ZUIDERRING INVEST

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : ZUIDERRING INVEST
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 412.583.362

Publication

20/06/2014
ÿþ(Dn' Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



1JUil 1,1.111,L1

111











RECHTBANK van KOOPHANDEL

te ANTWERPEN, afdeling HASSELT

I 1 JUNI 201it

Griffie

Ondernemingsnr : 0412.583.362

Benaming

(vola): ZUIDERRING INVEST

(verkort)

Rechtsvorm NV

Zetel: CENTRUM ZUID 3053 - 3530 HOUTHALEN-HELCHTEREN (volledig adres)

Onderwerp akte NEERLEGG1NG FUS1EVOORSTEL

Op 31 maart 2014 is overeenkomstig artikel 676 en artikel 719 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, door de bestuursorganen van de hierna vermelde vennootschappen, in onderling overleg,' het voorstel tot fusie door overneming opgesteld.

De aan de voorgestelde fusie door overneming deelnemende vennootschappen zijn:

-- NV ZUIDERRING INVEST, met zetel te 3530 Houthalen-Helchteren, Centrum Zuid 3053 (de

overnemende vennootschap)

 BVBA LUMARO PLUS, met zetel te 3530 Houthalen-Helchteren, Centrum Zuid 3053 (de over te nemen

vennootschap)

ZUIDERRING INVEST NV houdt 100% van de aandelen LUMARO PLUS BVBA aan; het betreft dus een geruisloze fusie, er zullen geen nieuwe aandelen worden uitgegeverL

De datum vanaf wanneer de verrichtingen van de over te nemen vennootschap beschouwd worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap is vastgesteld op 1 januari 2014.

Neergelegd Fusievoorstel

ZUIDERRING INVEST NV

Overnemende vennootschap

Vertegenwoordigd door beide bestuurders:

Ghislain LENAERS

Bestuurder

GROUP CL NV

Gedelegeerd bestuurder

Vertegenwoordigd door Ghislain Lenaers

Vaste vertegenwoordiger

op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

01/12/2014
ÿþ Mod Word 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Mn.

111111

IECl-lTBANK van KOOPHANDEL

te ANTWERPEN, afdeling HASSELT

2 0 NOV. 2014

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

--1

Ondernemingsnr : 0412.583.362

Benaming (voluit) : ZUIDERRING INVEST

(verkort) :

Rechtsvorm ; naamloze vennootschap

Zetel (volledig adres) : Centrum Zuid 3053 - 3530 Houthalen-Helchteren

Onderwerp(en) akte : Met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting

Uit een akte verleden voor Meester Bart Drieskens, geassocieerd notaris te Houthalen-Helchteren op 17 november 2014, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap ZUIDERRING INVEST, met maatschappelijke zetel te 3530 Houthalen-Helchteren, Centrum-Zuid 3053, ingeschreven in het rechtspersonenregister van Antwerpen, afdeling Hasselt onder nummer BTW BE 0412.583.362., hierna genoemd de "ovememende vennootschap B", volgende besluiten met eenparigheid van stemmen heeft genomen:

EERSTE BESLUIT

De voorzitter geeft een korte samenvatting van het fusievoorstel, waarin voorgesteld wordt dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "LUMARO-PLUS", met maatschappelijke zetel te 3530 Houthalen-Helchteren, Centrum-Zuid 3053, ingeschreven in het rechtspersonenregister Antwerpen, afdeling Hasselt onder nummer BTW BE 0439.446.226. hierna genoemd de "over te nemen of overgenomen vennootschap A", door fusie overgenomen wordt door de naamloze vennootschap "ZUIDERRING INVEST'. De algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "LUMARO-PLUS" besluit de vennootschap te ontbinden, zonder vereffening, met het oog op voornoemde fusie met de naamloze vennootschap "ZUIDERRING INVEST".

TWEEDE BESLUIT

De algemene vergadering van de overnemende vennootschap B besluit tot fusie door overneming van het vermogen van de over te nemen vennootschap A over te gaan.

Bijgevolg gaat het gehele vermogen van de overgenomen vennootschap A, met alle rechten en plichten, onder algemene titel over op de overnemende vennootschap B.

De bestuursorganen hebben er zich van vergewist en bevestigen dat sinds de datum van het opstellen van de fusieverslagen en de datum van de huidige vergaderingen zich in de activa en passiva van de betrokken vennootschappen geen belangrijke wijzigingen hebben voorgedaan. De overname wordt verwezenlijkt zondera kapitaalverhoging van de vennootschap B.

Vermits de overnemende vennootschap B houdster is van alle aandelen van de overgenomen vennootschap A, worden de aandelen van de overgenomen vennootschap A vernietigd.

Alle rechten en plichten en verbintenissen ontstaan door de overgenomen vennootschap A vanaf 0110112014, worden boekhoudkundig geacht te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap B. Tengevolge van de fusie door overneming gaat, zoals voorzegd, het ganse vermogen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "LUMARO-PLUS", zoals hierna beschreven, over op de overnemende vennootschap B, en dit met ingang van 01/01/2014.

a. Het vermogen van de overgenomen vennootschap omvat alle activa en passiva, die allen, zonder' uitzondering en zonder voorbehoud, onder algemene titel overgaan op de overnemende vennootschap. De overgang van geheel het vermogen van de overgenomen vennootschap A op de overnemende vennootschap B bevat tevens haar activiteiten met de daaraan verbonden vergunningen, erkenningen, het voordeel van de bedrijfsorganisatie, haar boekhouding, haar cliënteel, kortom aile immateriële bestanddelen eigen aan haar onderneming en verbonden aan haar handelszaak.

Tenslotte omvat de vermogensovergang die geschiedt bij wijze van overgang onder algemene titel alle lopende overeenkomsten die de overgenomen vennootschap A heeft aangegaan.

Deze verbintenissen, ongeacht met wie ze zijn afgesloten, ook deze aangegaan met de overheid, en jegens haar eigen organen en aandeelhouders, gaan onverkort over op de overnemende vennootschap B met alle rechten en plichten die daaruit voortvloeien, zonder dat enige andere formaliteit moet worden vervuld dan de wettelijk voorgeschreven openbaarmaking van het fusiebesluit om deze overgang aan éénieder tegenstelbaar te maken.

Het archief van de overgenomen vennootschap A omvat alle wettelijke boeken en bescheiden en wordt vanaf heden door de overnemende vennootschap in de zetel bewaard.

De zekerheden en waarborgen verbonden aan de door de overgenomen vennootschap A opgenomen verbintenissen blijven onverkort behouden.

De overnemende vennootschap B treedt in de rechten en plichten van de overgenomen vennootschap.

De overgenomen vennootschap verklaart eigenares te zijn van het volgende onroerende goed, welk goed

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

r

VoBr-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Luik B - varvnln

ingevolge de fusie eveneens overgaat op de overnemende vennootschap B:

BI=SCHRIIJVING VAN HET ONROEREND GOED

STAD GENK  vijfde afdeling

Een handelsruimte met aanhorigheden, ten kadaster gekend als toonzaal, gelegen op en met grond Bosdel 28,

gekadastreerd volgens titel sectie F deel van nummer 965/D17 en volgens recente kadastrale legger sectie D

nummer 965/M18, voor een oppervlakte van zesendertig are tweeënzeventig centiare (36a 72ca).

b. Verwerking van de vermogensovergang in de boekhouding van de overnemende vennootschap. De diverse vermogenbestanddelen van de overgenomen vennootschap A als hiervoor omschreven worden in de boekhouding van de ovememende vennootschap B opgenomen in vervanging van de aandelen van de overgenomen vennootschap A, die naar aanleiding van deze fusie vernietigd worden.

c. Vaststelling van de verdwijning van de overgenomen vennootschap.

De voorzitter van de algemene vergadering van beide vennootschappen verzoekt mij, notaris, vast te stellen dat vermits zowel de algemene vergadering van de overgenomen vennootschap A als de algemene vergadering van de overnemende vennootschap B, voornoemd fusievoorstel hebben goedgekeurd, de overgenomen vennootschap A op heden ophoudt te bestaan.

DERDE BESLUIT

De algemene vergadering van de overnemende vennootschap besluit de rekeningen van de overgenomen vennootschap A over het tijdvak begrepen tussen de datum van de jaarafsluiting van het laatste boekjaar waarvoor de rekeningen zijn goedgekeurd en de datum vanaf welke de verrichtingen van de overgenomen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn gesteld voor rekening van de overnemende vennootschap goed te keuren in afzonderlijke notulen.

VIERDE BESLUIT

Bij afzonderlijke stemming besluit de vergadering van de overnemende vennootschap B kwijting te verlenen aan de raad van bestuur van de overgenomen vennootschap A voor de uitoefening van hun mandaat tot en met heden.

VIJFDE BESLUIT- OPDRACHT TOT COORDINATIE - MACHTEN

De vergadering machtigt de notaris om :

- de formaliteiten van de openbaarmaking van de fusie met betrekking tot alle aan de verrichting deelnemende vennootschappen te verrichten; inclusief de openbaarmaking van de verdwijning van de overgenomen vennootschap A;

- een gecoördineerde tekst op te stellen van de statuten van de overnemende vennootschap B en deze neer te leggen op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel.

De algemene vergadering van de overgenomen vennootschap, alsmede de algemene vergadering van de overnemende vennootschap machtigen het college van zaakvoerders van de overnemende vennootschap om de formaliteiten van de openbaarmaking van de fusie met betrekking tot alle aan de verrichting deelnemende vennootschappen te verrichten, dit alles in de mate dit niet zou geschieden door de instrumenterende notaris.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Bart Drleskens

Geassocieerd notaris

Tegelijk hiermee neergelegd:

- expeditie van het verslagschrift van de buitengewone algemene vergadering.

- Gecoördineerde statuten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

22/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 05.06.2013, NGL 16.07.2013 13316-0109-015
15/04/2013
ÿþe Mod Word 11.1

((,x` [ I let( !~ L = ~ " - _ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

1

ll

13 586 6

AECHIEANK VAN KOOPHANDEL

Q 4 APR, 2013

GttttiêSELT

Ondememingsnr : 0412583362

Benaming

(voluit) : ZUIDERRING INVEST

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Centrum Zuid 3053, 3530 Houthalen-Helchteren

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag iiti van het Directiecomité

De Raad van Bestuur neemt kennis van het ontslag van BVBA Gert Cowé, met maatschappelijke zetel te 2980 Zoersel, Antwerpsedreef 177, ingeschreven in het RPR te Antwerpen onder het nummer 0441.660.497, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de Heer Gert Cowé, als lid van het directiecomité en dit met ingang van 12/10/2012.

Group GL NV

Gedelegeerd bestuurder

Vertegenwoordigd door

Ghislain Lenaers

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

07/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 06.06.2012, NGL 27.08.2012 12500-0307-021
03/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 23.03.2011, NGL 29.07.2011 11359-0307-020
09/09/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 02.06.2010, NGL 31.08.2010 10517-0226-020
07/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 03.06.2009, NGL 01.07.2009 09345-0005-013
01/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 04.06.2008, NGL 19.06.2008 08283-0396-012
01/08/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 06.06.2007, NGL 25.07.2007 07478-0234-010
20/04/2007 : HA044758
20/10/2006 : HA044758
29/08/2006 : HA044758
03/08/2005 : HA044758
06/08/2004 : HA044758
04/07/2003 : HA044758
24/08/2002 : HA044758
21/03/2002 : HA044758
24/07/2001 : HA044758
07/07/2000 : HA044758
01/01/2000 : HA044758
17/07/1999 : HA044758
01/01/1993 : HA44758
01/01/1992 : HA44758
26/06/1990 : HA44758
01/01/1986 : HA44758

Coordonnées
ZUIDERRING INVEST

Adresse
CENTRUM ZUID 3053 3530 HOUTHALEN

Code postal : 3530
Localité : Houthalen
Commune : HOUTHALEN-HELCHTEREN
Province : Limbourg
Région : Région flamande