DR. DETRICHE

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR. DETRICHE
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 874.312.963

Publication

07/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 17.06.2014, NGL 30.06.2014 14256-0596-013
09/01/2014
ÿþ mod 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

III1u~iiiN009 9iOuu~~ioi

" 19~

~



r--

30 DEC 2013

Griffie

Ondernemingsnr : BE0874.312.963

Benaming (voluit) : Dr. DETRICHE

(verkort) : #R

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Petrus Basteleusstraat 88 A

1600 Sint-Pieters-Leeuw

Onderwerp akte : BVBA: kapitaalswijziging

Uit een proces-verbaal gesloten door notaris Lode Leemans verleden te Sint-Pieters-Leeuw op 16 ij december 2013 en vervolgens de vermelding dragend " Geregistreerd drie bladen geen verzendingen te; Dilbeek Il de 17 december 2013 boek 608 Blad 89 vak 12. Ontvangen: vijftig euro (50,00 EUR). De Ontvangen (getekend) A, Wouters, Attaché." blijkt dat de algemene vergadering het volgende heeft beslist :

De algemene vergadering beslist het maatschappelijk kapitaal te verhogen, in geld, met ,vierentwintigduizend negenhonderd achtenveertig euro (¬ 24.948,00) om het van achttienduizend vijfhonderd ,j vijftig euro (¬ 18.550,00) op drieënveertigduizend vierhonderd achtennegentig euro (¬ 43.498,00) te brengen,:

met uitgifte van honderd vijfenzestig (165) nieuwe vennootschapsaandelen van dezelfde aard en die dezelfde: si rechten en voordelen bieden dan de bestaande vennootschapsaandelen.

Op de aandelen wordt ingeschreven door de huidige aandeelhouder, in evenredigheid tot hun; vertegenwoordiging van het kapitaal.

De aandeelhouder verklaart dat thans alle aandelen, aldus onderschreven, zijn volgestort ten bedragen van; zevenendertigduizend driehonderd achtenveertig euro (E 37.348,00), door het voorafgaandelijk deponeren vanj het bedrag van vierentwintigduizend negenhonderd achtenveertig euro (¬ 24.948,00) op een speciale rekening; op naam van de vennootschap met rekeningnummer 652-8014235-80 bij RECORD Bank. Tot staving van deze: verklaring wordt aan de ondergetekende notaris het bankattest overgelegd en deze zal het attest in het dossier; bewaren.

Vaststelling van de realisatie van de kapitaalverhoging

De algemene vergadering stelt vast en vraagt de notaris er akte van te nemen, dat ten gevolge van de voorgaande genomen besluiten, bevestigd door het bankattest : het kapitaal effectief werd verhoogd tot drieënveertigduizend vierhonderd achtennegentig euro (¬ 43.498,00);

de vennootschap bijgevolg beschikt over een bijkomend bedrag van vierentwintigduizend negenhonderd achtenveertig euro (¬ 24.948,00), De algemene vergadering beslist om artikel 5 van de statuten als volgt te wijzigen om ze in overeenstemming te brengen met de kapitaalverhoging: "Artikel 5.

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op drieënveertigduizend vierhonderd achtennegentig euro (¬ ; 43.498,00) en vertegenwoordigd door tweehonderd vijfenzestig (265) vennootschapsaandelen met een fractiewaarde."

Een verslag met een omstandige verantwoording met betrekking tot de doelwijziging werd opgesteld op 10 december 2013 door de zaakvoerder ingevolge artikel 287 van het Wetboek van Vennootschappen met in '; bijlage een staat van activa en passiva gevoegd die niet meer dan drie maanden voordien is vastgesteld. De vennootschap heeft geen commissaris benoemd en hieruit volgend is geen verslag over de staat van;

actief en passief nodig uitgaande van deze genoemde. "

De algemene vergadering ontslaat de voorzitter van de lezing het verslag van de welke zijn opgesteld;, ingevolge artikel 287 Wetboek van Vennootschappen en waarvan de aandeelhouders verklaren kennis van te:: hebben meer dan vijftien dagen voor deze.

In bijlage aan het verslag van de zaakvoerder is aangehecht een staat van actief en passief van de:; vennootschap opgesteld op 31 oktober 2013,

Dit verslag zal worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van Koophandel samen met een uitgifte van deze akte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

à

De buitengewone algemene vergadering beslist om het maatschappelijk doel van de vennootschap te ; wijzigen.

Artikel 3 en 3 BIS luidt voortaan als volgt

"ARTIKEL 3.

De vennootschap heeft tot doel:

- aile burgerlijke activiteiten die rechtstreeks verband houden met geneeskunde, en meer bepaald de specialisatie van de anesthesie en intensieve zorgen, in naam en voor rekening van de vennootschap.

- de uitoefening van de geneeskundepraktijk door de artsen die deel uitmaken van de vennootschap, Enkel een arts die wettelijk bevoegd is om geneeskunde, en meer bepaald de specialisatie van de anesthesie en intensieve zorgen, uitte oefenen in België kan vennoot zijn.

De vennootschap mag aile onderzoeken en studies uitvoeren in verband met haar hoofddoel, zich bezighouden met het onderzoek naar en de ontwikkeling van wetenschappelijke technieken ter bevordering van een nauwkeurige diagnose.

Elke vorm van commercialisering van de geneeskunde, van directe of indirecte collusie, dichotomie en overconsumptie is uitgesloten.

De vennootschap kan, in België, elke andere activiteit beoefenen die haar maatschappelijk doel ten goede komt, zowel op zelfstandige wijze als in het kader van overeenkomsten met verzorgingsinstellingen of collega-artsen en met inachtneming van de Code van geneeskundige plichtenleer.

De vennootschap mag alle handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks In verband staan met haar maatschappelijk doel of die de verwezenlijking ervan ten goede kunnen komen, met inachtneming van de Code van geneeskundige plichtenleer.

De vennootschap kan in alle gevallen belangen verwerven in alle andere bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen met een gelijksoortig, vergelijkbaar of verwant doel en in dit alles mits inachtneming van de Code van geneeskundige plichtenleer.

De zaakvoerder is bevoegd om de aard of reikwijdte van het maatschappelijk doel te interpreteren met inachtneming van de Code van geneeskundige plichtenleer.

De vennootschap mag als bijkomstig doel alle roerende- of onroerende verhandelingen doen, mits dit een beheren is van de roerende en onroerende goederen als een goede huisvader, en zo dit niet de vorm van aanvullende commerciële activiteit aanneemt.

Dit bijkomstig doel mag op geen ogenblik het burgerlijk karakter van de vennootschap wijzigen en de beslissingen in verband met het investeringsbeleid dienen te gebeuren met unanimiteit van stemmen.

Wanneer de vennootschap twee of meer vennoten telt kan dit bijkomstig doel enkel nagestreefd worden, nadat het schriftelijk akkoord van de vennoten over hun investeringsbeleid, aan de Provinciale Raad van de Orde van Geneesheren meegedeeld werd.

ARTIKEL 3 BIS

De geneeskunde wordt door iedere arts-vennoot uitgeoefend in naam van en voor rekening van de vennootschap. De beroepsaansprakelijkheid van elke arts-vennoot is onbeperkt. De honoraria worden geïnd in naam van en voor rekening van de vennootschap.

Elke arts-vennoot dient verzekerd te zijn voor zijn medische fouten alsook de aansprakelijkheid van de vennootschap dient verzekerd te zijn.

Elke arts-vennoot is volledig onafhankelijk voor wat zijn diagnose en therapie betreft.

De sanctie in de vorm van een schorsing om de geneeskundepraktijk uit te oefenen in België, brengt voor de geneesheer die deze sanctie oploopt, het verlies mee van de voordelen van de overeenkomst voor de duur van de schorsing.

Elke geneesheer die werkzaam is binnen de vennootschap moet zijn vennoten inlichten over elke disciplinaire, burgerlijke, strafrechterlijke of administratieve maatregel die van om het even welke invloed kan zijn op hun professionele relatie. In dit geval beslist de algemene vergadering bij meerderheid over het gevolg dat aan die beslissing gegeven moet worden.

Ais één of meerder vennoten toetreden tot de vennootschap, moeten zij hun statuten voorleggen aan de Provinciale Raad van de Orde van Geneesheren waarbij zij ingeschreven zijn.

Elk geschil van deontologische aard valt onder de exclusieve bevoegdheid van de Provinciale Raad van de Orde van Geneesheren.

Elke wijziging aan de vennootschapsstatuten moet aan de voorafgaande goedkeuring van de Provinciale Raad van de Orde van Geneesheren onderworpen worden.

De vennoten verbinden er zich toe de regels van de Code van geneeskundige plichtenleer na te leven.

De vergadering geeft de Notaris opdracht tot coördinatie van de statuten, zoals ze gewijzigd werden in voorgaande besluiten en tot neerlegging ervan op de griffie van de bevoegde rechtbank van Koophandel.

De Buitengewone Algemene Vergadering verleent volmacht voor onbepaalde tijd aan B-Docs bvba, te 1000 Brussel, Willem de Zwijgerstraat 27 met de mogelijkheid van indeplaatsstelling om aile mogelijke formaliteiten te vervullen betreffende neerleggingen en/of verklaringen op het ondernemingsloket, en/of BTW- en Registratiekantoor en/of bij alle administratieve autoriteiten.

Deze machten hebben betrekking op alle mogelijke wijzigingen, inschrijvingen, doorhalingen en andere formaliteiten en dit voor alle beslissingen die ooit genomen werden of zullen genomen worden.

----------Voor eensluidend uittreksel, bestemd voor publicatie--------------

Tegelijkertijd neergelegd de uitgifte van de akte, de volmacht, de gecoordineerde statuten en de lijst van de wijzigingen van de statuten conform art. 75 2.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

e Votr-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

18/05/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 29.03.2013, NGL 14.05.2013 13120-0555-013
25/09/2012 : ME. - VERBETERDE JAARREKENING 31.12.2011, GGK 25.05.2012, NGL 17.09.2012 12568-0118-013
31/05/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 25.05.2012, NGL 25.05.2012 12128-0544-013
02/05/2012
ÿþ Mod Warti 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

BRUSSEL.

-API3r F

M11111111 OH

*12082504*

b

iu

E

s

Ondernemingsnr : 0874.312.963

Benaming

(voluit) : DR. DETRICHE

(verkort)

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap o.v,v. een BVBA

Zetel : Petrus Basteleusstraat, 88a, B-1600 Sint-Pieters-Leeuw

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming zaakvoerder

Uittreksel uit de Notulen van de Bijzondere Algemene Vergadering gehouden op 01.03.2010.

Bij algemeenheid der stemmen wordt besloten dat, vanaf heden, Mevrouw Carlier Cecile, Petrus, Basteleusstraat 88/a  1600 Sint-Pieters-Leeuw, benoemd wordt als zaakvoerder van categorie 2. Haar mandaat is onbezoldigd.

betriche Olivier

Zaakvoerder

Bijlagercbithet Betgisch'St átshl d = IIZ7051Z'O1Zr _Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

01/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 27.06.2011, NGL 26.07.2011 11341-0188-013
30/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 28.05.2010, NGL 23.06.2010 10219-0397-013
25/06/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 22.05.2009, NGL 17.06.2009 09264-0137-012
19/06/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 23.05.2008, NGL 13.06.2008 08234-0029-012
27/06/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 25.05.2007, NGL 22.06.2007 07264-0105-013
31/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 22.05.2015, NGL 26.08.2015 15482-0235-011
06/09/2016 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2015, APP 03.08.2016, DPT 30.08.2016 16528-0159-011

Coordonnées
DR. DETRICHE

Adresse
RUE DU TRY 100 A 1421 OPHAIN-BOIS-S-ISAAC

Code postal : 1421
Localité : Ophain-Bois-Seigneur-Isaac
Commune : BRAINE-L'ALLEUD
Province : Brabant wallon
Région : Région wallonne