ACTIVE BUSINESS SERVICES, AFGEKORT : A-B-S

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ACTIVE BUSINESS SERVICES, AFGEKORT : A-B-S
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 832.313.448

Publication

03/05/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 21.02.2013, NGL 29.04.2013 13104-0426-010
12/03/2013
ÿþ Mod Word ij

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden aan he' Belgisch

Staatsblad

*13040718

SMISSEL

0 1 MRT 2013

Griffie

1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr: 0832.313.448

Benaming

(voluit) : ACTIVE BUSINESS SERVICES

(verkort) : A-B-S

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Nieuwenrodestraat 3511861 Wolvertem

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTSLAG I BENOEMINGEN

Uittreksel proces verbaal van de buitengewone algemene vergadering van de BVBA ACTIVES BUSINESS SERVICES gehouden op 30 september 2012.

De buitengewone algemene vergadering heeft het ontslag van de heer Sebastien UBEDA-CEJUDO per 30 september 2012 aanvaard.

De Algemene vergadering beslist, met eenparigheid van stemmen, de benoeming als zaakvoerders van de heer Fabrice COLPAERT(NN 73.05.18-107.48), en de heer Stephane MARIET (NN 74.12.3-273,14), vanaf 30 september 2012.

Fabrice COLPAERT

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

28/03/2012 : ME. - JAARREKENING 30.09.2011, GGK 16.02.2012, NGL 27.03.2012 12068-0189-007
07/01/2011
ÿþI

mwa 2.0

JC> In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehouden Z9 DEC. 2010

aan het

Belgisch Staatsblad













+11003710"



Griffie



Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : ACTIVE BUSINESS SERVICES, verkort A-B-S

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : 1861 WOLVERTEM - NIEUWENRODESTRAAT 35

Onderwerp akte : OPRICHTING

Er blijkt uit een akte verleden op achtentwintig december tweeduizend en tien voor Meester Olivier BROUWERS, Notaris met standplaats te Elsene, dat

1. De Heer UBEDA-CEJUDO Sébastien François, geboren te Leuven, op achttien november negentienhonderd tweeënzeventig, gehuisvest te (1861) Meise, Nieuwenrodestraat, 35.

2. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MC-PARTNERS", met maatschappelijke zetel te 1 150 Sint-Pieters-Woluwe, rue Kelle 59. Ondernemingsnummer: 0889.781.295.

Die ons verzocht hebben authenticiteit te verlenen als volgt:

De verschijners verklaren een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid op te richten met een kapitaal van eenentwintigduizend euro (21.000 EUR), volgestort ten belope van zesduizend drie honderd euro (6.300 EUR) en vertegenwoordigd door driehonderd (300) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, waarop zij ingeschreven hebben in geld als volgt:

- De Heer UBEDA-CEJUDO Sébastien, voornoemd, ten belope van tweehonderd en tien (210) aandelen, hetzij voor een bedrag van veertienduizend zevenhonderd euro (14.700 EUR), volgestort ten belope van vierduizend vierhonderd en tien euro (4.410 EUR).

- De Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "MC-PARTNERS", voornoemd, ten belope van negentig (90) aandelen, hetzij voor een bedrag van zesduizend driehonderd euro (6.300 EUR), volgestort ten belope van duizend achthonderd negentig euro (1.890 EUR).

De verschijners verklaren en bevestigen dat de onderschreven aandelen volgestort zijn ten belope van zesduizend driehonderd euro (6.300 EUR), dat ingeschreven werd in geld en dat de vennootschap uit dien hoofde en vanaf heden kan beschikken over een som van zesduizend driehonderd euro (6.300 EUR).

Tot staving van haar verklaring overhandigen de verschijners aan ondergetekende notaris, overeenkomstig artikel 224 van het Wetboek van Vennootschappen, een bankattest waaruit blijkt dat het te volstorten bedrag voorafgaandelijk aan het verlijden van deze akte gestort werd op de bijzondere rekening geopend op naam van de vennootschap in oprichting bij de bank FORTIS BANK nv.

Het financieel plan, voorgeschreven door de wet werd aan ondergetekende notaris overhandigd, voorafgaandelijk aan het verlijden van deze akte.

II. De verschijners verklaren dat de statuten van de vennootschap als volgt Iuiden:

Titel I

Aard  naam

Artikel 1

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de

volgende naam: "ACTIVE BUSINESS SERVICES" afgekort "A-B-S".

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/01/2011- Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/01/2011- Annexes du Moniteur belge

De volledige en de afgekorte benaming kunnen tegelijk of afzonderlijk worden gebruikt.

Die naam moet steeds onmiddellijk worden voorafgegaan of gevolgd door de vermelding «besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid» of de beginletters «B.V.B.A.».

Titel II

Zetel

Artikel 2

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 1861 Wolvertem, Nieuwenrodestraat 35.

Hij kan naar om het even welke plaats in België worden overgebracht, zelfs bij gewoon besluit van de zaakvoerder, die de bevoegdheid heeft om deze overdracht bekend te maken.

De vennootschap kan ook, bij gewoon besluit van de zaakvoerder, administratieve of exploitatiezetels, bijkantoren en dochtervennootschappen vestigen overal waar hij dit nodig acht, in België of in het buitenland.

Titel III

Doel

Artikel 3

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van

derden of in participatie met derden:

De aankoop, verkoop, invoer, uitvoer, vertegenwoordiging, distributie, het ontwerp, de fabricatie van burotica-, informatica- en elektronisch materiaal, alsook alle accessoires en toebehoren.

De levering van prestaties, advies, diensten en producten op het domein van de informatica, meer bepaald de creatie en het beheer van centra voor werk tegen maakloon op computer en de levering van de overeenstemmende diensten, ter plaatse of op afstand; de ontwikkeling en de levering van software, alsook het afsluiten van contracten voor studies; ontwikkeling en advies betreffende informatica.

De studie, de verwerking en training op het gebied van informatica, met inbegrip van de commercialisering en het onderhoud van informaticamateriaal en/of -producten.

De verwezenlijking en de editie van boeken en documentatie over informatica en alle toepassingen met hun verspreiding, alsook de Organisatie van congressen, lessen, herscholingen; onderzoek op het gebied van informatica en spitstechnologie, alsook hun exploitatie en diffusie, met welk middel ook.

Consultancy, advies en bijstand voor het administratieve, fmanciële en menselijke beheer en organisatie van industriële, handels- of landbouwondernemingen of beroepsorganisaties en meer bepaald het zoeken, selecteren en screenen van personeel; de studie en invoering van algemene structuren en ondernemingsfuncties; de studie

en de verwezenl ijking van op leidingsacties.

De vennootschap heeft ook tot doel, alle verrichtingen betreffende het beheer van haar privévermogen en meer bepaald, de bouw, inrichting, decoratie, verkoop, aankoop, het beheer, de verhuring onder alle vormen zoals erfpacht, van alle gebouwen en meubelen die deze bekleden en de waardering van vastgoed, alsook

vastgoedpromotie en  verbouwingen in het algemeen.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen, in België als in het buitenland, alle burgerlijke, commerciële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel, gedeeltelijk of ten dele betrekking hebbend op één of andere sector van haar maatschappelijk doel of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te ontwikkelen of te vergemakkelijken.

Zij kan belang nemen bij wijze van vereniging, inbreng of fusie, inschrijving, financiële tussenkomst of op andere wijze in alle bestaande of nog op te richten zaken, vennootschappen welke wijze ook, met een analoog of in verband staan met haar maatschappelijk doel of die van natuur zijn de verwezenlijking ervan te bevorderen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/01/2011- Annexes du Moniteur belge

Bovengenoemde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

Zij kan aan alle vennootschappen en/of fysieke personen leningen toestaan en zich voor deze borg stellen, zelfs door haar goederen in hypotheek te geven.

Titel IV

Kapitaal van de vennootschap  vertegenwoordiging

Artikel 4

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt eenentwintigduizend euro (21.000 EUR) verdeeld in driehonderd

(300) aandelen zonder nominale waarde.

Het kapitaal kan worden verhoogd onder de wettelijk bepaalde vormen en voorwaarden.

Titel V

Duur

Artikel 5

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Zij kan worden ontbonden met inachtneming van de regels gesteld voor een wijziging van de statuten.

Zij kan verbintenissen aangaan of in haar voordeel bedingen voor een termijn die de haar nadien toegewezen

duur zou overschrijden.

Titel VI

Aandelen en overdracht

Artikel 6

De aandelen luiden op naam.

Zij zijn onsplitsbaar. Indien verscheidene personen rechten hebben die verbonden zijn aan een aandeel, kan de vennootschap de uitoefening van die rechten schorsen totdat één persoon is aangewezen als de houder van dat aandeel, dit onverminderd artikel 7.

De erfgenamen of legatarissen, schuldeisers en rechthebbenden ten aanzien van alle aandelen van een vennoot kunnen onder geen enkel voorwendsel de goederen of waarden van de vennootschap laten verzegelen, noch vragen dat een inventaris van het vermogen van de vennootschap wordt opgemaakt.

Zij moeten zich voor de uitoefening van hun rechten beroepen op de balansen en de boekhouding van de vennootschap en op de besluiten van de algemene vergadering.

Artikel 7

A. Overdracht en overgang van de aandelen wanneer de vennootschap slechts uit één vennoot bestaat.

a) overdracht onder levenden

Indien de vennootschap slechts uit één vennoot bestaat, kan deze het geheel of een deel van zijn

aandelen overdragen aan wie hij dat wenst.

b) overgang wegens overlijden

Het overlijden van de enige vennoot geeft geen aanleiding tot ontbinding van de vennootschap. Indien

de enige vennoot geen laatste wilsbeschikking heeft nagelaten betreffende uitoefening van de aan de

aandelen verbonden rechten, worden genoemde rechten uitgeoefend door de regelmatig in het bezit getreden of gestelde erfgenamen of legatarissen, naar evenredigheid met hun rechten in de nalatenschap en tot aan de verdeling of de aflevering van het legaat.

Ingeval er aandelen zouden zijn die niet naar evenredigheid kunnen worden verdeeId, moeten de erfgenamen of legatarissen voor genoemde aandelen een lasthebber aanwijzen. Bij onenigheid wordt de lasthebber aangewezen door de voorzitter van de rechtbank van koophandel van de plaats waar de vennootschap haar zetel heeft. Die rechtbank spreekt recht als in kort geding op verzoek van de meest gerede partij.

Wordt geen bijzondere lasthebber aangewezen, dan wordt de uitoefening van de rechten verbonden aan de niet naar evenredigheid verdeelbare aandelen opgeschort.

In afwijking van wat voorafgaat, oefent degene die het vruchtgebruik van de aandelen van een enige vennoot erft, de eraan verbonden rechten uit met inachtneming van de wettelijke voorschriften.

B. Overdracht en overgang van de aandelen wanneer de vennootschap uit verscheidene vennoten bestaat. De aandelen van een vennoot kunnen, op straffe van nietigheid, niet worden overgedragen onder levenden of overgaan wegens overlijden dan met de toestemming van minstens de helft van de vennoten die ten minste drie vierde van het kapitaal in hun bezit hebben, na aftrek van de rechten waarvan de overdracht wordt voorgesteld. Die toestemming is evenwel niet vereist wanneer de aandelen worden overgedragen aan of overgaan op :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/01/2011- Annexes du Moniteur belge

- de echtgenoot;

- de ascendenten of descendenten in de rechte lijn.

Bij weigering van die toestemming, kunnen de wettelijke rechtsmiddelen aangewend worden.

Hoe dan ook, bij splitsing van de aan één of meer aandelen verbonden rechten tussen vruchtgebruiker(s) en blote eigenaar(s) en behoudens een andersluidende afspraak waarvan de vennootschap behoorlijk in kennis werd gesteld, komt het stemrecht uitsluitend toe aan de vruchtgebruiker.

ARTIKEL 7BIS: VOORKOOPRECHT

Indien de maatschappij slechts uit één persoon is samengesteld mag deze vrij beslissen over de overdracht van het geheel of slechts een deel van zijn aandelen, op voorwaarde dat hij de voorschriften van zijn huwelijksstelsel eerbiedigt.

Indien de maatschappij samengesteld is uit twee personen en bij gebrek aan verschillend akkoord tussen de vennoten, moet degene die één of meerdere aandelen wenst over te dragen zijn medevennoot van zijn voornemen inlichten, per aangetekende brief met aanduiding van naam, voornamen, beroep en woonplaats van de eventuele cessionaris of cessionarissen, het aantal aandelen van de overdracht alsook de prijs aangeboden voor elk aandeel. Door zijn voorkooprecht heeft de andere vennoot de mogelijkheid om persoonlijk het geheel of een deel van de aangeboden aandelen aan te kopen of ze doen aan te kopen door derden volgens zijn keuze en waarvoor hij dan hoofdelijk aansprakelijk zal zijn; deze derde moet niettemin goedgekeurd worden door de vennoot die afstand doet, indien hij, aangezien hij geen afstand doet van al zijn aandelen, vennoot blijft.

Binnen de vijftien dagen na ontvangst van de aangetekende brief van de eventuele overdrager, moet de andere vennoot een aangetekende brief zenden om zijn besluit te laten kennen dat hij, ofwel zijn voorkooprecht uitoefent, ofwel dat hij de overdracht aanvaard. Zijn besluit moet niet gemotiveerd zijn. Indien hij geen antwoord geeft binnen de vijftien dagen, is hij verplicht de overdracht te aanvaarden.

Indien de maatschappij samengesteld is uit meer dan twee personen en bij gebrek aan verschillend akkoord tussen de vennoten, zal als volgt gehandeld worden:

De vennoot die afstand wil doen van één of meerdere aandelen moet de beheerder inlichten over zijn wens om aandelen over te dragen per aangetekende brief en hem alle nodige en nuttige inlichtingen verschaffen.

Binnen de acht dagen na ontvangst van de bekendmaking, moet de beheerder per aangetekende brief, eIke vennoot inlichten van de overdracht, met aanduiding van naam, voornamen, beroep en woonplaats van de eventuele cessionaris of cessionarissen, het aantal aandelen van de overdracht alsook de aangeboden prijs voor elk aandeel en hij moet ook aan iedere vennoot vragen of zij bereid zijn een deel of het geheel van de aandelen aan te kopen of integendeel de toelating geven tot overdracht aan de cessionaris of cessionarissen voorgesteld door de eventuele overdrager.

Binnen de vijftien dagen na ontvangst van deze brieven, moet elke vennoot een aangetekende brief zenden aan de beheerder om zijn besluit mede te delen dat hij ofwel zijn voorkooprecht uitoefent ofwel de overdracht aanvaard. Zijn besluit moet niet gemotiveerd zijn.

Indien hij geen antwoord geeft binnen de vijftien dagen, is hij verplicht de overdracht te aanvaarden.

De beheerder moet aan de eventuele overdrager alsook aan iedere vennoot die verklaart heeft zijn voorkooprecht uit te oefenen, het resultaat van de raadpleging van de vennoten per aangetekende brief laten weten, en dit binnen de drie dagen na het verstrijken van het termijn toegekend aan de vennoten om hun beslissing te laten weten.

De uitvoering van het voorkooprecht van de vennoten zal pas effectief en definitief zijn indien:

1° het geheel van de aangeboden aandelen het voorwerp heeft uitgemaakt van het voorkooprecht zodat de overdrager zekerheid heeft, door het gevolg van dit voorkooprecht, dat de overdracht van het geheel van de aandelen plaats zal vinden.

2° of indien de overdrager verklaart enkel afstand te doen van die aandelen die het voorwerp uitmaken van het voorkooprecht.

Indien meerdere vennoten hun voorkooprecht uitoefenen en bij gebrek aan verschillend akkoord onder hen, zal er een proportionele verdeling plaatsvinden van de aan te kopen aandelen in functie van het aantal aandelen die elk der vennoten bezit.

Indien de proportionele verdeling aan te kopen aandelen overlaat die niet toegewezen werden, dan zullen deze aandelen verdeeld worden, per lottrekking, door de beheerder tussen de vennoten onderling die hun voorkooprecht hebben uitgeoefend.

De lottrekking zal plaatsvinden in aanwezigheid van de geïnteresseerden of nadat zij werden opgeroepen per aangetekende brief.

Artikel 8

Bij elke kapitaalverhoging moeten de nieuwe aandelen waarop moet worden ingeschreven in geld, bij voorkeur worden aangeboden aan de vennoten en wel naar verhouding van het gedeelte van het kapitaal dat wordt vertegenwoordigd door hun aandelen en gedurende een termijn van minstens vijftien dagen te rekenen vanaf de openstelling van de inschrijving.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/01/2011- Annexes du Moniteur belge

De openstelling van de inschrijving en de inschrijvingstermijn worden vastgesteld door de algemene vergadering en bij aangetekende brief ter kennis gebracht van de vennoten.

Over wat er gebeurt met de aandelen waarop niet is ingeschreven in het kader van de uitoefening van dit voorkeurrecht, wordt beslist door de algemene vergadering.

Artikel 9

In de zetel van de vennootschap wordt een register van de vennoten bijgehouden. In dat register worden opgenomen: een nauwkeurige aanwijzing van iedere vennoot en het aantal aandelen dat hem toebehoort, een aanduiding van de verrichte stortingen, alsook de overdrachten of overgangen van aandelen, behoorlijk gedagtekend en ondertekend door de partijen of de zaakvoerder en de overnemer in geval van overgang wegens overlijden.

De overdrachten en overgangen hebben ten aanzien van de vennootschap en derden sIechts uitwerking vanaf de inschrijving ervan in het register, waarvan iedere vennoot of belanghebbende derde kennis kan nemen.

Titel VII

Bestuur

Artikel 10

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al of niet vennoten, benoemd door de algemene vergadering, die hun aantal, de duur van hun opdracht en hun eventuele bezoldiging vaststelt. Die bezoldiging bestaat in een vaste of veranderlijke wedde die op de resultatenrekening wordt geboekt.

Iedere zaakvoerder beschikt over de meest uitgebreide macht om alle daden van bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is, en om de vennootschap te vertegenwoordigen jegens derden en in rechte, zij het als eiser of als verweerder.

De zaakvoerders kunnen te allen tijde door de algemene vergadering worden afgezet.

De zaakvoerder  indien er slechts één is  of de zaakvoerders  indien verscheidene zaakvoerders zijn aangesteld  kunnen de volmachten die zij dienstig achten, verlenen aan één of meer gevolmachtigden, directeurs die zij in hun midden kiezen. Zij kunnen ook voor één of meer welbepaalde opdrachten bijzondere volmachten verlenen aan leden van de vennootschap.

Artikel 11

De algemene vergadering kan een plaatsvervangend zaakvoerder benoemen, die in functie treedt zodra het overlijden of de langdurige ongeschiktheid van de zaakvoerder wordt vastgesteld en zonder dat een nieuw besluit van de algemene vergadering nodig is.

Artikel 12

Indien er een college van zaakvoerders bestaat, moet het lid van het college, die rechtstreeks of onrechtstreeks, om financiële redenen gekant is tegen een beslissing van het college, zich gedragen naar artikels 259, 260, 26I en 264 van het Wetboek van Vennootschappen.

Indien er slechts één zaakvoerder is die zich in bovenvermelde situatie bevind, zal hij de andere vennoten inlichten en de beslissing slechts mogen genomen worden voor rekening van de vennootschap door een mandataris ad hoc.

Wanneer de unieke zaakvoerder ook enige vennoot is en zich in bovenvermelde situatie bevind, dan zal hij de beslissing mogen nemen maar zal hij speciaal er melding van moeten doen in een document die zal neergelegd moeten worden op hetzelfde moment als de jaarlijkse boekingen.

Wanneer de zaakvoerder enige vennoot is, zijn de contracten gesloten tussen hemzelf en de vennootschap, behalve wat betreft de courante operaties in normale omstandigheden, ingeschreven op het document zoals vermeld in het voorgaande alinea.

Hij zal tegenover de vennootschap en tegenover derden gehouden zijn de schade te herstellen ontstaan uit een voordeel dat hij zich op een abusieve wijze zou toegeëigend hebben ten nadele van de vennootschap.

Titel VIII

Controle

Artikel 13

De controle op de vennootschap wordt uitgeoefend overeenkomstig artikel 130 tot en met 17I van het Wetboek van Vennootschappen.

Bij ontstentenis van een commissaris heeft iedere vennoot individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid. De ontstentenis van een commissaris moet worden vermeld in de uittreksels uit akten en documenten die betrekking hebben op de commissarissen en krachtens de wet moeten worden bekendgemaakt.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/01/2011- Annexes du Moniteur belge

Om te beraadslagen over de vrijwillige benoeming van een commissaris moet de vergadering zelfs op verzoek van één vennoot door de zaakvoerder(s) worden bijeengeroepen.

Titel IX

Algemene vergadering

Artikel 14

De algemene vergadering vertegenwoordigt alle vennoten. Haar besluiten gelden voor iedereen, ook voor de vennoten die niet deelnemen aan de besluitvorming of die tegenstemden.

De algemene vergadering komt op uitnodiging van een zaakvoerder samen telkens wanneer dit wordt vereist door het belang van de vennootschap.

De jaarlijkse algemene vergadering komt verplicht samen in de zetel van de vennootschap, op de derde donderdag van de maand februari om negentien uur.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, komt de vergadering samen op de eerstvolgende werkdag om hetzelfde uur.

Die vergadering hoort eventueel de verslagen van de zaakvoerder(s) en van de commissaris, bespreekt deze en keurt de jaarrekening al dan niet goed, beslist over de bestemming van het resultaat en beslist over de kwijting die aan de zaakvoerder(s) moet worden verleend.

De oproepingen vermelden de agenda en worden aan de vennoten ten minste vijftien volle dagen vóór de vergadering toegezonden bij een brief. Wanneer alle vennoten aanwezig of vertegenwoordigd zijn, moet geen bewijs worden geleverd van de oproepingswijze.

Ieder vennoot kan zich laten vertegenwoordigen door een bijzondere volmachtdrager. Hij kan zijn stem uitbrengen per brief of zelfs door elk technisch communicatiemiddel dat door een schriftelijk document wordt ondersteund.

Elk aandeel geeft recht op één stem. De vergadering beraadslaagt rechtsgeldig ongeacht het deel van het vertegenwoordigde kapitaal. De besluiten worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen.

Ingeval de vennootschap slechts uit één vennoot bestaat, oefent hij de bevoegdheden van de algemene vergadering uit zonder dat hij deze kan delegeren.

De beraadslagingen van de algemene vergadering worden opgetekend in notulen, die worden ondertekend door de leden van het bureau en de aanwezige vennoten. De uittreksels uit de notulen worden ondertekend door een zaakvoerder.

Elke distributie van een tantième, bijkomende lonen, dividenden, winst of deelnemingen moet gestemd worden en aangenomen worden bij een meerderheid van 75% van de stemmen.

Titel X

Boekjaar  Inventaris  Jaarrekening

Artikel 15

Het boekjaar begint op één oktober en eindigt op dertig september van het volgende jaar.

Door de zaakvoerder wordt dan een inventaris en de jaarrekening, alsook een jaarverslag opgemaakt

overeenkomstig de wettelijke en reglementaire voorschriften die op de vennootschap van toepassing zijn.

Artikel 16

De algemene vergadering beslist, na de verplichte voorafnemingen, over de bestemming van de nettowinst. Onder geen beding mag winst worden uitgekeerd indien op de datum van de afsluiting van het laatste boekjaar het netto actief van de vennootschap, zoals het blijkt uit de jaarrekening, ingevolge de uitkering gedaald is of zou dalen beneden het bedrag van het gestort kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

Onder netto actief moet worden verstaan, het totaal van het actief zoals het blijkt uit de balans, na aftrek van de voorzieningen en de schulden. Van het netto actief zijn uitgesloten, het nog niet afgeschreven bedrag van de oprichtingskosten en, behoudens uitzonderlijke gevallen, het nog niet afgeschreven bedrag van de onderzoeks-en ontwikkelingskosten.

Titel XI

Ontbinding

Artikel 17

Bij invereffeningstelling van de vennootschap, om welke reden ook, gebeurt de vereffening van de vennootschap door de in functie zijnde zaakvoerder(s) of, bij dier ontstentenis, door één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. Deze laatste beslist over hun aantal, bevoegdheden en vergoeding. Na de verwezenlijking van het actief en de aanzuivering van het passief of de consignatie van de daartoe nodige gelden wordt het saldo onder de vennoten verdeeld naar verhouding van de aandelen die zij bezitten, nadat een evenwicht tussen de stortingen tot stand is gebracht.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/01/2011- Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Titel XII

Keuze van woonplaats

Artikel 18

Iedere vennoot of zaakvoerder die geen woonplaats in België heeft, moet ten aanzien van de vennootschap woonplaats kiezen in het gerechtelijk arrondissement van de zetel van de vennootschap en aan de vennootschap elke wijziging meedelen. Wanneer geen woonplaats wordt gekozen, wordt de woonplaats geacht op de zetel van de vennootschap te zijn.

Titel XIII

Gemeen recht

Artikel 19

Voor alles wat niet in de onderhavige statuten is bepaald, wordt verwezen naar het Wetboek van Vennootschappen.

Bijgevolg worden de bepalingen van die wet waarvan niet rechtmatig is afgeweken, geacht in de onderhavige akte te zijn opgenomen en worden bepalingen die in strijd zijn met de dwingende voorschriften van die wet, geacht niet geschreven te zijn.

Artikel 20

Voor alle geschillen tussen de vennootschap, haar vennoten, zaakvoerders en vereffenaars betreffende zaken van de vennootschap en de uitvoering van de onderhavige statuten, wordt uitsluitende bevoegdheid verleend aan de rechtbank van koophandel van het rechtsgebied waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft, tenzij de vennootschap daarvan uitdrukkelijk afziet.

VOOR EENSLUITEND UITREKSEL

Olivier BROUWERS

NOTARIS

Bijlage: Uitgifte van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

11/04/2017 : ME. - JAARREKENING 30.09.2016, GGK 16.02.2017, NGL 29.03.2017 17076-0200-008

Coordonnées
ACTIVE BUSINESS SERVICES, AFGEKORT : A-B-S

Adresse
RUE TRIEUX 10A 7942 MEVERGNIES

Code postal : 7942
Localité : Mévergnies-Lez-Lens
Commune : BRUGELETTE
Province : Hainaut
Région : Région wallonne