ZENDEN KLIMAATTECHNIEK

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ZENDEN KLIMAATTECHNIEK
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 836.702.994

Publication

22/07/2014
ÿþMW Wuxi 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

RECHTBANK van KOOPNAmr-,." ,

te ANTWERPEN

10 JULI 2014

álieaSSELT

Ondememingsnr : 0836.702.994

Benaming

(voluit) : Zenden Klimaattechniek

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Klein-Siberiëstraat 1C, te 3900 Overpest

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag

De bijzondere algemene vergadering der aandeelhouders heeft op 5 februari 2014 met éénparigheid van stemmen besloten om :

- het ontslag van de besloten vennootschap naar Nederlands recht Hiretec, met zetel te 3133 AZ Vlaardingen (Nederland), Kreekweg 22, ingeschreven in het handelsregister van de kamer van koophandel voor Rotterdam, onder nummer 24257292 en met als vaste vertegenwooridger, de heer Gerrit van der Kooij,, wonende te 3069 Rotterdam (Nederland), Hertshoomvaren 11 als zaakvoerder te aanvaarden vanaf 31 december 2013. Er zal kwijting worden verleend in de jaarveragedering van 2014,

Klimaservice BV, met als vaste vertegenwoordiger,

de heer Peter van As

zaakvoerder

1111111011J111111.1fitill111111

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

30/12/2014 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
30/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 30.06.2013, NGL 29.07.2013 13354-0359-014
15/06/2011
ÿþOndernemingsnr : ., b "3 G o -5 - \

Benaming : ZENDEN KLIMAATTECHNIEK

(voluit)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Klein-Siberiëstraat 1C

3900 Overpeft

Onderwerp akte : BVBA: oprichting - benoeming

Uit een akte verleden voor notaris Raf Van der Veken te Belsele - Sint-Niklaas op 17 mei 2011, geregistreerd vier rollen, een verwijzing te Sint-Niklaas I op 23 mei 2011. Boek 576 blad 22 vak 4. Ontvangen vijfentwintig euro. De ontvanger (getekend) Vertongen, blijkt hetgeen volgt :

1. Vorm - Naam : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ZENDEN KLIMAATTECHN1EK".

2. Zetel : Klein-Siberiëstraat 1C, 3900 Overpelt.

3. Duur : De vennootschap werd opgericht voor onbeperkte duur met ingang vanaf de neerlegging van het uittreksel van de stichtingsakte op de griffie van de Rechtbank van Koophandel.

4. Vennoten:

-De besloten vennootschap naar Nederlands recht HIRETEC met zetel te 3133 AZ Vlaardingen (Nederland), Kreekweg 22, ingeschreven in het handelsregister van de kamer van koophandel voor Rotterdam, onder nummer 24257292.

-De besloten vennootschap naar Nederlands recht KLIMASERVICE, met zetel te 3171 PD Poortugaal (Nederland), Kamperfoelie 59, ingeschreven in het handelsregister van de kamer van koophandel voor Rotterdam, onder nummer 24370066.

5. Maatschappelijk kapitaal : Het kapitaal, volledig geplaatst, bedraagt 18.600 euro, vertegenwoordigd door 100 aandelen zonder nominale waarde.

6. Samenstelling van het maatschappelijk kapitaal : Speciën.

7. Boekjaar : Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december daarna. Het eerste boekjaar zal lopen tot 31 december 2012.

8. Reserves - winstverdeling : Het saldo van de resultatenrekening, na aftrek van alle kosten, nodige provisies en afschrijvingen, vomit het resultaat van het boekjaar van de vennootschap.

Van het positief resultaat van het boekjaar, na aanrekening van eventuele overgedragen verliezen, zal jaarlijks ten minste vijf ten honderd voorafgenomen worden, voor de samenstelling van het wettelijk reservefonds. Deze voorafname is niet meer verplicht wanneer dit reservefonds een tiende van het kapitaal bereikt.

Het overschot wordt in beginsel onder de vennoten verdeeld, tenzij de algemene vergadering, op voorstel van de zaakvoerder(s) beslist dat dit saldo voor het geheel of voor een gedeelte een andere bestemming zal krijgen en onder meer aangewend zal worden voor het vormen van een buitengewoon reservefonds of het overbrengen naar het volgend boekjaar.

9. Bestuur : De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten, te benoemen door de vennoten bij de oprichting, of na de oprichting door de algemene vergadering.

Werden aangesteld tot gewone niet-statutaire zaakvoerders van de vennootschap, voor onbepaalde duur. -de besloten vennootschap Hiretec, voornoemd, met als vaste vertegenwoordiger, de heer Gerrit van der Kooij, wonende te 3069 Rotterdam (Nederland), Hertshoomvaren 11;

-de besloten vennootschap Klimaservice, voornoemd, met als vaste vertegenwoordiger, de heer Peter van As, wonende te 3171 PD Poortugaal (Nederland), Kamperfoelie 59.

De zaakvoerder, of iedere zaakvoerder apart indien er meerdere zijn, kan alleen handelen en heeft de meest uitgebreide macht om in naam van de vennootschap op te treden en alle daden van beschikking en bestuur te stellen welke niet uitdrukkelijk door de wet aan de algemene vergadering der vennoten zijn voorbehouden. Ieder zaakvoerder is bevoegd om de vennootschap te vertegenwoordigen tegenover derden en in rechte, als eiser of verweerder.

Door de zaakvoerder(s) mogen welbepaalde bevoegdheden voor daden van dagelijks bestuur overgedragen worden aan elke persoon die daartoe bekwaam geacht wordt.

Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd tot een algemene vergadering hierover anders beslist.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden le vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Luik B

mod 2.1

bel

Be Sta

" 11088846"

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

0 1-06- 2011

HASEiL'Ilr~il

e

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/06/2011 - Annexes du Moniteur belge

motl 2.1

Voorbehouden aan }jet Belgisch Staatsblad

10. Commissarissen : -

11. De vennootschap heeft tot doel zowel in België als in het buitenland, alle verrichtingen die algemeen genomen op een of andere wijze verband houden met :

-De groot- en kleinhandel in verkoop en verhuur van installaties, machines, apparaten en bijhorende artikelen inzake koeltechniek, klimaatregeling en ventilatie,

-Het fungeren als tussenpersoon in de handel,

-De reparatie en het onderhoud van installaties, machines, apparaten en bijhorende artikelen inzake koeltechniek, klimaatregeling en ventilatie,

-Met betrekking tot hetgeen voorafgaat de studie, de uitvoering en de coördinatie van diverse projecten,

-Het fungeren als tussenpersoon in de handel,

-De aan- en verkoop, het huren en verhuren van alle onroerende goederen, alsmede het beheer, de ontwikkeling, valorisatie en uitbating van gebouwen en gronden, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap mag ook de functie van zaakvoerder, bestuurder of vereffenaar uitoefenen in vennootschappen waarin zij aandeelhouder is.

In het algemeen zal de vennootschap, zowel in België als in het buitenland, alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken of uit te breiden.

«12. Jaarvergadering : De jaarvergadering zal gehouden worden op de vierde vrijdag van de maand juni om zestien uur op de zetel-van de vennootschap of op elke andere plaats in de uitnodiging bepaald, en voor de eerste maal in 2013.

Er zijn geen speciale voorwaarden voor toelating tot de vergadering en voor de uitoefening van het stemrecht.

13. Ondergetekende notaris bevestigt de storting van 18.600,00 euro voor de vennootschap in oprichting bij BNP Paribas Fortis.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/06/2011 - Annexes du Moniteur belge

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL.

Notaris Raf Van der Veken.

Tegelijk hiermee neergelegd : expeditie van de oprichtingsakte.



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

23/02/2016 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
ZENDEN KLIMAATTECHNIEK

Adresse
KLEIN-SIBERIESTRAAT 1C 3900 OVERPELT

Code postal : 3900
Localité : OVERPELT
Commune : OVERPELT
Province : Limbourg
Région : Région flamande