IMMO GA

Société anonyme


Dénomination : IMMO GA
Forme juridique : Société anonyme
N° entreprise : 837.306.275

Publication

27/01/2014
ÿþMod

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MONITEU ege6yd ter grkfie der

E rechtbank v. koophandel te TONGEREN

LGISCH STAATSSLAT

De Hoofdgriifieriffie

Z 0 -Oi~ 2014

0 9 -01- 2014

Ondernemingsnr : 0837.306.275

Benaming

(voluit) IMMO GA

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : 3660 Opglabbeek, Industrieweg Noord 1161

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/01/2014 - Annexes du Moniteur belge Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld door notaris Ivo Vrancken te Genk op 16 december 2013,, dragende de melding: "Geregistreerd twee bladen geen verzending te Genk op 19 december 2013. Boek 5/142, blad 85 vak 13. Ontvangen: vijftig euro (50,00 EUR). De e.a. inspecteur (getekend) G. VANHENGEL, houdende buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "IMMO GA", dat met eenparigheid van stemmen volgende beslissingen werden genomen:

EERSTE BESLUIT: De vergadering besluit het huidig boekjaar te verlengen tot 30 november 2014.

TWEEDE BESLUIT: De vergadering besluit dat het maatschappelijk boekjaar zal gewijzigd worden en vanaf. liet volgende boekjaar de periode za! omvatten van 1 december tot en met 30 november van het daaropvolgende kalenderjaar.

DERDE BESLUIT: De vergadering besluit dat de datum van de jaarlijkse vergadering zal verplaatst worden en voortaan zal gehouden worden ieder jaar op de derde donderdag van de maand april om 8 uur, en dit voor de eerste maal in 2015.

VIERDE BESLUIT: De vergadering besluit de statuten aan te passen zodat deze statuten in; overeenstemming kunnen gebracht worden met het Wetboek van vennootschappen en in het bijzonder met de hervormingen die aan dit Wetboek werden doorgevoerd (de vereffeningsregeling).

VIJFDE BESLUIT: Als gevolg van de voorgaande besluiten, besluit de vergadering de statuten aan te passen als volgt:

- Artikel 21 wordt vervangen door de volgende tekst:

" Elk jaar op de derde donderdag van de maand april om 8 uur, en indien die dag een wettelijke feestdag is,; op de eerstvolgende werkdag, zal de gewone algemene vergadering gehouden worden in de zetel van de: vennootschap of op een andere plaats aangeduid in de bijeenroeping."

- Artikel 30 wordt vervangen door de volgende tekst:

" Het maatschappelijk boekjaar begint op 1 december en eindigt op 30 november van het daaropvolgende Kalenderjaar."

- Artikel 34 wordt vervangen door de volgende tekst:

" De algemene vergadering die uitspraak dient te doen over de ontbinding van de vennootschap, dient zich te schikken naar de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen en dient alle voorafgaande, formaliteiten te vervullen.

Behoudens indien aan de voorwaarden voor een ontbinding, vereffening en sluiting in één akte is voldaan gelden, benevens de wettelijke regels ter zake, volgende regels voor ontbinding en vereffening.

Ingeval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden ook, geschiedt de vereffening door de in functie zijnde gedelegeerd bestuurders, tenzij de algemene vergadering daartoe één of meerdere vereffenaars aanstelt, waarvan ze de bevoegdheden en bezoldigingen vaststelt.

De benoeming van de vereffenaars moet aan de voorzitter van de rechtbank van koophandel ter bevestiging worden voorgelegd. Zo de rechtbank weigert over te gaan tot bevestiging van hun benoeming, wijst ze zelf een vereffenaar aan, eventueel op voorstel van de algemene vergadering.

De handelingen gesteld door de vereffenaar sedert zijn benoeming zijn principieel geldig en verbinden de vennootschap. De voorzitter van de rechtbank van koophandel kan deze handelingen evenwel nietig verklaren indien ze kennelijk in strijd zijn met de rechten van derden. De algemene vergadering bepaalt de modaliteiten van de vereffening bij eenvoudige meerderheid van stemmen.

Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volge-stort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen.

Op de laatste blz van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening

Indien bewijzen van deelgerechtigheid bestaan komen deze in aanmerking voor hun deel in de te verdelen massa samen met de aandelen doch slechts nadat deze laatste hun inbreng kregen terugbetaald.

De vereffenaar(s) moet(en) in de zevende en de dertiende maand na de invereffeningstelling een omstandige staat van de toestand van de vereffening, opgesteld aan het einde van de zesde en twaalfde maand van het eerste verefffeningsjaar, overzenden aan de griffe van de rechtbank van Koophandel. Vanaf het tweede vereffeningsjaar moet deze omstandige staat nog slechts jaarlijks aan de griffie worden overgezonden.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars of de veref-fenaar het plan van verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de bevoegde rechtbank."

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd:

- expeditie van het proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering;

-gecoordineerde statuten.

Notaris Ivo Vrancken

Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

21/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 16.05.2013, NGL 17.06.2013 13187-0369-008
25/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 17.05.2012, NGL 19.06.2012 12190-0541-008
06/07/2011
ÿþDe Hoofdgriffier, Griffie

Motl 7,0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie der rechtbank y. koophandel le TONGEREN

Ondernerriingsnr : o g 3 7 . 3 o 6 2 7 5 Benaming

(voluit) : IMMO GA

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : 3660 Opglabbeek, Industrieweg Noord 1161

Onderwerp akte : OPRICHTING-STATUTEN

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/07/2011- Annexes du Moniteur belge

" tilt een akte verleden voor notaris Ivo VRANCKEN le Genk op 22 juni 2011, de-welke binnen de wettelijk

termijn ter registratie zal worden neergelegd, blijkt dat er een vennootschap is opgericht als volgt:

' OPRICHTERS:

1. De naamloze vennootschap IMMOPRO, met zetel le 3660 Opglabbeek, Indu-strieweg Noord 1161, met ondernemingsnummer BTW BE 0438.879.072, RPR Tongeren.

, De vennootschap werd opgericht onder de naam 'Mathieu Gijbels' bij akte verle-den voor notaris Jan

Homans te Peer op 8 november 1989, (Bijlage Belgisch Staatsblad van 8 december 1989, nummer 891208291).

De statuten werden meermaals gewijzigd en laatst ingevolge akte verleden voor notaris Jan Homans te Peer op 29 september 2000, (Bijlage Belgisch Staatsblad van 14 oktober 2000, nummer 20001014-508).

2. De heer GIJBELS Mathieu, genaamd Mathi, geboren te Bree op 11 mei 1971, (MN 71.05.11 187-39),' echtgenoot van mevrouw MATHYS Catherine, gedomicili-eerd te 3500 Hasselt, Lazarijstraat 156 bus 2.06, doch feitelijk wonende te 2020 Antwerpen, Palmenlaan 12.

ARTIKEL 1 : RECHTSVORM  BENAMING: De vennootschap is een handelsven-nootschap die de

rechtsvorm van een naamloze vennootschap heeft aangenomen.

Haar benaming luidt: IMMO GA.

ARTIKEL 2 : ZETEL: De maatschappelijke zetel van de vennootschap is gevestigd le 3660 Opglabbeek,

Industrieweg Noord 1161.

ARTIKEL 3 : DOEL: De vennootschap heeft tot doel :

-Onderneming in onroerende goederen: de verwerving, de vervreemding, het beheer, de borgstelling, de.

uitbating, de verkaveling, de ordening, de huur en ver-huring, het doen bouwen en verbouwen, de procuratie en;

het makelen in onroe-rende goederen, evenals alle onroerende verhandelingen in de meest ruime zin met'

inbegrip van onroerende leasing.

-De agentuur bij het afsluiten van verzekeringen, hypotheken, financieringen en projectontwikkeling.

-Consulting op het gebied van bedrijfsbeheer, management en marketing.

-Het coördineren van handelingen gericht op het ontwikkelen, bouwen en doen bouwen van bouwprojecten, het geven van instructies bij het houden van toezicht op de uitvoering van bouwprojecten, het verlenen van bemiddeling bij hypotheken en andere financiële transacties.

-Het adviseren in financiële, economische, sociale, organisatorische en admi-nistratieve zaken.

-Het beheren van roerende goederen, meer bepaald van aandelen, obligaties en allerhande roerende waarden met inbegrip de aankoop, de verkoop, en arbitra-ge van dergelijke waarden.

-De participatie, onder welke vorm ook, in de oprichting, ontwikkeling, omvorming en controle van alle ondernemingen, Belgische of buitenlandse, commerciële, financiële, industriële of andere, de verwerving van eender welke titels of rech-ten door middel van participatie, inbreng, onderschrijving, koop op vaste levering of aankoopoptie, verhandeling of op iedere andere wijze.

De vennootschap mag in België en in het buitenland alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die in verband staan met haar maatschappelijk doel. Zij mag eveneens belangen hebben bij wijze van in-breng, inschrijving in alle ondernemingen, vereniging of vennootschappen, die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven, of waarvan het doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen.

Zij mag zich borg stellen of aval verlenen, voorschotten en krediet toestaan, hypo-thecaire of andere waarborgen verstrekken.

De vennootschap kan ook de functie van bestuurder of vereffenaar van een ande-re vennootschap uitoefenen.

ARTIKEL 4 : DUUR: De vennootschap wordt opgericht vanaf 22 juni 2011 voor een onbeperkte duur.

Op de laatsie blz. van Luik B vermelden : Recta Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van eerden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/07/2011- Annexes du Moniteur belge

ARTIKEL 5 : GEPLAATSTE KAPITAAL: Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt EÉNENZESTIGDUIZEND VIJFHONDERD EURO (61.500,00 EUR).

INBRENG IN GELD: Op het maatschappelijk kapitaal werd in speciën ingeschre-ven voor eenenzestigduizend vijfhonderd euro (61.500,00 EUR).

VOLSTORTING  BANKATTEST: De inschrijvers verklaren dat voormelde bedra-gen voorafgaand aan deze akte werden gestort op een bijzondere rekening op naam van de vennootschap IMMO GA in oprichting met nummer 001-6450352-25.

De instrumenterende notaris bevestigt dat het voormelde gestort kapitaal vooraf-gaandelijk aan de oprichting in overeenstemming met artikel 449 van het Wetboek van vennootschappen, gedeponeerd werd op een bijzondere rekening nummer bij de BNP Paribas Fortis Bank te Overpelt, zoals blijkt uit een attest van voormelde instelling, afgeleverd op 20 juni 2011, dat aan de notaris werd overhandigd en in diens dossier bewaard zal blijven.

ARTIKEL 6 : AANDELEN: Het kapitaal van de vennootschap wordt vertegenwoor-digd door honderd (100) aandelen zonder nominale waarde die allen stemrecht hebben.

ARTIKEL 9 : RAAD VAN BESTUUR: De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur samengesteld uit ten minste drie leden, al dan niet vennoten. Zij worden benoemd door de algemene vergadering voor de duur die de maximum-duur voorzien in de wet niet mag overschrijden.

Hun ambt eindigt bij de sluiting van de jaarvergadering.

Evenwel indien de wet het toelaat en indien voldaan is aan de voorwaarden inzake het aantal oprichters enfof aandeelhouders opgelegd door de wet, kan de raad van bestuur samengesteld zijn uit twee leden.

ARTIKEL 15 : BEVOEGDHEDEN:

1. De raad van bestuur is bekleed met de meest uitgebreide macht om alle hande-lingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschap-pelijk doel, met uitzondering van die handelingen aan de algemene vergadering voorbehouden door de wet of onderhavige statuten.

2. De raad van bestuur mag het dagelijks bestuur van de vennootschap, het be-stuur van één of meer sectoren van haar activiteiten of de uitvoering van de be-slissingen van de raad van bestuur delegeren aan hetzij één of meer bestuurders, gedelegeerd bestuurder(s) genoemd, aan directeurs of bijzondere volmachtdragers, al dan niet aandeelhouders. De raad, evenals de gevolmachtigden voor het dagelijks bestuur binnen het kader van dit bestuur, mogen eveneens specifieke bevoegdheden aan één of meer personen van hun keuze toekennen.

ARTIKEL 16: DIRECTIECOMITÉ  ADVISEREND COMITÉ

1. De raad van bestuur kan in zijn midden en onder zijn aansprakelijkheid één of meer adviserende comités oprichten. Hij omschrijft hun samenstelling en hun op-drachten.

2. Overeenkomstig artikel 524bis van het Wetboek van vennootschappen, mag de raad van bestuur zijn bevoegdheden overdragen aan een directiecomité, met uit-zondering van de bepaling van het algemeen beleid, de beslissingen die door de wet specifiek aan de raad van bestuur worden voorbehouden en het toezicht op dit directiecomité.

De voorwaarden voor de aanstelling van de leden van het directiecomité, hun ont-slag, hun bezoldiging, de duur van hun opdracht en de werkwijze van het directie-comité worden bepaald door de raad van bestuur.

Het directiecomité oefent haar bevoegdheden uit onder toezicht van de raad van bestuur, voor dewelke het comité verantwoording moet afleggen over zijn hande-lingen en verslag moet uitbrengen.

De aanstelling van het directiecomité en de vertegenwoordigingsbevoegdheid van de directieleden is slechts tegenwerpelijk aan derden vanaf de dag van de be-kendmaking in het Belgisch Staatsblad, behoudens indien de vennootschap be-wijst dat deze derden er voordien kennis van hadden.

De beperkingen aan de bestuursbevoegdheid van het directiecomité, noch de eventuele interne taakverdeling, is aan derden tegenwerpelijk.

Indien een rechtspersoon wordt benoemd als directeur, dient deze overeen-komstig het Wetboek van vennootschappen een natuurlijke persoon als "vaste ver-tegenwoordiger" te benoemen, belast met de uitvoering van deze opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

3. Een lid van het directiecomité dat, rechtstreeks of onrechtstreeks, een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of een ver-richting die tot de bevoegdheid van het comité behoort, stelt de andere leden hier-van in kennis voordat het comité beraadslaagt. Voorts moeten de voorschriften van artikel 524bis van het Wetboek van vennootschappen in acht worden geno-men.

ARTIKEL 17: VERTEGENWOORDIGING: Onverminderd de algemene vertegen-woordigingsmacht van de raad van bestuur als college, wordt de vennootschap in en buiten rechte geldig vertegenwoordigd door:

1.hetzij twee bestuurders, die gezamenlijk optreden;

2.hetzij door één gedelegeerd bestuurder, die afzonderlijk optreedt;

3.hetzij, binnen hun bevoegdheidssfeer, door de personen belast met het dagelijks bestuur: uit de openbaarmaking van hun benoeming moet in ieder geval blij-ken of de personen, die de vennootschap vertegenwoordigen, wat het dagelijks bestuur aangaat, de vennootschap ieder afzonderlijk, gezamenlijk, dan wel als col-lege verbinden;

4. hetzij, indien de raad van bestuur een directiecomité heeft aangesteld en daarbij de vertegenwoordigingsbevoegdheid heeft voorzien voor een bepaald directielid, door dit aangeduid directielid; 5.hetzij, binnen de perken van hun mandaat, door de bijzondere gevolmachtig-den.

ARTIKEL 20 : TOEZICHT: Het toezicht van de vennootschap wordt uitgeoefend door de aandeelhouders. Iedere aandeelhouder bezit het recht van onderzoek en toezicht op de maatschappelijke verrichtingen. Hij mag zonder verplaatsing inzage nemen van al de boeken, briefwisseling, de processen-verbaal en over het alge-

meen van al de geschriften der vennootschap; eventueel mag hij zich laten bij-staan door een accountant of bedrijfsrevisor, zoals wettelijk voorzien.

Indien de wet daartoe verplicht of bij gebreke aan wettelijke verplichting, indien de algemene vergadering ertoe beslist, wordt de controle over de verrichtingen der vennootschap opgedragen aan één of meer commissarissen, benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaren en wordt hun vergoeding vastgesteld door de algemene vergadering.

ARTIKEL 21 : ALGEMENE VERGADERING: Elk jaar op de derde donderdag van de maand mei om 8 uur, en indien die dag een wettelijke feestdag is, op de eerstvolgende werkdag, zal de gewone algemene vergadering gehouden worden in de zetel van de vennootschap of op een andere plaats aangeduid in de bijeen-roeping.

De eerste algemene vergadering zal gehouden worden in het jaar 2012

ARTIKEL 23: STEMMINGEN:

(a) Elk aandeel geeft recht op één stem.

(b) De vennoot die niet persoonlijk op de algemene vergadering zal kunnen aan-wezig zijn, mag zijn stem vooraf schriftelijk uitbrengen of zich door een lasthebber laten vertegenwoordigen.

De lasthebber moet zelf stemgerechtigde vennoot zijn; minderjarigen, ontzetten en rechtspersonen mogen evenwel vertegenwoordigd worden door een lasthebber of vertegenwoordiger die geen stemgerechtigde vennoot is, hetgeen eveneens geldt als de vennootschap slechts twee stemgerechtigde vennoten telt.

ARTIKEL 30 : BOEKJAAR: Het maatschappelijk boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van hetzelfde kalenderjaar.

Het eerste boekjaar begint op 22 juni 2011 en eindigt op 31 december 2011.

ARTIKEL 32 : WINSTVERDELING: Jaarlijks wordt van de nettowinst een bedrag van tenminste I één/twintigste afgenomen voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

" De aanwending van het winstsaldo wordt volledig overgelaten aan de beslissing van de algemene vergadering, mits inachtneming van de beperkingen voorzien in de wet.

ARTIKEL 34: ONTBINDING  VEREFFENING: Ingeval van ontbinding van de vennootschap zal het liquidatiesaldo in gelijke delen worden verdeeld onder al de aandelen.

BENOEMING BESTUURDERS: Het aantal bestuurders wordt vastgesteld op twee en worden benoemd tot deze functies:

1.De heer GIJBELS Mathieu, voornoemd.

2.De heer LENAERTS Danny, voornoemd.

De bestuurders worden benoemd vanaf 22 juni 2011 met dien verstande dat zij vanaf 22 juni 2011 tot op de datum van neerlegging overeenkomstig de wet, zullen optreden als volmachtdragers van de gezamenlijke vennoten en dat zij vanaf het ogenblik van de neerlegging zullen optreden als orgaan van de vennootschap overeenkomstig de bepalingen van de statuten en het Wetboek van vennoot-schappen. Zij hebben de bevoegdheid om reeds vóór de neerlegging over te gaan tot benoeming van de voorzitter van de raad van bestuur en de gedelegeerd-bestuurders overeenkomstig de bepalingen van de oprichtingsakte, welke benoemingen ook na de neerlegging zullen blijven gelden voor de rechtspersoon, onder voorbehoud van ontslag

" overeenkomstig de statuten en de wettelijke bepalingen.

De duur van de toegekende mandaten gaat in op 22 juni 2011 en vervalt onmid-dellijk na de jaarvergadering

van het jaar 2017.

De toegekende mandaten zijn onbezoldigd.

BENOEMING COMMISSARISSEN: Iedere vennoot heeft individueel de onder-zoeks- en

controlebevoegdheid van een commissaris, voor zover de vennootschap op grond van de geldende wettelijke

bepalingen niet verplicht is één of meer com-missarissen te benoemen. De vennoten kunnen zich laten bijstaan

door een ac-countant.

Indien de vennootschap een commissaris moet benoemen, gebeurt dit door de al-gemene vergadering

onder de opschortende voorwaarde van het verkrijgen van rechtspersoonlijkheid.

RAAD VAN BESTUUR: De hiervoor aangestelde bestuurders, onmiddellijk in een raad van bestuur

samengekomen, hebben met éénparigheid van stemmen vol-gende beslissing genomen:

a.wordt aangesteld als voorzitter van de raad van bestuur:

- de heer GIJBELS Mathieu, voornoemd.

b.worden aangesteld als gedelegeerd-bestuurders:

- de heer GIJBELS Mathieu, voornoemd;

- de heer LENAERTS Danny, voornoemd.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

ENKEL UITGEREIKT MET HET OOG OP NEERLEGGING TER GRIFFIE VAN DE RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL

Tegelijk hiermee neergelegd:

- expeditie van de oprichtingsakte;

- 2 volmachten.



Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad









Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/07/2011- Annexes du Moniteur belge

Notaris Ivo VRANCKEN

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. heizij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

23/06/2015 : ME. - JAARREKENING 30.11.2014, GGK 16.04.2015, NGL 22.06.2015 15185-0462-009
04/07/2016 : ME. - COMPTES ANNUELS 30.11.2015, APP 19.05.2016, DPT 29.06.2016 16248-0134-014
11/07/2017 : ME. - COMPTES ANNUELS 30.11.2016, APP 18.05.2017, DPT 30.06.2017 17274-0234-015

Coordonnées
IMMO GA

Adresse
RUE DE BRUXELLES 10, BTE 20 4340 AWANS

Code postal : 4340
Localité : AWANS
Commune : AWANS
Province : Liège
Région : Région wallonne