J & S

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : J & S
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 811.702.136

Publication

21/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 27.06.2014, NGL 14.08.2014 14430-0380-014
28/02/2014
ÿþModWord 111

; ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Neerge1e0 ter 0-rilfle der reenbank y. koophandel te TONGEREN

19 -02- 2014

De Hoofdgriffieeriffie

V beh aa Bel StaE

1111



*14053409*

Ondernemingsnr 0811.702.130

Benaming

(voie) : Yachthaven Kanne

(verkorl)'

Rechtsvorm: besloten vennootschap metbeperkte aansprakelijkheid

Zetel Trekweg Opcanne 6, 3770 Kanne-Riemst

(volledig adres)

Onderwerp akte: Proces-verbaal buitengewone algemene vergadering

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door notaris Véronique DELILLE, geassocieerd notaris te Lanaken, vennoot van de burgerlijke vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MERLO & DELILLE, geassocieerde notarissen", met zetel te Rekem-Lanaken, Pater Verboislaan 13 en met ondernemingsnummer BTW BE 0838,588.952, op zes februari tweeduizend veertien, ter registratie aangeboden, dat er sen buitengewone algemene vergadering gehouden werd door de aandeelhouders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Yachthaven Kanne", met zetel te 3770 Kanne-Riemst, Trekweg Opcanne 6 en met ondernemingsnummer BTW BE 0811,702,136.

Dat deze vergadering ondermeer het volgende besloten heeft.

A. De algemene vergadering beslist de maatschappelijke benaming van de vennootschap te wijzigen van

"Yachthaven Kanne" in "..I&S"

Artikel één van de statuten luidt voortaan als volgt:

"De vennootschap heeft de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en draagt

de naam "J&S","

B. De algemene vergadering beslist tot zetelverplaatsing de zetel van de vennootschap is voortaan

gevestigd te 3200 Aarschot, Leuvensesteenweg 275.

Artikel twee, eerste zirt van de statuten luidt voortaan als volgt:

"De vennootschap is gevestigd te 3200 Aarschot, Leuvensesteenweg 275."

C. De vergadering neemt vooreerst kennis van het verslag van de statutaire zaakvoerder, mevrouw CRANSSEN Jacqueline Clementina Marie, juriste, van Nederlandse nationaliteit, geboren te Roermond (Nederland) op vijf maart negentienhonderd zeventig, uit de echt gescheiden en hebbende geen verklaring van wettelijke samenwoning afgelegd, wonende te 4690 Bassenge, Rue de l'Aumont 10 bus 5, houdende een omstandige verantwoording van de uitbreiding van het maatschappelijk doel, en van de bij dit verslag gevoegde balans van activa en passive de dato zes februari tweeduizend veertien.

De voorzitter overhandigt aan ondergetekende notaris een exemplaar van voormeld verslag en van de erbij gevoegde balans, om aan dit proces-verbaal gehecht te blijven en et samen mee ter registratie aangeboden te worden.

De algemene vergadering beslist het doel van de vennootschap uit te breiden met de volgende activiteiten: "- de uitbating van een carwash-onderneming;

- de uitbating van een tankstation met eventueel bijhorende winkel/gift-shop:

Artikel drie van de statuten luidt voortaan als volgt:

"De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, of door deelname van derden:

- het uitbaten en exploiteren van een brasserie, restaurant, verbruikssalon, drankgelegenheid, taverne en/of café, alsmede activiteiten die rechtstreeks of onrechtstreeks te maken hebben met het horeca-gebeuren, en de realisatie van voorschreven doel mogelijk maken of er nuttig of nodig voorzijn;

- de uitbating van een carwash-onderneming;

- de uitbating van een tankstation met eventueel bljhorende winkel/gift-shop.

De vennootschap kan zowel in België als in het buitenland, aile roerende en onroerende, handels en nijverheids- en financiële zaken verrichten die van die aard zijn om haar maatschappelijk doel te verwezenlijken, uit te breiden of te vergemakkelijken, en in rechtstreeks of onrechtstreeks verband staan met aile gelijkaardige of verband houdende doelen.

Zij zal door aile middelen mogen samenwerken of deelnemen aan elle ondernemingen of vennootschappen die eenzelfde gelijkaardig doel nastreven. Deze deelneming kan op eender welke manier gebeuren:

Op de Izatste blz van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrurnenterende tiotaris, hetzij van de peiso(o}n(en}

bevoegd de rechtsperson en aanzien van derden fe vertegenfA,ocfrdff-en

Verso 1\1-Art$enh-ancitet,ening

Bijlagen bij het Belgisëfi Staatsblad - 28/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

D. 1, Het ontslag van de statutaire zaakvoerder aangeboden door mevrouw CRANSSEN Jacqueline, voornoemd, wordt aanvaard en haar wordt kwijting gegeven voor het door haar gevoerde beleid.

De heer SINGH Gurmukh, zelfstandige, van indiaa.se nationaliteit, geboren te Mandatai (India) op vijftien juli negentienhonderd éénentachtig, ongehuwd en hebbende geen verklaring van wettelijke samenwoning afgelegd, wonende te 2060 Antwerpen, Van Stralenstraat 23 bus 25, verklaart dat mevrouw CRANSSEN Jacqueline, voornoemd, geen enkele schuld heeft ten opzichte van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Yachthaven Kanne".

2, Artikel twaalf van de statuten luidt voortaan als volgt:

"De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot.

Voor zover een rechtspersoon benoemd wordt tot zaakvoerder van de vennootschap, dient deze rechtspersoon te handelen naar de voorschriften van artikel 61 paragraaf twee van het Wetboek van Vennootschappen,"

E. De algemene vergadering beslist tot benoeming van een nieuwe ,niet-statutaire zaakvoerder, zijnde de

heer SINON Gurmukh, voornoemd, wiens mandaat ingaat vanaf hedere'Voor onbepaalde duur.

Over het al dan niet toekennen van een bezoldiging aan de iaakvoerder en de hoogte ervan, wordt jaarlijks

beslist door de algemene vergadering. Deze bezoldiging wordt.orkier de algemene onkosten geboekt.

IS HIER TUSSENGEKOMEN, de heer SINGH Gurmukh, voornoemd, die verklaart voormeld mandaat te

aanvaarden. ;

F. De vergadering machtigt de gewone zaakvoerder om de_denomen beslissingen uit te voeren en geeft opdracht aan ondergetekende notaris om, ingevolge huidige siatüténwijziging, de gecoördineerde statuten op te stellen en te ondertekenen.

Onder de opschortende voorwaarde van de neerlegging van een uittreksel van onderhavig proces-verbaal ter bevoegde Griffie van de Rechtbank van Koophandel, wordt door de vergadering aan de besloten vennootschap naar Nederlands recht JNR Advies, met uitbatingszetel te 2000 Antwerpen, Franktijklei 33 de nodige machten verleend om aile formaliteiten te vervullen en uit te voeren en onder meer deze vereist voor de wijziging in de Kruispuntbank van Ondernemingen, bij de diensten van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, en in het algemeen om aile nodige of nuttige formaliteiten te vervullen, en dit met macht tot indeplaatsstelling.

De voorzitter stelt vast dat aile punten van de agenda besproken zijn en hierover telkens een beslissing werd getroffen met éénparigheid van stemmen. De beslissing onder F werd eveneens genomen met éénparigheid van stemmem

De vergadering wordt afgesloten.

?cor-

-behouaen

aan het

Belgisch

Staatsblad

VOOR ONTLEDEND UlTTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd; expeditie proces-verbaal vergadering; verslag statutaire zaakvoerder met balans van activa en passiva; gecoördineerde statuten.

Op de laatste 131z van Luik B vernielden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende mitans, hetzij van de pelso(o)n(en) bevoegd de rechtspeisoon ten aanzien van derden te yeileoenv,roordtgen

Verso . !,.'a-Erm en nandtekening

27/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 29.06.2012, NGL 22.08.2012 12436-0110-018
04/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 24.06.2011, NGL 29.07.2011 11368-0472-018
19/05/2016 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
31/05/2016 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
J & S

Adresse
RUE DES PIGES A FDENASSES 14 6031 MONCEAU-SUR-SAMBRE

Code postal : 6031
Localité : Monceau-Sur-Sambre
Commune : CHARLEROI
Province : Hainaut
Région : Région wallonne