PANATTONI FRANCE DEVELOPMENT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : PANATTONI FRANCE DEVELOPMENT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 501.653.910

Publication

25/11/2013
ÿþmol 11.1

Luikk13

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11

ie

yhrtiu

:oophanclei"

te

Leuven, de 3 NOV!. 2013

DEê el ER,

Ondememingsnr : 0501.653.910

Benaming (voluit) : PANATTONI FRANCE DÉVELOPPEMENT

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Molenberglaan 27A

3080 Tervuren

Onderwerp akte :WIJZIGING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL AANNEMING FRANSE STATUTEN  AFSCHAFFING BESTAANDE NEDERLANDSE STATUTEN  ONTSLAG ZAAKVOERDERS  MACHTEN

Er blijkt uit een akte verleden voor Meester Jean Vincke, Geassocieerd Notaris te Brussel op 6 november 2013, jj dat op de bijeengekomen buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de vennootschap "PANATTONI FRANCE DEVELOPPEMENT", met maatschappelijke zetel te 3080 Tervuren, Molenberglaan 27A de volgende beslissingen werden genomen

Eerste besluit: wijziging van de maatschappelijke zetel en maatschappelijke benaming

De algemene vergadering beslist de maatschappelijke zetel van de vennootschap met ingang van heden te verplaatsen naar volgend adres: Chaussée de Louvain 479, 1380 Lasne, en de naam van de vennootschap te wijzigen in `1HVentures'.

Tweede besluit: Aanneming van nieuwe Franse statuten van de vennootschap

Ingevolge het eerste besluit, beslist de algemene vergadering een nieuwe versie van de statuten in het Frans goed te keuren, met name als volgt:

Derde besluit: Afschaffing van de bestaande Nederlandse statuten van de vennootschap

; De algemene vergadering beslist om de Nederlandse versie van de statuten te schrappen.

Vierde besluit: Ontslag zaakvoerders

De algemene vergadering neemt kennis van, en aanvaardt, het ontslag van de hierna vernielde zaakvoerders

van de vennootschap, en dit met ingang van heden:

1, De heer MARBAISE Olivier Charles Christian Ghislain, geboren te Verviers, op 16 augustus 1973, van

ij Belgische nationaliteit, wonende te rue Gillet - AUBANG 95 à 6790 Aubange; s 2. De heer LYONS Ill Edward Francis, geboren te Californië (Verenigde Staten), op 7 maart 1972, van

Amerikaanse nationaliteit, wonende te Top Flat 42 Gayton Road, London, NW3 1TU, Verenigd Koninkrijk. Vijfde besluit: Kwijting zaakvoerders

Zesde besluit: Benoeming nieuwe zaakvoerder

De algemene vergadering beslist om de hierna vermelde rechtspersoon, hier aanwezig, voor onbepaalde duur

te benoemen ais nieuwe zaakvoerder van de vennootschap, en dit met ingang van heden:

- de naamloze vennootschap "IMOCOBEL", met maatschappelijke zetel te Rue de l'Eveque 1, 1000 Bruxelles,

ingeschreven in het rechtspersonenregister van Brussel onder ondememingsnummer 0425.790.309;

:l en zij neemt kennis van het feit dat voornoemde rechtspersoon-zaakvoerder in het kader van de uitoefening van

haar mandaat ais zaakvoerder overeenkomstig artikel 61 §2 van het Wetboek van vennootschappen ;

,, vertegenwoordigd zal worden door de hierna vermelde vaste vertegenwoordiger: Jean-François VAN HECKE,

geboren te Brussel op 5 februari 1951 (nationaal nummer 51.02.05-387.63), woonachtig te 3080 Tervuren,

;I Molenberglaan, 27/A

Het mandaat van voornoemde rechtspersoon-zaakvoerder zal onbezoldigd zijn, behoudens andersluidende

beslissing van de algemene vergadering.

Zevende besluit: Machten

De vergadering verleent alle bevoegdheden aan de zaakvoerder, de heer Jean-Français VAN HECKE, met het j

oog op de uitvoering van de genomen beslissingen en aan ondergetekende notaris met het oog op de

;; coördinatie van de statuten.

Achtste besluit: Mandaat Kruispuntbank van Ondernemingen

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden

,., *aan het

Belgisch Staatsblad

motl 11.1

De vergadering stelt bovendien de zaakvoerder, de heer Jean-François VAN HECKE, met mogelijkheid van indeplaatsstelling, aan tot bijzondere lasthebber van de vennootschap aan, teneinde aile formaliteiten te vervullen ingevolge de voorafgaande beslissingen, bij de Kruispuntbank voor ondernemingen.

Te dien einde, zal de voornoemde lasthebber, in naam van de vennootschap, aile akten en documenten mogen ondertekenen, alle verklaringen mogen afleggen, indeplaatsstellen, en in het algemeen, al het nodige doen.

VOOR GELIJKVORMING UITTREKSEL

Meester Jean Vincke, Geassocieerd Notaris te Brussel

Terzeifdertijd neergelegd:

- 1 afschrift;

- 1 gelijkvorming uittreksel.

-1 Coördinatie

-1 volmacht

Op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

11/12/2012
ÿþ(Râ mod 11.1

'Luik ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



1111,111gq1111

Neerae!,?ni {er gnffie der

Rechtbank van Koophandei

te Leuven, de 3 0 MI. 2012 DE GRIFFIER,

Griffie

"

Ondernemingsnr: -SQ.Í 63 g," {,Q

;, Benaming (voluit) : Panattoni France Development



(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Molenberglaan 27 a

;: 3080 Tervuren

Onderwerp akte :Oprichting i

;; Uit een akte verleden voor Meester Jean Vincke, Geassocieerd Notaris te Brussel, op 27 november 2012, blijkt ;; dat . De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder Luxemburg recht "PDC Western Europe Sarl", vennootschap opgericht onder Luxemburgs recht, met maatschappelijke zetel te 1471 Luxemburg, Route d'Esch, 203,

,I I

Welke comparant, vertegenwoordigd zoals gezegd, ondergetekende Notaris verzocht heeft in een; ;; authentieke akte vast te stellen dat zij een besIoten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid oprichten; onder de benaming Panattoni France Development, met maatschappelijke zetel te 3080 Tervuren, Molenberglaan 27 a, en waarvan het kapitaal achttienduizend zes honderd euro (¬ 18.600,00) bedraagt verdeeld in achttienduizend zeshonderd (18.600) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, die elk; één/achttienduizend zeshonderdste (1/18.600ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

De comparant, voornoemd, verklaart en erkent dat ieder aandeel, waarop aldus werd ingeschreven, voor; integraliteit volgestort werd, zodat de vennootschap thans uit dien hoofde, over een bedrag van achttienduizend;_ zeshonderd euro (¬ 18.600,00) beschikt.

Doel.

De vennootschap heeft tot doel:

1-Het beheer van een roerend en onroerend patrimonium in de meest ruime zin van het woord, alsmede alle; ;; verhandelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met dit en die van aard zijn de opbrengst; van haar onroerende goederen te bevorderen.

2-Het aankopen, verkopen, ruilen, opschikken, uitrusten, valoriseren, verdelen verkavelen, bouwen, omvormen, hypotheken, huren, verhuren, zelfs voor meer dan negen jaar, verwezenlijken van alle onroerende goederen, het nemen en afstaan van optierechten voor het kopen van onroerende goederen, het nemen en afstaan van optierechien voor het kopen van onroerende goederen of immobilliënmaatschappijen, de expertise, agentuur inzake onroerende goederen van alle aard, al dan niet gemeubeld, en/of zakelijke rechten, alsmede het in eigen beheer nemen en exploiteren van onroerende goederen en de uitvoering van dienstverleningscontracten.

3-Het uitvoeren van roerende en onroerende operationele, financiële of andere leasing- en financiëleverrichtingen, zowel als leasinggever dan als leasingnemer.

4-Het organiseren en het verwerken voor haar huurders van aile administratie in haar ruimste betekenis,; voor zover dit rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt met de activiteiten van haar huurders.

5-Het verwerven van participaties in alle commerciële, industriële en financiële ondernemingen, zowel Belgische als buitenlandse. Zij zal haar middelen aanwenden voor de samenstelling, het beheer, de; tegeldemaking en de vereffening van een portefeuille, bestaande uit aandelen, obligaties en andere effecten,; evenals tot het verwerven, exploiteren en vervreemden van brevetten en andere intellectuele rechten.

6-Het optreden als studie-, organisatie- en raadgevend bureau inzake alle commerciële, financiële, administratieve en technische aangelegenheden, alle verrichtingen van projectmanagement en coördinatie en, het voeren van de directie over andere ondernemingen.

7-Het beheren van vennootschappen of ondernemingen ongeacht het doel dat deze mochten hebben, en diti zelfs in de hoedanigheid van bestuurder, gedelegeerd bestuurder of vereffenaar van deze vennootschappen of; ondernemingen.

De opsomming_ is niet beperkend en dient in de meest uitgebreide zin te worden geïnterpreteerd

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

11/12/2012

4 I. mod 11.1

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad





Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, alle verbintenissen aangaan, onroerende goederen kopen en verkopen, kredieten en leningen aangaan en toestaan, zich voor derden borgstellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap handelt in eigen naam, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon, of algemeen vertegenwoordigers

Kortom zij mag alles doen wat verband houdt met een bovengenoemd doel of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen.

Bestuur.

De vennootschap wordt bestuurd door een of meerdere zaakvoerders, al dan niet vennoten, benoemd met of zonder beperking van duur en eventueel met hoedanigheid van statutaire zaakvoerder in dit laatste geval. De algemene vergadering die hen benoemt, bepaalt hun aantal, de duur van hun opdracht, en ingeval van pluraliteit, hun bevoegdheden. Indien er slechts één zaakvoerder wordt benoemd, oefent hij aile bevoegdheden alleen uit.

Als een rechtspersoon tot zaakvoerder of bestuurder is benoemd, moet zij, in de uitoefening van deze functie, een natuurlijke persoon aanduiden (vaste vertegenwoordiger) om haar te vertegenwoordigen. Bevoegdheden van de zaakvoerders.

Overeenkomstig artikel 257 van het Wetboek van Vennootschappen, vertegenwoordigt elke zaakvoerder alleen de vennootschap ten aanzien van derden en is bevoegd om alle handelingen te verrichten die noodzakelijk of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen die door de wet aan de algemene vergadering voorbehouden zijn.

Elke zaakvoerder mag, voor een door hem bepaalde termijn, bepaalde bevoegdheden opdragen aan bijzondere lasthebbers, al dan niet vennoten.

Bijeenkomst.

De jaarvergadering wordt gehouden op dertig juni van elk jaar om vertien uur (14 u).

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden, De vergadering komt samen, telkens het belang van de vennootschap het vereist of telkens vennoten die één/vijfde van het kapitaal bezitten erom vragen.

De gewone en buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden op de zetel of op de plaats aangeduid in de oproepingen.

Voorzitterschap - Beraadslaging

Iedere algemene vergadering wordt voorgezeten door een zaakvoerder, of bij diens ontstentenis, door de vennoot die het hoogst aantal aandelen bezit.

Behoudens in de gevallen bij wet voorzien, beraadslaagt en besluit de vergadering op geldige wijze, ongeacht het aanwezige of vertegenwoordigde deel van het kapitaal

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Boekjaar.

Het boekjaar vangt aan op de eerste januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

Bestemming van de winst.

Jaarlijks wordt van de nettowinst vijf procent (5%) voorafgenomen tot vorming van de wettelijke reserve. Deze voorafneming is niet meer verplicht, wanneer dit reservefonds éénitiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

Het saldo wordt ter beschikking gesteld van de algemene vergadering die, op voorstel van de zaakvoerder(s), de bestemming ervan bepaalt, rekening houdend met de wettelijke beperkingen terzake.

De uitbetaling van dividenden geschiedt op de plaats en op het tijdstip, vastgesteld door de zaakvoerder(s). Algemene Vergadering

De komparant, hier vertegenwoordigd, verklaart vervolgens in buitengewone algemene vergadering bijeen te komen en neemt, met eenparigheid van stemmen, volgende besluiten :

1. Afsluiting eerste boekiaar - Eerste iaarvergadering.

Het eerste boekjaar zal afgesloten worden op 31 december 2013. De eerste jaarvergadering zal bijgevolg in

juni 2014 gehouden worden.

2. Benoeming van zaakvoerders,

De algemene vergadering stelt aan tot niet-statutaire zaakvoerders voor onbepaalde duur:

1. Meneer VAN HECKE Jean François Charles Emmanuel Albert Paul, geboren te Brussel op 5 februari 1951, van Belgische nationaliteit, wonende te Molenberglaan 27 a, 3080 Tervuren;

2. Meneer MARBAISE Olivier Charles Christian Ghislain, geboren te Verviers, op 16

augustus 1973, van Belgische nationaliteit, wonende te rue Gillet - AUBANG 95 à 6790 Aubange;

3. Meneer LYONS III Edward Francis, geboren te Californië (Verenigde Staten), op 7 maart 1972, van Amerikaanse nationaliteit, wonende te Top Flat,42 Gayton Road, London, NW3 1TU, Verenigd Koninkrijk.

Hier aanwezig of vertegenwoordigd en aanvaardend.

Hun opdracht zal onbezoldigd uitgeoefend worden, tenzij andersluidende beslissing van de algemene

vergadering.

3. Overname van verbintenissen.









Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

~ mod 11.1

* <

.



Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad



Overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen, besluit de vergadering unaniem dat alle verbintenissen, alsmede de verplichtingen die eruit voortvloeien, en aile activiteiten gevoerd in naam van de vennootschap in oprichting, vanaf , overgenomen zijn door de huidig opgerichte vennootschap.

Deze overname heeft evenwel slechts gevolg vanaf het ogenblik dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft.

De vennootschap zal rechtspersoonlijkheid verkrijgen vanaf de neerlegging ter griffie van de bevoegde rechtbank, van het uittreksel van de statuten.



Bijlagen bij fiée iélgiscïiSta tslil d -11/12/2012 - Annexes du Moniteur belge VOOR GELIJKVORMING UITTREKSEL

Meester Jean Vincke, Geassocieerd Notaris te Brussel

Terzelfdertijd neergelegd:

- 1 afschrift;

- 1 gelijkvorming uittreksel.





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

06/09/2016 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2015, APP 30.06.2016, DPT 30.08.2016 16561-0228-011

Coordonnées
PANATTONI FRANCE DEVELOPMENT

Adresse
CHAUSSEE DE LOUVAIN 479 1380 LASNE

Code postal : 1380
Localité : Couture-Saint-Germain
Commune : LASNE
Province : Brabant wallon
Région : Région wallonne