MESAM FOODS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MESAM FOODS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 524.874.621

Publication

22/11/2013
ÿþ-z

idool wad 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

12. 11+ 2013

RECHTl3 K0 74 HANDEL

1II 1111H III I 1I11 II

" 13175453

V

beh

aa

Bel

Stat

N



i u

Ondernemingsar : 0524.874.621

Benaming

(voluit) : MESAM FOODS

(verkort) :

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : WESTLAAN 10 - 8560 MOORSELE

(volledig adres)

Onderwerp akte : ADRESWIJZIGING - OVERDRACHT AANDELEN

De buitengewone algemene vergadering van 01110/2013 neemt kennis van het volgende: " De maatschappelijke zetel wordt verplaatst naar Rue du Manège 6 te 7700 Mouscron,

" Mevrouw Nouioua Samira, wonende teTourcoing (Frankrijk), Rue du Tilleul 52, draagt haar voile 25

aandelen over aan de heer Simsek Samet, wonende te Tourcoing (Frankrijk), Rue du Marechal Lyautey 55.

Er wordt haar kwijting verleend.

Zaakvoerder

Nouioua Farida

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

08/04/2013
ÿþVoor-

behoude aan het Selgisct'

Staatsbla

Mal Wad t1 .t

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

2 6" 33. 20-13

l'{FOHTBArIK KOOPHANDEL

apc

11111

" 130595fi3*

Ondernemingsar ; O $q1(. 604

Benaming

(voluit) : MESAM FOODS

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8560 Moorsele, Westlaan 10

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING - BENOEMING ZAAKVOERDER(S)

Uit een akte verleden voor notaris ANN STROBBE, notaris met standplaats te Wevelgem op"

EENENTWINTIG MAART TWEEDUIZEND DERTIEN, ter registratie aangeboden,

BLIJKT DAT

1. Mevrouw Farida NOUIOUA, van Franse nationaliteit, geboren te Tourcoing op drie januari' negentienhonderd zesenzeventig, (identiteitskaartnummer 061059500889), wonende te Tourcoing (Frankrijk), Rue Jules Simon 17;

2. Mevrouw Samira NOUOUTA, van Franse nationaliteit, geboren te Tourcoing op één juli negentienhonderd zeventig, (identiteitskaartnummer 090159504803), wonende te Tourcoing (Frankrijk), Rue du Tilleul 52,

Een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht en waarvan zij de statuten: hebben bepaald zoals hierna opgegeven wordt

Artikel 1. Vorm - Naam,

De vennootschap neemt de vorm aan van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij verkrijgt de naam "MESAM FOODS".

Artikel 2. Maatschappelijke zetel.

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 8560 Wevelgem, Moorsele, Westlaan 10.

Hij kan worden overgebracht naar om het even welke plaats in het tweetalig gebied Brussel Hoofdstad of in. het Nederlandse taalgebied, door eenvoudige beslissing van de zaakvoerder, die alle machten krijgt teneinde' op authentieke wijze de statutenwijziging die eruit voortvloeit, te doen vaststellen.

De vennootschap kan, bij enkel besluit van de zaakvoerder(s), administratieve zetels, agentschappen,, werkhuizen, stapelplaatsen en bijkantoren vestigen in België of in het buitenland,

Artikel 3. Maatschappelijk doel.

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, of door deelname van dezen:

-Aankoop en verkoop, import en export, groothandel en kleinhandel van gebakken brood en alle aanverwante producten,

-Het organiseren van beurzen, demonstraties, degustaties en voordrachten die met voornoemde activiteiten verband houden.

bovendien kan de vennootschap alle commerciële, industriële, roerende, onroerende of financiële handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel. Zij kan meer bepaald bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving, financiële interventie of op enige andere wijze belangen nemen in vennootschappen, verenigingen of ondernemingen in België of in het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel geheel of gedeeltelijk samenvalt, verband houdt of bijdraagt tot de realisatie ervan.

Het deelnemen in Belgische of vreemde, bestaande of op te richten vennootschappen en ondernemingen, door inschrijving, inbreng, ruil, koop, afstand, fusie of op welke andere wijze ook.

Het beleggen, beheren, valoriseren en cederen van roerende waarden en bezittingen, onder meer van participaties in andere vennootschappen. Het aankopen, verkopen en beheren van onroerende goederen. De vennootschap heeft evenwel niet tot doel beleggingsadvies te verschaffen aan derden, noch aan vermogensbeheer te doen voor derden, of andere activi-teiten zoals geregeld bij de Wet van 4 december 1990 op de financiële transacties en de financiële markten.

Het besturen en begeleiden van ondernemingen en vennootschappen en het vervullen van de opdracht van' bestuurder of vereffenaar. De vennootschap kan alle verrichtingen uitvoeren die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van haar doel.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Versa : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap kan tot waarborg van haar eigen verbintenissen borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan in België als in het buitenland alle zetels van uitbating en fabricatie, alle bijhuizen, agenten, handelskantoren of stapelplaatsen oprichten, aankopen, overnemen van of overdragen aan andere fysieke of juridische personen.

Zij heeft in het algemeen de voile rechtsbekwaamheid om alle handelingen en verrichtingen te voltrekken die een rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of welke van die aard zouden zijn dat zij de verwezenlijking van dit doel, rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of ten dele vergemakkelijken.

Zij kan belangen nemen door associatie, inbreng, fusie, financiële tussenkomst of op gelijk welke andere wijze, in alle vennootschappen, verenigingen of ondernemingen met een identiek, gelijklopend of samenhangend doel met het hare, of die van aard kunnen zijn de ontwikkeling van haar onderneming te begunstigen of een bron van afzetten te vormen. Zij mag tevens alle bestuursopdrachten en opdrachten van vereffenaar waarnemen, en opdrachten en functies uitoefenen,

In het geval de verrichting van bepaalde handelingen zou onderworpen zijn aan voorafgaande voorwaarden inzake toegang tot het beroep, zal de vennootschap haar optreden, wat betreft de verrichting van deze handelingen, aan de vervulling van deze voorwaarden ondergeschikt maken.

Artikel 4. Duur.

De vennootschap wordt opgericht voor een onbeperkte duur.

Artikel 5. Maatschappelijk kapitaal.

Bij de oprichting, is het maatschappelijk kapitaal vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR).

Het kapitaal wordt vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen met stemrecht, zonder vermelding van nominale waarde, met een fractiewaarde van een honderdste (100ste) van het maatschappelijk kapitaal. Ieder aandeel geeft een gelijk recht in de winstverdeling en in de producten van de liquidatie.

Op elk aandeel waarop werd ingetekend werd een storting gedaan ten bedrage van één/derde door storting in speciën, en dat het bedrag van deze stortingen, hetzij zesduizend tweehonderd euro (6.200,00 EUR), voorafgaandelijk aan de oprichting, in toepassing van artikel 224 van het Wetboek van vennootschappen, gedeponeerd is op een bijzondere reke-ning met nummer 363-1180437-84, geopend namens de vennootschap in oprichting bij de naamloze vennootschap ING met zetel te Brussel, zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op 21 maart 2013 afgeleverd bankattest,

Artikel 10, Bestuur.

Zolang de vennootschap slechts één vennoot telt, wordt zij bestuurd hetzij door de enige vennoot, hetzij door een of meer personen, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking in de tijd, hetzij in de statuten hetzij door de enige vennoot handelend als algemene vergadering.

Telt de vennootschap meerdere vennoten, dan wordt zij bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking van duur en die, indien zij worden benoemd in de statuten, de hoedanigheid van statutair zaakvoerder kunnen hebben.

De algemene vergadering die de zaakvoerder(s) benoemt bepaalt hun aantal, de duur van hun opdracht en, indien er meerdere zaakvoerders zijn, hun bevoegdheid. Bij gebrek aan bepaling van de duurtijd, wordt hun mandaat geacht van onbepaalde duur te zijn

De gewone zaakvoerders zijn herroepbaar ad nutum bij besluit van de algemene vergadering, zonder dat hun herroeping recht geeft op enige vergoeding,

Artikel 11, Bevoegdheden.

Als er slechts één zaakvoerder is, is het geheel van de bevoegdheden van de zaakvoerders aan hem toegekend, met de mogelijkheid een deel van deze bevoegdheden te delegeren,

Indien de vennootschap door meer dan één zaakvoerder wordt bestuurd, en behoudens inrichting door de algemene vergadering van een college van zaakvoerders, mag iedere zaakvoerder, alleen optredend, alle handelingen stellen die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behalve deze die de wet of de statuten aan de algemene vergadering voorbehouden.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Hij kan bijzondere machten toekennen aan elke mandataris.

Artikel 14. Zitting en bijeenroeping.

Ieder jaar wordt een gewone algemene vergadering van aandeelhouders gehouden op de maatschappelijke zetel of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping, de tweede vrijdag van de maand mei, om veertien uur. Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag dan wordt de algemene vergadering verschoven naar de eerstvolgende werkdag. Indien er slechts één vennoot is, dan zal hij op deze datum de jaarrekeningen voor goedkeuring ondertekenen.

Artikel 19. Boekjaar.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertíg december van ieder jaar.

Op deze laatste datum wordt de boekhouding van de vennootschap afgesloten en stel(len)(t) de zaakvoerder(s) een inventaris en de jaarrekening op waarvan zij (hij), na goedkeuring door de algemene vergadering, de bekendmaking verzorgt (verzorgen), overeenkomstig de wet.

Artikel 20. Bestemming van de winst - reserves.

Van de jaarlijkse nettowinst, wordt minstens vijf ten honderd (5%) vooraf genomen voor de wettelijke reserve; deze voorafname houdt op verplicht te zijn wanneer het wettelijk reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt, maar herleeft indien het reservefonds om enige reden aangetast is.

De algemene vergadering beslist over de bestemming van het overschot van de winst. In geval van verdeling, geeft elk aandeetisscnt np een gelijk dividend.

SLOT- EN (OF) OVERGANGSBEPALINGEN

De comparanten nemen eenparig de volgende beslissingen die slechts uitwerking hebben vanaf de neerlegging ter griffie van een uittreksel van de oprichtingsakte, in overeenstemming met de wet.

1,-Eerste boekjaar en eerste algemene vergadering.

Het eerste boekjaar gaat in de dag van de neerlegging ter griffie van een uittreksel van deze akte en wordt afgesloten op 31 december 2013,

De eerste algemene vergadering heeft plaats op de tweede vrijdag van de maand mei van het jaar 2014. 2.-Benoeming van zaakvoerder(s).

De enige vennoot beslist het aantal zaakvoerders te bepalen op één.

Wordt benoemd tot niet-statutair zaakvoerder voor een onbepaalde duur;

Mevrouw Nouioua Farida voornoemd, hier aanwezig en die aanvaardt.

3.-Commissaris.

Daar de vennootschap er niet toe verplicht is ingevolge de wettelijke criteria, beslissen de comparanten op , dit moment geen commissaris te benoemen.

4.-Volmachten.

De Heer Gucy De Cocker, wonende te 9940 Evergem, linde 80, in ze hoedanigheid ais zaakvoerder van de bvba DC Office met maatschappelijke zetel Linde 80 te 9940 Evergem, of elke andere door hem aangewezen persoon, is aangewezen als lasthebber ad hoc van de vennootschap, om over de fondsen te beschikken, alle documenten te ondertekenen en aile nodige formaliteiten te vervullen bij de administratie van de B.T.W. en met het oog op de in-schrijving bij de Kruispunt Bank van Ondernemingen,

Met het oog hierop, heeft de lasthebber ad hoc de bevoegdheid om alle verbintenissen in naam van de vennootschap aan te gaan, aile nuttige verklaringen af te leggen en alle do-cumenten te ondertekenen en in het algemeen alles te doen wat nuttig en noodzakelijk is voor de uitvoering van het mandaat waarmee hij belast is.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL,

Tegelijk hierbij neergelegd ; expeditie van de akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het t

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

21/04/2016 : RUBRIQUE FIN (CESSATION, ANNULATION CESSATION, NULLITE, CONC, REORGANISATION JUDICIAIRE, ETC...)
16/10/2017 : RUBRIQUE FIN (CESSATION, ANNULATION CESSATION, NULLITE, CONC, REORGANISATION JUDICIAIRE, ETC...)

Coordonnées
MESAM FOODS

Adresse
RUE DU MANEGE 6 7700 MOUSCRON

Code postal : 7700
Localité : MOUSCRON
Commune : MOUSCRON
Province : Hainaut
Région : Région wallonne