ZVC HOESELT

Association sans but lucratif


Dénomination : ZVC HOESELT
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 836.331.426

Publication

04/09/2013
ÿþMOD 22

In de bijlagen het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

bij 9 p

na neerlegging van de akte ter griffie

Ondememingsnr : 0836.33t426

Benaming

(voluit) : ZVC Hoeselt

(verkort) :

Rechtsvorm : Vennootschap zonder winstoogmerk

Zetel : 3730 Hoeselt de Bormanlaan 8

Onderwerp akte : Ontbinding-Sluiting vereffening

Op de algemene vergadering van donderdag 1 augustus 2013 te Hoeselt de Bormanlaan 8 wordt door de aanwezige leden beslist de VZW te ontbinden op 31 juli 2013 ,

De Heren Slegers Leon, fungerend als penningmeester van de VZW , wonende te Tongeren Weilgenstraat 34 en de Heer Boelen Johan, fungerend ais voorzitter van de VZW, wonende te Hoeselt de Bormanlaan 8, worden door de algemene vergadering ais vereffenaars aangesteld.

Beiden verklaren op deze algemene vergadering dat alle rekeningen betaald zijn, dat er geen schulden openstaan en dat er geen tegoeden meer zijn. Zij stellen vast dat het netto actief 0 Euro bedraagt,

De algemene vergadering gaat hiermee akkoord en de vereffening wordt gesloten,

Neergelegd ter griffie der

rechtbank v, koophandel te TONGEREN

2 6 -08- 2013

De Hoofdgriffier, Griffie

*13136396

111111

De vereffenaars,

Boelen Johan

Stegers Leon

--

ap de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso :i Naam en handtekening.

' Î

27/05/2011
ÿþ(verkort) :

Rechtsvorm : VZW

Zetel : de Bormanlaan 8, 3730 Hoeselt

Onderwerp akte : Oprichtingsakte

1.Boelen, Johannes Jozef Gaston, de Bormanlaan 8 te 3730 Hoeselt, geboren te Hoeselt

op 29 januari 1952.

2.Slegers , Henri Ghislain, Weilgenstraat 36 te 3700 Tongeren, geboren te Henis op 1 juli 1942.

3.Slegers, Leon Lucien, Weilgenstraat 34 te 3700 Tongeren, geboren te Henis op 1 juli 1942.

4.Liebens, William José Antoine, Dorpsstraat 39 Bus 1 te 3730 Hoeselt, geboren te Hasselt op 13

september 1945.

5.Mewissen, Eliane Nicotine Sylvia, de Bormanlaan 8 te 3730 Hoeselt, geboren te Tongeren op 27 april

1955.

6.Vissers, Dirk Martin ,Groenstraat 84 D te 3730 Hoeselt, geboren te Hasselt op 4 april 1973.

7.Baldewijns, Mamic Chrétien Jean, Hemerweg 13 te 3730 Hoeselt, geboren te Hasselt op 13 oktober 1958.

8.Vanhees, Denise Victorine, Weilgenstraat 36 te 3700 Tongeren, geboren te Piringen op 13 maart 1944.

9.Pipelers, Maria Josephine, Weilgenstraat 34 te 3700 Tongeren, geboren te Bommershoven op 20 maart

1944.

10.Slegers, Dirk Karel, Weilgenstraat 36 te 3700 Tongeren, geboren te Tongeren op 21 juli 1967.

verklaren bij deze akte een vereniging zonder winstoogmerk op te richten, overeenkomstig de wet van 27 juni 1921, hierna de °VZW-wet`, waarvan de statuten als volgt luiden:

Titel I Naam - Zetel - Doel - Duur

Artikel 1

De vereniging draagt de naam °ZVC Hoeselt°. De naam moet steeds door de afkorting "VZW' worden

gevolgd.

Artikel 2

De zetel van de vereniging is gevestigd te 3730 Hoeselt, de Bormanlaan 8 en ressorteert onder het

gerechtelijk arrondissement Tongeren.

Alle stukken voorgeschreven door de VZW-wet worden neergelegd in het dossier bijgehouden op de griffie van de rechtbank van koophandel van het voornoemd gerechtelijk arrondissement.

De raad van bestuur kan op ieder ogenblik met een gewone meerderheid der stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde leden beslissen de zetel naar een andere plaats over te brengen.

Artikel 3

De vereniging stelt zich tot doel de nodige omkadering te bezorgen om zaalvoetballers in goede omstandigheden hun sport te laten beoefenen, jaarlijks een aantal clubactiviteiten in te richten, zaalvoetbaltraining en -onderricht te geven of te laten geven, zowel een sportief als een sociaal trefpunt te bieden aan de leden en promotie te maken voor de zaalvoetbalsport.

De vereniging kan meer algemeen alle middelen aanwenden die tot de verwezenlijking van het doel rechtstreeks of onrechtstreeks bijdragen. De vereniging kan ter uitvoering van wat hierboven bepaald is ondermeer alle eigendommen of zakelijke rechten verwerven, in huur nemen, verhuren, personeel aanwerven,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

MODa2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

rechtbank v, koophandel te TONGEREN



Luik B



11111111111111111118

*11080714*

Vo, beho aan Belg Staat:

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) :

" " o83s-ZVC Hoeselt

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/05/2011- Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/05/2011- Annexes du Moniteur belge

MOD 22

rechtsgeldige overeenkomsten sluiten, fondsen verzamelen, kortom alle activiteiten uitoefenen of laten uitoefenen die haar doel rechtvaardigen. In het kader van het realiseren van haar doel, kan de vereniging zelfs daden van koophandel stellen.

Artikel 4

De vereniging wordt voor onbepaalde duur opgericht.

Titel Il Lidmaatschap

Artikel 5

De vereniging bestaat uit werkelijke leden, toegetreden leden en ereleden.

De vereniging telt minstens drie leden.

De volheid van het lidmaatschap, met inbegrip van het stemrecht op de algemene vergadering, komt uitsluitend toe aan de werkelijke leden en niet aan de toegetreden leden noch aan de ereleden De toegetreden leden en de ereleden hebben enkel rechten en verplichtingen hen toebedeeld door de statuten. De statutaire bepalingen dienaangaande kunnen zonder consultatie of akkoord van de toegetreden leden en de ereleden worden gewijzigd.

Artikel 6

Als werkelijk lid kan tot de vereniging toetreden, iedere natuurlijke of rechtspersoon die door de raad van bestuur als zodanig wordt aanvaard. De raad van bestuur zal zich bij het nemen van haar beslissing houden aan de voorschriften, zoals die desgevallend in het huishoudelijk reglement zijn opgenomen.

Als toegetreden lid kan tot de vereniging toetreden, iedere natuurlijke of rechtspersoon die door de raad van bestuur als zodanig wordt aanvaard omwille van de band die deze persoon met de vereniging heeft. De raad van bestuur zal zich bij het nemen van haar beslissing houden aan de voorschriften, zoals die desgevallend in het huishoudelijk reglement zijn opgenomen.

Als erelid kan tot de vereniging toetreden, iedere natuurlijke of rechtspersoon die door de raad van bestuur als zodanig wordt aanvaard omwille van de diensten die zij aan de vereniging hebben bewezen. De raad van bestuur zal zich bij het nemen van haar beslissing houden aan de voorschaften, zoals desgevallend in het huishoudelijk reglement zijn opgenomen.

Verzoeken om toetreding dienen uitsluitend schriftelijk aan de raad van bestuur te worden gericht, onder de vermelding van naam, voornamen, en adres of indien het een rechtspersoon betreft naam,

rechtsvorm en adres van de maatschappelijke zetel van de verzoeker en onder vermelding van de elementen waarom de verzoeker meent in aanmerking te komen als werkelijk lid, toegetreden lid of erelid Uiterlijk drie maanden nadat het hem heeft bereikt, aanvaardt of verwerpt de raad van bestuur het verzoek met een gewone meerderheid der stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde leden. In geval van verwerping is de raad van bestuur niet verplicht zijn beslissing te motiveren.

Toegetreden leden en ereleden hebben geen stemrecht op de algemene vergadering en kunnen enkel met raadgevende stem deel uitmaken van de raad van bestuur.

Artikel 7

Het jaarlijkse lidgeld voor werkelijke leden wordt elk jaar door de raad van bestuur vastgesteld en mag niet

meer dan 50 euro bedragen.

Het dient elk jaar uiterlijk op 1 oktober gestort op de financiële rekening van de vereniging of contant aan de penningmeester van de raad van bestuur betaald te worden.

Het jaarlijks lidgeld voor de toegetreden leden en de ereleden wordt bepaald door de raad van bestuur.

Artikel 8

De werkelijke leden, de toegetreden leden en de ereleden van de vereniging zijn verplicht

a.De statuten en het huishoudelijk reglement van de vereniging alsook de besluiten van haar organen na te

leven.

b.De belangen van de vereniging of één van haar organen niet te schaden.

Artikel 9

Elk werkelijk lid, elk toegetreden lid en elk erelid kan ten alle tijde ontslag nemen uit de vereniging mits het

opsturen van een aangetekend schrijven aan de raad van bestuur.

~ " Moo 2.2

Een werkelijk lid, een toegetreden lid en een erelid kan slechts worden uitgesloten door de algemene vergadering en met de meerderheid van twee derden van de aanwezige of vertegenwoordigde leden.

In afwachting van de beslissing omtrent de uitsluiting van een lid, kan de raad van bestuur het lidmaatschap schorsen van de persoon

a.Die de verplichtingen, opgelegd aan de leden in artikel 8, op ernstige wijze schendt;

b.Die, ondanks twee schriftelijke aanmaningen, in gebreke blijft zijn financiële en/of administratieve verplichtingen tegenover de vereniging na te komen.

De schorsing zal per aangetekend schrijven worden meegedeeld aan het betrokken lid. Zij kan maximaal zes weken duren, binnen welke termijn de algemene vergadering moet bijeenkomen om over de uitsluiting te beslissen. Op deze bijeenkomst van de algemene vergadering behoudt het betrokken lid al zijn lidmaatschapsrechten. Besluit de algemene vergadering niet tot uitsluiting over te gaan, dan vervalt van rechtswege de schorsing van het lid en wordt deze geacht nooit te hebben plaatsgehad.

Het lidmaatschap van een werkelijk lid, een toegetreden lid en een erelid eindigt automatisch door het overlijden van de natuurlijke persoon, of ingeval van een rechtspersoon, door haar ontbinding, splitsing of faillissement.

Ontslagnemende of uitgesloten werkelijke leden, toegetreden leden en ereleden alsook erfgenamen van een overleden lid kunnen geen aanspraak maken op het vermogen van de vereniging en kunnen gestorte bijdragen of gedane inbrengen nooit terugvorderen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/05/2011- Annexes du Moniteur belge Titel III Raad van bestuur

Artikel 10

De vereniging wordt bestuurd door een raad van bestuur samengesteld uit tenminste drie leden, die worden benoemd en afgezet door de algemene vergadering. De bestuursleden hoeven geen lid van de vereniging te zijn.

Artikel 11

De bestuurders worden benoemd voor onbepaalde duur.

Op de eerste vergadering die volgt op het vrijwillig ontslag, het verstrijken van termijn, de afzetting of het

overlijden van een bestuurslid, kan de raad van bestuur een voorlopig bestuurslid benoemen om het mandaat van degene die hij vervangt, te beëindigen.

Zo door vrijwillig ontslag, verstrijken van termijn of afzetting, het aantal bestuurders is teruggevallen tot onder het wettelijk minimum, dan blijven de bestuurders in functie totdat in hun vervanging is voorzien.

Artikel 12

a.De raad van bestuur kiest uit zijn leden een voorzitter, eventueel één of meerdere ondervoorzitters, een

secretaris en een penningmeester.

De voorzitter of secretaris roepen de raad bijeen;

De raad van bestuur wordt voorgezeten door de voorzitter. Bij afwezigheid van de voorzitter wordt hij vervangen door de oudste aanwezige ondervoorzitter of, bij afwezigheid van de ondervoorzitter, door de oudste aanwezige bestuurder.

b.De raad van bestuur kan slechts geldig beslissen indien tenminste de helft van de bestuurders aanwezig is. Indien dit quorum niet is bereikt, kan een nieuwe raad worden bijeengeroepen met dezelfde agenda, die geldig zal beraadslagen, en beslissen indien ten minste twee bestuurders aanwezig of vertegenwoordigd zijn. De beslissingen worden genomen bij gewone meerderheid van de aanwezige en vertegenwoordigde bestuursleden, dit wil zeggen de helft plus één, onthoudingen worden niet meegerekend. Bij staking van stemmen is de stem van de voorzitter of degene die hem vervangt, doorslaggevend.

c.ledere bestuurder kan op een schriftelijke wijze volmacht geven aan een andere bestuurder om hem op

een vergadering van de raad van bestuur te vertegenwoordigen.

Ieder bestuurslid kan evenwel slechts één ander bestuurslid vertegenwoordigen.

d.ln uitzonderlijke gevallen, wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vereniging zulks vereisen, kunnen de besluiten van de raad van bestuur worden genomen bij eenparig schriftelijk akkoord van de bestuurders. Dit schriftelijk akkoord kan meegedeeld worden per brief, per telegram of per telefax.

t

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/05/2011- Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

Deze procedure kan echter niet gevolgd worden voor de vaststelling van de jaarrekening.

e.Van elke vergadering van de raad van bestuur worden notulen opgemaakt. De notulen worden ondertekend door de voorzitter en de secretaris. De notulen worden in een bijzonder register op de maatschappelijke zetel van de vereniging bewaard.

Artikel 13

a.De raad van bestuur is belast met de algemene bevoegdheden van bestuur, met uitzondering van de

bevoegdheden die door de wet of de statuten aan de algemene vergadering worden toegekend.

b.De bevoegdheid om de vereniging in en buiten rechte te vertegenwoordigen wordt opgedragen aan de voorzitter en een bestuurslid, die gezamenlijk optreden.

c.Ten aanzien van derden is de vereniging slechts geldig verbonden door de handtekening van de voorzitter.

d.De bestuursleden gaan, in de uitoefening van hun mandaat, geen enkele persoonlijke verplichting aan. e.De leden van de raad van bestuur oefenen hun mandaat kosteloos uit.

Artikel 14

De raad van bestuur kan een huishoudelijk reglement uitvaardigen met betrekking tot de werking van de vereniging, de organisatie van clubactiviteiten en de interne tuchtregeling. De raad van bestuur kan, met een gewone meerderheid van de stemmen van de aanwezige en vertegenwoordigde leden, het reglement goedkeuren, bepalingen ervan wijzigen, toevoegen of opheffen. Bij staking van de stemmen is de stem van de voorzitter of van het bestuurslid dat hem vervangt, doorslaggevend.

Artikel 15

De raad van bestuur kan bijzondere commissies oprichten voor de studie, de voorbereiding en de ontplooiing van het sportieve, technische, commerciële en financiële beleid van de vereniging. Deze bijzondere commissies kunnen zowel uit leden als niet-leden van de vereniging samengesteld zijn. De notulen van deze bijzondere commissies worden aan de raad van bestuur voorgelegd.

Titel IV Algemene vergadering

Artikel 16

De algemene vergadering is samengesteld uit alle werkelijke leden. Wanneer zij dit wensen kunnen ook

toegetreden leden en ereleden aanwezig zijn, doch zij bezitten uitsluitend een raadgevend stemrecht.

De algemene vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter van de raad van bestuur. Bij afwezigheid van de voorzitter wordt hij vervangen door de oudste aanwezige ondervoorzitter of, bij afwezigheid van de ondervoorzitter, door de oudste aanwezige bestuurder.

Ieder lid kan op een schriftelijke wijze volmacht geven aan een ander lid om hem op een algemene vergadering te vertegenwoordigen. Elk lid kan evenwel slechts één ander lid vertegenwoordigen.

Elk werkelijk lid beschikt over één stem op de algemene vergadering.

Artikel 17

De algemene vergadering is uitsluitend bevoegd voor

a.De wijziging van de statuten

b.De benoeming en de afzetting van de bestuurders

c.Desgevallend, de benoeming en de afzetting van de commissaris(sen) en de bepaling van hun bezoldiging

ingeval een bezoldiging wordt toegekend.

d.De kwijting aan de bestuurders en de commissaris(sen) met inbegrip van het instellen van de

aansprakelijkheidsvordering wegens foutieve uitoefening van de bestuursopdracht of commissarisopdracht

e.De goedkeuring van de begroting en van de jaarrekening

f.De vrijwillige ontbinding van de VZW en de benoeming van de vereffenaar

g.De uitsluiting van een lid

h.De omzetting van de vereniging in een vennootschap met een sociaal oogmerk

i. Alle gevallen waarin onderhavige statuten dat vereisen.

Artikel 18

a.De algemene vergadering wordt door de raad van bestuur bijeengeroepen voor de uitoefening van één of

.

4 "

MOD 2.2

meer van voornoemde bevoegdheden of als gevolg van een schriftelijke vraag aan de raad van bestuur, ondertekend door ten minste één vijfde van de leden. Zij moet ten minste één maal per jaar worden bijeengeroepen voor het goedkeuren van de rekening van het afgelopen jaar en de begroting van het volgend jaar, op een door de raad van bestuur te bepalen plaats en datum.

b.Alle leden worden ten minste veertien dagen voor de algemene vergadering bij gewone brief uitgenodigd op de algemene vergadering. De uitnodiging wordt ondertekend door de voorzitter of de secretaris. Ze vermeldt dag, uur en plaats van de algemene vergadering.

c.De oproeping bevat de agenda, die wordt vastgelegd door de raad van bestuur. Er worden geen punten buiten de agenda behandeld, behalve indien de voorzitter hierin toestemt. Deze uitzondering geldt wel niet voor de statutenwijzigingen, wijzigingen van het statutair doel en uitsluiting van werkelijke leden.

Artikel 19

De beslissingen worden genomen bij gewone meerderheid van de aanwezige- en vertegenwoordigde leden, dit wil zeggen de helft plus één, onthoudingen worden niet meegerekend, behalve in de gevallen waarin de wet of de statuten een bijzondere meerderheid hebben bepaald. Bij staking van stemmen is de stem van de voorzitter of van degene die hem vervangt, doorslaggevend.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/05/2011- Annexes du Moniteur belge Artikel 20

Van elke vergadering worden notulen opgemaakt. De notulen worden ondertekend door de voorzitter en de secretaris. De notulen worden in een bijzonder register op de maatschappelijke zetel van de vereniging bewaard.

Titel V Inzagerecht

Artikel 21

Alle leden kunnen stukken bepaald in artikel 10, tweede lid, van de VZW-wet op de zetel van de vereniging

inzien.

Daartoe richten zij een mondeling of schriftelijk verzoek aan de voorzitter van de raad van bestuur met wie

zij een datum en een uur van de raadpleging van de documenten en stukken overeenkomen.

Derden kunnen geen gebruik maken van het inzagerecht, tenzij mits een schriftelijk verzoek aan de voorzitter van de raad van bestuur te richten waarin zij hun rechtmatig belang aantonen.

Het inzagerecht houdt geen recht in om fotokopies te maken, tenzij mits toestemming van de voorzitter van de raad van bestuur.

Elk lid kan de informatie enkel gebruiken in het kader van de uitoefening van zijn rechten ais lid van de vereniging. Een misbruik van het inzagerecht kan worden gesanctioneerd.

Titel VI Begroting - Rekening -- Controle

Artikel 22

a.Het boekjaar begint op 1 augustus en eindigt op 30 juli.

b.leder jaar maakt de raad van bestuur de jaarrekening van het voorbije boekjaar op, alsook de begroting voor volgend boekjaar.

c.leder jaar en ten laatste binnen zes maanden na afsluitingsdatum van het boekjaar, legt de raad van bestuur de jaarrekening van het voorbije boekjaar, alsook de begroting van het volgend boekjaar, ter goedkeuring voor aan de algemene vergadering.

d.De raad van bestuur draagt er zorg voor dat de jaarrekening en de overige in de VZW-wet vernielde stukken binnen één maand na goedkeuring worden neergelegd op de griffe van de rechtbank van koophandel.

Titel VII Ontbinding  Vereffening

Artikel 23

Behoudens in de gevallen van gerechtelijke ontbinding en van ontbinding van rechtswege, kan slechts de

algemene vergadering tot ontbinding besluiten, op de wijze zoals bepaald in de VZW-wet.

In geval van vrijwillige ontbinding benoemt de algemene vergadering, of bij gebreke daarvan de rechtbank,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/05/2011- Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

één of meer vereffenaars. Zij bepaalt tevens hun bevoegdheid, alsmede de vereffeningsvoorwaarden.

Artikel 24

In geval van ontbinding worden de activa, na aanzuivering van de schulden, overgedragen aan een vereniging of instelling die een gelijkaardig doel nastreeft. De algemene vergadering die tot de ontbinding besluit zal aanduiden aan welke vereniging of instelling het vereffeningssaldo wordt overgedragen.

Titel VIII Slotbepalingen

Artikel 25

Voor alles wat in deze statuten niet uitdrukkelijk is geregeld, is de VZW-wet, of de wetgeving die deze wet zou vervangen na de oprichting van de vereniging, toepasselijk, de algemene wettelijke bepalingen, het huishoudelijk reglement en de gebruiken ter zake.

Overgangsbepalingen

1.Datum van eerste jaarvergadering

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op 12 mei 2011.

2.Eerste buitengewone algemene vergadering

De partijen komen bijeen in een eerste buitengewone algemene vergadering en treffen eenparig de

volgende besluiten:

a.Worden tot de functie van bestuurder genoemd:

Boelen, Johannes Jozef Gaston, de Bormanlaan 8 te 3730 Hoeselt, geboren te Hoeselt

op 29 januari 1952.

Slegers , Henri Ghislain, Weilgenstraat 36 te 3700 Tongeren, geboren te Henis op 1 juli 1942.

Slegers, Leon Lucien, Weilgenstraat 34 te 3700 Tongeren, geboren te Henis op 1 juli 1942.

Liebens, William José Antoine, Dorpsstraat 39 bus 1 te 3730 Hoeselt, geboren te Hasselt op 13 september

1945.

Mewissen, Eliane Nicolina Sylvia, de Bormanlaan 8 te 3730 Hoeselt, geboren te Tongeren op 27 april 1955.

Vissers, Dirk Martin , Groenstraat 84 D te 3730 Hoeselt, geboren te Hasselt op 4 april 1974.

Baldewijns, Mamic Chrétien Jean, Hemerweg 13 te 3730 Hoeselt, geboren te Hasselt op 13 oktober 1958.

Vanhees, Denise Victorine, Weilgenstraat 36 te 3700 Tongeren, geboren te Piringen op 13 maart 1944.

Pipelers, Maria Josephine, Weilgenstraat 34 te 3700 Tongeren, geboren te Bommershoven op 20 maart

1944.

Stegers, Dirk Karel, Weilgenstraat 36 te 3700 Tongeren, geboren te Tongeren op 21 juli 1967.

b.De opdracht van de bestuurders zal een einde nemen onmiddellijk na de jaarvergadering van 2014.

c.De opdracht van bestuurder is onbezoldigd.

d.De volgende verbintenissen werden in naam en voor rekening van de vereniging in oprichting aangegaan:

Nihil

Opgemaakt in twee exemplaren en met eenparigheid van stemmen aanvaard op de stichtingsvergadering gehouden te Hoeselt op 12 mei 2011

BOELEN Johan Voorzitter

SLEGERS Henri Secretaris

SLEGERS Leon Penningmeester

Coordonnées
ZVC HOESELT

Adresse
DE BOMANLAAN 8 3730 HOESELT

Code postal : 3730
Localité : HOESELT
Commune : HOESELT
Province : Limbourg
Région : Région flamande