ZH

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ZH
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 536.620.826

Publication

22/07/2013
ÿþ _ : µ Mod Wond 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Noorut,l;a(ld 19r griffie dor rurMe,k v. loopf~iund4l to TONGEREN `

0 9 -07- 2013

De Hoofdgriffier, Griffie

Ondernemingsnr 0 5 3 6. 6 2 0. 8 2 6

Benaming

(voluit) : ZH

(verkort)

Rechtsvoren : BVBA

Zetel : 3830 Wellen, Vloeiherkstraat 14

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

ZH

3830 Wellen, Vloeiherkstraat 14

BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

OPRICHTING

I- VERSCHIJNING VAN PARTIJ, OPRICHTING EN INBRENGEN.

A. Verschijning van partij en verklaring van oprichting.

Het jaar tweeduizend dertien, op deze vier juli,

Voor mij, meester Frank Wilsens, geassocieerd notaris, vennoot van de Burgerlijke Vennootschap onder

vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid 'WILSENS & CLEEREN", met zetel te

3830 Wellen, Volmolensteeg 1,

zijn verschenen:

1) Mevrouw BUNTINX Lien Nicole Marga, geboren te Hasselt op vijfentwintig april negentienhonderd vijfentachtig, ongehuwd, wonende te 3570 Alken, Hoogsimsestraat 1;

2) De heer SNYKERS Laurens Lode Guy, geboren te Diest op elf augustus negentienhonderd negenentachtig, ongehuwd, wonende te 3500 Hasselt, Toekomststraat 29/bus 1.01.;

3) De heer BUNTINX Luc Leon Ghislain, geboren te Alken op elf september negentienhonderd vijfenvijftig echtgenoot van mevrouw MARIS Arlette Octavie Ghislaine, geboren te Sint-Lambrechts-Herk op zes november zestienhonderd zesenvijftig, wonende te 3500 Hasselt - Sint-Lambrechts-Herk, Sint-Lambertusstraat 17.

Gehuwd op veertien juli negentienhonderd achtenzeventig onder het stelsel van gemeenschap van aanwinsten, krachtens huwelijkscontract verleden voor notaris Jean-Frederic WILSENS te Wellen op drie juli negentienhonderd achtenzeventig. Dit huwelijksstelsel is verder volgens verklaring van comparant ongewijzigd! gebleven.

De comparanten verzoeken mij, notaris, de authentieke akte te verlijden van een Besloten Vennootschap: met Beperkte Aansprakelijkheid die zij oprichten onder de naam "ZH", met maatschappelijke zetel te 3830 Wellen, Vloeiherkstraat 14, waarvan het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal achttienduizend: zeshonderd (¬ 18.600,00) euro bedraagt en verdeeld is in duizend achthonderd zestig (1.860) aandelen.

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur en zal haar activiteit beginnen na neerlegging van de uitgifte op de griffie van de Rechtbank van Koophandel.

B.Financieel pian.

Voor het verlijden van de oprichtingsakte en na uitleg verkregen te hebben over de eis van toereikend kapitaal, hebben de oprichters mij een financieel plan overhandigd, ondertekend door de oprichters of hun gevolmachtigden, waarin zij het bedrag van het kapitaal van de op te richten vennootschap verantwoorden.

Dit stuk wordt door mij, notaris, bewaard, overeenkomstig de voorschriften van artikel 215 van het wetboek der vennootschappen.

C.Inschrijving voor het kapitaal en storting.

De comparanten verklaren dat het kapitaal van de vennootschap, groot achttienduizend zeshonderd (¬ 18.600,00) euro, volledig is geplaatst.

Het is verdeeld in duizend achthonderd zestig (1.860) aandelen zonder nominale waarde.

Il- STATUTEN

HOOFDSTUK I - NAAM  ZETEL - DOEL - DUUR

ARTIKEL 1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

--f

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap heeft de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid en draagt

de benaming 'ZH'.

ARTIKEL 2

De vennootschap is gevestigd te 3830 Wellen, Vloeiherkstraat 14.

De vennootschap mag naar een andere plaats in het Vlaamse gewest of het hoofdstedelijk gebied worden

overgebracht door eenvoudige beslissing van de zaakvoerder, afgekondigd in het Belgisch Staatsblad.

De zaakvoerder mag ook bijhuizen, administratieve zetels, uitbatingen, agentschappen, kantoren en

bewaarplaatsen oprichten in België en in het buitenland.

ARTIKEL 3

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening

van derden,

-exploitatie van restaurants, brasseries, bistro's, cafés, feestzalen, hotels, sauna- en wellnesscomplexen en

aanverwante activiteiten.

- Organisatie van events, feesten, workshops, ceremonies, degustaties en andere horeca gebonden activiteiten.

- Catering en home-cooking activiteiten.

- Verkoop van wijnen, alcoholische en niet alcoholische dranken en huisbereide eetwaren en specialiteiten.

- Verhuur van horeca materialen, horeca uitrusting en andere roerende goederen.

- Uitgeven van kookboeken, gastronomische gidsen en andere publicaties inzake gastronomie.

- Onderneming in onroerende goederen, welke onder meer omvat: de verwerving, de vervreemding, het beheer, de borgstelling, de uitbating, de valorisatie, de verkaveling, de ordening, de huur en de verhuur, het doen bouwen en verbouwen, evenals aile welkdanige onroerende verhandelingen in de meest brede zin, met inbegrip van de onroerende leasing.

- Onderneming voor het beheer van eigen beleggingen en vermogens.

- De participatie, onder welke vorm het ook zij, in de oprichting, ontwikkeling, omvorming en controle van alle ondernemingen, Belgische of buitenlandse, commerciële, financiële, industriële of andere, de verwerving voor eigen rekening van eender welke titels of rechten door middel van participatie, inbreng, onderschrijving, koop op vaste levering of aankoopoptie, verhandeling, of op iedere andere wijze.

- Consultancy en adviesverlening op het gebied van bedrijfsvoering en bedrijfsbeheer.

Zij heeft in het algemeen de volle rechtsbekwaamheid om alle handelingen en verrichtingen te voltrekken die een rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of welke van die aard zouden zijn dat zij de verwezenlijking van dit doel, rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of ten dele vergemakkelijken.

Zij kan belangen nemen door associatie, inbreng, fusie, financiële tussenkomst of op gelijk welke andere wijze, in alle vennootschappen, verenigingen of ondernemingen met een identiek, gelijklopend of samenhangend doel met het hare, of die van aard kunnen zijn de ontwikkeling van haar onderneming te begunstigen of een bron van afzetten te vormen.

In het geval de verrichting van bepaalde handelingen zou onderworpen zijn aan voorafgaande voorwaarden inzake toegang tot het beroep, zal de vennootschap haar optreden, wat betreft de verrichting van deze handelingen, aan de vervulling van deze voorwaarden ondergeschikt maken. Zij kan binnen de perken van haar maatschappelijk doel, zowel in België als in het buitenland, alle roerende, onroerende, financiële, industriële, commerciële of burgerlijke verrichtingen doen. Zij kan ook functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

Hoofdstuk III Bestuur en vertegenwoordiging.

Behoudens hetgeen bepaald is in de artikelen 33, 34 en 35 in geval de vennootschap slechts één vennoot telt, gelden de hiernavolgende regels.

ARTIKEL 12

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot.

ARTIKEL 13

De zaakvoerders hebben de meest uitgebreide macht om te handelen in naam der vennootschap, in alle omstandigheden en om al de daden te stellen of toe te laten, die betrekking hebben op het doel der vennootschap, zoals dit bepaald werd in artikel drie van deze statuten.

Zij hebben allen de maatschappelijke handtekeningen en mogen samen of afzonderlijk optreden.

De zaakvoerders hebben het recht, onder hun persoonlijke verantwoordelijkheid, zich te doen helpen of vertegenwoordigen door mandatarissen of afgevaardigden, hiertoe bestuurders te benoemen, hun bevoegdheid vast te stellen, alsmede hun wedde en voorwaarden van hun indiensttreding en hun ontslag.

Hoofdstuk IV De algemene vergadering

Behoudens hetgeen bepaald is in artikel 37 in geval de vennootschap slechts één vennoot telt, zijn de hiernavolgende bepalingen van toepassing op de Algemene Vergadering.

ARTIKEL 17

De jaarvergadering wordt gehouden op de eerste dinsdag van december om 20 uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering gehouden op de daarop volgende werkdag,

De zaakvoerders mogen Buitengewone Algemene Vergaderingen bijeenroepen, telkens het belang van de vennootschap dit vereist.

Hoofdstuk V Boekjaar- jaarrekening -winstverdeling

ARTIKEL 22

Het maatschappelijk jaar begint op één juli en eindigt op dertig juni van het daaropvolgende kalenderjaar.

TITEL IV SLOTVERKLARINGEN

5. Het eerste boekjaar begint vanaf de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel en eindigt op dertig juni 2014.

De comparanten verklaren dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen alle verrichtingen en verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan sedert 3 maanden. Deze overneming zal maar effect sorteren zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

De verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen, en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

Zij verklaren en erkennen van deze verbintenissen en overeenkomsten op de hoogte te zijn en verlenen aan de zaakvoerder alle machten om aile formaliteiten te vervullen en alle akten te tekenen die noodzakelijk zouden blijken voor het op zich nemen door de vennootschap van deze verbintenissen en overeenkomsten.

6. De eerste jaarvergadering wordt gehouden in december van het jaar 2014.

7. Benoeming van eerste niet-statutaire zaakvoerders.

Worden als eerste niet-statutaire zaakvoerders benoemd:

1)Buntinx Lien, wonende te 3570 Alken, Hoogsimsestraat 1 (85.04.25-116.74)

2)Snykers Laurens, wonende te 3500 Hasselt, Toekomststraat 29/bus 1.01 (89.08.11-245.89)

Hier aanwezig en verklarende allen hun opdracht te aanvaarden.

Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering hier anders over beslist.

8. Controle.

De oprichters stellen vast dat uit te goeder trouw verrichte schattingen blijkt dat onderhavige vennootschap voor het eerste boekjaar niet verplicht is krachtens het Wetboek van vennootschappen een commissaris te benoemen.

TITEL V BENOEMINGEN

De statuten aldus vastgesteld zijnde, bevestigen de partijen dat de Besloten vennootschap met beperkte ' aansprakelijkheid 'ZH' opgericht is en nemen terstond de volgende beslissingen :

De oprichters verklaren te benoemen tot bijzondere gevolmachtigde om de vennootschap geldig te vertegenwoordigen voor het vervullen van alle formaliteiten die ten gevolge van de akte zouden nuttig of nodig zijn bij aile private of publiekrechtelijke instelling en ondermeer met betrekking tot de diensten van de Kruispuntbank voor Ondernemingen, BTW administratie, kamer van ambachten en Neringen: Engelen & partners Accountants NV, llgatlaan 21 te 3500 Hasselt of elke door hem aangewezen persoon.

WAARMERKING VAN DE BURGELIJKE STAAT

Ondergetekende notaris bevestigt de burgerlijke staat van de verschijnende partijen zoals hierboven opgegeven te hebben gewaarmerkt op grond van de door de wet voorziene identificatiedocumenten. De partijen in deze akte geven toestemming tot het vermelden van hun rijksregisternummer in deze akte.

RECHT OP GESCHRIFTEN

Ondergetekende notaris verklaart het recht op geschriften verschuldigd op onderhavige akte ten bedrage van vijfennegentig euro (¬ 95,00) ontvangen te hebben en te voldoen via aangifte bij het bevoegd " registratiekant000r.

WAARVAN AKTE

Het ontwerp ervan werd vooraf naar de partijen en/of de tussenkomende personen verzonden. Partijen verklaren dit voldoende tijdig te hebben ontvangen, zodat zij de notaris ontslaan van de verplichting om de akte integraal voor te lezen.

Hierdoor kon de voorlezing beperkt blijven tot de identiteitsgegevens van de notarissen en de partijen, de datum en de plaats van het verlijden van de akte en van de wijzigingen die werden aangebracht aan het vooraf meegedeelde ontwerp.

Na toelichting van de akte en een gedeeltelijke voorlezing, werd de akte dan verleden te Wellen op het kantoor van de notaris.

Vervolgens hebben de partijen en ik, notaris, getekend.

Gelijkertijd neergelegd:

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TONGEREN

- expeditie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

r r

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

L

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

20/01/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2014, GGK 02.12.2014, NGL 14.01.2015 15015-0191-014

Coordonnées
ZH

Adresse
VLOEIHERKSTRAAT 14 3830 WELLEN

Code postal : 3830
Localité : WELLEN
Commune : WELLEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande