3DYNAMIC

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : 3DYNAMIC
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 898.677.878

Publication

08/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 28.02.2013, NGL 01.08.2013 13392-0132-015
23/07/2013
ÿþe mati T1.7



, ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

lIlulII uiu141 iuuj~iuiiiii

*131

S~+

1%, 

~4-

. ii`1 ~ ~d~ll~. 13

Griffie

Ondernemingsnr : 0898.677.878

Benaming (voluit) : 3DYNAMIC

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Technologiestraat 35

1082 Sint-Agatha-Berchem

Onderwerp akte : FUSIE

Tekst :

Uit het proces verbaal van de buitengewone algemene vergadering gehouden op het kantoor van

geassocieerd notaris Catherine Goossens te Grobbendonk op 04 juli 2013, blijkt dat de

vennootschap volgende beslissingen genomen heeft:

1. Besluit tot fusie

a. De vergaderingen keuren het aangekondigde fusievoorstel goed. Zij besluiten aldus dat het gehele vermogen van de naamloze vennootschap 3DYNAMIC, zowel de rechten ais de verplichtingen, als gevolg van de ontbinding zonder vereffening, overgaat op de naamloze vennootschap MAES, die houdster is van alle aandelen van de naamloze vennootschap 3DYNAMIC.

b. De datum vanaf welke de handelingen van de overgenomen vennootschap '3DYNAMIC' boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap `MAES', wordt bepaald op 1 april 2013,

Alle verrichtingen die sinds deze datum door de naamloze vennootschap 3DYNAMIC gedaan werden, komen voor rekening van de overnemende vennootschap 'MAES', en de sindsdien verworven resultaten zullen in de rekening van de overnemende vennootschap geboekt warden.

c. Ten gevolge van deze fusie houdt de naamloze vennootschap 3DYNAMIC op te bestaan.

2. Kwijting raad van bestuur overgenomen vennootschap

Met eenparigheid van stemmen besluiten de vergaderingen kwijting te verlenen aan de

naamloze vennootschap 'Maes' en mevrouw Annick Maes, beiden voornoemd, bestuurders van de

overgenomen vennootschap `3DYNAMIC' voor de uitoefening van hun mandaat.

3. Doelsuitbreidinq

Met eenparigheid van stemmen beslist de vergadering van de overnemende vennootschap `MAES' dat ingevolge de fusie, het doel van de vennootschap moet uitgebreid worden met het doel van de overgenomen vennootschap en wel als volgt:

1. Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, alsook aile investerings- en financiële verrichtingen, behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan kredietinstellingen.

2. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren in de breedste zin, van eigen roerend en onroerend goed. In het kader waarvan de vennootschap aile roerende en onroerende goederen kan aankopen, verkopen, huren, verhuren, verkavelen, ontwikkelen,,, en verbeteren, het afsluiten of toestaan van alle leningen, hypothecaire en andere, het verwerven van alle roerende waarden, het financieren van investeringen, het geven van beleggingsadvies. Met uitzondering van de uitdrukkelijke toestemming van de Commissie Bank- en Financiewezen, mag de vennootschap geen activiteiten uitoefenen die enkel

toegestaan zijn aan vermogensbeheerder en beleggingsadviseurs.

3, Het verlenen aan aile natuurlijke of rechtspersonen , openbare of private instellingenvan consultancy-diensten en adviezen van administratieve, financiële en logistieke aard, in de ruimste zijn, bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van huik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

verkoop, marketing en de organisatie van beurzen, rekening houdend met de wettelijke en reglementaire bepalingen.

4. Het dagelijks bestuur van vennootschappen, marktanalyse; alle vormen van organisatie en human resources management.

5. Alle marketingstudies, expertise en adviesverleningen over communicatie, overname van vennootschappen, organisatie, personeelsmanagement, public relations en alle verrichtingen ermee verband houden, inbegrpeen de realisatie en uitwerking van publiciteits-

of marketingcampagnes, de bepaling van aile studies, expertises en adviezen op het gebied

van investeringen.

6. Het verspreiden van informatie in elke vorm (geschreven, computer, internet, ... ).

7. Het organiseren en promoten van alle socio-culturele activiteiten.

8. Alle adviezen op het gebied van communicatie en publieke relaties.

9. Het onderricht in bedrijven, opleidingen in de ruimste zin en opleidingen gericht op de

onderwijswereld.

10. Het verlenen van advies en bijstand aan natuurlijke of rechtspersonen, openbare of private instellingen , onder andere op het gebied van informatica technisch onderhoud.

11. Alle activiteiten zoals het onderzoek, het advies, de serviceverlening op het gebied van management, consulting, marketing, communicatie en de vorming, het beleid, de aanwerving en de selectie van personeel, het personeelsopvolging, coaching, training en bedrijfsorganisatie.

12. Het waarnemen van alle bestuursopdrachten, management, mandataris, trustee en opdrachten van vereffenaars, het uitoefenen van opdrachten en functies, in verbonden en niet-verbonden vennootschappen, toestaan van leningen in elke vorm en voor eender welke duur. De vennootschap kan ook participeren door middel van bijdragen in contanten, in natura of in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, in België of het buitenland, op voorwaarde dat het doel identiek of soortgelijk is, of van aard is haar doel te bevorderen. De vennootschap zal garant kunnen staan ten aanzien van derden.

13. De vertegenwoordiging, de tussenpersoon in de handel, de bevordering van de internationale handel in het algemeen en verzekering tegen de latente risico's in het bijzonder, vooral tegen het valutarisico (wisselkoersrisico), het debiteurenrisico, het creditrisico, het transportrisico, etc.

14. De verdediging van de commerciële en financiële belangen van derden op de Belgische en buitenlandse markten. Aile voor zover de wet dit toelaat en vergunningen zoals vereist in de bovengenoemde transacties zijn verkregen,

15. Het toestaan van leningen en kredietopeningen, al dan niet hypothecair aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm, in dit kader kan zij zich ook borg stellen of nemen of haar aval verlenen, zelfs aan derden, (behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan kredietinstellingen), in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten m.b.t, aile goederen, rechten of waarden, immateriële, materiële of intellectuelen, Belgische of buitenlandse.

16. De im- en export, groot- en kleinhandel, vanop afstand of niet, van computers en

aanverwanten en toebehoren, en van computerprogramma's;

17, Codering en beveiliging van documenten per computer;

18. Ontwerpen en verkopen van programma's;

19. Dienstverlening op het gebied van informatica.

4. Aanpassing van de statuten aan de beslissingen.

De vergadering beslist éénparig de volgende wijzigingen aan de statuten te brengen:

Artikel 3 : wordt aangevuld met volgende tekst

1. Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, alsook alle investerings- en financiële verrichtingen, behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan kredietinstellingen.

2. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren in de breedste zin, van eigen roerend en onroerend goed. In het kader waarvan de vennootschap alle roerende en onroerende goederen kan aankopen, verkopen, huren, verhuren, verkavelen, ontwikkelen, en verbeteren, het afsluiten of toestaan van alle leningen, hypothecaire en andere, het verwerven van alle roerende waarden, het financieren van investeringen, het geven van beleggingsadvies, Met uitzondering van de uitdrukkelijke toestemming van de Commissie Bank- en Financiewezen, mag de vennootschap geen activiteiten uitoefenen die enkel toegestaan zijn aan vermogensbeheerder en beleggingsadviseurs.

3. Het verlenen aan aile natuurlijke of rechtspersonen , openbare of private instellingenvan consultancy-diensten en adviezen van administratieve, financiële en logistieke aard, in de ruimste zijn, bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van

w

mod 11.1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

R

mod 11.1

verkoop, marketing en de organisatie van beurzen, rekening houdend met de wettelijke en reglementaire bepalingen.

4. Het dagelijks bestuur van vennootschappen, marktanalyse; alle vormen van organisatie en human resources management,

5. Alle marketingstudies, expertise en adviesverleningen over communicatie, overname van vennootschappen, organisatie, personeelsmanagement, public relations en alle verrichtingen ermee verband houden, inbegrpeen de realisatie en uitwerking van publiciteits-of marketingcampagnes, de bepaling van aile studies, expertises en adviezen op het gebied van investeringen.

6. Het verspreiden van informatie in elke vorm (geschreven, computer, internet, ... ).

7, Het organiseren en promoten van alle socio-culturele activiteiten.

8. Alle adviezen op het gebied van communicatie en publieke relaties.

9. Het onderricht in bedrijven, opleidingen in de ruimste zin en opleidingen gericht op de onderwijswereld.

10. Het verlenen van advies en bijstand aan natuurlijke of rechtspersonen, openbare of private instellingen , onder andere op het gebied van informatica technisch onderhoud.

11. Alle activiteiten zoals het onderzoek, het advies, de serviceverlening op het gebied van management, consulting, marketing, communicatie en de vorming, het beleid, de aanwerving en de selectie van personeel, het personeelsopvolging, coaching, training en bedrijfsorganisatie.

12. Het waarnemen van alle bestuursopdrachten, management, mandataris, trustee en opdrachten van vereffenaars, het uitoefenen van opdrachten en functies, in verbonden en niet-verbonden vennootschappen, toestaan van leningen in elke vorm en voor eender welke duur. De vennootschap kan ook participeren door middel van bijdragen in contanten, in natura of in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, in België of het buitenland, op voorwaarde dat het doel identiek of soortgelijk is, of van aard is haar doel te bevorderen. De vennootschap zal garant kunnen staan ten aanzien van derden.

13. De vertegenwoordiging, de tussenpersoon in de handel, de bevordering van de internationale handel in het algemeen en verzekering tegen de latente risico's in het bijzonder, vooral tegen het valutarisico (wisselkoersrisico), het debiteurenrisico, het creditrisico, het transportrisico, etc.

14. De verdediging van de commerciële en financiële belangen van derden op de Belgische en buitenlandse markten. Alle voor zover de wet dit toelaat en vergunningen zoals vereist in de bovengenoemde transacties zijn verkregen.

15. Het toestaan van leningen en kredietopeningen, al dan niet hypothecair aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm, in dit kader kan zij zich ook borg stellen of nemen of haar aval verlenen, zelfs aan derden, (behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan kredietinstellingen), in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten m.b.t. alle goederen, rechten of waarden, immateriële, materiële of intellectuelen, Belgische of buitenlandse.

16. De im- en export, groot- en kleinhandel, vanop afstand of niet, van computers en aanverwanten en toebehoren, en van computerprogramma's;

17. Codering en beveiliging van documenten per computer;

18. Ontwerpen en verkopen van programma's;

19. Dienstverlening op het gebied van informatica.

4. Coördinatie van de statuten.

De vergadering gelast ondergetekende notaris over te gaan tot de coördinatie van de

statuten overeenkomstig de vigerende wetgeving,

Voor ontledend uittreksel ter publicatie in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad,

Cathérine Goossens.

Geassocieerd notaris.

ln bijlage eensluidend afschrift

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

.---_\7_

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

30/05/2013
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~ 6,,

~

1118

*13081A

Vo

beha aan Belg

Staat

~21 M El lu w.

BRUSSe

Griffie

Onderrlemingsnr : Ogg 6 1-e:)-.3..a .

;6

Benaming (volult) : 3DYNAMIC

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Technologiestraat 35

1082 Sint-Agatha-Berchem

Onderwerp akte : Neerlegging fusievoorstel

Fusievoorstel dd. 15 mei 2013 huidende de overname van de NV 3DYNAMIC met maatschappelijke zetel tel 1082 Sint-Agathe-Berchem, Technologiestraat 35, door de NV Maes, met maatschappelijke zetel te 1082 Sint-: Agathe'Berchem, Technologiestraat 35 zoals opgesteld door de respectievelijke bestuursorganen van de; beide vennootschappen.

Dit fusievoorstel ligt gedurende 6 weken ter inzage op de griffie van de Rechtbank van Koophandel te Brussel.

; FUSIEVOORSTEL BIJ FUSIE MET 100 %-DOCHTERVENNOOTSCHAP

De raden van bestuur van onderstaande vennootschappen hebben op 31 maart 2013 beslist het onderhavig;. fusievoorstel, opgesteld overeenkomstig artikel 719 van het Wetboek van Vennootschappen voor te leggen;' aan hun algemene vergaderingen, en dit overeenkomstig de bepalingen van de artikelen 719 tot en met 727 van het Wetboek van Vennootschappen:

 de overnemende vennootschap naamloze vennootschap Maes, met maatschappelijke zetel tel Technologiestraat 35 te 1082 Sint Agatha Berchem, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brussel onder het ondernemingsnummer 0408.220.342 ;

 de overgenomen vennootschap naamloze vennootschap 3Dynamic, met maatschappelijke zetel te' Technologiestraat 35 te 1082 Sint Agatha Berchem, ingeschreven in het rechtspersonenregister te; Brussel onder het ondernemingsnummer 0898.677.878.

(Eventueel. Voor de uitvoering van deze beslissingen, werden volgende personen gemachtigd om dit;. fusievoorstel te tekenen in het bestuursorgaan:

voor de overgenomen vennootschap: Annick Maes, Hikstraat 7 te 2200 Herentals, die alleen handelt; voor de overnemende vennootschap: Annick Maes, Hikstraat 7 te 2200 Herentals, die alleen handelt.

De raden van bestuur van voornoemde vennootschappen hebben het initiatief genomen een fusie tot stand r, te brengen tussen de vennootschappen die de overdracht van het gehele vermogen, zowel de rechten als de verplichtingen, aan de overnemende vennootschap tot gevolg heeft, en dit overeenkomstig de beschikkingen,; van artikelen 682 van het Wetboek van Vennootschappen,

Voornoemde raden van bestuur verbinden zich wederzijds om alles te doen wat in hun macht ligt met het oogti op de verwezenlijking van de fusie onder de hierna gedefinieerde voorwaarden en leggen bij deze het;j volgende fusievoorstel vast dat zal worden onderworpen aan de goedkeuring van de respectievelijke;;

algemene vergaderingen: ;.

1. Wettelijke vermeldingen

1.1. Identificatie van de betrokken vennootschappen (art. 719 1° W. Venn.) Y,

9.1.1. Identificatie van de overnemende vennootschap

Oprichting + _~

;= Naamloze vennootschap Maes werd opgericht op onder de vorm van een personenvennootschap met beperkte aansprakelijkheid op 22 maart 1971 bij akte verleden voor notaris Herman Van Hemeldonck, kantoor houdend te Olen. De oprichting werd gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 08., april 1971 onder het nummer 874-04.

Op de laatste blz. Van uik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1



Statutenwijziging

De statuten van de vennootschap werden gewijzigd op:

 18 maart 1986 bij akte verleden voor notaris Herman Van Hemeldonck, kantoor houdend te Olen en gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 08 april 1986 onder het nummer 860408246;

29 maart 1991, De vennootschap werd omgezet in een naamloze vennootschap bij akte verleden voor Notaris Walter Vanhencxthoven te Herentals, gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van Q4 mei 1991, onder het nummer 910504-209

- 18 maart 2003 bij akte verleden voor notaris Jan Van Hemeldonck, kantoor houdend te Olen en gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 02 april 2003 onder het nummer 03038354. 11 maart 2008 werden de statuten voor het laatst gewijzigd bij akte verleden voor notaris Jan Van Hemeldonck, kantoor houdend te Olen en gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 08 april 2008, onder het nummer 2008-04-10/0054307

20 mei 2009 werden de stattuten voor het laatst gewijzigd werden bij akte verleden voor notaris Jan Van Hemeldonck te Dien en gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 12 juni nadien, nummer 0082402.

Zetel

De zetel van de Vennootschap is gevestigd te Technologiestraat 35 te 1082 Sint Agatha Berchem.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/05/2013 - Annexes du Moniteur belge Kapitaal

Het Kapitaal van de vennootschap bedraagt 260.314,82 EUR. Het is verdeeld in 1250 aandelen zonder

vermelding van een nominale waarde.

Doel

De vennootschap heeft tot doel, de uitbating van een kantoormachinebedrijf in de meest uitgebreide zin, zo l in binnen als in buitenland, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, zowel voor de private als de openbare sector, daarin begrepen kantoormeubelen en  inrichting, als benodigdheden en toebehoren, service en herstelling en alle daarmee verbonden aan- en verkoop, alsmede in- en uitvoer, Zij mag ook rechtstreeks of onrechtstreeks door middel van inbreng, versmelting, inschrijving of welke andere wijze belangen nemen in alle ondernemingen of vennootschappen die een soortgelijk, gelijkvormig of aanverwant l doel hebben, of kunnen bijdragen tot het bereiken van het doel van de vennootschap.



Bestuur en vertegenwoordiging

De vennootschap wordt bestuurd door:

Maes Annick, gedelegeerd bestuurder;

Boelhouwer Sjoerd, bestuurder;

Robinson NV, bestuurder, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger mevrouw Annick Maes;

Rechtspersonenregister

De vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brussel onder het ondememingsnummer

0408.220.342,

Aandeelhouders

De huidige aandeelhouders van de vennootschap, volgens de ons verstrekte gegevens, zijn:

- Maes Annick : 625 aandelen

 Robinson NV : 625 aandelen







14.2. Identificatie van de overgenomen vennootschap

Oprichting

Naamloze vennootschap 3Dynamio werd opgericht op onder de vorm van een personenvennootschap met beperkte aansprakelijkheid op 17 juni 2008 bij akte verleden voor notaris Patrick Gustin, kantoor houdend te Auderghem. De oprichting werd gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 30 juni 2008 onder het nummer 08096074,

Statutenwijziging

De statuten van de vennootschap gewijzigd bij akte verleden voor notaris Cathérine Goossens te

Grobbendonk op 15 mei 2013, neer te leggen ter publicatie in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te Technologiestraat 35 te 1082 Sint Agatha Berchem,





e



Kapitaal

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt 500.000 EUR. Het is verdeeld in 600 aandelen zonder

;_vermelding -van een-nominale waarde,-

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

mod 11.1



Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad











Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/05/2013 - Annexes du Moniteur belge Doel

De vennootschap heeft tot doel in België en het buitenland voor eigen rekening of voor

rekening van derden, alleen of bij wijze van deelname met anderen

1. Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, alsook alle investerings- en financiële verrichtingen, behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan kredietinstellingen.

2. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren in de breedste zin, van eigen roerend en onroerend goed. In het kader waarvan de vennootschap alle roerende en onroerende goederen kan aankopen, verkopen, huren, verhuren, verkavelen, ontwikkelen, en verbeteren, het afsluiten of toestaan van alle leningen, hypothecaire en andere, het verwerven van alle roerende waarden, het financieren van investeringen, het geven van beleggingsadvies. Met uitzondering van de uitdrukkelijke toestemming van de Commissie Bank- en Financiewezen, mag de vennootschap geen activiteiten uitoefenen die enkel toegestaan zijn aan vermogensbeheerder en beleggingsadviseurs.

3. Het verlenen aan alle natuurlijke of rechtspersonen , openbare of private instellingenvan consultancy-diensten en adviezen van administratieve, financiële en logistieke aard, in de ruimste zijn, bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van verkoop, marketing en de organisatie van beurzen, rekening houdend met de wettelijke en reglementaire bepalingen.

4. Het dagelijks bestuur van vennootschappen, marktanalyse; alle vormen van organisatie en human resources management.

5. Alle marketingstudies, expertise en adviesverleningen over communicatie, overname van vennootschappen, organisatie, personeelsmanagement, public relations en alle verrichtingen ermee verband houden, inbegrpeen de realisatie en uitwerking van publiciteits- of marketingcampagnes, de bepaling van alle studies, expertises en adviezen op het gebied van investeringen.

6. Het verspreiden van informatie in elke vorm (geschreven, computer, internet, ... ).

7. Het organiseren en promoten van alle socio-culturele activiteiten.

8. Alle adviezen op het gebied van communicatie en publieke relaties.

9, Het onderricht in bedrijven, opleidingen in de ruimste zin en opleidingen gericht op de onderwijswereld:

10. Het verlenen van advies en bijstand aan natuurlijke of rechtspersonen, openbare of private instellingen

, onder andere op het gebied van informatica technisch onderhoud,

11. Alle activiteiten zoals het onderzoek, het advies, de serviceverlening op het gebied van management, consulting, marketing, communicatie en de vorming, het beleid, de aanwerving en de selectie van personeel, het personeelsopvolging, coaching, training en bedrijfsorganisatie.

12. Het waarnemen van alle bestuursopdrachten, management, mandataris, trustee en opdrachten van vereffenaars, het uitoefenen van opdrachten en functies, in verbonden en niet-verbonden vennootschappen, toestaan van leningen in elke vorm en voor eender welke duur. De vennootschap kan ook participeren door middel van bijdragen in contanten, in natura of in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, in België of het buitenland, op voorwaarde dat het doel identiek of soortgelijk is, of van aard is haar doel te bevorderen. De vennootschap zal garant kunnen staan ten aanzien van derden.

13. De vertegenwoordiging, de tussenpersoon in de handel, de bevordering van de internationale handel in het algemeen en verzekering tegen de latente risico's in het bijzonder, vooral tegen het valutarisico (wisselkoersrisico), het debiteurenrisico, het creditrisico, het transportrisico, etc.

14. De verdediging van de commerciële en financiële belangen van derden op de Belgische en buitenlandse markten, Alle voor zover de wet dit toelaat en vergunningen zoals vereist in de bovengenoemde transacties zijn verkregen.

15. Het toestaan van leningen en kredietopeningen, al dan niet hypothecair aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm, in dit kader kan zij zich ook borg stellen of nemen of haar aval verlenen, zelfs aan derden, (behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan kredietinstellingen), in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten m.b.t. alle goederen, rechten of waarden, immateriële, materiële of intellectuelen, Belgische of buitenlandse,

16. De im- en export, groot- en kleinhandel, vanop afstand of niet, van computers en aanverwanten en toebehoren, en van computerprogramma's;

17. Codering en beveiliging van documenten per computer;

18. Ontwerpen en verkopen van programma's;

19, Dienstverlening op het gebied van informatica.

De vennootschap mag aile verrichtingen stellen van commerciële, industriële, financiële, onroerende

en roerende aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de

verwezenlijking ervan kunnen bevorderen,

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en

manieren, die zij het best geschikt achten.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, maar louter illustratief.

De vennootschap mag eveneed het mandaat van bestuurder, zaakvoerder of vereffenaar

opnemeni n andere vennootschappen.































Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening

m°d 11,1

Bestuur en vertegenwoordiging

De vennootschap wordt bestuurd door,

Maes Annick, gedelegeerd bestuurder;

Maes NV, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer Annick Maes, bestuurder.

Rechtspersonenregister

De vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brussel onder het ondernemingsnummer

0898.677, 878.

Aandeelhouders

De huidige aandeelhouders van de vennootschap, volgens de ons verstrekte gegevens, is :

-- Maes N,V.: 600 aandelen

1.2. Boekhoudkundige datum (art. 719 2° W.Venn.)

De verrichtingen van de over te nemen vennootschap zullen boekhoudkundig worden geacht te zijn verricht

voor rekening van de overnemende vennootschap vanaf 01 april 2013.

1.3. Bijzondere rechten (art. 719 3° W.Venn.)

Alle aandelen die het kapitaal van de overgenomen vennootschap vormen, zijn identiek en kennen dezelfde rechten en voordelen toe aan de houders ervan, zodat er binnen de overnemende vennootschap geen aandelen die bijzondere rechten toekennen, zullen worden gecreëerd, Er bestaan geen andere effecten binnen de over te nemen vennootschap.

Bijgevolg moet dienaangaande geen bijzondere regeling uitgewerkt worden.

1.4. Bijzondere voordelen (art. 719 4° W.Venn.) Geen enkel bijzonder voordeel wordt toegekend aan de bestuurders van de overgenomen vennootschap, noch aan de bestuurders van de overnemende vennootschap.

2. Bijkomende vermeldingen

2.1. Samenstelling van het vermogen van de overgenomen vennootschap

2,1,1. Algemene beschrijving

ACTIVA

I. OPRICHTINGSKOSTEN 0

II, IMMATERIELE VASTE ACTIVA 60.678,37

III, MATERIELE VASTE ACTIVA 1.276.011,95

A. Terreinen en gebouwen 986.757,43

B. Install Machines en Uitr, 0,00

C. Meubilair en rollend materieel 12.903,85

D. Leasing en soortgel. rechten 0,00

E. Overige materiële vaste activa 276.350,67

F. Activa in aanbouw en vooruitbet. 0

IV, FINANCIELE VASTE ACTIVA

27.689,11

V. VORDERINGEN OP MEER DAN EEN JAAR

A. Handelsvorderingen

B. Overige vorderingen

VI. VOORRADEN EN BESTELLINGEN IN UITVOERING

A. Voorraden 2.672.876,05

B. Bestellingen in uitvoering 0

2.672.876,05

G

0

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

VIL VORDERINGEN OP TEN HOOGSTE EEN JAAR .... _..._. 2.684.858,06'

A. Handelsvorderingen 1.744.482,58

B. Overige vorderingen 940.375,48

Vila, GELDBELEGGINGEN 0

IX, LIQUIDE MIDDELEN " 590.806,68

X. OVERLOPENDE REKENINGEN 147.329,40

TOTAAL DER ACTIVA 7.460.249,62,

PASSIVA

I. KAPITAAL 500.000,00

A. Geplaatst kapitaal 500.000,00

B. Niet-opgevraagd kapitaal 0

UITGIFTEPREMIES 0

III. HERWAARDERINGSMEERWAARDEN 0

IV. RESERVES 60.000,00

A. Wettelijke reserve 60.000,00

B. Onbeschikbare reserves 0

C, Belastingvrije reserves 0

D. Beschikbare reserves 0

V. OVERGEDRAGEN WINSTNERLIES 2.142.481,36

VI. KAPITAALSUBSIDIES 0

VII. VOORZIENINGEN VOOR RISICO'S EN KOSTEN

VIII. SCHULDEN OP MEER DAN EEN JAAR 974.781,35

A. Financiële schulden 974.781,35

B. Handelsschulden 0

C. Ontvangen vooruitbet, op bestellingen 0

D. Overige schulden 0

IX. SCHULDEN OP TEN HOOGSTE EEN JAAR 3.774.316,35

A, Schulden op meer dan één jaar die binnen het jaar vervallen 259.601,47

B. Financiële schulden 872.314,72

C, Handelsschulden 1.678.346,34

D. Ontvangen vooruitbet. op bestellingen 0

E. Schuldén m.b.t. belastingen, bezoldigingen en sociale lasten 918.797,79

F. Overige schulden 45.256,02

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

X. OVERLOPENDE REKENINGEN

TOTAAL DER PASSIVA

8.670,57

7.460.249.62.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

2.2. Wijziging van de statuten van de overnemende vennootschap

In het geval van verwezenlijking van de voorgestelde fusie, dienen aan de statuten van de overnemende

vennootschap volgende uit de fusie vloeiende wijzigingen aangebracht te worden:

- Het doel van de overnemende vennootschap dient uitgebreid met het doel van de over te nemen vennootschap

2.3. Kosten van de fusieverrichting

De kosten van de fusieverrichting zullen worden gedragen ais volgt:

 In de veronderstelling dat onderhavig fusievoorstel niet zal worden goedgekeurd, verbonden kosten worden gedragen door de overnemende vennootschap.

 In de veronderstelling dat onderhavig fusievoorstel zal worden goedgekeurd, voortspruitend uit de fusie worden gedragen door de overnemende vennootschap.

zullen de hieraan

zullen de kosten

2.4. Verbintenissen

De ondergetekenden verbinden zich onderling en wederzijds om alles te doen wat binnen hun macht ligt om de fusie te verwezenlijken op de hiervoor uiteengezette manier onder voorbehoud van de goedkeuring van dit voorstel door de algemene vergadering en met inachtneming van de wettelijke voorschriften van het Wetboek van Vennootschappen.

De ondergetekenden zullen onderling evenals aan de aandeelhouders/vennoten alle nuttige inlichtingen meedelen op de door het Wetboek van Vennootschappen voorgeschreven wijze.

De in het kader van dit voorstel uitgewisselde elementen en gegevens zijn vertrouwelijk.

De ondergetekenden verbinden zich onderling en wederzijds ertoe het vertrouwelijk karakter te respecteren. De uitgewisselde documenten zullen worden genummerd en opgenomen in een inventaris.

2.5. Algemene vergadering

Het onderhavig voorstel zal worden voorgelegd aan de algemene vergadering van de over te nemen en van de overnemende vennootschap, ten minste zes weken na de neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel, voorzien bij artikel 719 van het Wetboek van Vennootschappen, met dien verstande dat de raden van bestuur alles zullen doen wat binnen hun macht ligt opdat de datum van deze goedkeuring 01 april 2013 zou kunnen zijn.

Onderhavige tekst werd opgesteld op 15 mei 2013, te Sint Agatha Berchem, in origineel, elke versie zijnde gelijkwaardig, met de bedoeling neergelegd te worden ter griffie van de rechtbanken van koophandel van Brussel overeenkomstig artikel 719 van het Wetboek van Vennootschappen.

Samen hiermee neergelegd: fusievoorstel

Voor de overnemende vennootschap MAES NV

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/05/2013 - Annexes du Moniteur belge



Annick Maes, gedelegeerd bestuurder

Voor de overgenomen vennootschap

Annick Maes, gedelegeerd bestuurder



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

29/05/2013
ÿþ mod 11.1



J In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

SRUSS~

I 7 M E1 2013

Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0898.677.878

h.

Benaming (voluit) : 3DYNAMIC

;i

(verkort)

Rechtsvorm : naamloze Vennootschap

Zetel : Technologiestraat 35

1082 Sint-Agatha-Berchem

Onderwerp akte : Fusie

l; Uit het verslag van de buitengewone algemene vergadering gehouden op het kantoor van notarisli Cathérine Goossens te Grobbendonk op 15 mei 2013 blijkt dat de vennootschap volgende;:

beslissingen genomen heeft: ;;

Na onderzoek en bespreking van het fusievoorstel, van de verslagen van de bestuursorganen;; :; van de betrokken vennootschappen, nemen de buitgewone algemene vergaderingen van de;, onderscheiden vennootschappen, ieder afzonderlijk, bij eenparigheid van stemmen, volgende besluiten::; 1. Besluit tot fusie

a. De vergaderingen keuren het aangekondigde fusievoorstel goed. Zij besluiten aldus dat het!;

gehele vermogen van de naamloze vennootschap 'MAC LINE', zowel de rechten als de verplichtingen, ii als gevolg van de ontbinding zonder vereffening, overgaat op de naamloze vennootschap '3DYNAMIC',;; i: die houdster is van alle aandelen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'MAC;; i: LINE'.

b. De datum vanaf welke de handelingen van de overgenomen vennootschap 'MAC LINE'; boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap;; ;'3DYNAMIC', wordt bepaald op 1 april 2013.

Alle verrichtingen die sinds deze datum door de naamloze vennootschap 'MAC LINE' gedaan;; Il werden, komen voor rekening van de overnemende vennootschap '3DYNAMIC', en de sindsdien,; i verworven resultaten zullen in de rekening van de overnemende vennootschap geboekt worden. ilc. Ten gevolge van deze fusie houdt de naamloze vennootschap 'MAC LINE' op te bestaan.

2. Kwiitinq raad van bestuur overgenomen vennootschap

Met eenparigheid van stemmen besluiten de vergaderingen kwijting te verlenen aan mevrouw; Annick Maes, voornoemd, bestuurder van de overgenomen vennootschap 'MAC LINE' voor de;;

:l uitoefening van haar mandaat "

11 3. laoelsuitbreidinqo

¬ ; Met eenparigheid van stemmen beslist de vergadering van de overnemende vennootschap;;

;: '3DYNAMIC' dat ingevolge de fusie, het doel van de vennootschap moet uitgebreid worden met het doel;;

van de overgenomen vennootschap en wel als volgt:

De im- en export, groot- en kleinhandel, nanop afstand of niet, van computers en

. aanverwanten en toebehoren, en van computerprogramma's,

.: - Codering en beveiliging van documenten per computer

1.

Ontwerpen en verkopen van programma's 1.

i - Dienstverlening op het gebied van informatica

4. Afschaffing voorkooprecht

Met eenparigheid van stemmen beslist de vergadering het voorkooprecht af te schaffen, zodat,!

de aandelen vrij overdraagbaar zijn.

5. Vertaling van de statuten ;,

Met eenparigheid van stemmen beslist de vergadering de statuten te vertalen naar het;; Nederlands.

II

6. Vaststelling van de statuten om ze in overeenstemming te brengen met de door de r

vergadering getroffen beslissingen en aanpassing aan het Wetboek van Vennootschappen. .:

"

"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

P

a,

Voor-

behouden

wn het

elgisch

" Staatsblad

De vergadering beslist éénparig de statuten vast te stellen om ze in overeenstemming te

brengen met de door de vergadering getroffen beslissingen en aanpassing aan het Wetboek van

Vennootschappen.:

Voor ontledend uittreksel ter publicatie in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

Cathérine Goossens.

Geassocieerd notaris.

ln bijlage: eensluidend afschrift,

r

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

08/04/2013
ÿþRechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel ; Technologiestraat 35

1082 Sint-Agatha-Berchem

Onderwerp akte : Fusievoorstel

Fusievoorstel dd. 15 februari 2013 houdende de overname van de NV MAC LINE met maatschappelijke zetel te.; 1082 Sint-Agatha-Berchem, Technologiestraat 35 door de NV 3DYNAMIC met maatschappelijke zetel te 1082,1 Sint-Agatha-Berchem, Technologiestraat 35, zoals opgesteld door de respectievelijke bestuursorganen van de;; beide vennootschappen.

;; Dit fusievoorstel ligt gedurende 6 weken ter inzage bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel te Brussel.

FUSIEVOORSTEL BIJ FUSIE MET 100 %-DOCHTERVENNOOTSCHAP

De raden van bestuur van onderstaande vennootschappen hebben op 15 februari 2013 beslist het.; onderhavig fusievoorstel, opgesteld overeenkomstig artikel 719 van het Wetboek van Vennootschappen voor: te leggen aan hun algemene vergaderingen, en dit overeenkomstig de bepalingen van de artikelen 719 tot en;: met 727 van het Wetboek van Vennootschappen:

 de overnemende vennootschap naamloze vennootschap 3DYNAMIC, met maatschappelijke zetel te Technologiestraat 35 te 1082 Brussel, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brussel onder het;; ondernemingsnummer 0898.677.878 ;

 de overgenomen vennootschap naamloze vennootschap MACLINE, met maatschappelijke zetel te!; Technologiestraat 35 te 1082 Brussel, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brussel onder het ondernemingsnummer 0442.210.528.

á; i+

Voor de uitvoering van deze beslissingen, werden volgende personen gemachtigd om dit fusievoorstel tel tekenen in het bestuursorgaan:

voor de overgenomen vennootschap: Annick Maes, Hikstraat 7 te 2200 Herentals, die alleen handelt; voor de overnemende vennootschap; Annick Maes, Hikstraat 7 te 2200 Herentals, die alleen handelt.

De raden van bestuur van voornoemde vennootschappen hebben het initiatief genomen een fusie tot stand te brengen tussen de vennootschappen die de overdracht van het gehele vermogen, zowel de rechten als de;: verplichtingen, aan de overnemende vennootschap tot gevolg heeft, en dit overeenkomstig de beschikkingen s9 van artikelen 682 van het Wetboek van Vennootschappen.

Voornoemde raden van bestuur verbinden zich wederzijds om alles te doen wat in hun macht ligt met het oog op de verwezenlijking van de fusie onder de hierna gedefinieerde voorwaarden en leggen bij deze het;; volgende fusievoorstel vast dat zal worden onderworpen aan de goedkeuring van de respectievelijke;; algemene vergaderingen;

1. Wettelijke vermeldingen

1.1. Identificatie van de betrokken vennootschappen (art. 719 1° W.Venn.)

1.1.1. Identificatie van de overnemende vennootschap

Oprichting Naamloze vennootschap 3Dynamic werd opgericht op onder de vorm van een personenvennootschap met beperkte aansprakelijkheid op 17 juni 2008 bij akte verleden voor notaris Patrick Gustin, kantoor houdend te Auderghem. De oprichting werd gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 30 juni 2008;;

onder het nummer 08096074.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

reA711 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11111

130539 1*

Ondernemingsnr : 0898.677.878 Benaming (voluit) : 3DYNAMIC

(verkort) :

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

2 7 MRT 2013

eRuse

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

mod 11.1

Statutenwijziging

De statuten van de vennootschap werden nooit gewijzigd.

Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te Technologiestraat 35 te 1082 Brussel,

Kapitaal

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt 500.000 EUR. Het is verdeeld in 600 aandelen zonder

vermelding van een nominale waarde.

Doel

De vennootschap heeft tot doel in België en het buitenland voor eigen rekening of voor rekening van derden,

alleen of bij wijze van deelname met anderen

1. Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, alsook alle investerings- en financiële verrichtingen, behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan kredietinstellingen.

2. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren in de breedste zin, van eigen roerend en onroerend goed. In het kader waarvan de vennootschap aile roerende en onroerende goederen kan aankopen, verkopen, huren, verhuren, verkavelen, ontwikkelen, en verbeteren, het afsluiten of toestaan van alle leningen, hypothecaire en andere, het verwerven van alle roerende waarden, het financieren van investeringen, het geven van beleggingsadvies. Met uitzondering van de uitdrukkelijke toestemming van de Commissie Bank- en Financiewezen, mag de vennootschap geen activiteiten uitoefenen die enkel toegestaan zijn aan vermogensbeheerder en beleggingsadviseurs,

3. Het verlenen aan alle natuurlijke of rechtspersonen , openbare of private instellingenvan consultancy-diensten en adviezen van administratieve, financiële en logistieke aard, in de ruimste zijn, bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van verkoop, marketing en de organisatie van beurzen, rekening houdend met de wettelijke en reglementaire bepalingen,

4. Het dagelijks bestuur van vennootschappen, marktanalyse; alle vormen van organisatie en human resources management.

5. Alle marketingstudies, expertise en adviesverleningen over communicatie, overname van vennootschappen, organisatie, personeelsmanagement, public relations en alle verrichtingen ermee verband houden, inbegrpeen de realisatie en uitwerking van publiciteits- of marketingcampagnes, de bepaling van alle studies, expertises en adviezen op het gebied van investeringen,

6. Het verspreiden van informatie in elke vorm (geschreven, computer, internet, ... ),

7. Het organiseren en promoten van alle socio-culturele activiteiten.

8. Alle adviezen op het gebied van communicatie en publieke relaties.

9. Het onderricht in bedrijven, opleidingen in de ruimste zin en opleidingen gericht op de onderwijswereld.

10. Het verlenen van advies en bijstand aan natuurlijke of rechtspersonen, openbare of private instellingen , onder andere op het gebied van informatica technisch onderhoud.

11. Alle activiteiten zoals het onderzoek, het advies, de serviceverlening op het gebied van management, consulting, marketing, communicatie en de vorming, het beleid, de aanwerving en de selectie van personeel, het personeelsopvolging, coaching, training en bedrijfsorganisatie.

12. Het waarnemen van alle bestuursopdrachten, management, mandataris, trustee en opdrachten van vereffenaars, het uitoefenen van opdrachten en functies, in verbonden en niet-verbonden vennootschappen, toestaan van leningen in elke vorm en voor eender welke duur. De vennootschap Kan ook participeren door middel van bijdragen in contanten, in natura of in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, in België of het buitenland, op voorwaarde dat het doel identiek of soortgelijk is, of van aard is haar doel te bevorderen. De vennootschap zal garant kunnen staan ten aanzien van derden.

13. De vertegenwoordiging, de tussenpersoon in de handel, de bevordering van de internationale handel in het algemeen en verzekering tegen de latente risico's in het bijzonder, vooral tegen het valutarisico (wisselkoersrisico), het debiteurenrisico, het creditrisico, het transportrisico, etc.

14. De verdediging van de commerciële en financiële belangen van derden op de Belgische en buitenlandse markten. Alle voor zover de wet dit toelaat en vergunningen zoals vereist in de bovengenoemde transacties zijn verkregen.

15. Het toestaan van leningen en kredietopeningen, al dan niet hypothecair aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm, in dit kader kan zij zich ook borg stellen of.nemen-of_haar.aval.verlenenrzelfs aan_derden,-(behalve die wettelijk-voorbehouden zijn aan.

Op de laatste blz. van LuiK BB vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

kredietinstellingen), in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten m.b.t. alle

goederen, rechten of waarden, immateriële, materiële of intellectuelen, Belgische of buitenlandse.

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, financiële, onroerende en roerende aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België ais in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt achten.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, maar louter illustratief.

De vennootschap mag eveneens het mandaat van bestuurder, zaakvoerder of vereffenaar opnemeni n andere vennootschappen.

Bestuur en vertegenwoordiging

De vennootschap wordt bestuurd door;

Maes Annick, gedelegeerd bestuurder ;

Maes NV, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer Annick Maes, bestuurder.

Rechtspersonenregister

De vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brussel onder het ondernemingsnummer

0898.677.878.

Aandeelhouders

De huidige aandeelhouders van de vennootschap, volgens de ons verstrekte gegevens, zijn;

 Maes N.V, 600 aandelen

1.1.2. Identificatie van de overgenomen vennootschap

Oprichting

De naamloze vennootschap Mac Line werd 'opgericht onder de vorm van een cooperatieve vennootscap krachtens onderhandse akte op 01 december 1990, bekendgemaakt in de Bijlagen bij` het Belgisch Staatsblad van 06 december 1990, onder nummer 901206-188.

De statuten werden gewijzigd bij;

 proces-verbaal opgesteld door Meester Beernaert, notaris te Brussel, op 30 december 1993, bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 21 januari 1994, onder nummer 94012122, waarbij de huidige rechtsvorm werd aangenomen,

- De statuten werden meerdere malen gewijzigd en de laatste maal op 30 maart 1999, bij akte verleden voor Meester William Vereeken, kantoor houdende te Brussel, bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 05 mei 1999, onder nummer 990505-389

De zetel werd overgebracht naar het huidig adres krachtens een beslissing van de raad van bestuur de dato 16 juni 1999, bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 09 juli, onder nummer 990709. De vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brussel onder nummer 0442.210.528. plaats).

Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te Technologiestraat 35 te 1082 Brussel.

Kapitaal

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt 100.000,00 EUR. Het is verdeeld in 610 aandelen zonder

vermelding van een nominale waarde.

Doel

De vennootschap heeft tot doel, met het oog op het verschaffen van directe en indirecte voordelen aan haar

leden, alle activiteiten die betrekking hebben op:

- De im- en export, groot- en kleinhandel, vanop afstand of niet, van computers en aanverwanten en toebehoren, en van computerprogramma's, Codering en beveiliging van documenten per computer

- Ontwerpen en verkopen van programma's

- Dienstverlening op het gebied van informatica

De vennootschap mag deze handelingen stellen in eigen naam en voor eigen rekening, maar ook voor

rekening van haar laden, en zelf voor rekening van derden, als commissionair.

De vennootschap mag eveneens alle financiële, industriële, commerciële, roerende en onroerende

handelingen stellen die

- die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verband houden. Zij mag dit doen via onderschrijving, inbreng, participatie of andere wijze, in eender welke vennootschap of

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

1

mod 11.1

ondernemeing die een identiek, gelijkaardig of aanverwant doel hebbenn en ze mag in het algemeen aile handelingen stellen die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel te bevorderen..

Bestuur en vertegenwoordiging

De vennootschap wordt bestuurd door:

 Maes Annick, gedelegeerd bestuurder;

 3Dynamic N.V., vertegenwoordigd'door de mevrouw Annick Maes, bestuurder.

Voor-

behouden

aan het

" Belgisch Staatsblad

Rechtspersonenregister

De vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brussel onder het ondernemingsnummer

0442.210.528.

Aandeelhouders

De huidige aandeelhouders van de vennootschap, volgens de ons verstrekte gegevens, zijn:

-- 3Dynamique : 610 aandelen.

1.2. Boekhoudkundige datum (art 719 2° W.Venn.)

De verrichtingen van de over te nemen vennootschap zullen boekhoudkundig worden geacht te zijn verricht

voor rekening van de overnemende vennootschap vanaf 01 april 2013.

1.3. Bijzondere rechten (art. 719 3° W.Venn.)

Alle aandelen die het kapitaal van de overgenomen vennootschap vormen, zijn identiek en kennen dezelfde rechten en voordelen toe aan de houders ervan, zodat er binnen de cvernemende vennootschap geen aandelen die bijzondere rechten toekennen, zullen worden gecreëerd. Er bestaan geen andere effecten binnen de over te nemen vennootschap.

Bijgevolg moet dienaangaande geen bijzondere regeling uitgewerkt worden.

1.4. Bijzondere voordelen (art. 719 4° W.Venn.)

Geen enkel bijzonder voordeel wordt toegekend aan de bestuurders van de overgenomen vennootschap,

noch aan de bestuurders van de overnemende vennootschap.

2. Bijkomende vermeldingen 0

2.1. Samenstelling van het vermogen van de overgenomen vennootschap 79442,56

2.1,1. Algemene beschrijving 1029623,85

ACTIEF

I. OPRICHTINGSKOSTEN

Il. IMMATERIELE VASTE ACTIVA

III, MATERIELE VASTE ACTIVA

A. Terreinen en gebouwen 688668,75

B. Installaties, machines en uitrusting 0,00

C. Meubilair en rollend materieel 11868.04

D. Leasing en soortgelijke rechten 0

E. Overige materiële vaste activa 329087,06

F. Activa in aanbouw en vooruitbetalingen 0

IV, FINANCIELE VASTE ACTIVA 102689,11

V. VORDERINGEN OP MEER DAN EEN JAAR 0

A. Handelsvorderingen 0

B. Overige vorderingen 0

VI. VOORRADEN EN BESTELLINGEN IN UITVOERING 2800236,13

A. Voorraden 2800236,13

B. Bestellingen in uitvoering 0

VII. VORDERINGEN OP TEN HOOGSTE EEN JAAR 2569131,17

A. Handelsvorderingen 2042631,17

B. Overige vorderingen 526500,00

VIII. GELDBELEGGINGEN 0

IX. LIQUIDE MIDDELEN 1652499,58

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1



X. OVERLOPENDE REKENINGEN

TOTAAL DER ACTIVA

55935,58

8289557,98



PASSIEF

!. KAPITAAL 100000,00

A. Geplaatst kapitaal 100000,00

B. Niet-opgevraagd kapitaal 0

Il. UITGIFTEPREMIES 0

III. HERWAARDERINGSMEERWAARDEN 0

IV. RESERVES 10000,00

A. Wettelijke reserve 10000,00

B. Onbeschikbare reserves 0

C. Belastingvrije reserves 0

D. Beschikbare reserves 0

V. OVERGEDRAGEN WINSTNERLIES 2358781,80

Vl. KAPITAALSUBSIDIES 0

VII, VOORZIENINGEN VOOR RISICO'S EN KOSTEN 0

VIII. SCHULDEN OP MEER DAN EEN JAAR 760081,79

A. Financiële schulden 760081,79

B. Handelsschulden 0

C. Ontvangen vooruitbet. op bestellingen 0

D. Overige schulden O

IX. SCHULDEN OP TEN HOOGSTE EEN JAAR 5043605,56

A. Schulden op meer dan één jaar die binnen het jaar 320174,55

vervallen

B. Financiële schulden 779812,58

C. Handelsschulden 2336538,72

D. Ontvangen vooruitbet. op bestellingen 0

Schulden m.b.t. belastingen, bezoldigingen en sociale 1607079,71

lasten

F. Overige schulden 0

X. OVERLOPENDE REKENINGEN 17088,83

TOTAAL DER PASSIVA 8289557,98

2.2. Wijziging van de statuten van de overnemende vennootschap

ln het geval van verwezenlijking van de voorgestelde fusie, dienen aan de statuten van de overnemende

vennootschap volgende uit de fusie vloeiende wijzigingen aangebracht te worden : uitbreiding doel met het

doel van de overgenomen vennootschap

De im- en export, groot- en kleinhandel, vanop afstand of niet, van computers en aanverwanten en

toebehoren, en van computerprogramma's,

Codering en beveiliging van documenten per computer

Ontwerpen en verkopen van programma's

" Dienstverlening op het gebied van informatica

2.3. Kosten van de fusieverrichting

De kosten van de fusieverrichting zullen worden gedragen als volgt:

- ln de veronderstelling dat onderhavig fusievoorstel niet zal worden goedgekeurd, zullen de verbonden kosten worden gedragen door de overnemende Vennootschap.

- In de veronderstelling dat onderhavig fusievoorstel zal worden goedgekeurd, zullen de voortspruitend uit de fusie worden gedragen door de overnemende vennootschap.

hieraan kosten



2.4. Verbintenissen

De ondergetekenden verbinden zich onderling en wederzijds om alles te doen wat binnen hun macht ligt om

de fusie te verwezenlijken op de hiervoor uiteengezette manier onder voorbehoud van de goedkeuring van dit

"

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van LuiK B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

" behouden

" aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

voorstel door de algemene vergadering en met inachtneming vande wettelijke voorschriften van het Wetboek van Vennootschappen.

De ondergetekenden zullen onderling evenals aan de aandeelhouders/vennoten alle nuttige inlichtingen meedelen op de door het Wetboek van Vennootschappen voorgeschreven wijze.

De in het kader van dit voorstel uitgewisselde elementen en gegevens zijn vertrouwelijk.

De ondergetekenden verbinden zich onderling en wederzijds ertoe het vertrouwelijk karakter te respecteren. De uitgewisselde documenten zullen worden genummerd en opgenomen in een inventaris.

2.5. Algemene vergadering

Het onderhavig voorstel zal worden voorgelegd aan de algemene vergadering van de over te nemen en van de overnemende vennootschap, ten minste zes weken na de neerlegging ter griffe van de rechtbank van koophandel, voorzien bij artikel 719 van het Wetboek van Vennootschappen, met dien verstande dat de raden van bestuur alles zullen doen wat binnen hun macht ligt opdat de datum van deze goedkeuring 01 april 2013 zou kunnen zijn.

Onderhavige tekst werd opgesteld op 15 februari 2013, te Brussel, in origineel, elke versie zijnde gelijkwaardig, met de bedoeling neergelegd te worden ter griffie van de rechtbanken van koophandel van Brussel overeenkomstig artikel 719 van het Wetboek van Vennootschappen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Samen hiermee neergelegd; fusievoorstel.

Voor de overnemende vennootschap 3DYNAMIC NV

Annick Maes

Gedeleegeerd bestuurder

Voor de overgenomen vennootschap MAC LINE NV

Annick Maes

Gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

10/01/2013
ÿþ s71 Copie à publier aux annexes du Moniteur belge M00 WORD 11.1

après dépôt de l'acte au greffe

Rései au Mon beIg

III

*13006005*

1 !

er

' N° d'entreprise :riJ0.677.878

Dénomination

(en entier) : 3DYNAMIC

MEC ~~'

...~.~

BRUMA%

Greffe

(en abrégé) :

Forme juridique : Société anonyme

Siège : Rue de la Technologie 35-39 à 1082 Berchem-Sainte-Agathe (adresse complète)

pbiet(s) de l'acte :Révocations de deux administrateurs - Nomination de deux administrateurs Extrait du procès verbal de l'assemblée générale extraordinaire des actionnaires tenue le 19 octobre 2012.

L'assemblée décide à l'unanimité de révoquer de leur poste d'administrateurs:

MOTREK'SPRL, repésentée par Monsieur Philippe Gasy, gérant

EBIZCUSS SA, représentée par Monsieur François Prudent, Président Directeur Général Ces révbcationseennent effet à ce jour.

L'assemblée décide de ne pas donner décharge à Motek et Ebizcuss, administrateurs, sur la base des comptes annuels au 31 décembre 2012.

L'assemblée décide de nommer comme administrateurs à dater de ce jour:

MAES SA, ayant son siège social à 2200 Herentals, Fraikinstraat 12, RPM 408.220.342, représentée par

Madame Annick Maes, née à Herentals le 19 décembre 1967, domicilié à 2200 Herentals, Hikstraat 7

Pour extrait conforme

MAES SA, représentée par Annick Maes

Administrateur

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Mentionner sur la dernière page du Volet B : Au recto : Nom et qualité du notaire instrumentant ou de la personne ou des personnes

ayant pouvoir de représenter la personne morale à l'égard des tiers

Au verso : Nom et signature

20/07/2012 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2011, APP 15.06.2012, DPT 17.07.2012 12307-0206-012
10/10/2011
ÿþ Copie à publier aux annexes du Moniteur belge après dépôt de l'acte au greffe Riad 2.1

111111111811111111111111

*11151853*

ebauxELLES

Greffe

N' d'entreprise : 898.677.878

Dénomination

(en entier). 3DYNAMIC

Forme juridique : SA

Siège : RUE IDE LA TECHNOLOGIE 35 - 1082 BRUXELLES

Objet de l'acte : DEMISSION - NOMINATION

Extrait du procès verbal de l'assemblée générale du 12/04/2011

L'assemblée prend acte de la démission de Monsieur Bruno Kesteloot, de la SPRL CDYS et de la SPRL

Netbeliever de leurs mandats d'administrateurs.

Ces démissions prenant effet ce jour.

L'assemblée décide de nommer les personnes suivantes en qualité d'administrateur à partir de ce jour:

- Sprl Motek,avenue Louise 107,1000 Bruxelles,RPM BE 463.250.719, représentée par Monsieur Philippe Gasy, gérant; et

-Sa de droit français Ebizcuss.com,rue Cardinet 115,75017 Paris, représentée par Monsieur François: Prudent, président directeur général.

Décide en outre que le mandat de ces administrateurs expirera à l'issue de l'assemblée annuelle qui sera appelés à statuer sur l'approbation des comptes de l'exercice social se clôturant le 31 décembre 2015.

PHILIPPE GASY LAURENT CIUP

ADMINISTRATEUR ADMINISTRATEUR

Mentionner sur la dernière page du Volet B :

Au recto : Nom et qualité du notaire instrumentant ou de la personne ou des personnes ayant pouvoir de représenter la personne morale à l'égard des tiers

Au verso : Nom et signature

07/09/2011 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2010, APP 30.06.2011, DPT 30.08.2011 11514-0370-012
26/07/2010 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2009, APP 30.06.2010, DPT 21.07.2010 10321-0248-012

Coordonnées
3DYNAMIC

Adresse
TECHNOLOGIESTRAAT 35 1082 BRUSSEL

Code postal : 1082
Localité : BERCHEM-SAINTE-AGATHE
Commune : BERCHEM-SAINTE-AGATHE
Région : Région de Bruxelles-Capitale