ARCH- DESK C. VAN ACKER

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ARCH- DESK C. VAN ACKER
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 807.671.290

Publication

06/05/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 31.03.2014, NGL 30.04.2014 14110-0433-012
10/04/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 15.03.2013, NGL 31.03.2013 13083-0589-010
09/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 03.06.2011, NGL 31.08.2011 11536-0378-009
03/08/2011
ÿþ AAod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor

behoud

aan hE

Belgisc Staatsbij

I IlIIl (ll( IlII ll1U(1lI 1111 (1 ( IlI W

*11119917*

1

2 2 ni 2011

; Îk

AN

c<AOPHA..°'.iGE~ eECENT il

4ndernemingsnr : 0807.671.290

Benaming

(voluit): CVA

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Zetel : Meerseniersstraat 20 - 9000 Gent

Voorwerp akte : Naamswijziging  Doelsuitbreiding  Wijziging boekjaar Wijziging datum jaarvergadering

Er blijkt uit een akte verleden voor Floris Ghys, geassocieerd notaris te Kluisbergen, op achttien juli

tweeduizend en elf, neergelegd ter registratie, dat de enige vennoot van de besloten vennootschap met

beperkte aansprakelijkheid "CVA" in buitengewone algemene vergadering de volgende te publiceren besluiten

heeft genomen:

Eerste besluit

De naam van de vennootschap wordt gewijzigd in "ARCH- DESK C. VAN ACKER".

Artikel 1 van de statuten zal voortaan luiden als volgt:

"Artikel 1. Vorm  naam

De vennootschap is opgericht onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte:

aansprakelijkheid en heeft als naam ARC!-i-DESK C. VANACKER".

Tweede besluit

De vergadering beslist het doel van de vennootschap uit te breiden, zodat de tekst van artikel 3 van de

statuten voortaan zal luiden als volgt:

"Artikel 3. Doel

De vennootschap heeft tot doel:

1. Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig beheer en verhandeling van de eigen onroerende goederen en roerende goederen; zij mag ondermeer onroerende goederen verwerven en vervreemden, huren en verhuren, bouwen, verbouwen, renoveren, opschikken, uitrusten en ombouwen; zij mag de beschikbare middelen beleggen in onroerende goederen of onroerende; goederen en waarden; zij mag belangen nemen in andere vennootschappen of ondernemingen door middel van inbreng of aankoop van maatschappelijke rechten of op een andere wijze; de vennootschap mag zich zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen of zakelijke' zekerheden verlenen mits vergoeding, onder voorbehoud evenwel van de verbodsbepaling opgenomen artikel 329 wetboek van vennootschappen. Zij mag optierechten nemen en afstaan, verlenen en verwerven van vruchtgebruik, van rechten van opstal en erfpacht en andere bestaande zakelijke rechten.

2. Management  Bestuurdersactiviteit

-het uitvoeren van administratief-organisatorische opdrachten, bijstand bij de leiding van vennootschappen, het verstrekken van advies en verlenen van bijstand aan het beheer op het gebied van onder andere; administratieve organisatie, het opzetten van interne audit, het verbeteren van bestaande en nieuwe beheerstechnieken en managementsystemen, het verstrekken van informatie, het selecteren, opleiden van: personeel;

-advies en analyse van de financiële behoeften van de onderneming en de begeleiding en onderhandeling met financiële instellingen, toezien op de optimale aanwending van kredieten, budgettering en budgetcontrole;

-het uitvoeren van alle studies en onderzoek; het verrichten van marktonderzoek; promotie, raadgeving,; protectie; marketing; assistentie op gebied van management, engineering en consulting; technisch,, commercieel, administratief, financieel , fiscaal en juridisch beheer en advies;

-de publiciteit, reclame, marketing en algemene communicatie onder alle vormen en het uitvoeren van alle werken die voor de verwezenlijking van publiciteit, reclame, marketing en algemene communicatie noodzakelijk zijn, zonder enige beperking;

-het ontwikkelen, kopen, verkopen, beheer, in waarde stellen, in licentie nemen of geven van brevetten, octrooien, knowhow en andere intellectuele rechten.

-het nemen van participaties, deelnemingen en belangen in andere vennootschappen of ondernemingen;

-het beleggen, het beheren en het uitbaten van onroerende en lichamelijke en onlichamelijke roerende waarden en bezittingen, zowel voor eigen rekening als voor rekening van moeder en dochterondernemingen. ?

-het verlenen van advies met betrekking tot het beheer van vennootschappen en ondernemingen, het verlenen van managementbijstand aan en het uitvoeren van managementtaken in vennootschappen en ondernemingen, het exporteren van alle intellectuele rechten en rechten van industriële of commerciële' eigendom.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/08/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

LUik g - VP.rvnln

-het waarnemen van een mandaat van bestuurder, vol- machtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen.

3. Tekenwerk.

4. Opmaken voorontwerpen.

5. Opmaken bouwadministratie.

B. Maken van maquettes en 3-dimensionele presentaties.

7. Expertise.

8. Technische raadgeving.

9. Bijstand bij expertise.

ln het algemeen zal de vennootschap alle roerende, onroerende of financiële verrichten mogen stellen, die nodig of nuttig kunnen zijn voor de verwezenlijking van haardoel.

Zij is voorts bevoegd om bij wijze van overname, fusie inbreng of participatie, deel te nemen in andere ondernemingen die geheel of gedeeltelijk een gelijkaardige of gelijklopende activiteit ontwikkelen of die van aard zijn de doelstellingen van de vennootschap te bevorderen.

De vennootschap mag in het algemeen alle industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende operaties verrichten die geheel of ten dele verband houden met haar maatschappelijk doel of bevorderlijk kunnen zijn voor de verwezenlijking ervan."

Derde besluit

De vergadering besluit het boekjaar te wijzigen om het voortaan te laten aanvangen op één oktober en af te sluiten op dertig september van het volgend jaar.

De vergadering besluit tot overeenkomstige aanpassing van artikel 28 van de statuten, door vervanging van de eerste zin als volgt:

"Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één oktober en eindigt op dertig september van het volgend jaar."

Vierde besluit

De vergadering besluit de datum van de jaarvergadering te wijzigen en deze voortaan te houden op de derde vrijdag van de maand maart om 18.00 uur, van elk jaar.

De vergadering besluit tot overeenkomstige aanpassing van artikel 21 van de statuten, door vervanging van de eerste alinea als volgt:

"De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden gehouden op de derde vrijdag van de maand maart om 18.00 uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden."

Vijfde besluit

De vergadering besluit het lopend boekjaar, dat een aanvang heeft genomen op één januari tweeduizend en elf, te verlengen tot en af te sluiten op dertig september tweeduizend en twaalf.

De vergadering besluit dat de eerstvolgende jaarvergadering die zal beraadslagen over de jaarrekening afgesloten per dertig september tweeduizend en twaalf, overeenkomstig de voormelde beslissingen zal worden gehouden op derde vrijdag van de maand maart 2013.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Floris Ghys, geassocieerd notaris

Samen hiermee neergelegd:

- uitgifte van het proces-verbaal van 18 juni 2011;

- verslag van de zaakvoerder aangaande de doelsuitbreiding met bijhorende staat van actief en passief;

- gecoordineerde statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/08/2011- Annexes du Moniteur belge

door-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

20/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 04.06.2010, NGL 14.07.2010 10300-0038-009

Coordonnées
ARCH- DESK C. VAN ACKER

Adresse
DOMAINE-DU-BONSOY 1, DORE 17 5542 BLAIMONT

Code postal : 5542
Localité : Blaimont
Commune : HASTIÈRE
Province : Namur
Région : Région wallonne