CADO CONSULT

Divers


Dénomination : CADO CONSULT
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 838.118.107

Publication

14/05/2014
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Va beha aan 1301,ç Staat

mod11.1

fL1ftL'; ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

: :

Ondememingsnr: 0838.118107 Benaming (voluit) : CADO CONSULT

(verkort) :

l;

Rechtsvorm besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Hazenpootstraat 9

!I 8200 Brugge (Sint-Andries)

Onderwerp akte :Ontbinding - in vereffeningstelling sluiting vereffening

Uit een proces-verbaal opgesteld door Michel Van Damne, geassocieerd notaris te Brugge

h Andries), lid van de maatschap « Notaris Michel Van Damme - Notaris Christian Van Damne H Notaris Sophie Delaere », geassocieerde notarissen met zetel te Brugge (Sint-Andries) oic)

h zevenentwintig maart tweeduizend veertien, geregistreerd te Brugge, 2de kantoor bevoegd voor! Registratie op 7/4/2014, drie bladen geen verzendingen, boek 283 bled 2 vak 18, ontvangen 50' ¬ , de adviseur, P. Bailleul (getekend), blijkt dat er een buitengewone algemene vergadering werd gehouden van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid « CADO CONSULT» te 8200 Brugge (Sint-Andries), Hazenpootstraat 9, waarbij volgende beslissingen werden genomen met unanimiteit van stemmen :

Vaststelling van de vervulling van de wettelijke formaliteiten

Met betrekking tot de formaliteiten, die door de vennootschap moeten worden vervuld, stelt de fi voorzitter het volgende vast:

1! a) op 27 maart 2014 heeft de zaakvoerder van de vennootschap een verslag opgesteld,

;i houdende voorstel tot ontbinding van de vennootschap overeenkomstig artikel 181, § 1 van het Wetboek van vennootschappen; bij dat verslag werd een staat van activa en passiva van de vennootschap gevoegd, die niet meer dan drie maanden voordien is vastgesteld ( 14 maart 2014);

b) op 27 maart 2014 heeft de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid FIGURAD BEDRIJFSREVISOREN, met zetel te 9051 Gent (Sint-Denijs-Westrem), Kortrijksesteenweg 1126, vertegenwoordigd door de heer Stefaan

Beirens, bedrijfsrevisor, overeenkomstig artikel 181, § 1 van het Wetboek van vennootschappen

;.

een verslag opgesteld.

Dit verslag besluit als volgt :

i! "In het kader van de procedure van ontbinding voorzien door het artikel 181 van het Wetboeki van vennootschappen, heeft het bestuursorgaan van CApo Coivsuur BI/BA, met maatschappelijkei zetel te 8200 Brugge (Sint-Andries), Hazenpootstraat 9, een staat van activa en passivai opgesteld per 14 maart 2014, die rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van 42.916,38 EUR en een netto actief tram 42.916,38 EUR. De staat van activa en passiva op datum van 14 maart 2014 werd opgesteld! overeenkomstig artikel 28, §2 van het Koninklijk Besluit van 30 januari 2001.

Uit de controlewerkzaamheden die werden uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke! professionele normen, blijkt dat deze staat de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en: juist weergeeft in zoverre de vooruitzichten van het bestuursorgaan met succes gerealiseerdi !zullen worden door de vereffenaar c.q. de zaakvoerder.

Wij formuleren een voorbehoud voor mogelijke kosten voortvloeiend uit fiscale en juridisch4

aangelegenheden, die ons niet bekend zijn op de datum van ondertekening van ons verslag. !! Naar verklaard door het bestuursorgaan zijn er op heden geen hangende geschillen, noch claim4 !i tegen de vennootschap.

Er werd geen verklarende bijlage inzake de rechten en verplichtingen buiten balans voorgelegd. !! Wij verklaren onze opdracht in eer en geweten te hebben vervuld.

Sint-Denijs Westrem, 27 maart 2014.

Hil 1310

NEERGELEGD

Griffie Rechtbank Koophandei

1)/ 2 MEI

Griffie

RruciO0

De grift," :.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

" mod 11.1

Vodr-

berrloirct

aan het

Belgisch

Staatsblad





FIGURAD Bedrijfsrevisoren BVBA

vertegenwoordigd door

STEFAAN BEIRENS

Vennoot"

1. De vergadering ontslaat de voorzitter van voorlezing van de in artikel 181 paragraaf 1 van het Wetboek van Vennootschappen bedoelde verslagen en van de staat van actief en passief van 14 maart 2014.

Deze verslagen zullen samen met een afschrift van deze akte worden neergelegd op de griffie van de bevoegde rechtbank.

De vergadering heeft geen opmerkingen over de verslagen.

De vergadering besluit de vennootschap vroegtijdig te ontbinden en dit met ingang van heden, met het oog op de in vereffening stelling van de vennootschap.

2. Ingevolge de ontbinding van de vennootschap wordt een einde gesteld aan het mandaat van de huidige niet-statutair zaakvoerder.

De vergadering besluit, bij afzonderlijke stemming en met eenparigheid van stemmen, kwijting te verlenen aan de zaakvoerder voor de uitoefening van haar mandaat tot en met heden.

3. De vergadering stelt vast dat thans elle schulden van de vennootschap vereffend zijn, hetgeen blijkt uit de staat van 14 maart 2014.

De vergadering stelt tevens vast dat de vennootschap geen onroerende goederen bezit en dat het vermogen van de vennootschap uitsluitend bestaat uit activa bestanddelen die bij wijze van overgang onder algemene titel overgaan in het vermogen van de vennoten, in de verhouding tot het aantal aandelen dat zij thans bezitten.

De vergadering beslist, gezien de vennoten rechtsgeldig aanwezig zijn, met eenparigheid van stemmen, en gezien uit de staat van 14 maart 2014 blijkt dat er geen schulden meer zijn en het bijgevolg een eenvoudige vereffening betreft, om geen vereffenaar te benoemen en de ontbinding meteen te laten volgen door de sluiting van de vereffening.

Bijgevolg verklaart de vergadering de vereffening gesloten en stelt zij vast dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "CADo Consul:1." definitief opgehouden heeft te bestaan.

De vergadering besluit nog dat de boeken en bescheiden van de vennootschap zullen worden neergelegd en gedurende ten minste vijf jaren bewaard worden te 8200 Brugge (Sint-Andries), Hazenpootstraat 9.

De vennoten en de zaakvoerder verklaren dat bovenvermelde balansen volledig correct zijn opgemaakt en dat zij geen kennis hebben van daarop niet vermelde activa en/of passivaposten. Niettemin, voor zoveel als nodig, verklaren zij vrijwillig de verbintenis aan te gaan om alle schulden van de vennootschap die eventueel na de sluiting van de vereffening zouden opduiken, persoonlijk aan te zuiveren.

De opbrengst van ongekende activa die eventueel na de sluiting van de vereffening nog zouden opduiken, zullen aan de vennoten, voor een gelijk deel in onverdeeldheid, worden toebedeeld. De vennoten verkrijgen aile machten tot het verlenen van eventuele handlichtingen.

4. De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan mevrouw Peggy CALLEEUW, voornoemd, om de voorgaande beslissingen uit te voeren.

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan het kantoor "CNOCKAERT & SALENS", kantoor houdende te 8200 Brugge, Koude Keukenstraat 13, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vervulling van aile administratieve formaliteiten en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, te verzekeren.

Deze machten hebben betrekking op alle mogelijke wijzigingen, inschrijvingen, doorhalingen en andere formaliteiten en dit voor alle beslissingen die ooit genomen werden of zullen genomen worden.

Voor ontledend uittreksel.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Tegelijk hiermee neergelegd :

Afschrift van de akte

Verslag van de zaakvoerder met staat van actief en passief

Verslag van de bedrijfsrevisor

Michel Van Damme, geassocieerd notaris met standplaats te Brugge (Sint-Andries), lid van de maatschap "Notaris Michel Van Damme-Notaris Christian Van Damme  Notaris Sophie Delaere", geassocieerde notarissen met zetel te Brugge (Sint-Andries)

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

04/04/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 26.03.2014, NGL 03.04.2014 14082-0546-011
18/09/2013
ÿþ mod 11.1

F

(_+~!Dr:

E r~E

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Vk

behi

aai Bel Staa





~

ELG1SCH S-

lVIOlsl T EUF

1 i -09-

B~GELEGI)3 ter GRIFFIE dei BANKVAN KOOPHANDELTE Zre UGGE (Afdplïi7g Brtaaee)

~ ~

AATSBLÁ~'013

~~,

taie

~ï~~

Ondernemingsnr : 0838.11 8.107

Benaming (voluit) : CADO

(verkort)

Rechtsvorm : gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Hazenpootstraat 9

8200 Brugge (Sint-Andries)

Onderwerp akte :Kapitaalverhoging - naamwijziging - doelwijziging - omzetting in BVBA ontslag en benoeming - statutenwijziging

IN HET JAAR TWEEDUIZEND EN DERTIEN

OP DRIEËNTWINTIG AUGUSTUS

OM ZESTIEN UUR

Voor Meester MICHEL VAN DAMME, geassocieerd notaris met standplaats te Brugge (Sint

Andries), lid van de maatschap "Notaris Michel VAN DAMME  Notaris Christian VAN DAMME  :

;; Notaris Sophie DELAERE", geassocieerde notarissen met zetel te Brugge (Sint-Andries).

Op liet kantoor.

Is bijeengekomen

De buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de gewone commanditaire:

vennootschap "Capo", waarvan de zetel gevestigd is te 8200 Brugge (Sint-Andries),;

Hazenpootstraat 9, ,

Samenstelling van het bureau :

De zitting wordt geopend om zestien uur onder voorzitterschap van nagenoemde mevrouw!

;j CALLEEUW Peggy. j

Gezien liet gering aantal aanwezigen op de vergadering wordt afgezien van een verdere; samenstelling van het bureau.

jj Samenstelling van de vergadering : ,

jj Zijn alhier aanwezig de volgende vennoten, die verklaren titularis te zijn van het achter hun: naam vermeld vennootschapsvermogen:

1/ Mevrouw CALLEEUW Peggy Anastasia Irma, zelfstandige, geboren te Brugge op elf juli; negentienhonderdvijfenzeventig, echtgenote van de heer DOMBRECHT Kjell, wonende te 8200! Brugge (Sint-Andries), Hazenpootstraat 9.

Werkend/beherend vennoot, volgens artikel 7 van de statuten van de vennootschap.

j;Titularis volgens verklaring van vijftig procent van het vennootschapsvermogen, hetzij tien (10)!

:l aandelen.

;j 2/ De heer DOMBRECHT Kjell, bediende, geboren te Brugge op dertig juni!

negentienhonderdnegenenzeventig, echtgenoot van mevrouw CALLEEUW Peggy, wonende te 8200!

Brugge (Sint-Andries), Hazenpootstraat 9. .

Stille vennoot, volgens artikel 7 van de statuten van de vennootschap. ,

jj Titularis volgens verklaring van vijftig procent van het vennootschapsvermogen, hetzij tien (10) aandelen.

Totaal vertegenwoordigd vermogen: honderd procent (100%), hetzij de totaliteit van het; ;j bestaande vermogen. :r Agenda

Fj De voorzitter verklaart dat deze buitengewone algemene vergadering is bijeengekomen om over'! :i de volgende agendapunten te beraadslagen en te besluiten

]./ Kapitaalverhoging met achttienduizend honderd euro (¬ 18.100,00), om het kapitaal van!

; vijfhonderd euro (¬ 500,00) te verhogen tot achttienduizend zeshonderd euro (C 18.600,00). Dei kapitaalverhoging zal verwezenlijkt worden door inbreng in geld en zal gepaard gaan met de, uitgifte van zevenhonderdvierentwintig (724) nieuwe kapitaalaandelen van dezelfde aard en die!

jj dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande kapitaalaandelen, en die in de winsten;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

A Voor- u ióenouden aan het Belgisch Staatsblad

zullen delen pro rata temporis vanaf de inschrijving. Voormelde kapitaalverhoging zal volstort' worden voor zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00), om het volstort kapitaal te brengen van vijfhonderd euro (¬ 500,00) op zesduizend zevenhonderd (¬ 6.700,00) euro door inbreng in geld. 2/ Inschrijving op de kapitaalverhoging en volstorting van de nieuwe aandelen.

3/ Vaststelling verwezenlijking van de kapitaalverhoging.

4/ Wijziging van artikel 5 van de statuten om het in overeenstemming te brengen met het genomen besluit inzake de kapitaalverhoging.

5/ Voorstel om de maatschappelijke naam van de vennootschap te wijzigen in 'CADO CONSULT'. 6/ Verslag van de zaakvoerder houdende voorstel tot uitbreiding van het maatschappelijk doel van de vennootschap waarbij een omstandige verantwoording van de voorgestelde wijziging wordt gegeven.

Dit verslag is vergezeld van een staat van activa en passiva van de vennootschap afgesloten per dertig juni tweeduizend en dertien.

7/ Voorstel om het doel van de vennootschap uit te breiden door vervanging van het betrokken artikel van de statuten door onderstaande tekst:

8/ Bestuursverslag, in toepassing van artikel 778 van het Wetboek van vennootschappen, inzake de voorgestelde omzetting van de vennootschap in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met staat van activa en passiva afgesloten op dertig juni tweeduizend en dertien.

9/ Verslag van de bedrijfsrevisor, de Heer Guy PARMENTIER, zaakvoerder van de BV o.v.v.e. BVBA PARMENTIER GUY, bedrijfsrevisor, met zetel te 2900 Schoten, Valkenlaan 31, in toepassing van artikel 777 van het Wetboek van vennootschappen, over de staat van activa en passiva afgesloten op dertig juni tweeduizend en dertien.

10/ Ontslag van de zaakvoerder.

11/ Omzetting in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid,

12/ Vaststelling van de statuten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid `CAD) CONSULT'.

13/ Benoeming van de (niet-statutaire) zaakvoerder.

14/ Machtigingen  Coördinatie van de statuten.

De voorzitter verklaart dat volgende persoon beherend vennoot/zaakvoerder is van de vennootschap:

Mevrouw CALLEEUW Peggy Anastasia Irma, geboren te Brugge op elf juli negentienhonderdvijfenzeventig, wonende te 8200 Brugge (Sint-Andries), Hazenpootstraat 9, blijkens benoeming in de statuten van de vennootschap door de algemene vergadering van drie juli tweeduizend en elf, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van vijf augustus daarna, onder nummer 20110805-0121322.

Mevrouw CALLEEUW Peggy, voornoemd, is alhier tevens aanwezig in haar hoedanigheid van beherend vennoot van de vennootschap.

De vergadering vat de agenda aan en neemt na beraadslaging volgende besluiten.

1. KAPITAALVERHOGING

De vergadering beslist het kapitaal van de vennootschap te verhogen met achttienduizend honderd euro (¬ 18.100,00), zodat het kapitaal verhoogd zal worden van vijfhonderd euro (¬ 500,00) tot achttienduizend zeshonderd euro (C 18.600,00).

De vergadering beslist dat deze kapitaalverhoging zal verwezenlijkt, worden door inbreng in geld en dat zij zal gepaard gaan met de uitgifte van zevenhonderdvierentwintig (724) nieuwe kapitaalaandelen van dezelfde aard en die dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande kapitaalaandelen, en die in de winsten zullen delen pro rata temporis vanaf de inschrijving. Er zef onmiddellijk tegen pari in geld ingeschreven worden op de nieuwe kapitaalaandelen, tegen de prijs van vijfentwintig euro (C 25,00) per kapitaalaandeel en ieder kapitaalaandeel zal onmiddellijk volgestort worden tot beloop van vierendertig komma vijfentwintig procent (34,25%), hetzij voor een totale som van zesduizend tweehonderd euro (C 6.200,00), zodanig het volstort kapitaal zal gebracht worden van vijfhonderd euro (C 500,00) op zesduizend zevenhonderd euro (C 6.700,00).

2.1/ INSCHRIJVING OP DE NIEUWE KAPITAALAANDELEN:

- Mevrouw Calleeuw Peggy verklaart in te schrijven op driehonderdtweeënzestig (362) nieuwe kapitaalaandelen voor een totale waarde van negenduizend vijftig euro (C 9.050,00), hetzij voor een bedrag van vijfentwintig euro (C 25) per kapitaalaandeel, volstort voor een bedrag van drieduizend honderd euro (C 3.100,00).

De heer DOMBRECHT Kjell verklaart in te schrijven op driehonderdtweeënzestig (362) nieuwe kapitaalaandelen voor een totale waarde van negenduizend vijftig euro (C 9.050,00), hetzij voor een bedrag van vijfentwintig euro (C 25) per kapitaalaandeel, volstort voor een bedrag van drieduizend honderd euro (C 3.100,00).

2/ De voorzitter verklaart en alle aanwezigen op de vergadering erkennen dat ieder aandeel waarop aldus werd ingeschreven, volgestort is ten belope van vierendertig komma vijfentwintig procent (34,25%). De kapitaalverhoging is bijgevolg in totaal volgestort ten belope van zesduizend tweehonderd euro (C 6.200,00).



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/09/2013 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

3/ BEWfS VAN DEPONERING:

Voormeld bedrag van zesduizend tweehonderd euro (C 6.200,00) werd gedeponeerd op een bijzondere rekening ten name van de vennootschap bij BELFIUS bank. Het bewijs van deponering, in de vorm van een attest op tweeëntwintig augustus tweeduizend en dertien, afgeleverd door genoemde financiële instelling, is aan Ons Notaris overhandigd om bewaard te worden overeenkomstig de voorschriften van het Wetboek van vennootschappen. Over die rekening kan alleen worden beschikt nadat de werkende Notaris aan genoemde bankinstelling het verlijden van onderhavige akte heeft gemeld.

De vergadering verzoekt ondergetekende notaris te akteren dat de aandelenverhouding na de kapitaalverhoging er ais volgt uitziet:

VENNOTEN Aantal aandelen

CALLEEUW Peggy 372

DON BRECHT Kjell 372

Totaal aantal aandelen: 744

3. De vergadering stelt vast dat de voorgaande kapitaalverhoging effectief verwezenlijkt is zodat het kapitaal van de vennootschap thans achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) bedraagt en waarvan zesduizend zevenhonderd euro (C 6.700,00) volstort is.

4.0m de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing tot kapitaalverhoging die voorafgaat, besloot de vergadering artikel 5 van de statuten te vervangen door de tekst zoals verder vermeld.

5.De vergadering besloot tot de wijziging van de maatschappelijke benaming in `CAD) CONSULT'. 6.De vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen van het verslag van het bestuursorgaan aangaande de uitbreiding van het maatschappelijk doel, alsmede van de staat van activa en passiva afgesloten per dertig juni tweeduizend en dertien.

De aanwezige vennoten erkennen een afschrift van dit verslag alsmede van de staat van activa en passiva afgesloten per dertig juni tweeduizend en dertien te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen.

Het verslag van het bestuursorgaan, alsmede van de staat van activa en passiva zullen neergelegd worden ter griffie.

7.De vergadering besloot het doel van de vennootschap uit te breiden door vervanging van het betrokken artikel door de tekst zoals verder vermeld.

S.VOORAEGAAND VERSLAG BEHEREND VENNOOT

De vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen van het verslag opgemaakt door de beherend vennoot, in toepassing van artikel 778 van het Wetboek van vennootschappen dat het voorstel tot omzetting van de vennootschap toelicht.

De vennoten erkennen kennis te hebben genomen van dit verslag.

9.VOORAFGAAND VERSLAG REVISOR

De vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen van het verslag opgemaakt door de Heer Guy PARMENTIER, bedrijfsrevisor, zaakvoerder van de BV o.v.v.e. BVBA PARMENTIER Guy, met zetel te 2900 Schoten, Valkenlaan 31, over de staat waarop het actief en passief van de vennootschap werden samengevat, afgesloten per dertig juni tweeduizend en dertien.

De vennoten erkennen kennis te hebben genomen van dit verslag.

De besluiten van het verslag van de Heer Guy PARMENTIER, bedrijfsrevisor, luiden als volgt: "BESLUIT

Tot het besluit van het onderzoek dat ik gevoerd heb in het kader van de mij toegewezen opdracht, ter gelegenheid van de omvorming van de Gewone Commanditaire Vennootschap "CADO" tot een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid kan ik verklaren, onder voorbehoud van de solvabiliteit van de vorderingen en onder voorbehoud van alle eventueel niet-geboekte claims, verbintenissen en belastingen:

1. Dat onze werkzaamheden er enkel op gericht zijn na te gaan of er enige overwaardering van het netto-actief, zoals dat blijkt uit de staat van actief en passief per 30 juni 2013 van genoemde vennootschap die het bestuursorgaan van de vennootschap heeft opgesteld, heeft plaatsgehad.

2. Dat uit onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, een netto-vermogenstoestand ten bedrage van 34.274,43 EUR blijkt en niet is gebleken dat er enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad.

3. Dat het netto-actief van de vennootschap per 30 juni 2013 HOGER is dan het op die datum uitgedrukt maatschappelijk kapitaal van 500,00 EUR en dit ten belope van 33.774,43 EUR.

4. Dat op straffe van aansprakelijkheid van het bestuursorgaan, de verrichting slechts kan plaatsvinden mits bijkomende inbreng van buitenuit.

Schoten, 21 augustus 2013,

Burgerlijke Vennootschap o.v.v. een BVBA PARMENTIER Guy Vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger en zaakvoerder Guy Parmentier

BEDRIJFSREVISOR

Voor-

dbehoucln aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voor-,ehoud.en aan het Belgisch Staatsblad

(ondertekend)"

Het verslag van de beherend vennoot, de staat van activa en passiva afgesloten per dertig juni tweeduizend en dertien en het verslag opgemaakt door de bedrijfsrevisor zullen neergelegd worden ter griffie.

10.De vergadering aanvaardt het ontslag van de zaakvoerder van de gewone commanditaire vennootschap naar aanleiding van de omzetting in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, te weten:

- Mevrouw CALLEEUW Peggy, voornoemd.

Op de eerstvolgende jaarvergadering zal beraadslaagd worden over de kwijting.

11.De vergadering besloot unaniem de vorm van de vennootschap te wijzigen zonder verandering van haar rechtspersoonlijkheid, en de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid aan te nemen.

Het kapitaal en de reserves blijven dezelfde, zo ook alle activa en passiva, de afschrijvingen, de waardeverminderingen en -vermeerderingen, en de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid zal de boeken en de boekhouding die door de gewone commanditaire vennootschap werden gehouden, voortzetten.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid behoudt het nummer 0838.118.107 waaronder de vennootschap ingeschreven is in het rechtspersonenregister te Brugge.

De omzetting geschiedt op basis van de staat van activa en passiva van de vennootschap afgesloten per dertig juni tweeduizend en dertien.

Ingevolge de omzetting van de vennootschap in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, zullen de aandelen op naam worden ingeschreven in het aandelenregister van de vennootschap conform het huidig aandelenbezit van de vennoten, voormeld, in overeenstemming met het artikel 5 van de nieuwe statuten te lezen onder het vierde besluit. 12.De vergadering besloot een volledig nieuwe tekst van statuten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid aan te nemen, rekening houdend met de wijzigingen die voorafgaan en na elk artikel afzonderlijk te hebben besproken en met unanimiteit te hebben goedgekeurd, besloot de vergadering dat de statuten van de vennootschap voortaan zullen luiden ais volgt, met volgende te publiceren kenmerken:

Benaming

De vennootschap heeft de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Haar naam luidt CADO CONSULT.

Zetel

De zetel is gevestigd te 8200 Brugge (Sint-Andries), Hazenpootstraat 9.

Het bestuursorgaan kan zonder statutenwijziging de zetel van de vennootschap verplaatsen in

België, voor zover deze zetelverplaatsing geen wijziging veroorzaakt inzake het op de

vennootschap toepasselijke taalregime.

De zetelverplaatsing wordt openbaar gemaakt door neerlegging in het vennootschapsdossier van

een door het bevoegde orgaan van vertegenwoordiging ondertekende verklaring, samen met een

afschrift ter bekendmaking in de bijlage van het Belgisch Staatsblad.

De vennootschap kan, bij eenvoudig besluit van het bestuursorgaan, in België of in het buitenland

bijkomende administratieve zetels en bedrijfszetels vestigen, alsmede kantoren en bijkantoren

oprichten.

Doel

De vennootschap heeft tot doel:

I. VOOR EIGEN REKENING, VOOR REKENING VAN DERDEN OF IN DEELNEMING MET DERDEN

" Consultancy, geven van onderwijs in de zeevaartbranche en administratiebureau.

" Het verlenen van diensten en adviezen aan derden.

" Het verwerven van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten rechtspersonen of ondernemingen; het stimuleren, plannen en coördineren van de ontwikkeling van voormelde rechtspersonen of ondernemingen.

" Het waarnemen van bestuursopdrachten en -mandaten, het uitoefenen van opdrachten en functies.

" Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten en technologieën en hun toepassingen; het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële vaste activa;

" De aan- en verkoop, evenals de in- en uitvoer van om het even welke goederen.

II. VOOR EIGEN REKENING

" Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle

verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten (vruchtgebruik, recht van opstal, erfpacht, ...), zoals de huurfinanciering van onroerend goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, het ontwerpen en opvolgen van projecten, en het maken van studies met betrekking tot immobiliën; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/09/2013 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voor- ' eehoudon aan het Belgisch Staatsblad



inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen; alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen, door derde personen aangegaan, die het genot zouden hebben van voormelde roerende en onroerende goederen.

" Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop, het beheren van aandelen, aandelenopties, obligaties, kasbons, afgeleide producten of andere roerende waarden, van welke vorm ook, uitgegeven door Belgische of buitenlandse emittenten.

" Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, in eender welke vorm; het zich borg stellen of aval verlenen, het verlenen van zakelijke borgen op haar activa, In de meest ruime zin; alle handelsoperaties en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

III. BIJZONDERE BEPALINGEN

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken; ze kan leningen of schulden aangaan bij derden (met inbegrip van haar vennoten en haar zaakvoerders) en kan alle kosten maken en investeringen doen die zij nodig of wenselijk acht.

De vennootschap mag evenwel geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich bovendien dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen, voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op elke andere wijze in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen ais tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of In pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Duur

De vennootschap wordt opgericht voor een onbepaalde duur.

Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00) . Het wordt vertegenwoordigd door zevenhonderd vierenveertig (744) aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder één/zevenhonderdvierenveertigste (1/744ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Jaarvergadering - buitengewone algemene vergadering

De jaarvergadering zal gehouden worden op de laatste zaterdag van de maand juni om negentien uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats. Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in Fout! Verwijzingsbron niet gevonden. van deze statuten, dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door alle vennoten, ten laatste te ontvangen op de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering.

Een bijzondere of buitengewone algemene vergadering van vennoten mag bijeengeroepen worden telkens als het belang van de vennootschap zulks vereist.

Deze vergaderingen van vennoten mogen bijeengeroepen worden door het bestuursorgaan of de commissarissen en moeten bijeengeroepen worden op aanvraag van de vennoten die één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. De vergaderingen van vennoten worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief medegedeeld.

De oproepingen tot de algemene vergadering vermelden de agenda met de te behandelen onderwerpen.

Zij worden vijftien dagen voor de vergadering meegedeeld aan de vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en eventuele commissaris(sen).





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/09/2013 - Annexes du Moniteur belge



op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voor- behouden aan het Belgisch Staatsblad

De oproeping geschiedt door middel van een ter post aangetekende brief, tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen,

De vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en eventuele commissaris die aan de vergadering deelnemen of er zich doen vertegenwoordigen, worden als regelmatig opgeroepen beschouwd. De voormelde personen kunnen er tevens voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering welke zij niet bijwoonden aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproepingsbrief.

Samen met de oproepingsbrief voor de algemene vergadering, wordt aan de vennoten, de commissarissen en de zaakvoerders een afschrift verzonden van de stukken, die hen krachtens het Wetboek van vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld.

Een afschrift van deze stukken wordt ook onverwijld en kosteloos gezonden aan de andere opgeroepen personen die erom verzoeken.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in Artikel 25 van deze statuten, dan zal het bestuursorgaan, samen met haar rondschrijven waarvan sprake in voormeld artikel, aan de vennoten en aan de eventuele commissarissen, een afschrift toezenden van de stukken, die hen krachtens het Wetboek van vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld.

Elke vennoot kan zich op de algemene vennotenvergadering doen vertegenwoordigen door een volmachtdrager, al dan niet vennoot. De volmachten dienen een handtekening te dragen (met inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek).

De volmachten dienen schriftelijk ter kennis te worden gebracht per brief, telefax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek en worden neergelegd op het bureau van de vergadering. Daarenboven mag de zaakvoerder eisen dat zij op de door hem aangeduide plaats worden neergelegd drie werkdagen voor de algemene vergadering.

Zaterdagen, zondagen en wettelijke feestdagen worden voor de toepassing van dit artikel niet als werkdagen beschouwd.

Alvorens aan de vergadering deel te nemen zijn de vennoten of hun volmachtdragers verplicht de aanwezigheidslijst, met aanduiding van de naam, de voorna(a)m(en) en de woonplaats of de maatschappelijke benaming en de statutaire zetel van de vennoten en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, te ondertekenen.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Schriftelijk stemmen is toegelaten. In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard" of "verworpen", gevolgd door de handtekening; hij wordt aangetekend aan de vennootschap gestuurd en moet ten laatste daags voor de vergadering op de zetel toekomen.

Bestuur

Behoudens hetgeen bepaald is in Titel VI van de statuten in geval de vennootschap slechts één vennoot telt, gelden de hiernavolgende regels.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, ai dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon,

Telkens wanneer een rechtspersoon wordt voorgedragen voor een mandaat als zaakvoerder, moet een document aan de algemene vergadering worden voorgelegd waaruit zowel de identiteit van voormelde vaste vertegenwoordiger blijkt evenals de bevestiging dat deze laatste bereid is de functie van vaste vertegenwoordiger waar te nemen. De rechtspersoon is maar benoemd als zaakvoerder, nadat de algemene vergadering de vaste vertegenwoordiger heeft aanvaard. Bij het terugtreden van de vaste vertegenwoordiger neemt het mandaat van zaakvoerder van rechtswege een einde, tenzij de algemene vergadering voorafgaand aan de terugtreding een nieuwe vaste vertegenwoordiger heeft aanvaard.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan. De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen. Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/09/2013 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste biz. van Luik 8 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voor- Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

behouden De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

aan het De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Belgisch Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Staatsblad De zaakvoerders kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanwijzen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap, binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerders in geval van overdreven volmacht. Ten aanzien van derden zal de gevolmachtigde het bewijs van zijn aanstelling kunnen leveren door een exemplaar voor te leggen van de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad waarin zijn aanstelling werd bekendgemaakt.

Controle

nihil

Boekjaar - jaarrekening - jaarverslag

liet boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van elk jaar. Winstverdeling

Van de jaarlijkse winst wordt, volgens de vigerende wettelijke verplichtingen terzake, de dotatie aan de wettelijke reserve voorafgenomen.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

Vereffening

De algemene vergadering benoemt één of meerdere vereffenaars.

De benoeming van de vereffenaars moet aan de voorzitter van de bevoegde rechtbank van koophandel ter bevestiging voorgelegd worden.

De vereffenaars beschikken over de meest uitgebreide bevoegdheden hun toegekend door de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars, een advocaat, een notaris dan wel een bestuurder of zaakvoerder van de vennootschap bij eenzijdig verzoekschrift overeenkomstig de artikelen 1025 en volgende van het Gerechtelijk Wetboek het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende categorieën schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van het arrondissement waarbinnen de vennootschap op het ogenblik van de indiening van dit eenzijdig verzoekschrift haar zetel heeft. Voormeld verzoekschrift mag worden ondertekend door de vereffenaar(s), door een advocaat, door een notaris dan wel door een bestuurder of zaakvoerder van de vennootschap,

Na betaling van de schulden of consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars onder de vennoten de gelden of waarden die gelijk verdeeld kunnen worden; zij overhandigen hun de goederen die zij voor nadere verdeling hebben moeten overhouden.

Mits voldaan is aan de voorwaarden van artikel 184, §5 Wetboek van Vennootschappen kan de vennootschap ontbonden worden en haar vereffening gesloten worden in één akte. In dit geval zijn artikel 189bis en artikel 190 Wetboek van Vennootschappen niet van toepassing.

13.De vergadering besloot te benoemen als niet statutair zaakvoerder van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid voor onbepaalde duur:

- Mevrouw CALLEEUW Peggy, voornoemd;

Die aanvaardt en verklaart niet getroffen te zijn door een maatregel die zich hiertegen verzet. Overeenkomstig artikel 29 van de statuten vertegenwoordigt iedere zaakvoerder afzonderlijk de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

14.De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de zaakvoerder om de voorgaande beslissingen uit te voeren.

De vergadering verleent aan ondergetekende notaris alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

De voorzitter stelt vast dat alle punten van de agenda besproken zijn en dat hierover telkens een beslissing genomen werd met eenparigheid van stemmen.

De voorzitter stelt vast dat de instemming van alle beherende vennoten bekomen werd overeenkomstig artikel 781, §4 van het Wetboek van vennootschappen.

De agenda afgehandeld zijnde wordt de vergadering gesloten om zestien uur vijfenveertig minuten.

WAARVAN PROCES VERBAAL

Opgemaakt en verleden te Brugge (Sint-Andries).

Na vervulling van alles wat hierboven staat, hebben de comparanten getekend met ons Notaris.

(volgen de handtekeningen)





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/09/2013 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

nad 11.1

Dit uittreksel werd opgemaakt voor registratie van de akte, enkel met het oog op de neerlegging

op de Rechtbank van Koophandel.

Voor letterlijk uittreksel.

Tegelijk hiermee neergelegd :

Afschrift van de akte

Bijzonder verslag van het bestuursorgaan mbt de wijziging doel met staat van actief en passief

Verslag van het bestuursorgaan cfr art 778 W. Venn met staat van actief en passief

Verslag van de bedrijfsrevisor

Gecoördineerde statuten

Michel Van Damme, geassocieerd notaris met standplaats te Brugge (Sint-Andries), lid van de maatschap "Notaris Michel Van Damme-Notaris Christian Van Damme  Notaris Sophie Delaere", geassocieerde notarissen met zetel te Brugge (Sint-Andries)

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

' Voór- " behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

05/08/2011
ÿþ ,I Mod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

be

a

B St;

f3tERGEti`GD Ier GRWFIt= der RECl-TT$ANX Vy4kf iCOLXRHA+WI?Et_ 3~

BRUGGE Sr,ugge} op:

2 6 JULI 7; Griffie,

18 107

i iiiii 11111 oor riii IIlI liii hill in iiii iiir

" iiisx3sa*

1

"

Ondernemingsnr :

Benaming

(voluit) : CaDo

Rechtsvorm : Comm. V.

Zetel : 8200 Brugge, Hazenpootstraat 9

Onderwerp akte : Oprichting

Uittreksel uit een onderhandse akte ondertekend op 3 juli 2011.

Vennoten oprichters

1.Calleeuw Peggy, werkende vennoot

2.Dombrecht Kjell, stille vennoot

De werkende vennoot is hoofdelijk aansprakelijk en de stille vennoot enkel voor zijn inbreng.

Rechtsvorm : De vennootschap is een_commanditaire vennootschap

gewone

Naam van de vennootschap : CaDo

Zetel van de vennootschap : 8200 Brugge, Hazenpootstraat 9

Doel

" Consultancy

" Geven van onderwijs in zeevaartbranche

" Administratiebureau

Deze opsomming is verklarend en niet beperkend en moet verstaan worden in de meest uitgebreide zin.

Voor zover de hierboven opgesomde activiteiten vergunningsplichtig zijn of onderworpen zijn aan bepaalde erkenningen, voorschriften of registratie, zullen deze activiteiten slechts mogen worden uitgeoefend nadat dergelijke vergunning, erkenning of registratie bekomen zal zijn of aan de desbetreffende voorschriften voldaan zal zijn

- Het waarnemen van functies of mandaten van zaakvoerder, bestuurder, beheerder, directeur, commissaris of vereffenaan in andere vennootschappen, verenigingen of instellingen.

- Het verstrekken van leningen, voorschotten, kredieten en zekerheden aan of voor derden, zowel vennoten, zaakvoerders als loutere derden en het intekenen op alle financiële instrumenten bij wijze van geldbelegging;

- Het nemen van belangen, hetzij door aankoop, inbreng of elke andere wijze, in alle vennootschappen, onder-nemingen, samenwerkingsverbanden, beroepsverenigingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zowel in België als in het buitenland, ongeacht hun doel, met inbegrip van het optreden voor eigen rekening als beleggingsvennootschap of holding.

Op de laatste blz. van luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/08/2011- Annexes du Moniteur belge

Hoor"

behouden - het roerend en onroerend patrimonium van de vennootschapte beheren in de ruimste zin van het woord, aan het

Belgisch deze oordeelkundig uit te breiden, alle beschikbare middelen te beleggen of weder te beleggen, zowel in

Staatsblad roerende als onroerende goederen, en binnen dit kader.

1.het aankopen en verkopen, huren en verhuren, bouwen, renoveren, opschikken, uitrusten en ombouwen

van onroerende goederen;

2.zij mag onroerende goederen vervreemden met het oog op wederbelegging en opbrengst;

3.alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig beheer van

de eigen roerende en onroerende goederen.

Zij mag alle nijverheidsverrichtingen, handelszaken en handelingen van roerende, onroerende en financiële aard verrichten, zowel in België als in het buitenland, die zich rechtstreeks of onrechtstreeks bij dit doel aansluiten of de uitbreiding ervan kunnen vergemakkelijken of bevorderen.

De vennootschap mag alle handels-, nijverheids-, financiële, roerende of onroerende verrichtingen uitvoeren die in enig rechtstreeks of onrechtstreeks verband staan met haar doel.

De vennootschap mag haar maatschappelijk doel overal verwezenlijken voor eigen rekening en voor derden, op allerhande manieren en volgens de wijze die haar het best geschikt lijkt, inbegrepen de vertegenwoordiging, invoer en uitvoer. Zij mag deelnemen bij wijze van inbreng, versmelting, inschrijving of andere tussenkomst aan alle bestaande of op te richten vennootschappen, zowel in België als in het buitenland en waarvan het doel gelijkaardig of aanverwant is aan het hare of wier doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen.

Zij mag tevens bestuurszetels, bijhuizen en agentschappen zowel in België als in het buitenland oprichten. Zij kan ook functies van bestuurder, zaakvoerder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

Deze opsomming is verklarend en niet beperkend en moet verstaan worden in de meest uitgebreide zin.

Voor zover de hierboven opgesomde activiteiten vergunningsplichtig zijn of onderworpen zijn aan bepaalde erkenningen, voorschriften of registratie, zullen deze activiteiten slechts mogen worden uitgeoefend nadat dergelijke vergunning, erkenning of registratie bekomen zal zijn of aan de desbetreffende voorschriften voldaan zal zijn

Duur : De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd

Maatschappelijk kapitaal : vijfhonderd euro (500,00 euro)

Bestuur

Calleeuw Peggy wordt benoemd tot zaakvoerder en zal optreden voor financiële opdrachten, voor het tekenen en ontvangen van kwijtingen en facturen, kwijtschriften en ontvangstbewijzen af te leveren; kortom tekenen van alle stukken, bescheiden in verband met de werking van de vennootschap. Het mandaat bezoldigd.

Jaarvergadering :

De jaarvergadering wordt gehouden op de laatste zaterdag van de maand juni om 19.00 uur op de

maatschappelijke zetel.

Boekjaar

Het boekjaar gaat in op 01 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar.

Het eerste boekjaar gaat in op 3 juli 2011 en zal afgesloten worden op 31 december 2012.

Voor uittreksel,

Calleeuw Peggy

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/08/2011- Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
CADO CONSULT

Adresse
Va beha aan 1301,

Code postal : 1301
Localité : Bierges
Commune : WAVRE
Province : Brabant wallon
Région : Région wallonne