ZAKEN- EN IMMOKANTOOR GOFFIN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ZAKEN- EN IMMOKANTOOR GOFFIN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 507.708.292

Publication

29/12/2014
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

23-12-2014

Griffie

*14313254*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0507708292

Ondernemingsnummer :

(voluit) :

Benaming

Zaken- en Immokantoor GOFFIN

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Uit een akte verleden voor notaris Simon VREVEN te Hoeselt de dato negentien december tweeduizend veertien, nog te registreren, blijkt dat als volgt een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht:

1/ Identiteit der oprichters:

A) De heer GOFFIN Wim Gabriëlle Jozef, geboren te Hasselt op drie mei negentienhonderd tweeëntachtig, ongehuwd, wonende te 3730 Hoeselt, Bergstraat 24.

B) De heer GOFFIN Frans Maria Justin Michaël, geboren te Romershoven op achtentwintig september negentienhonderd negenenveertig, echtgenoot van mevrouw FORTRY Mireille Rachel, geboren te Nieuwpoort op twee oktober negentienhonderd zesenvijftig, wonende te 3730 Hoeselt, Bergstraat 24.

Gehuwd onder het wettelijk stelsel der gemeenschap ingevolge huwelijkscontract verleden voor notaris Luc Tuerlinckx te Bilzen, vervangende zijn ambtgenoot notaris Eric Nartus te Hoeselt, wettelijk belet, op twee december negentienhonderd achtenzeventig, niet gewijzigd tot op heden. 2/ Rechtsvorm: Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid.

3/ Naam:  Zaken- en Immokantoor GOFFIN .

4/ Zetel: 3730 Hoeselt, Dorpsstraat 30

5/ Doel: De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, of door deelname van dezen:

I. - de bemiddeling in bankdiensten, beleggingsdiensten en kredieten in hoedanigheid van

bankagent, alsmede alle verrichtingen en alle diensten die daarmee gepaard gaan of die behoren tot de gebruikelijke activiteit van de bankagent;

- de bemiddeling in verzekeringen;

- deelnemen in alle andere vennootschappen die een gelijkaardig of aanverwant doel nastreven of die bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel, doch met uitdrukkelijke uitzondering voor wat betreft het optreden als zelfstandige bank- of spaarbankagent waarvoor een absolute exclusiviteit geldt;

II. De uitoefening voor rekening van derden van de activiteit van vastgoedmakelaar:

- De activiteiten van bemiddelaar met het oog op verkoop, aankoop, ruil, verhuring of afstand van onroerende goederen, onroerende rechten of handelsfondsen alsmede de activiteiten van verhuurder van goederen of rechten, ofwel syndicschap van onroerende goederen in mede-eigendom. Het beheer van residentieel onroerend goed voor een vast bedrag of op contractbasis, en het beheer van niet-residentieel onroerend goed voor een vast bedrag of op contractbasis. De vennootschap zal bij uitoefening van haar activiteit de wet en de beginselen van waardigheid en discretie, inherent aan de uitoefening van het beroep van vastgoedmakelaar, zoals vastgesteld door de bevoegde instanties, eerbiedigen.

III. De onderneming in roerende en onroerende goederen, welke onder meer omvat:

- de aan- en verkoop van onroerende goederen, het bouwrijp maken van terreinen, het bebouwen

ervan met woningen en appartementen met het oog op de tekoopstelling, het verwerven, verbeteren,

Onderwerp akte :

Dorpsstraat 30 3730 Hoeselt

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

inrichten, bezitten en beheren van onroerende goederen van alle aard; het verkavelen, het verhuren en ter beschikking stellen onder alle vormen van alle onroerende goederen van alle bestemmingen; - adviesverlening inzake onroerende goederen en onroerende beleggingen

- het beheer van onroerend vermogen en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, alsmede alle herstellingen die rechtstreeks met dit doel in verband staan en die van die aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen, zoals het onderhoud, de ontwikkeling, de verfraaiiing, de aan- en verkoop, de huur en verhuring van deze goederen, alsmede de borgstelling voor de goede afloop van verbintenissen voor derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen;

- het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaand of nog op te richten vennootschappen;

- het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participatie of investering; - het verlenen van diensten van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur;

- het optreden als tussenpersoon bij onderhandelingen door gehele of gedeeltelijke overname van aandelen; in de meest ruime betekenis, het deelnemen aan emissieverrichtingen van aandelen en vastrentende waarden door intekening, waarborg, plaatsing, verhandeling of anderszins, alsmede het verwezenlijken van om het even welke verrichtingen inzake portefeuille en kapitaalbestuur; - het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa

IV. Projectontwikkeling

Het leveren van diensten en projectmanagement, waaronder het uitvoeren van haalbaarheidsstudies, het opstellen of het laten opstellen van ontwerpen, plannen en beschrijvingen die in bestekken moeten worden ingelast, het voorbereiden van documenten voor offerteaanvragen, met inbegrip van contractvoorwaarden, het geven van adviezen op technisch vlak, het beheer van uitvoering van werken, het waarmerken van betalingsaanvragen, het vaststellen van gebreken, het nemen van maatregelen indien er zich omstandigheden zouden voordien die stipte uitvoering van werken in het gedrang brengen, het uitvoeren van inspecties en keuringen, het verlenen van bijstand bij voorlopige en definitieve opleveringen.

Verder heeft de vennootschap in het algemeen tot doel:

- de opbouw van eigen roerend en onroerend vermogen, onder meer door het beheer, de aankoop, de verkoop, de uitwisseling, de commissie, de makelaardij, de huur, de erfpacht, de verhuur, de bouw, de exploitatie, de valorisering, de verdeling, de zaakwaarneming van onroerende goederen, van welke aard deze ook zijn;

- alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel, en dit in de ruimste zin genomen en op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt acht. De vennootschap mag zich voor andere vennootschappen en voor fysieke personen borg stellen, aval verlenen, voorschotten en/of kredieten toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken.

- optreden als bestuurder of als vereffenaar en het uitoefenen van mandaten in andere vennootschappen en het uitoefenen van functies welke rechtstreeks of onrechtstreeks met haar maatschappelijk doel verband houden;

- Op algemene wijze mag zij allerhande commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren, welke rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel. Deze opsomming is niet beperkend.

6/ Maatschappelijk kapitaal: Het kapitaal bedraagt TWINTIGDUIZEND EURO (¬ 20.000,00). Het is vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/honderdste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Alle aandelen zijn door de oprichters ingeschreven a pari in speciën. De honderd (100) aandelen werden als volgt onderschreven:

- De heer GOFFIN Wim heeft het kapitaal onderschreven tot beloop van tienduizend euro (¬ 10.000,00) en heeft te dien einde ingeschreven op vijftig (50) aandelen

- De heer GOFFIN Frans heeft met gemeenschapsgelden het kapitaal onderschreven tot beloop van tienduizend euro (¬ 10.000,00) en heeft te dien einde ingeschreven op vijftig (50) aandelen Totaal: honderd (100) aandelen.

Elk der aandelen zijn volledig volgestort.

Aan de heer Wim Goffin werden bijgevolg vijftig (50) aandelen toegekend.

Aan de huwelijksgemeenschap Frans Goffin-Fortry Mireille werden bijgevolg de vermogensrechten over vijftig (50) aandelen toegekend. De lidmaatschapsrechten van deze vijftig (50) aandelen werden evenwel toegekend aan de heer Frans Goffin.

7/ Aanvang en duur: onbeperkte tijd, vanaf het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

8/ Bestuur en vertegenwoordiging:

Artikel negen - BESTUUR

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerder(s), natuurlijke personen of rechtspersonen, vennoten of niet.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt aangesteld, benoemt deze onder haar vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Artikel tien - BEVOEGDHEDEN

* Indien er meerdere zaakvoerders zijn, vormen zij het college der zaakvoerders. Dit college kan slechts geldig beraadslagen indien de helft van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is. De beslissingen worden genomen met de meerderheid van de aanwezige of vertegenwoordigde leden, en bij onthouding van één of meerdere onder hen met de meerderheid van de andere zaakvoerders. Bij staking van stemmen, wordt het voorstel verworpen. Iedere zaakvoerder mag volmacht geven aan een andere zaakvoerder om hem te vertegenwoordigen en in zijn plaats rechtsgeldig te stemmen op een vergadering van dit college.

* Indien er meerdere zaakvoerders zijn, zal elke zaakvoerder, afzonderlijk handelend, de bevoegdheid hebben om alle akten die nodig of nuttig zijn voor het bereiken van het doel, te verrichten, met uitzondering van diegene die de wet voorbehoudt aan de algemene vergadering. Zij kunnen de vennootschap vertegenwoordigen ten aanzien van derden en in rechte, als eiser of als verweerder.

De zaakvoerders samen handelend kunnen een deel van hun bevoegdheden ten titel van bijzondere volmacht aan een derde persoon van hun keuze overdragen.

Ingeval er slechts één zaakvoerder is, zal hij de bovengenoemde machten uitoefenen en kan hij dezelfde bevoegdheidsoverdrachten doen.

9/ Reserves - winstverdeling

Jaarlijks wordt van de netto-winst een bedrag van ten minste één/twintigste afgenomen voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds één/tiende van het kapitaal heeft bereikt.

De overige winst krijgt de bestemming die de jaarvergadering haar zal geven beslissend bij meerderheid van stemmen op voorstel van de zaakvoerder(s).

10/ Maatschappelijk boekjaar: Eén januari  éénendertig december van hetzelfde jaar

Het eerste boekjaar gaat in op één januari tweeduizend vijftien en eindigt op éénendertig december tweeduizend vijftien.

11/ Jaarvergadering: de tweede maandag van de maand juni om negentien uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is, zal de vergadering de eerstvolgende werkdag gehouden worden.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in juni tweeduizend zestien.

12/ Benoeming: Werden benoemd tot niet-statutaire zaakvoerders en dit voor de duur van de vennootschap:

a) de heer GOFFIN Wim Gabriëlle Jozef, geboren te Hasselt op drie mei negentienhonderd tweeëntachtig, wonende te 3730 Hoeselt, Bergstraat 24;

b) de heer GOFFIN Frans Maria Justin Michaël, geboren te Romershoven op achtentwintig september negentienhonderd negenenveertig, wonende te 3730 Hoeselt, Bergstraat 24. Bijzondere volmacht

Bijzondere volmacht wordt verleend met macht van indeplaatsstelling aan de heer Eric Haenen, verbonden aan de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "HS&P" te 3590 Diepenbeek, Steenweg 172, aan wie de macht verleend wordt om de nodige formaliteiten te vervullen voor de inschrijving van de vennootschap bij de B.T.W.-administratie, de Kruispuntbank voor Ondernemingen en het ondernemingsloket.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL, afgeleverd vóór de formaliteit van de registratie met als enig doel de neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel met het oog op de verkrijging van de rechtspersoonlijkheid.

Tegelijk hiermee neergelegd:

expeditie der akte.

05/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 13.06.2016, NGL 30.08.2016 16537-0153-015

Coordonnées
ZAKEN- EN IMMOKANTOOR GOFFIN

Adresse
DORPSSTRAAT 30 3730 HOESELT

Code postal : 3730
Localité : HOESELT
Commune : HOESELT
Province : Limbourg
Région : Région flamande