GROUPE MB

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : GROUPE MB
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 501.749.920

Publication

22/09/2014
ÿþVoor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Ondernemingsnr : 0501.749.920

11iLIIMMUI

Rechropn% ,-,71

Antwerpen

11 SEP, 2014

afdaligfietwerpen

Benaming (voluit): Spain2home

(verkort):

Rechtsvorm : besloten vennootschap niet beperkte aansprakelijkheid

Zetel 2920 Kalmthout, Noordeind 51

Onderwerp akte :Notariële statutenwijziging

Uit een proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Spain2home", met maatschappelijke zetel te 2920 Kalmthout, ' Noordeind 51, opgemaakt door geassocieerd notaris Johan Rooms te Boom op 29 augustus 2014, "Geregistreerd 4 blad(en), 0 verzending(en) op het 1ste registratiekantoor Antwerpen 3 op 3 september 2014, referentie 5, boek 253, bled 025, vak 0008. Ontvangen vijftig euro (¬ 50,00). De adviseur-ontvanger, (getekend)! VAN ELSEN Christ'', blijkt dat ondermeer volgende besluiten werden genomen:

1. Naamswijziging.

De vergadering beslist de naam der vennootschap te vervangen door de volgende benaming: "GROUP MB"

2. Zetelverplaatsing.

De maatschappelijke zetel der vennootschap wordt overgebracht van 2920 Kalmthout, Noordeinde 61 naar.'

5330 Assesse, Rue Ernest Matagne 23/B6.

Ingevolge deze zetelverplaatsing is de rechtsvorm van de vennootschap een 'Société Privée à''

Responsabilité Limitée'.

3. Doelswijziging.

Na kennisname van het omstandig verslag van de zaakvoerder, en van de staat van activa en passive, beslist de buitengewone algemene vergadering het doel der vennootschap uit te breiden met:

"- de productie, de aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van aile.' etiketten en andere artikelen voor het identificeren, traceren en sorteren van producten en diensten, alsook aile ' hard- en software om de 'etikettering' van producten en diensten uit te voeren of te verzekeren,

- de aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke:: goederen, in 't kort tussenpersonen in de handel en dit in de meest ruime zin van het woord.

; - de productie, de aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van ail«

papierwaren en kantoorartikelen.

handelsbemiddeling in de meest ruime zin van het woord.

- aile activiteiten in de ruimste zin van het woord niet betrekking tot computers in het algemeen.

- de in- en export, de groot- en kleinhandel, de fabricage en assemblage, de herstelling en het onderhoud,' de agentuur, leasing, het huren en de verhuring en de vertegenwoordiging van aile elektronische machines ' goals computers, hardware artikelen, tekst- en gegevensverwerkers, datasystemen en hun randapparatuur waaronder printers, eilketteerapparaten en codeerapparaten en hun toebehoren, alsmede aile materiaal,,' onderdelen, benodigdheden en software,

- het afsluiten en uitvoeren van onderhoudscontracten voor materiaal en programma's en voor alle herstellingen van bedoelde machines en materieel.

- winkelinrichting en toebehoren,

alle activiteiten in de ruimste zin van het woord met betrekking tot beveiliging, zowel aan privé personen als : aan ondernemingen.

" - de activiteiten van commissionairs, makelaars op goederenbeurzen en aile andere tussenpersonen die handel drijven in naam en voor rekening van derden.

- het samenbrengen van verkopers en kopers en het verrichten van handelstransacties namens een,: opdrachtgever, ook via het internet.

- aile activiteiten in verband met internet, aile internettcepassingen, waaronder in het bijzonder heti '!ontwerpen, opstellen, creëren, uitbaten en commercialiseren van websites, zowel voor eigen rekening als ie opdracht van derden, het verlenen van internetaansluitingen zowel aan particulieren als in opdracht van derden,:'

:_het- online-verkopen-via-internet van alle-goederene onlinema rketingcommunicatie, - - ------ --- - " ,-- - :-

Op de laatste bl. van Luik B vermelden: Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam an handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11,1

het uitvoeren +.-fan projectmanagement. -

- het leveren van diensten aan projectmanagement, waaronder het uitvoeren van haalbaarheidsstudies, het opstellen of het laten opstellen van ontwerpen, plannen en beschrijvingen die in bestekken moeten worden ingelast, het voorbereiden van documenten voor offerteaanvragen, met inbegrip van contractvoorwaarden, het geven van adviezen op technisch vlak, het beheer van de uitvoering van werken, het waarmerken van betalingsaanvragen, het vaststellen van gebreken, het nemen van maatregelen indien er zich omstandigheden zouden voordoen die de stipte uitvoering van werken in het gedrang brengen, het uitvoeren van inspecties en keuringen, het verlenen van bijstand bij voorlopige en definitieve opleveringen.

- het uitvoeren van holding en advies-, management- en beheers- en andere activiteiten, voor eigen rekening, voor rekening van derden, of in deelneming met derden, bij te dragen tot de vestiging en de ontwikkeling van ondernemingen en inzonderheid.

- het verwerven, door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of op te richten vennootschappen, met dien verstande evenwel dat deze handelingen alleen voor eigen rekening kunnen gebeuren en in geen enkel geval voor rekening van derden.

- het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participatie of investeringen.

het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren, onder om het even" welke vorm, in dl kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- , en financiële operaties verrichten behalve die welke wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

- het verlenen van adviezen van technische, commerciële of administratieve aard, in de meest ruime zint bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks, op het vlak van administratie, verkoop, productie: en algemeen bestuur.

- het optreden als tussenpersoon bij onderhandelingen door hele of gedeeltelijke overname van aandelen, in de meest ruime betekenis, het deelnemen in emissieverrichtingen van aandelen en vastrentende waarden door ' Intekening, waarborg plaatsing, verhandeling of alleszins, alsmede het verwezenlijken van om het even welke verrichtingen inzake portefeuille en kapitaalbestuur.

- het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van mandaten en functies in andere vennootschappen.

- het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, know-how en aanverwante imr-nateriële duurzame activa.

- de aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in 't kort tussenpersonen in de handel.

" - alle verrichtingen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

- het verlenen van diensten van financiële, technische, commerciële of administratieve aard, in de ruimste " zin, bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, public relations, reclame en verkoop, productie en algemeen bestuur.

- het uitvoeren van management, meer bepaald managementactiviteiten van holdings zoals het tussenkomen in het dagelijks bestuur, het vertegenwoordigen van bedrijven op grond van het bezit van of controle over het maatschappelijk kapitaal en andere managementactiviteiten.

- het verlenen van advies en praktische hulp aan bedrijven in verband met public relations en communicatie. , - het verlenen van adviezen en hulp aan het bedrijfsleven en de overheid op het gebied van planning, organisatie, efficiëntie en toezicht, het verschaffen van informatie aan de bedrijfsleiding, etc.

- het berekenen van de kosten en baten van de voorgestelde maatregelen op het gebied van planning, organisatie, efficiëntie, etc.

het ondernemen voor onderhouds-, herstellings- en transformatiewerken met betrekking tot alle bovenvermelde activiteiten.

- de groot- en kleinhandel, invoer- en uitvoerhandel en de vervaardiging van alle producten en materialen die nuttig en dienstig zijn voor het uitvoeren van bovenvermelde activiteiten.

Alle verrichtingen van commerciële, industriële, onroerende of financiële aard die rechtstreeks of , onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag alles doen wat rechtstreeks of onrechtstreeks kan bijdragen tot de verwezenlijking : van haar doel, in de ruimste zin genomen. Zij mag haar doel verwezenlijken, zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt acht.

De vennootschap mag zich voor andere vennootschappen en voor fysieke personen borg stellen, aval , verlenen, voorschotten en/of kredieten toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken."

4. Ontslag en benoeming zaakvoerder.

Het ontslag, met ingang vanaf 29 augustus 20124, van de heer Sven Haes als zaakvoerder van de, vennootschap wordt geacteerd.

Wordt tot zaakvoerder van de vennootschap benoemd de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "YEKe, met maatschappelijke zetel te 3950 Bochelt, Reppelerweg 166, houdster van het ondernemingsnummer 0832.053.132, met als vaste vertegenwoordiger de heer Vandermeirsch Andy, wonend te Bocholt, Reppelerweg 166, welke verklaart de opdracht te aanvaarden, en bevestigt dat geen enkele verbodsbepaling zich hiertegen verzet.

5. Volmacht.

Teneinde de nodige formaliteiten te vervullen bij het ondernemingsloket en de administraties van directen en

indireote belastiogert.zowel. MW. dezQ gis WIr. e.lkeJatQmwliziging of aanofflingioduelef schrapping _daman,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perse(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden ç`o aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11,1

en om aile dormaliteiten te Vervullen met betrekking tot om het even welk openbaar register, wordt als bijzonder

lasthebber namens de vennootschap aangesteld de eenmanszaak VERBERT CINDY te 2850 Boom, ;

' Velodroomstraat 115 en haar aangestelden.

4. Coördinatie der statuten.

De bestaande statuten worden met huidige beslissingen gecoördineerd..

Voorbehouden 4 aan het Eeigisch Staatsbiad

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL, de geassocieerde notaris, Johan Rooms.

Tegelijk neergelegd: afschrift roces-verbaal.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

,,,,,, . v n ," -- TV- 4 _ y - ^

Op de laatste blz, van Li* B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

24/12/2012
ÿþ mod 91.1



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MONITEUR B LGE Neergelegd ter griffie van de Rechtbank

17 -12- 212 van Koophandel te Annverpen, op

BELGISCH STAATSBLAD DEC. 2012

Griffie

onderrtemingsnr 05 0 1" 74 9" 9 20

Benaming (voluit) : Spain2home

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Noordeind 51 IJEJD® 2920 Kalmthout

Onderwerp akte :BVBA: OPRICHTING - AANSTELLING VAN ZAAKVOERDER

Uit een akte verleden voor Luc Dejongh, geassocieerd notaris te Kalmthout op 3 december 2012, BLIJKT DAT:

Door 1l de heer Sven Herwig Liliane HAES,.geboren te Antwerpen op 19 mei 1971, wonende te 2920 Kalmthout, Noordeind 51 en 2l de heer Milan STOOP, geboren te Brasschaat op 11 november 1993, wonende te 2920 Kalmthout, Noordeind 18 een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht voor onbepaalde duur, onder de benaming Spain2home met zetel te 2920 Kalmthout, Noordeind 51, met een kapitaal van 28.600,- euro. Elke oprichter heeft ingetekend op drieînnegentig (93) aandelen, verbindt zich tot negenduizend driehonderd euro (¬ 9.300,00-), betaalde hierop drieduizend honderd euro (¬ 3.100,00-) en moet aldus nog zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00-) volstorten. Het kapitaal is samengesteld door inbreng in geld, hetwelk werd gedeponeerd op een bijzondere rekening ten name van de vennootschap in oprichting geopend bij de ING Bank, waarvan het bewijs van deponering onder de vorm van een attest afgeleverd door voornoemde instelling, aan ondergetekende notaris werd overhandigd. De vennootschap heeft tot doel:

1) Vastgoedmakelaar, waaronder ondermeer wordt vervat:

activiteiten van bemiddelaar met het oog op de verkoop, aankoop, ruil, verhuring of afstand van

onroerende goederen, onroerende rechten of handelsfondsen; activiteiten van beheerder van

goederen die instaat voor:

* ofwel het beheer van onroerende goederen of onroerende rechten;

* ofwel het syndicschap van onroerende goederen in mede-eigendom;

2) Het kopen, verkopen, huren en verhuren, beheren, onderhouden, makelen van alle onroerende goederen, als het bemiddelen bij die bewerkingen voor rekening van derden.

3) Het kopen, verkopen, huren en verhuren, beheren, onderhouden, makelen van alle roerende goederen, als het bemiddelen bij die bewerkingen voor rekening van derden.

4) Projectontwikkeling en handel in onroerend goed voor eigen rekening en voor rekening van

derden.

Handel in onroerend goed voor eigen rekening en voor rekening van derden.

Verhuur van eigen onroerend goed.

Bemiddeling in en beheer van onroerend goed voor rekening van derden.

Bemiddeling bij de aankoop, verkoop en verhuur van onroerend goed.

Schatten en evalueren van onroerend goed.

Het verlenen, in opdracht van de eigenaar of de mede-eigenaars, van alle diensten die noodzakelijk

zijn voor het behoorlijk functioneren van de gebouwen waarvan het beheer wordt waargenomen.

Het innen van de huur voor eigen rekening en voor rekening van derden.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of

als vertegenwoordiger. Zij kan deelnemen of zich op andere wijze interesseren in allerhande

vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties. Zij mag haar onroerende

goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in

pand stellen en mag borg of aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en alle andere

verbintenissen,......._ ... ,_ ....... _... _.._ _.._ _ ..... _ _. _.... _ ...._ _ .._.._ ..... ,., _, .,. ... , _....._,.... _. _ ..........._ _.._

Op de laatste blz. van ).Uik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Versa : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Voor-%

7 behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

voor haarzelf en zelfs voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft. Zij kan de functie van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen,

Kortom zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders. Als zaakvoerder aan wie volledige vertegenwoordigingsbevoegdheid is toegekend om alleen handelend namens de vennootschap op te treden in en buiten rechte, werd de heer Sven Herwig Liliane HAES, wonende te 2920 Kalmthout, Noordeind 51 benoemd. Er werd geen commissaris benoemd.

Het boekjaar valt samen met het kalenderjaar; het eerste boekjaar zal eindigen op eenendertig december tweeduizend en dertien. De jaarlijkse algemene vergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of in de plaats aangeduid in de oproeping, op de derde donderdag van de maand mei om 20.00 uur,

De statuten bevatten geen voorwaarden voor de toelating tot de algemene vergadering. Elk aandeel heeft recht op één stem. Zijn er meerdere eigenaars van een aandeel dan wordt het eraan verbonden stemrecht geschorst evenals voor de niet volgestorte aandelen zolang de behoorlijk opgevraagde en eisbare stortingen niet gedaan zijn. Behoort de bloot eigendom en het vruchtgebruik van een aandeel toe aan verschillende personen dan wordt het stemrecht uitgeoefend door de vruchtgebruiker.

Het batig saldo van de resultatenrekening vormt de nettowinst van de vennootschap. Deze wordt na afhouding ten bate van de wettelijke reserve, als dividend onder de vennoten verdeeld naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten en van de daarop verrichte stortingen, tenware de algemene vergadering besluit de winst geheel of ten dele te reserveren of er een andere bestemming aan te geven. Bij vereffening van de vennootschap zal het vennootschapsvermogen eerst dienen om het passief van de vennootschap en de kosten van de vereffening te dekken. Het batig saldo zal verdeeld worden onder de vennoten, naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten en van de daarop verrichte stortingen.

Volmacht werd verleend aan RISTORNO, met recht van indeplaatsstelling, om eik afzonderlijk, zowel naar aanleiding van deze als vroegere of toekomstige akten, alle formaliteiten te vervullen bij de ondernemingsloketten, de kruispuntbank voor ondernemingen, de Btw-administratie, de belastingdiensten en andere overheidsinstanties.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

VOOR BEKNOPT UITTREKSEL,

Opgemaakt vóár registratie ter neerlegging op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel,

Samen hiermee neergelegd met uitgifte.

De notaris, Luc Dejongh (Ds. SKM)



Op de laatste blz. van Luik Et vermelden : Recta : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

18/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 21.05.2015, NGL 13.08.2015 15420-0469-015

Coordonnées
GROUPE MB

Adresse
RUE ERNEST MATAGNE 23/B6 5330 ASSESSE

Code postal : 5330
Localité : ASSESSE
Commune : ASSESSE
Province : Namur
Région : Région wallonne