Z-WELFSEL

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : Z-WELFSEL
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 437.597.385

Publication

30/09/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 31.12.2013, NGL 29.09.2014 14602-0292-016
11/10/2013
ÿþi "

Voor behouc

aan hr

Belgis Staatsie

Mai wam 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MON IT = RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

04 -10- 2013 2 7 -09- 2013

BELGISCH STAATSBLAD IffligLT

(I"

11111f1~oM~~u~i~nuunn

iii esse*

Ondernemingsnr: 0437.597.385

Benaming (voluit) : Z-WELFSEL (verkort) :

Rechtsvorm naamloze vennootschap

Zetel (volledig adres) : Lillerheidestraat 51 B - 3910 Neerpelt

Onderwerp(en) akte ; Ontbinding -- in vereffeningstelling

Uit een akte verleden voor Meester Frank Goddeeris, geassocieerd notaris te Houthalen-Helchteren op negen september tweeduizend dertien, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "Z-WELFSELS", waarvan de zetel gevestigd is te 3910 Neerpelt, Lillerheidestraat

51, B ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0437.597,385 en BTW-plichtige onder nummer

E3E 0437.597,385, volgende besluiten met eenparigheid van stemmen heeft genomen:

EERSTE BESLISSING - Verslaggeving

De vergadering beslist de voorzitter te ontslaan van de voorlezing van het verslag opgesteld door de raad van

bestuur, houdende voorstel tot ontbinding van de vennootschap, en van het verslag opgemaakt door de

bedrijfsrevisor overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen,

BIJ het verslag van de raad van bestuur is een staat van activa en passiva gevoegd afgesloten per 30 juni 2013. De vergadering verklaart kennis te hebben genomen van gezegde verslagen en staat van activa en passiva, om er voorafgaandelijk dezer een afschrift van te hebben ontvangen.

Op 6 september 2013 heeft de bedrijfsrevisor overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen een verslag opgesteld.

De conclusies van dit verslag luiden letterlijk als volgt:

`Besluit

!n het kader van de procedure van vereffening, voorzien door het Wetboek van Vennootschappen, heeft de Raad van Bestuur van Z-WELFSEL NV, met maatschappelijke zetel te B - 3910 Neerpelt, Lillerheidestraat 51 13, een staat van actief en passief per 30 juni 2013 opgesteld zijnde minder dan drie maanden voor de Buitengewone Algemene Vergadering van de Aandeelhouders, op basis waarvan de ontbinding wordt voorgesteld, die rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal weergeeft van 14.902.957,12 EUR en een netto-passief van 43.619.777,24 EUR.

Inbaarheid van activa

De vennootschap heeft handelsvorderingen op derden die mogelljks niet inbaar zijn.

Volledigheid van passiva

De onderneming heeft een voorziening voor sociaal passief opgenomen, rekening houdende met de maximale bedragen die verschuldigd zijn aan de ontslagen werknemers en dit op basis van de door de personeelsleden ingediende schuldvorderingen. Wij hebben de volledigheid van deze schulden niet kunnen verifiëren. De financiële schulden op korte termïln werden opgenomen op datum van afsluiting van de financiële rekeningen in mei 2013, De mutaties die opgenomen werden op deze rekeningen na afsluiting werden niet verwerkt in de staat van actief en passief op datum van 30 juni 2013,

Er bestaat tevens een risico op onderschatting van de handelsschulden en van de schulden met betrekking tot belastingen en sociale lasten als gevolg van een gebrek aan administratieve organisatie en procedures van interne controle.

Op grond van de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, besluiten wij, dat de voormelde risico's met betrekking tot de inbaarheid van de vorderingen en met betrekking tot de volledigheid van de passiva, voor ons dermate belangnjke onzekerheden vormen dat wij geen gefundeerd oordeel kunnen geven omtrent de volledige, getrouwe en juiste weergave van de toestand van de vennootschap op datum van 30 juni 2013.

Tot slot vermelden wij dat geen inzicht hebben in het feit of de diverse schuldeisers hun toestemming verleend hebben met betrekking tot de deficitaire vereffening en merken wij op dat het bijzonder verslag van de Raad van Bestuur geen aanwijzingen bevat omtrent het deficitair karakter van de vereffening.

Ons verslag werd laattijdig afgeleverd vermits de definitieve boekhoudkundige staat van actief en passief op datum van 30 juni 2013, evenals de nodige verantwoordingsstukken, ons pas op datum van 5 september 2013 ter beschikking werden gesteld.

Er zijn geen andere inlichtingen die wij ter voorlichting van de aandeelhouders of derden onontbeerlijk achten, Hasselt, 6 september 2013

VAN HAVERMAET GROENWEGHE BEDRIJFSREVISOREN

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

1 , y

. "

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

BURG. VENN. O.V.V. CVBA Vertegenwoordigd door

Rudi ZEELMAEKERS Bedrijfsrevisor - Vennoot "

TWEEDE BESLISSING - Ontbinding

De vergadering beslist de ontbinding van de vennootschap en stelt haar in vereffening, te rekenen vanaf heden.

DERDE BESLISSING -- Kennisname ontslag bestuurders

De vergadering neemt kennis van het feit dat ingevolge de beslissing tot ontbinding die voorafgaat de

hiernavolgende bestuurders van rechtswege ontslagnemend zijn:

- de heer CUYVERS Bob, voornoemd;

- mevrouw DECKERS Caria Sylvie Josephine, wonende te 98000 Monaco, Quai Jean-Charles Rey 32.

- de naamloze vennootschap GALM PARTICIPATIES, met zetel te 3910 Neerpelt, Lillerheidestraat 51,

B, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0463.583.586, met als vast

vertegenwoordiger de heer CUYVERS Marc, voornoemd;

- de naamloze vennootschap ECHOBEL, met zetel te 3910 Neerpelt, Lillerheidestraat 51, B, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0401.294.443, met als vast vertegenwoordiger de heer CUYVERS Bob, voornoemd;

VIERDE BESLISSING  Benoeming vereffenaar - bezoldiging

De vergadering beslist één vereffenaar te benoemen.

Zij benoemt als vereffenaar : de cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "CIM", met zetel te 3200 Aarschot, Grensstraat 5A, en ingeschreven in het rechtspersonenregister van Leuven onder nummer 0536.666.059, die in het kader van deze vereffeningsopdracht vertegenwoordigd zal worden door mevrouw GIJSBRECHTS Christel Anne Marie Maurits, geboren te Aarschot, op 5 mei 1965, wonende te 3200 Aarschot, Grensstraat 5A.

De vergadering beslist dat de vereffenaar een vergoeding ontvangt voor de uitoefening van haar mandaat, volgens de offerte als bijlage.

De notaris wijst erop dat de vereffenaar overeenkomstig artikel 184 van het Wetboek van vennootschappen slechts in functie treedt nadat zijn benoeming door de bevoegde rechtbank van koophandel wordt bevestigd of gehomologeerd.

De vergadering verleent aile machten aan de hiervoor benoemde vereffenaar, om het verzoekschrift met het oog op het verkrijgen van de bevestiging of de homologatie van de benoeming van de vereffenaar of van de hierna benoemde plaatsvervangende vereffenaar in te dienen bij de rechtbank van koophandel tezamen met een boekhoudkundige staat van activa en passiva. De vergadering beslist dat desgevallend in dat verzoekschrift ook de bevestiging wordt gevraagd aan de rechtbank van de handelingen die de vereffenaar tussen vandaag en de bevestiging of homologatie door de rechtbank zou hebben gesteld in hoedanigheid van vereffenaar van de vennootschap.

VIJFDE BESLISSING  Machten van de vereffenaar

De vergadering stelt de machten van de vereffenaar als volgt vast

De vereffenaar heeft de meest uitgebreide macht voorzien in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van vennootschappen.

Hij mag de handelingen verrichten voorzien in artikel 187 van het Wetboek van vennootschappen, zonder dat hiervoor een voorafgaandelijke beslissing van de algemene vergadering nodig

Hij mag de hypotheekbewaarder ontslaan van de ambtshalve te nemen inschrijving, verzaken aan alle zakelijke rechten, voorrechten, hypotheken, rechtsvorderingen tot ontbinding, opheffing verlenen, met of zonder betaling, van alle bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, overschrijvingen, beslagen, elk verzet of andere belemmeringen.

De vereffenaar wordt ontslagen inventaris op te maken en mag zich houden aan de boeken van de vennootschap.

Hij mag onder zijn verantwoordelijkheid, voor bijzondere en bepaalde verrichtingen, een gedeelte van zijn machten overdragen aan één of meer lasthebbers voor de duur die hij vaststelt.

Behoudens bijzondere delegatie wordt de vennootschap geldig vertegenwoordigd voor alle handelingen door de vereffenaar.

De vereffenaar zat zich dienen te gedragen naar het voorschrift van artikel 189bis van het Wetboek van vennootschappen en bijgevolg in de zesde en de twaalfde maand van het eerste vereffeningsjaar een omstandige staat van de toestand van de vereffening moeten overzenden aan de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel. Deze omstandige staat dient onder andere de ontvangsten, de uitgaven en de uitkeringen te vernielden en dient aan te geven wat nog moet worden vereffend. Vanaf het tweede jaar van de vereffening dient deze omstandige staat slechts om het jaar aan de griffie overgezonden te worden.

De vereffenaar zal zich eveneens dienen te gedragen naar het voorschrift van artikel 190 Wetboek van vennootschappen en bijgevolg vooraleer de vereffening af te sluiten aan de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord moeten voorleggen.

ZESDE BESLISSING - volmacht formaliteiten

De vergadering verleent aan ondergetekende notaris alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake.

Homologatieprocedure vereffenaar

Bij bevel van de Kamer van Koophandel te Hasselt de dato zestien september tweeduizend dertien werd de benoeming van de aangestelde vereffenaar niet bevestigd en werd in toepassing van artikel 184 van het Wetboek van Vennootschappen door de rechtbank overgegaan tot benoeming van Meester 1. Roox, advocaat te 3500 Hasselt, Hasseluthdreef 12B bus 2 tot vereffenaar van Z-WELFSEL NV.

y .r " Voor- Luik ó Vervnln

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad



VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL,

Frank Goddeeris

Geassocieerd notaris

Tegelijk hiermee neergelegd:

- Expeditie van het verslagschrift van de buitengewone algemene vergadering.

Verslag van de raad van bestuur.

Revisoraal verslag.

Kopie van het vonnis

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/10/2013 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

i "

Voor behouc

aan hr

Belgis Staatsie

Mai wam 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MON IT = RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

04 -10- 2013 2 7 -09- 2013

BELGISCH STAATSBLAD IffligLT

(I"

11111f1~oM~~u~i~nuunn

iii esse*

Ondernemingsnr: 0437.597.385

Benaming (voluit) : Z-WELFSEL (verkort) :

Rechtsvorm naamloze vennootschap

Zetel (volledig adres) : Lillerheidestraat 51 B - 3910 Neerpelt

Onderwerp(en) akte ; Ontbinding -- in vereffeningstelling

Uit een akte verleden voor Meester Frank Goddeeris, geassocieerd notaris te Houthalen-Helchteren op negen september tweeduizend dertien, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "Z-WELFSELS", waarvan de zetel gevestigd is te 3910 Neerpelt, Lillerheidestraat

51, B ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0437.597,385 en BTW-plichtige onder nummer

E3E 0437.597,385, volgende besluiten met eenparigheid van stemmen heeft genomen:

EERSTE BESLISSING - Verslaggeving

De vergadering beslist de voorzitter te ontslaan van de voorlezing van het verslag opgesteld door de raad van

bestuur, houdende voorstel tot ontbinding van de vennootschap, en van het verslag opgemaakt door de

bedrijfsrevisor overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen,

BIJ het verslag van de raad van bestuur is een staat van activa en passiva gevoegd afgesloten per 30 juni 2013. De vergadering verklaart kennis te hebben genomen van gezegde verslagen en staat van activa en passiva, om er voorafgaandelijk dezer een afschrift van te hebben ontvangen.

Op 6 september 2013 heeft de bedrijfsrevisor overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen een verslag opgesteld.

De conclusies van dit verslag luiden letterlijk als volgt:

`Besluit

!n het kader van de procedure van vereffening, voorzien door het Wetboek van Vennootschappen, heeft de Raad van Bestuur van Z-WELFSEL NV, met maatschappelijke zetel te B - 3910 Neerpelt, Lillerheidestraat 51 13, een staat van actief en passief per 30 juni 2013 opgesteld zijnde minder dan drie maanden voor de Buitengewone Algemene Vergadering van de Aandeelhouders, op basis waarvan de ontbinding wordt voorgesteld, die rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal weergeeft van 14.902.957,12 EUR en een netto-passief van 43.619.777,24 EUR.

Inbaarheid van activa

De vennootschap heeft handelsvorderingen op derden die mogelljks niet inbaar zijn.

Volledigheid van passiva

De onderneming heeft een voorziening voor sociaal passief opgenomen, rekening houdende met de maximale bedragen die verschuldigd zijn aan de ontslagen werknemers en dit op basis van de door de personeelsleden ingediende schuldvorderingen. Wij hebben de volledigheid van deze schulden niet kunnen verifiëren. De financiële schulden op korte termïln werden opgenomen op datum van afsluiting van de financiële rekeningen in mei 2013, De mutaties die opgenomen werden op deze rekeningen na afsluiting werden niet verwerkt in de staat van actief en passief op datum van 30 juni 2013,

Er bestaat tevens een risico op onderschatting van de handelsschulden en van de schulden met betrekking tot belastingen en sociale lasten als gevolg van een gebrek aan administratieve organisatie en procedures van interne controle.

Op grond van de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, besluiten wij, dat de voormelde risico's met betrekking tot de inbaarheid van de vorderingen en met betrekking tot de volledigheid van de passiva, voor ons dermate belangnjke onzekerheden vormen dat wij geen gefundeerd oordeel kunnen geven omtrent de volledige, getrouwe en juiste weergave van de toestand van de vennootschap op datum van 30 juni 2013.

Tot slot vermelden wij dat geen inzicht hebben in het feit of de diverse schuldeisers hun toestemming verleend hebben met betrekking tot de deficitaire vereffening en merken wij op dat het bijzonder verslag van de Raad van Bestuur geen aanwijzingen bevat omtrent het deficitair karakter van de vereffening.

Ons verslag werd laattijdig afgeleverd vermits de definitieve boekhoudkundige staat van actief en passief op datum van 30 juni 2013, evenals de nodige verantwoordingsstukken, ons pas op datum van 5 september 2013 ter beschikking werden gesteld.

Er zijn geen andere inlichtingen die wij ter voorlichting van de aandeelhouders of derden onontbeerlijk achten, Hasselt, 6 september 2013

VAN HAVERMAET GROENWEGHE BEDRIJFSREVISOREN

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

1 , y

. "

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

BURG. VENN. O.V.V. CVBA Vertegenwoordigd door

Rudi ZEELMAEKERS Bedrijfsrevisor - Vennoot "

TWEEDE BESLISSING - Ontbinding

De vergadering beslist de ontbinding van de vennootschap en stelt haar in vereffening, te rekenen vanaf heden.

DERDE BESLISSING -- Kennisname ontslag bestuurders

De vergadering neemt kennis van het feit dat ingevolge de beslissing tot ontbinding die voorafgaat de

hiernavolgende bestuurders van rechtswege ontslagnemend zijn:

- de heer CUYVERS Bob, voornoemd;

- mevrouw DECKERS Caria Sylvie Josephine, wonende te 98000 Monaco, Quai Jean-Charles Rey 32.

- de naamloze vennootschap GALM PARTICIPATIES, met zetel te 3910 Neerpelt, Lillerheidestraat 51,

B, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0463.583.586, met als vast

vertegenwoordiger de heer CUYVERS Marc, voornoemd;

- de naamloze vennootschap ECHOBEL, met zetel te 3910 Neerpelt, Lillerheidestraat 51, B, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0401.294.443, met als vast vertegenwoordiger de heer CUYVERS Bob, voornoemd;

VIERDE BESLISSING  Benoeming vereffenaar - bezoldiging

De vergadering beslist één vereffenaar te benoemen.

Zij benoemt als vereffenaar : de cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "CIM", met zetel te 3200 Aarschot, Grensstraat 5A, en ingeschreven in het rechtspersonenregister van Leuven onder nummer 0536.666.059, die in het kader van deze vereffeningsopdracht vertegenwoordigd zal worden door mevrouw GIJSBRECHTS Christel Anne Marie Maurits, geboren te Aarschot, op 5 mei 1965, wonende te 3200 Aarschot, Grensstraat 5A.

De vergadering beslist dat de vereffenaar een vergoeding ontvangt voor de uitoefening van haar mandaat, volgens de offerte als bijlage.

De notaris wijst erop dat de vereffenaar overeenkomstig artikel 184 van het Wetboek van vennootschappen slechts in functie treedt nadat zijn benoeming door de bevoegde rechtbank van koophandel wordt bevestigd of gehomologeerd.

De vergadering verleent aile machten aan de hiervoor benoemde vereffenaar, om het verzoekschrift met het oog op het verkrijgen van de bevestiging of de homologatie van de benoeming van de vereffenaar of van de hierna benoemde plaatsvervangende vereffenaar in te dienen bij de rechtbank van koophandel tezamen met een boekhoudkundige staat van activa en passiva. De vergadering beslist dat desgevallend in dat verzoekschrift ook de bevestiging wordt gevraagd aan de rechtbank van de handelingen die de vereffenaar tussen vandaag en de bevestiging of homologatie door de rechtbank zou hebben gesteld in hoedanigheid van vereffenaar van de vennootschap.

VIJFDE BESLISSING  Machten van de vereffenaar

De vergadering stelt de machten van de vereffenaar als volgt vast

De vereffenaar heeft de meest uitgebreide macht voorzien in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van vennootschappen.

Hij mag de handelingen verrichten voorzien in artikel 187 van het Wetboek van vennootschappen, zonder dat hiervoor een voorafgaandelijke beslissing van de algemene vergadering nodig

Hij mag de hypotheekbewaarder ontslaan van de ambtshalve te nemen inschrijving, verzaken aan alle zakelijke rechten, voorrechten, hypotheken, rechtsvorderingen tot ontbinding, opheffing verlenen, met of zonder betaling, van alle bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, overschrijvingen, beslagen, elk verzet of andere belemmeringen.

De vereffenaar wordt ontslagen inventaris op te maken en mag zich houden aan de boeken van de vennootschap.

Hij mag onder zijn verantwoordelijkheid, voor bijzondere en bepaalde verrichtingen, een gedeelte van zijn machten overdragen aan één of meer lasthebbers voor de duur die hij vaststelt.

Behoudens bijzondere delegatie wordt de vennootschap geldig vertegenwoordigd voor alle handelingen door de vereffenaar.

De vereffenaar zat zich dienen te gedragen naar het voorschrift van artikel 189bis van het Wetboek van vennootschappen en bijgevolg in de zesde en de twaalfde maand van het eerste vereffeningsjaar een omstandige staat van de toestand van de vereffening moeten overzenden aan de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel. Deze omstandige staat dient onder andere de ontvangsten, de uitgaven en de uitkeringen te vernielden en dient aan te geven wat nog moet worden vereffend. Vanaf het tweede jaar van de vereffening dient deze omstandige staat slechts om het jaar aan de griffie overgezonden te worden.

De vereffenaar zal zich eveneens dienen te gedragen naar het voorschrift van artikel 190 Wetboek van vennootschappen en bijgevolg vooraleer de vereffening af te sluiten aan de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord moeten voorleggen.

ZESDE BESLISSING - volmacht formaliteiten

De vergadering verleent aan ondergetekende notaris alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake.

Homologatieprocedure vereffenaar

Bij bevel van de Kamer van Koophandel te Hasselt de dato zestien september tweeduizend dertien werd de benoeming van de aangestelde vereffenaar niet bevestigd en werd in toepassing van artikel 184 van het Wetboek van Vennootschappen door de rechtbank overgegaan tot benoeming van Meester 1. Roox, advocaat te 3500 Hasselt, Hasseluthdreef 12B bus 2 tot vereffenaar van Z-WELFSEL NV.

y .r " Voor- Luik ó Vervnln

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad



VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL,

Frank Goddeeris

Geassocieerd notaris

Tegelijk hiermee neergelegd:

- Expeditie van het verslagschrift van de buitengewone algemene vergadering.

Verslag van de raad van bestuur.

Revisoraal verslag.

Kopie van het vonnis

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/10/2013 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

03/10/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 06.09.2013, NGL 30.09.2013 13608-0324-046
20/06/2013
ÿþMod Word 11.1

Rechtsvorm : NV

Zetel : Donderslagweg 25, 3530 Houthalen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Zetelverplaatsing van de firma Z-Welfsels NV

De Raad van Bestuur dd. 02/06/2013 heeft beslist dat de maatschappelijke zetel van Z-Welfsels dient te

worden verplaatst naar Lillerheidestraat 51, B - 3910 Neerpelt, Tel 011-64.00.41.

Is vandaag ook de maatschappelijke zetel van Vaheja N.V.

Bob Cuyvers

Gedelegeerd Bestuurder

fl ."

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

I 1 1 1 1 tl 11 1 1 181 1 1 1 1 1

Ondernemingsnr : 0437.597.385

Benaming

(voluit) : Z-Welfsels

(verkort) :

RECHTBANK VAN KOOPFIA.t.Ua

1 1-06- 2013

ipPdffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

08/05/2013 : HA073309
27/02/2013 : HA073309
14/08/2012 : HA073309
30/04/2012 : HA073309
16/06/2011 : HA073309
23/07/2010 : HA073309
08/06/2010 : HA073309
25/08/2009 : HA073309
30/07/2009 : HA073309
08/06/2009 : HA073309
05/09/2007 : HA073309
26/06/2007 : HA073309
04/06/2007 : HA073309
21/10/2005 : HA073309
19/08/2005 : HA073309
16/06/2005 : HA073309
03/06/2005 : HA073309
10/06/2004 : HA073309
02/06/2004 : HA073309
02/09/2003 : HA073309
12/06/2003 : HA073309
04/06/2003 : HA073309
15/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 31.12.2014, NGL 10.09.2015 15582-0500-013
08/06/2001 : HA073309
03/04/2001 : HA073309
30/05/2000 : HA073309
26/11/1999 : HA073309
03/06/1998 : HA73309
01/01/1997 : HA73309
01/01/1995 : HA73309
01/01/1993 : HA73309
13/06/1992 : HA73309
01/01/1992 : HA73309
30/06/1989 : HA73309

Coordonnées
Z-WELFSEL

Adresse
LILLERHEIDESTRAAT 51B 3910 NEERPELT

Code postal : 3910
Localité : NEERPELT
Commune : NEERPELT
Province : Limbourg
Région : Région flamande