Q4LIFE PRODUCTS

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : Q4LIFE PRODUCTS
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 459.753.571

Publication

06/03/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 17.09.2013, NGL 28.02.2014 14057-0224-011
23/10/2013
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/10/2013 - Annexes du Moniteur belge (en abrégé)

Forme juridique : société anonime

Siège : Flobecq, Hurdumont lA CP gjg2D

(adresse complète)

Obtet(s) de l'acte :NOMINATION Qa-,0 Q DS. a'

L'assemblée générale des actionnaires a décidé à l'unanimité de nommer comme administrateur jusqu'à l'assemblée générale de 2019: Madame Loterman Rita, Flobecque, Hurdumont 1A

















MOD WORD 11.1

Copie á publier aux annexes du Moniteur belge après dépôt de l'acte au greffe

BELG

u1 OSÉ AU GREFFE LE

08 -10- 2013

IBUNAL ee MMERCE Dg T(' I`,NAI

le d'entreprise : 0459753571 Dénomination

(en entier) : Q4LIFE PRODUCTS

Mentionner sur le dernière page du Volet B : Au recto : Nom et qualité du notaire instrumentant ou de la personne ou des personnes

ayant pouvoir de représenter la personne morale à l'égard des tiers Au verso : Nom et signature

17/10/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 18.09.2012, NGL 10.10.2012 12607-0343-012
08/10/2012
ÿþVoorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Mod Word 11.1

l

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

III II III III IIIi I II II

*12165806*

Oudenaarde

27 SEP, 1012

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0459753571

Benaming

(voluit) : (verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : 9630 Zwalm (Sint-Blasius-Boekel), Kouteren 17

(volledig adres)

Onderwerp akte : Verplaatsing maatschappelijke zetel

Tekst

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering dd. 01/04/2012, blijkt met ingang van 01/0412012

de verplaatsing van de maatschappelijke zetel naar Hurdumont 1A te 7880 Flobecq.

Freddy Temmerman,

Bestuurder.

"Q4Life Products"

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

27/06/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 27.05.2011, NGL 21.06.2011 11193-0199-014
30/03/2011
ÿþ Mod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad IM tIMMIS! U

Oudenaarde

1 8 MAART 2011

Griffie

Ondernemingsnr : 0459.753.571

Benaming

(voluit) : "Q4Life Products"

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : 9630 Zwalm (Sint-Blasius-Boekel), Kouteren 17

Onderwerp akte : DOEL - HERVASTSTELLING STATUTEN

Uit een proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de NV "Q4Life Products", met zetel te 9630 Zwalm (Sint-Blasius-Boekel), Kouteren 17, verleden voor Notaris Marleen, Vandewalle te Wortegem-Petegem op 20 januari 2011, geregistreerd te Kruishoutem op 28 januari 2011, boek; 471 blad 95 vak 15, blijkt :

1) De vergadering heeft besloten het doel van de vennootschap uit te breiden met volgende activiteiten : "De', groot- en kleinhandel, tussenhandel, verkoop op commissie, in- en uitvoer, evenals de productie van natuurproducten, voedingssupplementen, planten, kruiden en al hun derivaten, verzorgingsproducten,, apparatuur, voedingssupplementen en andere hulpstoffen. Het geven van voorlichting en opleiding in verband met bovengenoemde activiteiten, inclusief de oprichting van verkoopcentra en verkooporganisaties, evenals alle : activiteiten die bijdragen tot de verkoop en promotie van bovenvermelde activiteiten."

" 2) De vergadering heeft besloten het doel van de vennootschap uit te breiden en her vast te stellen om dit in. de toekomst te laten luiden zoals vermeld onder 3) 3.

3) De vergadering heeft besloten de statuten te vertalen en her vast te stellen als volgt :

1.RECHTSVORM EN NAAM :

Artikel 1 : De vennootschap neemt de vorm aan van een NV met de naam "Q4Life Products".

2.ZETEL:

Artikel 2 : De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9630 Zwalm (Sint-Blasisus-Boekel), Kouteren 17. 3. DOEL :

Artikel 3 : De vennootschap heeft tot doel :

De groot- en kleinhandel, tussenhandel, verkoop op commissie, in- en uitvoer, evenals de productie van natuurproducten, voedingssupplementen, planten, kruiden en al hun derivaten, verzorgingsproducten apparatuur, voedingssupplementen en andere hulpstoffen.

Het geven van voorlichting en opleiding in verband met bovengenoemde activiteiten, inclusief de oprichting; `: van verkoopcentra en verkooporganisaties, evenals alle activiteiten die bijdragen tot de verkoop en promotie' van bovenvermelde activiteiten.

Ondersteuning verlenen aan immobiliënmakelaars, notarissen, syndici en andere zelfstandigen, door het: verlenen van een vierentwintig uur service bij middel van behandeling van hun telefonische oproepen bij: afwezigheid van hun verantwoordelijken en hun boodschappen aannemen; telemarketing.

De vennootschap mag ook ondersteuning bieden aan hoteliers, restaurateurs en aan syndici en hun een' vierentwintig uur service verlenen bij het regelen van allerlei problemen inzake elektriciteit, sanitaire installaties: en dergelijke.

De vennootschap heeft eveneens tot doel te handelen als tussenpersoon voor allerhande administratieve: hulp die hoteliers, restaurateurs en syndici nodig hebben.

De vennootschap kan aile commerciële, industriële, financiele, onroerende en roerende handelingen stellen! die rechtstreeks of onrechtstreeks nuttig of nodig zijn om haar maatschappelijk doel te ontwikkelen.

De vennootschap kan alle handelingen stellen inzake de fabricatie en verkoop van op artisanale wijze' gemaakte poppen en beren.

De vennootschap heeft ook tot doel het beheer van vennootschappen, welke hun doel ook weze.

'0e vennootschap kan, hetzij in België hetzij in het buitenland, hetzij voor eigen rekening hetzij voor rekening: van derden of van tussenpersonen, alle onroerende of aanverwante handelingen stellen, namelijk de aankoop,; verkoop, ruil, verhuring, schatting, beheer, onroerende promotie, omvorming of wijziging en de te geldemaking van onroerende goederen van allerlei aard, zowel van terreinen als van gebouwen, zowel te lande als in de stedelijke omgeving, en in voorkomend geval door middel van nieuwe verkavelingen, heropbouw of verbouwing: voor eigen noodwendigheden.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/03/2011- Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/03/2011- Annexes du Moniteur belge

De vennootschap mag voor eigen rekening alle handelingen stellen inzake de aankoop, verkoop en ruil van alle aandelen, gerechtigheden en andere maatschappelijke rechten, en in het algemeen van alle roerende waarden.

De vennootschap kan, onder gelijk welke vorm, deelnemen aan alle vennootschappen en alle bestaande ondernemingen, of hen oprichten of beheren, alle roerende waarden of deelnemingen te gelde maken, financiële ondersteuning of andere bieden aan vennootschappen of ondernemingen waarin ze belangen heeft.

De vennootschap dient zich te onthouden van handelingen die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover ze niet zelf beantwoordt aan de opgelegde criteria.

4. DUUR:

Artikel 4 : De duur van de vennootschap is onbeperkt.

5. KAPITAAL :

Artikel 5 : Het kapitaal van de vennootschap bedraagt 65.000,00 EUR, vertegenwoordigd door 2.620

aandelen met een fractiewaarde van ieder 112.620ste van het maatschappelijk vermogen. Het kapitaal van de

vennootschap is volledig geplaatst en volstort.

Artikel 11 : De aandelen zijn op naam.

6. BESTUUR :

Artikel 16 : De vennootschap wordt bestuurd door een Raad bestaande uit ten minste 3 leden, aandeelhouders of niet, benoemd voor een termijn van ten hoogste 6 jaar door de algemene vergadering. De Raad van Bestuur mag evenwel uit slechts 2 leden bestaan tot op de dag van de jaarvergadering die volgt op de vaststelling, door alle middelen, dat er meer dan 2 aandeelhouders bestaan.

Artikel 22 : De Raad van Bestuur heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is. Zij vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Artikel 23 : Onverminderd de bevoegdheid van de Raad van Bestuur volgens de algemene wettelijke regel en krachtens art. 22 en onverminderd de gebeurlijke vertegenwoordigingsmacht toegekend aan de leden van het directiecomite voor daden van dagelijks bestuur krachtens art. 24 van de statuten, is de vennootschap in de handelingen en in rechte vertegenwoordigd en zijn al de akten die de vennootschap verbinden geldig ondertekend door een gedelegeerd-bestuurder die alleen mag optreden of door twee bestuurders, gezamenlijk handelend.

Artikel 24 : Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht toegekend aan bepaalde leden van de Raad van Bestuur krachtens art. 23 van de statuten, kan door de Raad van Bestuur, bij besluit genomen met eenvoudige meerderheid van stemmen, het dagelijks bestuur of het bestuur van bepaalde afdelingen van de vennootschap alsook de vertegenwoordiging daaromtrent aan een directiecomité opgedragen worden. De Raad van Bestuur benoemt de leden van het directiecomité, bepaalt de voorwaarden van hun benoeming, herroeping en bezoldiging, de duur van hun opdracht en de wijze van werking van het directiecomité en in het bijzonder de bedragen tot beloop waarvan zij de vennootschap kunnen verbinden.

Artikel 25 : De Raad van Bestuur, net als de leden van het directiecomité, kunnen eveneens in het kader van dit bestuur, bijzondere en bepaalde machten overdragen aan één of meer personen, naar keuze.

7.JAARVERGADERING :

Artikel 28 : De jaarvergadering wordt gehouden iedere 2de dinsdag van de maand mei om 18.00 uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, zal de vergadering op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur gehouden worden. De vergadering moet plaats hebben op de zetel van de vennootschap of op gelijk welke andere plaats, vermeld in het bericht van bijeenroeping.

Artikel 29 : De houders van aandelen op naam, alsook de bestuurders en eventuele commissaris worden per aangetekende brief, vijftien dagen voôr de vergadering, uitgenodigd. De oproepingsbrief bevat een opgaaf van de agenda, naast dag, uur en plaats van de vergadering, en vermelding van de verslagen. Het voorgaande geldt ook voor de eventuele houders van obligaties, warrants of certificaten op naam (met medewerking van de vennootschap uitgegeven). Eerstgenoemden bekomen samen met de oproepingsbrief, de bij de wet bepaalde stukken, terwijl de anderen slechts die stukken toegezonden krijgen als zij uiterlijk zeven dagen voor de vergadering de toelatingsformaliteiten hebben vervuld. Een aanwezigheidslijst, vermeldende de identiteit van de aandeelhouders en het aantal aandelen dat ze hebben neergelegd, wordt door ieder aandeelhouder of gevolmachtigde, bij zijn Intrede ondertekend. Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in art. 29bis van deze statuten, dan moet het rondschrijven waarvan in dat artikel sprake minstens twintig dagen voor de datum van de jaarvergadering worden verstuurd.

Artikel 29bis : Met uitzondering van de beslissingen welke bij authentieke akte moeten worden verleden, kunnen de aandeelhouders eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren. Daartoe zal de raad van bestuur een rondschrijven, hetzij per brief, fax of email of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar alle aandeelhouders, bestuurders, commissarissen, obligatie- of certificaathouders, met de vraag aan de aandeelhouders de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen een termijn van twintig dagen na ontvangst het rondschrijven op correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in het rondschrijven vermeld. Is binnen deze periode de goedkeuring van alle vennoten niet ontvangen, dan wordt de beslissing geacht niet genomen te zijn.

Artikel 30 : Niemand mag in de jaarvergadering en de bijzondere of buitengewone algemene vergadering zijn stem per brief uitbrengen. Nochtans mag ieder aandeelhouder zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een bijzondere gevolmachtigde die zelf aandeelhouder is en het recht heeft de vergadering bij te wonen. Evenwel is elke algemene volmacht ongeldig. De mede-eigenaars, pandschuldeisers en pandschuldenaars zijn verplicht zich door een gemeenschappelijke volmachtdrager te laten

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/03/2011 - Annexes du Moniteur belge

vertegenwoordigen en de vennootschap ervan te verwittigen. In geval van vruchtgebruik en bij gebrek aarC

aanduiding !

vruchtgebruiker jegens de vennootschap vertegenwoordigd worden, behoudens nochtans in geval van

stemming in verband met : - een kapitaalverhoging; - de invereffeningstelling van de utsoh de inlijving

in

het kapitaal van rese es van de vennootschap; in welk geval het stemrecht de bloot-eigenaar toebehoort. De onbekwamen en rechtspersonen zullen geldig door hun vertegenwoordigersvertegenwoordigersoy wettelijke man datarissen vertegenwoordigd worden. Het orgaan dat de algemene vergadering bijeenroept, is gemachtigdde vorm van de volmachten te bepalen en er de neerlegging op de zetel van de vennootschap van te eisen, ten minste 3 dagen voor de algemene vergadering. Wanneer effecten (aandelen en andere) in onverdeeldheid aan verscheidene personen toebehoren, kan~e uitoefeningvande daaraan verbonden rechten worden geschorst totdateen enkele persoon daartoe schriftelijk is aangewezen. Hij oefent ten aanzien van de vennootschap die rechten uit.

Artikel 32 : Elk aandeel geeft recht op I stem.

8.WINSlAANWEND|NG :

Artikel 42 : Op de winst van het boekjaar zal voorafgeno men worden : 5 % voor de samenstelling van het

wettelijk reservefonds. Deze voorafname is niet meer verplichtend wanneer het wettelijk rese 1/10de!

van het kapitaal van de vennootschap bereikt. Over de bestemming van het saldo besluit de algemene

vergadering o rst | van de Raad van Bestuur. De Raad van Bestuur heeft h t recht i t h di idendonuüte

keren overeenkomstig de wet. Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het

laatste uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou

dalen beneden het bedrag van het Qeatorte, of indien dit hoger |o, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld

naar het voorschrift van art. 617VVxonn. .

Artikel 45 : Het vennootschapsvermogen zal eerst dienen om de schuldeisers te voldoen en de kosten van de vereffening te dekken, welke verdeling vooraf door de bevoegde rechtbank van koophandel moet worden goedgekeurd. Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen. Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit! die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate! werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen. Indien bewijzen van deelgerechtigheid bestaan komen deze in aanmerking voor hun deel in de te verdelen mowoo! samen met de aandelen doch slechts nadat deze laatste hun inbreng kregen terugbetaald.

Q. BOEKJAAR :

Artikel 37 : Begint op 1 januari en eindigt op 31 december daarna.

VOOR EENSLUIDEND VERKLAARD UITREKSEL

Tegelijk neergelegd : gecoördineerde statuten

(getekend) Notaris Marleen Vandewalle

^ -'-- -----'-----------'---'- -- --' -----'-'--------'

Opde laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

25/03/2011 : TO086106
04/08/2010 : TO086106
02/06/2009 : TO086106
21/10/2008 : TO086106
12/02/2007 : TO086106
03/05/2006 : TO086106
03/02/2006 : TO086106
30/09/2005 : TO086106
07/03/2005 : TO086106
14/04/2004 : TO086106
17/02/2003 : TO086106
07/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 12.05.2015, NGL 31.08.2015 15561-0271-015
10/11/2000 : TO086106
01/01/2000 : TU083210
25/06/1999 : TU083210
18/09/1997 : TU83210
04/02/1997 : TU83210

Coordonnées
Q4LIFE PRODUCTS

Adresse
HURDUMONT 1A 7880 VLOESBERG

Code postal : 7880
Localité : FLOBECQ
Commune : FLOBECQ
Province : Hainaut
Région : Région wallonne