BAKKERIJ CHARROUD

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BAKKERIJ CHARROUD
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 835.198.407

Publication

30/06/2014 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
19/07/2012
ÿþMod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

IMII~IIIMWIIVMVVIIMnI~II~IIN ~ 1 Cl JUL 2012

'1212~â59* Russe

Onde 'i'.,-, elittt.lza - 0835198407

. BAKKERIJ CHARROUD

Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelikheid

-~1 De Vollegas De Clercampstraat 32 -1853 Grimbergen

; Ontslag, de benoeming van de Zaakvoerder, overdracht vangaandelen, de overdracht van de statutaire zetel, Buitengewone Algemene Vergadering 01/07/2012

Teks

De buitengewone vergadering van die dag aanvaardt het ontslag van de heer en de heer Miloud Charroud

Charroud Abdelkarimvan haar post van zaakvoerder.

de vergadering wijst een vervanger om de positie van de zaakvoerder de heer Hicham Ahmidan, woonplaats

in de Marie Christine straat 203-1020 Brussel, die aanvaardt.

Dezelfde Algemene Vergadering aanvaardt de overdracht van aandelen tussen de heer en de heer Miloud

CHARROUD CHARROUD en Abdelkarim, die al hun aandelen te verkopen aan de heer Hicham Ahmidan,

die aanvaardt.

Na de overdracht zei dat de verdeling is:

Hicham Ahmidan: 100% van de aandelen.

De vergadering heeft eveneens ingestemd met de overdracht van de statutaire zetel op het volgende adres:

Batte LAAN 14-4500 HUY

Hicham Ahmidan

Zaakvoerder

c)x c. ,.,. ..,

~.~ ~ . , . ," , ~

`r laitne. .:-"'1r 0

21/03/2012
ÿþ Mod Word Ili

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

free

09 -03-- 202

Griffie

ïl

1 060035*

bo

1 B~

sta

Ondernemingsnr : 0835198407

Benaming

(voluit) : BAKKERIJ CHARROUD

(verkort) :

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : De Villegas De Clercampstraat 32 -1853 GRIMBERGEN (volledig adres)

Onderwerp akte : Einde benoeming als zaakvoerder

Met ingang van 13 oktober 2011, zijn mevrouw AZZOUZ Soumya en mevrouw EL MASAOUDI Souhir niet, langer meer zaakvoerder. Hun benoeming stopt dus met ingang van 1311012011, De nieuwe zaakvoerders worden de Heer CHARROUD Abdelkarim en de Heer CHARROUD Miloud. Beiden onbezoldigd.

Notulen van de Bijzondere Algemene vergadering

d.d. 13 oktober 2011 van

BAKKERIJ CHARROUD BVBA

De Villegas De Clercampstraat 32  1853 GRIMBERGEN

Agenda:

1)Benoeming zaakvoerders

2)Ontslag zaakvoerders

De algemene vergadering wordt geopend onder het voorzitterschap van de mevrouw AZZOUZ Soumya om 18:00

De voorzitter stelt vast dat alle aandeelhouders die samen alle aandelen bezitten, aanwezig of geldig vertegenwoordigd zijn en er geen obligatiehouders zijn zodat de vergadering rechtsgeldig kan beraadslagen, over de agendapunten, niettegenstaande de wettelijke formaliteiten voor de oproeping niet werden nageleefd.

Volgende punten werden beslist

1.Ontslag zaakvoerders

Met unanimiteit van stemmen wordt beslist om vanaf 13 oktober 2011 mevrouw AZZOUZ Soumya en mevrouw EL MASAOUDI Souhir te ontslaan als zaakvoerders van de vennootschap. Er wordt kwijting verleend voor hun mandaat.

2.Benoeming zaakvoerder

Met unanimiteit van stemmen wordt beslist om vanaf 13 oktober 2011 de heer CHARROUD Abdelkarim en de Heer CHARROUD Miloud te benoemen als zaakvoerders van de vennootschap. Hun mandaat is onbezoldigd.

Er zijn geen andere agendapunten te bespreken.

De vergadering wordt hierbij gesloten.

Voorzitter vergadering + ontslagnemende zaakvoerders Benoemde zaakvoerders

SOUMYA Azzouz CHARROUD Abdelkarim

Souhir EL MASAOUDI

s

z. v uik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzí) van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de lae

15/04/2011
ÿþ me 2. t

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor- 11I II lul 1111111111111 11W III Il III

behouden =11~5,A18"

aan het

Belgisch

Staatsblad





tiO5AVR, vun

eteUs.~

Griffie

o~~~ 'b2i ((pl-

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : BAKKERIJ CHARROUD

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 1853 Grimbergen (Strombeek-Bever), De Villegas De Clercampstraat, 32,

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uit een akte verleden voor Meester Yves RUELLE, geassocieerde notaris te Brussel, in datum van: éénendertig maart tweeduizend en elf, blijkt er dat 1. Mevrouw AZZOUZ Soumya, echtgenote van de Heer; CHARROUD Abdelkarim, gedomicilieerd te 1853 Grimbergen, De Villegas De Clercampstraat, 30, en 2. Mevrouw EL MASAOUDI Souhir, echtgenote van de Heer CHARROUD Miloud, gedomicilieerd te 1853; Grimbergen, De Villegas De Clercampstraat, 30, oprichters, een besloten vennootschap met beperkte; aansprakelijkheid opgericht hebben,

Vorm  benaming: De vennootschap neemt de vorm aan van een besloten vennootschap met beperkte; aansprakelijkheid. Haar naam luidt "BAKKERIJ CHARROUD".

Maatschappelijke zetel: De maatschappelijke zetel is gevestigd te 1853 Grimbergen (Strombeek-Bever), De, Villegas De Clercampstraat, 32.

Doel: De vennootschap heeft tot doel, voor eigen rekening of voor rekening van derden, in Belgïe zoals in het buitenland:

- Het uitbaten van brood- en banketbakkerijen en een verbruikerssalon beperkt tot de verkoop van alle: producten verband houdende met hetgeen hiervoor vernield (koude bakker).

De verkoop en de bereiding van belegde broodjes, bereide vleeswaren, zuivelartieklen en algemene. voeding.

De verkoop van allerlei voedingswaren in de meest brede zin.

- De handel in, de in- en uitvoer van alle meelsoorten, granen, suiker, confiserie, rijst, vlees- en. visproducten, groenten en alle ingrediënten van benodigdheden voor het vervaardigen, de verwerking en het bereiden van alles wat verband houdt met brood- en banketbakkerijproducten, ijsroom en consumptie-ijs, dit alles in de ruimste zin genomen.

Het uitbaten van brood- en banketbakkerijen (warme bakker).

Het uitbaten van een verbruikerssalon met bereiding en verkoop van alle producten verband houdende met hetgeen hiervoor vermeld.

Deze opsomming is aanwijzend en geenszins beperkend.

De deelneming onder gelijk welke vomi aan de oprichting, uitbreiding, omzetting, fusie, opslorping en de controle van ondernemingen van gelijk welke aard, en het verlenen aan ondernemingen waarin de, vennootschap belang stelt van alle hulp, onder meer onder de vorm van leningen, voorschotten of; borgstellingen.

In het algemeen alle commerciële, industriële, financiële roerende en onroerende verrichtingen die in verband kunnen gebracht worden met wat hierboven niet limitatief werd opgesomd.

Zij mag alle roerende en onroerende goederen als investering verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks' noch onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap.

De vennootschap mag het bestuur waarnemen en toezicht en controle uitoefenen over alle verbonden vennootschappen, met dewelke één of andere band van deelneming bestaat en mag alle leningen, van gelijk,, welke vomi en voor gelijk welke duur aan deze laatsten toestaan.

Zij mag bij wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of in het buitenland, waarvan het maatschap pelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het haren' of van aard is de uitoefening van haar doel te bevorderen.

Deze lijst is exemplatief en niet beperkend.

Duur: De vennootschap wordt voor onbepaalde duur opgericht. "

Kapitaal: Het maatschappelijk kapitaal wordt vastgesteld op achttien duizend zeshonderd (18.600) euro. Het: wordt verdeeld in honderd aandelen zonder vermelding van nominale waarde. Het kapitaal is volledig in speciën ingetekend en ten belope van éénlderde volstort bij de oprichting, als volgt: - door Mevrouw AZZOUZ Soumya, voornoemd, vijftig aandelen, hetzij voor negenduizend driehonderd euro; - door Mevrouw EL MASAOUDI Souhir, voornoemd, vijftig aandelen, hetzij voor negenduizend driehonderd euro.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

à'

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

Aandelen: De aandelen zijn op naam.

Zaakvoerders: De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, fysische personen, vennoot of niet-vennoot, benoemd met of zonder beperking van duur en die, in het laatstgenoemde geval, de hoedanigheid van statutair beheerder hebben. De vergadering die hen aanstelt, bepaalt tevens hun aantal, de duur van hun mandaat en, in geval van pluraliteit, hun bevoegdheden. Indien er slechts één beheerder is, worden alle beheersbevoegdheden aan hem toevertrouwd.

Bevoegdheid der zaakvoerder(s): Behoudens organisatie door de vergadering van een college van zaakvoerders, heeft iedere zaakvoerder de meest uitgebreide machten om alle daden van beheer en van beschikking te stellen die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel van de vennootschap, behalve deze die de wet aan de algemene vergadering voorbehoudt. Een zaakvoerder kan bijzondere machten toekennen aan elke mandataris, vennoot of niet, al dan niet in dienstverband.

Vertegenwoordigheid: Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder. Alle handelingen die de vennootschap verbinden, alle machten en volmachten, alle afzettingen van agenten, bedienden of loontrekkenden van de vennootschap worden, in geval van meerdere zaakvoerders geldig ondertekend door één zaakvoerder.

Bezoldiging: Behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering is het mandaat van de zaakvoerder kosteloos. 1s het mandaat van de zaakvoerder bezoldigd, dan bepaalt de algemene vergadering, beslissend met eenvoudige meerderheid van stemmen, het bedrag van deze vaste of proportionele bezoldiging. Deze wordt geboekt op algemene onkosten onafgezien van aile eventuele representatie-, reis- en verplaatsingskosten.

Controle: Voor zover de vennootschap beantwoordt aan de criteria opgesomd in het Wetboek van vennootschappen, wordt er geen commissaris aangesteld, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering. In dat geval beschikt iedere vennoot individueel over de volmachten tot onderzoek van en controle op de commissaris. Hij kan zich door een accountant laten vertegenwoordigen. De bezoldiging van deze laatste wordt gedragen door de vennootschap indien deze accountant met haar akkoord is aangesteld, of indien diens bezoldiging middels een gerechtelijke beslissing te haren laste gelegd is.

Algemene vergadering  bijeenroeping: De gewone algemene vergadering wordt elk jaar gehouden op de eerste vrijdag van de maand juni om achttien uur.

Algemene vergadering  stemrecht: Ieder aandeel geeft recht op één stem.

Maatschappelijk boekjaar: Het maatschappelijke boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december.

Besteding van de winst: Het batig overschot der resultatenrekening na aftrek van de algemene kosten, lasten en afschrijvingen, maakt de nettowinst uit. Op deze winst wordt jaarlijks vijf ten honderd voorafgenomen voor de vorming van een wettelijke reserve; deze voorafname is niet meer verplichtend wanneer de reserve één/tiende heeft bereikt van het kapitaal maar moet opnieuw worden toegepast indien, om gelijk welke reden, het reservefonds beneden peil komt. Het saldo wordt ter beschikking gesteld van de algemene vergadering die, op voorstel van de raad van bestuur, zal beslissen over zijn bestemming, met inachtneming van het Wetboek van vennootschappen, rekening houdende dat ieder aandeel over een gelijk recht beschikt in de verdeling van de winsten. Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zal dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, vermeerderd met aile reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

Vereffening: Bij ontbinding van de vennootschap wordt de vereffening uitgevoerd door de zaakvoerder(s) in functie, tenzij de algemene vergadering één of meerdere vereffenaars aanstelt, van wie zij de bevoegdheden en de bezoldigingen bepaalt. Na de betaling van alle schulden, lasten en de vereffeningskosten, of na consignatie van de hiervoor vereiste bedragen, worden de activa evenredig over alle aandelen verdeeld. Indien evenwel niet aile aandelen in gelijke mate zijn volgestort, zullen de vereffenaars eerst het evenwicht herstellen, hetzij door de oproeping van fondsen, hetzij door gedeeltelijke terugbetalingen. Het saldo zal gelijk tussen de aandelen verdeeld worden.

OVERGANGSMAATREGELEN

Onmiddelijk na de oprichting hebben de vennoten zich in algemene vergadering verenigd en hebben zij eenparig volgende beslissingen genomen die alleen effectief zullen worden vanaf de neerlegging van een uittreksel van de onderhavige akte op de griffie van de rechtbank van koophandel van Brussel, ogenblik waarop de vennootschap rechtspersoonlijkheid verwerft:

1°- Eerste maatschappelijk boekjaar en eerste algemene vergadering

Het eerste maatschappelijk boekjaar begint op de dag van voormelde neerlegging en wordt afgesloten op éénendertig december tweeduizendenelf. De eerste gewone algemene vergadering heeft plaats in twee duizendentwaalf.

2°- Benoeming van niet-statutaire zaakvoerders

De comparanten beslissen het aantal zaakvoerders te bepalen op twee. Ze benoemen tot zaakvoerders, Mevrouw AZZOUZ Soumya en Mevrouw EL MASAOUDI Souhir, beiden voornoemd, hier aanwezig en die aanvaarden. Zij worden benoemd tot herroeping en kunnen rechtsgeldig de vennootschap verbinden zonder kwantitatieve beperking. Hun mandaten zijn onbezoldigd.

3°- Commissaris

De comparanten verklaren dat op grond van ramingen te goeder trouw, de vennootschap beantwoordt aan de criteria van artikel 15 van het Wetboek van vennootschappen zodat bij toepassing van artikel 141 van dit Wetboek thans geen commissaris te worden benoemd.

4°- Volmacht

De zaakvoerders verlenen aan Mevrouw Martine De Deyn, gedomicilieerd te 9308 Aalst (Gijzegem), Steenweg naar Oudegem, 167, met mogelijkheid van indeplaatsstelling, bijzondere volmacht teneinde de . vervulling te verzekeren van de formaliteiten bij het Rechtspersonenregister en desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, alsook bij een ondememingsloket met het pook op de inschrijving of wijziging van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL afgeleverd voor registratie (artikel 173, 1° van het Wetboek der Registratierechten)

a_ . Vore-behouden aan het Belgisch Staatsblad





Tegelijk hiermede neergelegd: - uitgifte der oprichtingsakte

Me Yves RUELLE,

Geassocieerde Notaris te Brussel

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

14/11/2016 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
BAKKERIJ CHARROUD

Adresse
AVENUE DE BATTA 14 4500 HUY

Code postal : 4500
Localité : HUY
Commune : HUY
Province : Liège
Région : Région wallonne