SMCONSULT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SMCONSULT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 521.888.110

Publication

21/03/2013
ÿþ~

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

rood zt

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1111 III

i

*1304 069*

Ondernetningsnr: S02)1 . ¶& Z.,UO Benaming

(voluit) : MAGIC PLACE

RECHTdM:KvA47d(6pAHAHPE! ---

1 1 NUIT 2013 i

I~~~ iire

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3500 Hasselt, Kempische Steenweg 49

onderwerp akte : OPRICHTING

Uit een akte verleden voor notaris Christophe Nolens te Sint-Truiden, de dato 7 maart 2013, neergelegd vedr registratie, blijkt dat:

1. Mevrouw SAFARJAN Marina, geboren te Baku op 1 september 1968, gescheiden alzo door haar verklaard, wonend te 5655HK Eindhoven (Nederland) Crackstate 7, alzo door haar verklaard, van Nederlandse nationaliteit.

2. De heer SUKIASYAN Artur, geboren te Armenië op 23 januari 1980, wonend te 5655HK Eindhoven, (Nederland) Crackstate 7, alzo door hem verklaard, van Armeense nationaliteit, echtgenoot van mevrouw Sukiasyan Armenuhi.

Een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid voor onbepaalde duur hebben opgericht onder: de naam "MAGIC PLACE", met maatschappelijke zetel te 3500 Hasselt, Kempische Steenweg 49, met als: maatschappelijke doel:

- de uitbating van hotel-en logementshuis, restaurant, drankgelegenheid, verbruiks-en ijssalon, traiteurbedrijf met aan huis bestelling van maaltijden en bereide schotel, frituur,

- verhuring van zalen voor feesten, studiedagen, seminaries tentoonstellingen, zonder beperkend te zijn; - theater- en cabaretvoorstellingen, shows, muziekconcerten, karaoke, al dan niet gepaard gaande met eten en drinken,

- drankgelegenheid, taverne, restauratiehouder, snackbar, verbruikerssalon, uitbaten van feestzalen, danszalen, traiteuractiviteiten, uitbating van private club, festivals;

- ter beschikking stellen van ontspanningstoestellen en gezelschapsspelen, het uitbaten van lokalen voor: verenigingen;

- het ontplooien van alle horeca-activiteiten zowel in de eigen inrichting ais bij en voor derden;

- het geven van advies inzake muziek en andere audiovisuele toepassingen, de productie van gesonoriseerde geluidsdragers ln de ruimste zin, het organiseren en geven van muzikale omlijsting (party's en dj-activiteiten);

- groot-en kleinhandel, import en export van drank-en eetwaren en menigvuldige goederen;

- het maken en voeren van publiciteit zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden en op welke wijze ook;

- geven van seminaries, advies, les, inzake horeca-activiteiten, dans, theater, show, circus, kookles en andere,;

- het waarnemen van bestuursopdrachten en opdrachten van vereffenaars, het uitoefen van opdrachten en functies;

- het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen en verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan-en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor de goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen;

Zij mag haar maatschappelijk doel persoonlijk of bij wijze van onderaanneming verwezenlijken; voor eigen rekening of voor rekening van derden, waar, op alle manieren en volgens de modaliteiten die haar het meest geschikt lijken.

Zij mag zowel in België als in het buitenland, en in het algemeen, alle commerciële of burgerlijke, roerende of onroerende, industriële en financiële handelingen verrichten die op welke wijze ook, rechtstreeks of

onrechtstreeks, verband houden met haar maatschappelijk doel of die de verwezenlijking ervan, vergemakkelijken. Zij kan alle roerende beleggingen doen en belang nemen bij wijze van vereniging, inbreng of,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

,d

a

1,Voor-behouden aan het Belgisch StaatsbEad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op andere wijze in alle bestaande of nog op te richten

vennootschappen en ondernemingen en zich voor eender wat borg stellen voor rekening van derden.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro, volledig in geld ingeschreven en

volstort ten belope van één derde bij de oprichting. Het maatschappelijk kapitaal is verdeeld in

honderdzesentachtig gelijke aandelen zonder vermelding van waarde, vertegenwoordigend elk

- éénlhonderdzesentachtigste van het maatschappelijk kapitaal.

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd door de algemene vergadering aan één of meer mandatarissen, vennoten of niet, "zaakvoerder(s)" genoemd.

Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide machten om alle daden van bestuur en van beschikking te stellen die de vennootschap aanbelangen, tenzij deze die door de wet aan de algemene vergadering voorbehouden zijn, evenwel onverminderd de bepalingen hierna.

Wat de vertegenwoordigingsbevoegheid betreft, worden alle rechtsvorderingen in naam van de vennootschap en alle handelingen die de vennootschap verbinden, inbegrepen deze waaraan een openbaar of ministerieel ambtenaar zijn medewerking verleent, alsook aile machten en volmachten, om geldig en tegenstelbaar aan de vennootschap te zijn, getekend door

- hetzij twee zaakvoerders

- hetzij door elk ander persoon handelend krachtens en binnen de perken van de aan hem geldig i toegekende machtsafvaardiging, met opgave van de hoedanigheid waarin zij handelen.

Werden benoemd ais niet-statutaire zaakvoerders voor onbepaalde duur: mevrouw Marina Safarjan en de heer Sukiasyan, belden voornoemd.

Het maatschappelijk boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van hetzelfde jaar. Het eerste boekjaar begint vanaf het bekomen van de rechtspersoonlijkheid en zal eindigen op éénendertig december tweeduizend dertien.

ieder jaar wordt een algemene vergadering gehouden in de maatschappelijke zetel of op een andere plaats i aangeduid in de oproepingsbrief op de tweede dinsdag van de maand juni om tien uur. Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag, dan heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag. De eerste gewone algemene vergadering zal dus plaatsvinden in tweeduizend veertien.

Op het resultaat bepaald overeenkomstig de boekhoudkundige bepalingen wordt eerst ten minste vijf procent afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt, maar moet opnieuw worden toegepast indien om gelijk welke reden, het reservefonds beneden peil komt.

Het saldo wordt ter beschikking gesteld van de algemene vergadering die er de aanwending van bepaalt, wel verstaan zijnde dat ieder aandeel recht heeft op een gelijk deel in de verdeling van de winsten.

Na betaling van alle schulden, lasten en kosten van vereffening, worden de netto activa eerst aangewend om in geld of effecten het volgestort bedrag van de aandelen dat niet werd gedelgd terug te betalen.

Het beschikbaar overschot wordt verdeeld onder alle vennoten volgens het aantal van hun aandelen. Er werd geen commissaris aangesteld.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Samen neergelegd: uitgifte van de oprichtingsakte en kopij paspoorten van de oprichters

Notaris Christophe Nolens

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

27/07/2015
ÿþMod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

ul ,845

Suu

RECHTBANK van KOOPHANDEL

te ANTWERPEN, afdeling HASSELT

,15 lI1LI 2015

Griffie

Ondernemingsnr : 0521.888.110

Benaming

(voluit) : MAGIC PLACE

(verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3500 Hasselt, Kempische Steenweg 49

(volledig adres)

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING

Uit een proces-verbaal opgesteld door notaris Christophe Nolens te Sint-Truiden op 23 juni 2015, neergelegd vóór registratie, van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MAGIC PLACE",: met maatschappelijke zetel te 3500 Hasselt, Kempische Steenweg 49, blijkt dat de algemene vergaderingi besloten heeft:

1. de huidige maatschappelijke benaming te wijzigen in "SMCONSULT' en alzo de tekst van de eerste alinea van artikel 1 te vervangen door de volgende tekst:

"De vennootschap bekleedt de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Haar naam luidt: "SMCONSULT"

2, haar maatschappelijk doel uit te breiden, na kennis genomen te hebben van het verslag van de zaakvoerders en bijhorende staat van activa en passiva, met de volgende tekst:

"-Project Management office, project manager, resource coördinator, project coordinator, financiële administratie

- consultancy op domein van ICT, bedrijfsorganisatie, administratie en financiën en bedrijfsbeheer, zonder dat dit beperkend is"

- 1CT-activiteiten in de meest uitgebreide zin;

- het ter beschikking stellen van medewerkers aan derden en bedrijven voor de realisatie van projecten;

- handel in groot en klein en uitbating van handelszaak in computers, hard-en software, ICT in het al-

gemeen, telefonie, herstelling van hard-en software, verkoop van telefoonabonnementen en prepaid kaarten;

- het uitbaten van een pandjeshuis;

Deze hierboven aangehaalde tekst werd ingelast in artikel 3 van de statuten als een nieuw punt voor de

woorden "de uitbating van hotel-en Logementshuis".

3. dat de vennootschap voortaan kan vertegenwoordigd worden door een zaakvoerder in plaats van twee

zaakvoerders.

Alzo werden de in artikel 18 van de statuten de woorden "hetzij door twee zaakvoerders" vervangen door

"hetzij een zaakvoerder"

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Samen neergelegd: uitgifte proces-verbaal en gecoordineerde statuten.

Notaris Christophe Nolens

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

10/08/2015
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

151 5327

RECHTBANK van KOOPHANDEL,

te ANTWERPEN, afdell ng HASSELT

3 0 JUL1 2015

Griffie

Ondernemingsnr : 0521.888.110

Benaming

(voluit) : SMConsult

(verkort) :

Rechtsvorm : " Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Kempische Steenweg 49 - 3500 Hasselt

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming zaakvoerder, wijziging maatschappelijke zetel

De bijzondere algemene vergadering van 22 juli 2015 nam met eenparigheid van stemmen volgende beslissingen

Eerste beslissing : De algemene vergadering stelt vast dat op dit ogenblik de vennootschap geen roerende of onroerende eigendommen in eigendom of op welke andere wijze ter harer beschikking heeft, en dat er geen gelden in kas zijn. Bijgevolg wordt het ontslag van de zaakvoerder Marina Safarjan met eenparigheid van stemmen aanvaard. Haar wordt volledige kwijting en décharge verleend voor haar beleid tot op datum van deze vergadering.

Tweede beslissing : Wordt benoemd tot nieuwe zaakvoerder de heer Fercovici Codrut, rijksregistemummer 840805 441-65. Hij heeft de boekhouding in ontvangst genomen, kent de financiele situatie van de vennootschap en aanvaardt deze functie .Hij neemt als enige aandeelhouder van de vennootschap de verplichting tot volstorting der aandelen over alsmede tevens de rekening couranten zaakvoerdersivennoten, waarmee de AV zich namens de vennootschap akkoord verklaart .

Derde beslissing : de maatschappelijke zetel wordt overgebracht naar rue Saint Petersbourg 61 te 6020 Dampremy.

Al deze beslissingen hebben uitwerking vanaf het einde van deze vergadering.

Fercovici Codrut Marina Safarjan

zaakvoerder ontslagnemend zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

05/04/2016 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
SMCONSULT

Adresse
RUE SAINT PETERSBOURG 61 6020 DAMPREMY

Code postal : 6020
Localité : Dampremy
Commune : CHARLEROI
Province : Hainaut
Région : Région wallonne