitaal bedraagt. De aanwending van het saldo van de nettowinst wordt volledig overgelaten aan de beslissing van de algemene vergadering.

De oprichter verklaart

1.dat bij wijze van overgang, het eerste boekjaar begint op heden, 14 oktober 2011 en eindigt op 31 december 2012 met dien verstande dat het alle verrichtingen zal omvatten die sedert 01 juni 2011 voor rekening van de vennootschap in oprichting werden gedaan en dit bij toepassing van het artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen en dat aile in naam van de in oprichting zijnde vennootschap aangegane verbintenissen worden thans door de vennootschap uitdrukkelijk overgenomen en bekrachtigd;

2.dat de eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2013.

De oprichter verklaart zichzelf als niet-statutaire zaakvoerder te benoemen voor een onbepaalde duur, te rekenen vanaf heden, 14 oktober 2011, te weten : de heer POUSSET Donald Hubert Leon, geboren te Bilzen, op 25 mei 1970, wonende te 3700 Tongeren, Gravierstraat 88.

Tegelijk hiermee neergelegd :

uitgifte akte;

Getekend, notaris Dirk Vanderstraeten

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

22/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 17.06.2016, NGL 18.07.2016 16325-0023-012

Coordonnées
YYVIDO MANAGEMENT

Adresse
GRAVIERSTRAAT 88 3700 TONGEREN

Code postal : 3700
Localité : TONGEREN
Commune : TONGEREN
Province : Limbourg
Région : Région flamande