DOKTER ISOLDE RAMON, MEDECINE INTERNE - ENDOCRINOLOGIE

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DOKTER ISOLDE RAMON, MEDECINE INTERNE - ENDOCRINOLOGIE
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 844.293.047

Publication

22/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 28.06.2014, NGL 19.08.2014 14436-0095-009
29/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 29.06.2013, NGL 24.07.2013 13344-0456-009
21/03/2012
ÿþ'` yl~ Mod Word 11.1

r ~ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



" [#

~

S ` ~

7

*iaosssso*

0 9 MAI 2012

--.~ .

Griffie

Ondernemingsnr : 0%(-/11.9.93.0V?--

Benaming

(voluit) : Dokter Isolde Ramon, inwendige geneeskunde

(verkort)

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : J. Bogemansstraat 53 bus 2D, 1780 Wemmel

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Uit een akte verleden voor Meester Nancy DEKNUDT, notaris te Heuvelland, op vier maart tweeduizend en twaalf, blijkt dat:

De hierna genoemde persoon een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht:

Mevrouw RAMON Isolde Hilde Maria, geboren te Poperinge op zes oktober negentienhonderd tachtig, (identiteitskaart nummer 591-2594697-49 uitgereikt te Wemmel op zesentwintig januari tweeduizend en elf  , rijksregister nummer 80.10.06-064.51), ongehuwd, wonende te 1780 Wemmel, J. Bogemansstraat 53 bus 2D.

ais volgt:

RECHTSVORM EN NAAM:

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten; vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij draagt de benaming "Dokter Isolde Ramon, inwendige. geneeskunde".

ZETEL:

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 1780 Wemmel, .i. Bogemansstraat 53 bus 2D.

DOEL:

De vennootschap heeft tot doel:

De uitoefening van de geneeskunde door de geneesheer-vennoot. Dit alles in naam en voor rekening van de vennootschap, rekening houdend met de regels van de medische plichtenleer. Dit wil zeggen dat de geneeskunde uitgeoefend wordt door de geneesheer-vennoot onder zijn eigen verantwoordelijkheid.

Het ter beschikking stellen van alle nodige middelen aan de geneesheer-vennoot.

Het inrichten van algemene diensten en een medisch secretariaat in het bijzonder, die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van voornoemde activiteiten.

Het aankopen, het huren en/of leasen en invoeren van alle medische apparatuur en begeleidende accommodaties voor voornoemde activiteiten.

Het deelnemen aan wetenschappelijk onderzoek, het geven van voordrachten, het beheer van medisch gerelateerde IT- toepassingen.

Het verstrekken van informatie en/of onderwijs en het geven van lezingen over voormelde medische onderwerpen, het schrijven en laten publiceren van medische artikels en boeken, het optreden ais stagebegeleider.

Overeenkomsten die geneesheren niet mogen afsluiten met andere geneesheren of met derden, mogen ook door de vennootschap niet afgesloten worden.

De vennootschap zal bevoegd zijn aile handelingen zonder uitzondering te verrichten die rechtstreeks tot dit hoofddoel noodzakelijk of nuttig zijn op voorwaarde dat deze handelingen niet van aard zijn het burgerlijk karakter van de vennootschap te wijzigen. Zij zal zelfs mogen deelnemen aan de bedrijvigheid van andere vennootschappen met hetzelfde, gelijkaardig of aanverwant doel en dit door inbreng, versmelting of op welke manier ook.

Bijkomstig mag de vennootschap eveneens tot doel hebben een roerend of onroerend vermogen op te bouwen, te beheren en te exploiteren met eigen of vreemd kapitaal, meer bepaald door de aankoop, verkoop,'

Op de laatste blz. van Luik B vermelden ' Recto " Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenvaoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

verhuur en (ver)bouw, in ruime zin, op voorwaarde dat dit haar burgerlijk karakter of haar medische taak niet in het gedrang brengt.

Wanneer de vennootschap twee of meer vennoten telt, kan dit bijkomstig doel enkel nagestreefd worden nadat het schriftelijk akkoord van de vennoten over hun investeringsbeleid aan de Provinciale Raad van de Orde van Geneesheren meegedeeld werd.

De geneesheren-vennoten verbinden zich ertoe hun volledige medische activiteiten in gemeenschap te brengen.

DUUR:

De vennootschap bestaat voor een onbeperkte duur.

KAPITAAL:

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (18.550,00 EUR).

Het wordt vertegenwoordigd door duizend (1000) aandelen op naam, zonder vermelding van nominale waarde, die ieder één/duizendste van het kapitaal vertegenwoordigen.

De comparant verklaart op de totaliteit van de aandelen in te tekenen in geld, aan de prijs van achttien euro vijfenvijftig cent (18,55 EUR) per aandeel, hetzij voor achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (18.550,00 EUR).

Zij verklaart en erkent dat de intekeningen werden volgestort voor het totaal bedrag van achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (18.550,00 EUR) door storting in speciën en dat het bedrag van deze stortingen, hetzij achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (18.550 EUR), is gedeponeerd op een bijzondere rekening met nummer 001-6624649-13, geopend namens de vennootschap in oprichting bij BNP PARIBAS FORTIS, agentschap te Nieuwkerke.

Ondergetekende Notaris bevestigt dat deze deponering heeft plaatsgevonden overeenkomstig de wet.

De vennootschap heeft bijgevolg vanaf heden de beschikking over een som van achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (18.550,00 EUR).

ALGEMENE VERGADERING:

De jaarvergadering zal gehouden worden op de laatste zaterdag van de maand juni om tien uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

Elke vennoot kan zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een volmachtdrager, al dan niet vennoot.

De volmachten dienen een handtekening te dragen (met inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek).

De volmachten dienen schriftelijk ter kennis te worden gebracht per brief, telefax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek en worden neergelegd op het bureau van de vergadering. Daarenboven mag de zaakvoerder eisen dat zij op de door hem aangeduide plaats worden neergelegd drie werkdagen voor de algemene vergadering,

Zaterdagen, zondagen en wettelijke feestdagen worden voor de toepassing van dit artikel niet als werkdagen beschouwd.

Elk aandeel geeft recht op één stem. Schriftelijk stemmen is toegelaten. In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard" of "verworpen", gevolgd door de handtekening; hij wordt aangetekend aan de vennootschap gestuurd en moet ten laatste daags voor de vergadering op de zetel toekomen.

BESTUUR:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders-geneesheren te benoemen door de algemene vergadering onder de vennoten.

Een niet-arts kan enkel als mede-zaakvoerder benoemd worden, met dien verstande dat deze niet statutair kan benoemd worden. Deze kan enkel instaan voor niet-medische aangelegenheden en heeft geen lidmaatschapsrechten noch stemrechten op de algemene vergadering. De benoeming van dergelijke mede-zaakvoerder moet voldoende gemotiveerd, schriftelijk ter goedkeuring aan de Provinciale Raad van de Orde van Geneesheren worden voorgelegd.

De duur van het mandaat van zaakvoerder is beperkt in de tijd, Indien de vennootschap slechts één vennoot telt, wordt deze benoemd voor de duur van diens medische activiteiten binnen de vennootschap. Indien er meerdere vennoten zijn wordt de duur van het mandaat van zaakvoerder herleid tot een hernieuwbare periode van maximum zes jaar, voor zover de zaakvoerder op medisch vlak actief blijft binnen de vennootschap.

Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering anders beslist. Voor zijn medische activiteit wordt de geneesheer-vennoot volgens medische gebruiken op een normale manier vergoed.

Tot statutaire zaakvoerder wordt voor de duur van haar medische activiteiten binnen de vennootschap benoemd:

mevrouw RAMON Isolde, voornoemd, die verklaart de opdracht te aanvaarden onder de bevestiging dat zij niet getroffen is door enige maatregel die zich daar tegen verzet.

De duur van haar mandaat zal evenwel worden herleid tot zes jaar te rekenen vanaf het ogenblik dat de vennootschap meerdere vennoten telt.

Een statutair zaakvoerder kan slechts worden ontslagen met eenparigheid van de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf indien hij vennoot is. Zijn opdracht kan om gewichtige reden geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor een statutenwijziging.

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is. Ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren. Indien er

drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals

een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen bepaalde taken aan derden niet-geneesheren delegeren, doch enkel in niet-

medische aangelegenheden. Indien er meerdere zaakvoerders zijn dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te

worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

ledere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens

derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Indien geen zaakvoerder benoemd is heeft de enige vennoot van rechtswege aile rechten en verplichtingen

van een zaakvoerder.

BOEKJAAR:

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van elk jaar.

WINSTVERDELING:

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf procent (5%) afgenomen voor de

vorming van de wettelijke reserve, Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve

éénftiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene

vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

WIJZE VAN VEREFFENING:

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist. Indien

niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door

bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen,

SLOT- EN OVERGANGSBEPALINGEN:

EERSTE BOEKJAAR

Het eerste boekjaar gaat in de dag van de neerlegging ter griffie van een uittreksel van deze akte en wordt

afgesloten op éénendertig december tweeduizend en twaalf.

EERSTE JAARVERGADERING

De eerste algemene vergadering heeft plaats op de laatste zaterdag van de maand juni van het jaar

tweeduizend en dertien.

COMMISSARIS

Daar de vennootschap er niet toe verplicht is ingevolge de wettelijke criteria, beslissen de comparanten op

dit moment geen commissaris te benoemen.

VOLMACHTEN

De burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Mieke Watteyne, met zetel te Kortrijk, Boezingestraat 24, of elke andere door haar aangewezen persoon, is

aangewezen als lasthebber ad hoc van de vennootschap, om aile documenten te ondertekennen en alle

nodige formaliteiten te vervullen bij de administratie van de B.T.W. en met het oog op de inschrijving bij de

Kruispuntbank van Ondernemingen,

Met het oog hierop, heeft de lasthebber ad hoc de bevoegdheid om alle verbintenissen in naam van de

vennootschap aan te gaan, alle nuttige verklaringen af te leggen en alle documenten te ondertekenen en in het

algemeen alles te doen wat nuttig en noodzakelijk is voor de uitvoering van het mandaat waarmee hij belast is.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

Tegelijk hiermee neergelegd;

- expeditie van de oprichtingsakte

Dit uittreksel werd afgeleverd vóór registratie in toepassing van artikel 173, ?bis van het Wetboek van Registratierechten.

Nancy DEKNUDT, notaris te Heuvelland.

Voor-lbehouden aan hot Belgisch Staatsblad

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenv oordigen

Verso : Naam en handtekening

02/09/2016 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2015, APP 25.06.2016, DPT 30.08.2016 16508-0149-009

Coordonnées
DOKTER ISOLDE RAMON, MEDECINE INTERNE - ENDO…

Adresse
RUE DU CAILLOU 5 6183 TRAZEGNIES

Code postal : 6183
Localité : Trazegnies
Commune : COURCELLES
Province : Hainaut
Région : Région wallonne