ZENZONE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ZENZONE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 837.375.264

Publication

28/03/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 21.03.2014, NGL 24.03.2014 14072-0462-009
11/07/2011
ÿþ Mut 2.1

JI-4[fl [ In dé' bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

X11106843"

1

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

Li sri t-

Ondernemingsnr : cue . -N V À

Benaming

(voluit) : ZENZONE

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3500 Hasselt, Luikersteenweg 18 (bus 1)

Onderwerp akte : Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden door Meester Filip JUNJUS, notaris te Hasselt (Kiewit), op 27 juni 2011, te registreren, dat :

De heer PAUWELS Hans Jozef Blondine, zelfstandige, geboren te Asse op 28 mei 1969, wonende te 3500 Hasselt, Luikersteenweg 18 (bus 1), een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht voor onbepaalde duur ais volgt:

Naam: ZENZONE

Maatschappelijke zetel.: 3500 Hasselt, Luikersteenweg 18 (bias 1)

Doel :De vennootschap heeft tot doel, voor eigen rekening als voor rekening van derden, zowel in België als in het buitenland .:

A/Managementactiviteiten van en voor holdings en andere ondernemingen; het tussenkomen in het dagelijks bestuur, het vertegenwoordigen van bedrijven op grond van het bezit van of controle over het maatschappelijk kapitaal en andere; het op lange termijn aanhouden van aandelen afkomstig van verschillende andere bedrijven

uit verscheidene economische sectoren. .

8/Studie-, organisatie- en raadgevend bureau inzake public relations, communicatie en informatie en inzake alle? financiële-, handels-, bedrijfseconomische, sociale, informatica- of automatiseringsaangelegenheden met inbegrip van alle handelingen die verband houden met advies, documentatie en publicatie over juridische, sociale, economische, financiële, technische, organisatorische of administratieve problemen; adviesbureau op het gebied van bedrijfsbeheer, op het gebied van bedrijfsvoering en op het gebied van marktonderzoek, verkoopbevordering en de ontwikkeling van nieuwe producten; verlenen van adviezen en hulp aan het bedrijfsleven en de overheid op het gebied van planning, organisatie, efficiëntie en toezicht, het verschaffen van informatie aan de bedrijfsleiding, enzovoort; algemene audit-activiteiten; berekenen van de kosten en baten van de voorgestelde maatregelen op het gebied van planning, organisatie, efficiëntie, enzovoort, met inbegrip van advies, training, coaching en alle vormen van opleiding met betrekking tot marketing, communicatie, veiligheid, kwaliteit en kwaliteitsprocessen:

C/Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en het beheren van een roerend patrimonium; aile verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aan- en verkoop, de huur en verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, kasbons, staatsfondsen; het beheren van beleggingen en participaties in (dochter)vennootschappen, het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participaties of investeringen; het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk zijn voorbehouden aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondememingen; het beleggen en beheren van pensioengelden en het doen van pensioenuitkeringen, het aangaan van lijfrente-overeenkomsten en pensioenverplichtingen, het oprichten van en aangesloten zijn bij pensioenfondsen en/of andere fondsen ten behoeve van de werknemers van de vennootschap en van groepsvennootschappen, daaronder begrepen de directieleden; het waarnemen van alle bestuurs- en controleopdrachten, het uitoefenen van opdrachten, mandaten en functies welke direct of indirect met haar maatschappelijk doel verband houden.

Op de laatste btz, van tuikBB vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

'Verso: Naam en handtekening:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

D/Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en het beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; evenals alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer en op het productief maken van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten.

El Onderneming voor de projectontwikkeling van, handel in en de verhuring van onroerende goederen voor eigen rekening als voor rekening van derden; de activiteiten van immobiliënmakelaar, met inbegrip van de waardebepalingen en de plaatsbeschrijving.

F/ De in- en uitvoer, groot-en kleinhandel, opslag en distibutie onder al haar vormen, de handel als consignataris, commissionair, makelaar of anderszins, kortom de handel in al haar vormen in_ evenals de huur en verhuur van alle goederen, machines, toestellen, waren en produkten in de handel, waaronder ondermeer decoratie-artikelen.

Alle hierboven opgegeven omschrijvingen dienen in de meest ruime zin van het woord te worden opgevat.

De vennootschap mag in België en in het buitenland aile commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel.

Zij mag eveneens belangen hebben bij wijze van inbreng, inschrijving of anderszins, in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven, of waarvan het doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen.

Zij mag zich borg stellen of aval verlenen, voorschotten en krediet toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken.

De vennootschap kan ook de functie van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen

Geplaatst Kapitaal: Het geplaatste kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00), vertegenwoordigd door honderd zesentachtig aandelen, zonder vermelding van waarde, die elk één/honderdzesentachtigste (1 /186ste) van het kapitaal vertegenwoordigen, in geld onderschreven door de oprichter.

Elk aandeel is volstort. De vennootschap heeft aldus 18.600 Euro tot haar beschikking. De volstorting overeenkomstig artikel 224 van het wetboek van vennootschappen op een bijzondere rekening werd aan de instrumenterende notaris aangetoond door BNP Paribas Fortis (agentschap Hasselt-Kermt) zoals blijkt uit het bewijs van deponering, verstrekt door de voormelde bank, op 27 juni 2011

Boekjaar : Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één oktober van elk jaar en eindigt op dertig september van het daaropvolgende jaar; het eerste boekjaar zal worden afgesloten op dertig september tweeduizend en twaalf.

Reserves; verdeling van de winst:

Jaarlijks wordt van de nettowinst vijf ten honderd voorafgenomen tot vorming van het wettelijk reservefonds. Deze voorafneming is niet meer verplichtend wanneer het reservefonds tien ten honderd van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

Het overschot wordt ter beschikking gesteld van de vergadering die, op voorstel van de zaakvoerder, de bestemming ervan bepaalt, mits naleving van de toepasselijke bepalingen van de vennootschappenwet.

De uitbetaling van de dividenden heeft plaats op het tijdstip en op de plaats vastgesteld door de zaakvoerder Saldo na vereffening:

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, worden de netto-activa onder de vennoten verdeeld, in verhouding met het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd.

Indien niet alle aandelen in gelijke verhouding werden volgestort zullen de vereffenaars, alvorens tot de verdeling over te gaan, het evenwicht herstellen door alle aandelen op volledig gelijke voet te plaatsen, hetzij door opvragingen van bijkomende stortingen ten laste van de aandelen die onvoldoende werden volgestort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen in geld of effekten ten voordele van de aandelen die in een groter gedeelte werden volgestort.

Voor-..

,etrehoir en

aan het

Belgisch

Staatsblad

"

Het saldo wordt evenredig onder alle aandelen verdeeld

Jaarvergadering: leder jaar wordt de jaarvergadering gehouden op de derde vrijdag van de maand maart om achttien uur (voor het eerst in 2013)

Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag, dan heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag, op hetzelfde uur.

Wanneer de vennootschap slechts een vennoot telt, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend. Hij kan die niet overdragen.

Wanneer de vennootschap meerdere vennoten telt, kan elke vennoot zijn stem uitbrengen, hetzij persoonlijk, hetzij door een lasthebber, al dan niet vennoot en drager van een schriftelijk volmacht. De volmachten moeten worden voorgelegd aan de algemene vergadering, om aangehecht te worden aan de notulen van de vergadering.

Schriftelijk stemmen is toegelaten. In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht, naast elk punt van de agenda de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard" of "verworpen", gevolgd door de handtekening. Deze brief wordt aangetekend aan de vennootschap toegezonden en moet ten laatste voor de vergadering op de zetel besteld zijn.

Bestuur:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten, benoemd door de algemene vergadering voor de door haar te bepalen duur en steeds door de algemene vergadering afzetbaar.

Indien een rechtspersoon benoemd wordt als zaakvoerder dient deze overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen een natuurlijke persoon als vaste vertegenwoordiger aan te duiden, belast met de uitvoering van deze opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

De zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is, en met inachtname van de wettelijke regeling inzake het tegenstrijdig belang.

Vertegenwoordiging

De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder, met inachtname van de wettelijke regeling inzake het tegenstrijdig belang.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, zullen zij hetzij alleen hetzij gezamenlijk of als college optreden, zoals bepaald door de algemene vergadering.

Bijzondere volmachten

De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geooroofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerder in geval van overdreven volmacht.

* Werd benoemd tot zaakvoerder voor een onbepaalde duur : de heer Hans Pauwels, voornoemd.

* Er werd geen commissaris benoemd.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

notaris F. Junius

tegelijk neergelegd : de expeditie van de akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz. van Luik 6 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

19/06/2015
ÿþmod 11.1

,1 ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

(verkort) :

fECHTBANKvan KOOPHANDEL

te ANTWERPEN, afdeling HASSELT

10 JUNI 2045

Griffie

Ondememingsnr: 0837.375.264 Benaming (voluit) : ZENZONE

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Luikersteenweg 18, bus 1

3500 Hasselt

Onderwerp akte :Statutenwijziging

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt en gesloten door meester Annelies WYLLEMAN, geassocieerd notaris in de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap; met beperkte aansprakelijkheid Wylleman  Van de Keere  Van Maelzaeke Geassocieerde; Notarissen, met zetel te Evergem-Sleidinge, Sleidinge-Dorp 102, op 3 juni 2015, nog te registreren dat de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Zenzone" is bijeengekomen en dat volgende beslissingen genomen werden met! éénparigheid van stemmen:

Eerste besluit: Wijziging van het maatschappelijk doel

a) Voorafgaand aan de beslissing tot doelsuitbreiding verleent de algemene vergadering met eenparigheid van stemmen ontslag van voorlezing van het verslag van de zaakvoerder betreffende de wijziging van het maatschappelijk doel, en van de daarbij gevoegde staat van activa en passiva, afgesloten op 31 maart 2015.

Het verslag van de zaakvoerder en de bijgevoegde staat van activa en passiva zullen tegelijk met de uitgifte van onderhavig proces-verbaal neergelegd worden op de griffie van de rechtbank van koophandel. De algemene vergadering verklaart kennis te hebben genomen van de bedoelde stukken.

b) Vervolgens beslist de algemene vergadering het doel van de vennootschap te wijzigen, door integrale vervanging van artikel 3 van de statuten, door de volgende bepaling:

"De vennootschap heeft tot doel:

Algemene bouwwerkzaamheden, omvattende het optrekken van de gebouwen evenals de bekisting en het ijzervlechtwerk, de gehele of gedeeltelijke voltoolingwerken of de coördinatie hiervan wanneer zij door onderaannemers worden uitgevoerd, het optrekken van gefabriceerde gebouwen, voegwerken, chapewerken dakbedekking in alle materialen, isolatiewerken tegen vochtigheid, thermische-, en geluidsisolatie, vloer-, en muurbedekking, stukadoorswerken, arduin-, en marmerwerken, timmer-, en schrijnwerk, glaswerk, schilder-, en behangwerk, centrale verwarming, lood-, en zinkwerk, elektrische installatie, metaalbewerking en metalen kunstwerken, restauratiewerken, alle grondwerken, leggen van kabels en diverse leidingen, spoorlijnwerken, wegenwerken en bouw van niet metalen kunstwerken, aanleg en onderhoud van diverse terreinen;

- De aanleg van waterdistributienetten en rioleringen, pijpleidingen voor het vervoer van gas, petroleumproducten, enzovoort; leidingen voor het vervoer en de distributie van elektrische energie;

- het verlenen van adviezen en hulp aan het bedrijfsleven en de overheid op het gebied van planning, organisatie, efficiëntie en toezicht, het verschaffen van informatie aan de bedrijfsleiding, enz.

- menagementsactiviteiten van holdings: het tussenkomen in het dagelijks bestuur, het vertegenwoordigen van bedrijven op grond van het bezit op controle over het maatschappelijk kapitaal en andere

- overige activiteiten in verband met administratie;

- overige vormen van onderwijs, opleiding, training;

- overige zakelijke dienstverlening

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

c ` mod 11.1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad



- Bouwpromotor en zelf bouwen van onroerende goederen;

- De aanleg van telecommunicatielanen en  netten;

- Aanleg en onderhoud van diverse terreinen;

- Verkoop van rollend materieel en opleggers , Fabricage van opleggers

- Schoonmaakwerkzaamheden zowel in de prive als ondernemerssector

- Verhuur van rollend materieel en machines, aannemers materiaal en landbouwmateriaal.

- import, export, groothandel en kleinhandel van bouwmaterialen en klein gereedschap en alle

andere groot en kleinhandel, en import en export van ;

- Koerierdienst, wegtransport zowel binnen-- als buitenland;

- Textiel, kleding, elektro-apparaten en tombola artikelen;

- Keukens, meubelen, geschenkartikelen en huishoudelijke apparaten;

- Garage, herstelling en onderhoud van motorvoertuigen;

- Werkplaats voor het herstellen van koetswerk;

- Kruidenierswaren, met verkoop van groenten, fruit, dranken, huishoudartikelen;

-Algemene voeding zuivelhandel, brood en pasteibakkerij;

- Breigoed, huishoudlinnen, merceriewaren, borduurwerk, garens en kledingstoffen, heren,

dames, en kinderkleding, heren-, dames-, en kinderkleding, babyartikelen;

- Vervaardigen of laten vervaardigen en het vervoeren van alle producten, materialen en

materieel;

- Aankoop en verkoop, verhuring van onroerende goederen. De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger;

- Uitbaten zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden van restaurants, snackbars, sandwichbars, tearooms, verbruiksalons, herbergen, cafés, tavernes, bars, hotels, iogementhuizen, motels en alle vormen van logement, eet  en ontspanningsinstellingen, de verkoop en het leveren van maaltijden en bereide schotels, het inrichten van banketten en het verzorgen en opdienen van maaltijden zelfs buiten haar instellingen.

Agrarische sector, zowel tuinbouw als landbouw en inpakloonverwerking -Schoonmaakwerkzaamheden zowel in de prive als ondernemerssector

-Verhuur van rollend materieel en machines, aannnemers materiaal en landbouwmateriaal . -Takeldienst en depannage van voertuigen

-Verhuur van ceremonie wagens

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken op alle manieren die haar het meest geschikt voorkomen, zowel in het binnenland als in het buitenland. Zij mag alle beheers-, commerciële, productieve, financiële, industriële, roerende of onroerende verrichtingen doen, die zich rechtstreeks of onrechtstreeks bij haar doel aansluiten of die van aard zouden zijn de

verwezenlijking

ervan te vergemakkelijken, te bevorderen of te beveiligen, dit zowel in België als in het buitenland."

Tweede besluit: naamswijziging

De algemene vergadering beslist met eenparigheid van de stemmen de huidige maatschappelijke benaming "Zenzone" te veranderen in "Steve Schilderwerken", en dus om het laatste woord van de eerste alinea van artikel 1 van de statuten te vervangen door "Steve Schilderwerken"

Derde besluit: Verplaatsing van de maatschappelijke zetel

In toepassing van artikel 2 van de statuten, beslist de algemene vergadering om de maatschappelijke zetel van de vennootschap met ingang van heden te verplaatsen van 3500 Hasselt, Luikersesteenweg 18 bus 1 naar 9030 Gent (Mariakerke), Lindekouterstraat 43 en dus om de eerste alinea van artikel 2 van de statuten te vervangen door "De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9030 Gent (Mariakerke), Lindekouterstraat 43".

Vierde besluit: Bevestiging ontslagen benoeming zaakvoerder

Op de bijzondere algemene vergadering van 2 april 2015 werd het ontslag - op zijn verzoek - aanvaard uit de functie van zaakvoerder door de voormalige zaakvoerder, de heer Hans Jozef Blondine Pauwels, geboren te Asse op 28 mei 1969, met rijksregister nummer 69.0528-359.91, wonende te 3500 Hasselt, Luikersteenweg 18 bus 1. Dit ontslag is Ingegaan op 2 april 2015, Tegelijk werd beslist als nieuwe niet-statutaire zaakvoerder te benoemen: de heer NAGY Istvân, geboren te Mezbtur (Hongarije) op 6 mei 1970, van Hongaarse nationaliteit, met rijksregisternummer 70.05.06621.25, echtgenoot van mevrouw NAGY Istvanne, wonende te 9030 Gent (Mariakerke), Lindekouterstraat 43, wiens mandaat dat hij heeft aanvaard, is ingegaan op 2 april 2015 en van onbepaalde duur is. Dit alles wordt bij huidige vergadering nogmaals bevestigd, met het oog op publicatie van de voormelde beslissing.

Vijfde en laatste besluit: machtiging van de zaakvoerder

De zaakvoerder wordt gemachtigd tot uitvoering van de voormelde besluiten en de notaris wordt gemachtigd tot coördinatie van de statuten,



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/06/2015 - Annexes du Moniteur belge









Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan Private Consulting Office besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met zetel te 2400 Mol, Sint-Willebrordusstraat 67, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke administratieve formaliteiten te vervullen, met inbegrip van de aanvraag bij de BTW, Ondernemingsloket, Sociale Verzekeringskas en de directe belastingen.

Voor beredeneerd uittreksel, afgeleverd voor registratie van de akte

Annelies Wylleman

Geassocieerd notaris

Tegelijk neergelegd:

- expeditie pv buitengewone algemene vergadering;

- verslag van de zaakvoerder omtrent de doelswijziging;

- staat van actief en passief;

- coördinatie van de statuten..

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

r g ' e

VoQr-

%, behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
ZENZONE

Adresse
LUIKERSTEENWEG 18, BUS 1 3500 HASSELT

Code postal : 3500
Localité : HASSELT
Commune : HASSELT
Province : Limbourg
Région : Région flamande