ANDA - DECLERCQ

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ANDA - DECLERCQ
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 457.524.353

Publication

20/05/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 21.03.2014, NGL 15.05.2014 14125-0404-012
06/05/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 22.03.2013, NGL 26.04.2013 13105-0577-012
08/01/2013
ÿþMOO WORO 11.1

Réserv IIIIIIIMM1111111111

au L l

Monitet

belge



Déposé tu oie tau tt de commerce de Dinant

le 2 /I BEC, 2012

Greffe

Le greffiereuerzietr

i~u~ak

t; I Copie à publier aux annexes du Moniteur belge

après dépôt de l'acte au greffe

(en abrégé) :

Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée

Siège : rue du Thier 2, 5377 Somme-Leuze

(adresse complète)

Obietjs) de l'acte:Modification de gérants

Extrait du PV de l'assemblée générale extraordinaire du 10/12/2012 a l'unanimité, l'assemblée générale

ratifie:

* Ratification de la nomination de monsieur Astère Lavent domicilié Beekstraat 1 à 9800 Deinze en tant que,

gérant de la société à date du 15/12/2012. Ce mandat n'est pas rémunéré,

* La cessation de la fonction de gérant de madame Karine Vermassen à date du 15/12/2012.

Astère Lavent

Karine Vermassen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Na d'entreprise : 0457524353 V: FOURNAUX

Dénomination Greffier

(en entier) : ANDA-DECLERCQ

Mentionner sur la dernière page du Volet 8 : Au recto : Nom et qualité du notaire instrumentant ou de la personne ou des personnes

ayant pouvoir de représenter la personne morale á l'égard des tiers

Au verso : Nom et signature

30/04/2012 : ME. - JAARREKENING 30.09.2011, GGK 23.03.2012, NGL 24.04.2012 12093-0389-010
16/12/2011
ÿþ Mod word 11.1

Lma j In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte



IIll*111 ~ININII8~~~IIVIIIMII

9087+

~ 7~ 7~-

.L

~~r~ ~L.~~.3r

a 6 DEC. 2011

,tLHI~t t~hG:\\

q u:c1Gt't11~~F GE~T

Ondernemingsnr : 0457.524.353

Benaming

(voluit) : ANDA

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Leihoekstraat 64/WO

(volledig adres)

Onderwerp akte : statutenwijziging: verplaatsing maatschappelijke zetel - aanpassing doel - naamswijziging - omzetting kapitaal in euro - omzetting naar BVBA - ontslag bestuurders - benoeming zaakvoerders

Uit een proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap "ANDA", met zetel te 9870 Zulte, Leihoekstraat 64, opgemaakt door notaris Peter De Proft, te Deinze, op 30 november 2011, blijkt dat:

EERSTE BESLISSING

De algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen met ingang vanaf 30 november 2011 de maatschappelijke zetel over te brengen naar 5377 Moressée (Somme-Leuze), Rue du Thier 2, en artikel 2 van de statuten overeenkomstig aan te passen.

TWEEDE BESLISSING

De algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen het doel van de vennootschap te vervangen. De algemene vergadering neemt kennis van het daartoe door artikel 559 van het Wetboek van Vennootschappen vereiste bijzonder verslag. Bij dat verslag, opgesteld door de Raad van Bestuur, is een staat van activa en passiva gevoegd van 30 augustus 2011.

De algemene vergadering beslist dan ook artikel 3 van de statuten van de vennootschap te vervangen. DERDE BESLISSING

De algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen de naam van de vennootschap te vervangen in "ANDA-DECLERCQ". De algemene vergadering beslist dan ook artikel 1 van de statuten van de vennootschap overeenkomstig aan te passen.

VIERDE BESLISSING

De algemene vergadering beslist met éénparigheid van stemmen het kapitaal om te zetten van Belgische frank naar Euro. Het kapitaal van twee miljoen vijfhonderd duizend Belgische frank (BEF 2.500.000,00) stemt overeen met eenenzestigduizend negenhonderd drieënzeventig euro achtendertig cent (t 61.973,38).

VIJFDE BESLISSING

De vergadering stelt vast dat alle aanwezige aandeelhouders erkennen een afschrift van het verslag, opgesteld door de raad van bestuur alsmede van het verslag opgesteld door de bedrijfsrevisor verslagen te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen.

ZESDE BESLISSING

De vergadering beslist de vorm van de vennootschap te wijzigen zonder verandering van haar rechtspersoonlijkheid en de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid aan te nemen. De activiteit blijft ongewijzigd. Het maatschappelijk doel wordt gewijzigd zoals voormeld. Het kapitaal en de reserves blijven dezelfde, behoudens de omzetting in euro zoals voormeld, zo ook alle activa en passiva, de afschrijvingen, de waardeverminderingen en -vermeerderingen, en de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid zal de boeken en comptabiliteit die door de naamloze vennootschap werden gehouden voortzetten.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid behoudt het nummer waaronder de naamloze vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister.

De omzetting geschiedt op basis van het actief en passief van de vennootschap afgesloten per 31 augustus 2011, zoals opgenomen in het verslag van de bedrijfsrevisor.

Alle verrichtingen die sedert deze datum werden gedaan door de naamloze vennootschap worden verondersteld verricht te zijn voor de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, inzonderheid voor wat betreft het opmaken van de maatschappelijke rekeningen.

Deze beslissing wordt genomen met éénparigheid van stemmen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

ZEVENDE BESLISSING

De algemene vergadering beslist de statuten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

vast te stellen, welke onder meer het volgende bepalen:

1. de vennootschap heeft de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en draagt de benaming "ANDA-DECLERCQ", met zetel te 5377 Moressée (Somme-Leuze), Rue du Thier 2.

2. Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op ¬ 61.973,38 en is verdeeld is in honderd (100) aandelen zonder nominale waarde.

3. De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, of in deelneming, zowel in aanneming als in onderaannemingen, alle roerende of onroerende handelingen of verrichtingen te stellen van om het even welke aard of ermee verband houdende handelingen te doen betreffende :

Alle landbouwactiviteiten, zoals veeteelt, akkerbouw, het telen van gewassen (o.a. groenten, fruit, granen, ..)

Teelt, industriële teelt, afmesten en het stallen van dieren o.a. vee, pluimvee, pelsdieren, ...)

Groot- en kleinhandel in deze dieren, Ieder en bereide huiden, groot en kleinhandel van afgewerkte pelsen en verwerking in diverse textielproducten, schoonheidsproducten en toiletartikelen en andere producten.

Groot-en kleinhandel van alle toebehoren; producten, onderhoudsproducten en machines nodig voor het uitvoeren van hierboven vermelde activiteiten.

Exploitatie van bossen, bosboomkwekerij, teelt van hakhout, houtteelt o.a. aanplanten, verplanten, uitdunnen en in stand houden van bossen en andere houtopstanden.

Het geheel van dit maatschappelijk doel dient begrepen te worden in de meest ruime zin vat het woord.

De vennootschap kan optreden als bestuurder van andere vennootschappen en kan hiervoor vergoedingen ontvangen;

De vennootschap mag zich borgstellen of zakelijke zekerheden verstrekken ten voordele van derden of ondernemingen of vennootschappen waarin zij belangen bezit als mede-eigenaar, vennoot, schuldeiser of op andere wijze;

Zij mag op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk, een gelijkaardig of samenhangend doel hebben of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen;

De vennootschap mag alle verrichtingen uitvoeren in België of in het buitenland, voor eigen rekening en voor rekening van derden;

De vennootschap zal haar doel op alle plaatsen, zowel in België als in het buitenland mogen nastreven, op alle wijzen en volgens de modaliteiten die haar het best geschikt voorkomen;

Zij kan bovendien alle commerciële, industriële, roerende, onroerende of financiële handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel of de verwezenlijking ervan kunnen vergemakkelijken.

Zij kan meer bepaald bij wege van vereniging, inbreng, fusie, inschrijving, participatie, financiële interventie of op enige andere wijze interesseren in alle bestaande of op te richten vennootschappen, verenigingen of ondernemingen, in België of in het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel hetzelfde of verwant aan het hare zou zijn of die haar bedrijvigheid in de hand zouden kunnen werken of bevorderen en uitbreiden, en er het bestuur van voeren.4. De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot.

De zaakvoerder (of de zaakvoerders elk afzonderlijk handelend indien er meer dan één werd benoemd) is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Indien er meer dan één zaakvoerder is, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of tegen derden niet worden tegengeworpen.

De zaakvoerder (of de zaakvoerders elk afzonderlijk handelend indien er meer dan één werd benoemd) vertegenwoordigt de vennootschap in en buite rechte.

5. De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, wordt gehouden in de zetel van de vennootschap op de tweede zaterdag van de maand februari om 10 uur.

6. Elk aandeel geeft recht op één stem.

7. Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 oktoberen eindigt op 31 december.

8. Het batig saldo, dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt ten minste één twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt ter beschikking gesteld van de algemene vergadering die op voorstel van de zaakvoerder(s) de bestemming ervan bepaalt. Ingeval tot vorming van een reserve wordt beslist, moet dit besluit goedgekeurd worden met eenparigheid van stemmen.

ACHTSTE BESLISSING

De algemene vergadering stelt met éénparigheid van stemmen een einde aan het mandaat van de bestuurders van de naamloze vennootschap "ANDA", voornoemd.

Er wordt haar een tussentijdse kwijting verleend voor haar waargenomen mandaat tijdens het lopende boekjaar, rekening houdend met, en op basis van de informatie waarover de vergadering op heden beschikt. NEGENDE BESLISSING

Voor-

behouden

1111., aan het Belgisch Staatsblad

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen de heer Declercq-Vanderstraeten Andy en mevrouw Vermassen Karine, te benoemen tot niet-statutair zaakvoerders van de vennootschap met ingang van heden, met de meest uitgebreide bevoegdheden.

de heer Declercq-Vanderstraeten Andy en mevrouw Vermassen Karine, hebben verklaard hun mandaat te aanvaarden.

BIJZONDERE VOLMACHT

Een bijzonder volmacht werd toegekend, onder de opschortende voorwaarde van de neerlegging van het uittreksel van de akte op de griffie van de rechtbank van koophandel, aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Camfisc, met zetel te 9800 Deinze, Oude Heirbaan 22, om, met bevoegdheid tot indeplaatstelling :

" de vennootschap in orde te stellen met de aanvraag van alle papieren en alle inschrijvingen in de noodzakelijke diensten, om de vennootschap te kunnen laten fungeren;

" volmacht te geven voor het voeren van de boekhouding, opstelling van balansen, BTW-aangifte te doen, belastingaangiften op te stellen;

.volmacht te geven controles bij de openbare diensten te voeren, zoals bij de BTW, de belastingdiensten, en andere openbare diensten en besluiten te mogen treffen en eveneens de eventuele bezwaarschriften op te lossen.

VOOR ONTLEDEND UITREKSEL

Notaris Peter De Proft te Deinze

Tegelijk hiermee neergelegd: uitgifte van de akte

Gecoördineerde statuten

Verslag bestuurders met staat van actief en passief

Verslag bedrijfsrevisor

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

08/08/2011 : KO138764
28/06/2011 : KO138764
18/04/2011 : KO138764
18/02/2011 : KO138764
23/02/2010 : KO138764
26/02/2009 : KO138764
04/03/2008 : KO138764
26/02/2007 : KO138764
28/11/2006 : KO138764
03/03/2006 : KO138764
31/03/2005 : KO138764
01/12/2004 : KO138764
02/06/2004 : KO138764
10/12/2003 : KO138764
21/02/2003 : KO138764
29/03/2002 : KO138764
11/03/1999 : KO138764
01/01/1997 : KO138764

Coordonnées
ANDA - DECLERCQ

Adresse
RUE DU THIER 2 5377 SOMME-LEUZE

Code postal : 5377
Localité : SOMME-LEUZE
Commune : SOMME-LEUZE
Province : Namur
Région : Région wallonne