ZINAQUA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ZINAQUA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 833.400.145

Publication

23/04/2014
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Moa Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie der rechtbank v, koophandel_4 jTONGEREN

0 9 -04- 2014

De griffierÇriffie

Ondernemingsnr : 0833.400.145

Benaming

(voluit) : ZINAQUA

(verkort) :

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : INDUSTRIETERREIN KOLMEN 1219 - 3570 ALKEN

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag zaakvoerder

Verslag bijzondere algemene vergadering van 02/04/2014 :

1. Aanvaarding ontslag van zaakvoerder, de heer Ben Abdessalem Jalel, wonende te Eckelsvennestraat 11 te Hasselt (Kuringen) en hem voor zijn gevoerd beleid decharge te verlenen; dit met ingang van 02104/2014.

Froeyen Johan

Zaakvoerder

I IUhII III 1111111

*16066902*

I

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

26/06/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 06.06.2014, NGL 20.06.2014 14202-0464-010
24/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 07.06.2013, NGL 14.06.2013 13190-0174-010
07/02/2011
ÿþMod 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*11300952*

Neergelegd

03-02-2011



Griffie

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit): ZINAQUA

0833400145

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 3570 Alken, Industrieterrein Kolmen 1219

Onderwerp akte: Oprichting

Uit een akte verleden voor notaris Jean-Luc SNYERS te ALKEN op twee

februari tweeduizend elf,

blijkt dat :

OPRICHTING

1) De heer FROEYEN Johan Leonard, geboren te Bree op achtentwintig februari negentienhonderd negenenvijftig, echtgenoot van BOUSSU Greta Maria Stefan, geboren te Hasselt op zes juni negentienhonderd eenenzestig, wonende te 3570 Alken, Haverenbosstraat 10.

2) De heer BEN ABDESSALEM Mohamed Jalel, geboren te Le

Kram/Tunesië op tien oktober negentienhonderd zestig, echtgenoot van

FAIRCLOUGH PRIETO Ana Cristina, geboren te Zamora/Spanje op acht november negentienhonderd zeventig, wonende te 3511 Hasselt - Kuringen, Eckelsvennestraat 11.

een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht, met volgende kenmerken:

1. Naam:

De vennootschap is een Besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid met als naam «ZINAQUA».

2. Duur.

De vennootschap is opgericht voor een onbeperkte duur.

3. Zetel.

De vennootschap is gevestigd te Industrieterrein Kolmen 1219, 3570 Alken.

4. Doel.

De vennootschap heeft tot doel :

1.Het fabriceren, assembleren en maken van waterbehandelingstoestellen kristalliseerders, verdampers, warmtewisselaars, zwembadmaterialen en afvalwaterbehandeling, pomp- en koelsystemen, en producten, chemicaliën, onderdelen en materialen in verband met de waterbehandelingsindustrie, zowel in België als in het buitenland, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden.

2.De aan- en verkoop en de in- en uitvoer in alle landen ter wereld van voornoemde producten.

3.Het verlenen van diensten en verstrekken van adviezen, alsook de aankoop en de verkoop, het huren en verhuren, de groot- en de kleinhandel in het algemeen onder eender welke vorm, het ontwerpen, installeren, onderhouden en herstellen en de promotie, via eender welk medium, van producten, materialen, artikelen, grondstoffen en goederen, die enig rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met de waterbehandeling, de zuivering, de winning en de vergaring van water, evenals het behandelen, het opvangen en verwerken van natuurgassen en gassen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

ontstaan uit afbraak van organisch materiaal, zowel in België als in het buitenland, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden.

4.Het onderzoek en de ontwikkeling van nieuwe waterbehandelingstechnieken en producten.

5.Het verlenen aan de ondernemingen waarin zij deelneemt en aan derden, al dan niet bezoldigd, van alle bijstand, hetzij technisch, industrieel, commercieel of administratief, hetzij financieel, met inbegrip van de borgstelling, of inpandgeving van onroerende goederen.

6.Consulting op het gebied van beheer, management en marketing.

7.Consulting op het gebied van publiciteit, public-relations en diverse manifestaties; het verzorgen van public-relationsactiviteiten en het verzorgen en inrichten van manifestaties allerhande.

8.Consulting op het gebied van reclamevoering, reclamecampagnes, communicatiestrategie en media-voering.

9.Onderneming in onroerende goederen; welke ondermeer omvat : de verwerving, de vervreemding, het beheer, de borgstelling, de uitbating, de valorisatie, de verkaveling, de ordening, de huur en de verhuur, het doen bouwen en verbouwen, evenals alle welkdanige onroerende verhandelingen in de meest brede zin, met inbegrip van de onroerende leasing.

10.Onderneming voor het beheer van eigen beleggingen en vermogens.

11.De participatie, onder welke vorm het ook zij, in de oprichting, ontwikkeling, omvorming en controle van alle ondernemingen, Belgische of buitenlandse, commerciële, financiële, industriële of andere; de verwerving voor eigen rekening van eender welke titels of rechten door middel van participatie, inbreng, onderschrijving, koop op vaste levering of aankoopoptie, verhandeling, of op iedere andere wijze.

12.Tussenpersoon in de handel, als makelaar in goederen, als zelfstandige handelsvertegenwoordiger en als commissionair.

13.De verhuring van installaties, uitrusting en materieel.

Deze opsomming is niet beperkend.

De vennootschap mag alle beheers-, commerciële, productieve, financiële, industriële, burgerlijke, roerende en onroerende verrichtingen doen, die zich rechtstreeks of onrechtstreeks met voormelde doelstellingen aansluiten of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken, te bevorderen of te beveiligen, dit zowel in België als in het buitenland. Zij mag alle zaken verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel.

De vennootschap mag, zowel in België als in het buitenland, op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk of een samenhangend doel hebben, of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen.

De vennootschap mag zich borg stellen voor derden in die mate dat de vennootschap er een economisch of financiëel belang bij heeft.

Zij kan eveneens bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen zijn.

5. Kapitaal.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt twintigduizend euro (20.000 EUR).

Het is verdeeld in honderd (100) aandelen zonder nominale waarde, maar met een

fractiewaarde van één/honderdste van het kapitaal.

5 bis. Samenstelling kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal is volledig volgestort.

Het maatschappelijk kapitaal is samengesteld door inbreng van geld.

6. Bestemming van de winst.

Het batig slot dat de jaarrekening aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt ten minste een/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze een/tiende van het

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

maatschappelijk kapitaal bedraagt. Over de reservering of uitkering van het saldo beslist de algemene vergadering.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

De zaakvoerders bepalen het tijdstip en de wijze waarop de dividenden zullen worden uitbetaald. De uitbetaling moet geschieden binnen het jaar na de algemene vergadering waarop het bedrag is vastgesteld. De dividenden die niet geïnd zijn, verjaren door verloop van vijf jaren.

7. Verdeling netto-actief na ontbinding.

Bij ontbinding van de vennootschap zal de zaakvoerder, of in voorkomend geval de aangestelde vereffenaar, overgaan tot de vereffening van de vennootschap. Na aanzuivering van alle kosten, lasten en schulden der vereffening of consignatie van de nodige sommen hiertoe, wordt het netto-actief onder de vennoten verdeeld. Hierbij wordt in voorkomend geval rekening gehouden met de verschillende mate van volstorting van de verschillende aandelen.

8. Omvang bevoegdheden zaakvoerders

Elke zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ten overstaan van derden zal de vennootschap verbonden zijn door de enkele handtekening van één zaakvoerder tot een bedrag van tienduizend euro. Voor alle verrichtingen boven de tienduizend euro is de handtekening van twee zaakvoerders vereist, tenzij slechts één zaakvoerder benoemd is.

9. Boekjaar

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op

eenendertig december van ieder jaar.

10. Jaarlijkse algemene vergadering

De jaarlijkse algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet elk jaar worden bijeengeroepen op de eerste vrijdag van de maand juni, om achttien uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden. Daarnaast kunnen extra algemene vergaderingen op verzoek van het bestuursorgaan samengeroepen worden.

11. Voorwaarden tot toelating en uitoefening van stemrecht op de jaarvergadering

De oproepingen voor de algemene vergadering worden vijftien dagen op voorhand bij een ter post aangetekende brief toegezonden aan de vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en eventueel aangestelde commissarissen, tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen.

De oproeping bevat de agenda van de vergadering en de krachtens de wet aan voormelde personen mee te delen documenten (jaarrekening, eventueel jaarverslag en verslag commissaris) en geschiedt door middel van een ter post aangetekende brief, tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen.

De vennoten, die aan de vergadering wensen deel te nemen, moeten vijf dagen voor de vergadering hun voornemen met gewone brief, aan de zetel van de vennootschap gericht, bekend maken. De zaakvoerders en commissarissen zijn vrijgesteld van deze formaliteit.

Vervulling van de formaliteiten voor de bijeenroeping van de vergadering en voor de toelating tot de vergadering is evenwel niet vereist, wanneer alle vennoten

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

aanwezig zijn en met éénparigheid van stemmen de agenda vaststellen waarover

zij ter vergadering zullen beraadslagen en hierover met de vereiste meerderheid

besluiten.

39. Statutaire zaakvoerder

Worden benoemd tot zaakvoerder voor onbepaalde duur:

1. De Heer FROEYEN, Johan, geboren te Bree op achtentwintig februari duizend negenhonderdnegenenvijftig, Belgische met woonplaats te 3570 Alken, Haverenbosstraat 10.

2. De Heer BEN ABDESSALEM, Mohamed Jalel, geboren te Tunesië op tien oktober duizend negenhonderdzestig, Italiaanse met woonplaats te 3511 Hasselt, Eckelsvennestraat 11.

Hier aanwezig en zij verklaren allen hun opdracht te aanvaarden. OVERGANG- EN SLOTBEPALINGEN.

1. Bezoldiging zaakvoerders.

Het mandaat van zaakvoerder is voorlopig niet bezoldigd.

2. Eerste jaarvergadering - Eerste boekjaar.

Het eerste boekjaar loopt vanaf heden tot eenendertig december

tweeduizend en twaalf.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op zeven juni tweeduizend

dertien om achttien uur.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Neergelegd : uitgifte.

SNYERS Jean-Luc, notaris

UITSLUITEND VOOR NEERLEGGING TER GRIFFIE VOOR REGISTRATIE

Coordonnées
ZINAQUA

Adresse
INDUSTRIETERREIN KOLMEN 1219 3570 ALKEN

Code postal : 3570
Localité : ALKEN
Commune : ALKEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande