BUILDING GREEN ONE

Société anonyme


Dénomination : BUILDING GREEN ONE
Forme juridique : Société anonyme
N° entreprise : 501.599.965

Publication

08/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 07.05.2014, NGL 02.07.2014 14261-0416-029
30/07/2014
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

neergeleadiontvan

gcn op

8 JULI 2(114

ter griffie van de Nederiandstalige rechtbank vanckrehandei Brusset

_

II1I 11I1 1I'1 II I I II II

*14146147*

bt St

Ondernemingsnr : 0501.599.965

Benaming

(voluit) : BUILDING GREEN ONE

(verkort)

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel: Picardstraat 3- 1000 BRUXELLES

(volledig adres)

Onderwerp akte: Ontslagen en benoemingen van bestuurders - Benoeming van de Voorzitter van de Raad van Bestuur - Ontslag et Benoeming van de Commissaris - Verplaatsing van de maatschappelijke zetel

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering gehouden of 14 juli 2014: De vergadering heeft:

AKTE GENOMEN van het ontslag van

-De heer Kris Verhellen, als bestuurder A, vanaf vandaag,

-De heer Laurent Jacquemart, als bestuurder A, vanaf vandaag,

-Inter Real Estate Trusty Comm. VA, met als vast vertegenwoordiger de heer Eric De Vocht, als bestuurder B, vanaf vandaag,

-Falcon Capital nv (Monegaskisch recht), met als vast vertegenwoordiger de heer Johannes LISMAN, bestuurder B, vanaf vandaag

BESLOTEN de volgende personen te benoemen als bestuurder

1.de heer Diego Aquilina, wonende te 4432 ANS, rue du Château 3 bestuurder A

2.de heer Philippe Delfosse, wonende te 4000 LIEGE, boulevard Frère Orban 15/0041  bestuurder A

3.de heer Patrice Beaupain, wonende te 4342 AWANS, rue de Villers 5  bestuurder B

4.de heer Luc Gaspard, wonende te 1367 RAMILLIES, rue bois des Cuves 21  bestuurder B

BESLOTEN dat het mandaat van alle bestuurders eindigt onmiddellijk na de gewone algemene vergadering die zich dient uit te spreken over de goedkeuring van de jaarrekening van het boekjaar afgesloten op 31/12/2019.

BESLOTEN dat het mandaat van aile bestuurders kosteloos wordt uitgeoefend.

BESLOTEN PricewaterhouseCoopers sccrl vertegenwoordigd door Mevrouw Isabelle Rasmont te benoemen als Commissaris

BESLOTEN dat het mandaat van de Commissaris eindigt onmiddellijk na de gewone algemene vergadering die zich dient uit te spreken over de goedkeuring van de jaarrekening van het boekjaar afgesloten op 31/12/2016.

Uittreksel uit de notulen van de vergadering van de Raad van bestuur gehouden of 14 juif 2014:

De Raad van bestuur heeft

BESLOTEN Diego Aquilina, te benoemen tot voorzitter van de raad van bestuur met ingang van heden.

BESLOTEN om de maatschappelijke zetel van de Vennootschap te verplaatsen, met ingang van heden, naar het volgende adres avenue Ariane 5, 1200 Woluwe-Saint-Lambert,

Patrice BEAUPAIN

Bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Bijlâgén - birliétlférgikliSïïesbier=-30/07/2-014 - Annexes du 1VIoniteur beige

07/12/2012
ÿþ mod 11.1



ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad





*sais»es*











Griffie B NOV. Z f1`

;

Ondernemingsnr : 5:Y? . 5 g 9 . 6S

Benaming (voluit) : Building Green One

,;

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Picardstraat 3

1000 Bruxelles

Onderwerp akte :Oprichting

Uit een akte verleden voor Meester Bertrand Nerincx, Geassocieerd Notaris te Brussel, op 22 november 2012, blijkt dat zijn verschenen:

r

t.l]e naamloze vennootschap "EXTENSA GROUP", met maatschappelijke zetel te 1000 Brussel, Havenlaan 86C bus 316,

2.De burgerlijke vennootschap onder de vorm van een Commanditaire Vennootschap op aandelen "INTER i; REAL ESTATE TRUSTY", met zetel te 1000 Brussel, Havenlaan 86C bus 103.

3. "Stichting Administratiekantoor REI", een stichting naar Nederlands recht opgericht op 23 mei 2000, gevestigd te Amsterdam, en kantoorhoudend te 1431 EG Aalsmeer, Stationsweg 7

Welke comparanten ondergetekende Notaris verzocht hebben in een authentieke akte vast te stellen dat zij onder hen een naamloze vennootschap oprichten onder de benaming "BUILDING GREEN ONE", met maatschappelijke zetel te 1000 Brussel Picardstraat 3, en waarvan het onderschreven kapitaal een miljoen achthonderdduizend euro (¬ 1.800.000,00) bedraagt, vertegenwoordigd door tienduizend (10.000) aandelen ; zonder vermelding van nominale waarde, waarvan vijfduizend (5.000) aandelen van klasse A en vijfduizend (5,000) aandelen van klasse B, die ieder één/tienduizendste (1/10.000ste) van het kapitaal vertegenwoordigen. De comparanten verklaren en erkennen dat ieder aandeel, waarop aldus werd ingetekend, integraal in geld volstort werd, zodat de vennootschap thans uit dien hoofde, over een bedrag van een miljoen achthonderdduizend euro (¬ 1.800.000,00) beschikt.

,;

De vennootschap heeft tot doel, in België, voor eigen rekening, het ontwerpen, het ontwikkelen, het uitvoeren, het beheren en het uitbouwen van vastgoedprojecten en, in dat verband, het verwerven, het verkopen, het huren, het verhuren, het vervreemden, het beheren, de verwezenlijking, de promotie, het bouwen en de omvorming van alle onroerende goederen.

; Do vennootschap mag alle roerende of onroerende goederen, materialen en benodigdheden, verwerven, huren of verhuren, vervaardigen, overdragen of ruilen, evenals alle zakelijke en persoonlijke rechten op deze goederen vestigen en/of overdragen, en in het algemeen, alle commerciële, industriële of financiële handelingen verrichten, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel, met inbegrip van de onderaanneming in het algemeen, en de uitbating van alle intellectuele rechten en industriële of commerciële eigendommen die er betrekking op hebben.

Voor zover deze operaties verband houden met haar doel, mag de vennootschap het bestuur waarnemen en ; toezicht en controle uitoefenen over alle verbonden vennootschappen, met dewelke een of andere band van deelneming bestaat en mag aan deze laatsten alle leningen toestaan en zekerheden verstrekken, van gelijk ; welke vorm en voor gelijk welke duur. Voor zover deze operaties verband houden met haar doel, mag zij ook bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven in België. Het doel van de vennootschap mag worden uitgebreid of beperkt door middel van een wijziging van de statuten, ; overeenkomstig de voorwaarden voorzien door artikel 559 van het Wetboek van vennootschappen.

Raad van Bestuur.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso ; Naam en handtekening

nnexes du Moniteur belge

07/12/2012

1,

Voor-

\>"e  :ehouden

aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap wordt bestuurd door een raad van een even aantal van minstens vier bestuurders, ai dan niet aandeelhouders, waarvan de helft verkozen zal zijn uit de lijst van kandidaten voorgesteld door de Aandeelhoudersgroep van klasse A (hierna de "Bestuurders A") en de andere helft uit de lijst van kandidaten voorgesteld door de Aandeelhoudersgroep van klasse B (hierna de "Bestuurders B"). De bestuurders worden voor maximum zes jaar benoemd door de algemene vergadering van de aandeelhouders, en hun benoeming kan ten allen tijde door deze laatste worden herroepen,

De lijsten met de kandidaten moeten minstens één week voor het houden van de algemene vergadering die zal beslissen over de benoeming van de bestuurders schriftelijke overgemaakt worden aan de voorzitter van de Raad van Bestuur. Elke lijst zal telkens minstens twee kandidaten bevatten per mandaat waarin voorzien moet worden. De voorzitter van de Raad van Bestuur zal deze lijsten onmiddellijk notifiëren aan de andere aandeelhouders.

Indien een Aandeelhoudersgroep de lijst voorzien in de vorige paragraaf niet overmaakt of indien de lijst niet voldoet aan de voorwaarden zoals hierboven beschreven, heeft de algemene vergadering het recht om de betreffende bestuurders te benoemen zoals het haar schikt en worden die bestuurders geacht te zijn verkozen op voordracht van de Aandeelhoudersgroep die geen (conforme) lijst overmaakte.

Wanneer een plaats van bestuurder openvalt (welke ook de reden ervan weze), zal de betreffende Aandeelhoudersgroep, of desgevallend lid van een Aandeelhoudersgroep, uit wiens lijst deze bestuurder werd verkozen, een nieuwe lijst met kandidaten voorstellen waaruit de algemene vergadering of, desgevallend, de Raad van Bestuur één bestuurder zal kiezen (overeenkomstig artikel 519 van het Wetboek van vennootschappen), volgens de procedure die hierboven beschreven staat.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot bestuurder, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Algemene bevoegdheden van de Raad van Bestuur.

De Raad van Bestuur is bevoegd alle daden te stellen die nodig of nuttig zijn voor het bereiken van het doel van de vennootschap, en alles te doen wat niet door de wet of door deze statuten aan de algemene vergadering is voorbehouden.

Bevoegdheden en delegatie van bevoegdheden.

De Raad van Bestuur zal onder zijn leden een voorzitter benoemen. De functie van voorzitter zal volgens een beurtrol onder de Aandeelhoudersgroepen telkens om het jaar worden omgewisseld.

De Raad van Bestuur mag een directie- of een overlegcomité benoemen, samengesteld uit twee bestuurders waarvan één uit elke klasse van bestuurders. De Raad van Bestuur bepaalt de bevoegdheden van dit comité en regelt de werking ervan.

De raad mag het dagelijks bestuur van de vennootschap overdragen aan een algemeen directeur.

De benoeming, bezoldiging en de uitoefening van de functie van algemeen directeur wordt bepaald door de Raad van Bestuur. De algemeen directeur zal over de meest uitgebreide bevoegdheden van dagelijks bestuur van de vennootschap of over bepaalde bevoegdheden zoals gedelegeerd door de Raad van Bestuur beschikken. De algemeen directeur zal de bevoegdheden hem toegekend overeenkomstig dit artikel slechts kunnen uitoefenen binnen de perken van het door de Raad van Bestuur goedgekeurde budget. De persoon belast met het dagelijks bestuur van de vennootschap zal niet verbonden mogen zijn met één van de Aandeelhoudersgroepen..

De raad, evenals de algemeen directeur binnen het kader van dit bestuur, mogen voor zover wettelijk toegelaten eveneens specifieke bevoegdheden aan één of meer personen van hun keuze toekennen.

Vertegenwoordiging van de vennootschap.

De vennootschap wordt geldig vertegenwoordigd, in en buiten rechte, met inbegrip van de akten voor dewelke de tussenkomst van een openbaar ambtenaar of een notaris vereist is, door één Bestuurder A en twee Bestuurders B samen optredend, hetzij, binnen het kader van het dagelijks bestuur of de bijzondere bevoegdheden die hem werden gedelegeerd, door de algemeen directeur.

Ze is bovendien, binnen het kader van hun opdracht, geldig verbonden door bijzondere lasthebbers, aangesteld door de Raad van Bestuur of door de algemeen directeur,

Afschriften of uittreksels van de notulen van de algemene vergaderingen van aandeelhouders en van de vergaderingen van de Raad van Bestuur, daarin begrepen de uittreksels bestemd voor bekendmaking in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad, worden geldig ondertekend, hetzij door een Bestuurder A en twee Bestuurders B, samen optredend, hetzij door één bestuurder afzonderlijk optredend indien die bestuurder een uitdrukkelijke volmacht van de Raad van Bestuur heeft ontvangen.

Vergaderingen van de raad en wijze van beraadslaging.

De Raad van Bestuur wordt bijeengeroepen door de voorzitter of twee bestuurders, tenminste drie dagen voor

de datum voorzien voor de vergadering.

De Raad van Bestuur zal minstens vier keer per jaar vergaderen.

De oproeping geschiedt geldig per brief, luchtpost, telecopie of e-mail.

Elke bestuurder die een vergadering van de raad bijwoont of zich erop laat vertegenwoordigen wordt als

regelmatig opgeroepen beschouwd.

mod 11.1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

~." r Een bestuurder kan er eveneens aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproeping en dit voor of na de vergadering waarop hij niet aanwezig was.

Plaats en voorzitterschap.

De vergaderingen van de Raad van Bestuur worden gehouden op de maatschappelijke zetel van de vennootschap, tenzij de Raad van Bestuur anders beslist. De vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter of, indien deze afwezig is, door een bestuurder aangeduid door zijn collega's. De persoon die de vergadering voorzit mag een secretaris, al dan niet bestuurder, aanduiden.

Aanwezigheidsquorum.

Behalve in geval van overmacht, kan de Raad van Bestuur slechts geldig beraadslagen en besluiten indien een gelijk aantal Bestuurders A en Bestuurders B aanwezig of geldig vertegenwoordigd is op de vergadering van de Raad van Bestuur, welke ook de reden voor de afwezigheid is van de bestuurder of de aard van de beslissingen die op de agenda aangeduid staan.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/12/2012 - Annexes du Moniteur belge Bgraadslaginq.

Behoudens de uitzonderingen voorzien in dit artikel, wordt elk besluit van de raad genomen met absolute meerderheid der stemmen van de tegenwoordige of vertegenwoordigde bestuurders. Elke bestuurder heeft één stem.

Bij staking van stemmen is de stem van degene die de vergadering voorzit niet doorslaggevend. Een onthouding zal als een negatieve stem worden aangemerkt.

In uitzonderlijke gevallen, overeenkomstig artikel 521 van het Wetboek van vennootschappen, wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vennootschap zulks vereisen, kunnen de besluiten van de Raad van Bestuur worden genomen bij eenparig schriftelijk akkoord van de bestuurders, Die procedure kan echter niet worden gevolgd voor de vaststelling van de jaarrekening.

De hierna limitatief vermelde beslissingen kunnen slechts worden genomen bij unanimiteit onder alle (aanwezige of vertegenwoordigde) Bestuurders A en Bestuurders B:

- het oprichten van dochterondernemingen, verwerven van aandelen of activa in

andere vennootschappen;

goedkeuring van het jaarlijks budget van de vennootschap, evenals eventuele

wijzigingen daarvan;

benoemen van de persoon die de functie zal hebben van algemeen directeur;

goedkeuring of wijziging van de waarderingsregels;

goedkeuring van de jaarrekeningen;

- voorstel tot uitkering van een dividend of besluit tot uitkering van een interimdividend; key-beslissingen met betrekking tot het concept en de timing van het vastgoedproject op de site "Thurn & Taxis".

Onenigheid binnen de Raad van Bestuur.

Indien er tussen de Bestuurders A en Bestuurders B een onenigheid ontstaat die meer dan drie (3) maanden duurt met betrekking tot belangrijke aspecten van de ontwikkeling van het vastgoedproject op de site "Thun & Taxis" of van het bestuur van de vennootschap, zal de Raad van Bestuur bijeengeroepen worden overeenkomstig de statutaire bepalingen door de meest gerede bestuurder, teneinde die onenigheid vast te stellen.

Deze vergadering van de Raad van Bestuur zal rechtsgeldig kunnen beraadslagen (en dit, enkel met betrekking tot deze vaststelling) ongeacht het aantal aanwezige of geldig vertegenwoordigde bestuurders van één of beide klassen.

Binnen de maand na deze vergadering van de Raad van Bestuur, zijn beide Aandeelhoudersgroepen ertoe gerechtigd cm per aangetekend schrijven een bod te doen om alle aandelen van de andere Aandeelhoudersgroep over te kopen.

De Aandeelhoudersgroep die het eerste bod uitbrengt is verplicht al de aandelen van de andere Aandeelhoudersgroep te kopen tegen een onmiddellijke betaling in geld van de geboden prijs en de andere Aandeelhoudergroep zal alsdan gehouden zijn al zijn aandelen te verkopen tegen die prijs (zonder dat er in het kader van die koop verkoop, die een eenvoudige overdracht van eigendom van de aandelen tegen foutere betaling van de prijs zal inhouden, garanties kunnen worden bedongen en zonder dat andere voorwaarden zullen kunnen worden bedongen), tenzij die andere Aandeelhoudersgroep binnen de vijftien (15) werkdagen na het ontvangen van dat bod een tegenbod formuleert tot aankoop van de aandelen van de andere Aandeelhoudersgroep dat minstens vijf procent (5%) hoger ligt dan de prijs van het eerste bod.

In dat geval is deze Aandeelhoudersgroep ertoe gehouden de aandelen van de Aandeelhoudersgroep die het eerste bod heeft uitgebracht te kopen en is die eerste Aandeelhoudersgroep gehouden al zijn aandelen te verkopen onder die voorwaarden en tegen onmiddellijke betaling in geld van de voorgestelde aandelenprijs (zonder dat erin het kader van die koop verkoop die een eenvoudige overdracht van eigendom van de aandelen tegen loutere betaling van de prijs zal inhouden garanties kunnen worden bedongen) tenzij de Aandeelhoudersgroep die het eerste bod had uitgebracht vooralsnog binnen de vijftien (15) werkdagen na het ontvangen van dat tegenbod een hoger bod formuleert ten aanzien van de aandelen van de andere Aandeelhoudersgroep dat minstens vijf procent (5%) hoger ligt dan de prijs van het tegenbod.

Deze procedure wordt herhaald totdat een periode van vijftien dagen na het ontvangen een hoger bod is verstreken zonder dat de Aandeelhoudersgroep die het bod heeft ontvangen op zijn beurt een respectievelijk hoger bod heeft geformuleerd.



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Vergoeding en onkosten van de bestuurders.

De bestuurders zullen hun mandaat onbezoldigd uitoefenen, met dien verstande dat ze zullen worden terugbetaald voor de normale en gerechtvaardigde uitgaven en kosten, die zij kunnen doen gelden als gedaan in de uitoefening van hun opdracht.

Gewone algemene vergaderinq.

Ieder jaar wordt een gewone algemene vergadering gehouden, "gewone algemene vergadering" genoemd, de eerste woensdag van de maand mei om twaalf uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de gewone algemene vergadering de volgende werkdag plaats, behalve op een zaterdag, op hetzelfde uur.

Een buitengewone of bijzondere algemene vergadering mag bijeengeroepen worden telkens als het belang van de vennootschap zulks vereist, overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen. Deze algemene vergaderingen mogen bijeengeroepen worden door de Raad van Bestuur of de commissaris(sen) en moeten bijeengeroepen worden op aanvraag van de aandeelhouders die één vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

De algemene vergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief of op andere wijze medegedeeld.

Bijeenroeping en wijze van beraadslaging.

De oproepingsbrieven, zowel voor gewone algemene vergaderingen ais voor buitengewone of bijzondere algemene vergaderingen, worden ten minste vijftien dagen voor de datum van de vergadering aan iedere aandeelhouder, houder van obligaties of warrants op naam, houder van certificaten op naam uitgegeven met medewerking van de vennootschap, aan iedere bestuurder en aan de commissaris aangetekend, en aan de aandeelhouders die in het buitenland hun woonplaats hebben, met de luchtpost en aangetekend verzonden of met een internationaal erkende koerierdienst,

De aandeelhouder, houder van obligaties of warrants op naam, houder van certificaten op naam uitgegeven met medewerking van de vennootschap, bestuurder en commissaris die aan de vergadering deelneemt of er zich doet vertegenwoordigen, wordt als regelmatig opgeroepen beschouwd.

Zij kunnen er tevens, voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering de zij niet bijwoonden, aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproepingsbrief.

Bureau van de algemene vergadering.

De algemene vergaderingen worden voorgezeten door de voorzitter van de Raad van Bestuur of, in geval van afwezigheid van deze laatste, door een bestuurder aangeduid door zijn collega's of door een lid van de vergadering door deze laatste aangeduid. De voorzitter van de vergadering duidt de secretaris aan.

Indien het aantal aanwezige personen het toelaat, duidt de vergadering twee stemopnemers aan op voorstel van de voorzitter.

De notulen van de algemene vergaderingen worden ondertekend door de voorzitter van de vergadering, de secretaris, de stemopnemers, de aanwezige bestuurders en cornmissaris(sen) en de aandeelhouders die zulks wensen.

Deze notulen worden in een speciaal register bijgehouden. De volmachten worden gehecht aan de notulen van de vergadering waarvoor ze zijn gegeven,

Antwoord op gestelde vragen.

De bestuurders geven antwoord op de vragen die hen worden gesteld door de aandeelhouders met betrekking tot hun verslag of tot de agendapunten voor zover de mededeling van gegevens of feiten niet van die aard is dat zij ernstig nadeel zou berokken aan de vennootschap, de aandeelhouders of het personeel van de vennootschap.

De commissarissen) geeft (geven) antwoord op de vragen die hem (hen) worden gesteld door de aandeelhouders met betrekking tot zijn (hun) controleverslag.

Stemming.

Elk aandeel geeft recht op één stem, Een onthouding wordt als een negatieve stem beschouwd.

Aanwezighelds- en meerderheidsquorum.

Behalve in de bij het volgende artikel bepaalde gevallen, kan de algemene vergadering geldig beraadslagen, welk ook het aantal aanwezige of vertegenwoordigde aandelen mogen zijn, en worden de besluiten genomen bij meerderheid der stemmen waarmede aan de stembeurt wordt deelgenomen.

Bijzondere . anwezi " heids- en meerderheids " uora.

Wanneer de algemene vergadering moet beraadslagen over:

een wijziging aan de statuten;

een verhoging of vermindering van het maatschappelijk kapitaal;

de uitgifte van aandelen beneden de fractiewaarde;

de opheffing of beperking van het voorkeurrecht bij inschrijving;

de uitgifte van converteerbare obligaties of van inschrijvingsrechten;

de ontbinding van de vennootschap;

moet het voorwerp van het te nemen besluit speciaal vermeld zijn in de oproepingen voor de vergadering en

moet tenminste de helft van de aandelen die het kapitaal vertegenwoordigen op de vergadering

vertegenwoordigd zijn. Is deze laatste voorwaarde niet vervuld, dan moet een nieuwe vergadering worden

bijeengeroepen, die op geldige wijze zal besluiten, ongeacht het aantal der vertegenwoordigde aandelen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

+.4+'ehouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

1

g mod 11.1



De besluiten over hoger genoemde onderwerpen worden slechts geldig genomen met een meerderheid van drie vierden van de stemmen waarmee aan de stemming wordt deelgenomen.

Dit alles zonder afbreuk te doen aan de andere regels van aanwezigheid en meerderheid voorzien in het Wetboek van vennootschappen, onder andere met betrekking tot de wijzing van het maatschappelijk doel, het verwerven, in pand nemen of vervreemden van eigen aandelen door de vennootschap, de ontbinding van de vennootschap in geval haar netto-actief tengevolge van geleden verlies gedaald is tot minder dan een vierde van het maatschappelijk kapitaal en de omzetting van de vennootschap in een vennootschap met een andere juridische vorm.

Onenigheid binnen de algernene vergadering.

Indien er tussen de beide Aandeelhoudersgroepen een onenigheid ontstaat die meer dan drie (3) maanden duurt met betrekking tot belangrijke aspecten van de ontwikkeling van het vastgoedproject op de site "Thurn & Taxis" of van het bestuur van de vennootschap, zal de Raad van Bestuur bijeengeroepen worden overeenkomstig de statutaire bepalingen door de meest gerede bestuurder, teneinde die onenigheid vast te stellen.

Deze vergadering van de Raad van Bestuur zal rechtsgeldig kunnen beraadslagen (en dit, enkel met betrekking tot deze vaststelling) ongeacht het aantal aanwezige of geldig vertegenwoordigde bestuurders van één of beide klassen.

Binnen de maand na deze vergadering van de Raad van Bestuur, zijn beide Aandeelhoudersgroepen ertoe gerechtigd om per aangetekend schrijven een bod te doen om alle aandelen van de andere Aandeelhoudersgroep over te kopen.

De Aandeelhoudersgroep die het eerste bod uitbrengt, is verplicht al de aandelen van de andere Aandeelhoudersgroep te kopen tegen een onmiddellijke betaling in geld van de geboden prijs en de andere Aandeelhoudersgroep zal alsdan gehouden zijn al zijn aandelen te verkopen tegen die prijs (zonder dat er in het kader van die koop verkoop, die een eenvoudige overdracht van eigendom van de aandelen tegen loutere betaling van de prijs zal inhouden, garanties kunnen worden bedongen en zonder dat andere voorwaarden zullen kunnen worden bedongen), tenzij die andere Aandeelhoudersgroep binnen de vijftien (15) werkdagen na het ontvangen van dat bod een tegenbod formuleert tot aankoop van de aandelen van de andere Aandeelhoudersgroep dat minstens vijf procent (5%) hoger ligt dan de prijs van het eerste bod.

In dat geval is deze Aandeelhoudersgroep ertoe gehouden de aandelen van de Aandeelhoudergroep die het eerste bod heeft uitgebracht te kopen en is die eerste Aandeelhoudersgroep gehouden al zijn aandelen te verkopen onder die voorwaarden en tegen onmiddellijke betaling in geld van de voorgestelde aandelenprijs (zonder dat er in het kader van die koop verkoop die een eenvoudige overdracht van eigendom van de aandelen tegen loutere betaling van de prijs zal inhouden garanties kunnen worden bedongen en zonder dat andere voorwaarden zullen kunnen worden bedongen) tenzij de Aandeelhoudersgroep die het eerste bod had uitgebracht vooralsnog binnen de vijftien (15) werkdagen na het ontvangen van dat tegenbod een hoger bod formuleert ten aanzien van de aandelen van de andere Aandeelhoudersgroep dat minstens vijf procent (5%) hoger ligt dan de prijs van het tegenbod.

Deze procedure wordt herhaald totdat een periode van vijftien dagen na het ontvangen van een hoger bod is verstreken zonder dat de Aandeelhoudersgroep die het bod heeft ontvangen op zijn beurt een respectievelijk hoger bod heeft geformuleerd.

Boekjaar.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

Op het einde van elk boekjaar maakt de Raad van Bestuur een inventaris op, alsmede de jaarrekening bestaande uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting. Deze documenten worden overeenkomstig de wet opgesteld.

De jaarrekeningen worden met het oog op hun bekendmaking geldig ondertekend, hetzij door een bestuurder, hetzij door een persoon belast met het dagelijks bestuur of hiertoe uitdrukkelijk gemachtigd door de Raad van Bestuur.

Terugbetaling van het netto-actief.

Behalve in geval van fusie of splitsing, wordt het netto-actief van de vennootschap, na delging van alle passiva, bij voorrang besteed aan de terugbetaling van het volgestorte bedrag op de kapitaalaandelen.

Het gebeurlijk saldo zal gelijkelijk verdeeld worden onder alle aandeelhouders van de vennootschap naar verhouding van hun aandelenbezit. Indien niet alle aandelen in dezelfde mate zijn volstort, brengen de vereffenaars vooraf de gelijkheid tot stand hetzij door opvraging van de niet gestorte delen hetzij door een voorafgaandelíjke uitkering te doen op de volgestorte aandelen,

VOORAFGAANDELIJKE TOELATING(EN)

De notaris heeft de aandacht van de comparanten gevestigd op de mogelijkheid van in werking zijnde administratieve regels die voorafgaande toelatingen of licenties opleggen aan de vennootschap in de uitoefening van haar doel.

OVERGANGSBEPALINGEN

A. Algemene vergadering.

De comparanten, bijeengekomen in algemene vergadering, nemen met eenparigheid van stemmen, de

volgende besluiten:

1) Afsluiting van het eerste boekjaar:

Het eerste boekjaar, vandaag aangevat, zal afgesloten worden op eenendertig december tweeduizend dertien.

Bijlagen bij -liet Belgisch Staatsblad - 07/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

-ehouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

~

*~ y

Voor-'behouden aan het Belgisch Staatsblad

-Bijlagen bipiét Belgisch StaatsblaW - 017r27ZÜt2 - Annexes du Moniteur belge

2) Eerste jaarvergadering:

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op de eerste woensdag van de maand mei in tweeduizend

veertien.

3) Bestuurders:

De vergadering besluit het oorspronkelijke aantal bestuurders vast te stellen op vier (4).

Tot bestuurders worden aangesteld door de vergadering:

- twee verkozen uit de lijst van kandidaten voorgesteld door de Aandeelhoudersgroep van klasse A (= de

"Bestuurders A"), te weten:

* De heer VERHELLEN Kris, wonende te 1040 Etterbeek, Tervurenlaan 16.

* De heerJACQUEMART Laurent Désiré Marie-Pierre, wonende te Braine-le-Château, Chemin des Alouettes

12.

- twee verkozen uit de lijst van kandidaten voorgesteld door de Aandeelhoudersgroep van klasse B (= de "Bestuurders B"):

* Inter Real Estate Trusty Comm. VA, voornoemd, vast vertegenwoordigd door de heer Eric De VOCHT, met woonplaats te Chalet Zentrum, Untergstaadstrasse 24, 3780 Gstaad, Zwitserland;

* De naamloze vennootschap naar Monegaskisch recht FALCON CAPITAL, BTW FR 53 000096270, met zetel te Monaco, avenue Princesse Grace, 31, 4e étage, appartement n°3, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Johannes LISMAN.

De voornoemde bestuurders alhier niet persoonlijk aanwezig doch vertegenwoordigd door Lautes B.V.B.A., ondernemingsnummer 0808.688.802, met zetel te 3570 Alken, Hulzenstraat 97, vertegenwoordigd door de heer Bart FOERIER, Mevrouw Adélaïde POLET, voornoemd, en de heer Koenraad FLAMANT, voornoemd, die verklaren de bedoelde mandaten te aanvaarden ingevolge onderhandse volmachten dewelke alhier zullen worden aangehecht.

De opdracht van de eerste bestuurders eindigt onmiddellijk na de jaarvergadering van tweeduizend veertien. Hun opdracht is onbezoldigd,

De vertegenwoordiging van de vennootschap zal uitgeoefend worden overeenkomstig artikel 14 van de statuten.

4) Controle over de vennootschap:

De leden van de vergadering verklaren dat uit ter goeder trouw verrichte schattingen blijkt dat de vennootschap, voor het eerste boekjaar, niet zal voldoen aan de criteria, opgenomen in artikel 15 van het Wetboek van vennootschappen.

De leden van de vergadering verzoeken de Raad van Bestuur een marktbevraging te doen met het oog op de aanstelling van een commissaris voor een periode van drie jaar, dit vanaf de goedkeuring van de eerste jaarrekening of vroeger, mocht de vennootschap de criteria van het voornoemde artikel 15 eerder voldoen.

5) Overname van verbintenissen:

Overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen, besluit de vergadering unaniem dat alle verbintenissen, alsmede de verplichtingen die eruit voortvloeien, en aile activiteiten gevoerd in naam van de vennootschap in oprichting, overgenomen zijn door de huidig opgerichte vennootschap sedert 4 juni 2012. Deze overname heeft evenwel slechts gevolg vanaf het ogenblik dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft.

De vennootschap zal rechtspersoonlijkheid verkrijgen vanaf de neerlegging ter griffie van de bevoegde rechtbank, van het uittreksel van de statuten.

B. De egatie van bijzondere bevoegdheden

De bestuurders verklaren tot bijzondere lasthebber aan te stellen: mevrouw POLET Adélaïde, wonende te 1081 Brussel, Boogschutterstraat 24/18 met recht tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij het rechtspersonenregister en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde en andere instanties, alsook bij een ondernemingsloket met het oog op de inschrijving/aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank voor Ondernemingen te verzekeren.

Te dien einde mag de lasthebber, in naam van de vennootschap, alle verklaringen afleggen, alle akten en documenten ondertekenen, indeplaatsstellen, en al het nodige doen in de ruimste zin van het woord.

De comparanten verklaren dat zij sedert meer dan vijf werkdagen kennis hebben van het ontwerp van onderhavige akte.

VOOR GEL1JKVORMING UITTREKSEL

Meester Bertrand Nerincx, Geassocieerd Notaris te Brussel

Terzelfdertijd neergelegd:

-1 afschrift

- 1 gelijkvorming uittreksel

- 3 volmachten

Luik B - Vervolg

mod 11.1

deefleet11" tefitiCuikENteeieri:: Faft212.::fflfrereeteR;'" .°fftveridteiii§efïeemerRRW§Sátegjimdteeefee Oefflefer~.4jt . ," .: fflpepffle?pitirdeepeeftemWmele,$p

1esse:: Atuffe$plieRljedíifiija

03/03/2015
ÿþr '; Copie à publier aux annexes du Moniteur belge MOD WORD 11.1

/2/rel£ après dépôt de l'acte au greffe

~ i'wr~.~~~ 17).t ru

c U

#5t?hOnG de- Bru-

11111111 111111

N° d'entreprise : 0501.599.965

Dénomination

(en entier) : BUILDING GREEN ONE

(en abrégé) :

Forme juridique : Société anonyme

Siège : Woluwe-Saint-Lambert (B - 1200 - Bruxelles), avenue Ariane, 5 (adresse complète)

Cibles) de l'acte :TRANSFERT DU SIEGE SOCIAL - MODIFICATION DE LA REPRESENTATION DU CAPITAL SOCIAL - MODIFICATION DE LA DATE DE L'ASSEMBLEE GENERALE ORDINAIRE - ABANDON DES STATUTS EN LANGUE NEERLANDAISE ET REFONTE DES STATUTS EN LANGUE FRANCAISE - DEMISSIONS D'ADMINISTRATEUR - POUVOIRS D'EXECUTION

Extrait de l'assemblée générale extraordinaire des actionnaires de la société anonyme « BUILDING GREEN.

ONE », ayant son siège social à Woluwé-Saint-Lambert (B-1200 Bruxelles), avenue Ariane, 5, immatriculée au,

registre des personnes morales, sous le numéro d'entreprise NA BE (0) 501.599.9651 RPM Bruxelles'

(constituée suivant acte reçu par le notaire Bertrand Nerincx, à Bruxelles, le 22 novembre 2012, dont les statuts

ont été publiés par extraits aux annexes au Moniteur belge du 7 décembre suivant, sous le numéro 12197765)

dressé par Maître Louis-Philippe Marcelis, notaire associé de résidence à Bruxelles, le 22 janvier 2015, dont il

résulte que les décisions suivantes ont été notamment prises :

Titre A.

Transfert du siège social.

L'assemblée décide de transférer le siège social à l'adresse suivante : B-4000 Liège, Place Saint-Jacques,

11 boîte 129.

Titre B.

Modification de la représentation du capital social.

1.Rapport préalable.

(On omet)

2, Décision,

"

L'assemblée décide, compte tenu de la structure actuelle de l'actionnariat de la présente société, de

supprimer la répartition des actions en deux catégories distinctes, en manière telle que le capital social soit

dorénavant représenté par dix mille actions égales, représentant chacune une fraction équivalente du capital

social et conférant à leurs titulaires les mêmes droits et avantages.

Titre C.

Modification de la date de l'assemblée générale ordinaire.

L'assemblée décide de modifier la date de l'assemblée générale ordi-naire, pour la fixer dorénavant au

' premier jeudi du mois d'avril de chaque année, à 14.00 heures, et ce, à compter de l'assemblée appelée à

statuer sur les comptes de l'exercice social clôturé le 31 décembre 2014.

Titre D.

Abandon des statuts en langue néerlandaise et refonte des statuts en langue française.

" Compte tenu du transfert social à Liège, l'assemblée décide d'abandonner les statuts en langue' . néerlandaise et de refondre les statuts en langue française, en tenant compte des décisions prises aux termes' des titres A à C ci-avant, de transférer le siège social, de modifier la représentation du capital social et la date', de l'assemblée générale ordinaire, mais pour le surplus sans modifier l'objet social, ni la date de clôture de; l'exercice social, et ce, afin de les mettre à jour avec les dernières dispositions légales applicables à la présente, société et décide en conséquence d'adopter les statuts décrits ci-après

« Chapitre 1. Forme juridique -- Dénomination sociale -- Siège social  Objet social  Durée

1, Forme juridique -- Dénomination sociale

La société revêt la forme d'une société anonyme.

Elle est dénommée "BUILDING GREEN ONE".

Mentionner sur la dernière page du Volet B : Au recto : Nom et qualité du notaire instrumentant ou de la personne ou des personnes

ayant pouvoir de représenter la personne morale à l'égard des tiers

Au verso : Nom et signature

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

2. Siège social

Le siège social est établi à B-4000 Liège, Place Saint-Lambert, 11 boîte 129.

Il peut être transféré par décision du conseil d'administration, conformément aux dispositions de la

législation linguistique en vigueur,

La société peut, par décision du conseil d'administration, établir, tant en Belgique qu'à l'étranger, des filiales,

des agences, dépôts, sièges d'exploitation, sièges administratifs ou des succursales.

3. Objet social

La société a pour but l'ébauche, le développement, l'exécution, la ges-tion et l'extension de projets immobiliers et, en lien avec ces activités, l'acquisition, la vente, la location comme bailleur ou comme locataire, l'aliénation, la gestion, la réalisation, la promotion, la construction et la trans-formation de tous biens immobiliers, et ce pour son propre compte et en Bel-gique.

La société peut acquérir, prendre ou donner en location, fabriquer, cé-der ou échanger tous biens mobiliers ou immobiliers, matériaux et équipements, de même qu'elle peut constituer et/ou céder tous droits réels et personnels sur ces biens, et en général, accomplir tous actes commerciaux, industriels ou finan-ciers en lien direct ou indirect avec son objet social, y compris la sous-traitance en général, et l'exploitation de tous droits intellectuels et de propriété industrielle ou commerciale qui y ont trait.

Pour autant que ces opérations aient rapport à son objet social, la so-ciété peut prendre la direction et exercer la surveillance et le contrôle de toutes les sociétés liées, avec lesquelles il existe un lien de participation quel qu'il soit et elle peut leur concéder tous prêts et offrir toutes garanties, de quelque forme et pour quelque durée que ce soit. Pour autant que ces opérations soient liées à son objet social, elle peut aussi prendre part dans toutes sociétés ou entreprises existantes ou à constituer en Belgique, que ce soit par voie d'apport en espèces ou en nature, de fusion, d'inscription, de participation, d'intervention financière ou d'une autre manière. L'objet de la société peut être étendu ou limité par modification des sta-tuts, conformément aux conditions prévues par l'article 559 du Code des socié-tés.

4. Durée

La société existe pour une durée indéterminée.

Chapitre Il. Capital social Actions

5. Capital social

Le capital social de la société s'élève à un million huit cent mille euros (¬ 1.800.000,00-).

Le capital social est représenté par dix mille actions, numérotées de 1 à 10.000 sans mention de valeur

nominale, qui représentent chacune une partie égale du capital, qui a été intégralement (100%) souscrit.

6, Nature des actions

Les actions sont et resteront nominatives. Chaque action porte un numéro d'ordre.

(On omet)

7. Indivisibilité des actions

(On omet)

8. Cession d'actions

(On omet)

9. Augmentations de capital

(On omet)

10.  Obligations ou autres effets.

(On omet)

Chapitre Ill. Gestion  Contrôle

11. Composition du conseil d'administration

La société est administrée par un conseil d'administration composé de trois (3) membres, personnes physiques ou morales, actionnaires ou non, nommés pour six (6) ans au plus par l'assemblée générale et en tout temps révo-cables par elle.

Lorsque il est constaté à l'occasion d'une assemblée générale que la société ne compte pas plus de deux actionnaires, la composition du conseil d'administration peut être limitée à deux membres jusqu'à l'assemblée générale suivant la constatation par toute voie de droit de l'existence de plus de deux actionnaires. En pareil cas, la disposition des présents statuts octroyant une voie prépondérante au président du conseil d'administration cesse de plein droit de sortir ses effets jusqu'à ce que le conseil d'administration soit à nouveau composé de trois membres au moins.

Lorsqu'une personne morale est nommée administrateur, celle-ci est tenue de désigner parmi ses associés, gérants, administrateurs ou travailleurs, un représentant permanent chargé de l'exécution de cette mission au nom et pour le compte de la personne morale, Celle-ci ne peut révoquer son représentant permanent qu'en désignant simultanément son successeur. La désignation et la cessation des fonctions du représentant permanent sont soumises aux mêmes règles de publicité que s'il exerçait cette mission en son nom et pour son compte propre.

Les administrateurs sont rééligibles,

Le mandat des administrateurs sortant non réélus cesse immédiatement après l'assemblée générale qui a statué sur un remplacement.

En cas de vacance d'une place d'administrateur, pour quelque raison que ce soit, les administrateurs restants ont le droit d'y pourvoir provisoirement. L'administrateur ainsi désigné poursuit et termine le mandat de celui qu'il remplace. L'assemblée générale procède à l'élection définitive lors de sa première réunion. En cas de vacance de plusieurs places d'administrateurs, les membres restants du conseil d'administration ont le droit de pourvoir simultanément à tous les postes vacants. Tant que l'assemblée générale ou le conseil d'administration

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

n'a pas pourvu aux postes vacants pour quelque raison que ce soit, les administrateurs dont le mandat est venu à expiration restent en fonction si cela s'avère nécessaire pour que le conseil d'administration soit composé du nombre minimum légal de membres,

Le conseil d'administration peut désigner un président parmi ses membres. A défaut d'une telle élection ou en cas d'absence du président, la présidence sera assumée par l'administrateur présent le plus âgé.

Le conseil d'administration peut élire un secrétaire parmi ses membres.

12. Réunions  Délibération  Résolution

Le conseil d'administration se réunit sur convocation du président ou d'un administrateur délégué, à la requête d'un ou de plusieurs administrateurs. La convocation s'effectue au moins cinq (5) jours calendrier avant la date pré-vue pour la réunion, à l'exception des cas d'extrême urgence. En cas d'extrême urgence, la nature et les raisons de cette extrême urgence sont signalées dans la convocation.

Les convocations sont valablement faites par courrier, fax, e-mail ou par tout autre moyen mentionné à l'article 2281 du Code civil.

Le conseil d'administration ne peut pas délibérer sur des points qui ne sont pas prévus à l'ordre du jour, à moins que tous les administrateurs ne soient présents ou représentés à la réunion et qu'ils y consentent unanimement. Tout administrateur qui participe à une réunion du conseil d'administration ou qui s'y fait représenter, est considéré comme ayant été régulièrement convoqué, Un administrateur peut également renoncer à se plaindre de l'absence ou de l'irrégularité de la convocation, et ce, avant ou après la réunion à laquelle il n'a pas assisté,

Les réunions du conseil d'administration se tiennent en Belgique ou, exceptionnellement, à l'étranger, au lieu indiqué dans la convocation.

Si les modalités de participation sont indiquées dans la convocation, les réunions peuvent être tenues au moyen de techniques de télécommunication permettant une délibération collective telles que les conférences téléphoniques ou vidéo.

Tout administrateur peut, au moyen d'un document portant sa signature (y compris la signature électronique prévue à l'article 1322, alinéa 2 du Code civil) notifié par courrier, téléfax, e-mail ou par tout autre moyen mentionné à l'article 2281 du Code civil, mandater un autre membre du conseil d'administration afin de se faire représenter à une réunion déterminée.

Un administrateur peut représenter un ou plusieurs de ses collègues et peut, outre sa propre voix, émettre autant de votes qu'il a reçu de procurations.

Le conseil d'administration ne peut valablement délibérer et statuer que lorsque la moitié de ses membres sont présents ou représentés, étant entendu qu'au moins deux (2) administrateurs doivent être présents. Si cette condition n'est pas remplie, une nouvelle réunion peut être convoquée qui délibérera et statuera valablement sur les objets portés à l'ordre du jour de la réunion précédente, quel que soit le nombre d'administrateurs présents ou représentés, étant entendu qu'au moins deux (2) administrateurs doivent être présents.

Chaque décision du conseil d'administration est adoptée à la majorité simple des voix des administrateurs présents ou représentés, et en cas d'abstention ou de vote blanc d'un ou de plusieurs d'entre eux, à la majorité des voix des autres administrateurs, En cas de partage des voix, la voix de celui qui préside la réunion est décisive.

Dans des cas exceptionnels, dûment justifiés par l'urgence et l'intérêt social, les décisions du conseil d'administration peuvent être adoptées par consentement unanime de tous les administrateurs, exprimé par écrit, A la requête d'un ou de plusieurs administrateurs, le président ou un administrateur délégué envoie par courrier, fax, e-mail ou par tout autre moyen mentionné à l'article 2281 du Code civil, un document comprenant les propositions de résolutions à tous les administrateurs, avec la demande de renvoyer le document daté et signé dans les dix (10) jours calendrier suivant la réception, au siège de la société ou à tout autre endroit mentionné dans le document. Les signatures (en ce compris la signature électronique prévue à l'article 1322, alinéa 2 du Cade civil) sont soit rassemblées sur un document unique, soit sur plusieurs exemplaires de ce document. Les résolutions écrites sont censées adoptées à la date de la dernière signature ou à toute autre date spécifiée sur le document. Si l'approbation de tous les administrateurs n'a pas été réunie dans les quinze (15) jours calendrier suivants l'envoi initial, les décisions sont considérées comme n'ayant pas été adoptées, Cette procédure écrite ne peut être suivie ni pour l'arrêt des comptes annuels, ni pour l'utilisation du capital autorisé.

Les mandats d'administrateur sont exercés à titre gratuit sauf décision contraire de l'assemblée générale statuant à l'unanimité.

13. Procès-verbaux

Les décisions du conseil d'administration sont constatées dans des procès-verbaux qui sont signés par le président de la réunion, le secrétaire et les administrateurs qui le demandent. Ces procès-verbaux sont insérés dans un registre spécial,

Les copies ou extraits sont valablement signés par fe président, un administrateur délégué ou par deux (2) administrateurs.

14. Pouvoirs de gestion  Comité de direction  Gestion journalière

Le conseil d'administration est investi des pouvoirs les plus étendus pour accomplir tous les actes nécessaires ou utiles à la réalisation de l'objet social de la société, à l'exception de ceux que la Ici réserve à l'assemblée générale.

Le conseil d'administration peut déléguer ses pouvoirs de gestion à un comité de direction, sans pour autant . que cette délégation puisse porter sur la politique générale de la société ou sur l'ensemble des actes réservés par la loi au conseil d'administration, Le comité de direction se compose de plusieurs personnes, qu'elles soient

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

administrateurs ou non. Les conditions de désignation des membres du comité de direction, leur révocation, leur rémunération, la durée de leur mission et le mode de fonctionnement du comité de direction sont déterminés par le conseil d'administration. Le conseil d'administration est chargé de surveiller le comité de direction.

Le conseil d'administration peut créer en son sein et sous sa responsabilité un ou plusieurs comités consultatifs. Les conditions de désignation des membres de ces comités, leur révocation, leur rémunération, la durée de leur mission et le mode de fonctionnement de ces comités sont déterminés par le conseil d'administration.

Le conseil d'administration peut déléguer la gestion journalière de la société à une ou plusieurs personnes, qui peuvent agir seules. Si la personne chargée de la gestion journalière est également administrateur, elle portera le titre d'administrateur délégué. Dans le cas contraire, elle portera le titre de di-recteur général.

Le conseil d'administration peut désigner un ou plusieurs mandataires spéciaux pour des questions spécifiques et déterminées.

Le conseil d'administration détermine la rémunération des personnes auxquelles il a délégué des compétences. Cette rémunération peut être forfaitaire ou variable.

15, Représentation

La société n'est (en dehors du cadre de la gestion journalière) valablement représentée à l'égard des tiers

que par deux administrateurs agissant conjointement.

La société est également représentée par deux membres du Comité de gestion agissant conjointement,

dans le cadre des pouvoirs délégués audit Comité de gestion.

Dans les limites de leur mandat, la société est également valablement représentée par les mandataires

spéciaux qui ont été désignés par le conseil d'administration.

16, Rémunération  Coûts  Frais

Le mandat d'administrateur n'est pas rémunéré, sauf décision contraire de l'assemblée générale. Les administrateurs seront indemnisés des dépenses normales et justifiées exposées dans l'exercice de leurs fonctions. Les frais seront portés en compte des frais généraux,

17. Contrôle

Dans la mesure où cela est exigé par la loi, le contrôle de la situation financière, des comptes annuels, et de la régularité au regard du Code des sociétés et des statuts, des opérations à constater dans les comptes annuels, est confié à un ou plusieurs commissaires.

Les commissaires sont nommés pár l'assemblée générale parmi les membres, personnes physiques ou morales, de l'Institut des Réviseurs d'Entreprises. Les commissaires sont nommés pour un terme renouvelable de trois (3) ans. Lors de la nomination des commissaires, l'assemblée générale établit leurs rémunérations pour ia durée complète de leur mandat. Cette rémunération peut seulement être modifiée avec le consentement de l'assemblée générale et du commissaire. Sous peine de dommages, un commissaire ne peut être révoqué en cours de mandat par l'assemblée générale que pour un juste motif.

Chapitre IV. Assemblée générale

18. Type de réunion  Date  Lieu

Chaque année, l'assemblée générale ordinaire se réunit le premier jeudi du mois d'avril, à 14.00 heures. Si ce jour tombe un jour férié, l'assemblée générale a lieu le jour ouvrable suivant à la même heure. En cas de recours à la procédure de délibération par écrit, le document contenant les propositions de résolutions relatif à cette procédure doit être envoyé au moins vingt (20) jours calendrier avant cette date.

Une assemblée générale spéciale ou extraordinaire peut être convoquée chaque fois que l'intérêt de la société l'exige. L'assemblée générale doit être convoquée lorsqu'un ou plusieurs actionnaires représentant un cinquième (20%) du capital social le demandent.

L'assemblée générale se tient au siège de la société ou à tout autre endroit mentionné dans la convocation. 19, Convocation

Toute personne devant être convoquée à une assemblée générale en vertu du Code des scciétés le sera par lettre recommandée envoyée au moins quinze (15) jours calendrier avant la tenue de la réunion. La lettre contient l'ordre du jour. La convocation peut se faire par courrier, fax, e-mail ou par tout autre moyen mentionné à l'article 2281 du Code civil si les destinataires l'ont accepté individuellement, expressément et par écrit. Une assemblée générale spéciale ou extraordinaire peut être convoquée par le conseil d'administration, les commissaires ou le cas échéant par les li-quidateurs.

Les personnes qui assistent à une assemblée générale ou s'y font représenter sont considérées comme ayant été régulièrement convoquées. Elles peuvent également renoncer par écrit à invoquer l'absence ou l'irrégularité de la convocation avant ou après la tenue de l'assemblée générale à laquelle elles n'ont pas assisté.

Les documents requis sont mis à la disposition des personnes y ayant droit et une copie leur en est envoyée conformément aux dispositions du Code des sociétés, Ces personnes peuvent par ailleurs, avant ou après l'assemblée générale, renoncer par écrit à invoquer l'absence de tout document ou de leur copie.

20. Admission

Pour être admis à l'assemblée générale, l'actionnaire doit, si la convocation l'exige, avertir le conseil d'administration ou le cas échéant, les liquidateurs de son intention d'y participer, au moins trois (3) jours ouvrables avant ladite assemblée générale, par courrier, fax, e-mail ou par tout autre moyen mentionné à l'article 2281 du Code civil.

21. Représentation

I

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/03/2015 - Annexes du Moniteur belge 4 Tout actionnaire peut se faire représenter par un mandataire, actionnaire ou non, lors d'une assemblée générale. La procuration doit être dûment signée par l'actionnaire (en ce compris la signature électronique prévue à l'article 1322, alinéa 2 du Code civil).

Si la convocation l'exige, la procuration datée et signée devra être envoyée, au moins trois (3) jours ouvrables avant la date de l'assemblée générale, au siège de la société ou à l'endroit indiqué dans la convocation, par courrier, fax ou e-mail ou par tout autre moyen mentionné à l'article 2281 du Code civil. Les formalités d'admission doivent également avoir été respectées si la convocation l'exige.

22. Vote par correspondance

Si la convocation le prévoit expressément, tout actionnaire peut voter par correspondance, au moyen d'un formulaire dont les mentions sont déterminées dans la convocation et qui est mis à la disposition des actionnaires.

Ce formulaire contient au moins les mentions suivantes (i) l'identité de l'actionnaire, (ii) le domicile ou le siège social de l'actionnaire, (iii) le nombre d'actions avec lesquelles l'actionnaire prend part au vote, (iv) la preuve que les formalités d'admission visées ci-dessus ont bien été accomplies si la convocation l'exige, (v) l'ordre du jour de l'assemblée générale et les propositions de résolutions, (vi) les sens du vote ou l'abstention concernant chaque proposition de résolution et (vii) les pouvoirs éventuellement conférés à un mandataire spécial qui peut voter les résolutions nouvelles ou modifiées qui sont soumises à l'assemblée générale ainsi que l'identité de ce mandataire. Les formulaires dans lesquels ni les sens du vote, ni l'abstention ne sont mentionnés, sont nuls.

Le formulaire doit être signé par l'actionnaire (en ce compris la signature électronique prévue à l'article 1322, alinéa 2 du Code civil).

Si la convocation l'exige, le formulaire signé doit être envoyé au moins trois (3) jours ouvrables avant la date de l'assemblée générale par courrier, fax ou e-mail ou par tout autre moyen mentionné à l'article 2281 du Code civil au siège de !a société ou au lieu précisé dans la convocation. Les formalités d'acceptation doivent avoir été respectées si la convocation l'exige.

23. Liste de présences

Avant de participer à l'assemblée générale, les actionnaires ou leur représentant sont tenus de signer la liste de présence avec les mentions suivantes : (i) l'identité de l'actionnaire, (ii) l'adresse ou le siège social de l'actionnaire, (iii) le cas échéant, l'identité du représentant et (iv) le nombre d'actions avec lesquelles l'actionnaire participe au vote.

Cette obligation vaut également pour les personnes qui, en vertu de l'article 533 du Code des sociétés, doivent être convoquées à l'assemblée générale.

24. Composition du bureau

Chaque assemblée générale est présidée par le président du conseil d'administration ou en cas d'empêchement ou d'absence de celui-ci, par un autre administrateur ou un membre de l'assemblée générale désigné par celle-ci.

Le président de l'assemblée générale choisit le secrétaire,

Sur proposition du président de l'assemblée générale, l'assemblée générale peut désigner deux (2) scrutateurs,

25, Délibération  Résolutions

L'assemblée générale ne peut pas délibérer sur des points qui n'ont pas été portés à l'ordre du jour, à moins que tous les actionnaires soient présents ou représentés et qu'ils y consentent à l'unanimité.

Les administrateurs répondent aux questions qui leurs sont posées par les actionnaires au sujet de leurs rapports ou des points portés à l'ordre du jour, dans la mesure où la communication des données ou des faits n'est pas de nature à porter gravement préjudice à la société, aux actionnaires ou au personnel de la société.

Les commissaires répondent aux questions qui leurs sont posées par les actionnaires au sujet de leur rapport.

À l'exception des cas où un quorum spécifique est requis par la loi, l'assemblée générale peut délibérer valablement quel que soit le nombre d'actions présentes ou représentées.

Quel que soit le nombre d'actions présentes ou représentées, la décision peut être valablement adoptée à la majorité des deux/tiers voix pour lesquelles il est pris part au vote, sauf dans le cas où la loi prévoit une majorité spéciale.

Lorsque les actions sont de valeurs égales, chacune donne droit à une voix.

A l'exception des décisions qui doivent être passées par un acte authentique, les actionnaires peuvent, à l'unanimité, prendre par écrit toutes les décisions qui relèvent du pouvoir de l'assemblée générale, conformément aux dispositions du Code des sociétés.

26. Procès-verbaux

Les résolutions de l'assemblée générale sont constatées dans un procès-verbal signé par le président, les membres du bureau, et les actionnaires qui en expriment le désir. Ces procès-verbaux sont insérés dans un registre spécial.

Les copies et/ou extraits des procès-verbaux des assemblées générales sont signés par le président du conseil d'administration, un administrateur dé-légué ou deux (2) administrateurs.

27. Ajournement

Quels que soient les points à l'ordre du jour, le conseil d'administration a le droit, après l'ouverture des débats, d'ajourner à trois semaines, toute assem-blée tant ordinaire qu'extraordinaire ; sauf décision contraire du conseil d'administration, cet ajournement, notifié par le président avant la clôture de la séance et mentionné au procès-verbal de celle-ci, annule toute décision prise.

Volet B - Suite

L'ajournement ne peut avoir lieu qu'une seule fois, et :id seconde assem-blée statue définitivement sur le

même ordre du jour.

Chapitre V. Comptes annuels  Bénéfices

28. Comptes annuels

. L'exercice social commence le premier (1) janvier pour se terminer le trente et un (31) décembre de la même année.

A la fin de chaque exercice social, le conseil d'administration dresse un inventaire et établit les comptes annuels de la société. Les documents sont établis conformément à la loi et déposés à la Banque Nationale de Belgique.

Les administrateurs établissent en outre annuellement un rapport de gestion conformément aux articles 95 et 96 du Code des sociétés. Toutefois, les administrateurs ne sont pas tenus de rédiger un rapport de gestion si la société répond aux critères prévus à l'article 94, ler alinéa du Code des sociétés.

29. Bénéfices

L'assemblée générale fait annuellement, sur les bénéfices nets de la société, un prélèvement d'un vingtième (5 %) au moins, affecté à la formation de la réserve légale. Ce prélèvement cesse d'être obligatoire lorsque ce fonds de réserve atteint le dixième (10%) du capital social,

Sur la proposition du conseil d'administration, l'assemblée générale décide de l'affectation à donner aux' soldes des bénéfices nets.

30. Distribution des dividendes

Le paiement des dividendes déclarés par l'assemblée générale des actionnaires se fait aux époques et aux

endroits désignés par le conseil d'administration.

Les dividendes non-réclamés se prescrivent par cinq (5) ans et reviennent à la société.

Le conseil d'administration est autorisé à distribuer un acompte à imputer sur le dividende qui sera distribué

sur le résultat de l'exercice, conformément aux conditions prescrites par les articles 617 et 618 du Code des

sociétés.

Tout acompte ou tout dividende distribué en contravention à la loi doit être restitué par les actionnaires qui

l'ont reçu, si la société prouve que ces ac-tionnaires connaissaient l'irrégularité des distributions faites en leur

faveur ou ne pouvaient l'ignorer compte tenu des circonstances. "

Chapitre VI. Dissolution  Liquidation

31. Dissolution -- Liquidation

Lors de la dissolution avec liquidation, les liquidateurs sont nommés par l'assemblée générale.

Les liquidateurs n'entrent en fonction qu'après confirmation par le tribunal de commerce de leur nomination

résultant de la décision prise par l'assemblée générale, conformément à l'article 184 du Code des sociétés.

Ils disposent de tous les pouvoirs prévus aux articles 186 et 187 du Code des sociétés, sans autorisation

spéciale de l'assemblée générale. Toutefois, l'assemblée générale peut à tout moment limiter ces pouvoirs par

' décision prise à une majorité simple de voix.

Tous les actifs de la société seront réalisés, sauf si l'assemblée générale en décide autrement.

Si les actions ne sont pas toutes libérées dans une égale proportion, les liquidateurs rétablissent l'équilibre,

soit par des appels de fonds complémentaires, soit par des remboursements préalables.

' Chapitre VII. Dispositions générales

Les administrateurs, commissaires et liquidateurs domiciliés à l'étranger, sont censés, pendant toute la

durée de leurs fonctions, élire domicile au siège social de la société, où toutes les communications,

significations et assignations peuvent leur être données.

Les détenteurs d'actions nominatives sont tenus d'informer la société de tout changement de domicile. A

défaut de notification, ils seront sensés avoir élu domicile en leur précédent domicile.

Les samedis, dimanches et jours fériés ne sont pas considérés comme des jours ouvrables en application

des présents statuts.

Titre E.

Démissions d'administrateurs.

L'assemblée décide à l'unanimité des voix de

1.Acter la démission de leurs fonctions d'administrateur demandées par Messieurs Philippe DELFOSSE et

Luc GASPARD, et ce, avec effet immédiat ;

Elle la remercie pour les services rendus à la société et s'engage à mettre leur décharge pour l'exercice de

" leurs fonctions jusqu'à la date de ce jour, à l'ordre du jour de la plus prochaine assemblée générale ordinaire à tenir en 2015, et qui aura à se prononcer sur les comptes annuels arrêtés au 31 décembre 2014,

2.Ramener à deux le nombre d'administrateurs composant le conseil d'administration et maintenir en fonctions, Messieurs Diego AQUILINA et Patrice BEAUPAiN, dont le mandat viendra à expiration à l'issue de l'assemblée générale ordinaire qui se tiendra en 2020, et aura à se prononcer sur l'approbation des comptes de la présente société arrêtés au 31 décembre 2019 et sera exercé à titre gratuit, étant en outre précisé que Monsieur Diego AQUILINA conservera ses fonctions de Président du conseil d'administration.

Titre F.

Pouvoirs d'exécution.

POUR EXTRAIT ANALYTIQUE CONFORME

(Signé) Louis-Philippe Marcelis, Notaire Associé

Déposés en même temps

:.une expédition(2 procurations et un rapport spécial du conseil-d'Administration).

7 Réservé

au

Moniteur

belge



Mentionner sur la dernière page du Volet B : Au recto : Nom et qualité du notaire instrumentant ou de la personne ou des personnes ayant pouvoir de représenter la personne morale à l'égard des tiers

Au verso : Nom et signature

21/04/2015
ÿþMOD WORD 11.1

, Copie à publier aux annexes du Moniteur belge après dépôt de l'acte au greffe

i 91







*15057623*

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

N° d'entreprise : 0501.599.965

Dénomination

(en entier) : BUILDING GREEN ONE

(en abrégé) :

Forme juridique : Société anonyme

Siège : B - 4000 - Liège, PLace Saint-Jacques, 11/boîte 129

(adresse complète)

Obiet(s) de l'acte :RECTIFICATIF AU PROCES-VERBAL DU 22 JANVIER 2015, PUBLIÉ PAR EXTRAITS AUX ANNEXES AU MONITEUR BELGE DU 3 MARS 2015, SOIUS LE NUMERO 0033366 - NOMINATION D'UN ADMINISTRATEUR-DELEGUE

1. Extrait de l'acte reçu par le notaire Louis-Philippe Marcelis, le 16 mars 2015 interprétant le procès-verbal dressé par le notaire Louis-Philippe Marcelis en date du 22 janvier 2015, constatant notamment la refonte des

" statuts en langue française de la société anonyme « BUILDING GREEN ONE », ayant son siège social à, Woluwe-Saint-Lambert (B-1200 Bruxelles), avenue Ariane, 5, immatriculée au registre des personnes morales,=

" sous le numéro d'entreprise NA BE (0) 501.599.965/ RPM Bruxelles, lequel procès-verbal comporte une erreur matérielle au niveau de la décision D « Abandon des statuts en langue néerlandaise et refonte des statuts en langue française » ; décision prise compte tenu du transfert social à Liège : à l'article 2 des nouveaux statuts, il' y est indiqué erronément B-4000 Liège, Place Saint-Lambert, 11 boîte 129 alors que l'adresse exacte du siège: social est B-4000 Liège, Place Saint-Jacques, 11 boîte 129.

2. Extrait du procès-verbal relatif aux décisions prises par le conseil d'administration du 22 janvier 2015 ;

- Nomination du Président du Conseil d'administration : Mr Diego AQUILINA à la fonction de Président

- Nomination de l'administrateur-délégué : Monsieur Patrice BEAUPAIN à la fonction d'administrateur-"

délégué

POUR EXTRAIT ANALYTIQUE CONFORME

(Signé) Louis-Philippe Marcelis, Notaire Associé

Déposés en même temps ;

- une expédition de l'acte rectificatif

Mentionner sur la dernière page du Volet B : Au recto : Nom et qualité du notaire instrumentant ou de la personne ou des personnes

ayant pouvoir de représenter Ça personne morale à l'égard des tiers

Au verso : Nom et signature

Coordonnées
BUILDING GREEN ONE

Adresse
PLACE SAINT-JACQUES 11, BTE 129 4000 LIEGE 1

Code postal : 4000
Localité : LIÈGE
Commune : LIÈGE
Province : Liège
Région : Région wallonne