SYMBIO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SYMBIO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 462.357.428

Publication

03/09/2012 : ER. - JAHRESABSCHLUSS 31.12.2011, GEN 15.06.2012, NGL 29.08.2012 12477-0404-012
06/09/2011 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2010, APP 15.06.2011, DPT 30.08.2011 11490-0548-013
14/03/2011
ÿþ Mal 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

i 11039795*

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

0 2 -03- 2011

HASSELarifc

Ondernemingsnr: 0462.357.428

Benaming

(volut): SYMBIO

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3500 Hasselt, Vlinderstraat 26

Onderwerp akte : Statutenwijziging

Het blijkt uit een akte verleden voor notaris Eric Gilissen te Hasselt op 21 januari 2011, voor registratie, dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "SYMBIO" met zetel te 3500 Hasselt, Vlinderstraat 26, is bijeengekomen en dat zij volgende beslissing heeft genomen:

EERSTE BESLUIT - ZETELVERPLAATSING

De vergadering besluit de zetel van de vennootschap te verplaatsen van 3500 Hasselt, Vlinderstraat 26 naar 4730 Raeren, Walheimerstrasse 38B. TWEEDE BESLUIT

Ingevolge het voorafgaand besluit tot verplaatsing van de maatschappelijke beslist de algemene vergadering tot aanpassing van de statuten.

De nieuwe tekst van de statuten luiden voortaan als volgt:

STATUTEN ~

Titel I: Aard  naam

Artikel 1

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met

beperkte aansprakelijkheid onder de volgende naam: SymBio.

Titel II Zetel

Artikel 2

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 4730 Raeren, Walheimerstrasse

38B.

Deze mag bij gewoon besluit van de zaakvoerder(s) overgebracht worden naar

een andere plaats in België, in hetzelfde taalgebied of in bet tweetalige

gebied Brussel-Hoofdstad.

Iedere verplaatsing van de zetel van de vennootschap, zal bekendgemaakt

worden in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad, door toedoen van de

zaakvoerder(s).

De vennootschap kan ook, bij gewoon besluit van de zaakvoerder,

administratieve of exploitatiezetels, bijkantoren en

dochtervennootschappen vestigen overal waar hij dit nodig acht, in België of in bet buitenland. Titel III DOEL

Artikel 3

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in bet buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, te weten:

1. Consulting op bet gebied van beheer, management en marketing.

2. Onderzoek, advies en voorlichting ten behoeve van de land- en tuinbouw, en meer in het bijzonder de fruitteelt, alsmede het leveren van producten voor deze sectoren.

3. Consulting op voormelde domeinen, management, en marketing interieurontwerpen, grafische vormgeving, binnenhuisinrichting, dit alles in de meest brede betekenis.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/03/2011 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/03/2011 - Annexes du Moniteur belge

4. De participatie, in welke vorm bet ook zij, in de oprichting, ontwikkeling, omvorming en controle van alle ondernemingen, Belgische of buitenlandse, commerciële, financiële, industriële of andere.

De verwerving en het beheer van eender welke titels of rechten door middel van participaties, inbreng, onderschrijving, koop op vaste levering of aankoopoptie, verhandeling, of op iedere andere wijze.

Het adviseren in financiële, economische, sociale, organisatorische en administratieve zaken.

Onderneming in onroerende goederen, welke ondermeer omvat;

De verwerving de vervreemding, het beheer, de borgstelling, de uitbating, de valorisatie, de verkaveling, de ordening, de huur en de verhuur, het doen bouwen en verbouwen, de procuratie en het makelen in onroerende goederen, evenals welkdanige onroerende verhandelingen in de meest brede zin, met inbegrip van de onroerende leasing.

De vennootschap mag zich bovendien borg stellen en onroerende goederen in pand geven of hypothekeren voor verbintenissen door derde personen aangegaan die bet genot zouden hebben van, haar onroerende goederen, of voor verbintenissen van ondernemingen of vennootschappen waarin ze belangen bezit.

Groot- en kleinhandel, in- en export van roerende goederen in de meest brede betekenis.

5. Het bedrijfsbeheer van vennootschappen en instellingen, zowel in België als in bet buitenland.

6. Consulting op bet gebied van personeelsbeheer, bedrijfsorganisatie, crisismanagement, inbegrepen aanwervingen, selectie, training, vorming, outplacement en interim-management.

7. Tussenpersoon in handel, als makelaar in goederen, als zelfstandige handelsvertegenwoordiger en als commissionair.

8. Het organiseren van privaatcursussen en schriftelijke cursussen voor algemene, beroeps- of technische vorming. 9. Het beheren voor eigen rekening van roerende goederen, meer bepaald van aandelen, obligaties en allerhande roerende waarden, daaronder begrepen de aankoop, de verkoop en de arbitrage van dergelijke waarden.

De vennootschap kan overgaan tot alle handelsverrichtingen, nijverheidsverrichtingen, financiële en onroerend e verrichtingen, zo voor eigen rekening als voor rekening van derden, die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel rechtstreeks of onrechtstreeks te bevorderen, dit zowel in België als in bet buitenland.

Zij zal door alle middelen mogen samenwerken met of deelnemen aan alle ondernemingen of vennootschappen, die eenzelfde, gelijkaardig of aanverwant doel nastreven, of die van aard zijn grondstoffen te verschaffen of de afzet van haar produkten te vergemakkelijken. Zij kan ook funkties van bestuur of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

Titel IV Kapitaal van de vennootschap

Artikel 4

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (16.600,00 EUR). Het is verdeeld in zevenhonderd vijftig (750) gelijke aandelen, zonder aanduiding van een nominale waarde, elk één/zevenhonderd vijftigste van het kapitaal vertegenwoordigend.

Het kapitaal kan worden verhoogd onder de wettelijk bepaalde vormen en voorwaarden.

Titel V Duur

Artikel 5

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur vanaf haar oprichting.

Zij kan worden ontbonden met inachtneming van de regels gesteld voor een wijziging van de statuten.

Zij kan verbintenissen aangaan of in haar voordeel bedingen voor een termijn die de haar nadien toegewezen duur zou overschrijden.

Titel VI Aandelen en overdracht

Artikel 6

De aandelen luiden op naam. Zij zijn onsplitsbaar. Indien verscheidene personen rechten hebben die verbonden zijn aan een aandeel, kan de

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/03/2011 - Annexes du Moniteur belge

vennootschap de uitoefening van die rechten schorsen totdat één persoon is aangewezen als de houder van dat aandeel, dit onverminderd artikel 7.

De erfgenamen of legatarissen schuldeisers en rechthebbenden ten aanzien van alle aandelen van een vennoot kunnen onder geen enkel voorwendsel de goederen of waarden van de vennootschap laten verzegelen, noch vragen dat een inventaris van het vermogen van de vennootschap wordt opgemaakt.

Zij moeten zich voor de uitoefening van hun rechten beroepen op de balansen en de boekhouding van de vennootschap en op de besluiten van de algemene vergadering.

Wanneer een aandeel met vruchtgebruik bezwaard is en er geen gemeenschappelijke volmachtdrager werd aangeduid dan wordt de uitoefening van het aan dit aandeel verbonden stemrecht uitgeoefend door de vruchtgebruiker, behoudens voor wat betreft de besluiten over kapitaalvermindering, kapitaalverhoging en in vereffeningstelling van de vennootschap. In deze laatste gevallen komt het stemrecht de blote eigenaar toe.

Is bet aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan komt bet voorkeurrecht bij kapitaalverhoging de blote eigenaar toe. De nieuw verkregen aandelen zijn met hetzelfde vruchtgebruik bezwaard als de oude. Laat de blote eigenaar het voorkeurrecht onbenut dan kan de vruchtgebruiker het uitoefenen. De aandelen die deze laatste op die manier alleen verkrijgt, komen hem des toe in volle eigendom.

Artikel 7

A. Overdracht en overgang van de aandelen wanneer de vennootschap slechts uit één vennoot bestaat

a) overdracht onder levenden

Indien de vennootschap slechts uit één vennoot bestaat, kan deze het

geheel of een deel van zijn aandelen overdragen aan wie hij dat wenst.

b) overgang wegens overlijden

Het overlijden van de enige vennoot geeft geen aanleiding tot ontbinding van de vennootschap. Indien de enige vennoot geen laatste wilsbeschikking heeft nagelaten betreffende uitoefening van de aan de aandelen verbonden rechten, worden genoemde rechten uitgeoefend door de regelmatig in bet bezit getreden of gestelde erfgenamen of legatarissen, naar evenredigheid met hun rechten in de nalatenschap en tot aan de verdeling of de aflevering van het legaat. Ingeval er aandelen zouden zijn die niet naar evenredigheid kunnen worden verdeeld, moeten de erfgenamen of legatarissen voor genoemde aandelen een lasthebber aanwijzen. Bij onenigheid wordt de lasthebber aangewezen door de voorzitter van de rechtbank van koophandel van de plaats waar de vennootschap haar zetel heeft. Die rechtbank spreekt recht als in kort geding op verzoek van de meest gerede partij.

Wordt geen bijzondere lasthebber aangewezen, dan wordt de uitoefening van de rechten verbonden aan de niet naar evenredigheid verdeelbare aandelen opgeschort.

In afwijking van wat voorafgaat, oefent degene die het vruchtgebruik van de aandelen van een enige vennoot erft, de eraan verbonden rechten uit met inachtneming van de wettelijke voorschriften.

B. Overdracht en overgang van de aandelen wanneer de vennootschap uit verscheidene vennoten bestaat.

De aandelen van een vennoot kunnen, op straffe van nietigheid, niet worden overgedragen onder levenden of overgaan wegens overlijden dan met de toestemming van alle andere vennoten, na aftrek van de rechten waarvan de overdracht wordt voorgesteld.

Op deze regel wordt geen uitzondering gemaakt ten gunste van de erfgenamen in rechte lijn van de vennoten, zijn echtgenoot of zijn medevennoten.

Bij weigering van die toestemming, kunnen de wettelijke rechtsmiddelen aangewend worden. Hoe dan ook, bij splitsing van de aan één of meer aandelen verbonden rechten tussen vruchtgebruiker(s) en blote eigenaar(s) en behoudens een andersluidende afspraak waarvan de vennootschap behoorlijk in kennis werd gesteld, komt het stemrecht uitsluitend toe aan de vruchtgebruiker.

De regels inzake overdracht onder de levenden zijn van toepassing bij de overdracht door of ten voordele van een rechtspersoon.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/03/2011 - Annexes du Moniteur belge

C. Wordt aan belanghebbenden geen toelating verleend tot overdracht onder de levenden, dan kunnen zij overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen opkomen tegen deze weigering.

De erfgenamen en legatarissen van aandelen, die geen vennoot kunnen worden omdat zij niet als vennoot zijn toegelaten, hebben recht op de waarde van de overgegane aandelen waarvan zij de afkoop mogen vragen overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen.

Artikel 8

Bij elke kapitaalverhoging moeten de nieuwe aandelen waarop moet worden ingeschreven in geld, bij voorkeur worden aangeboden aan de vennoten en wel naar verhouding van het gedeelte van het kapitaal dat wordt vertegenwoordigd door hun aandelen en gedurende een termijn van minstens vijftien dagen te rekenen vanaf de openstelling van de inschrijving.

De openstelling van de inschrijving en de inschrijvingstermijn worden vastgesteld door de algemene vergadering en bij aangetekende brief ter kennis gebracht van de vennoten.

Over wat er gebeurt met de aandelen waarop niet is ingeschreven in het kader van de uitoefening van dit voorkeurrecht, wordt beslist door de algemene vergadering.

Artikel 9

In de zetel van de vennootschap wordt een register van de vennoten bijgehouden. In dat register worden opgenomen een nauwkeurige aanwijzing van iedere vennoot en het aantal aandelen dat hem toebehoort, een aanduiding van de verrichte stortingen, alsook de overdrachten of overgangen van aandelen, behoorlijk gedagtekend en ondertekend door de partijen of de zaakvoerder en de overnemer in geval van overgang wegens overlijden.

De overdrachten en overgangen hebben ten aanzien van de vennootschap en derden slechts uitwerking vanaf de inschrijving ervan in het register, waarvan iedere vennoot of belanghebbende derde kennis kan nemen.

Naar aanleiding van de inschrijving in het register, wordt aan de vennoten een certificaat tot bewijs hiervan overhandigd. Aan de aandelen wordt een volgnummer toegekend.

Titel VII Bestuur

Artikel 10

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al of niet vennoten, benoemd door de algemene vergadering, die hun aantal, de duur van hun opdracht en hun eventuele bezoldiging vaststelt. Die bezoldiging bestaat in een vaste of veranderlijke wedde die op de resultatenrekening wordt geboekt.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaakvoerder, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Iedere zaakvoerder beschikt over de meest uitgebreide macht om alle daden van bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is, en om de vennootschap te vertegenwoordigen jegens derden en in rechte, zij het als eiser of ais verweerder.

Evenwel dienen voor iedere handeling die rechtstreeks of onrechtstreeks te maken heeft met een onroerend goed, eigendom van de vennootschap, alle zaakvoerders op te treden, zo er meerdere zijn.

De zaakvoerder(s) kunnen te allen tijde door de algemene vergadering worden afgezet.

De zaakvoerder - indien er slechts één is - of de zaakvoerders - indien verscheidene zaakvoerders zijn aangesteld - kunnen de volmachten die zij dienstig achten verlenen aan één of meer gevolmachtigden, directeurs die zij in hun midden kiezen. Zij kunnen ook voor één of meer welbepaalde opdrachten bijzondere volmachten verlenen aan leden van de vennootschap. Artikel 11

De algemene vergadering kan een plaatsvervangend zaakvoerder benoemen, die in functie treedt zodra het overlijden of de langdurige ongeschiktheid van

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/03/2011 - Annexes du Moniteur belge

de zaakvoerder wordt vastgesteld en zonder dat een nieuw besluit van de algemene vergadering nodig is.

Titel VIII Controle

Artikel 12

Zolang de vennootschap voldoet aan de ter zake bij wet gestelde criteria, wordt géén commissaris benoemd. Iedere vennoot heeft dan individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris.

Indien een commissaris moet benoemd worden, zal deze benoeming gebeuren door de algemene vergadering, uit de leden van het Instituut der Bedrijfsrevisoren, overeenkomstig de wet.

Titel IX Algemene vergadering

Artikel 13

De algemene vergadering vertegenwoordigt alle vennoten. Haar besluiten gelden voor iedereen, ook voor de vennoten die niet deelnemen aan de besluitvorming of die tegenstemden.

De algemene vergadering komt op uitnodiging van een zaakvoerder samen telkens wanneer dit wordt vereist door het belang van de vennootschap. De jaarlijkse algemene vergadering komt verplicht jaarlijks samen in de zetel van de vennootschap, op vijftien juni om elf uur.

Indien die dag ten wettelijke feestdag is, komt de vergadering samen op de eerstvolgende werkdag om hetzelfde uur.

Die vergadering hoort eventueel de verslagen van de zaakvoerder(s) en van de commissaris-revisor, bespreekt deze en keurt de jaarrekening al dan niet goed, beslist over de bestemming van het resultaat en beslist over de kwijting die aan de zaakvoerder(s) en de commissaris - zo er een is - moet worden verleend.

De oproeping tot de algemene vergadering geschiedt bij aangetekende brief, toegezonden aan elke vennoot, zaakvoerder en eventuele commissaris ten minste vijftien dagen vóór de vergadering, met opgaaf van de agenda, naast dag, uur en plaats van de vergadering, en vermelding van de verslagen. De bij wet bepaalde stukken worden samen met de oproepingsbrief toegezonden aan de vennoten, zaakvoerder (en eventuele commissaris), alsook aan de andere personen, die erom verzoeken.

Wanneer alle vennoten aanwezig of vertegenwoordigd zijn, moet geen bewijs worden geleverd van de oproepingswijze. Ieder vennoot kan zich laten vertegenwoordigen door een bijzondere volmachtdrager. Hij kan zijn stem uitbrengen per brief of zelfs door elk technisch communicatiemiddel dat door een schriftelijk document wordt ondersteund.

Elk aandeel geeft recht op één stem. De vergadering beraadslaagt rechtsgeldig ongeacht het deel van het vertegenwoordigde kapitaal. De besluiten worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen.

Ingeval de vennootschap slechts uit een vennoot bestaat, oefent hij de bevoegdheden van de algemene vergadering uit zonder dat hij deze kan delegeren.

De beraadslagingen van de algemene vergadering worden opgetekend in notulen, die worden ondertekend door de leden van het bureau en de aanwezige vennoten. De uittreksels uit de notulen worden ondertekend door een zaakvoerder.

Titel X Boekjaar - Inventaris - Jaarrekening

Artikel 14

Het boekjaar begint op éen januari van elk jaar en eindigt op eenendertig december van elk jaar.

Door de zaakvoerder(s) worden dan een inventaris en de jaarrekening, alsook een jaarverslag opgemaakt overeenkomstig de wettelijke en reglementaire voorschriften die op de vennootschap van toepassing zijn. Artikel 15

De algemene vergadering beslist, na de verplichte voorafnemingen, over de bestemming van de nettowinst.

Onder geen beding mag winst worden uitgekeerd indien op de datum van de afsluiting van bet laatste boekjaar het nettoactief van de vennootschap, zoals het blijkt uit de jaarrekening, ingevolge de uitkering gedaald is of zou dalen beneden het bedrag van het gestort kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd en verder dient gehandeld naar de voorschriften van het Wetboek

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad



van Vennootschappen. Onder nettoactief moet warden verstaan, het totaal van het actief zoals het blijkt uit de balans, na aftrek van de voorzieningen en de schulden. Van het nettoactief zijn uitgesloten, het nog niet afgeschreven bedrag van de oprichtingskosten en behoudens uitzonderlijke gevallen, het nog niet afgeschreven bedrag van de onderzoeks- en ontwikkelingskosten.

Titel XI Ontbinding

Artikel 16

Bij in vereffeningstelling van de vennootschap, om welke reden ook, gebeurt de vereffening van de vennootschap door de in functie zijnde zaakvoerder(s) of, bij dier ontstentenis, door één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. Deze laatste beslist over hun aantal, bevoegdheden en vergoeding.

Na de verwezenlijking van bet actief en de aanzuivering van bet passief of de consignatie van de daartoe nodige gelden wordt het saldo onder de vennoten verdeeld naar verhouding van de aandelen die zij bezitten, nadat een evenwicht tussen de stortingen tot stand is gebracht.

Titel XII Keuze van woonplaats

Artikel 17

Iedere vennoot of zaakvoerder die geen woonplaats in België heeft, moet ten aanzien van de vennootschap woonplaats kiezen in bet gerechtelijk arrondissement van de zetel van de vennootschap en aan de vennootschap elke wijziging meedelen. Wanneer geen woonplaats wordt gekozen, wordt de woonplaats geacht op die zetel van die vennootschap te zijn.

Titel XIII Gemeen recht

Artikel 18

Voor alles wat niet in de onderhavige statuten is bepaald, wordt verwezen naar het Wetboek van Vennootschappen.

Bijgevolg worden de bepalingen van die wet waarvan niet rechtmatig is afgeweken, geacht in de onderhavige akte te zin opgenomen en worden bepalingen die in strijd zijn met de dwingende voorschriften van die wet, geacht niet geschreven te zijn.

Artikel 19

Voor alle geschillen tussen de vennootschap, haar vennoten, zaakvoerders en vereffenaars betreffende zaken van de vennootschap en de uitvoering van de onderhavige statuten, wordt uitsluitende bevoegdheid verleend aan de rechtbank van koophandel van het rechtsgebied waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft tenzij de vennootschap daarvan uitdrukkelijk afziet.

DERDE BESLUIT"

De algemene vergadering beslist tot vervanging van de volledige tekst van de statuten door een Duitstalige tekst ingevolge de beslissing van de zetelverplaatsing.

De algemene vergadering beslist tot vervanging van de tekst van de statuten door een Duitstalige tekst waarvan de naam, doel, kapitaal, algemene vergadering, boekjaar en de vorm niet veranderen, waarvan de Duitstalige tekst van de gecoordineerde statuten in bijlage worden gevoegd.

VIERDE BESLUIT- MACHTIGING

De vergadering machtigt de notaris om over te gaan tot coordinatie van de statuten en tot neerlegging van de gecoordineerde statuten.

VOOR EENSLUIDENDE ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Eric Gilissen

Tegelijk hiermee neergelegd:

- een expeditie van de nog niet geregistreerde akte

- de gecoördineerde statuten in het Nederlands en het Duits



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/03/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

06/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 15.06.2010, NGL 30.06.2010 10249-0506-013
21/08/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 15.06.2009, NGL 18.08.2009 09589-0080-010
27/06/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 15.06.2008, NGL 23.06.2008 08277-0323-011
29/05/2008 : HA097864
13/07/2007 : HA097864
11/07/2006 : HA097864
23/06/2005 : HA097864
22/06/2004 : HA097864
01/07/2003 : HA097864
01/09/2015 : ER. - JAHRESABSCHLUSS 31.12.2014, GEN 15.06.2015, NGL 28.08.2015 15501-0064-013
22/08/2002 : HA097864
21/07/2000 : HA097864
24/01/1998 : HA97864

Coordonnées
SYMBIO

Adresse
WALHEIMERSTRASSE 38B 4730 RAEREN

Code postal : 4730
Localité : RAEREN
Commune : RAEREN
Province : Liège
Région : Région wallonne