VERIWARE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VERIWARE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 876.665.412

Publication

27/08/2014 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2013, APP 17.05.2014, DPT 26.08.2014 14452-0164-013
12/06/2013 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2012, APP 17.05.2013, DPT 11.06.2013 13162-0367-012
24/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 18.05.2012, NGL 20.07.2012 12312-0562-011
10/02/2012
ÿþ mod 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



11f11111111111,,I1111111

V beh 1111

aa

Bel Stad



MONITEUR

DIR~~TI

EERGELEGD

~,.----------

2 T02- 2012

2s. 01, M12

BELGISCH b;,WSBLA . It~t7~i-EAI~!~EL

_ BESTUUR I; Gl~fiffie

1~~~111

1 .1k

.~.:_----------~~~..

Ondernemingsnr : 0876.665.412

Benaming (voluit) : VeriWare

(verkort) : *

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Bouckaertstraat 24

8540 Deerlijk

Onderwerp akte : Bvba: wijziging

F .

iF Blijkens proces-verbaal opgesteld door Ons, Meester Christian LAMBRECHT, notaris te Kortrijk,; il standplaats BEULE, op 28 december 2011, dragende volgende melding van registratie "Iste kantoor ders

registratie te Kortrijk. Geregistreerd op 4 januari 2012, vijf bladen één renvooien. Boek 954 Blad 61 Vak; i3 11. Ontvangen: Vijfentwintig euro (25¬ ). De e.a. inspecteur ai. (getekend): DEKYVERE J. » werd de

zetel en het sociaal doel gewijzigd, en de statuten gewijzigd zodat de te publiceren specificaties van de ;; vennootschap thans luiden als volgt:

EERSTE BESLUIT  VERSLAG VAN DE ZAAKVOERDER

De aandeelhouders verklaren de Voorzitter uitdrukkelijk van de letterlijke voorlezing van het verslag te ontslaan, en de bijgevoegde staat van activa en passiva vastgesteld op 30 september 2011, gezien zij erkennen een exemplaar van dit verslag te hebben ontvangen

TWEEDE BESLUIT  DOELSWIJZIGING

De vergadering besluit het doel uit te breiden. Zij besluit om de volgende tekst toe te voegen aan artikel 3:

« Het uitbaten van een call-center. Het uitvoeren van telefonische enquetes. Het uitbaten van een marketingbureau.

Het aanleggen en oordeelkundig uitbreiden van haar roerend en onroerend patrimonium, het beleggen of! wederbeleggen van alle beschikbare middelen, zowel in roerende als onroerende goederen, onder welke vorm ook, onder andere door het participeren door middel van fusie, inschrijving, deelname of verkrijging van financiële instrumenten in alle bestaande of nog op te richten Belgische of buitenlandse

!= vennootschappen, en het beheer van deze roerende en onroerende waarden. De vennootschap mag, in België en in het buitenland, alle industriële, handels-, financiële, roerende en onroerende verrichtingen

i! verwezenlijken die rechtstreeks of onrechtstreeks haar onderneming kunnen aanvullen, uitbreiden of bevorderen. Zij mag alle roerende en onroerende goederen verwerven zelfs als deze noch rechtstreeks, noch onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap. Zij kan alle facetten van koop

q en verkoop, huur, leasing, bouw, verbouwing, restauratie, onderhoud en afbraak verrichten en alle handelingen die noodzakelijk zijn tot optimaliseren van het onroerend patrimonium in bezit, in huur of in leasing."

DERDE BESLUIT -- VERPLAATSING VAN DE MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

de vergadering besluit om de maatschappelijke zetel over te brengen naar 7522 Tournai (Blandain), ruei René Delrue 11 en dit vanaf heden.

i;,VIERDE BESLUIT  HERWERVING EN AANNEMEING VAN EEN NIEUWE TEKST VAN DE;

I; STATUTEN IN HET FRANS ' ;

NAAM - ZETEL - DOEL - DUUR

ARTIKEL EEN. - De vennootschap is opgericht als een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de benaming "VERIWARE".

ARTIKEL TWEE. - De zetel van de vennootschap wordt vastgesteld door de zaakvoerder, ol"F

1 door de algemene

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

e Voor- mod 11.1

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Deze kan zonder statutenwijziging overgebracht worden naar elke plaats in hetzelfde taalgebied in België bij eenvoudig besluit van de zaakvoerder. Hij zorgt voor de bekendmaking van dit besluit in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad.

Exploitatiezetels, bijhuizen, agentschappen of kantoren zullen in België en in het buitenland mogen gevestigd worden door de vennootschap, mits inachtneming van de taalwetgeving betreffende de exploitatiezetels.

ARTIKEL DRIE.

De vennootschap heeft tot doel :

- de aan- en verkoop, de groot- en kleinhandel, de import en export van hardware van computers inclusief alle mogelijke randapparatuur en bijhorende benodigdheden alsook de software voor computers, kantoormateriaal, kantoormeubilair, kantoorbenodigdheden, relatiegeschenken, multimediatoepassingen in de meest diverse vormen, vrijetijdskledij, sportkledij, speelgoed en alle electromateriaal en bijhorigheden. De vennootschap stelt zich ook tot doel om diverse diensten te verlenen aan derden in het algemeen maar eveneens in het bijzonder de creatie, het onderhoud en de consultancy in multimediatoepassingen, het organiseren van vakbeurzen, het opmaken en het uitgeven van vakliteratuur en het beheer en uitbating van een e-commercehandel.

- Het uitbaten van een call-center. Het uitvoeren van telefonische enquetes. Het uitbaten van een marketingbureau. Het aanleggen en oordeelkundig uitbreiden van haar roerend en onroerend patrimonium, het beleggen of wederbeleggen van alle beschikbare middelen, zowel in roerende als onroerende goederen, onder welke vorm ook, onder andere door het participeren door middel van fusie, inschrijving, deelname of verkrijging van financiële instrumenten in alle bestaande of nog op te richten Belgische of buitenlandse vennootschappen, en het beheer van deze roerende en onroerende waarden. De vennootschap mag, in België en in het buitenland, alle industriële, handels-, financiële, roerende en onroerende verrichtingen verwezenlijken die rechtstreeks of onrechtstreeks haar onderneming kunnen aanvullen, uitbreiden of bevorderen. Zij mag alle roerende en onroerende goederen verwerven zelfs als deze noch rechtstreeks, noch onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap. Zij kan alle facetten van koop en verkoop, huur, leasing, bouw, verbouwing, restauratie, onderhoud en afbraak verrichten en alle handelingen die noodzakelijk zijn tot optimaliseren van het onroerend patrimonium in bezit, in huur of in leasing."

De vennootschap zal bevoegd zijn alle handelingen zonder uitzondering te verrichten, die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs maar bevorderlijk zijn. Zij zal zelfs deel mogen nemen aan de bedrijvigheid van andere vennootschappen met hetzelfde een gelijkaardig of aanverwant doel en dit door inbreng, versmelting of hoe dan ook.

Zij kan voor derden borg staan, bestuurdersopdrachten waarnemen in aile vennootschappen en alle roerende en onroerende beleggingen doen tot beheer van haar patrimonium.

ARTIKEL VIER. - De vennootschap is opgericht voor onbeperkte duur.

KAPITAAL - AANDELEN.

ARTIKEL VUE'. - Het kapitaal van de vennootschap is vastgesteld op achttienduizend zeshonderd EURO (18.600,-EUR), vertegenwoordigd door honderd zesentachtig aandelen met een gelijke fractiewaarde.

Bij kapitaalverhoging door geldelijke inbreng, zal rekening dienen gehouden te worden met het wettelijk recht van voorkeur ten gunste van aandeelhouders en bevoorrechte personen, zo de vennootschap op dat ogenblik meerdere aandeelhouders telt.

Zolang het kapitaal niet volgestort is, zal de zaakvoerder de gehele of gedeeltelijke volstorting van de aandelen kunnen eisen volgens de behoeften van de vennootschap en op de tijdstippen die hem passend voorkomen. Hij mag vervroegde afbetaling van aandelen toelaten. Vervroegde afbetalingen worden niet beschouwd als voorschotten aan de vennootschap.

De aandeelhouder die in gebreke blijft de gevraagde gehele of gedeeltelijke volstorting van zijn aandelen na te leven, binnen de maand na het tijdstip in het aangetekend schrijven tot opvraging bepaald, zal een intrest gelijk aan de wettelijke interestvoet verhoogd met drie procent ten bate van de vennootschap betalen vanaf de dag van de eisbaarheid van de stortingen.

Zolang een aanvraag tot volstorting niet ingewilligd werd, zullen de rechten aan dit aandeel verbonden geschorst worden.

Bij gebrek aan betaling binnen de zes maanden na de aangetekende vraag tot gehele of gedeeltelijke volstorting, kan de zaakvoerder tot de verkoop van deze aandelen overgaan en de volstorting met intresten bij voorrecht verhalen op de verkoopprijs. De zaakvoerder zal de betrokken aandeelhouder echter van deze verkoop één maand voor de tekoopstelling aangetekend verwittigen.



Bijlagen bij liéiRélgi§c7ï Sl-áalsbli;a =1û7ü2/2û12 _ Annëxés dü 1VrónitëürTiélgë





Op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijiagen bij hëtllélgiseT Sfáatsblad =1blü2/2II12 - Annexes du Moniteur-hère

mad 11.1

Deze betekening houdt voor de zaakvoerder de mogelijkheid in de verkoop desnoods zonder de handtekening van de in gebreke blijvende aandeelhouder in het aandelenboek te noteren.

De verkoopprijs zal bij de verkoop van aandelen bepaald worden door een expert aan te duiden door de voorzitter van de rechtbank van koophandel van de zetel van de vennootschap en dat op aanvraag van de zaakvoerder.

ARTIKEL ZES. - De aandelen worden op naam ingeschreven in het register van aandelen, zoals voorgeschreven door de wet.

ARTIKEL ZEVEN. - Indien één of meerdere aandelen aan verschillende eigenaars in onverdeeldheid toebehoren, of met vruchtgebruik bezwaard zijn kunnen alle rechten daaraan verbonden slechts, uitgeoefend worden door één persoon, daartoe schriftelijk gemachtigd door de betrokkenen. Zolang niemand gemachtigd werd, kunnen alle rechten aan de aandelen verbonden, opgeschort worden door de zaakvoerder.

Kan geen overeenstemming bereikt worden tussen de betrokkenen, dan kan de meest gerede partij de rechter om de aanstelling van een voorlopig bewindvoerder verzoeken.

ARTIKEL ACH'.l', - De erfgenamen van een afgestorven vennoot mogen onder geen enkel voorwendsel de zegels doen leggen op de goederen, waarden of andere voorwerpen en bezittingen van de vennootschap noch het opmaken van een inventaris vorderen. Voor de uitoefening van hun rechten, zijn zij gehouden zich te steunen op de rekeningen en inventarissen van de vennootschap alsook op de besluiten van de algemene vergadering.

ARTIKEL NEGEN. -De vennootschap is niet ontbonden door het overlijden, de interdictie, het faillissement of de staat van bekend onvermogen van een vennoot, zelfs als dit de enige vennoot is. BESTUUR EN TOEZICHT.

ARTIKEL TIEN. - De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere deelhebbende of niet deelhebbende zaakvoerders, aangesteld door de algemene vergadering die hun opdracht kan herroepen of vernieuwen. Statutaire zaakvoerders kunnen zelfs met algemeenheid van stemmen, slechts om wettige redenen herroepen worden.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan de zaakvoerders of de oprichters.

Hun opdracht kan vergoed worden.

ARTIKEL ELF. - Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet of deze statuten de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden in en buiten rechte.

ARTIKEL TWAALF. - De zaakvoerder mag zich onder zijn persoonlijke verantwoordelijkheid laten helpen of vertegenwoordigen, in zijn betrekkingen met derden, door gevolmachtigden op voorwaarde nochtans dat het mandaat speciaal en van tijdelijke aard is.

Iedere algemene opdracht van bevoegdheid is echter verboden.

ARTIKEL DERTIEN. - Een commissaris zal aangesteld worden door de algemene vergadering zo de wet het oplegt of indien de algemene vergadering vrijwillig besluit één of meer commissarissen aan te stellen.

ALGEMENE VERGADERING.

ARTIKEL VEERTIEN. - De regelmatig samengestelde algemene vergadering vertegenwoordigt al de vennoten.

Haar besluiten worden getroffen bij meerderheid van stemmen telkens wanneer de wet of deze statuten er niet anders over beschikken.

ARTIKEL VIJFTIEN. - Elk aandeel geeft recht op één stem.

De vennoten kunnen zich laten vertegenwoordigen door een mandataris, of zelfs schriftelijk stemmen. De volmacht kan hetzij per brief, fax, e-mail of enige andere informatiedrager aan het

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11,1

A 'Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad



bureau overgemaakt worden. Bij éénhoofdigheid van de vennootschap kan de enige vennoot de bevoegdheden die aan de algemene vergadering toekomen, niet overdragen.

Schriftelijk stemmen is toegelaten indien de uitnodiging het vermeldt. In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard" of "verworpen", gevolgd door de handtekening; hij wordt aangetekend aan de vennootschap gestuurd en moet ten laatste daags voor de vergadering op de zetel toekomen.

Met uitzondering van de beslissingen welke bij authentieke akte moeten worden verleden, kunnen de vennoten eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

Daartoe zal door de zaakvoerders een oproeping, hetzij per brief, fax, e-mail of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar alle vennoten en naar de eventuele commissarissen, met de vraag aan de vennoten de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen de aangegeven termijn ondertekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in de oproeping vermeld. Deze oproeping bevat eveneens een afschrift van de stukken, die hen krachtens het Wetboek van vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld.

Is binnen deze periode de goedkeuring van alle vennoten met betrekking tot alle agendapunten en de schriftelijke procedure niet ontvangen, dan worden de beslissingen geacht niet genomen te zijn.

De houders van obligaties alsmede de houders van certificaten op naam die met de medewerking van de vennootschap zijn uitgegeven, hebben recht om op de zetel van de vennootschap kennis te nemen van de genomen beslissingen.

ARTIKEL ZESTIEN_ - Jaarlijks zal een algemene vergadering gehouden worden de derde vrij dag van mei om elf uur.

Indien deze dag een feestdag is, zal de vergadering plaats hebben de volgende werkdag.

De algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats, te bepalen in de oproepingen, en kunnen opgeroepen worden door een zaakvoerder, telkens de belangen van de vennootschap dat vereisen of vennoten die samen één/vijfde van het kapitaal vertegenwoordigen, een algemene vergadering met een bepaalde agenda verlangen..

In dit laatste geval zal de vergadering samen geroepen worden binnen de maand na het verzoek ertoe.

ARTIKEL ZEVENTIEN. - Het bureau wordt gevormd door de zaakvoerders en voorgezeten door de oudste ervan.

Elke jaarvergadering of buitengewone algemene vergadering mag, staande de zitting, op drie weken worden uitgesteld door het bureau, ook indien het niet gaat om de goedkeuring van de jaarrekening.



Bijlagen bij liet ielgisclï-Stáütsbl d ÿÿ1010272012 = Nifiiëxës dü Moniteur lié le

JAARREKENING - WINSTVERDELING.

ARTIKEL ACHTTIEN. - Het boekjaar begint op één januari en eindigt met één en dertig december.

ARTIKEL NEGENTIEN. - Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en geschriften afgesloten en zal het bestuur inventaris en de jaarrekening moeten opmaken en deze stukken ten minste één maand voor de jaarvergadering aan de vennoten overmaken.

In de jaarvergadering zullen deze bescheiden besproken worden en na aanneming, décharge gegeven aan de zaakvoerders.

ARTIKEL TWINTIG. - Het batig saldo, dat de jaarrekening aanwijst nadat alle lasten, algemene kosten en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Na de voorgeschreven voorafneming ten bate van de wettelijke reserve, wordt over de aanwending van het overschot van de winst besloten door de jaarvergadering. Het wordt eenvoudig naar het volgende boekjaar overgedragen, wanneer geen besluit kan getroffen worden.

ONTBINDING - VEREFFENING.

ARTIKEL EEN EN TWINTIG. - De vennootschap zal op ieder ogenblik kunnen ontbonden worden bij besluit van de algemene vergadering statuerend als voor statutenwijziging.

ARTIKEL TWEE EN TWINTIG. - Ingeval van ontbinding benoemt de algemene vergadering één of meer vereffenaars, die al dan niet vennoten kunnen zijn, bepaalt hun aantal, bevoegdheden en bezoldiging, alsook de wijze van vereffening.

ARTIKEL DRIE EN TWINTIG. - Het batig saldo van de vereffening zal uiteindelijk onder de vennoten verdeeld worden naar verhouding van hun wederzijds aantal aandelen, in zover ze volgestort zijn.





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notais, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

DIVERSE BEPALINGEN.

ARTIKEL VIER EN TWINTIG. - Alle bepalingen van onderhavige statuten zijn toepasselijk wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt in zoverre ze niet strijdig zijn met de hierna gestelde regels betreffende de éénhoofdigheid.

ARTIKEL VIJF EN TWINTIG. - Het overlijden van de enige vennoot heeft niet tot gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden;

Wanneer legaataflevering noodzakelijk is en tot op de dag van de legaataflevering met betrekking tot deze aandelen, worden de, aan deze aandelen verbonden rechten, uitgeoefend door de in het testament aangeduide legataris.

ARTIKEL ZES EN TWINTIG. - Alles wat in deze statuten niet voorzien is, zal bestuurd worden door de bepalingen uit het wetboek van vennootschappen.

OVERGANGSBEPALINGEN

GEEN BENOEMING VAN COMMISSARIS.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Tegelijk hiermee neergelegd:

- afschrift van het proces-verbaal;

-

coördinatie van de statuten.

Christian Lambrecht, notaris te Heule

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

'Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

10/02/2012
ÿþ Copie qui sera publiée aux annexes du Moniteur belge après dépôt de l'acte au greffe

MQ;NÍTeJR eSL~t" `

t3Ifi,C~TI(aN

-.~._....._.. ,. .,

BELG

SCH STA~

BESTUUR

ïa

2 -02- 2012

26. 0~, 2C12SBL~1qJ',1

C~lá IzÔC1i='I .-IANDEL

. tu."Mlwi~l,l\

NEERGELEGD

11111 lU 11ff 11111ff l hifi I 111111ff

*12035546*

Rée

Mor bE

Dénomination: Veriware

Forme juridique : Société à responsabilité limitée

Siège : Bouckaertstraat 24

8540 Deerlijk

N° d'entreprise : 0876.665.412

Obiet de l'acte : SRPL: modification

Il résulte d'un procès-verbal dressé par Maître Christian Lambrecht notaire à Heule le 26 décembre 2011, portant la mention d'enregistrement suivante "lste kantoor der registratie te Kortrijk. Geregistreerd op 4 januari 2012, vijf bladen één renvooien. Boek 954 Blad 61 Vak 11. Ontvangen: Vijfentwintig euro (25E). De e.a. inspecteur a.i. (getekend): DEKYVERE J. » que l'assemblée générale extraordinaire des actionnaires de la société à responsabilité limitée Veriware, a pris les résolutions suivantes:

PREMIÈRE RÉSOLUTION - RAPPORT DE LA GÉRANTE

L'assemblée dispense Madame la Présidente de donner lecture du rapport de la gérance justifiant la proposition de modification de l'objet social, auquel est joint un état résumant la situation active et passive de la société arrêté à la date du trente septembre deux mille onze, étant donné que les associés ont pu prendre connaissance de son contenu avant la présente assemblée.

Un exemplaire de ce rapport restera ci-annexé.

DEUXIÈME RÉSOLUTION - MODIFICATION DE L'OBJET DE LA SOCIÉTÉ

L'assemblée décide d'étendre l'objet social. L'assemblée décide d'ajouter le texte suivant à l'article trois des statuts:

"La gestion d'un call-center. Effectuer des enquêtes. Gérer un bureau de marketing.

Elle peut effectuer tous placements en valeurs mobilières et des affaires immobilières, elle peut investir ou réinvestir avec les ressources disponibles, en meubles ou en immeubles, entre autres par voie de participation, de fusion, d'inscription, de participation ou d'intervention dans toutes les sociétés existantes ou à constituer belges ou à l'étranger, et la gestion de ces valeurs mobilières et immobilières. Elle peut tant en Belgique qu'à l'étranger faire toutes opérations mobilières, immobilières, financières, commerciales et industrielles se rapportant directement ou indirectement à son objet social ou pouvant en faciliter la réalisation. Elle peut acquérir, vendre, exploiter, prendre ou donner en location, en emphytéose ou en hypothèque, la rénovation, la restauration, l'entretien et la démolition des immeubles, et toutes les opérations s'y rattachant qui sont nécessaires pour l'optimalisation de son patrimoine immobilier en possession, en location ou en leasing."

TROISIÈME RÉSOLUTION - TRANSFERT DU SIEGE SOCIAL

L'Assemblée décide de transférer le siège social à 7522 Tournai

(Blandain), rue René Delrue 11 et ce à partir d'aujourd'hui.

QUATRIEME RESOLUTION - REFONTE ET ADOPTION DU NOUVEAU TEXTE DES STATUTS EN

FRANÇAIS

DENOMINATION - SIEGE SOCIAL - OBJET SOCIAL - DUREE.

ARTICLE UN.

Mentionner sur la dernière page du Volet B : Au recto : Nom et qualité du notaire instrumentant ou de la personne ou des personnes

ayant pouvoir de représenter la personne morale à l'égard des tiers

Au verso : Nom et signature

Réservé

au

'Moniteur

belge

Volet B - Suite

La société est constituée comme société privée à responsabilité privée

ayant la dénomination `VERIWARE' .

ARTICLE DEUX.

Le siège social est établi par le gérant, ou par l'assemblée générale.

Il peut être transféré en tout autre endroit en Belgique dans la même

région linguistique sans modification des statuts par simple décision du

gérant. Il s'occupe de la publication de cette décision aux annexes du

Moniteur Belge.

La société peut établir, par simple décision du ou des gérants, des sièges

administratifs, sièges d'exploitation, succursales, dépôts,

représentations ou agences en Belgique ou à l'étranger, sous réserve du respect des réglementations linguistiques en la matière.

ARTICLE TROIS.

La société a pour objet tant en Belgique qu'à l'étranger l'achat et la vente, le commerce en gros et le commerce au détail, l'importation ou l'exportation du matériel des ordinateurs y compris l'appareillage périphérique et l'outillage appartenant ainsi que le logiciel pour les ordinateurs, le matériel de bureau, les cadeaux publicitaires, les applications multi-media, dans quelle branche ou article qu'il soit, vêtements de loisir, vêtements de sport, jouet et tout le matériel électro et les accessoires.

Elle se pose comme objectif de rendre des services à des tiers en général mais aussi plus spécifiquement la création, l'entretien et le consultancy en applications multi-media, l'organisation des bourses professionnelles, la rédaction et l'édition de littérature spécialisée et la gestion et l'exploitation du E-commerce.

Elle pourra accomplir toutes les opérations sans exception, qui y sont nécessaires utiles ou favorables.

Elle peut s'intéresser dans toute entreprise d'autres sociétés se rapportant directement ou indirectement à son objet social par voie d'apport, de fusion, de souscription ou de toute autre manière.

Elle peut se porter caution, accepter des mandats de d'administrateur ou gérant dans toutes les sociétés, et faire tous les investissements en matières immobilières ou mobilières pour la gestion du patrimoine.

La gestion d'un call-center. Effectuer des enquêtes. Gérer un bureau de marketing.

Elle peut effectuer tous placements en valeurs mobilières et des affaires immobilières, elle peut investir ou réinvestir avec les ressources disponibles, en meubles ou en immeubles, entre autres par voie de participation, de fusion, d'inscription, de participation ou d'intervention dans toutes les sociétés existantes ou à constituer belges ou à l'étranger, et la gestion de ces valeurs mobilières et immobilières. Elle peut tant en Belgique qu'à l'étranger faire toutes opérations mobilières, immobilières, financières, commerciales et industrielles se rapportant directement ou indirectement à son objet social ou pouvant en faciliter la réalisation. Elle peut acquérir, vendre, exploiter, prendre ou donner en location, en emphytéose ou en hypothèque, la rénovation, la restauration, l'entretien et la démolition des immeubles, et toutes les opérations s'y rattachant qui sont nécessaires pour l'optimalisation de son patrimoine immobilier en possession, en location ou en leasing. ARTICLE QUATRE.

La société est constituée pour une durée illimitée.

CAPITAL SOCIAL  PARTS SOCIALES

ARTICLE CINQ.

Le capital social est fixé à dix-huit mille six cents euros (18.600,00 EUR), représenté par cent quatre-vingt-six (186) parts sociales sans mention de valeur nominale représentant une partie égale du capital social.

En cas d'augmentation du capital par rapport en numéraire, les parts à souscrire en numéraire doivent être offertes par préférence aux associés

,p,roporti.onnellement_..à..la.._part i P_.du _capi.tal gie.raprésent ezut Leurs parts.

Mentionner sur la dernière page du Volet B: Au recto : Nom et qualité du notaire instrumentant ou de la personne ou des personnes

ayant pouvoir de représenter la personne morale à l'égard des tiers Au verso : Nom et signature

Réservé Volet B - Suite

au

Moniteur

belge

Chaque souscripteur de parts est tenu pour le montant total de ses parts, nonobstant toute disposition contraire. Au cas où des parts non entièrement libérées appartiennent en indivision à plusieurs personnes, chacune d'entre elles est tenue au paiement intégral de la somme des versements échus demandés. Les appels de fonds sont décidés souverainement par la gérance. Tout versement appelé s'impute sur l'ensemble des parts sociales dont l'associé est titulaire. La gérance peut autoriser les associés à libérer leurs titres par anticipation; dans ce cas, elle détermine les conditions auxquelles les versements anticipés sont admis. L'associé qui, après un préavis d'un mois signifié par lettre recommandée, est en retard de satisfaire aux versements, doit bonifier à la société un intérêt calculé au taux de l'intérêt légal augmenté d'un trois pour cent à dater du jour de l'exigibilité du versement.

L'exercice du droit de vote afférent aux parts sociales sur lesquelles les versements n'ont pas été opérés est suspendu de plein droit aussi longtemps que ces versements, régulièrement appelés et exigibles, n'ont pas été effectués.

La gérance peut, en outre, après un second avis resté sans résultat pendant six mois, déclarer l'associé déchu de ses droits et faire racheter par un associé ou par un tiers tout en respectant les limitations et modalités statutaires et légales en matière de cession de parts entre vifs. La gérance avertira l'actionnaire en question de la vente par avis

recommandé. Le transfert des parts sociales sera signé par l'associé

défaillant ou à son défaut par la gérance dans les huit jours de la sommation recommandée qui lui aura été adressée.

Le prix de vente sera fixé par un expert à désigner par le président du Tribunal de Commerce du siège de la société à la demande de la gérance. ARTICLE SIX

Les données précises concernant la personne de chaque associé ainsi que le nombre de parts qui lui appartiennent sont mentionnés dans un registre des parts.

ARTICLE SEPT

Les parts sociales sont indivisibles à l'égard de la société. S'il y a plusieurs propriétaires d'une part sociale, l'exercice des droits y afférents est suspendu jusqu'à ce qu'une seule personne soit désignée de manière écrite comme étant propriétaire du titre vis-à-vis de la société. Si les personnes concernées ne trouvent pas un accord la partie la plus diligente peut demander au juge pour l'adjudication d'un administrateur provisoire.

ARTICLE HUIT

Les héritiers, ayants-cause ou créanciers d'un associé ne peuvent, sous quelque prétexte que ce soit, provoquer l'apposition des scellés sur les livres, biens et marchandises ou valeurs de la Société, frapper ces derniers d'opposition, demander le partage ou la licitation du fonds social, ni s'immiscer en rien dans son administration; ils doivent, pour l'exercice de leurs droits, s'en rapporter aux inventaires et comptes sociaux et aux délibérations de l'assemblée générale.

ARTICLE NEUF

Le décès, l'interdiction, le faillissement ou la déconfiture d'un des associés n'entraîne pas la dissolution de la société.

GESTION SURVEILLANCE.

ARTICLE DIX

La société est gérée par un ou plusieurs gérants, personnes physiques, associés ou non. Le ou les gérants sont nommés par l'assemblée générale qui fixe également leur nombre et la durée de leur mandat. Le mandat des gérants statutaires ne peut être révoqué pour des raisons légales. Lorsqu'une personne morale est nommée administrateur, gérant ou membre du comité de direction, du conseil de direction ou du conseil de surveillance, celle-ci est tenue de désigner parmi ses associés, gérants, administrateurs, membres du conseil de direction, ou travailleurs, un

Bijiagen trij lietRelgisn- Stuesülutt -1U/D2'/ZU1L "Annëxés dü Nlonïteurb-elgé





Mentionner sur la dernière page du Volet B: Au recto : Nom et qualité du notaire instrumentant ou de la personne ou des personnes

ayant pouvoir de représenter la personne morale à l'égard des tiers

Au verso : Nom et signature

Réservé Volet B - Suite

au

'Moniteur

belge

représentant permanent chargé de l'exécution de cette mission au nom et

pour le compte de la personne morale.

La désignation et la cessation des fonctions du représentant permanent

sont soumises aux mêmes règles de publicité que s'il exerçait cette

mission en nom et pour compte propre.

Si la société est nommée elle-même gérante ou administrateur dans une

société, le pouvoir de nommer un représentant permanent revient aux

gérants ou aux constituants.

Leur mandat peut etre rémunéré.

ARTICLE ONZE

Le ou les gérants sont investis des pouvoirs les plus étendus pour faire

tous les actes d'administration et de disposition qui intéressent la

Société et qui ne sont pas expressément réservés à l'assemblée générale

par la loi ou par les présents statuts.

Chaque gérant représente la société même en justice.

ARTICLE DOUZE

Les gérants peuvent dans leurs rapports avec les tiers, se faire

représenter, sous leur responsabilité, par des mandataires de leur choix,

pourvu que ces pouvoirs ne soient ni généraux, ni permanents.

Chaque délégation générale de pouvoir est interdite.

ARTICLE TREIZE

Un commissaire sera nommé si la loi l'exige ou si l'assemblée générale

décide volontairement d'n en nommer un ou plusieurs.

ASSEMBLEES GENERALES

ARTICLE QUATORZE

L'assemblée générale régulièrement constituée représente l'universalité

des propriétaires de parts sociales.

Toute résolution est prises à la majorité simple sauf disposition

contraire prévue dans la loi ou dans les statuts.

ARTICLE QUINZE

Chaque part sociale donne droit à une voix.

Les actionnaires peuvent donner procuration à une autre personne pour le

représenter à une réunion de l'assemblée ou même pour voter par écrit. Les

procurations peuvent être communiquées par écrit, par fax, par e-mail ou

par tout autre moyen au bureau.

Lorsque la société ne compte qu'un seul associé, il exerce les pouvoirs

dévolus à l'assemblée générale. Il ne peut les déléguer.

Chaque actionnaire peut voter au moyen d'un formulaire écrit si la

convocation le prévoit. Dans ce cas ce document mentionne chaque décision

qui doit être prise selon l'ordre du jour et les mots écrits par

l'actionnaire même : 'adopté' ou `rejeté' suivi par la signature : il

doit être envoyé par lettre recommandée à la société et doit y arriver au plus tard le jour avant l'assemblée générale.

Sauf les cas prévus par la loi, plus spécialement pour les assemblées générales extraordinaires prévues aux dispositions du Code des Sociétés, les délibérations se prennent à la majorité simple et éventuellement par écrit, quel que soit le nombre de parts sociales représentées.

ARTICLE SEIZE.

L'Assemblée générale ordinaire se réunit annuellement le troisième vendredi de mai à onze heures.

Si ce jour est un jour férié légal, l'Assemblée a lieu le jour ouvrable suivant, même heure.

L'Assemblée est tenue au siège social ou à tout autre endroit mentionné dans les convocations. L'Assemblée peut être convoquée extraordinairement à tout moment pour délibérer et décider d'objets de sa compétence et qui impliquent une modification aux statuts. Elle doit l'être dans un délai d'un de mois sur la demande d'associés representant ensemble le cinquième des actions.

ARTICLE DIX-SEPT

Chaque assemblée générale est présidée par le gérant ou le plus âgé d'entre eux.



~i tageebij hetBelgistti Stáàfs$1âit =-1»rU2/2D12 = Annëxés c1n 1GTóïiileur-[ièlgè





Mentionner sur la dernière page du Valet B Au recto: Nom et qualité du notaire instrumentant ou de la personne ou des personnes

ayant pouvoir de représenter la personne morale à l'égard des tiers

Au verso : Nom et signature

a

Réservé Volet B - Suite

au

Moniteur

belge

Chaque bureau a le droit de proroger, séance tenante, l'assemblée générale ou l'assemblée extraordinaire, même s'il ne s'agit pas de l'approbation des comptes annuels.

ECRITURES - AFFECTATION DES RESULTATS.

ARTICTe, DIX-HUIT

L'exercice social commence le premier janvier et se termine le trente et un décembre de chaque année.

ARTICLE DIX-NEUF

L'assemblée annuelle entend les rapports de gestion et du commissaire (s'il en est nommé) et discute les comptes annuels; elle statue sur l'adoption des comptes annuels.

Après l'adoption du bilan, l'assemblée se prononce par un vote spécial sur la décharge à donner au(x) gérant(s) et commissaires éventuels.

ARTICLE VINGT

L'excédent favorable du bilan, déduction faite des frais généraux, charges sociales et amortissements, constitue le bénéfice net.

Sur ce bénéfice, il est prélevé tout d'abord cinq pour cent au moins, pour constituer la réserve légale.

Le solde est mis à la disposition de l'assemblée générale qui en détermine l'affectation, étant toutefois fait observer que si l'assemblée ne peut prendre une décision sur ce solde, il est transféré à l'exercice suivante. DISSOLUTION - LIQUIDATION.

ARTICLE VINGT-ET-UN

Sans préjudice des motifs légaux de dissolution, la société ne peut être dissoute que par une décision de l'assemblée générale des associés dans les conditions requises pour les modifications aux statuts.

.ARTICLE VINGT-DEUX.

En cas de dissolution de la société pour quelque raison que ce soit et à n'importe quel moment, la liquidation s'opère par les liquidateurs nommés par l'assemblée générale.

Le tribunal de commerce compétent devra confirmer ou homologuer le mandat du liquidateur.

Le liquidateur aura les pouvoirs les plus étendus pour l'accomplissement de sa mission, y compris tous ceux prévus dans le Code des sociétés. ARTICLE VINGT-TROIS

Après payement de toutes les dettes, charges et frais de liquidation, ou après consignation des montants á cette fin, les liquidateurs répartissent l'actif net en espèces ou en titres, entre les associés au prorata du nombre de parts sociales qu'ils possèdent, dans la mesure ou les parts sociales sont libérées.

ARTICLE VINGT-QUATRE

Toutes les dispositions des statuts présents sont applicables lorsque la société ne compte qu'un associé p our autant qu'ils ne sont pas en contradiction avec les règles de la réunion de toutes les parts sociales en une seule main.

ARTICLE VINGT-CINQ

Le décès du seul actionnaire n'entraîne pas la dissolution de la société. Si la délivrance de legs est nécessaire, les droits afférent à ces parts sociales sont exercés jusqu'au jour de la délivrance de legs par le légataire désigné dans le testament.

ARTICLE VINGT-SIX

Pour tout ce qui n'est pas prévu aux présents statuts, les parties déclarent se conformer aux dispositions du Code des Sociétés.

DISPOSITIONS TRANSITOIRES.

PAS DE NOMINATION D'UN COMMISSAIRE.

POUR EXTRAIT ANALYTIQUE.









Bijingen trii`hetBelgiseà Stânsblffe-2et021'Z012 -Aiiftexes du Moniteur-tee



Déposé en même temps:

- expdéditon du procès-verbal;

-- coordination des statuts.

Christian Lambrecht, notair à Heule



Mentionner sur la dernière page du Volet B: Au recto : Nom et qualité du notaire instrumentant ou de la personne ou des personnes

ayant pouvoir de représenter la personne morale à l'égard des tiers

Au verso : Nom et signature

29/06/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 15.05.2009, NGL 24.06.2009 09279-0251-011
04/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 16.05.2008, NGL 03.07.2008 08339-0017-011
21/06/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 18.05.2007, NGL 20.06.2007 07242-0327-010
25/08/2015 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2014, APP 15.05.2015, DPT 24.08.2015 15443-0224-012

Coordonnées
VERIWARE

Adresse
RUE RENE DELRUE 11 7522 BLANDAIN

Code postal : 7522
Localité : Blandain
Commune : TOURNAI
Province : Hainaut
Région : Région wallonne