BROEDERS TRANSPORT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BROEDERS TRANSPORT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 415.444.466

Publication

30/07/2012
ÿþ eerste

blad

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

19 -07- 2012

HASSELT

riff ie

*12134069*

Ondernemingsnr : 0415.444.466

Benaming (voluit) : Broeders Transport

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel (volledig adres) : Centrum-Zuid 1410 - 3530 Houthalen-Helchteren

Onderwerp(en) akte : Fusie door overname

Er blijkt uit een akte, verleden voor notaris Nathalie Bovend'aerde, te Zonhoven, op 10 juli 2012, dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Broeders Transport" (overgenomen vennootschap) ingevolge een fusie door overneming vanwege de naamloze vennootschap "V.N.W. Transport" (overnemende vennootschap) de volgende beslissingen heeft genomen:

VASTSTELLINGEN

I. Met betrekking tot de formaliteiten die voor de fusie moeten worden vervuld, stelt de voorzitter van beide vergaderingen vooraf het volgende vast:

1. De zaakvoerder van de vennootschap "Broeders Transport" en raad van bestuur van de vennootschap "VNW Transport" hebben op 30 april 2012 een fusievoorstel opgemaakt. Deze fusievoorstellen werden neergelegd ter griffie van de rechtbank van koophandel te Hasselt op 10 mei 2012, hetzij meer dan zes weken voor de huidige algemene vergadering. De neerlegging van de fusievoorstellen werd bekendgemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 23 mei 2012 onder nummer 12093374 voor de overgenomen vennootschap "Broeders Transport" en onder nummer 12093375 voor de overnemende vennootschap "VNW Transport".

2. aangezien alle vennoten in beide vennootschappen ermee instemden, werd verzaakt aan de opmaak van een omstandig verslag door de zaakvoerder van "Broeders Transport" en de raad van bestuur van "VNW Transport" waarvan sprake in artikel 694 van het Wetboek van Vennootschappen.

3. De BVBA Hubert Vencken, vertegenwoordigd door de heer Hubert Vencken, bedrijfsrevisor, daartoe aangesteld door de zaakvoerder van de overgenomen vennootschap "Broeders Transport", en daartoe aangesteld door de raad van bestuur van de overnemende vennootschap "VNW Transport" heeft het schriftelijk verslag opgesteld op datum van 25 mei 2012, zoals bepaald in artikel 695 van het Wetboek van de Vennootschappen.

De conclusies van zijn verslag over de over te nemen vennootschap "Broeders Transport" luiden als volgt:

"Besluit.

In het kader van de geplande fusie door overneming van BVBA BROEDERS TRANSPORT` door NV V.N.W TRANSPORT, laten de werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de geldende controlenormen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren, mij toe te besluiten dat:

" de door het bestuursorgaan van NV V.N.W. TRANSPORT en van BVBA BROEDERS TRANSPORT toegepaste waarderingsmethode, namelijk de intrinsieke waarde per aandeel, past in het gegeven geval;

deze waarderingsmethode leidt tot een waarde van 24,98 EUR per aandeel voor BVBA BROEDERS TRANSPORT en tot een waarde van 109,34 EUR per aandeel voor Nï` V.N. W.- TRANSPORT;

" het relatief belang dat door het bestuursorgaan van NV V.N.W TRANSPORT en van BVBA BROEDERS TRANSPORT wordt gehecht aan de gebruikte waarderingsmethodes passend is;

de door het bestuursorgaan van NV V.N.W TRANSPORT en van BVBA BROEDERS TRANSPORT voorgestelde ruilverhouding, zijnde 1..1.25 aandelen van BVBA BROEDERS TRANSPORT voor 257 nieuwe aandelen van NV VNW; TRANSPORT, als' redelijk kan aanzien worden;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

er geen bijzondere moeilijkheden bij de waardering te vermelden zijn.

Bree, 25 mei 2012

Voor BVBA HUBERT VENCKEN,

Hubert VENCKEN, Bedrijfsrevisor"

4. De fusievoorstellen en de voornoemde verslagen werden in de agenda van de algemene vergaderingen van de betrokken vennootschappen vermeld, alsook de plaats waar de aandeelhouders van deze stukken kennis konden nemen.

Een afschrift van die stukken werd aan de houders van aandelen op naam uiterlijk één maand voor de algemene vergadering toegezonden. Tevens werd een afschrift van die documenten toegezonden aan de aandeelhouders, die de formaliteiten hebben vervuld om tot de vergadering te worden toegelaten.

De fusievoorstellen, de overige verslagen, alsmede een exemplaar van de jaarrekeningen, de jaarverslagen en de eventuele verslagen van de commissaris over de laatste drie boekjaren, (alsook de eventuele tussentijdse cijfers omtrent de stand van het vermogen, die niet meer dan drie maanden voor de datum van het fusievoorstel zijn vastgesteld), werden in de zetel van de vennootschappen voor kennisneming ter beschikking gesteld van de respectievelijke aandeelhouders, om deze de gelegenheid te bieden uiterlijk één maand voor de algemene vergadering van de stukken kermis te nemen.

5. De zaakvoerder van de vennootschap "Broeders Transport" en de raad van bestuur van de vennootschap "VNW Transport" hebben er zich van vergewist, dat de overgenomen vennootschap "Broeders Transport" geen aandelen bezit in de overnemende vennootschap "VNW Transport" noch eigen aandelen in haar bezit heeft.

De zaakvoerder van de vennootschap "Broeders Transport" en de raad van bestuur van de vennootschap "VNW Transport" hebben er zich van vergewist, dat de overnemende vennootschap "VNW Transport" geen aandelen bezit in de overgenomen vennootschap "Broeders Transport", zoals hierboven uiteengezet.

6. De zaakvoerder en de raad van bestuur van elk van de betrokken vennootschappen hebben er zich van vergewist dat de overgenomen vennootschap "Broeders Transport" die aan de fusie deelneemt, geen eigendomsrechten bezit op een onroerend goed, zoals hierna beschreven. EERSTE BESLUIT: BESLUIT TOT FUSIE

1. De voorzitter geeft een korte samenvatting van de fusievoorstellen, hoger vermeld, waarin voorgesteld wordt dat vennootschap "Broeders Transport" door fusie overgenomen wordt door vennootschap "VNW Transport".

De zaakvoerder en de raad van bestuur van de betrokken vennootschappen hebben er zich van vergewist en bevestigen dat sinds de datum van het opstellen van de fusievoorstellen en de datum van de huidige vergaderingen zich in de activa en passiva van de betrokken vennootschappen geen belangrijke wijzigingen hebben voorgedaan.

2. Na kennisname van deze verslagen, zoals bedoeld in artikel 695 en 602 derde lid van het Wetboek van vennootschappen en mededelingen besluit de algemene vergadering van de vennootschap "Broeders Transport" tot ontbinding van deze vennootschap, zonder vereffening, met het oog op de voornoemde fusie met de vennootschap "VNW Transport".

3. De algemene vergaderingen van de vennootschappen "Broeders Transport" en "VNW Transport" besluiten tot fusie door overneming van gans het vermogen van vennootschap "Broeders Transport" over te gaan.

4. Bijgevolg gaat gans het vermogen van de vennootschap "Broeders Transport", met alle rechten en plichten, over op de vennootschap "VNW Transport". Kapitaal, reserves, provisie en schulden gaan op de overnemende vennootschap over.

Alle rechten en plichten en verbintenissen ontstaan vanaf 1 januari 2012 worden boekhoudkundig geacht te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap "VNW Transport", zoals vermeld in het verslag van de zaakvoerder de dato 30 april 2012. TWEEDE BESLUIT: KAPITAALVERHOGING VAN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP "VNW Transport"  TOEKENNING AANDELEN.

1. Als gevolg van de fusie door overneming, besluit de algemene vergadering van de vennootschap "VNW Transport" haar kapitaal te verhogen ten belope van honderd en

elfduizend vijfhonderd tweeënvijftig euro negen cent (111.552,09 EUR), zodat het kapitaal van

de naamloze vennootschap "VNW Transport" na de fusie door overneming één miljoen vijfhonderd duizend vijfhonderd tweeënvijftig euro negen cent (1.500.552,09 EUR) zal

bedragen, alsmede uitgifte van duizend achtentwintig (1.028) nieuwe gewone aandelen, dewelke dezelfde rechten en plichten hebben als de bestaande aandelen, en welke in de winst zullen delen vanaf heden.

Voor- Luik B - vprvnln

behouden Uitreiking van duizend achtentwintig (1.028) nieuwe volgestorte aandelen dooide

aan het vennootschap "VNW Transport" aan de aandeelhouders van de vennootschap "Broeders

Belgisch Transport", tegen inlevering van de vierduizend vijfhonderd (4.500) oude aandelen in de

Staatsblad vennootschap "Broeders Transport", zonder opleg in geld.

2. De raad van bestuur van de overnemende vennootschap "VNW Transport" zal instaan

voor de vernietiging van alle bestaande aandelen van de overgenomen vennootschap

"Broeders Transport".

Dit besluit wordt door de algemene vergaderingen van beide vennootschappen, in al haar

onderdelen, met eenparigheid van stemmen goedgekeurd.

DERDE BESLUIT.

De vergaderingen verlenen met eenparigheid van stemmen ontslag

en kwijting aan de huidige zaakvoerder, te weten

De Heer VANDEPUT Yves, rijksregister 7303051113-30, wonende te Houthalen-

Helchteren, Oude Postbaan 40

VIERDE BESLUIT.

De algemene vergadering van de overnemende vennootschap machtigt de instrumenterende

notaris de statuten te coördineren en neer te leggen op de bevoegde Rechtbank van

Koophandel.

Dit besluit wordt door de algemene vergadering van de overnemende vennootschap met

eenparigheid van stemmen goedgekeurd.

VOOR BEKNOPT ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Nathalie Bovend'aerde te Zonhoven.







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Tegeliik hiermee neergelegd :

* Uitgifte van de akte fusie door overneming.

* Verslag bedrijfsrevisor.

a





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

04/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 05.06.2012, NGL 29.06.2012 12238-0440-028
23/05/2012
ÿþMod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

I 0 -05- 2012

HA6t f 11

*12093374*

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0415.444.466.

Benaming

(voluit) : Broeders Transport

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Centrum Zuid 1410, 3530 Houthalen-Helchteren

(volledig adres)

Onderwerp akte : Fusievoorstel

Publicatie voorstel tot fusie door overneming dd. 30 april 2012 conform artikel 693 van het Wetboek van Vennootschappen tussen de V.N.W. Transport NV, Centrum Zuid 1410, 3530 Houthalen-Helchteren, overnemende vennootschap en de BVBA Broeders Transport , Centrum Zuid 1410, 3530 Houthalen-Helchteren, over te nemen vennootschap.

DOEL VAN DE FUSIE DOOR OVERNEMING

De Raad van Bestuur stelt dat, uit juridisch en economisch oogpunt, het wenselijk is de fusie door

overneming door te voeren om volgende redenen :

" Beide vennootschappen maken deel uit van dezelfde transportgroep en zijn nauw verbonden met elkaar.

De transportactiviteiten zijn soortgelijk.

De respectievelijke bestuursorganen zijn identiek en zijn afhankelijk van elkaars personeel.

Deze fusie kadert in een grotere fusie-operatie die noodzakelijk werd gezien het grote aantal (overgenomen)

transportbedrijven.

Ook uit sociaalrechtelijk oogpunt is het aangewezen dat beide entiteiten fuseren.

Bovendien zal door de fusie een gezamenlijke aankoop worden vergemakkelijkt en zullen op die manier

betere prijzen kunnen bekomen worden.

Tevens zal de administratie, door het o.a, wegvallen van de doorfacturatie, worden vereenvoudigd, wat de

opvolging van betalingen en de boekhouding in het algemeen meer overzichtelijk maken."

VOORSTEL VAN EEN FUSIE DOOR OVERNEMING OVEREENKOMSTIG DE ARTIKELEN 693 EN VOLGENDE VAN HET WETBOEK VAN VENNOOTSCHAPPEN

Op 30 april 2012 is overeenkomstig de artikelen 693 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, door de bestuursorgangen vann de hierna vermelde vennootschappen, in gemeen overleg, het voorstel van een fusie door overneming opgesteld waarvan hierna de tekst volgt.

1.Rechtsvorm, naam, doel en zetel van de te fuseren vennootschappen :

De fusie zal worden doorgevoerd tussen:

1, De Naamloze Vennootschap VNW Transport, met zetel te Centrum Zuid 1410, 3530 Houthalen-

Helchteren, die volgens artikel drie van de gecoordineerde statuten als doel heeft:

A."Onderneming voor nationaal en internationaal vervoer langs de weg; omvat het helpen van voertuigen op

de weg zonder herstellingswerkplaats.

B.Onderneming voor vervoer van derden op bouwplaatsen zonder gebruikmaking van de openbare weg.

C.Onderneming voor goederenbehandeling : omvat het laden, het lossen, de controle, het wegen, de

bewaking en het verpakken van goederen.

D.Onderneming voor het uitbaten van goederenopslagplaatsen; onderneming voor opslagplaatsen en

magazijnen.

E.Onderneming voor grensexpeditiekantoor, expeditiebedrijf, alsmede alle activiteiten die rechtstreeks of

onrechtstreeks verband houden met de verwezenlijking van het doe!, zoals voormeld hierboven, zoals

onderneming voor distributie en overslag, zonder dat deze opsomming een limitatieve lijst is.

F.Aanneming van grondwerken.

De onderneming kan overgaan tot alle handelsverrichtingen, nijverheidsverrichtingen, financiële en

onroerende verrichtingen, zo voor eigen rekening als voor rekening van derden, die van aard zijn de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

verwezenlijking van haar doel rechtstreeks of onrechtstreeks te bevorderen, dit zowel in België als in het

buitenland.

Zij zal door alle middelen mogen samenwerken met of deelnemen aan alle ondernemingen of

vennootschappen, die eenzelfde, gelijkaardig of aanverwant doel nastreven, of die van aard zijn grondstoffen te

verschaffen of de afzet van haar producten te vergemakkelijken.

Deze deelneming kan geschieden door inschrijving op of overname van aandelen, inbreng fusie, opslorping,

splitsing of op welke wijze ook.

Zij kan ook functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen".

Hierna ook genoemd "Overnemende Vennootschap"

2. De Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid Broeders Transport, met zetel te Centrum Zuid 1410, 3530 Houthalen-Helchteren, die volgens artikel drie van de gecoördineerde statuten als doel heeft:

Het verrichten voor rekening van derden in het binnen- en buitenland, van algemeen vervoer en de uitvoering van alle handelingen en verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met deze bedrijvigheid,

De vennootschap mag dit doel verwezenlijken voor eigen rekening of voor rekening van derden, op alle wijzen en volgens de wijze die haar best geschikt lijkt.

Zij mag namelijk en zonder dat die opsomming beperkt is; alle commerciële, financiële, industriële, burgerlijke roerende en onroerende verrichtingen doen, die rechtstreeks of onrechtstreeks bij het maatschappelijk doel aansluiten of van aard zijn de verwezenlijking ervan te bevorderen, en onder meer aile roerende en onroerende goederen, handelsfondsen, vergunningen, patenten en fabrieksmerken, aankopen, in huur nemen, verhuren, verkopen en ruilen. Zij mag belangen nemen door middel van associatie, inbreng, onderschrijving, versmelting, deelneming, financiële tussenkomst of om het even welke andere wijze, in alle vennootschappen, of ondernemingen, waarvan het doel met het hare verwant is, of erbij aansluit of van aard is het doel van onderhavige vennootschap te bevorderen.

Het doei kan uitgebreid of gewijzigd worden met naleving van de voorwaarden bepaald door de vennootschapswetgeving.

De zaakvoerder mag de draagwijdte van het doel interpreteren

Hierna ook genoemd "Over te nemen Vennootschap".

2.De ruilverhouding van de aandelen en de eventuele opleg :

Duizend achtentwintig (1.028) volgestorte nieuwe aandelen van de NV VNW Transport worden uitgereikt

aan de aandeelhouders van de BVBA Broeders Transport, hetzij duizend achtentwintig (1.028) aandelen van

de NV VNW Transport tegen vierduizendvijfhonderd (4.500) van de BVBA Broeders Transport, zonder

opleggingsgeld.

3.De wijze waarop de aandelen in de ovememende vennootschap worden uitgereikt :

De aandelen die door de Overnemende Vennootschap in ruil voor het overgenomen vermogen worden

uitgereikt, zullen onder de aandeelhouders van de Over te nemen Vennootschap verdeeld worden door en

onder de verantwoordelijkheid van de Raad van Bestuur van de Overnemende Vennootschap.

4.De datum vanaf welke deze aandelen recht geven te delen in de winst :

De datum vanaf dewelke de uitgereikte aandelen recht geven te delen in de winst, is bepaald op

1 januari 2012, zijnde de datum vanaf welke de handelingen van de Over te nemen Vennootschap

boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de Overnemende Vennootschap, zoals hierna

bepaald. Er zijn geen bijzondere regelingen betreffende deze rechten voorzien.

5.De datum vanaf welke de handelingen van de Over te nemen Vennootschap boekhoudkundig geacht

warden te zijn verricht voor rekening van de Overnemende Vennootschap

De datum vanaf dewelke de handelingen van de Over te nemen Vennootschap boekhoudkundig geacht

worden te zijn verricht voor rekening van de Overnemende Vennootschap, wordt vastgesteld op 1 januari 2012,

wetende dat de Over te nemen Vennootschap haar laatste jaarrekening heeft afgesloten op 31 december 2011.

6.Voordelen aandeelhouders/effecthouders:

Er zijn in de Over te nemen Vennootschap geen aandeelhouders die bijzondere rechten hebben, en

evenmin houders van andere effecten dan aandelen, zodat uit dien hoofde geen bijzondere rechten moeten

toegekend worden.

7.Bezoldiging bedrijfsrevisor:

De bezoldiging toegekend aan de Bedrijfsrevisor die belast is met het opstellen van de in artikel 695 van

het Wetboek van Vennootschappen bedoelde verslag bedraagt tweeduizend euro (¬ 2.000,00).

8.Voordelen bestuurders:

Er worden geen bijzondere voordelen toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de te fuseren

vennootschappen.

9.Wijziging statuten Overnemende Vennootschap:

De statuten van de Overnemende Vennootschap dienen ten gevolge van deze fusie door overneming niet te

worden aangepast.

10.Streefdatum voor goedkeuring van het fusievoorstel:

De streefdatum voor de goedkeuring van het fusievoorstel door de onderscheiden algemene vergaderingen

is dertig juni 2012.

Bij goedkeuring van de verrichting worden alle kosten gedragen door de Overnemende Vennootschap.

11.Slotverklaring :

.e) a

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

11.1 Dit fusievoorstel zal door de zorgen van de Gedelegeerd-bestuurders en zaakvoerder van de te fuseren vennootschappen, de NV VNW Beheersmaatschappij, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer Jozef Vandeput, en de heer Yves Vandeput, zes weken voor de Algemene Vergadering die over de fusie moet besluiten, ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel te Hasselt worden neergelegd.

11.2 De akte fusie door overneming, waarbij het gehele vermogen van de over te nemen vennootschap, zowel de rechten als verplichtingen, als gevolg van ontbinding zonder vereffening, overgaat op de overnemende vennootschap zal verleden worden voor notaris Nathalie Bovend'aerde te Zonhoven.

11.3 Deze fusie wordt voltrokken in toepassing van artikel 211 van het Wetboek op de inkomstenbelastingen 1992, de artikelen 11 en 18, § 3 van het Wetboek B1W en artikel 117, § 1 van het Wetboek der Registratierechten.

Opgemaakt in vijf exemplaren te Houthalen, op dertig april 2012, waarvan één exemplaar bestemd is voor de notaris.

(getekend)

De Raad van Bestuur van de Overnemende Vennootschap,

VNW Beheersmaatschappij, NV, Yves Vandeput,

Gedelegeerd bestuurder Gedelegeerd bestuurder

De Heer Jozef Vandeput

vaste vertegenwoordiger

Jeanne Konings, Valerie Vandeput BVBA

Bestuurder Bestuurder

Valerie Vandeput

vaste vertegenwoordiger

De zaakvoerder van de Over te nemen Vennootschap,

Yves Vandeput

zaakvoerder

1 Voor-

t okiehoutlen

aan het Belgisch

Staatsblad

_____\.5-

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

14/12/2011 : ME. - VERBETERDE JAARREKENING 31.12.2010, GGK 14.03.2011, NGL 08.12.2011 11631-0541-015
04/08/2011
ÿþ.t Moa 2.7

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~r.t~~n~oyvnL.iatn.f.. -:hn~t'

'

;GêLT

1111 tl dltl I 111 IIARIV

*11120798*

be a B st.

VI

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : 0415.444.466

Benaming

(voluit) : BROEDERS TRANSPORT

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Centrum-Zuid 1410, 3530 Houthalen

Onderwerp akte : Herroeping delegatie van machten - delegatie van machten

Krachtens beslissing van de zaakvoerder dd. 01/07/2011 worden de machten verleend aan de heer Eric Epding, wonende te Loobeekstraat 9, 3630 Maasmechelen op datum van 01/07/2009 (BS 17/11/2009) herroepen met ingang van heden.

Eveneens krachtens beslissing van de zaakvoerder dd. 01/07/2011 worden de hierna vermelde machten verleend aan de heer Daniël Moons, wonende te Berkenlaan 5, 3940 Hechtel-Eksel, alsmede de heer Erik Blarings, wonende te Gestelsesteenweg 202, 2450 Meerhout, betreffende het dagelijks bestuur van de vennootschap; deze machten kunnen slechts in functie van de normale werkzaamheden van de vennootschap en onder voorbehoud van herroeping door de zaakvoerder uitgeoefend worden. De heer Daniël Moons en de heer Erik Blarings, ieder bevoegd om afzonderlijk op te treden worden gemachtigd om namens de vennootschap alleen handelend op te treden binnen de hiernavermelde perken:

- alle arbeiders van de vennootschap benoemen en ontstaan; hun machten, bevoegdheden,en gratificaties vaststellen alsook alle andere voorwaarden van hun aanwerving en ontslag, lonen uitgezonderd

Deze beslissing treedt vanaf 1 juli 2011 in werking.

Yves Vandeput

zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/08/2011- Annexes du Moniteur belge

01/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 14.03.2011, NGL 28.06.2011 11222-0189-015
06/10/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 19.05.2010, NGL 30.09.2010 10566-0398-017
17/11/2009 : TU047226
07/09/2009 : TU047226
24/06/2008 : TU047226
06/07/2007 : TU047226
29/06/2007 : TU047226
27/06/2007 : TU047226
30/06/2005 : TU047226
02/07/2004 : TU047226
20/06/2003 : TU047226
11/07/2002 : TU047226
30/01/2002 : TU047226
06/05/1998 : TU47226
15/01/1988 : TU47226
01/01/1988 : TU47226
01/01/1986 : TU47226

Coordonnées
BROEDERS TRANSPORT

Adresse
CENTRUM ZUID 1410 3530 HOUTHALEN-HELCHTEREN

Code postal : 1410
Localité : WATERLOO
Commune : WATERLOO
Province : Brabant wallon
Région : Région wallonne