ZERO EMISSION RACING TEAM, AFGEKORT : ZERT

Association sans but lucratif


Dénomination : ZERO EMISSION RACING TEAM, AFGEKORT : ZERT
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 896.779.549

Publication

02/08/2013
ÿþ Moo 2,2

î in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging van de akte ter griffie



RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

Z it -07- ei~

Greitf-RELT

NIS

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

*1312 06<

Ondernemingsnr : 0896.779.549

Benaming

(voluit) : Zero Emission Racing Team vzw

(verkort) : ZERT

Rechtsvorm : vzw

Zetel : Enneven 58, 3920 Lommel, België

Onderwerp akte : Naamswijziging vzw

Algemene Vergadering van 11/12/2012 te Leuven

Wijziging van de benaming vzw:

De leden van de vzw hebben unaniem váár de naamsverandering van Zero Emission Racing Team naar Regeneracing gestemd

Aangepaste statuten:

Regeneracing -- statuten

De ondergetekenden, allen van Belgische nationaliteit, verklaren bij deze akte een vereniging zonder winstoogmerk te stichten, overeenkomstig de wet van 27 juni 1921, betreffende de vereniging zonder winstoogmerk en de stichtingen, zoals gewijzigd door de wet van 2 mei 2002 en de Wet van 16 januari 2003 (hierna de "V&S-wet"), die rechtspersoonlijkheid verleent aan de vereniging zonder winstoogmerk en de instellingen van openbaar nut, waarvan zij de statuten ais volgt hebben vastgelegd:

Stichtende leden:

Faid Saphir, Andreas Vesaliusstraat 38, 3000 Leuven. °: 9/12/1982 te Montreal, Canada Philippe Vanhoef, Tumhoutsebaan 201 bus 201 , 2400 Mol. °: 27/10/1982 te Hasselt Tim Clukers, Broekstraat 13, 3512 Stevoort. °: 13/02/1986 te Hasselt

Ismaël Ben-Al-Lal, Predikherenstraat 5, 3440 Zoutleeuw. °:12/04/1985 te Sint-truiden Kristof Debaetselier, Kapelberg 10, 3040 Neerijse. °: 29/11/1982 te Leuven

Pieter Vangeel, Beukenlaan 23, 3945 Ham, °: 25/11/1983 te Geel

TITEL L NAAM, ZETEL, DOEL, DUUR, EINDE

Art. 1.De vereniging draagt de naam Regeneracing, vereniging zonder winstoogmerk.

Art. 2.De maatschappelijke zetel van de vereniging is gevestigd te Lommel, adres: Enneven 58, 3920 Lommel. De raad van bestuur is bevoegd om het adres van de zetel te wijzigen binnen de grenzen van het

arrondissement Leuven, De vereniging ressorteert onder het gerechtelijke arrondissement Leuven.

Art, 3.De vereniging heeft tot doel:

1.Het promoten van duurzame energie

2.Interesse opwekken bij jongeren voor wetenschap en technologie.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

n MOP 2.2

e 

3.Promotie van de huidige spitstechnologie

Om deze doelen te bereiken kan de vereniging alle initiatieven nemen die rechtstreeks of onrechtstreeks met het maatschappelijke doel te maken hebben en/of dit maatschappelijke doel kunnen bevorderen.

De vereniging is bevoegd om in ondergeschikte orde handelsdaden te stellen voor zover deze in overeenstemming zijn met het doel omschreven in het eerste lid en voor zover het eventuele positieve resultaat gebruikt wordt om dit doel te bereiken.

Art. 4.0e vereniging wordt opgericht voor onbepaalde duur. Zij kan te allen tijde warden ontbonden.

TITEL II - WERKING

1, Algemene vergadering: samenstelling, werking, bevoegdheid

Art. 5. § 1.Het hoogste orgaan van de v.z.w. is de algemene vergadering. Zij bestaat uit minimum drie leden. 1.De volgende oprichters zijn de eerste leden van de verenging:

Faid Saphir, Andreas Vesaliusstraat 38, 3000 Leuven. °: 9/12/1982 te Montreal, Canada Philippe Vanhoef, Turnhoutsebaan 201 bus 201 , 2400 Mol, °: 27/10/1982 te Hasselt Tim Clukers, Broekstraat 13, 3512 Stevoort. °:13/02/1985 te Hasselt

Ismaël Ben-Al-Lal, Predikherenstraat 5, 3440 Zoutleeuw. °; 12/04/1985 te Sint-truiden Kristof Debaetselier, Kapelberg 10, 3040 Neerijse. °:29/1111982 te Leuven

Pieter Vangeel, Beukenlaan 23, 3945 Ham. 0: 25/11/1983 te Geel

2.Eenieder die de belangen van Regeneracing verdedigt, kan zich kandidaat stellen als actief lid, Deze kandidatuur dient ter kennis te worden gebracht van de raad van bestuur. Tijdens de algemene vergadering wordt met eenvoudige meerderheid gestemd over de toetreding van een nieuw lid. Bij staking van stemmen is de stem van de voorzitter doorslaggevend.

§ 2.0e algemene vergadering kiest onder haar leden, en dit voor onbepaalde duur, een voorzitter, ondervoorzitter en een penningmeester.

§ 3.Het lidmaatschap van de algemene vergadering geldt voor onbepaalde duur, doch de algemene vergadering kan bij een tweederde meerderheid der stemmen, het lidmaatschap herroepen. Deze stemming kan slechts gebeuren wanneer deze stemming als bijzonder agendapunt werd meegedeeld aan de leden, De stemming mag anoniem gebeuren en in afwezigheid van het betreffende lid. leder lid kan op eenvoudig verzoek ontslag nemen uit de algemene vergadering.

§ 4.ieder lid kan zich met een schriftelijke volmacht laten vertegenwoordigen door een ander lid van de algemene vergadering, Ieder lid van de algemene vergadering kan slechts drager zijn van één volmacht.

§ 5.Een door de algemene vergadering aanvaarde kandidaat wordt slechts lid door het éénmalig inbrengen van het bedrag van maximaal één Euro in de vereniging, De aansprakelijkheid van de leden van de algemene vergadering is beperkt tot hun inbreng,

Art. 6, § 1.0e algemene vergadering is exclusief bevoegd voor de punten bepaald in artikel 4 van de wet van 27 juni 1921 waarbij aan de verenigingen zonder winstgevend doel en aan de instellingen van openbaar nut rechtspersoonlijkheid wordt verleend. Art4, van de wet van 27 juni 1921: Voor de navolgende zaken wordt ene beraadslaging van de vergadering vereist: Het wijzigen van de statuten: het benoemen en het afzetten van de beheerders; het goedkeuren van de begrotingen en rekeningen; het ontbinden van de vereniging.

Zij vergadert minstens één maal per jaar. Telkens de voorzitter, die de agenda bepaalt, of een vijfde van de leden van de algemene vergadering erom schriftelijk verzoeken, met vermelding van het te bespreken agendapunt, Kan een bijzondere algemene vergadering worden bijeengeroepen. Elk voorstel ondertekend door ten minste één twintigste van de leden dient verplicht op de agenda te worden geplaatst,

De vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter, en bij afwezigheid door de ondervoorzitter of subsidiair de oudste aanwezige.

Behoudens andersluidende wettelijke of statutaire bepalingen, beslist de vergadering in principe bij volstrekte meerderheid.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

§ 2De leden van de algemene vergadering worden schriftelijk, per e-mail of per bekendmaking uitgenodigd door de raad van bestuur. Hiertoe zendt de raad van bestuur aan de leden van de algemene vergadering uiterlijk acht dagen voor het plaatsvinden van de vergadering een uitnodiging met inbegrip van een agenda van de punten die besproken worden.

§ 3De algemene vergadering kan slechts op geldige wijze besluiten over een statutenwijziging wanneer de wijzigingen uitdrukkelijk werden vermeld in de oproeping en indien tenminste twee derde van de leden op de vergadering aanwezig of vertegenwoordigd zijn, Een wijziging kan slechts worden aangenomen met een tweederde meerderheid van de aanwezige of vertegenwoordigde leden. Indien de wijziging betrekking heeft op het doel waarvoor de vereniging is opgericht, is een bijzondere meerderheid van viervijfde van de stemmen vereist. Indien het vereiste aanwezigheidsquorum niet bereikt wordt op de eerste algemene vergadering, kan een tweede algemene vergadering bijeengeroepen worden, mits inachtneming van een oproepingstermijn van minstens 15 dagen. Deze vergadering kan rechtsgeldig beraadslagen en besluiten, ongeacht het aantal aanwezige leden, met een tweederde meerderheid van de uitgebrachte stemmen

§ 4.De algemene vergadering kan de vereniging vrijwillig ontbinden. Dit kan enkel geldig gebeuren indien twee derden van de leden aanwezig zijn. Indien dit aanwezigheidsquorum niet wordt bereikt, kan een nieuwe algemene vergadering worden samengeroepen, zonder dat hier een aanwezigheidsquorum is vereist. De ontbinding moet ais bijzonder agendapunt aan de leden meegedeeld worden.

2. Raad van bestuur: samenstelling, werking, bevoegdheid.

Art. 7. § 1.De vereniging wordt bestuurd door de raad van bestuur, samengesteld uit drie personen die benoemd worden door de algemene vergadering. Alle leden van de raad van bestuur moeten lid zijn van de vereniging. Het aantal bestuurders moet in elk geval lager zijn dan het aantal personen dat lid is van de vereniging.

§ 2.De leden van de raad van bestuur zijn benoemd voor onbepaalde tijd. Zij zijn ten allen tijde door de algemene vergadering afzetbaar, na schriftelijk of per e-mail opgeroepen te zijn voor die algemene vergadering waarop over het ontslag zal gestemd worden. indien een lid ontslag neemt uit de algemene vergadering, wordt hij van rechtswege ontslagen uit de raad van bestuur, zo hij daarin zitting heeft.

§ 3,De raad van bestuur benoemt onder hen een voorzitter, ondervoorzitter en penningmeester.

§ 4.De beslissingen van de raad van bestuur worden genomen met een volstrekte meerderheid van de stemmen. Bij staking van stemmen is de stem van de voorzitter doorslaggevend.

§ 4.Een hiertoe opgeroepen bijzondere raad van bestuur kan alle bevoegdheden van een of meerdere van haar leden bij een volstrekte meerderheid schorsen. Deze schorsing blijft gehandhaafd tot aan de volgende hiertoe opgeroepen algemene vergadering die binnen de drie weken na de bijzondere raad van bestuur wordt bijeengeroepen.

Art. 8. § 1.De raad van bestuur behartigt de lopende zaken en tekent namens de vereniging voor wat deze zaken betreft elle stukken ten aanzien van leveranciers, post, financiële instellingen, overheidsinstellingen en overige diensten waarmee gecontacteerd wordt.

§ 2De raad van bestuur vertegenwoordigt en verbindt de vereniging in recht, zonder dat hiervoor een bijzondere machtiging van de algemene vergadering is vereist, voor alle gerechtelijke en buitengerechtelijke verbintenissen, tenzij de wet, deze statuten, het huishoudelijk reglement, of een beslissing van de algemene vergadering anders bepalen. Voor alle rechtshandelingen en financiële verrichtingen gebeurt dit door middel van een handtekening van één van de leden van de raad van bestuur. Ook ten opzichte van derden mag de vereniging vertegenwoordigd worden door één van de leden van de raad van bestuur. Voor rechtshandelingen of financiële verrichtingen die de waarde van 1000 euro te boven gaan is er de goedkeuring nodig van ten minste twee leden van de raad van bestuur. De in dit artikel vermelde bedragen zijn aanpasbaar aan de gezondheidsindex, te beginnen vanaf het jaar volgend op de publicatie van onderhavige gewijzigde statuten.

TITEL III  ONTBINDING, VEREFFENING

Art. 0.Ingeval de vereniging vrijwillig wordt ontbonden, wordt het eventuele vereffeningsaldo overgedragen aan één of meerdere werken met eenzelfde of gelijkaardig doel ais deze van de vereniging, die zulten worden aangeduid door de algemene vergadering. Ten dien einde zal de algemene vergadering één of meerdere vereffenaars aanduiden, belast met de vereffening van de ontbonden vereniging, en hun bevoegdheden vaststellen.

Mon 2.2

Luik B - Vervolg

Opgemaakt te Leuven, 11/12/2012 en ondertekend door aile leden, die verklaren de statuten te aanvaarden.

Akte van Benoeming

n

Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad

Volgende personen werden door de algemene vergadering benoemd als bestuurders:

Voorzitter: Jan Van Nylen

Onder-voorzitter: Erwin Janssens

Penningmeester: Saphir Faid

Jan Van Nylen

Voorzitter

ilijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

05/09/2011
ÿþu_,eh j In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging van de akte ter griffie

mors 2.2

Ondernemingsnr : 0896.779.549

Benaming

(voluit) : Zero Emission Racing Team

(verkort) : ZERT

Rechtsvorm : VZW

Zetel : Andreas Vesaliusstraat 44, 3000 Leuven

Onderwerp akte : Wijziging Zetel en Wijziging Samenstelling Raad Van Bestuur

Algemene Vergadering van 29/05/2011 te Leuven

Wijziging van de zetel:

Om praktische redenen zal de hoofdzetel verplaatst worden van Andreas Vesaliusstraat 44, 3000 Leuven naar Enneven 58, 3920 Lommel.

Wijziging samenstelling Raad Van Bestuur.

Na unanieme beslissing van de Algemene Vergadering van 29 mei 2011 werden volgende leden verkozen tot nieuwe leden van de Raad Van Bestuur

1. Jan Van Nylen, wonende te Enneven 58, 3920 Lommel

2. Erwin Janssens, wonende te Grootveldstraat 36, 3471 Hoeleden

3. Saphir Faid, wonende te Moespikstraat 36, 3300 Tienen

Hierbij treden volgende leden af uit de Raad Van Bestuur:

1. Philippe Vanhoef, wonende te Tumhoutsebaan 201 bus 201 , 2400 Mol

2. Ismaël Ben-Al-Lal, wonende te Predikherenstraat 5, 3440 Zoutleeuw

Onder de Raad Van Bestuur worden volgende benoemingen toegekend:

Voorzitter Jan Van Nylen Ondervoorzitter: Erwin Janssens Penningmeester. Saphir Faid

Saphir Faid

Bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij fièt lièlgisc1ï Staatsbrád = û5ûg12Ut1- Annexes dü n-ni-teur belge

IIU iuiiiui111ii34iu714` iii i iii

VI beha aai Bel Staa

Neergelegd ter griffie der

Rechtbank van Kgpph~f 2011 te Leuven, de

DE GRIFFIER,

Griffie

Coordonnées
ZERO EMISSION RACING TEAM, AFGEKORT : ZERT

Adresse
ENNEVEN 58 3920 LOMMEL

Code postal : 3920
Localité : LOMMEL
Commune : LOMMEL
Province : Limbourg
Région : Région flamande